logo
25 AĞUSTOS 2026

Ze Roberto'ya Olimpiakos kancası...

01.07.2006 00:00:00
 
Bayern Münih ile yollarını ayıran Brezilyalı milli futbolcu Ze Roberto'nun, Yunanistan'ın Pire Olimpiakos Takımı formasını giymesinin an meselesi olduğu iddia edildi.

Yunan basını, Galatasaray'ın da talip olduğu Ze Roberto'nun, menajerinden ''olumlu sinyaller'' alındığını, Brezilyalı oyuncunun Pire Olimpiakos takımına her zamankinden daha yakın olduğunu duyurdular.

Ze Roberto'nun futbol kariyerini nerede sürdüreceğine yönelik herhangi bir açıklama yapmadığını, ancak Avrupa Şampiyonlar Ligi takımlarından teklif gelmediği ve çok yüksek fiyatlar önerilmediği sürece kırmızı-beyazlılara ''Hayır'' demeyeceğini kaydeden Yunan basını, Olimpiakos'da Rivaldo gibi Brezilyalı bir oyuncunun daha bulunmasının, Ze Roberto'yu Pire'ye yaklaştıran önemli bir etken olduğu değerlendirmesinde bulundu.

Okan Buruk'un Sane ile alıp veremediği ne?


 
Leroy Sane'nin Erzurumspor deplasmanında yedek bırakılması çok tartışıldı. Okan Buruk'un Çorumspor beraberliğinin faturasını Alman yıldıza kestiğini söyleyenler çoğunluktaydı. Ancak görünene göre durum pek de öyle görünmüyor. Buruk'un Sane ile ilgili çok özel bir planı var.

25.08.2026 16:27:00
Haber Merkezi
 
Okan Buruk'un Sane ile alıp veremediği ne?
Okan Buruk'un Sane ile alıp veremediği ne?

Galatasaray'ın Alman yıldızı Leroy Sane'nin Okan Buruk tarafından Erzurumspor karşısında yedek bırakılması gecenin en fazla tartışılan konuları arasında yer aldı. Ancak işin gerçeğine bakılacak olursa Alman oyuncu, oyuna girdikten sonra Galatasaray'ın hücum geçişlerine doğrudan akıcılık getirdi. Buruk'a istediği "kulübeden gelen gücü" verdi. Sane sadece bireysel istatistikleriyle değil; oyuna girmesiyle takımı daha dengeli ve efektif bir yapıya büründürdü.

Yedek güç!

Buruk'un maçtan önce söylediği "Kulübeden getirecek oyuncumuzun olması önemli" sözleri, Çorum maçına kıyasla kulübe derinliğinin doğrudan maça etki ettiğini ve teknik heyetin elini rahatlattığının mükemmel bir göstergesi.

Okan Buruk'un planı

6 zeminde ikili mücadelenin 4'ünü kazanması (yüzde 66.6 başarı) ve 1 top geri kazanımı aslında iddia edildiği gibi zayıf olmadığının kanıtı gibiydi. Tüm bunları alt alta yazınca Okan Buruk, Çorum beraberliğinin faturasını Sane'ye çıkarmış demek yerine; Okan Buruk'un Çorum maçında yaşadığı kulübeden kimseyi getirememe riskine karşılık Sane ile "yedek silah" yaratma çabasına yormak gerektiği konuşuluyor.

Lukaku'yu Fenerbahçe'ye satan Napoli duvara tosladı


 
Romelu Lukaku'yu Fenerbahçe'ye satan Napoli, Chelsea'den Nicolas Jackson konusunda görüşmelere başlamıştı. En kötü ihtimalle kiralık olarak işi çözebileceklerini düşünüyorlardı. Ancak hiç beklemedikleri bir taleple karşılaştılar.
 

25.08.2026 15:28:00
Haber Merkezi
 
Lukaku'yu Fenerbahçe'ye satan Napoli duvara tosladı
Lukaku'yu Fenerbahçe'ye satan Napoli duvara tosladı

Napoli, Lukaku'nun Fenerbahçe'ye gidişi sonrasında hücum hattındaki çeşitliliği artırmak için Nicolas Jackson seçeneğine yöneldi. Chelsea cephesiyle temas kuruldu. İtalyan ekibi, uygun bir bonservis veya en kötü kiralama yoluyla işi bitirebileceğini düşünüyordu. Fakat Chelsea Kulübü kiralamaya sıcak bakmayıp 65 milyon Euro talep etti. Napoli frene bastı. Bu arada Aston Villa devreye girdi. 25 yaşındaki forvet, Chelsea'nin yeni sezon planlamasında yok. Ancak bu durum, yüksek bonservis beklentisinin önüne geçmedi...

