logo
25 MAYIS 2026

Bursa'dan Harun açıklaması

Bursaspor Kulübü, Kasımpaşa ile oynanan karşılaşma sonrası taraftarla kavga eden genç kaleci Harun Tekin’e verilen ceza ile ilgili açıklama yaptı

05.04.2013 00:00:00
Yeşil-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Futbolcumuz Harun Tekin’le, Kasımpaşa maçının bitimiyle birlikte sahaya atlayan ve kendisine saldıran bir taraftar arasında yaşanan olayın faturası, Türk futbolunda üst üste yaşadığımız bin bir türlü garipliğin yansımasıdır. Ülkemizde sahaya atlamanın ve sporcuya saldırmanın cezası 1 maç, açık tehditten korunmaya çalışmanın karşılığı 4 maç olurken, Hollanda benzer bir olayda, kalecinin kırmızı kartını iptal ediyor, sahaya atlayan taraftara ise en ağır cezayı veriyor.Kulübümüzle birlikte Türk futbol kamuoyu da, aynı olayda iki ülke federasyonunun verdiği, birbirinden gece ve gündüz kadar farklı bu iki kararın hangisinin doğru olduğunu bilmek istiyor. Bu amaçla oyuncumuzla birlikte kulübümüzün yaşadığı haksızlık ve mağduriyetin giderilmesi için hukuksal bütün girişimleri eksiksiz yapacağımızı önce camiamızın, sonra bütün spor kamuoyunun bilmesini isteriz.”

Süper Lig'de Türk futbolcuların performansı

Trendyol Süper Lig'de 2025-2026 sezonu sona ererken Türk futbolcular da performanslarıyla ön plana çıktı

25.05.2026 00:46:00
AA
Süper Lig'de Türk futbolcuların performansı
Süper Lig'de Türk futbolcuların performansı
Trendyol Süper Lig'de 2025-2026 sezonu sona ererken Türk futbolcular da performanslarıyla ön plana çıktı.

Süper Lig'de bu sezon TÜMOSAN Konyaspor ve Trabzonspor formalarını giyen Umut Nayir, en golcü Türk oyuncu olmayı başardı.

Ligde en çok forma giyen Türk futbolcu, RAMS Başakşehir'in kalesini koruyan Muhammed Şengezer oldu.

Natura Dünyası Gençlerbirliği formasını 15 yaşında sırtına geçiren Ayaz Özcan ise 2025-2026 sezonunda Süper Lig'de süre alan en genç futbolcu olarak dikkati çekti.

252 Türk futbolcu süre aldı



Süper Lig'de sezon boyunca 571 oyuncu forma giyerken bunların 252'si Türk futbolcu oldu.

Ligde sayı anlamında Türk oyunculara en çok şans veren takım Konyaspor oldu. Konya temsilcisi, 25 Türk oyuncuya sezon içinde şans verdi.

Konyaspor'u 20 futbolcuyla Eyüpspor, 17'şer oyuncuyla Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Kayserispor takip etti.

Süper Lig'de 2025-2026 sezonunda 29 futbolcu, ligde iki farklı takımda forma giydi.

En çok gol atan Umut Nayir



Sezonu Konyaspor ve Trabzonspor formalarını giyerek tamamlayan Umut Nayir, ligde en çok gol atan Türk futbolcu oldu.

Konya ekibinde 8, Trabzon temsilcisinde ise 1 kez rakip fileleri havalandıran 32 yaşındaki santrfor, toplam 9 kez gol sevinci yaşadı.

Umut'u 8'er golle Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz, Beşiktaşlı Orkun Kökçü ve Fenerbahçeli Kerem Aktürkoğlu takip etti.

En çok süre alan Muhammed Şengezer



RAMS Başakşehir'in milli kalecisi Muhammed Şengezer, bu sezon ligde 2 bin 970 dakika ile en çok süre alan Türk oyuncu oldu.

Süper Lig'de 33 maçta takımının kalesini koruyan 29 yaşındaki file bekçisi, 35 kez topu ağlarında gördü. Muhammed, 12 maçta ise rakiplerinin gol sevinci yaşamasına izin vermedi.

