logo
18 MAYIS 2026

Bursaspor Antalya'ya gitti

Bursaspor kafilesi, yarın deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile oynanacak karşılaşma için Antalya'ya hareket etti

20.04.2013 00:00:00
Teknik Direktör Hikmet Karaman, yolculuk öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, zorlu bir maça çıkacaklarını söyledi.      Galibiyet için oynayacaklarını belirten Karaman, "Avrupa kupalarına gitmek istiyoruz. Rakibin de üst sıralar için hedefi var. Zor bir maç olacak ama kazanan taraf olmak istiyoruz" dedi.      Yeşil-beyazlı oyunculardan Tuncay Şanlı, Medical Park Antalyaspor ile önemli bir müsabaka oynayacaklarını bildirdi.      Avrupa hedefine ulaşabilmek için kazanmak zorunda olduklarını anlatan Şanlı, "Zor bir takım ile oynayacağız. Onların kalitesini biliyorum. Yeteneklerimizi sahaya yansıttığımız zaman istediğimizi alıyoruz. Keyifli bir maç olacağını düşünüyorum. İnşallah dönüşümüz de güzel olur" diye konuştu.      Gökçek Vederson da maça iyi hazırlandıklarını dile getirerek, Bursa'ya galibiyetle dönmeyi temenni etti.      Daha sonra, sarı kart cezalısı Musa Çağıran dışında eksik oyuncu bulunmayan ve Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, yöneticiler, taraftar derneği yöneticileri, iş adamları, basın mensuplarından oluşan yaklaşık 160 kişinin yer aldığı kafile, Yenişehir Havalimanı'ndan özel uçakla Antalya'ya gitti. 

2 çocuk Fenerbahçeliler Derneği'nde yangın çıkardı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde pasajda bulunan Fenerbahçeliler Derneği'nde yangın çıktı

18.05.2026 00:21:00
İhlas Haber Ajansı
2 çocuk Fenerbahçeliler Derneği'nde yangın çıkardı
2 çocuk Fenerbahçeliler Derneği'nde yangın çıkardı
Bursa'nın İnegöl ilçesinde pasajda bulunan Fenerbahçeliler Derneği'nde yangın çıktı. Dernekte yangın çıkaran 2 çocuk ve yangın anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Yangın, saat 18.15 sıralarında Cuma Mahallesi Elektrik Sokak'ta bulunan pasajın içindeki Fenerbahçeliler Derneği'nde meydana geldi. Pasaja giren 2 çocuk, derneğin bahçe kısmındaki sandalyeler ve perdeleri çakmakla tutuşturup kaçtı. Çıkan yangını gören vatandaşlar, durumu İnegöl itfaiyesine bildirdi.

Adrese çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle kısa sürede söndürülen yangında dernekte hasar meydana geldi. Dernekte yangın çıkaran 2 çocuk ve yangın anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Polis ekipleri, 2 çocuğu yakalamak için çalışma başlattı.

Kadıköy'de 87. dakika mucizesi: Eyüpspor ligde kaldı!

Trendyol Süper Lig Mehmet Ali Yılmaz Sezonu'nun 38. ve son haftasında, ligde kalma mücadelesi veren ikas Eyüpspor, deplasmanda lig ikincisi Fenerbahçe'ye konuk oldu

17.05.2026 23:07:00
Haber Merkezi
Kadıköy'de 87. dakika mucizesi: Eyüpspor ligde kaldı!
Kadıköy'de 87. dakika mucizesi: Eyüpspor ligde kaldı!
Trendyol Süper Lig Mehmet Ali Yılmaz Sezonu'nun 38. ve son haftasında, ligde kalma mücadelesi veren ikas Eyüpspor, deplasmanda lig ikincisi Fenerbahçe'ye konuk oldu.

Futbolseverlerin uzun süre unutamayacağı tarihi maç 3-3'lük eşitlikle sona erdi ve bu sonuçla Eyüpspor adını önümüzdeki sezon da Süper Lig'de mücadele edecek takımlar arasına yazdırdı.



Kadıköy'de oynanan nefes kesen mücadelede Eyüpspor, Legowski ve Metehan'ın golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda geri dönen Fenerbahçe, Fred ve Kerem Aktürkoğlu'nun (2) golleriyle 3-2 öne geçti.



