logo
20 NİSAN 2026

9 gol yediler, teşekkür ettiler

04.08.2006 00:00:00
Fenerbahçe'nin, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda 4-0 ve 5-0'lık skorlarla elediği Faroe Adaları'nın B36 Torshavn takımı, sarı-lacivertliler için teşekkür mesajı yayınladı.

Kendi internet sitelerinden Fenerbahçe Kulübü için teşekkür mesajı yayınlayan B36 Torshavn, Fenerbahçe ile yaptıkları iki karşılaşmayı sonsuza kadar unutmayacaklarını belirtti. Torshavn, İngilizce yayınladığı mesajda, ''Yaşattıkları deneyim ve sonsuza kadar hatırlayacağımız ruh dolu iki karşılaşma için Türk rakiplerimize teşekkür etmek istiyoruz. Gelecek turda başarılar'' ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü, 100. yıl kutlamalarında Şükrü Saracoğlu Stadı ve Bağdat Caddesi'nde yapılacak etkinlikler için İtalyan Festi firması ile anlaşma imzaladı. Şükrü Saracoğlu Stadı basın odasında yapılan imza töreninde konuşan Fenerbahçe Kulübü 100. Yıl Komitesi Başkanı Ender Alkaya, Festi'nin dünya çapında bir firma olduğunu vurgulayarak, ''Festi, biri stadımızda, biri Bağdat Caddesi'nde olmak üzere iki gösteri yapacak ve bir de stadımızı ışık mimarisiyle süsleyecek'' diye konuştu.

Samsunspor, Beşiktaş’ı 2 golle devirdi

Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Beşiktaş'ı 2-1 yendi.

19.04.2026 23:09:00
AA
Samsunspor, Beşiktaş’ı 2 golle devirdi
Samsunspor, Beşiktaş’ı 2 golle devirdi
Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Beşiktaş'ı 2-1 yendi.

8. dakikada Murillo'nun ceza sahasını ortasına iyi yükselen Hyeon-Gyu Oh'un kafa vuruşunda top üsttün auta çıktı.

12. dakikada Orkun Kökçü'nün ara pasında ceza saha içinde topla buluşan Cengiz Ünder'in şutunda meşin yuvarlak yan ağlara takıldı.

18. dakikada Ntcham'ın ceza sahası dışından sert vuruşunda top üstten auta gitti.

22. dakikada Tomasson'ın ceza sahasına pasında topla buluşan Ntcham'ın vuruşunda kaleci Ersin Destanoğlu'na çarpan meşin yuvarlak, oyun alanına geri döndü.

45+2. dakikada Cengiz Ünder'in pasına hareketlenen Agbadou'nun ceza sahası içinde yerden şutunda topu kaleci Okan Kocuk, son anda kornere çeldi.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı.

İkinci yarı



50. dakikada Samsunspor 1-0 öne geçti. Ntcham'ın pasında Holse'nin ceza sahası dışından plase vuruşunda top, ağlarla buluştu. 1-0

53. dakikada Cengiz Ünder'in ceza sahası dışından sert şutunda top üstten auta çıktı.

56. dakikada ev sahibi takım farkı 2'ye çıkardı. Emre Kılınç'ın pasında Coulibaly ceza sahası çizgisi üzerinden topu ağlara yolladı. 2-0

63. dakikada ceza sahası içindeki karambolde topa iyi yükselen Holse'nin vuruşunda topu kaleci Ersin Destanoğlu son anda kornere gönderdi.

78. dakikada Rashica'nın sert şutunda kaleci Okan Kocuk, ağlara giden topu son anda kale çizgisinden uzaklaştırdı.

90+1 Dakikada Beşiktaş skoru 2-1 yaptı. Ceza sahası içinde Cerny'in şutunda top Satka'nın eline çarpınca hakem Gürcan Hasova penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Asllani, meşin yuvarlağı ve kaleci Okan Kocuk'u ayrı köşelere gönderdi. 2-1

Karşılaşmayı Samsunspor 2-1 kazandı.