Muhammed Şengezer, ligde de bu sezon en çok süre alan oyuncular sıralamasında ise Kasımpaşalı Andreas Gianniotis ile üçüncü sırayı paylaştı.

Göztepe'nin yabancı oyuncuları Mateusz Lis 3 bin 60 dakika, Amin Cherni de 3 bin 8 dakika ile en çok süre alan oyuncular olarak dikkati çekti.

En genç oyuncu Ayaz Özcan

Gençlerbirliği formasını bu sezon 15 yıl 10 ay 9 günlükken giyen Ayaz Özcan, ligin en genç oyuncusu oldu.

Süper Lig'in ilk haftasında oynanan Samsunspor mücadelesinde 82. dakikada Michal Nalepa'nın yerine oyuna dahil olan genç santrfor, 8 dakika süre aldı.

En tecrübeli Türk futbolcu Veysel Sarı

Süper Lig'de bu sezon forma giyen en tecrübeli oyuncu Antalyaspor formasını 37 yıl 9 ay 8 günlükken giyen Veysel Sarı oldu.

Ligin 32. haftasında Alanyaspor ile oynanan maça ilk 11'de başlayan Veysel, 76 dakika sahada kaldı.

Veysel Sarı'yı 37 yıl 2 ay 19 gün ile yine Antalyaspor'dan Güray Vural, 37 yıl 2 ay 18 gün ile de Fenerbahçe'den Mert Günok takip etti.

En "hırçın" Orkun Kökçü

Süper Lig'de bu sezon en "hırçın" Türk futbolcu, Beşiktaş'ın milli oyuncusu Orkun Kökçü oldu.

25 yaşındaki orta saha, bu sezon 30 maçta 2 kez kırmızı kartla oyundan ihraç edilirken 5 defa da sarı kartla cezalandırıldı. Orkun, gördüğü kırmızı kartlar ve sarı kart cezası nedeniyle 4 maçta forma giyemedi.

Orkun Kökçü'yü beşer sarı, birer de kırmızı kartla Antalyasporlu Nazım Sangare ve Kayserisporlu Dorukhan Toköz takip etti.

Onana'dan Trabzonspor'a veda mesajı

Andre Onana, Trabzonspor macerasını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla noktaladı

25.05.2026 00:19:00
İhlas Haber Ajansı
Onana'dan Trabzonspor'a veda mesajı
Onana'dan Trabzonspor'a veda mesajı
Andre Onana, Trabzonspor macerasını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla noktaladı. Kamerunlu kaleci, yayımladığı mesajda, "Bu aileye katılmaktan gurur duyuyorum. Görev tamamlandı. Her şeyin en iyisini Trabzonspor'a diliyorum" ifadelerini kullandı.

Bordo-mavili kulübün sezon başında büyük beklentilerle kadrosuna kattığı tecrübeli file bekçisi, Trabzonspor kariyeri boyunca kritik maçlarda yaptığı kurtarışlarla takımına önemli katkı sağladı.



Trabzonspor'a gelişi büyük ses getiren Kamerunlu kaleci, taraftarlar tarafından önemli bir transfer olarak değerlendirilmişti. Deneyimi ve uluslararası kariyeriyle dikkat çeken oyuncunun, sezonun tamamlanmasının ardından bordo-mavili kulüple yollarını ayıran Onana, sosyal medya üzerinden yaptığı veda paylaşımıyla Trabzonspor taraftarlarına teşekkür etti. Tecrübeli kalecinin geleceğiyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, kariyerine Avrupa'da devam etmesi bekleniyor.

Acun Ilıcalı: ‘Premier Lig'de kalmak istiyoruz’

İngiltere Premier Lig'e yükselen Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, bu süreçte kendilerine destek veren herkese teşekkür etti

24.05.2026 11:09:00
AA
Acun Ilıcalı: ‘Premier Lig'de kalmak istiyoruz’
Acun Ilıcalı: ‘Premier Lig'de kalmak istiyoruz’
İngiltere Premier Lig'e yükselen Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, bu süreçte kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

Hull City'nin Wembley Stadı'ndaki Championship play-off finalinde Middlesbrough'yu 1-0 yenerek Premier Lig bileti almasının ardından Acun Ilıcalı, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Ilıcalı, Premier Lig'de kulüp sahibi olmanın nasıl bir duygu olduğuyla ilgili soruya, "Bu soruya o kadar hazır değilim. Sadece 1 saat önce Premier Lig'de kulübüm oldu. Daha çok bugünün mutluluğu içindeyim.



