logo
14 MART 2026


Devlerin kapışması

29.02.2004 00:00:00
F.Bahçe ile G.Saray arasındaki derbi maç, lig yarışında zirveyi yakından ilgilendiriyor. Yaptığı 22 maçta 14 galibiyet, 6 beraberlik, 2 yenilgi alarak toplam 48 puan toplayan Fenerbahçe, derbi öncesi lider Beşiktaş'ın 3 puan gerisinde 2. sırada bulunuyor. Bu sezon istediği sonuçları alamayarak taraftarlarını üzen Galatasaray ise 22. hafta sonunda 10 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. 38 puan toplayan sarı kırmızılı ekip 4. sırada yer alıyor.

Beşiktaş'ın gözü derbide

Derbi maç ayrıca, cezası nedeniyle İstanbulspor ile İzmit'te karşılaşacak Beşiktaş'ı da yakından ilgilendiriyor. Öte yandan derbi maça sporseverler büyük ilgi gösterirken, maçın salı günü Biletix bayilerinden satışa çıkarılan biletleri birkaç saat içinde tükenmişti. 52 bin kişi kapasiteli Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın derbide tamamıyla dolması bekleniyor.

Dile kolay! Tam 347. randevu

Fenerbahçe ile Galatasaray, bugün yapacakları lig maçıyla birlikte, tarihlerinde 347. kez karşı karşıya gelmiş olacak. 95 yıllık ezeli rekabette, galibiyetlerde Fenerbahçe'nin üstünlüğü göze çarpıyor. Sarı-lacivertliler, geride kalan 346 maçtan 127'sini kazanırken, sarı-kırmızılı ekip bu süre içinde 111 kez galip geldi. Ezeli rakipler108 maçta da eşitliği bozamadı. "Sarı Kanaryalar"ın attığı toplam 483 gole, "Cim Bom" 445 golle karşılık verdi.

Ezeli rakipler, 46. yılını geçiren ligde şimdiye dek 91 kez karşı karşıya geldi. Genel toplamdaki üstünlüğünü lig maçlarına da yansıtan Fenerbahçe,ezeli rakibine galibiyet sayısında 33-27 üstünlük kurdu. Ligdeki 31 maç da berabere sonuçlandı. Lig maçlarında sarı-lacivertlilerin attığı 114 gole, sarı-kırmızılılar 95 golle karşılık verebildi. Sezonun ilk yarısında, 21 Eylül 2003 tarihinde Atatürk Olimpiyat Stadı'na yapılan maç 2-2 berabere sonuçlanmıştı.

Kadıköy'deki son maç tarihe geçti

Ezeli rakiplerin bugün karşılaşacakları Kadıköy'de geçen sezon yapılan maç ise tarihe geçmişti. 6 Kasım 2002'de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki erteleme maçını Fenerbahçe, tarihi bir skorla 6-0 kazandı. "Sarı Kanaryalar"ın lig tarihinde ezeli rakibini en farklı skorla yendiği maç olarak da tarihe geçen karşılaşmadaki gollerini Tuncay Şanlı, Ariel Ortega, Serhat Akın (2), Ceyhun Eriş ve Ümit Özat attı.

Kocaelispor'da Gökhan Değirmenci 100. maçına çıktı

Kocaelispor forması altında en az 100 maçta kaleyi koruyan 3 isim Konyaspor maçından önce plaketle onurlandırıldı

14.03.2026 14:23:00
İhlas Haber Ajansı
Kocaelispor'da Gökhan Değirmenci 100. maçına çıktı
Kocaelispor'da Gökhan Değirmenci 100. maçına çıktı
Kocaelispor forması altında en az 100 maçta kaleyi koruyan 3 isim Konyaspor maçından önce plaketle onurlandırıldı. 41 yıl önce yüz maçı geçen Erhan Arslan, 26 yıl önce geçen Stangaciu ve Konya maçıyla yüzüncü maçını oynayan Gökhan Değirmenci'ye plaket verildi.