5 Yıllık hasret sona erdi

Trendyol 1. Lig'in 36. haftasında Sipay Bodrum FK ile Erzurumspor FK 1-1 berabere kaldı.

19.04.2026 18:42:00
Haber Merkezi
5 Yıllık hasret sona erdi
5 Yıllık hasret sona erdi
Trendyol 1. Lig'in 36. haftasında Sipay Bodrum FK ile Erzurumspor FK 1-1 berabere kaldı.

Erzurumspor FK, bu sonuçla Trendyol 1. Lig'in bitmesine iki hafta kala 79 puanla Süper Lig'e çıkmayı garantiledi.

Trendyol 1. Lig'de sezonun bitimine iki hafta kala heyecan doruğa ulaştı ve beklenen müjdeli haber geldi: Erzurumspor FK, Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.

5 Yıllık hasret sona erdi



En son 2020-2021 sezonunda Süper Lig'de mücadele eden "Dadaşlar", 5 yıllık aranın ardından yeniden Türkiye'nin en üst ligine dönmenin gururunu yaşıyor. Sezon başından bu yana istikrarlı bir grafik çizen ve ligin zirvesinden inmeyen Erzurumspor FK, teknik heyet ve futbolcuların büyük özverisiyle hedefine ulaştı.

Erzurum Sokaklarında Bayram Havası

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Erzurum'da ve deplasmandaki taraftarlar arasında büyük bir coşku yaşandı. Şehrin meydanları şimdiden mavi-beyaz bayraklarla donatılırken, taraftarlar şampiyonluk kutlamaları için sokaklara döküldü.

Erzurumspor FK, önümüzdeki hafta evinde oynayacağı karşılaşmada şampiyonluk kupasını taraftarının önünde kaldırmaya hazırlanıyor.

Kocaelispor son dakika golüyle Göztepe ile 1-1 berabere kaldı

Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta meydana gelen okul saldırıları nedeniyle stadyumda müzik çalınmadı. Ayrıca karşılaşma öncesi 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu

19.04.2026 00:28:00
AA
Kocaelispor son dakika golüyle Göztepe ile 1-1 berabere kaldı
Kocaelispor son dakika golüyle Göztepe ile 1-1 berabere kaldı
Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta meydana gelen okul saldırıları nedeniyle stadyumda müzik çalınmadı. Ayrıca karşılaşma öncesi 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

1. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Agyei'nin sert vuruşunda kaleci Lis, topu zorlukla çeldi.

3. dakikada Göztepe öne geçti. Efkan Bekiroğlu'nun ara pasında ceza sahası sağ çaprazda topla buluşan Janderson, topu kaleci Serhat'ın sağından ağlara gönderdi. Yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. VAR hakemlerinin yaptığı incelemede Janderson'un ofsaytta olmadığının tespit edilmesi üzerine hakem Ali Yılmaz, gol kararı verdi: 0-1



5. dakikada Kocaelispor gole yaklaştı. Ceza sahası içine girer girmez topla buluşan Rivas'ın vuruşunda kaleci Lis, topu kornere çıkardı.

16. dakikada savunma arasına atılan pasla topla buluşan Tayfur Bingöl, topu ceza sahasında gönderdi. Topla buluşan Keita'nın vuruşunu kaleci Lis çeldi.

29. dakikada Kocaelispor beraberliğe yaklaştı. Ceza sahası dışı sağ çaprazda Agyei'nin sert vuruşunda top üst direkten oyun alanına döndü.

34. dakikada Kocaelispor'un organize atağında ceza sahası içi sağ çaprazında Agyei'nin vuruşu kaleci Lis'ten sekti. Kaleye yönelen topu kale direği önündeki Göztepe savunması kontrol etti.

Karşılaşmanın ilk yarısı, Göztepe'nin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

57. dakikada Ahmet Oğuz'un sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta top, kale direğinin yanından dışarı çıktı.

81. dakikada Kocaelispor beraberliğe yaklaştı. Ceza sahasında Serdar Dursun'un ara pasında hareketlenen Keita topu, altıpas içindeki Churlinov'a gönderdi. Bu oyuncunun vuruşunda top üst direkten oyun alanına döndü.

