logo
23 ŞUBAT 2026


Demirören'den başkanlara birlik çağrısı

23.05.2007 00:00:00
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, son günlerde spor alanlarında artan gerilim ve yaşanan olaylar üzerine spor camiasına çağrıda bulunurken, 4 büyük kulübün başkanını da durum değerlendirmesi yapmak ve çözüm önerilerini tartışmak üzere toplanmaya çağırdı.

Yıldırım Demirören, kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, sporun, evrensel kültürün bir parçası, dili, ırkı ve dini farklı insanları birleştiren bir araç olduğunu, kulüp olarak 104 yıllık tarihlerinde ilkelerini ve geleneklerini bu olgulara göre biçimlendirerek sporun temel mantığına sadık kalıp, duruşlarını bu yönde belirlediklerini vurgularken, "1935'ten 2007'nin 19 Mayıs tarihine gelindiğinde, sporun barış ve kardeşlik olduğuna dair inancın, yerini fanatizme bıraktığını görmek, tüm spor kamuoyu olduğu gibi bizleri de çok üzmüştür. Geçmişte spor bahçesine atılan kardeşlik tohumlarının yeniden canlandırılıp yeşertilmesi, spora hizmet veren herkesin görev ve yükümlülüğüdür" dedi.

Turkcell Süper Lig'de bu sezon yaşanan türlü şiddet eylemlerinin, Türk sporunun geleceğine endişeyle bakmalarına neden olduğunu, bugün gelinen noktada, her türlü iyiniyet ve mesajlara karşın toplumsal bir cinnetin göstergesi olan olayların artarak sürdüğünü dile getiren Demirören, şunları kaydetti: "Kamuoyunda bu konuda fikir beyan eden sporun farklı organları, durum tespiti yapmakta, üzüntülerini bildirmekte, fakat çözüm üretmeye veya herhangi bir hareket planı oluşturmaya yönelik öneri sunmamaktadır.Bununla birlikte, bu söylemlerin sahipleri, sadece geçmişteki olaylarla kıyaslamalara gidip kısır bir döngüyü yaratmaktadırlar. Bu yaklaşımın Türk sporuna bir faydasının olmadığı ve olayları iyice körüklediği ortadadır.Bu nedenle, geçmişte yapılanlar veya yapılamayanları tartışmayı bırakıp, artık neler yapılabileceğini konuşmak gerekmektedir. Bizlere düşen, yaşananlardan ders alıp aynı hataları tekrarlamamak ve Türk sporunun geleceği için sözde değil, gerçekçi adımlar atmaktır."

KULÜP BAŞKANLARINA ÇA?RIDemirören, Beşiktaş Kulübü'nün başkanı olarak, Türk sporunun 19 Mayıs 2007 tarihinde geldiği noktada üzerine düşen görev ve sorumluluğu yerine getirmek üzere bir çözüm paketi hazırladığını bildirdi.