Eyüpspor'a hayat veren gol, 87. dakikada oyuna sonradan giren Talha Ülvan'dan geldi [3940347]. Bu altın değerindeki 1 puanla Eyüpspor puanını 33'e yükselterek Süper Lig'de kalırken; Fatih Karagümrük ve Kayserispor'un ardından lige veda eden son takım Antalyaspor oldu.

Gençlerbirliği, Trabzonspor'u deplasmanda yenerek ligde kaldı

Trendyol Süper Lig'in son haftasında Natura Dünyası Gençlerbirliği, Trabzonspor'u deplasmanda 3-0 yenerek ligde kaldı

17.05.2026 23:03:00
AA
Gençlerbirliği, Trabzonspor'u deplasmanda yenerek ligde kaldı
Gençlerbirliği, Trabzonspor'u deplasmanda yenerek ligde kaldı
Trendyol Süper Lig'in son haftasında Natura Dünyası Gençlerbirliği, Trabzonspor'u deplasmanda 3-0 yenerek ligde kaldı.

7. dakikada Nwakaeme'nin sağdan kullandığı köşe atışında, ceza alanı içinde Ozan Tufan'ın kafa vuruşunda kaleci Velho, topu kornere çeldi.

16. dakikada Nwakaeme'nin soldan ortasında, ceza alanı içinde Onuachu'nun kafa vuruşunda, top üsten auta gitti.

18. dakikada Bouchouari'nin ceza yayı çizgisi üzerinden şutunda kaleci Velho'dan dönen topu Onuachu tamamlayarak filelere gönderdi. Ancak bu oyuncu ofsaytta olduğu için gol geçersiz sayıldı.

20. dakikada Pina'nın sağdan ortasında, ceza alanı içinde Onuachu'nun kafa vuruşunda Velho çelerek yerden havalanan topa sahip oldu.

30. dakikada sağ taraftan ceza alanına giren Pina'nın rakibinden sıyrılarak yaptığı vuruşta top kaleci Velho'da kaldı.

44. dakikada Pereira'nın sağdan ortasında arka direkte altıpas içinde Metehan Mimaroğlu'nun kafa vuruşunda top auta çıktı.

45. dakikada Metehan Mimaroğlu'nun soldan ortasında, altıpas içinde yükselen Traore kafayla topu filelere gönderdi: 0-1

Maçın ilk yarısı, Natura Dünyası Gençlerbirliği'nin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarı

50. dakikada ceza alanı dışından Metihan Mimaroğlu'nun şutunda kaleci Onuralp Çevikkan, iki hamlede topu kontrol etti.

59. dakikada Nwakaeme'nin sağ taraftan kullandığı köşe atışında, ceza alanı içinde iyi yükselen Onuachu'nun kafa vuruşunda top kaleci Velho'da kaldı.

76. dakikada Tongya'nın soldan ortasında, ceza alanında Traore'nin kafa vuruşunda kaleci Onuralp Çevikkan topa sahip oldu.

88. dakikada sol taraftan Abdurrahim Dursun'un pasında, yakın mesafeden Tongya kaleci Onuralp Çevikkan'ın solundan filelere gönderdi: 0-2

90+3. dakikada konuk takım farkı 3'e yükseltti. Tongya'nın pasında sağ taraftan rakiplerinden sıyrılarak ceza alanı son çizgisine inen Metehan Mimaroğlu'nun şutunda top filelere gitti: 0-3

Natura Dünyası Gençlerbirliği, karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak ligde kaldı. Karşılaşmanın ardından konuk takım, galibiyeti kendilerini Trabzon deplasmanında yalnız bırakmayan taraftarlarıyla kutladı.

Galibiyet yetmedi

Trendyol Süper Lig’de 2025-2026 sezonunun son haftasında nefes kesen kümede kalma mücadelesinin ardından, lige veda eden son takım Antalyaspor oldu

17.05.2026 22:17:00
Haber Merkezi
Galibiyet yetmedi
Galibiyet yetmedi
Trendyol Süper Lig'de 2025-2026 sezonunun son haftasında nefes kesen kümede kalma mücadelesinin ardından, lige veda eden son takım Antalyaspor oldu. Kırmızı-beyazlı ekip, son maçında galip gelmesine rağmen rakiplerinin puan kazanmasıyla alt lige düşmekten kurtulamadı.