Bütün ülkemizden, bize destek veren herkesten Allah razı olsun. Telefonumda şu anda 600 mesaj var. Son 1 hafta her gezdiğim yerde 'kazanacaksınız, yapacaksınız' dediler. O kadar çok dua aldık ki. Bu kadar duaya değil Middlesbrough, Real Madrid olsa dayanamazdı." diye konuştu.

Soyunma odasındaki atmosferin mükemmel olduğunu kaydeden Ilıcalı, "Sağ olsunlar güzel sözleriyle beni mutlu ettiler. Onları bu sene gerçekten çok destekledim. Onlar da bu desteğin karşılığını sahada verdiler. Şakalaştık, eğlendik." dedi.



Maçı tam anlamıyla yaşayamadığını da aktaran Ilıcalı, "Bu kadar sorumlulukla maçı yaşayamıyorsun. Milli maç ya da Fenerbahçe maçı olsa, amatör duygu başka bir şey. Burada bütün şehrin sorumluluğu sende. Yönetici olmak başka bir şey. Sorumluluk senin, bunlar kolay işler değil. Maç bende yok, şimdi seyredeceğim." ifadelerini kullandı.

Ilıcalı, gelecek yıl Premier Lig'deki hedefleriyle ilgili soruya, " Önce Premier Lig'de kalmak istiyoruz çünkü hiç kolay değil. 1 sene kalırsan yırtıyorsun, bütçe artıyor. O zaman daha rahat savaşabiliyorsun. Elimizden geleni yapacağız." yanıtını verdi.

Akintola: "Büyük takımlarla karşılaşacak olmak çok heyecan verici"



İngiltere Premier Lig'e yükselen Hull City'nin orta saha oyuncusu David Akintola, sezon başında kimsenin kendilerine inanmadığını ancak şu anda bulundukları yerden çok mutlu olduklarını söyledi.

İngiltere Championship play-off finalinde Middlesbrough'yu 1-0 yendikleri maçın ardından konuşan 30 yaşındaki Nijeryalı futbolcu, "Sezon başında kimse inanmamıştı. Bir takım olarak savaştık ve burada olmaktan dolayı mutluyuz. Bunu tarif edebileceğim hiçbir kelime yok." diye konuştu.

Tüm sezon yoğun çalışmalarının karşılığını aldıklarını belirten Akintola, "Başkan, teknik direktör ve tüm personel, herkes çok mutlu. Eğer inanırsanız her şey mümkündür; biz Allah'a, sıkı çalışmamıza inandık ve sonunda her şey meyvesini verdi." dedi.

Akintola, 90+5. dakikada attığı golle Premier Lig biletini getiren Oli McBurnie ile ilgili soruya, "O daima, doğru zamanda, doğru yerde oluyor. Onun adına çok mutluyum, çok yakınız. Ayrıca hem saha içinde hem de saha dışında çok iyi biri. Harika birisi.

Eğer onu kişisel düzeyde tanıma fırsatı bulursanız, onun çok güçlü bir karakter olduğunu anlarsınız. Bu yüzden onun adına çok mutluyum. Harika bir sezon geçirdi ve Premier Lig'de de buna devam etmeye hazır olduğundan son derece eminim." ifadelerini kullandı.

Premier Lig'in dünyadaki en iyi lig olduğunu savunan Akintola, "Chelsea ile kupada eşleşmiştik, şimdiyse onlarla aynı ligde olacağız. Bu yüzden Manchester City, Manchester United gibi büyük takımlarla karşılaşacak olmak çok heyecan verici olacak ve biz hazırız." şeklinde görüş belirtti.

Millar: "Taraftarlarımız olmadan başaramazdık"

26 yaşındaki Kanadalı kanat oyuncusu Liam Millar ise Premier Lig yolunda büyük destek veren taraftarlarına dikkati çekerek, "Bizim için yaptığınız her şeye çok teşekkür ederiz. Geçen yıl neredeyse küme düşecekken bu yıl Premier Lig'e yükselme başarısını taraftarlarımız olmadan başaramazdık. Sizler inanılmazsınız. Çok teşekkürler." diye konuştu.