85. dakikada sağ kanattan gelişen Göztepe atağında Jeferson'un ortasında altıpas üzerinde topla buluşan Musah Mohammed'in vuruşunu kaleci Serhat uzanarak çeldi.

90+5. dakikada ceza saha ön çizgisinde topa yükselen Linety, ikili mücadele sonrasında yerde kaldı. Hakem Ali Yılmaz, bu pozisyona serbest vuruş kararı verdi. VAR hakemlerinin yaptığı incelemede pozisyonun ceza sahası içinde olduğu tespit edilmesi üzerine, hakem Ali Yılmaz penaltı noktasını gösterdi.

90+7. dakikada meşin yuvarlağın başına geçen Serdar Dursun topu, kaleci Lis'in sağından filelere gönderdi: 1-1



Selçuk İnan: "Galibiyeti hak eden taraftık diye düşünüyorum"

Kocaelispor'un teknik direktörü Selçuk İnan, oyuncularının performansından memnun olduğunu söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İnan, son üç haftada zorlu karşılaşmalar oynadıklarını belirterek, oyuncularını mücadelelerinden dolayı tebrik etti.

Bu süreçte oynanan Başakşehir, Galatasaray ve Göztepe maçlarında iyi performans ortaya koyduklarını ifade eden İnan, şöyle konuştu:

"Bir yerde çok mutluyum, futbolcularımın göstermiş olduğu performans ve gelecek adına bize fazlasıyla umut vermelerinden dolayı. Bunlar tabii çok önemli şeyler. Çok mutluyum onların adına, bir yanda da biraz üzgünüm. Çünkü üç tane maçı da kazanmaya yakın taraftık. Kazanmayı da hak ettik diyebilirim. Olmadı. Bugünün özelinde Göztepe, ligin en dirençli, en güçlü takımlarından biri. Bunu biliyoruz. Teknik olarak sahada top rakipteyken ve top bizdeyken ne çalıştıysak sahaya hepsini yansıttı oyuncularımız. Galibiyeti hak eden taraftık diye düşünüyorum. Son dakikada da olsa bir puanını aldığımız için 'kötünün iyisi' diye mutlu olduk. Ama futbol böyle güzel."

İnan, bir gazetecinin taktiksel değişikliklerine yönelik yorum yapması üzerine, oyuncuların farklı pozisyonlarda değerlendirilmesinin planlı bir tercih olduğunu, bu kararın risk değil, maç öncesi analizlere dayalı bir uygulama olduğunu kaydetti.

Penaltı pozisyonuna ilişkin değerlendirmede bulunmak istemediğini dile getiren İnan, pozisyonu henüz izlemediğini söyledi.

Okan Buruk: 'Oyun içerisinde 2-2 olursa, 1 gol daha yersek duygusunu yaşadık'

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından, "Pozisyonları vermedik ama yediğimiz 1 gol bize biraz daha oyun içerisinde 2-2 olursa 1 gol daha yersek duygusunu hem oyunculara hem kenarda bize yaşattı" dedi

19.04.2026 00:16:00
İhlas Haber Ajansı
Okan Buruk: 'Oyun içerisinde 2-2 olursa, 1 gol daha yersek duygusunu yaşadık'
Okan Buruk: 'Oyun içerisinde 2-2 olursa, 1 gol daha yersek duygusunu yaşadık'
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından, "Pozisyonları vermedik ama yediğimiz 1 gol bize biraz daha oyun içerisinde 2-2 olursa 1 gol daha yersek duygusunu hem oyunculara hem kenarda bize yaşattı" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray, deplasmanda Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup etti. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Puan farkını arttırmak için mutlaka kazanmamız gereken bir karşılaşmaydı. Gençlerbirliği de küme düşme hattında. Normalde de puana ihtiyacı vardı. Zor bir maç olacağını biliyorduk ama ilk yarı golle başladık.

Skoru yakaladık aslında ikinci yarı 60. dakikada attığımız golle 3-0 ile maç bitmişti ama hakemler özellikle VAR'dan gelen uyarıyla maçı tekrar başlattılar. Ardından yediğimiz gol ile 2-1'lik skor. Burada zaman zaman rakibimizin de iştahı arttı.

