logo
17 EKİM 2026

Beşiktaş eldiven attırdı

Beşiktaş'a yenilen Hoffenheim'da kaleci Baumann sinir krizi geçirirken, teknik direktör Ilzer rakiplerinin gücünü itiraf etti

17.10.2026 12:40:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş eldiven attırdı
Beşiktaş eldiven attırdı
UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'a 3-2 mağlup olan Hoffenheim'ın tecrübeli kalecisi Oliver Baumann canlı yayında çıldırdı.
Reklam arasında eldivenlerini fırlatan Baumann'a efsane futbolcu Lothar Matthäus sahip çıkarken, teknik direktör Christian Ilzer Beşiktaş'ın gücünü itiraf etti: "Avrupa'nın en iyilerinden birine kaybettik."






Beşiktaş, suların zaten sıcak olduğu Hoffenheim'da termometreyi kökledi. Temsilcimiz Beşiktaş'a 3-2 yenilerek üst üste dördüncü mağlubiyetini alan Alman ekibinde 36 yaşındaki kaleci Oliver Baumann canlı yayında sinir krizi geçirdi.






Reklam arasında eldivenlerini fırlatan Baumann'a Lothar Matthäus sahip çıkarken, siyah-beyazlıların tüm dengesini altüst ettiği Alman ekibinde teknik direktör Christian Ilzer ve Fisnik Asllani'den özeleştiriler geldi.






ALMAN KALECİDEN İSYAN

Üst üste üçüncü maçlarında da kalesinde 3 gol gördüklerine dikkat çeken Baumann, "Şu anda çok fazla gol yiyoruz. Bu açıkçası sinir bozucu – özellikle benim için." diyerek isyan etti. Alman futbol efsanesi Lothar Matthäus canlı yayında Baumann'ın tepkisini haklı bularak, "Sinirlenmeseydi çok kötü olurdu, o zaman futbol oynamayı bırakabilirdi." diyerek ilginç bir değerlendirme yaptı.






ALMAN EKİBİNDEN AĞIR İTİRAFLAR

Fisnik Asllani ise Beşiktaş gibi güçlü bir rakibe karşı 3 puan hedefiyle sahaya çıktıklarını savunurken, "Çok acı. İşleri farklı hayal etmiştik." dedi.

Teknik direktör Christian Ilzer de Beşiktaş'ın hızlı geçiş oyunundaki ustalığına dikkat çekerek mağlubiyet için, "Avrupa'nın en iyi takımlarından birine karşı kaybettik." itirafında bulundu.

Dünya değişiyor, İstamil Kartal'ın tavrı hiç değişmiyor

Fenerbahçe'de ağır yenilgiler sonrası İsmail Kartal'ın sürekli aynı ifadelerle özür dilemesi taraftarın tepkisini çekiyor

17.10.2026 12:10:00
Haber Merkezi
 
Dünya değişiyor, İstamil Kartal'ın tavrı hiç değişmiyor
Dünya değişiyor, İstamil Kartal'ın tavrı hiç değişmiyor
Fenerbahçe'de alınan ağır mağlubiyetler ve beklenmeyen puan kayıplarının ardından teknik direktör İsmail Kartal'ın kamera karşısındaki söylemleri hiç değişmiyor. Danimarka'daki Nordsjaelland hezimetinden Ankaragücü kupa şokuna, önceki akşamki Aston Villa faciasına kadar özür cümleleri ve kalıpları hep aynı.






Fenerbahçe'nin 6-0'lık Aston Villa hezimeti sonrasında kameralar karşısında özür dileyen İsmail Kartal'ın açıklamaları, alınan her ağır mağlubiyet veya beklenmeyen puan kaybının ardından kurduğu cümlelerin birebir aynı olmasıyla dikkat çekiyor. Nordsjaelland hezimetinden Ankaragücü kupa şokuna kadar sürekli "özür dileyen" tecrübeli çalıştırıcı, kalıplaşmış maç sonu açıklamalarıyla kafa karıştırıyor.






İSMAİL KARTAL'IN ÖZÜR CÜMLELERİ

Danimarka'da alınan 6-1'lik Nordsjaelland hezimetinin ardından "Çok üzgünüz, bütün taraftarlardan özür diliyoruz. Mağlup olduk, bize yakışmadı" ifadelerini kullanmıştı. Olympiakos (3-0) müsabakasının ardından da kalıbı bozmayan tecrübeli teknik adam, "Taraftarlarımızı hayal kırıklığına uğrattığımız için özür dileriz" sözleriyle gündemi yumuşatmaya çalıştı.