Galibiyet yetmedi



Kritik haftada kendi sahasında Kocaelispor'u ağırlayan Antalyaspor, sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Ancak bu 3 puan, Akdeniz ekibini ligde tutmaya yetmedi. Rakiplerinin aldığı sonuçların ardından puan cetvelinin alt basamağında kalan kırmızı-beyazlılar, büyük bir hüzün yaşadı.

Rakipler Hata Yapmadı



Küme düşme hattındaki diğer takımların son hafta aldığı sonuçlar Antalyaspor'un kaderini belirledi:

Kasımpaşa, şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ı 1-0 mağlup ederek yerini korudu.

Gençlerbirliği, deplasmanda Trabzonspor'u 3-0 gibi net bir skorla geçerek ligde kaldı.

Eyüpspor da topladığı puanlarla lige tutunmayı başardı.

Puan Durumu ve Düşen Diğer Takımlar

Sezonun tamamlanmasıyla birlikte düşme hattındaki puan sıralaması şu şekilde oluştu:

Kasımpaşa: 35 Puan
Gençlerbirliği: 34 Puan
Eyüpspor: 33 Puan
Antalyaspor: 32 Puan

Daha önce küme düşmesi kesinleşen Kayserispor ve Fatih Karagümrük'ün ardından, 32 puanla lige veda eden 3. ve son takım Antalyaspor oldu. Kırmızı-beyazlı ekip önümüzdeki sezon Trendyol 1. Lig'de yeniden Süper Lig'e dönmek için mücadele edecek.

Sidiki Cherif, Aziz Yıldırım gelirse gidecek

Geleceğin Fransa A Milli Takımı golcüsü Sidiki Cherif, Fenerbahçe'de başkan adayı Aziz Yıldırım’ın sert eleştirileri sonrası köprüleri attı. Menajeriyle ayrılık hazırlıklarına başlayan genç yetenek için gelen teklifler ise kulübü şok etti: Yatırımın 3’te 1’ini bile kurtarmıyor!

17.05.2026 15:56:00
Haber Merkezi
Sidiki Cherif, Aziz Yıldırım gelirse gidecek
Sidiki Cherif, Aziz Yıldırım gelirse gidecek
Fenerbahçe'nin büyük umutlarla Ocak ayında kadrosuna kattığı, Fransa U-21 Milli Takımı'nın golcüsü Sidiki Cherif geleceğiyle ilgili radikal bir karar aşamasında... 2004 sonrası doğumlu olmasıyla sarı-lacivertli kadronun "tek genç yeteneği" konumundaki Sidiki, başkan adayı Aziz Yıldırım'ın aleyhine açıklamaları sonrası "Aziz Yıldırım gelirse giderim" resti çekti.






KOFANE OLMAYINCA ALINDI
 
Hatırlanacağı üzere sezon başında forvet hattı için ilk aday Kofane'ydi. Ancak Kofane, Albacete'den Leverkusen'e 5.5 milyon Euro bedelle transfer oldu. Sergilediği 29 maçta 5 gol, 5 asistlik performansla değerini 40 milyon Euro seviyesine çıkardı.
 
Fenerbahçe ise Kofane'yi alamayınca Jhon Duran'ı kadrosuna kattı. Ancak Duran'ın "facia" performansı üzerine yönetim forvet planlamasını güncelledi. Sonuçta Sidiki bir anda kendisini Fenerbahçe'nin birinci golcüsü olarak buldu.







YILDIRIM ÇOK KIZMIŞTI
 
Aziz Yıldırım Fenerbahçe'ye başkan adayı olmadan önce yaptığı açıklamada Sidiki Cherif transferini sert bir dille eleştirerek, "Bu Sidiki Cherif'i kim aldı? Hangi akıl aldı? Maliyeti 30-35 milyon Euro'yu buluyor, yazık!" ifadelerini kullanmıştı. Bu sözlerin genç oyuncu cephesinde büyük bir kırgınlık yarattığı ve menajerinin şimdiden teklifleri değerlendirmeye başladığı belirtiliyor.