Bizim zaman zaman oyunu koruma düşüncemiz oldu. Değişiklikle beraber oyunu oturttuk. Kazanmasını bildik. Pozisyonları vermedik ama yediğimiz 1 gol biraz daha oyun içerisinde 2-2 olursa, 1 gol daha yersek duygusunu hem oyunculara hem kenarda bize yaşattı. Maçı daha rahat bir şekilde götürebilirdik ama Gençlerbirliği iyi mücadele ortaya koydu. Gençlerbirliği'ni de mücadelelerinden dolayı tebrik etmek istiyorum" diye konuştu.

Volkan Demirel: 'Çok basit goller yediğimizi düşünüyorum'

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Volkan Demirel, Galatasaray müsabakasının ardından, "Çok basit goller yediğimizi düşünüyorum. Galatasaray bu ligin lideri. Ama ilk 60 dakika skoru golsüz götürseydik gol atacağımızı biliyordum" dedi

19.04.2026 00:15:00
İhlas Haber Ajansı
Volkan Demirel: 'Çok basit goller yediğimizi düşünüyorum'
Volkan Demirel: 'Çok basit goller yediğimizi düşünüyorum'
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Volkan Demirel, Galatasaray müsabakasının ardından, "Çok basit goller yediğimizi düşünüyorum. Galatasaray bu ligin lideri. Ama ilk 60 dakika skoru golsüz götürseydik gol atacağımızı biliyordum" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Gençlerbirliği, sahasında ağırladığı Galatasaray'a 2-1 mağlup oldu.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Volkan Demirel, "İlk yarı hemen maç maçında yediğimiz gol sonrasında ilk yarının bitimine 2-3 dakika kala yediğimiz gol var. Çok basit goller yediğimizi düşünüyorum.

Galatasaray bu ligin lideri. İkinci yarıda yapmış olduğumuz değişiklikler aslında plan şuydu; bunu söylesem ne kadar önemseyeceksiniz bilmiyorum ama ilk 60 dakika skoru golsüz götürseydik gol atacağımızı biliyordum. Dediğim gibi bugün galip gelsek çok iyi olurdu ama geldiğimden beri söylüyorum önümüzdeki maçlar bizim kaderimizi belirleyecek. Ligde kalmak için uğraşacağız" ifadelerini kullandı.

Demirel, maç bittikten sonra yorum yapmanın ve soru sormanın kolay olduğunu ifade etti. Maç içinde ve öncesinde bunları hesaplayıp hareket etmenin zorluğuna değinen Volkan Demirel, ayrıca, Gençlerbirliği'ni ligde tutmak için uğraşacağını kaydetti.

Öte yandan Demirel, ligde hakemlerin Gençlerbirliği aleyhine 12 karar verdiğini ve ligde bu anlamda birinci olduğunu dile getirdi.

Galatasaray başkentten rahat bir nefes aldı

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Natura Dünyası Gençlerbirliği'ni 2-1 yenerek en yakın takipçisi Fenerbahçe'yle puan farkını 4'e yükselterek şampiyonluk yolunda büyük bir adım attı

19.04.2026 00:10:00
AA
Galatasaray başkentten rahat bir nefes aldı
Galatasaray başkentten rahat bir nefes aldı
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Natura Dünyası Gençlerbirliği'ni 2-1 yenerek en yakın takipçisi Fenerbahçe'yle puan farkını 4'e yükselterek şampiyonluk yolunda büyük bir adım attı.

2. dakikada Sane'nin orta sahadan savunmanın arkasına doğru yerden gönderdiği topa Yunus Akgün'ün dokunmasının ardından Icardi, ceza sahasında kaleciyle karşı karşıya kaldı. Arjantinli golcü, düzgün bir vuruşla Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi.



4. dakikada Gençlerbirliği, ceza yayının birkaç metre dışından serbest vuruş kazandı. Göktan Gürpüz'ün şutu kalenin üstünden auta gitti.