Öncelikle 4 büyük kulübün başkanını biraraya gelmeye çağıran Demirören, önerilerini şöyle sıraladı: "Öncelikle Türk sporunun lokomotifi kabul edilen 4 büyük kulübümüz Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un başkanlarını, mevcut durumun değerlendirilmesi ve çözüm önerilerini tartışmak üzere biraraya gelmeye davet ediyorum. Bu öneriyi, milyonlarca taraftarın desteklediği 4 büyük kulübün liderleri olarak, Türk sporunun geleceğine sahip çıkmamız gerektiğine olan inancım çerçevesinde yapıyorum.Spor camiasının tüm organlarının da bu hareket içinde verecekleri destekle yer almaları, tarihi bir sorumluluktur. Bu çerçevede, spordan sorumlu Devlet Bakanımız Sayın Mehmet Ali Şahin, Futbol Federasyonu, tüm kulüplerimiz, yayıncı kuruluş, tüm basın ve yayın organları, sponsorlar ve taraftarları yaptığımız bu tarihi çağrıya davet ediyorum.Önerimiz, yukarıda adı geçen tüm sosyal paydaşların temsilcileriyle bir grubun oluşturulması, önlemler ve çözümleri içeren ortak akıl deklarasyonunun hazırlanması ve tüm paydaşların bu deklarasyona uyacaklarına dair imza atmalarıdır." Demirören, gelinen noktada bekleyerek geçirilen zamanın, Türk sporu aleyhine işlediğine, Türk sporunun değerini yükseltmek ve düşmanlıkların son bulmasını sağlamak amacıyla en kısa zamanda harekete geçmek gerektiğine vurgu yaparken, "Mevcut duruma gelinmesinde hepimizin sorumluluğu olduğunu kabul etmeli, bu tarihi görevi yerine getirecek cesaret ve azmi göstermeliyiz. Ben, Beşiktaş Kulübü başkanı olarak bu tarihi çağrıyı yapma cesaretini gösteriyor ve Beşiktaş Kulübü'nün, bu mücadeleyi gerekirse tek başına sürdüreceğini ve var gücü ile çalışacağını herkesin bilmesini istiyorum" dedi.

Demirören, Türk sporunun geleceği için hayati önem taşıyan bu çözüm önerisine, sporun içindeki tüm organların ve sporseverlerin sahip çıkması ve gerçek anlamda desteklemesi temennisinde bulundu.

Fatih Tekke’nin deplasman karnesi iyiye gidiyor

Süper Lig'in 23. haftasında Gaziantep FK'yi deplasmanda 2-1 yenerek puanını 48'e yükselten bordo-mavili takım, bu sezon iç sahadaki 11 karşılaşmada 22, dış sahadaki 12 maçta ise 26 puanı hanesine yazdırdı

23.02.2026 13:20:00
AA
Fatih Tekke’nin deplasman karnesi iyiye gidiyor
Fatih Tekke’nin deplasman karnesi iyiye gidiyor
Süper Lig'in 23. haftasında Gaziantep FK'yi deplasmanda 2-1 yenerek puanını 48'e yükselten bordo-mavili takım, bu sezon iç sahadaki 11 karşılaşmada 22, dış sahadaki 12 maçta ise 26 puanı hanesine yazdırdı.

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Gaziantep FK'yi 2-1 yenen Trabzonspor, teknik direktör Fatih Tekke yönetiminde deplasman başarısıyla dikkati çekti.

Ligde 23 maçta 14 galibiyet, 6 beraberlik, 3 mağlubiyet ile 48 puan toplayan Karadeniz ekibi, dış sahada evinde oynadığı maçlardan daha çok puan topladı.

İç sahada 11 karşılaşmaya çıkan bordo-mavili takım, bu maçlarda 6 galibiyet, 4 beraberlik, 1 mağlubiyet ile 22 puan elde ederken rakip sahalarda ise 12 müsabakada 8 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet ile hanesine 26 puan yazdırdı.

Trabzonspor, Papara Park'ta 2 puan ortalaması ile maçlarını oynarken deplasman maçlarında ise maç başına 2,16 gibi yüksek bir oran elde etti.

Geçen sezonu geride bıraktı

Trabzonspor, bu sezon deplasmanda geçen sezondan daha fazla puan topladı.

Geçen sezon deplasmandaki 18 müsabakada 3 galibiyet, 7 beraberlik, 8 mağlubiyet ile 16 puan elde eden bordo-mavililer, bu sezon 23. hafta sonunda dış sahada 8 puan daha fazla toplayarak 26 puana ulaştı.

Tekke dönemindeki deplasman maçları

Trabzonspor, Fatih Tekke idaresinde iki sezonda deplasmanda 18 karşılaşmaya çıkarken sadece 3 maçta mağlup oldu. Bordo-mavililer, söz konusu maçlarda Fenerbahçe'ye geçen sezon 4-1, bu sezon 1-0 mağlup oldu. Karadeniz ekibi, diğer yenilgisini de bu sezon Gençlerbirliği'ne 4-3'lük skorla yaşadı.

