logo
09 MAYIS 2026

Devşirmeler sınıfta kaldı

24.08.2008 00:00:00
2008 Pekin Olimpiyatları'nda mücadele veren 12 devşirme sporcudan 10'u sınıfta kaldı. Büyük umutlarla kısa sürede Türk yapılan ve paralar ödenen devşirme sporculardan sadece Elvan Abeylegesse ve Ramazan Şahin başarılı olurken, diğer sporcular hiçbir varlık gösteremeden oyunlara veda etti. Devşirmeler arasında yer alan ve Dağıstan'dan transfer edilen Ramazan Şahin güreşte 66 kiloda altın madalya alarak büyük bir başarıya imza attı. Atletizmde de Etiopya'dan transfer edilen Elvan Abeylegesse 5 bin ve 10 bin metrede ikinci oldu ve 2 gümüş madalya elde etti. İki sporcu dışında çeşitli ülkelerden transfer edilen 10 sporcu ise Pekin Olimpiyatları'nda hiçbir varlık gösteremedi. Belaruslu Svetlana Sudak çekiç atmada, Etiopyalı Selim Bayrak atletizm 5 bin ve 10 bin metrede, Etiopyalı Almitu Bekele Degfa, Güney Afrikalı Karin Melis Mey uzun atlamada, Ahıskalı Bahram Muzaffer boks 81 kiloda, Çinli Cem Zeng ve Melek Hu masa tenisinde, Alman İris Rosenberger 100 metre kelebek, Ukraynalı Deniz Nazar 400 metre karışık ve Serkan Atasay da 200 metre karışık yüzme yarışlarında, Pekin'e başarısız olarak veda ettiler. 2008 Pekin Olimpiyatları'nda devşirme sporcular Türkiye'ye 1 altın ve 2 gümüş madalya getirirken, Türk kökenli sporcular ise 2 gümüş 3 bronz madalya kazanabildiler.

Eskişehir'de play-off mücadelesi olaylı bitti

Eskişehirspor ve Ayvalıkgücü Belediyespor, play-off maçlarının 2. turunca Prof. Dr. Fethi Heper Stadyumu'nda karşı karşıya geldi

08.05.2026 23:27:00
İhlas Haber Ajansı
Eskişehir'de play-off mücadelesi olaylı bitti
Eskişehir'de play-off mücadelesi olaylı bitti
TFF 3. Lig Play-off rövanş mücadelesinde Eskişehirspor ile Ayvalıkgücü Belediyespor arasında oynanan karşılaşmanın son bölümlerinde çıkan gerginlikte ev sahibi ekip 2 kırmızı kart görürken, konuk ekip sahadan çevik kuvvet kalkanları eşliğinde çıkarıldı






Eskişehirspor ve Ayvalıkgücü Belediyespor, play-off maçlarının 2. turunca Prof. Dr. Fethi Heper Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. İki takımın da TFF 2. Lig'e çıkma ihtimalinin olduğu maçta tansiyon yükseldi. 






Karşılaşmanın 90+4. dakikasında siyah-kırmızı formalı Elias Durmaz hakem ile tartışmasının sonucunda kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Ardından 90+6. dakikada Akın Akman, rakibine yönelik müdahalesi gerekçesiyle kırmızı kart görerek takımının sahada 9 kişi kalmasına neden oldu. Kırmızı kartların yanı sıra siyah-kırmızılı ekip 4, Ayvalıkgücü Belediyespor ise 5 sarı kart gördü.









Konuk ekip sahayı polis eşliğinde terk etti

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte tribünlerden sahaya yabancı maddeler atıldı. Olayların büyümesi üzerine güvenlik güçleri saha içerisinde geniş önlemler aldı. Ayvalıkgücü Belediyesporlu futbolcular ve teknik heyet, tribünlerden atılan maddelerden korunmak amacıyla çevik kuvvet polislerinin kalkanları altında soyunma odasına ulaştı. Polis ekipleri, stadyum çevresinde de güvenlik tedbirlerini artırdı.

Konyaspor ile Fenerbahçe 50. randevuda

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de yarın konuk olacağı Konyaspor ile ligde 50. kez karşı karşıya gelecek.