7-8 MİLYON EURO'LUK TEKLİFLER
 
Gelecekte Fransa A Milli Takımı'nın as forveti olması beklenen Cherif için menajerinin kulübe getirdiği en iyi tekliflerin 7-8 milyon Euro civarında olduğu söyleniyor. Bu rakam, kulübün oyuncu için yaptığı yatırımın (22 milyon Euro) çok altında kalırken, olası bir yönetim değişikliğinde yaşanacak kriz Fenerbahçe'yi zor bir seçimle karşı karşıya bırakabilir.

Sergen Yalçın'ın istediği transferlere veto

Sergen Yalçın'ın koltuğunun sallandığı ortamda Beşiktaş kulisleri "Almanya’dan gelen raporla" sarsılıyor

17.05.2026 15:29:00
Haber Merkezi
Sergen Yalçın'ın istediği transferlere veto
Sergen Yalçın'ın istediği transferlere veto
Sergen Yalçın'ın koltuğunun sallandığı ortamda Beşiktaş kulisleri "Almanya'dan gelen raporla" sarsılıyor.

Sürpriz bir hamleyle İstanbul'a gelerek Başkan Serdal Adalı ile masaya oturan kadro planlamacısı Eduard Graf'ın, Ocak ayında Sergen Yalçın'ın transfer listesine dair "bu isimleri sakın kadroya katma" diyerek tarihi bir uyarıda bulunduğu iddia edildi.







Beşiktaş camiasında Konyaspor mağlubiyetinin artçı sarsıntıları devam ediyor. Kulüp koridorlarından sızan "Eduard Graf" gündemi ise çok can acıtıcı.

Almanya'dan sürpriz bir şekilde İstanbul'a gelen kadro planlamacısı Graf'ın, Başkan Serdal Adalı ile gerçekleştirdiği görüşmeyle ilgili bazı detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı.







TEKNİK DİREKTÖR LİSTESİ VERDİ

İlk etapta görüşmenin ana gündem maddesini kapsamlı transfer ve teknik analiz raporu oluşturduğuydu ancak iddialara göre Graf, bu görüşmede Sergen Yalçın'ın yerine yeni teknik direktör adaylarını da bizzat Başkan Serdal Adalı'ya sundu.







BAŞKAN, GRAF'I CİDDİYE ALIYOR

Başkan Adalı'nın Graf'ı ciddiye almasının ve kendisinden transfer raporu istemesinin ve teknik direktör adayları hakkında bilgi almasının arkasında ise Alman kadro planlamacısının Ocak ayında sunduğu rapor olduğu iddia ediliyor. İddiaya göre Graf, Ocak ayında Sergen Yalçın tarafından yapılan/istenen transferler konusunda çok sert ifadelerin olduğu bir raporu Başkan Adalı'ya sundu.







İŞTE GRAF'IN RAPORUNUN SATIR BAŞLARI

- Agbadou: 28 yaşında. Çok yüksek bir maliyet. Beşiktaş yüksek ihtimalle son takımı olacak. Bir de Premier Lig'den düşmesi kesin olan takımın lider ya da as stoperi de değil.

- Gyu-Oh: Stuttgart yaz transfer döneminde geçmiş sakatlığı yüzünden vazgeçti. Bendesliga takımı riski almadı.

- Murillo: Hocası De Zerbi (Marsilya) kendisini soyunma odasında eleştirdiği için kavga çıkardı. Kadro dışı bırakıldı. Sorunlu bir karakter.

- Olaitan: Göztepe'de hiç 90 dakika (18 maçta) oynayamadı. 2 golünü de düşmesi garanti olan Karagümrük'e attı.

- Devis: 260 gündür resmi maça çıkmayan bir kaleci.

- Asllani: Inter'de Hakan Çalhanoğlu'nun varisiydi. Ancak çok yumuşak kaldığı için vazgeçildi.







RADİKAL BİR KARAR ÇIKABİLİR

Eduard Graf'ın sunduğu dosyada sadece isimlerin değil, kulübün mali ve sportif yapısını sarsacak inanılmaz iddiaların da yer aldığı belirtiliyor. Her ne kadar Sergen Yalçın kalacak gibi görünse de Serdal Adalı'nın, Graf'ın sunduğu teknik direktör adayları ve transfer eleştirileri doğrultusunda radikal kararlar alabileceği konuşuluyor.