Trendyol Süper Lig'de Kocaelispor 26. hafta karşılaşmasında Konyaspor'u konuk ediyor. Karşılaşma öncesinde Kocaelispor formasıyla en az 100 maç oynayan kaleciler onurlandırıldı.



Kulüp başkanı Recep Durul, Konya maçıyla birlikte yeşil-siyah formayla 100. maçını oynayan Gökhan Değirmenci, 1980-1985 yılları arasında kaleyi koruyan Erhan Arslan ve 1996-2000 yılları arasında oynayan Dumitru Stangaciu'ya plaket verildi. 41 yıl önce 100 maçı geçen Erhan Arslan ile 26 yıl önce 100 maçı geçenler arasına adını yazdıran Stangaciu maça özel olarak davet edildi.

Fenerbahçe, ligde 4 haftada 7 puan kaybetti

Fenerbahçe, Süper Lig'de konuk olduğu Fatih Karagümrük'e mağlup oldu ve son 4 maçında 1 galibiyet alırken, 7 puan kaybetti

14.03.2026 08:14:00
İhlas Haber Ajansı
Fenerbahçe, ligde 4 haftada 7 puan kaybetti
Fenerbahçe, ligde 4 haftada 7 puan kaybetti
Fenerbahçe, Süper Lig'de konuk olduğu Fatih Karagümrük'e mağlup oldu ve son 4 maçında 1 galibiyet alırken, 7 puan kaybetti.

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Fatih Karagümrük'e 2-0 mağlup oldu. Bu sezon ligde ilk yenilgisini alan sarı-lacivertliler zirve yarışında puan kaybı yaşadı. Ligde lider Galatasaray'ın 4 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe, haftayı 57 puanda kapatırken, rakibinin yarın kazanması halinde puan farkı 7'ye yükselecek.



Geçtiğimiz hafta sahasında Samsunspor'u mağlup ederek 2 hafta sonra galibiyete ulaşan sarı-lacivertliler, son 4 maçında puan kaybı yaşadı. Kasımpaşa ve Antalyaspor beraberliklerinin ardından bugün de Karagümrük'e yenilmesiyle bu süreçte 7 puan kaybetti.

Son sırada yer alan kırmızı-siyahlılar ise puanını 17'ye çıkardı.

Bartuğ, ilk golünü Fenerbahçe'ye attı

Fenerbahçe'den kiralık olarak Fatih Karagümrük'te oynayan Bartuğ Elmaz, karşılaşmanın ilk golünü attı. Bartuğ, Süper Lig'de Galatasaray, Fenerbahçe, Sivasspor ve Fatih Karagümrük formalarıyla mücadele ederken ilk kez golle tanıştı.

Bartuğ Elmaz, bu sezon ise Fenerbahçe ile 5, Karagümrük formasıyla 8 maçta formayı terletti.

Devre arasında hücuma 3 takviye

Fenerbahçe, rakibi karşısında ilk yarı pozisyon üretmekte zorlanırken, kalesinde ise 15 ve 45. dakikalarda 2 gol gördü. İkinci yarı öncesi sarı-lacivertliler 4 değişiklik yaptı. Kanat oyuncuları Nene ve Musaba ile birlikte Marco Asensio, oyuna dahil oldu. Karşılaşmanın ikinci yarısında oyun üstünlüğünü eline alan Fenerbahçe, girdiği pozisyonları değerlendiremedi.

Fenerbahçe'nin Süper Lig'de namağlup serisi 26. haftada bitti

Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'e 2-0 mağlup olarak bu sezon ilk yenilgisini yaşadı

14.03.2026 00:11:00
İhlas Haber Ajansı
Fenerbahçe'nin Süper Lig'de namağlup serisi 26. haftada bitti
Fenerbahçe'nin Süper Lig'de namağlup serisi 26. haftada bitti
Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'e 2-0 mağlup olarak bu sezon ilk yenilgisini yaşadı.