Bordo-mavililer, Tekke ile dış saha maçlarında 11 galibiyet, 4 de beraberlik elde etti.

Deplasman fobisini tersine çevirdi

Trabzonspor, geçen sezon ligin 27. haftasındaki Atakaş Hatayspor maçının ardından göreve gelen Fatih Tekke ile deplasman fobisine son verdi.

Geçen sezon ilk 12 deplasman maçında 5 beraberlik, 7 mağlubiyet ile galip gelemeyen Karadeniz ekibi, Fatih Tekke ile ilk dış saha maçında RAMS Başakşehir'i 3-0 yenerken 300 günlük deplasman galibiyeti hasretini noktaladı.

Bordo-mavili takım, geçen sezon ilk dış saha galibiyetini 13. maçında genç teknik adam ile elde ederek deplasmanda kazanamama fobisini de sonlandırdı.

Kayserispor 8 maç sonra gelen galibiyetle umutlandı

Aldığı kötü sonuçlarla Trendyol Süper Lig'de düşme hattında bulunan Zecorner Kayserispor, 23. haftada ağırladığı Hesap.com Antalyaspor'u yenerek kümede kalma umutlarını tazeledi

23.02.2026 13:17:00
AA
Kayserispor 8 maç sonra gelen galibiyetle umutlandı
Kayserispor 8 maç sonra gelen galibiyetle umutlandı
Aldığı kötü sonuçlarla Trendyol Süper Lig'de düşme hattında bulunan Zecorner Kayserispor, 23. haftada ağırladığı Hesap.com Antalyaspor'u yenerek kümede kalma umutlarını tazeledi.

Taraftarı önünde rakibini 1-0 mağlup eden sarı-kırmızılı ekip, ligde 8 maç aradan sonra 3 puanla tanıştı.

Kayseri temsilcisi, bu sezon aldığı 3 galibiyet ve 10 beraberlikle 19 puan toplayabildi.

Sezonun 3'üncü galibiyetini aldı

Kayserispor, bu sezon sadece 3 kez galibiyet sevinci yaşayabildi.

Sezonun ilk 3 puanını 11. haftada sahasında Kasımpaşa'ya karşı 3-2'lik skorla kazanan sarı-kırmızılılar, 14. haftada ise deplasmanda Çaykur Rizespor'u 1-0'la geçti.

Dün de RHG Enertürk Enerji Stadı'nda Hesap.com Antalyaspor'u 1-0 yenen Kayserispor, sezonun 3'üncü galibiyetine imza attı.

Galibiyet 8 maç aradan sonra geldi

Ligde 14. haftadaki Çaykur Rizespor galibiyetinin ardından Kayserispor, yaptığı 8 maçta 4 beraberlik, 4 de yenilgi yaşadı.

15. haftada ikas Eyüpspor ile deplasmanda 1-1, 16. haftada sahasında Corendon Alanyaspor ile 0-0 berabere kalan Kayseri temsilcisi, 17. haftayı da deplasmanda 1-1'lik TÜMOSAN Konyaspor karşılaşmasıyla tamamladı.

18. haftada konuk olduğu Beşiktaş'a 1-0 yenilen sarı-kırmızılı ekip, 19. haftada sahasında Başakşehir'e 3-0, 20. haftada deplasmanda Galatasaray'a 4-0 ve 21. haftada da sahasında Kocaelispor'a 2-1'lik skorlarla boyun eğdi.

Bu periyodun son müsabakasında 22. haftada deplasmanda Göztepe ile 0-0 berabere kalan Kayserispor, bu hafta ise Antalyaspor'u 1-0 yenerek 8 maç aradan sonra galibiyetle tanıştı.