Fenerbahçe'nin yeni başkanını bekleyen büyük tehlike

Fenerbahçe’de yaklaşan seçimlerin ardından koltuğa oturacak ismi daha başkanlığını kutlayamayadan kulüp tarihinin belki de en sancılı "boşanma" operasyonu bekliyor olacak…

17.05.2026 15:21:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe'nin yeni başkanını bekleyen büyük tehlike
Fenerbahçe'nin yeni başkanını bekleyen büyük tehlike
Fenerbahçe'de yaklaşan seçimlerin ardından koltuğa oturacak ismi daha başkanlığını kutlayamayadan kulüp tarihinin belki de en sancılı "boşanma" operasyonu bekliyor olacak…

Kadrodaki 20 yabancı oyuncunun yarattığı limit krizi ve gönderilmesi imkansıza yakın isimler, yeni başkanın uykularını kaçıracak cinsten. Bu operasyon, Icardi-Wanda Nara'nın çekişmeli boşanmasından bile daha ihtilaflı geçmeye aday.







Fenerbahçe'de yeni seçilen başkan büyük bir kaosla kucak kucağa kalacak. Eldeki kabarık yabancı kadrosu yeni başkanın uykularını kaçıracak.

Şu an kadrosunda 20 yabancı oyuncu bulunan sarı-lacivertlilerde yeni hedeflerin takıma katılabilmesi için geniş kapsamlı bir "boşanma" operasyonu yapılmak zorunda. Bu "boşanma" sürecinin Icardi ile Wanda Nara'nın boşanmasından bile daha zahmetli olacağı kesin.







20 YABANCI OYUNCUSU OLACAK

Kadro mühendisliğinde en büyük engel "satmadan" alınan yabancılar yüzünden dolup taşan limit. Mevcut 20 oyuncudan sadece Sidiki Cherif, Fall ve Mimovic 2004 ve sonrası doğumlu kontenjanına uyuyor.

Ancak bu isimlerden yeri garanti olan tek isim Sidiki Cherif. 22 milyon euro'luk Fransız bile "yetersiz" bulunurken geldiklerinden beri 1 dakika bile süre alamayan Fall ve Mimovic'le devam edilme şansı sıfırın bile altında.







3 YILDIZ İSİM İÇİN BİLE

Taraftarı heyecanlandıran Chevalier (kaleci), Bernardo Silva (10 numara) ve Guirassy (forvet) transferlerinin gerçekleşmesi için bile kadroda en az 5 kişilik yer açılması gerekiyor. Bu noktada ayrılığa en yakın isimler "gönüllerde" netleşti:

- Ederson
- Fred
- Nene
- Musaba







GİTMEDEN NASIL GELECEKLER?

Savunma hattındaki sirkülasyon da "gelen-giden" dengesine bağlı. Oosterwolde satış listesine konulabilir ancak ayrılması durumunda mutlaka sol stoper takviyesi yapılmalı. Hatta daha şimdiden "iyi sol stoper değil" bile deniyor. Brown ve Semedo'nun kaderleri de yeni transferlere bağlı olacak. Bu bölgelere oyuncu alınması halinde ancak iki isimle de yollar ayrılabilir.







12 TANE YAŞLI OYUNCU VAR

Sezonu takımla bitiren 12 tecrübeli oyuncunun (Skriniar, Kante, Guendouzi, Asensio, Talisca dahil) tamamı yaş sınırının üzerinde. Kiralıktan dönen Diego Carlos, Livakovic, Amrabat, Becao ve Fayed beşlisi de yaş kontenjanına takılıyor. Yeni başkanın manevra alanı iyice daralıyor.

Fenerbahçe'de tarihte olmamış seçmen tercihi

Fenerbahçe’de 6-7 Haziran’daki seçim öncesi kulisler eşi benzeri görülmemiş bir iddiayla çalkalanıyor

17.05.2026 15:14:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe'de tarihte olmamış seçmen tercihi
Fenerbahçe'de tarihte olmamış seçmen tercihi
Fenerbahçe'de 6-7 Haziran'daki seçim öncesi kulisler eşi benzeri görülmemiş bir iddiayla çalkalanıyor.

Ali Koç'un tarafsızlık ilan etmesiyle birlikte, mevcut aday profillerine mesafeli duran binlerce kongre üyesinin sandıkta "beyaz oy" kullanarak tarihi bir protestoya imza atmaya hazırlandığı konuşuluyor. Sandıktan çıkacak "beyaz oy rekorunun" yeni seçilecek başkanın meşruiyetini bile tartışmaya açabilir.