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda karşılaştığı Fatih Karagümrük'e 2-0 mağlup oldu.

Sarı-lacivertliler bu yenilgiyle birlikte ligde bu sezon ilk kez kaybetti. Sezona Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde başlayan ve eylül ayı itibarıyla Domenico Tedesco yönetiminde devam eden Fenerbahçe, 25 haftalık süreci yenilgisiz kapattı. Kanarya, bu süreci 16 galibiyet, 9 beraberlikle geçti.

Ligin 20. haftasında konuk olduğu Kocaelispor'u mağlup ederek 20 yıl sonra ilk 20 haftayı yenilgisiz kapatan sarı-lacivertliler, 2025-2026 sezonu itibarıyla bu rekorunu geliştirdi.

Tedesco'nun öğrencileri ilk mağlubiyetini kırmızı-siyahlılar karşısında alarak bu ünvanını kalan haftalara taşıyamadı.

Fenerbahçe, 17 Mart Salı günü Kadıköy'de Gaziantep FK ile karşılaşacak.

Zeki Murat Göle: 'Futbol adına değerlendirecek bir şey yok'

Fenerbahçe Yardımcı Antrenörü Zeki Murat Göle, Fatih Karagümrük mağlubiyeti sonrası, "Futbol adına değerlendirecek bir şey yok. Birinci dakikadan 90. dakikaya kadar istediğimiz performansı sergileyemedik" dedi

14.03.2026 00:09:00
İhlas Haber Ajansı
Zeki Murat Göle: 'Futbol adına değerlendirecek bir şey yok'
Zeki Murat Göle: 'Futbol adına değerlendirecek bir şey yok'
Fenerbahçe Yardımcı Antrenörü Zeki Murat Göle, Fatih Karagümrük mağlubiyeti sonrası, "Futbol adına değerlendirecek bir şey yok. Birinci dakikadan 90. dakikaya kadar istediğimiz performansı sergileyemedik" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe, konuk olduğu Fatih Karagümrük'e 2-0 mağlup oldu.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Yardımcı Antrenörü Zeki Murat Göle, "Futbol adına değerlendirecek bir şey yok. Birinci dakikadan 90. dakikaya kadar istediğimiz performansı sergileyemedik. Böyle kötü bir futbol akşamı yaşattığımız için taraftarlarımızdan özür diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Süleyman Hurma: 'Böyle bir sürprize ihtiyacımız vardı'

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Fenerbahçe karşılaşması öncesinde ligde tutunabilmek için kendileri adına böyle bir sürprize ihtiyaç duyduklarını söyledi

14.03.2026 00:06:00
İhlas Haber Ajansı
Süleyman Hurma: 'Böyle bir sürprize ihtiyacımız vardı'
Süleyman Hurma: 'Böyle bir sürprize ihtiyacımız vardı'
Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Fenerbahçe karşılaşması öncesinde ligde tutunabilmek için kendileri adına böyle bir sürprize ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Fatih Karagümrük, konuk ettiği Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup etti. Müsabakanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, "Açıkça konuşmak gerekirse puan durumundaki yerimiz vahim ve kötü. Bu sezon istediğimiz ivmeyi yakalayamadık. Aslında Ankara'da oynadığımız Gençlerbirliği maçı hariç bütün maçlarda oyuna ortaktık. Maalesef istediğimiz sonuçlar olmadı. Bugün rakibe hiç pozisyon vermedik. Lige tutunmak için kendi adımıza böyle bir sürprize ihtiyacımız vardı. Bu sebeple çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

"Bundan sonraki maçlarda da benzer şeyler yapmak zorundayız"

Galibiyete rağmen halen ligde son sırada olduklarını hatırlatan Hurma, "Ben diğer tarafa bakmamaya çalışıyorum. Oraya bakınca motivasyonumu kaybederim. Biz ligin en altındayız. Oyuncularla konuştuk hep, biz hazır olabilirsek bize şans mutlaka gelecek dedik. Önemli olan bizim hazır olmamızdı. Bugün hazırdık ve şansımızı değerlendirdik. Bundan sonraki maçlarda da benzer şeyler yapmak zorundayız. Şu anda diğer rakiplerimize bakarsak en dezavantajlı olan takım biziz" diye konuştu.