AVRUPA DA SÜPER LİG DE AYNI

Kartal'ın maç sonu söylemlerindeki bu durum, iç saha puan kayıplarında ve kupa vedalarında da kendisini gösterdi. 2-2'lik Alanyaspor beraberliğinden sonra "İç sahada kaybettiğimiz bu 2 puan bizi de çok üzdü. Onları mutlu edemediğimiz için tüm taraftarlarımızdan özür diliyoruz" demiş, 3-0'lık Ankaragücü faciasının ardından ise "Bugün Fenerbahçe'ye yakışmayan bir oyun sergiledik. Bu mağlubiyetin hiçbir bahanesi olamaz. Ekran başında hayal kırıklığına uğrayan büyük Fenerbahçe taraftarından özür dileriz" açıklamasını yapmıştı.






Gaziantep'e 3-1 kaybedilen maçtan sonra da "Takım olarak bugün beklentilerin altında kaldık. Camiamızı ve bizi destekleyen taraftarlarımızı üzdüğümüz için özür diliyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Hem içeride hem dışarıda Beşiktaş kabusu

Beşiktaş futbol takımı Hoffenheim'ı deplasmanda 3-2 yendi... Taraftarlar ise maçın oynandığı Sinsheim sokaklarında şov yaptı

17.10.2026 10:55:00
Haber Merkezi
 
Hem içeride hem dışarıda Beşiktaş kabusu
Hem içeride hem dışarıda Beşiktaş kabusu
Beşiktaş futbol takımı Hoffenheim'ı deplasmanda 3-2 yendi... Taraftarlar ise maçın oynandığı Sinsheim sokaklarında şov yaptı. Siyah-beyazlı takımın saha içindeki ezici üstünlüğüne gurbetçiler eşlik edince Alman polisi, Hoffenheim fanatiklerini kaçıracak yer aradı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Hoffenheim'ı deplasmanda 3-2 mağlup eden Beşiktaş, Almanlara unutamayacakları bir tribün şovu izlettirdi.







ALMAN POLİSİ ŞAŞKIN

Yaklaşık 4 bin siyah-beyazlı taraftar meşalelerle Sinsheim sokaklarını inletti. Alman polisi şaşkınlığını gizleyemedi. Misafir tribününü korumakla görevli polisler, Beşiktaş taraftarının coşkusu karşısında kendi stadında çaresiz kalan 150 kişilik Hoffenheim ultra grubunu koruma derdine düştü.







ALMAN BASININDA GENİŞ YANKI BULDU

Alman basınından BILD ve RTL'in de geniş yer ayırdığı görüntülerde; kendilerine "köylüler" diyen 150 kişilik Hoffenheim fanatik grubu, Beşiktaş yürüyüşünün hemen ardından stada yaklaşırken büyük panik yaşadı.







Siyah-beyazlıların coşkulu kalabalığı karşısında çaresiz kalan Alman polisi, işi gücü bırakıp ev sahibi takımın fanatiklerini etten duvar örerek kendi tribünlerine kadar eşlik etmek zorunda kaldı.






KENDİ STADLARINDA DEPLASMANI YAŞADILAR

Kendi stadyumlarında adeta deplasman atmosferi yaşayan Hoffenheim taraftarları, maç başlamadan bile tribün kontrolünü tamamen Beşiktaş'a kaptırdı.

Osımhen’i almak için çırpınıyorlardı, şimdi kaçıyorlar

Galatasaray'ın yıldızı Victor Osimhen, Barcelona karşısında adeta kabusu yaşadı

17.10.2026 10:44:00
Haber Merkezi
 
Osımhen’i almak için çırpınıyorlardı, şimdi kaçıyorlar
Osımhen’i almak için çırpınıyorlardı, şimdi kaçıyorlar
Galatasaray'ın yıldızı Victor Osimhen, Barcelona karşısında adeta kabusu yaşadı... Hansi Flick'in öğrencileri karşısında 90 dakikayı 12 topla buluşma ve 6 ofsaytla tamamlayan Nijeryalı golcü, Avrupa basınında eleştiri oklarının hedefi olurken dev kulüplerin scoutlarında da hayal kırıklığı yarattı.