1.87 boyundaki santrforun 30 Haziran 2033 tarihine kadar mukavelesi bulunuyor. Oyuncu da ayrılmak istiyor. Aston Villa, 65 milyonluk isteği karşılayabilir. Ancak onlar da rakamı düşürmeyi hedefliyor. Bu hafta içinde Nicolas Jackson'la ilgili sıcak gelişmelere tanıklık edeceğiz gibi görünüyor.

Dünyanın transfer rekortmeni takımı belli oldu


 
Tottenham, Brezilyalı futbolcu Savinho'yu transfer etti. Londra ekibi, 22 yaşındaki futbolcunun gelişiyle bu yaz transfere 300 milyon sterlinden fazla harcama yaptı. Böylece bu yaz döneminde dünyada transfere en fazla para harcayan takım oldu. Tottenham, geçen yıl ligden düşmekten kıl payı kurtulmuştu. 

25.08.2026 14:37:00 / Güncelleme: 25.08.2026 16:30:56
Haber Merkezi/AA
 
 Dünyanın transfer rekortmeni takımı belli oldu
 Dünyanın transfer rekortmeni takımı belli oldu

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham, Brezilyalı kanat oyuncusu Savinho'yu kadrosuna kattı. Kulüpten yapılan açıklamada, Manchester City forması giyen 22 yaşındaki futbolcunun uzun vadeli bir sözleşmeyle transfer olduğu kaydedildi.Savinho, transferiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Biraz zaman aldı ama burada olduğum için çok mutluyum. Dünyanın en iyi teknik direktörlerinden birine sahip harika bir kulüpte mükemmel bir fırsat. Teknik direktör Roberto De Zerbi ile konuşur konuşmaz gelmem gerektiğini anladım" ifadelerini kullandı. 2024 yılında Fransız ekibi Troyes'dan Manchester City'ye gelen Savinho, 84 maçta forma giydi ve 7 gol attı.

Transferler işe yarayacak mı?

Bu yaz transfere 300 milyon sterlinden fazla harcayan Tottenham, West Ham United'dan Mateus Fernandes, Newcastle United'dan Sandro Tonali ve Brighton'dan Jan Paul van Hecke'yi renklerine bağlamıştı. Londra ekibi, ligin ilk haftasında deplasmanda Brentford'a 3-0 yenilmişti.

Milli güreşçilerden madalya yağmuru!

Akdeniz Oyunları'nda Türkiye'yi temsil eden milli güreşçiler; 3 altın, 1 gümüş ve 2 bronz olmak üzere 6 madalya elde etti.

25.08.2026 13:13:00 / Güncelleme: 25.08.2026 14:32:39
İhlas Haber Ajansı
 
Milli güreşçilerden madalya yağmuru!
Milli güreşçilerden madalya yağmuru!
Akdeniz Oyunları'nda Türkiye'yi temsil eden milli güreşçiler; 3 altın, 1 gümüş ve 2 bronz olmak üzere 6 madalya elde etti.

İtalya'nın Taranto kentinde düzenlenen organizasyonda ilk 4 günün ardından Erkekler serbest stilde mindere çıkan milli güreşçiler 3 altın 1 gümüş ve 2 bronz madalya elde etti.



Milli güreşçi Ahmet Duman, 65 kilo finalinde Arnavutluk'tan Zelimkhan Abakarov'u 4-2 yenerek altın madalyanın sahibi oldu.

Türkiye'yi 125 kiloda temsil eden Hakan Büyükçıngıl da Mısırlı rakibi Abdelrahman Sheyata'yı mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.



İsmail Küçüksolak, 86 kilo finalinde Yunanistan'dan Georgios Kougiomtsidis'e yenilerek gümüş madalya aldı.

Milli güreşçilerden Yasin Yeşil ile Resul Güne ise üçüncülük müsabakalarında rakiplerine üstünlük sağlayarak bronz madalya kazandı.

Nordik sisteminin uygulandığı serbest stil 57 kiloda tüm maçlarını kazanan Muhammet Karavuş da şampiyonluğa ulaşmıştı.