Fenerbahçe'de camiası 6-7 Haziran tarihinde yapılacak Olağanüstü Seçimli Genel Kurul öncesi tansiyon bir türlü beklenen seviyeye inmiyor. Her ne kadar sosyal medya merkezli olarak uçuk transfer iddiaları, zengin yönetici adayları isimleri ortaya atılsa da camiada bir "bıkkınlık" hali hakim.






BAŞARISIZLIK EN BÜYÜK ETKEN

13 yıldır gelmeyen şampiyonluk, 18 yıldır Şampiyonlar Ligi'nin uzağında kalınması gibi gerçekler alt alta eklendiğinde Fenerbahçe'de "oy atmaya gidip de boşa mı vakit kaybedeyim" havası var. Bir de üstüne "ne olacak ki, seneye gene seçim var" gerçeği de net şekilde masaya konulunca kulislerde "Beyaz Oy Rekoru" iddiası konuşulmaya başlandı.







GEÇERSİZ VE TEPKİ OYU

44 bin 741 kongre üyesinin oy kullanma hakkına sahip olduğu 6-7 Haziran seçimi tarihin en ilginç oylamalarından birine sahne olabilir. Sandıktan çıkacak "beyaz oy" (geçersiz/tepki oyu) sayısının, adaylardan birinin oy sayısını zorlayabileceği hatta tarihi bir rekor kırabileceği bile iddia ediliyor.







ALİ KOÇ'UN KARARI ETKİLİ

Gelen bilgilere göre Ali Koç'un aday olmayacağını açıklamasının ardından "kimseyi desteklemiyorum, sadece oy kullanmaya geleceğim" çıkışı yaptığı iddiaları, geniş bir seçmen kitlesini "kararsızlar" safına itti. Koç'un tabanındaki üyelerin, ne Aziz Yıldırım ne de Hakan Safi'ye oy vermek istemediği, bu isimlerin sandığa gidip "protesto" amaçlı beyaz oy kullanabileceği belirtiliyor.







NE YILDIRIM NE DE SAFİ

Eski başkan Aziz Yıldırım'ın "Bizim Fenerbahçemiz" sloganıyla yeniden sahaya çıkması ve Hakan Safi'nin "Yüzde yüz adayım, kimse için çekilmem" diyerek girdiği yarışta, her iki ismin de camianın belirli kesimlerinden sert muhalefet aldığı görülüyor.







NORMALDE BİNİN ALTINDA KALIR

Fenerbahçe seçim tarihinde beyaz (geçersiz) oylar genellikle 500-1000 bandını geçmezken, 2026 seçimi için bu rakamın 3-4 bin barajını zorlayabileceği konuşuluyor. 2024 seçiminde geçersiz oy sayısı sadece 602'ydi. Beyaz oylar adaylardan birinin aldığı oya yaklaşırsa, bu durum yeni yönetimin "meşruiyet" tartışmalarıyla göreve başlamasına bile neden olabileceği iddia ediliyor.

Beşiktaş'ın yeni hocası belli

Beşiktaş’ta gözler Başkan Serdal Adalı ile Sergen Yalçın arasında yarın gerçekleşecek dev zirveye çevrildi. Perde arkasında da hareketli saatleri yaşanıyor

17.05.2026 12:39:00
Haber Merkezi
Beşiktaş'ın yeni hocası belli
Beşiktaş'ın yeni hocası belli
Beşiktaş'ta gözler Başkan Serdal Adalı ile Sergen Yalçın arasında yarın gerçekleşecek dev zirveye çevrildi. Perde arkasında da hareketli saatleri yaşanıyor. Olası bir ayrılık durumunda Eduard Graf'ın sunduğu listenin ilk sırasındaki Dino Toppmöller, Başkan Serdal Adalı'dan tam not aldı. Etik değerler gereği henüz resmi bir kontrat teklif edilmese de Graf'ın yaptığı gizli görüşmeden Alman teknik adamın "Beşiktaş'ın projesine hazırım" yanıtını verdiği belirtiliyor.






Beşiktaş'ta teknik direktör bilmecesi yarın netleşecek. Siyah-beyazlı camiada tüm gözler, Başkan Serdal Adalı'nın yarın Sergen Yalçın ile gerçekleştireceği kritik görüşmeye çevrildi. Gelecek sezonun planlamasının masaya yatırılacağı bu zirveden bir "ayrılık" kararı çıkması halinde, Beşiktaş'ın yeni hocasının kim olacağı da büyük ölçüde netleşti.