Şampiyonlar Ligi maçları, pek çok oyuncu için özel olarak izlendikleri, kendilerini isteyen takımların scoutlarının tribünde yer aldığı ve oyuncuların kendilerini gösterme fırsatı bulduğu karşılaşmalardır. Ancak salı akşamı oynanan Barcelona maçı, Galatasaray'ın yıldız golcüsü Victor Osimhen için tam anlamıyla bir cehenneme dönüştü.






"İYİ Kİ OSIMHEN'İ ALMAMIŞIZ"

İspanyol basını, Barça'nın teknik direktörü Hansi Flick'in, Nijeryalı oyuncunun transferini yaz transfer döneminde veto ettiği için mutlu olduğunu iddia etti.

İNGİLİZLER ŞOK OLDU

İngiliz basını ise daha da ileri giderek Osimhen'i izlemeye giden Liverpool, Arsenal ve bazı önemli kulüplerin scoutlarının büyük bir hayal kırıklığına uğradığını yazdı.







TOP GÖSTERMEDİLER

Osimhen, maç boyunca tam 6 kez ofsayda yakalanarak bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde bir maçta en çok ofsayda düşen oyuncu rekorunu kırdı. 90 dakika sahada kalıp yalnızca 12 kez topla buluşabilen yıldız forvet, rakip ceza sahasında sadece 3 kez topla buluşabildi ve toplamda yalnızca 3 pas denemesi yapabildi.







İKİLİ MÜCADELELERDE DE ETKİSİZDİ

Karşılaşmayı 0 isabetli şut ve 0.07 xG (beklenen gol) oranıyla tamamlayan Nijeryalı golcü, bloklanan 1 şutu dışında Barcelona kalesini tehdit edecek hiçbir pozisyona giremedi. Sahadaki ikili mücadelelerde de zorlanan oyuncu, yer mücadelelerinin %25'ini (1/4), hava topu mücadelelerinin ise %40'ını (2/5) kazanabildi.

BARÇA BU YÜZDEN ALMAMIŞ

Haberde imzası bulunan Katalan El Nacional'a göre Flick'in yüksek pres ve milimetrik savunma çizgisine dayalı oyun modelinde Osimhen; pozisyon disiplini zayıf ve top dağıtımına katılamayan bir santrfor olarak görüldüğü için veto yedi.







GÖZLEMCİLERİN NOTU DÜŞÜK KALDI

İngiliz TalkSport ise Premier Lig devlerinin Osimhen'den sadece bitiricilik değil; elit stoperlere karşı baskı kurma, top saklama ve topsuz alanda akıllı hareketlenme beklediğini yazdı. Barça karşısında 6 kez ofsayda düşen Nijeryalının bu performansı, oyuncunun gözlemciler nezdindeki notunun düşmesine neden oldu.

Fenerbahçe'de Kante olayı çok sıkıntılı: 'Oyuna giriyorsun' denemedi!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Aston Villa maçında N'Golo Kante'yi oyuna almak istediğini ancak futbolcunun buna sıcak bakmadığını söyledi. Teknik olarak bu çok büyük bir sorun...
 

16.10.2026 15:20:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe'de Kante olayı çok sıkıntılı: 'Oyuna giriyorsun' denemedi!
Fenerbahçe'de Kante olayı çok sıkıntılı: 'Oyuna giriyorsun' denemedi!
6-0'lık Aston Villa yenilgisi sonrasında İsmail Kartal'ın açıklamalarının bir bölümü N'Golo Kante'yle ilgiliydi. Fenerbahçe Teknik Direktörü, "Kante'yi merkeze alıp kan değişikliği yaparak daha tecrübeli, daha az pas hatası yapan bir oyuncuyla orayı tutmak istedik. Ama kendisi %100 hazır olmadığını söyledi. 'Oynarsam risk olur' dedi" ifadelerini kullandı.






NEREDEN BAKARSAN BAK

Bu ifadeler sonrasında akıllara gelen 2 kritik soru şöyle:

1- Oyuncu %100 hazır değilse neden kadroda?
2- Bir futbolcuya, "Oyuna giriyorsun" yerine "Oynayabilir misin?" nasıl deniyor?

Ayrıca kadro tercihlerinin futbolcular tarafından nasıl karşılandığı da başka bir tartışma konusu...