Türkiye böylece erkekler serbest stilde 6 sıklette de madalya (3 altın, 1 gümüş, 2 bronz) kazanma başarısı gösterdi.

Organizasyonda 4 günün ardından toplam madalya sayısını 27'ye (13 altın, 6 gümüş, 8 bronz) çıkaran Türkiye, ev sahibi İtalya'nın ardından ikinci sırada yer aldı.

Kartal'dan TFF ve MHK'ye ağır muhtıra

Süper Lig'in 2. haftasında Corendon Alanyaspor'a 1-0 mağlup olan Beşiktaş'ta sular durulmuyor

24.08.2026 20:37:00
Haber Merkezi
 
Kartal'dan TFF ve MHK'ye ağır muhtıra
Kartal'dan TFF ve MHK'ye ağır muhtıra
Süper Lig'in 2. haftasında Corendon Alanyaspor'a 1-0 mağlup olan Beşiktaş'ta sular durulmuyor. Siyah-beyazlı kulübün İkinci Başkanı Hakan Daltaban, Tüpraş Stadyumu'nda düzenlediği basın toplantısında Türk futbolunun gündemine oturan çok sert açıklamalara imza attı.

Karşılaşmanın hakemi Adnan Deniz Kayatepe ve Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ferhat Gündoğdu'yu hedef alan Daltaban, yaşananları bir "futbol skandalı" olarak nitelendirdi.

"Trossard'a atılan tokat saldırıdır, dünya basınına rezil olduk"



Maçın 8. dakikasında Belçikalı futbolcu Leandro Trossard'ın topsuz alanda maruz kaldığı müdahaleye değinen Daltaban, karara isyan etti:

"Trossard'a tokat, yumruk, ne derseniz deyin atıldı. Tribünde bir taraftar, diğer taraftara kamera görüntüleriyle sabit bu hareketi yapsaydı adli süreç başlardı. Bu bir saldırıdır! İngiltere'nin şampiyonunun sol kanadını getirdik, adam burada dayak yiyor. Bu pozisyon sonrasında Türk futbolunda emsal oluşturdunuz; bundan sonra hangi yumruğa, hangi tokada kart vereceksiniz? Üstelik bu olay İspanya, İngiltere, Almanya ve Güney Kore basınında da yer buldu, dünya basınına rezil olduk."

"Bize ne iyi insan olmasından, liyakat istiyoruz"



MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun şahsına yönelik yapılan "iyi insan" yorumlarına tepki gösteren Daltaban, koltukların şov yeri olmadığını belirtti:

"Kime sorsam Ferhat Gündoğdu için 'iyi adam' diyor. Bana ne abi iyi adamsa! İyi adamsa işini doğru yapmak zorunda. O koltukta oturuyor olmak yönetmek demek değildir. Türkiye'de Adalet Bakanı bile her gün çıkıp ne yaptığını anlatırken, bizim MHK Başkanı çıkıp 'Bu hataları şöyle düzelteceğiz' diye tek bir planlama açıklamıyor. Beceremiyorsanız gidin Gabon'dan, Moritanya'dan hakem getirin; adamlara bu işi nasıl yaptıklarını sorun."

"VAR odasında ne konuşuldu, duymak istiyoruz"



Saha içindeki adaletsizliğe VAR hakemlerinin de çanak tuttuğunu ima eden siyah-beyazlı yönetici, ses kayıtlarının peşini bırakmayacaklarını söyledi:

"Hakem pozisyonu görmedi diyelim, VAR'daki arkadaş sen ne yapıyorsun? Orada 1-2 dakika boyunca ne konuşulduğunu merak ediyoruz. Golümüz verilmedi, net penaltımız es geçildi. Dünkü maçta tam 28 faul vardı ama rakibe tek bir sarı kart bile çıkmadı. Biz popülizm peşinde değiliz, uzaylı hakem de olsa sadece adalet istiyoruz."

"Beşiktaş tribünlerini kimse bağırttıramaz!"

Siyah-beyazlı camianın haklarını sonuna kadar savunacaklarını söyleyen Hakan Daltaban, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na seslenerek sözlerini ağır bir uyarıyla tamamladı:

"Bizler yönetici olarak başarısız olan profesyonellerle yolları ayırırız. TFF Başkanı'nın delikanlı tavrını biliyoruz; bu iş artık federasyonu da etkileyecek duruma geldi. Derhal MHK Başkanı'nı görevden aldığını zikretmeli. Tribünden gelen biri olarak net söylüyorum; Beşiktaş tribünlerini kimse bağırttıramaz, kimsenin buna gücü yetmez. Taraftarın öfkesini efendi duruşumuzla frenlemek için dünden beri zor duruyoruz. Kimsenin hakkımızı yemeye gücü yoktur!"