"Toplum hakemlerin haksızlık yapmasını istiyor, onlar da yapıyor"

Müsabakada ilk yarısında kırmızı-siyahlı ekibin penaltı beklediği pozisyonla ilgili de düşüncelerini paylaşan Başkan Hurma, "Bu hakemler bizim hakemlerimiz. Ama Türkiye'de bütün takımlara karşı maç yönetmek imkansız. Türkiye'de herkes haksızlık istiyor. Herkes kendisine haksızlık istiyor. Bu çocuklar da bizim çocuklarımız olduğuna göre herkesin istediğini veriyor. Adalet istiyor isek, doğru rekabetin sağlanması için mücadele etmemiz gerekiyor. Ne söylesek bir yere çekiliyor. 35 senedir ben konuşuyorum. Hep zayıf olan, mazlum olan tarafta oldum. Sert konuştum, iyi konuştum, düşünce ürettim ama bazı şeyleri değiştirmek çok zor. Çünkü toplum hakemlerin haksızlık yapmasını istiyor, onlar da yapıyor. Kimse adalet falan demesin" cümlelerine yer verdi.

Trabzonspor, yarın Rizespor'u konuk edecek

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında yarın Çaykur Rizespor ile sahasında karşılaşacak.

13.03.2026 11:04:00
AA
Trabzonspor, yarın Rizespor'u konuk edecek
Trabzonspor, yarın Rizespor'u konuk edecek
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında yarın Çaykur Rizespor ile sahasında karşılaşacak.

Papara Park'ta oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Çağdaş Altay yönetecek.

Ligde 54 puanla 3. sırada yer alan Karadeniz ekibi, Çaykur Rizespor karşısında kazanarak zirve yarışında yara almak istemiyor.

Ligin son 3 haftasında deplasmanda Gaziantep FK'yi 2-1, sahasında Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük ve dış sahada da Zecorner Kayserispor'u 3-1'lik sonuçlarla mağlup eden bordo-mavililer, art arda 4. karşılaşmasından da galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Arseniy Batagov, Benjamin Bouchouari ve Edin Visca, yarınki mücadelede görev alamayacak.

Konferans Ligi'nde gecenin sonuçları

UEFA Konferans Ligi'nde son 16 turu ilk maçları oynandı.

13.03.2026 10:59:00
AA
Konferans Ligi'nde gecenin sonuçları
Konferans Ligi'nde gecenin sonuçları
Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki üç numaralı turnuvasının son 16 turunda 8 karşılaşma yapıldı.

Turnuvadaki tek Türk temsilcisi Samsunspor, sahasında İspanya temsilcisi Rayo Vallecano'ya 3-1 yenildi.

Teknik direktörlüğünü Arda Turan'ın yaptığı Shakhtar Donetsk ise deplasmanda Lech Poznan'ı 3-1 mağlup etti.

Ligde 19 Mart'ta oynanacak rövanş müsabakalarının ardından çeyrek finalistler belli olacak.

Son 16 turu ilk maçlarından alınan sonuçlar şöyle:

Lech Poznan (Polonya) - Shakhtar Donetsk (Ukrayna): 1-3

AZ Alkmaar (Hollanda) - Sparta Prag (Çekya): 2-1

Samsunspor - Rayo Vallecano (İspanya): 1-3

Rijeka (Hırvatistan) - Strasbourg (Fransa): 1-2

Crystal Palace (İngiltere) - AEK Larnaca (Kıbrıs Rum Kesimi): 0-0

Fiorentina (İtalya) - Rakow (Polonya): 2-1

Celje (Slovenya) - AEK (Yunanistan): 0-4

Sigma Olomouc (Çekya) - Mainz 05 (Almanya): 0-0

Şampiyonlar Ligi'nde akşam 4 maç vardı

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonunun son 16 turu ilk maçlarında 4 karşılaşma yapıldı

11.03.2026 12:00:00
Haber Merkezi
Şampiyonlar Ligi'nde akşam 4 maç vardı
Şampiyonlar Ligi'nde akşam 4 maç vardı
Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonunun son 16 turu ilk maçlarında 4 karşılaşma yapıldı.