Millar, gelecek sezon Premier Lig'de mücadele edecek olmalarıyla ilgili de "Çocukken Liverpool'un altyapısındaydım. Bu yüzden oraya geri dönmek ve Anfield'da oynamak benim için çok güzel olacak." dedi.

İran'ın Dünya Kupası kampı ABD'den Meksika'ya alındı

İran Milli Futbol Takımı'nın 2026 FIFA Dünya Kupası kampının, ABD'den Meksika'ya alındığı duyuruldu.

24.05.2026 11:05:00
AA
İran'ın Dünya Kupası kampı ABD'den Meksika'ya alındı
İran'ın Dünya Kupası kampı ABD'den Meksika'ya alındı
İran Milli Futbol Takımı'nın 2026 FIFA Dünya Kupası kampının, ABD'den Meksika'ya alındığı duyuruldu.

İran resmi haber ajansı IRNA'ya göre FIFA, milli takım kampının ABD'den Meksika'ya taşınması talebini onayladı.

Kamp, Pasifik Okyanusu kıyısında ve Meksika ile ABD sınırında bulunan Tijuana'da düzenlenecek.

İran Futbol Federasyonu Başkanı Mehdi Taj, İran milli takımının kampının ABD'den Meksika'ya taşınmasıyla ilgili olarak "Dünya Kupası'na katılan takımların kamplarının FIFA tarafından onaylanması gerekiyor ve şükürler olsun ki, aldığımız taleplerin yanı sıra İstanbul'da FIFA yetkilileri ve Dünya Kupası organizatörleriyle yapılan toplantılar ve dün FIFA Genel Sekreteri ile yaptığımız web semineri göz önünde bulundurularak, kampın ABD'den Meksika'ya taşınması talebi onaylandı." açıklamasını yaptı.

İran Milli Futbol Takımı'nın Antalya kampı sürüyor

ABD, Kanada ve Meksika'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2026 FIFA Dünya Kupası'nda mücadele edecek İran Milli Futbol Takımı'nın Antalya'daki hazırlık kampı devam ediyor.

Dünya Kupası için 5 Haziran'a kadar kentte hazırlıklarını sürdürecek İran Milli Futbol Takımı, kamp kapsamında 29 Mayıs'ta Gambiya, 4 Haziran'da ise Mali ile hazırlık maçı oynayacak.

Milli takımın 2026 FIFA Dünya Kupası için belirlenen nihai 26 kişilik kadrosu ise 1 Haziran'da açıklanacak.

Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde zafer Barcelona'nın oldu

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi finalinde Lyon'u 4-0 mağlup eden Barcelona, 4. kez kupayı müzesine götürdü

24.05.2026 10:28:00
İhlas Haber Ajansı
Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde zafer Barcelona'nın oldu
Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde zafer Barcelona'nın oldu
UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi finalinde Lyon'u 4-0 mağlup eden Barcelona, 4. kez kupayı müzesine götürdü.



UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi finalinde Barcelona ile Lyon, Norveç'in Oslo kentindeki Ullevaal Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. İspanyol ekibi, 55 ve 70. dakikalarda Ewa Pajor, 90 ve 90+3. dakikalarda Salma Paralluelo'nun kaydettiği gollerle Fransız temsilcisini 4-0 mağlup etti.



Ligde son 8 sezonu şampiyon tamamlamayı başaran Barcelona, son 5 yılda 4. kez Kadınlar Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götürdü.

Jorge Jesus'a reddedemeyeceği teklif

Fenerbahçe’nin gündeminde yer alan Jorge Jesus için Al Nassr harekete geçti

23.05.2026 15:36:00
Haber Merkezi
Jorge Jesus'a reddedemeyeceği teklif
Jorge Jesus'a reddedemeyeceği teklif
Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Jorge Jesus için Al Nassr harekete geçti! Suudi ekibi, Portekizli teknik adamı takımda tutmak adına önümüzdeki günlerde maddi şartları iyileştirilmiş, revize edilmiş dev bir sözleşme teklifi sunmaya hazırlanıyor.






Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında ilk sıralarda yer alan Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. 






Suudi Aawsat'ın paylaştığı bilgilere göre, Al Nassr yönetimi tecrübeli teknik adamı bırakmak istemiyor.






Jorge Jesus'u takımın başında tutmakta kararlı olan Al Nassr yönetiminin, başarılı hocayı ikna etmek için kesenin ağzını açtığı öğrenildi. Önümüzdeki günlerde Portekizli teknik adama, maddi anlamda önemli ölçüde iyileştirilmiş ve revize edilmiş yeni bir sözleşme teklifi sunulacağı belirtildi.

Fenerbahçe ve Galatasaray'a rakip var

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın golcü listesindeki eski tanıdık Vedat Muriqi için Barcelona devreye girdi!

23.05.2026 15:31:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe ve Galatasaray'a rakip var
Fenerbahçe ve Galatasaray'a rakip var
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın golcü listesindeki eski tanıdık Vedat Muriqi için Barcelona devreye girdi!

Barcelona Teknik Direktörü Hansi Flick, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da listesinde olan eski tanıdık Vedat Muriqi'in transfer edilmesini talep etti.







Fichajes'in paylaştığı özel habere göre; Alman teknik adam, Mallorca forması giyen Kosovalı golcü Vedat Muriqi'in kadroya katılmasını istedi.

Bu gelişme, golcü arayışlarını sürdüren ve oyuncuyla dirsek temasında olan Süper Lig devleri Fenerbahçe ve Galatasaray'a transfer pazarında çok güçlü bir rakip çıktığı anlamına geliyor.







Barcelona ile sözleşmesini 2028 yılına kadar uzatan Hansi Flick, Robert Lewandowski sonrası dönem için forvet hattına farklı bir oyun karakteri kazandırmayı hedefliyor. 






Alman çalıştırıcının, La Liga'da sergilediği fiziksel performansla dikkat çeken Muriqi'i hücum hattında stoperleri yıpratacak, hava toplarında hakimiyet kuracak ve ön alanda top tutabilecek ideal bir pivot santrfor olarak gördüğü belirtildi.

Galatasaray'a işareti böyle çaktı

Eyüpspor forması giyen Mateusz Legowski, Galatasaray Stadı'na yakın bir yerde oturduğunu anlattı. Gollerden haberdar olmak için televizyona ihtiyaç duymadığını söyledi!

23.05.2026 15:19:00
Haber Merkezi
Galatasaray'a işareti böyle çaktı
Galatasaray'a işareti böyle çaktı
Mateusz Legowski, bu sezon başında Salernitana'dan bedelsiz olarak Eyüpspor'a katılmıştı. Polonyalı orta sahayla 30 Haziran 2028 tarihine kadar mukavele yapıldı. 23 yaşındaki futbolcu, Eyüpspor'la birlikte Süper Lig'de kalmayı başarmıştı. Sezonun ardından ilginç açıklamalarda bulundu.






GECİKME OLMADAN!

Ülkesinin basınına konuşan Mateusz Legowski, "Galatasaray ligde veya Şampiyonlar Ligi'nde gol attığında bunu öğrenmek için televizyonu açmama gerek olmuyor. Biliyorsunuz, TV yayınında biraz gecikme var. Ama ben gecikme olmadan gol seslerini duyabiliyorum" ifadelerini kullandı.






DÜZ BİR HATTA 500 METRE

Polonyalı futbolcu, "Harika bir stadyuma sahipler. Oturduğum yer, düz bir hat üzerinde stada 500 metre mesafede... Maçlardan saatler önce zaten bölge hareketlenmeye başlıyor. Binlerce taraftar oraya geliyor. Bir sürü polis de bulunuyor. Gerçekten çılgın bir ortam" yorumunu yaptı.