Djalovic'siz çıkılan 2 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik

Kayserispor, son 2 maça sözleşme fesih görüşmelerini sürdürdüğü teknik direktör Radomir Djalovic'siz çıktı.

Bu süreçte takımın başında bulunan teknik sorumlu Muhammed Türkmen, takımıyla 1 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.

Türkmen, 4 puanı hanesine yazdırdığı iki haftalık periyotta maç başına 2 puan ortalamasına ulaştı.

"Önümüzde 11 final maçı var"

Kayserispor Kulübü Başkanı Nurettin Açıkalın, AA muhabirine, takımının Antalyaspor maçında yüreğini ortaya koyarak oynadığını söyledi.

Kendileri için kümede kalma yolunda kolay maçın olmadığının altını çizen Açıkalın, "Bundan sonra önümüzde 11 final maçı var. Tüm maçlara bu özveriyle hazırlanıp ligde kalmak istiyoruz. Bunu başarabileceğimize inanıyorum." dedi.

Sekiz maç aradan sonra gelen galibiyetin hem taraftarı hem de oyuncuları yeniden umutlandırdığını vurgulayan Açıkalın, galibiyet serisi için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

Galatasaray'a Portekizli hakem

Galatasaray'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turu rövanş maçında deplasmanda İtalyan ekibi Juventus ile oynayacağı karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Joao Pinheiro yönetecek

23.02.2026 13:04:00
İhlas Haber Ajansı
Galatasaray'a Portekizli hakem
Galatasaray'a Portekizli hakem
Galatasaray'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turu rövanş maçında deplasmanda İtalyan ekibi Juventus ile oynayacağı karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Joao Pinheiro yönetecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turu rövanş maçında Galatasaray, 25 Şubat Çarşamba günü TSİ 23.00'te İtalyan temsilcisi Juventus ile karşı karşıya gelecek. Bu zorlu mücadelede Portekizli hakem Joao Pinheiro düdük çalacak.

Pinheiro'nun yardımcılıklarını Bruno Jesus ile Luciano Maia yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Joao Gonçalves olacak.

Juventus - Galatasaray maçında VAR'da Polonya'dan Tomasz Kwiatkowski, AVAR'da ise Fransa'dan Jerome Brisard yer alacak.

Göztepe, Avrupa potasının dışında kaldı

Göztepe, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş'a 4-0 mağlup olarak Avrupa potasının dışında kaldı

23.02.2026 11:06:00
İhlas Haber Ajansı
Göztepe, Avrupa potasının dışında kaldı
Göztepe, Avrupa potasının dışında kaldı
Göztepe, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş'a 4-0 mağlup olarak Avrupa potasının dışında kaldı. Bu yenilginin ardından İzmir temsilcisi 41 puanla beşinci sıraya geriledi.

Göztepe'de düşüş sürüyor. Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş ile karşılaşan İzmir temsilcisi, deplasmandan 4-0'lık ağır bir yenilgiyle ayrıldı. Bu sonuçla birlikte galibiyet hasretini 3 maça çıkaran ve yine skor üretemeyen sarı-kırmızılı ekip, 5. sıraya gerileyerek uzun bir aranın ardından Avrupa potasının da dışına çıktı.

22 haftada kalesinde 12 gol gördü, Beşiktaş'tan 4 gol yedi



Bu sezon savunma performansıyla dikkat çeken Göztepe, Beşiktaş karşılaşması öncesinde oynadığı 22 maçta kalesinde yalnızca 12 gol görmüştü. Sağlam savunmasıyla öne çıkan İzmir temsilcisi, siyah-beyazlılar karşısında ise alışılmış görüntüsünün uzağında kaldı.

Sarı-kırmızılı ekip, Beşiktaş'tan 4 gol yiyerek 22 haftada kalesinde gördüğü gollerin önemli bir bölümünü tek maçta yaşamış oldu. Bu sonuçla birlikte Göz-Göz'ün yediği toplam gol sayısı 16'ya yükseldi. Farklı mağlubiyete rağmen İzmir ekibi, ligin en az gol yiyen takımı unvanını ise sürdürmeye devam ediyor.