17. dakikadaki Gençlerbirliği atağında ceza sahasının sol köşesindeki Tongya, önünü boşaltıp şutunu çekti. Kaleci Uğurcan Çakır, üzerine gelen meşin yuvarlağı sektirmeden tuttu.

24. dakikada bu kez Galatasaraylı Sallai, ceza sahasının dışından çektiği şutla şansını denedi. Top, az farkla kalenin üstünden dışarı çıktı.

35. dakikada Sane'nin ara pasıyla ceza sahasının solunda topla buluşan Sara, meşin yuvarlağı altıpasa doğru gönderdi. Yunus Akgün'e, kaleciyi geçen topu ağlarla buluşturmak kaldı: 0-2.

Maçın ilk yarısı, Galatasaray'ın 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.



49. dakikada Gençlerbirliği'nin kazandığı serbest vuruşta topun başına Metehan Mimaroğlu geçti. Metehan'ın, ceza sahasının sol köşesinin biraz dışından kaleye gönderdiği top üst ağlarda kaldı.

51. dakikada Galatasaraylı Sara'nın ceza sahasının sağ kenarından kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlak, uzak direğin yanından dışarıya gitti.

61. dakikada sarı-kırmızılı futbolcu Sane'nin attığı gol, VAR incelemesinin ardından ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

66. dakikada gelişen Gençlerbirliği atağında savunmanın uzaklaştıramadığı top, sağ kanattaki Traore'nin önünde kaldı. Traore'nin pasıyla penaltı noktasının sağında topu alan Niang, sol ayağının içiyle uzak direğe doğru yaptığı vuruşla başkent ekibinin skoru 2-1'e getirmesini sağladı.

79. dakikada Gençlerbirliği savunmasının kafayla uzaklaştırmak istediği top, penaltı noktasının sol tarafındaki Torreira'ya doğru geldi. Torreira'nın gelişine voleyle kaleye gönderdiği top, uzak direğin yanından az farkla auta gitti.

85. dakikada sol kanattaki Lang, pasıyla ceza yayındaki Sane'yi buldu. Sane, sağ kanattan atağa destek veren Yunus Akgün'ü ceza sahasında topla buluşturdu. Önünü boşaltan Yunus'un, uzak köşeye gönderdiği sert şut dışarı çıktı.

Kalan bölümde başka gol olmadı ve Galatasaray, sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Trabzonspor, Başakşehir'i konuk edecek

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında yarın RAMS Başakşehir'i konuk edecek.

18.04.2026 11:37:00 / Güncelleme: 18.04.2026 11:40:32
AA
Trabzonspor, Başakşehir'i konuk edecek
Trabzonspor, Başakşehir'i konuk edecek
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında yarın RAMS Başakşehir'i konuk edecek.

Papara Park'ta oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Alper Akarsu yönetecek.

Ligde 64 puanla üçüncü sırada yer alan bordo-mavililer, zorlu rakibini yenerek şampiyonluk yarışındaki iddiasını arttırmayı amaçlıyor.



Geçen hafta deplasmanda Corendon Alanyaspor ile berabere kalan ve ligdeki 6 maçlık galibiyet serisi sona eren Karadeniz ekibi, şampiyonluk yolunda yeniden çıkışa geçmek istiyor.

Trabzonspor'da tedavileri tamamlanan Muçi ve Onuachu, kadroya dahil edilebilecek. Sakatlıkları devam eden Batagov, Visca ve genç oyuncu Taha Emre İnce ile kart cezalısı Tim Jabol Folcarelli ise takımda yer alamayacak.

Maç biletleri 5 TL



Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Sami Karaman, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Papara Park'ta oynanacak Başakşehir maçında, bilet fiyatlarını "temsili" düzenlediklerini belirtti.

Başakşehir karşılaşmasında, Trabzonspor'un inancını, birlik ruhunu ve sarsılmaz duruşunu hep birlikte göstereceklerini ifade eden Karaman, açıklamasında "Bu özel karşılaşma öncesinde, taraftarımıza uygulanan yaptırıma karşılık biz de bilet fiyatlarımızı temsili olacak şekilde düzenledik.