Galatasaray sahasında İngiltere temsilcisi Liverpool'u 1-0 yenerek rövanş öncesi avantajlı bir skor elde etti.

Alman ekibi Bayern Münih deplasmanda İtalyan takımı Atalanta'yı 6-1 yendi.

İspanyol kulübü Atletico Madrid konuk ettiği İngiliz ekibi Tottenham'ı 5-2 mağlup etti.

İngiliz temsilcisi Newcastle United konuk ettiği İspanyol ekibi Barcelona ile 1-1 berabere kaldı.

Turun rövanş maçları, 17-18 Mart'ta yapılacak ve çeyrek finalistler belli olacak.

Süper Lig yayın gelirlerindeki ‘Şampiyonlar Payı’ kaldırıldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig yayın gelirinin paylaşımında revizyona gidiyor.

11.03.2026 11:57:00
AA
Süper Lig yayın gelirlerindeki ‘Şampiyonlar Payı’ kaldırıldı
Süper Lig yayın gelirlerindeki ‘Şampiyonlar Payı’ kaldırıldı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig yayın gelirinin paylaşımında revizyona gidiyor.

TFF Yönetim Kurulunun aldığı karara göre yayın geliri dağıtımındaki kıstaslardan biri olan ve geçmişte şampiyonluk yaşayan 6 takım arasında şampiyonluk sayılarına göre dağıtılan "Şampiyonlar Payı" bu sezon son kez yürürlükte olacak.

Bu çerçevede yayın gelirinin yüzde 11'ine tekabül eden bu pay, gelecek sezondan itibaren ligdeki tüm takımlar arasında eşit şekilde dağıtılacak.

Kulüplere eşit dağıtılacak pay yüzde 48'e çıkıyor

Süper Lig'de yayın gelirleri uzun yıllardır şu şekilde pay ediliyordu:

Toplam gelirden TFF ve alt lig payları çıktıktan sonra kalan gelirin;

1- Yüzde 37'si ligdeki tüm takımlara katılım hakkı (ayak bastı) olarak eşit dağıtılır.

2- Yüzde 46'sı maçlardaki performansa göre (galibiyet, beraberlik) pay edilir.

3- Yüzde 11'i geçmiş sezonlarda şampiyonluk yaşayan takımlar arasında şampiyonluk sayılarına göre bölüştürülür.

4- Yüzde 6'sı ligi ilk 6 sırada bitiren takımlar arasında derecelerine göre paylaştırılır.

Yeni sezonla birlikte yüzde 11'lik "Şampiyonlar Payı" tıpkı katılım hakkındaki gibi tüm kulüplere eşit pay edilecek ve yayın gelirinin yüzde 48'i tüm takımlara eşit şekilde dağıtılmış olacak.

Bu sezon son kez dağıtılacak "Şampiyonlar Payı" 718 milyon lira

Süper Lig yayın bedeli 2024 yılında yarısı sabit kur diğer yarısı dolar üzerinden olmak kaydıyla 180 milyon dolar karşılığında 3 sezonluğuna ihale edildi.

Buna göre bu sezon mart ayı itibarıyla "Şampiyonlar Payı" yaklaşık 718 milyon lira (14 milyon avro). Bu meblağ, geride kalan 69 sezonun şampiyonları arasında pay edilecek ve takımlar her şampiyonluk için 10,4 milyon lira kazanacak.