GÖRÜNMEZ FUTBOL DİREKTÖRÜ

Beşiktaş'ın "görünmez" Futbol Direktörü Eduard Graf, bir süredir yürüttüğü teknik direktör çalışmalarının ardından hazırladığı kısa listeyi yönetime sunmuştu. Frankfurt'tan ayrılan Dino Toppmöller, bu listenin en güçlü adayı olarak öne çıkıyordu. Alınan bilgilere göre, Alman futbol ekolüne ve modern yapılanmaya sıcak bakan Başkan Serdal Adalı, Graf'ın getirdiği Toppmöller ismine tamamen ikna olmuş durumda ve bu profile oldukça sıcak bakıyor.






GRAF PROJELERDEN BAHSETTİ

Yarın yapılacak Sergen Yalçın zirvesi öncesinde etik değerleri korumak adına Toppmöller ile henüz kulüp düzeyinde resmi bir görüşme gerçekleştirilmedi. Ancak perde arkasında hareketli saatler yaşandı. Graf'ın, Alman teknik adamla gayriresmi bir sohbet gerçekleştirerek Beşiktaş'ın vizyonunu, yeni yapılanmasını ve kulübün projelerini aktardığı öğrenildi.






BUGÜN BİR AYRILIK OLABİLİR

Graf'ın bu hamlesine Toppmöller'den "olumlu cevap" geldiği ve başarılı çalıştırıcının Beşiktaş projesine son derece sıcak yaklaştığı belirtildi.

Beşiktaş yönetimi, Sergen Yalçın ile yarın yapılacak toplantının ardından yol haritasını kesinleştirecek. Eğer masadan ayrılık kararı çıkarsa, Volker Struth'un menajerliğini yaptığı Dino Toppmöller için resmi transfer operasyonuna vakit kaybetmeden start verilecek.

Samsunspor, Göztepe karşısında 3 puanı 3 golle aldı

Trendyol Süper Lig'in 34'üncü ve son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe'yi 3-0 yendi

16.05.2026 23:03:00
Anadolu Ajansı
Samsunspor, Göztepe karşısında 3 puanı 3 golle aldı
Samsunspor, Göztepe karşısında 3 puanı 3 golle aldı
Trendyol Süper Lig'in 34'üncü ve son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe'yi 3-0 yendi.

10. dakikada Coulibaly'nin pasında Elayis Tavsan'ın şutunda kaleci Lis'ten dönen top, Mouandilmadji'nin önünde kaldı. Bu futbolcunun vuruşunda kaleci Lis, meşin yuvarlağı kontrol etmeyi başardı.

12. dakikada Antunes'in yerden pasında Taha Altıkardeş'in ceza sahası dışından çektiği şutta top az farkla yandan auta çıktı.

25. dakikada Juan'ın ceza sahasına yerden pasında topla buluşan Janderson'un çektiği şutu kaleci Okan Kocuk çıkarttı. Dönen topu defans uzaklaştırdı.

36. dakikada gelişen Samsunspor atağında Mouandilmadji'nin pasında ceza sahası içinde Coulibaly'nin şutunda defansa çarpan meşin yuvarlak, ağlarla buluştu: 1-0

Karşılaşmanın ilk yarısı, Samsunspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.



49. dakikada Cherni'nin ceza sahasına yaptığı ortada arka direkte Juan'ın vuruşunda top filelerle buluştu. Ancak hakem Ümit Öztürk, VAR incelemesinin ardından golü faul nedeniyle iptal etti.

67. dakikada Antunes'in kullandığı serbest vuruşta yükselen Bokele'nin kafa vuruşunda meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.

85. dakikada Mouandilmadji'nin pasıyla kale önünde Elayis Tavsan'ın şutunda top ağlara gitti: 2-0

89. dakikada gelişen Samsunspor atağında Elayis Tavsan'ın pasında Mouandilmadji, ceza saha içinde çektiği şutta meşin yuvarlak bir kez daha ağlarla buluştu: 3-0

Karşılaşma, Samsunspor'un 3-0 üstünlüğüyle sona erdi.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.