90 DAKİKA OYNAMIŞTI

N'Golo Kante, Çaykur Rizespor karşılaşmasında 90 dakika görev yapmıştı. Fenerbahçe kısa süre sonra Aston Villa deplasmanına çıktı. Fransız yıldızın hangi ara "risk oluşturabilecek" bir sağlık sıkıntısı yaşadığı da bilinmiyor. 35 yaşındaki merkez orta saha bu sezon 12 resmi maçta 932 dakika forma giymişti.

Aslan'ın rakipleri genel olarak formda

Şampiyonlar Ligi'ne Sporting ve Barcelona yenilgileriyle kötü bir başlangıç yapan Galatasaray'ı grup aşamasında 6 maç daha bekliyor

16.10.2026 15:01:00
Haber Merkezi
 
Aslan'ın rakipleri genel olarak formda
Aslan'ın rakipleri genel olarak formda
Şampiyonlar Ligi'ne Sporting ve Barcelona yenilgileriyle kötü bir başlangıç yapan Galatasaray'ı grup aşamasında 6 maç daha bekliyor. Ve bu 6 takımdan 4'ü son karşılaşmalarını kazandı.






Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri bu hafta şu sonuçları aldı:

Feyenoord 3-2 Como
Aston Villa 6-0 Fenerbahçe
Manchester City 2-4 PSG
Shakhtar Donetsk 3-1 AEK
Slovan Bratislava 0-3 Stuttgart
Arsenal 3-0 Lille

Sadece AEK ve Lille sahadan yenilgiyle ayrıldı. Diğerleri 3 puanı hanesine yazdırdı.







LİLLE SINAVI ÇOK KRİTİK

Galatasaray açısından Fransa deplasmanındaki Lille karşılaşması kritik bir öneme sahip... Tıpkı Sarı-Kırmızılılar gibi Ligue 1 temsilcisi de henüz Şampiyonlar Ligi'nde puanla tanışamadı. Yani önümüzdeki maç, her iki takım açısından da hayati önem taşıyor.







BENZER BİR DURUMDALAR

Galatasaray, Süper Lig'de lider... Lille ise 6 haftası geride kalan Ligue 1'de 13 puanla 2. sırada... Şu anda Fransa'da liderlik koltuğunda Monaco oturuyor. Monaco, 4 galibiyet ve 2 beraberlikle 14 puan topladı. Şampiyonlar Ligi'ne damga vuran PSG ise 11 puanla 6. basamakta bulunuyor.

Kante'den İsmail Kartal'a rest!

Kariyeri boyunca bitmek bilmeyen enerjisi ve fedakarlığıyla tanınan N'Golo Kante, geçmişte sadece pandemi döneminde ailesinin sağlık geçmişi nedeniyle saha kenarında kalmıştı

16.10.2026 14:45:00
Haber Merkezi
 
Kante'den İsmail Kartal'a rest!
Kante'den İsmail Kartal'a rest!
Kariyeri boyunca bitmek bilmeyen enerjisi ve fedakarlığıyla tanınan N'Golo Kante, geçmişte sadece pandemi döneminde ailesinin sağlık geçmişi nedeniyle saha kenarında kalmıştı.

Yıllar sonra Aston Villa karşısındaki 6-0'lık ağır yenilgi sonrası İsmail Kartal'ın soyunma odası diyaloğunu basına açıklaması, Fransız yıldızın bağlılığını sorgulattı.







Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 6-0'lık Aston Villa maçından sonra, "Devre arası 1-2 değişiklik yapacaktık. Kante ile konuştuk. İyi olmadığını söyledi. Mecburen yapamadık" dedi...

Taraftar ve kamuoyu bu açıklamayı, "Ben hamle yapacaktım ama futbolcu istemedi" şeklinde okudu ve Kante'nin sorumluluktan kaçtığını yüksek sesle dillendirmeye başladı.







Kariyeri boyunca fedakarlığıyla tanınan Kante için Kartal'ın "İyi olmadığını söyledi, oyuna alamadık" demesi, taraftarların Kante'nin fedakarlığını sorgulamasına kapı araladı.






İsmail Kartal aslında 6-0'lık skandal skor sonrasında gelen "Neden devre arasında müdahale etmedin?" sorusuna teknik bir gerekçe sunmak istedi. Ancak yöntem olarak Kante'nin ağzından çıkan özel bir sözü doğrudan basının önünde söylemek, Fransız oyuncuyu hedef haline getirdi.