Galatasaray Batrakov için 16 milyon Euro'yu gözden çıkardı

Galatasaray'ın 10 numara adayları arasında Lokomotiv Moskova forması giyen Aleksey Batrakov da bulunuyor. 20 yaşındaki Rus yıldızın bu yaz döneminde serbest kalma maddesinin devreye gireceği konuşuluyor

23.05.2026 15:13:00
Haber Merkezi
Galatasaray Batrakov için 16 milyon Euro'yu gözden çıkardı
Galatasaray Batrakov için 16 milyon Euro'yu gözden çıkardı
Galatasaray yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nun açıkladığı 10+4'lük yabancı kontenjanı sonrasında genç isimler biraz daha öne çıkmış durumda. Onlardan biri de Lokomotiv Moskova forması giyen Aleksey Batrakov... 20 yaşındaki futbolcu, uzun süredir takip ediliyor.






BU YAZ GEÇERLİ OLACAK!

Sarı-Kırmızılılar'ın konuyla ilgili temasları sürüyor. Rusya kaynaklı haberlere göre; bu yaz döneminde oyuncunun 16 milyon euroluk serbest kalma bedeli devreye girecek. Fransız devi PSG'nin de 1.73 boyundaki oyuncuya bariz bir ilgisi var... Onlar da orta saha transferi için ciddi bir bütçe ayırmış durumda... Ancak bu para sadece tek futbolcu için kullanılmayacak.






4 MİLYONU MENAJERE

Aleksey Batrakov'un 16 milyon euroluk serbest kalma bedeli dışında 4 milyon euro da temsilcisine verilmesi gerektiği konuşuluyor... Yani toplamda 20 milyon euroluk bir bonservis maliyetine ulaşılıyor. Piyasadaki rakamlar düşünüldüğünde aslında bu para normal görülüyor. Galatasaray'ın, PSG'den önce işi bitirmek istediği öğrenildi. 1.73 boyundaki futbolcu bu sezon Rus Ligi'nde 28 karşılaşmaya çıktı. 13 gol ve 10 asist üretti.

Fenerbahçe'den çifte operasyon


 
 
Fenerbahçe başkan adayı Hakan Safi'nin canlı yayındaki 'iki santrfor alacağız' sözlerinin ardından bombalar patladı. Sarı-lacivertlilerin yeni dönemdeki golcü adaylarının Darwin Nunez ve Serhou Guirassy olduğu iddia edildi.

23.05.2026 14:55:00
Haber Merkezi
 Fenerbahçe'den çifte operasyon
 Fenerbahçe'den çifte operasyon

Fenerbahçe'de 23 Mayıs'ta düzenlediği basın toplantısıyla yönetimini tanıtan başkan adayı Hakan Safi, katıldığı canlı yayında camiayı heyecanlandıracak çok net transfer vaatlerinde bulundu.
Göreve gelmesi halinde kurulacak kadronun kalibresini açıkça ortaya koyan Safi, transfer stratejisini ve bütçe planlamasını şu sözlerle özetledi: "Bugün benim talip olduğum oyuncular dünya yıldızı. Takımı Şampiyonlar Ligi seviyesindeki oyuncularla dolduracağız. Fenerbahçe'nin 3-4 bölgesine dünya yıldızı alacağız. İki santrfor, bir sol stoper ve bir kaleci transferi yapacağız."







Vaatler büyük, cep küçük mü?

Sarı-lacivertli camiada Hakan Safi ve kurmaylarının listesinde olduğu iddia edilen Şampiyonlar Ligi patentli o isimler:
• Kaleci adayı olarak Porto'nun ve Portekiz Milli Takımı'nın 1 numarası Diogo Costa'nın ismi geçiyor.







• Defans hattının solunu sağlama almak isteyen Safi'nin, Manchester United forması giyen Arjantinli dünya şampiyonu Lisandro Martínez için nabız yokladığı ileri sürüldü.







•  İki santrfor sözü veren başkan adayının hedefindeki isimlerin, Dortmund'un golcüsü Serhou Guirassy (alttaki fotoda) ve Al-Hilal forması giyen Darwin Nunez (üstteki fotoda) olduğu iddia ediliyor.







Adım atılacak?

"Fenerbahçeli hayal etmez, hayal ettirir" diyerek taraftara 12 yıllık hasreti bitirme sözü veren Hakan Safi'nin, sandıktan zaferle çıkması halinde bu isimler için resmi adımları derhal atması bekleniyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.