Beşiktaş'ın hakem yönetimine gösterdiği bu sert reaksiyon sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) nasıl bir adım atacağı, spor kamuoyunda merakla bekleniyor.

Ertuğrul Doğan: 'Türk futbolunun ileriye gitmesini engelliyor'

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, iki yıldır bir planlama içerisinde olduklarını belirterek, "Bizim niyetimiz kimseyle kavga etmek, tartışmaya girmek değil. Kimse de bizimle kavga etmek istemesin" dedi.

24.08.2026 00:38:00
İhlas Haber Ajansı
 
Ertuğrul Doğan: 'Türk futbolunun ileriye gitmesini engelliyor'
Ertuğrul Doğan: 'Türk futbolunun ileriye gitmesini engelliyor'
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, iki yıldır bir planlama içerisinde olduklarını belirterek, "Bizim niyetimiz kimseyle kavga etmek, tartışmaya girmek değil. Kimse de bizimle kavga etmek istemesin" dedi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor'un sahasında RAMS Başakşehir'i 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Doğan, "Biz iki yıldır bir planlamanın içerisindeyiz. Hocamızla ve oyuncularımızla bir mücadelenin içerisindeyiz. Lig yeni başladı ama iki haftadır gördüklerimiz hiç hoş değil. İlk maçta yapılanlar ortada, bu maçta da hep beraber seyrettik. Trabzon'a gelip insanların sinir uçlarıyla oynamanın bir anlamı yok. Bu ikinci haftada kelimelerimizi seçerek kullanıyoruz. Bizim niyetimiz kimseyle kavga etmek, tartışmaya girmek değil. Kimse de bizimle, rica ediyorum, kavga etmek istemesin" ifadelerini kullandı.

"Türk futbolunun ileriye gitmesini engelliyor"

Türkiye Futbol Federasyonu'na çağrıda bulunan Doğan, "TFF Başkanımıza sesleniyorum. Bu şekilde yaklaşım ve bu şekilde kararlar Türk futbolunun ileriye gitmesini engelliyor. Hakemlerimizden daha dikkatli olmalarını istiyorum. Sadece bizim maçımızla alakalı değil, tüm maçlarla ilgili olarak söylüyorum. Biz camia olarak mücadele veriyoruz ve bu mücadelede kimse haksız yere önümüze çıkmasın" diye konuştu.

Fatih Tekke: 'Kritik bir maç kazandık'

Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Başakşehir karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, takımın zamanla daha iyi seviyeye geleceğini söyledi.

23.08.2026 22:40:00
İhlas Haber Ajansı
 
Fatih Tekke: 'Kritik bir maç kazandık'
Fatih Tekke: 'Kritik bir maç kazandık'
Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Başakşehir karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, takımın zamanla daha iyi seviyeye geleceğini söyledi.

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor, sahasında RAMS Başakşehir'i 2-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, değerlendirmelerde bulundu. Tekke, "Sonuç olarak galip geldik. İyi bir maç oldu. Kritik bir maçtı ve kazandık. İnsanların heyecanının aşağıya düşmemesi, yukarı çıkması önemli. Trabzonspor takımı yine gösterdi ki çok daha iyi olacak. Ritmini ve tekrarlarını artırarak yukarı çıkacaktır. Bugün maç belki 4-5'e gidecekti. Alakası olmayan fauller çalındı. Hakemden hiç memnun değilim" dedi.

"Trabzonspor'da kriz çıkarmaya çalışan bir grup var"

Trabzonspor'un içerisindeki ortamın iyi olduğunu vurgulayan Tekke, "Trabzonspor'da kriz çıkarmaya çalışan bir grup var. Ahlaksızlığı asla kabul etmem. Trabzonspor'un içerideki durumu gayet iyi. İyi çalışıyoruz. Neleri tekrar etmemiz gerektiğini biliyoruz. Bugün oyuncularım, camiamız ve bizi sevenler adına çok çok mutluyum. Perşembe günü çok zor bir karşılaşmamız var. Şimdi dönüp ona hazırlanmak zorundayız" diye konuştu.