Kanté'nin kariyerinde maça çıkmamakla ilgili yaşanan tek istisnai durum, Mayıs 2020'de pandemi sırasındaydı. Pandemi sonrası antrenmanlar başladığında Kanté, ailevi sağlık geçmişi (ağabeyinin kalp krizinden, babasının ise genç yaşta vefat etmiş olması) sebebiyle virüs konusunda endişe duyduğunu belirtti. Chelsea Kulübü ve dönemin teknik direktörü Frank Lampard da kendisine destek vererek Kanté'ye kendini hazır hissedene kadar evde kalma izni tanıdı.

İsmail Kartal takımı toparlamaya çalışıyor! İşte son durum

Yoğun takvim ve sakatlık riski altındaki Fenerbahçe, tek idmanla çıkacağı Alanyaspor maçında zihinsel reaksiyonla galibiyeti hedefliyor

16.10.2026 14:40:00
Haber Merkezi
 
İsmail Kartal takımı toparlamaya çalışıyor! İşte son durum
İsmail Kartal takımı toparlamaya çalışıyor! İşte son durum
6-0'lık Aston Villa faciası dönüşü yoğun seyahat trafiği ve ağır sakatlık riskiyle yüzleşecek olan Fenerbahçe, Alanyaspor karşısına tek ter idmanıyla çıkacak.

İdeal toparlanma süresinden mahrum kalan sarı-lacivertlilerde İsmail Kartal, takımı fiziksel yüklemeden ziyade zihinsel bir reaksiyona hazırlayarak 3 puanı hedefleyecek.






Alınan 6-0'lık Aston Villa hezimet sonrası Fenerbahçe, cumartesi akşamı oynayacağı Alanyaspor maçından önce çok kritik bir takvim ile burun buruna... Sezonun belki de en kritik fiziksel ve zihinsel kırılma anlarından biri yaşanacak sarı-lacivertlilerde.

Dün gece (14 Ekim) İngiltere'de konaklayan, bu akşam (15 Ekim) İstanbul'a dönen ve yarın da (16 Ekim) tek ter idmanı yapacak olan Fenerbahçe, 17 Ekim Cumartesi akşamı Alanyaspor maçına çıkacak...






Takımın bu akşam saatlerinde İstanbul'a gelmesi günü tamamen "kayıp gün" hâline getirdi. Uçak yolculukları kas içi ödem birikimini artırır ve laktik asit atılımını zorlaştırır.

Bu yüzden yarın sadece "ter idmanı" yapılacak. Bu antrenmanda taktiksel yükleme yapmak, duran top organizasyonu çalışmak veya fiziksel yük bindirmek mümkün değil.






Profesyonel futbolda kas toparlanması ve glikojen depolarının dolması için ideal süre en az 72 saattir. Fenerbahçe ise 48 saat dahi dolmadan sahaya çıkacak.






Bu durum özellikle adale sakatlığı riskini artırıyor. Ayrıca Kartal, Alanyaspor analizini sahada pratik ettiremeyecek; rakip, video analizlerle çözülmeye çalışılacak.






Bu süreç, şampiyonluk yarışındaki Fenerbahçe için "iyi futbol" değil, "3 puanı alıp soyunma odasına gitme" maçı. Kartal bu yüzden takımını fiziksel değil, zihinsel olarak bu reaksiyona hazırlayacak.

Galatasaray'da Almanya dönemi bitiyor: En geç sezon sonu

Mevcut Galatasaray kadrosunda Almanya bağlantılı isimler şöyle sıralanıyor: Günay Güvenç, Kaan Ayhan, İlkay Gündoğan, Ismail Jakobs ve Leroy Sane... Bu 5 oyuncunun tamamıyla en geç 2027 yazında yolların ayrılması bekleniyor

16.10.2026 14:39:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'da Almanya dönemi bitiyor: En geç sezon sonu
Galatasaray'da Almanya dönemi bitiyor: En geç sezon sonu
Galatasaray'da 3. kaleci durumuna düşen Günay Güvenç, Almanya doğumlu... Kaan Ayhan, İlkay Gündoğan, Ismail Jakobs ve Leroy Sane de aynı... Ve bu 5 futbolcunun da yeni sezonda Sarı-Kırmızılı ekibin kadrosunda bulunması beklenmiyor. En geç 2027 yazında ayrılık süreci tamamlanacak.






NE ZAMAN BİTİYOR?