Amacımız, bu büyük camianın her ferdinin, yediden yetmişe, kadınıyla erkeğiyle Papara Park'ta yerini almasını sağlamaktır. Şimdi Trabzonspor'un büyüklüğünü bir kez daha gösterme zamanıdır." ifadelerini kullandı.

Bordo-mavili kulüp, Papara Park'taki karşılaşmada bilet fiyatlarını, VIP Platinum - B için 12 bin 500, VIP Platinum-A/C için 10 bin, VIP Gold için 7 bin 500, VIP Silver için 5 bin, batı tribünler için 200, doğu tribünler için 10, Mattia Ahmet Minguzzi Tribünü için 10, güney-kuzey kale arkası tribünler için ise 5 lira olarak duyurdu.

Biletler, bugün saat 21.00'de satışa sunulacak.

Recep Uçar: 'Her takıma eşit mesafedeyiz, saygılıyız'

18.04.2026 00:10:00
İhlas Haber Ajansı
Recep Uçar: 'Her takıma eşit mesafedeyiz, saygılıyız'
Recep Uçar: 'Her takıma eşit mesafedeyiz, saygılıyız'
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Recep Uçar, Fenerbahçe maçının son bölümünde çekilmediklerini belirterek, "Son dakikada da Modibo ile bulduğumuz golle de buradan 1 puanla almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Alınan 1 puan değerli. Oyuncularımı yürekten kutluyorum" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Çaykur Rizespor, deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Recep Uçar, sözlerine Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı dileyerek başladı.

Uçar, karşılaşmaya dair ise şunları söyledi:

"Maçtan sonra heyecan fırtınası geçen bir maç olduğunu söyleyebilirim. Geçen haftaki skorlar ister istemez Fenerbahçe'ye enerjisini motivasyonunu arttırmıştı. Stada gelirken dahi insanlar bize hissettirdi. İpler kendi ellerindeydi. Baskılı oyuna karşı oynayacağımızın farkındaydık. Bugünkü oyun sonrasında buradan puan almadan dönseydik emeğe yazık olacaktı.

Buraya, baskı yiyecek olsak da Fenerbahçe'nin dikte edeceği oyunu değil, kendi planladığımız oyunu oynamaya gelmiştik. Samet'in atıldığı bölüme kadarki bölüm, bizim net olarak iyi oynadığımız bölümdü. Burada bunu büyük takımlar gerçekleştiremiyor. Ali Sowe ve Laçi ile ilk yarıda net pozisyonlarımız var. İkinci yarı golle başladık.

Golden sonra Samet atılana kadar bizim kontrolümüzde olan bir oyun. Topa sahip olduğumuz çekilmediğimiz bir maç. Sonraki bölümde çok sarı kartlı oyuncularımız vardı. Samet'in atıldığı ana kadar ayrı bölüm, atıldıktan sonra ayrı, ikiye ayırırsak. Bir de stoper sokana kadar o sırada penaltı pozisyonu oldu.

Bir anda 1-1'e döndü. Fenerbahçe momentumu aldı. Tekrar değişikliğe gittik; 5-3-1'e döndük. Sonraki bölümde yine çekilmedik, değişiklikleri puan almak için yaptık. Son dakikada da Modibo ile bulduğumuz golle de buradan 1 puanla almanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Biz hedefleri olan camiayız. Rize büyük bir camia. Farklı hedeflerimiz var. Son haftalarda da iyi futbol oynuyoruz. Alınan 1 puan değerli. Oyuncularımı yürekten kutluyorum. Yarış devam ediyor. Her takıma eşit mesafedeyiz, saygılıyız. Şampiyonluk yarışında da Fenerbahçe'ye ve Tedesco'ya başarılar diliyorum. İnşallah hak edenin kazandığı bir yarış olur."

Uçar, müsabakada ciddi ikili mücadeleler olduğunu belirterek hakemler adına da kolay maç olmadığını söyledi.