Galibiyet hasreti 3 maça çıktı



Trendyol Süper Lig'de aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Göztepe, son haftalarda ise tam tersi bir performansa imza attı. Deplasmanda Konyaspor ve iç sahada Kayserispor ile berabere kalan İzmir temsilcisi, bu karşılaşmalarda gol atmayı başaramadı. Kötü gidişatını Beşiktaş karşısında da sürdüren sarı-kırmızılı ekip, sahadan 4-0'lık mağlubiyetle ayrılarak kazanamama serisini 3 maça çıkardı. Bu süreçte skor üretemeyen Göztepe, gol hasretini de sürdürdü.

Stanimir Stoilov'un öğrencileri böylece bu sezon ilk kez 3 maçlık galibiyet hasreti yaşadı. İzmir ekibi, 2025-2026 döneminde en fazla 2 maç üst üste puan kaybetmiş, ardından aldığı galibiyetlerle toparlanmayı başardı.

Sergen Yalçın, cezalı duruma düştü

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Göztepe maçında gördüğü sarı kart sonrası cezalı duruma düştü

23.02.2026 00:44:00
İhlas Haber Ajansı
Sergen Yalçın, cezalı duruma düştü
Sergen Yalçın, cezalı duruma düştü
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Göztepe maçında gördüğü sarı kart sonrası cezalı duruma düştü.

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Göztepe'yi 4-0 mağlup etti.



Siyah-beyazlılarda teknik direktör Sergen Yalçın, müsabakanın 16. dakikasında sarı kart gördü ve bir sonraki hafta Kocaelispor ile deplasmanda oynanacak maçta cezalı duruma düştü.

Tecrübeli teknik adam, bu sezon RAMS Başakşehir, Galatasaray ve Çaykur Rizespor müsabakasında sarı kart görmüştü.

Fatih Tekke: "Bizim için çok değerli bir 3 puan"

Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, deplasmanda 2-1 kazandıkları Gaziantep Futbol Kulübü maçının ardından, "Bizim için çok değerli bir 3 puan" dedi

22.02.2026 22:52:00
İhlas Haber Ajansı
Fatih Tekke: "Bizim için çok değerli bir 3 puan"
Fatih Tekke: "Bizim için çok değerli bir 3 puan"
Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, deplasmanda 2-1 kazandıkları Gaziantep Futbol Kulübü maçının ardından, "Bizim için çok değerli bir 3 puan" dedi.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda karşılaştığı Gaziantep Futbol Kulübü'nü 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla Trabzonspor puanını 48'e yükseltirken, Gaziantep FK ise 28 puanda kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, zor bir deplasmanda önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Tekke, "Bizim için çok değerli bir 3 puan. Son maçtan sonra istemediğimiz bir durumda bırakmıştık.

Zor bir deplasmandaydık. Rakibin pozisyonları vardı, biz de iyi başlamadık. Sonrasında golü yedik ardından üst üste golleri bulduk. Oyun olarak daha iyi olabilirdik ama kolay olmuyor bu maçlar. Kolay maç yok ligde. Gaziantep ekibini de tebrik ediyorum.

Bu maçı da kazandığımız için oyuncularımızı tebrik ediyorum. Biz her hafta maç maç gidiyoruz. Liderle aramızda 7 puan var. Zor olacak, kolay maç yok. Onana çok değerli kurtarışlar yaptı. Bugün 3'lü oynamadık ama konumlanmamız rakibe göre öyleydi ama 3'lü oynamadık. Sonrasında kendi klasiğimize döndük ve karşılığını da aldık" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’ta yüzler gülüyor

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, sahasında Göztepe'yi 4-0 yendi

22.02.2026 22:22:00 / Güncelleme: 22.02.2026 22:25:48
Anadolu Ajansı
Beşiktaş’ta yüzler gülüyor
Beşiktaş’ta yüzler gülüyor
Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, sahasında Göztepe'yi 4-0 yendi.