Söz konusu futbolcuların mukavele süreleri şöyle:

Günay Güvenç: 30 Haziran 2028
Kaan Ayhan: 30 Haziran 2028
Ismail Jakobs: 30 Haziran 2027
İlkay Gündoğan: 30 Haziran 2027
Leroy Sane: 30 Haziran 2028

Formayı unutan Günay Güvenç'e devre arasında veya sezon sonunda teklif gelirse, gerekli kolaylık gösterilecek. Aynı durum, Kaan Ayhan için de geçerli...






LEROY SANE'NİN DURUMU

Bugün itibarıyla Ismail Jakobs ve İlkay Gündoğan'la da yola devam edilme ihtimali yok gibi... Özellikle İlkay adeta formayı unuttu. Leroy Sane'nin durumu diğerlerinden biraz farklı... Yönetim onun için yüksek bir teklif bekliyor. Bazı Suudi Arabistan ekipleri, oyuncunun durumunu yakından takip ediyor.






İsmail Kartal'la gündeme gelen konu

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Aston Villa maçında çok fazla bireysel hata yaptıklarını belirtmişti. Sadece Kartal değil, birçok futbol insanı da aynı ifadeyi kullanıyor. Zaten futbolda başka bir hata türü yok!

16.10.2026 14:33:00
Haber Merkezi
 
İsmail Kartal'la gündeme gelen konu
İsmail Kartal'la gündeme gelen konu
6-0'lık Aston Villa yenilgisinden sonra açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, çok fazla bireysel hata yaptıklarını söylemişti. Bu ifadeye aslında herkes çok alışık... Birçok teknik adam ve oyuncu, kötü sonuçlar sonrasında "bireysel hata" içerikli açıklamalar yapıyor.






KADEMEYİ BİREYLER OLUŞTURUYOR

Futboldaki bir diğer çok sevilen tanımlama ise şu: Kademe hatası... Ancak kademeyi de bireyler oluşturuyor. Yani teknik olarak bu da bireysel hata... Teknik direktörlerin seçtikleri sistem ve oyuncular da onların bireysel kararları... Özetle bu oyunda başka bir hata türü yok...






SİSTEM VE OYUN ALIŞKANLIĞI

İşin özünde takımların halletmeleri gereken en önemli konular; sistem ve oyun alışkanlığı... Elbette bazı karşılaşmalarda işler yolunda gitmeyebilir. Fakat sisteminiz ve birlikte oynamaya alışık bir kadronuz varsa, uzun vadede başarıyı elde edersiniz...






Fenerbahçe iyi çalışmadı mı?

Milli ara dönüşü yaşanan Aston Villa hezimeti, Fenerbahçe'de futbolcuların fiziksel durumunu ve antrenman yetersizliğini tartışmaya açtı

16.10.2026 14:20:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe iyi çalışmadı mı?
Fenerbahçe iyi çalışmadı mı?
Fenerbahçe milli ara sonrasında Çaykur Rizespor'u 3-0 mağlup etmişti. Galibiyete rağmen takımdaki bazı isimlerin fiziksel görüntüsü, tartışma konusu olmuştu. 6-0'lık Aston Villa yenilgisi sonrasında ise tartışmalar alevlendi.






Fenerbahçe milli araya 8-0'lık Eyüpspor galibiyetiyle girdi. Sonrasında uzun bir boşluk vardı. Milli takımlara çağrılanlar kamplara katıldı. Kalanlar ise çalışmalarına tesislerde devam etti. Sarı-Lacivertliler, sahalara 3-0'lık Çaykur Rizespor zaferiyle döndü.






NASIL ÇALIŞTIRDI?

Ancak galibiyete rağmen takımın fiziksel durumu ve sergilenen performans ciddi şekilde tartışılmıştı. Temsilcimizin, Aston Villa önünde yaşadığı 6-0'lık skor ise eski konuları tekrar gündeme getirdi. Teknik Direktör İsmail Kartal'ın milli arada futbolcuları nasıl çalıştırdığı merak ediliyor.






69'DA KENARA ALINDI

Özellikle Mason Greenwood ve Matteo Guendouzi'nin İngiltere'deki fiziksel kapasitesi ilgi çekiciydi! Greenwood 69. dakikada kenara alındı. Guendouzi ise 90 dakika sahada kaldı. 8-0'lık Eyüp galibiyetiyle yükselen moraller yerini büyük tartışmalara bıraktı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.