Bursaspor Başkanı Enes Çelik'ten taraftarlarına 6 maddelik çağrı

Bursaspor Başkanı Enes Çelik Somaspor maçı öncesi kutlama programı, saha zemini ve kombine satışlarındaki rekor rakamlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu

18.04.2026 00:06:00
İhlas Haber Ajansı
Bursaspor Başkanı Enes Çelik'ten taraftarlarına 6 maddelik çağrı
Bursaspor Başkanı Enes Çelik'ten taraftarlarına 6 maddelik çağrı
Bursaspor Başkanı Enes Çelik Somaspor maçı öncesi kutlama programı, saha zemini ve kombine satışlarındaki rekor rakamlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Bursaspor Başkanı Enes Çelik, pazar günü oynanacak Somaspor maçı ve sezonun geri kalanına dair kapsamlı bir bilgilendirme yaptı. Çelik, takımın ciddiyetle hedefe ilerlediğini vurgularken, son günlerde yaşanan üzücü olaylar nedeniyle pazar günü maç sonunda herhangi bir kutlama yapılmayacağını duyurdu.

Başkan Enes Çelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Değerli Bursasporlular,

1- Bildiğiniz gibi sezonun sonuna gelmek üzereyiz. Bursa şehri olarak yöneticisinden taraftarına güzel bir kenetlenme ile başladığımız bu yolculuğun ikinci kısmı da tamamlanmak üzere. Tabii ki maçlar oynanmadan kazanılmıyor. Eminim ki teknik heyetimiz ve futbolcu kardeşlerimiz bugüne kadar olduğu gibi yine aynı ciddiyetle sorumluluklarını ifa edip mutlu sona hep birlikte ulaşacağız.

2- Pazar günü saat 17.00 itibarı ile tüm taraftarlarımızla birlikte takımımızla güzel bir sevinç yaşayacak ancak maalesef son günlerde yaşadığımız bu çok üzücü olaylar neticesi sebebiyle herhangi bir kutlama yapmayacağız.



3- Kupayı inşallah önümüzdeki hafta pazar günü, Aliağa maçımızdan bir gün sonra sahamızda yine taraftarımızla beraber yapacağımız törenin ardından alacağız.

4- Soma maçı sonrasında sahaya girmememiz, çimlerin durumu açısından çok önemli. Bir ay maç yapmadığımız süre zarfında çimlerimiz ciddi manada toparlandı ve iyi seviyeye geldi. O yüzden sahaya girmek demek kulübümüze ek külfet getirecek.

5- Bugün başlattığımız şampiyonluk primi seferberliği ile alakalı da şunu söylemek istiyorum: Öncelikle destek olan firma ve kişilere tekrardan teşekkür ediyorum. Şampiyonluk primi kulüplerde sözleşmede belirtilen bir yükümlülüktür. O yüzden kulübümüzden bu yükü almaları adına gelen destekler bizim için çok önemlidir.

6- Son olarak bugün kombine yenilemeleri için son tarih. Şu saat itibarı ile 18.000'i de geçtik. Geçen sene yenilemenin son gününde 7.000 civarı idi. Bu rakamlar gösteriyor ki taraftarımızın 40.000 kombineyi bitirecekleri açıktır. Ben kombinesini yenileyen ve 20 Nisan'dan sonra ikinci kombine döneminde kombineleri alacak olan taraftarlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum. Takımımızın kaliteli yerli iskeletini koruyarak size layık bir takım oluşturacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın."

Bernardo Silva, Manchester City'den ayrılacak

Portekizli futbolcu Bernardo Silva, 9 yıldır formasını giydiği İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City'den sezon sonunda ayrılacağını duyurdu

17.04.2026 11:53:00
AA
Bernardo Silva, Manchester City'den ayrılacak
Bernardo Silva, Manchester City'den ayrılacak
Portekizli futbolcu Bernardo Silva, 9 yıldır formasını giydiği İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City'den sezon sonunda ayrılacağını duyurdu.

Portekizli futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Birkaç ay sonra Manchester City'ye veda etme zamanı gelecek." ifadesini kullandı.

Orta sahada görev yapan 31 yaşındaki futbolcu, 2017 yılının temmuz ayında transfer olduğu ve 9 yıldır formasını giydiği Manchester City'de forma giydiği 451 maçta 76 gol kaydetti.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.