8. dakikada ceza yayının solundan kullanılan frikikte Orkun Kökçü'nün barajın altından vuruşunda top, önce savunmaya daha sonra yan direğe çarparak kornere çıktı.

9. dakikada Beşiktaş golü buldu. Sol kanattan Orkun Kökçü'nün kullandığı kornere ön direkte iyi yükselen Ndidi, kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-0.



Beşiktaş, 11. dakikada net pozisyondan yararlanamadı. Olaitan'ın pasıyla ceza yayı içinde topla buluşan Cerny'nin içe kat edip yerden şutunda kaleci Lis, son anda uzanarak meşin yuvarlağı kornere çeldi.

36. dakikada Beşiktaş ikinci golü buldu. Asllani'nin pasıyla ceza sahası sağ çaprazında topu önüne alan sağ bek Murillo'nun sert şutunda meşin yuvarlak, üst direğe çarparak filelere gitti: 2-0.



43. dakikada Cerny'nin pasıyla ceza sahası sağ çaprazında dar açıda topla buluşan Murillo'nun sert şutunda kaleci Lis, meşin yuvarlağı kornere gönderdi.

Beşiktaş, ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

İkinci yarı



59. dakikada Beşiktaş farkı 3'e çıkardı. Orkun Kökçü'nün pasıyla orta sahadan aldığı topla Olaitan, sol çaprazdan ceza sahasına girdi. Beninli oyuncu, savunmaya rağmen ayağının ucuyla altıpasın solunda yaptığı dokunuşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 3-0.

74. dakikada siyah-beyazlılar bir gol daha buldu. Cerny'den aldığı pasla sağ kanattan ceza sahasına giren Oh'un çaprazdan sert şutunda meşin yuvarlak, kaleci Lis'in üzerinden filelere gitti: 4-0.

Beşiktaş, karşılaşmayı 4-0 kazandı.

Kayserispor 3 puanı tek golle aldı

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Zecorner Kayserispor, sahasında Hesap.com Antalyaspor'u 1-0 yendi

22.02.2026 15:52:00
AA
Kayserispor 3 puanı tek golle aldı
Kayserispor 3 puanı tek golle aldı
Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Zecorner Kayserispor, sahasında Hesap.com Antalyaspor'u 1-0 yendi.

5. dakikada Dorukhan Toköz'ün sol kanattan ortasında arka direkte topla buluşan Onugkha'nın kafa vuruşunda, kaleci Julian kapadığı köşeye gelen topu kontrol etti.

15. dakikada sol kanattan gelişen Antalyaspor atağında Saric'in ortasında, ceza sahasında iyi yükselen Van de Streek'in uygun pozisyonda yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak direk dibinden auta çıktı.

21. dakikada Kayserispor'da Brenet'in sağ kanattan ortasında, penaltı noktası üzerinde Onugkha'nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak auta gitti.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı.

İkinci Yarı



61. dakikada hızlı gelişen Antalyaspor atağında sol çaprazdan ceza sahasına giren Storm'un uzak köşeye gönderdiği şutta, kaleci Bilal Bayazıt uzanarak meşin yuvarlağı kornere çeldi.

67. dakikada Kayserispor penaltı kaçırdı. Sağ çaprazdan rakibini çalımlayarak ceza sahasına giren Makarov, Paal'in müdahalesiyle yerde kaldı. Maçın hakemi bu pozisyonda penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Benes, meşin yuvarlağı dışarı attı.

73. dakikada Makarov'un sağ kanattan ceza sahasına gönderdiği ortada, savunmanın arkasına sarkan Chalov'un kayarak yaptığı vuruşta meşin yuvarlak auta çıktı.