Buna göre bu sezon son kez dağıtılacak "Şampiyonlar Payı"nda takımların kazancı ve bunun güncel döviz kuruyla karşılığı şöyle:

Galatasaray - 260 milyon lira (5,1 milyon avro)

Fenerbahçe - 197,6 milyon lira (3,8 milyon avro)

Beşiktaş - 166,4 milyon lira (3,2 milyon avro)

Trabzonspor - 72,8 milyon lira (1,4 milyon avro)

Bursaspor - 10,4 milyon lira (202 bin avro)

Başakşehir - 10,4 milyon lira (202 bin avro)

Anadolu kulüpleri en az 40'ar milyon lira daha kazanacak

Süper Lig yayın bedeli, 2024'teki ihale uyarınca gelecek sezonda da 180 milyon dolar olacak. Buna mukabil Türk lirası olarak ödenen bedel, enflasyon değerlemesiyle artacak. Ayrıca döviz kurundaki muhtemel hareketlilik de bu bedele pozitif yansıyacak.

Böylece bu sezon ödenen/ödenecek 718 milyon liralık şampiyonlar payı biraz daha yükselecek ve bu pay, yeni sezonda 18 takım arasında bölüştürülecek.

Bu durumda her takım minimum 40'ar milyon lira kazanacak ve Anadolu kulüpleri ekstra bir gelir elde edecek.

Trabzonspor kafayı iyi kullanıyor... Gollerin üçte biri kafa ile

Trendyol Süper Lig'de attığı 51 golün 16'sını kafa vuruşlarıyla kaydeden Trabzonspor, hava toplarındaki etkinliğiyle dikkat çekti

11.03.2026 11:05:00
İhlas Haber Ajansı
Trabzonspor kafayı iyi kullanıyor... Gollerin üçte biri kafa ile
Trabzonspor kafayı iyi kullanıyor... Gollerin üçte biri kafa ile
Trendyol Süper Lig'de attığı 51 golün 16'sını kafa vuruşlarıyla kaydeden Trabzonspor, hava toplarındaki etkinliğiyle dikkat çekti.

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Kayserispor'u 3-1 mağlup eden Trabzonspor, söz konusu karşılaşmada da kafa golü buldu. Bordo-mavililerin galibiyet golü Nijeryalı forvet Paul Onuachu'nun kafa vuruşuyla geldi. Ligde oynadığı 25 maçta 16 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde eden Karadeniz ekibi, 54 puanla zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü.

Sezonun geride kalan bölümünde 51 gol atıp kalesinde 29 gol gören bordo-mavililer, hücumdaki üretkenliğini savunma direnciyle dengeledi. Trabzonspor'un attığı 16 kafa golü ise takımın hava toplarındaki etkinliğini ortaya koydu.

Onuachu etkisi



Karadeniz temsilcisinin hava toplarındaki üstünlüğünde en önemli pay sahiplerinden biri Nijeryalı golcü Paul Onuachu oldu. 2.01 metrelik boyuyla dikkat çeken forvet oyuncusu, ligde attığı 20 golle krallık yarışında zirvede yer alırken, bu gollerin 8'ini kafayla kaydetti.

Onuachu'nun ardından takımda kafa gollerinde Augusto öne çıktı. Brezilyalı oyuncu 4 kafa golüyle skor katkısı sağlarken, savunmadan hücuma destek veren Nwaiwu 2, Stefan Savic 1 gol kaydetti. Sezon içerisinde takımdan ayrılan Sikan da bordo-mavili formayla 1 kez kafa vuruşuyla fileleri havalandırdı.

Uzun boylu ve fiziksel gücü yüksek oyuncularını etkili kullanan Trabzonspor, özellikle duran toplar ve kenar ortalarında rakip savunmalara zor anlar yaşattı. Bordo-mavililer, birçok karşılaşmada kilidi açan ya da sonucu belirleyen golleri kafa vuruşlarıyla bulurken, attığı gollerin üçte birini hava toplarından kaydetti.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.