"Daha iyi olacağız"

Takımın maç maç ilerlediğini belirten Tekke, "Maç maç giden bir takımız. Biz daha iyi olacağız. Konuşulan oyuncular var, gelecek olanlar var. Hemen iki günde oynamasını bekleyemeyiz. Ben de oyuncu oldum ve yurt dışına çıktım. Ekmeği farklı, suyu farklı. Hemen uyumu beklemek doğru değil" ifadelerini kullandı.

"Salah saha dışında da inanılmaz bir profesyonel"

Mohamed Salah'ın takıma önemli katkı sağladığını ifade eden Tekke, "Mohamed Salah çok önemli katkı veriyor. Salah, saha içinde olduğu kadar saha dışında da inanılmaz bir profesyonel" dedi.

"Onuachu gol atmaya başladığında golleri gelecek"

Paul Onuachu'nun takımın başarısında önemli payı bulunduğunu söyleyen Tekke, "Onuachu'nun buraya gelmemizde önemli katkıları var. Sabır göstermeliyiz. Gol atmaya başladığında golleri gelecek. Trabzonspor'un iyi olması için büyük bir çaba sarf ediyoruz" diye konuştu.

"Önümüzdeki 5 maç Trabzonspor için çok önemli"

Takımın çalışma programıyla ilgili bilgi veren Tekke, "Geçen sezon hiç kimsenin talebi olmadan bütün maçlar iptal edilmişti. Pazartesi ter idmanı yapacağız. Salı taktik çalışacağız, çarşamba günü Macaristan'a gideceğiz. Melih ve Cenk'i yardımcı oyuncu olarak aldık ama gayet iyi gidiyorlar, zorluyorlar. Önümüzdeki 5 maç Trabzonspor için çok önemli" şeklinde konuştu.

"Bu galibiyet bize moral oldu"

Galibiyetin takıma moral verdiğini dile getiren Tekke, "Yarın ne olacağını bilmiyorum. Ama çalışmaya devam edeceğiz. Skor bugün geldi, gelmese başka şeyler konuşacağız. Oyuncularımda inanılmaz istek var. Bu galibiyet bize moral oldu" dedi.
Transfer çalışmalarına da değinen Tekke, "Bir yıldız daha gelecek. Hoca için büyük bir risk bu. Hocanın kovulacağı bir kadro var. Başkana da bunu söyledim" ifadelerini kullandı.

Eyüpspor evinde Gaziantep’e boyun eğdi

Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında konuk olduğu Eyüpspor'u 1-0

23.08.2026 21:24:00
Haber Merkezi
 
Eyüpspor evinde Gaziantep’e boyun eğdi
Eyüpspor evinde Gaziantep’e boyun eğdi
Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında konuk olduğu Eyüpspor'u 1-0

Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasındaki Eyüpspor-Gaziantep FK müsabakasının ilk yarısı 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Karşılaşmanın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçti. İki takımın da pozisyon üretemediği mücadelenin ilk 45 dakikasında gol sesi çıkmadı.

İkinci yarı

60. dakikada Gaziantep FK, öne geçti. Savunma arasına atılan pasa sağdan hareketlenen Sorescu, ceza alanı yan çizgisi ile taç çizgisi arasında topla buluştu. Ceza sahasına giren Rumen futbolcu, Taşkın'dan sıyrılarak açısını düzelttikten sonra sol ayağıyla uzak köşeye şutunu çekti. Meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-1.

64. dakikada konuk takım 10 kişi kaldı. Orta sahada rakibi Yao'ya faul yapan Bacuna, hakem Reşat Onur Coşkunses tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Video Yardımcı Hakem (VAR) Ömer Faruk Turtay'ın uyarısıyla pozisyonu yeniden inceleyen Coşkunses, Bacuna'nın sarı kartını iptal ederek doğrudan kırmızı kart gösterdi.

90+3. dakikada Michalak'ın sağdan ortasında penaltı noktası gerisinde uygun durumdaki Yao'nun şutunda top yandan auta çıktı.

Mücadele Gaziantep temsilcisinin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Trabzonspor'dan bir transfer bombası daha

Trabzonspor, transfer döneminin en büyük hamlelerinden birine imza atarak dünya futbolunun elit ön liberolarından Fabinho ile her konuda anlaşmaya vardı

23.08.2026 17:38:00
Haber Merkezi
 
Trabzonspor'dan bir transfer bombası daha
Trabzonspor'dan bir transfer bombası daha
Trabzonspor, transfer döneminin en büyük hamlelerinden birine imza atarak dünya futbolunun elit ön liberolarından Fabinho ile her konuda anlaşmaya vardı.

Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad ile olan sözleşmesini fesh ederek boşa çıkan 32 yaşındaki Brezilyalı yıldız, yeni sezonda bordo-mavili ekibin başarısı için ter dökecek.

Bonservissiz Dünya Yıldızı

Ekonomik olarak kulüp yapısını sarsmayacak nokta atışı hamleler peşinde koşan Trabzonspor yönetimi, fırsat transferini kaçırmadı. Al-Ittihad ile yollarını ayırmasının ardından serbest oyuncu statüsünde bulunan Fabinho için devreye giren başkan ve kurmaylar, yürüttükleri gizli operasyonla transferi mutlu sonla noktaladı. Bonservis bedeli ödenmeyecek olan tecrübeli futbolcu ile el sıkışıldı.

Orta Sahaya Şampiyonluk Kilidi



Kariyerinde Monaco ile Fransa, Liverpool ile İngiltere Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi şampiyonlukları yaşayan Fabinho, orta sahada tam bir "kalkan" görevi üstleniyor. 32 yaşındaki sambacı, güçlü fiziği, yüksek oyun zekası ve savunma arkasına attığı milimetrik paslarla tanınıyor. Teknik direktörün şampiyonluk yolundaki en büyük kozu olması beklenen Fabinho'nun, takımdaki liderlik eksikliğini de fazlasıyla kapatacağı öngörülüyor.

Taraftar Havalimanına Akın Edecek

Gelen son bilgilere göre, tecrübeli oyuncunun önümüzdeki günlerde sağlık kontrollerinden geçmek ve resmi sözleşmeye imza atmak üzere Türkiye'ye gelmesi bekleniyor. Bu dev transfer haberi, bordo-mavili taraftarlar arasında şimdiden büyük bir coşku dalgası yarattı. Trabzonlu futbolseverler, dünya yıldızını havalimanında görkemli bir karşılama töreniyle karşılamaya hazırlanıyor.

Samsunspor, deplasmanda Rizespor'u yendi

Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında Samsunspor, deplasmanda Çaykur Rizespor'u 2-0 yendi

22.08.2026 22:24:00
Haber Merkezi
 
Samsunspor, deplasmanda Rizespor'u yendi
Samsunspor, deplasmanda Rizespor'u yendi
Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında Samsunspor, deplasmanda Çaykur Rizespor'u 2-0 yendi.

Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında Çaykur Rizespor-Samsunspor maçının ilk yarısı konuk ekibin 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

2. dakikada ev sahibi ekibin kazandığı serbest vuruşta topun başına geçen Laçi'nin ceza sahasının sol çaprazından gönderdiği şutta top auta çıktı.

16. dakikada konuk ekip atağında Tomasson'un pasında topla buluşan Emre Kılınç'ın ceza sahasının sol çaprazından gönderdiği şutta kaleci Fofana gole geçit vermedi.

22. dakikada Olawoyin'in pasında ceza yayının önünde topla buluşan Laçi'nin sert şutunda kaleci Okan Kocuk sağına uzanarak, gole izin vermedi.

34. dakikada konuk ekip öne geçti. Tomasson'un içeriye gönderdiği topla buluşan Mendes'in yerden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlara gitti: 0-1

Maçın ilk yarısı Samsunspor'un 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.



53. dakikada Mebude'nin pasında ceza sahası sağ çaprazda topla buluşan Mithat Pala'nın şutu az farkla dışarıya çıktı.

57. dakikada Çaykur Rizespor atağında ceza yayının önünde topla buluşan Sagnan'ın kaleye gönderdiği şutta kaleci Okan Kocuk gole izin vermedi.

63. dakikada Samsunspor farkı ikiye çıkardı. Jarju'nun pasıyla ceza sahasının dışında topla buluşan Fatih Kaya'nın şutunda top kale direğine çaparak ağlarla buluştu: 0-2

72. dakikada Varesanovic'in kullandığı köşe vuruşunda kaleci Okan Kocuk gole geçit vermedi.

77. dakikada sağ kanattan korneri kullanan Varesonovic'in içeriye gönderdiği topla buluşan Sagnan'ın kafa vuruşunda kaleci Okan Kocuk topu kontrol etti.

Karşılaşma, Samsunspor'un 2-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.