89. dakikada Kayserispor 1-0 öne geçti. Sağ kanattan Benes'in kullandığı kornerde kaleciyi geçen topu iyi takip eden Talha Sarıarslan'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti.

Karşılaşma Zecorner Kayserispor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Deniz Türüç: 'Her maç bizim için yeni bir meydan okuma olacak'

Konyasporlu futbolcu Deniz Türüç, Galatasaray'a karşı aldıkları galibiyetin ardından, "Bundan sonra her maç bizim için yeni bir meydan okuma olacak" dedi

22.02.2026 12:00:00
İhlas Haber Ajansı
Deniz Türüç: 'Her maç bizim için yeni bir meydan okuma olacak'
Deniz Türüç: 'Her maç bizim için yeni bir meydan okuma olacak'
Konyasporlu futbolcu Deniz Türüç, Galatasaray'a karşı aldıkları galibiyetin ardından, "Bundan sonra her maç bizim için yeni bir meydan okuma olacak" dedi.

Konyaspor, Trendyol Süper Lig 23. hafta maçında konuk ettiği Galatasaray'ı 2-0'lık skorla mağlup etti. Yeşil-beyazlılarda Deniz Türüç, karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Taraftarlara desteklerinden dolayı teşekkür eden Deniz, "Bize çok iyi bir enerji verdiler. Bu bir başlangıç, Başakşehir maçında da galibiyet için sahada olacağız. Her maç taraftara ihtiyacımız var. İyi günde de kötü günde de onlara ihtiyaç duyuyoruz.

İlhan hocamız bizim için bir efsane, onun samimiyeti, insanlığı her şeyi anlatıyor. İyi ki bizimle. Bundan sonra her maç bizim için yeni bir meydan okuma olacak" ifadelerini kullandı.

Adil Demirbağ: 'Real Madrid de olsa aynı mücadeleyi ortaya koyacaktık'

Konyaspor'un kaptanı Adil Demirbağ, Galatasaray'a karşı aldıkları galibiyetin ardından, "Burada Galatasaray değil Real Madrid de olsa aynı mücadeleyi ortaya koyacaktık" dedi

22.02.2026 11:59:00
İhlas Haber Ajansı
Adil Demirbağ: 'Real Madrid de olsa aynı mücadeleyi ortaya koyacaktık'
Adil Demirbağ: 'Real Madrid de olsa aynı mücadeleyi ortaya koyacaktık'
Konyaspor'un kaptanı Adil Demirbağ, Galatasaray'a karşı aldıkları galibiyetin ardından, "Burada Galatasaray değil Real Madrid de olsa aynı mücadeleyi ortaya koyacaktık" dedi.

Konyaspor, Trendyol Süper Lig 23. hafta maçında konuk ettiği Galatasaray'ı 2-0'lık skorla mağlup etti. Konyaspor'un kaptanı Adil Demirbağ, müsabakanın ardından yaptığı açıklamada, "Çok mutluyuz. Taraftarlarımızı hüsranla mutlu etmeden gönderiyorduk. İnşallah bu bizim için başlangıç olur.

Genelde ramazan ayı bize uğurlu geliyor. İnşallah bundan sonra da taraftarlarımızı iç sahada ve dış sahada mutlu edeceğiz. Konyaspor'u da hak ettiği en üst seviyeye getireceğimize inanıyorum. Bugün maç yemeğinde arkadaşlarıma bugün gol atacağımı söyledim.

Kazanacağımızı da hissettim. Sonrasında kazanalım da kim atarsa atsın dedim. Gol atarsam da kafama taç koyacağım demiştim onu da yaptım.

Hafta içi bir yerden başlamamız gerektiğini söylemiştik. Burada Galatasaray değil Real Madrid de olsa aynı mücadeleyi ortaya koyacaktık. Burada takımlar değil bizim verdiğimiz reaksiyon önemliydi. Bunu da takım arkadaşlarımla birlikte yaptığımız için mutluyum" ifadelerini kullandı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.