08.05.2026 11:36:00
İhlas Haber Ajansı
Konyaspor ile Fenerbahçe 50. randevuda
Konyaspor ile Fenerbahçe 50. randevuda
Trendyol Süper Lig'in 33. hafta maçında Fenerbahçe, yarın saat 20.00'de deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak. Mücadele öncesi sarı-lacivertliler, ligde 32 maçta 20 galibiyet, 10 beraberlik ve 2 mağlubiyetle aldığı 70 puanla 2. sırada bulunuyor. 






Yeşil-beyazlılar ise 10 galibiyet, 10 beraberlik ve 12 mağlubiyet sonucunda topladığı 37 puanla 9. sırada yer alıyor. Ligde son 2 haftaya lider Galatasaray'ın 4 puan gerisinde giren Kanarya, yarınki mücadeleden galip ayrılması ve sarı-kırmızılıların da puan kaybetmesi halinde şampiyonluk şansını son haftaya taşıyacak.

50. randevu

Konyaspor ile Fenerbahçe, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 49 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-lacivertliler 37 defa sahadan galip ayrılırken, yeşil-beyazlılar ise 8 kez kazandı. 4 karşılaşma ise berabere sona erdi. Rekabette Fenerbahçe, rakip filelere 128 gol atarken, Konyaspor 52 golle karşılık verdi.
Sezonun ilk yarısında Kadıköy'de oynanan karşılaşmayı ev sahibi 4-0'lık skorla kazandı.









Son 10 maç
İki ekip arasında 9'u Süper Lig, 1'i kupa olmak üzere oynanan son 10 maçın 6'sında Fenerbahçe, 3'ünde Konyaspor üstünlük sağladı. 1 karşılaşma ise berabere sona erdi. İki ekip son olarak 21 Nisan'da kupada kozlarını paylaştı. Konya'da oynanan mücadelede yeşil-beyazlılar 1-0 galip gelerek tur atladı.

Rekabetteki farklı skorlar
İki takım arasında rekabette en farklı skoru Fenerbahçe 10 Ocak 2024'te 7-1'lik sonuçla elde etti. Sarı-lacivertliler, rakibini üç kez 5-1, iki kez 5-2, bir kez de 5-0 mağlup etti. Yeşil-beyazlılar ise en farklı galibiyetini 27 Mayıs 2005'te 4-2'lik skorla aldı.

Ederson cezalı, Nene ve Skriniar sakat

Galatasaray ile oynanan derbide kırmızı kart gören Ederson, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan aldığı men cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Kasığında fıtık tespit edilen Dorgeles Nene ile hafif sakatlığı bulunan Milan Skriniar da kadroda olmayacak.









5 futbolcu kart sınırında

Fenerbahçe'de Kerem Aktürkoğlu, Nelson Semedo, Anthony Musaba, Dorgeles Nene, N'Golo Kante sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Bu futbolcular yarınki karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde ligin son maçı olan Eyüpspor karşısında cezalı duruma düşecek.

Konferans Ligi'nde finalin adı: Crystal Palace-Rayo Vallecano

UEFA Konferans Ligi'nde rakiplerini eleyen Crystal Palace ve Rayo Vallecano finale yükseldi.

08.05.2026 11:18:00
AA
Konferans Ligi'nde finalin adı: Crystal Palace-Rayo Vallecano
Konferans Ligi'nde finalin adı: Crystal Palace-Rayo Vallecano
UEFA Konferans Ligi'nde rakiplerini eleyen Crystal Palace ve Rayo Vallecano finale yükseldi.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki üç numaralı turnuvasında yarı final rövanş maçları sona erdi.

İspanya ekibi Rayo Vallecano, 1-0 kazandığı ilk maçın rövanşında Fransa'nın Strasbourg takımına Meinau Stadı'nda konuk oldu.

Rövanşta da 42. dakikada Alemao'nun attığı golle 1-0 galip gelen Rayo Vallecano, adını finale yazdırdı.

İngiltere temsilcisi Crystal Palace ise teknik direktörlüğünü Arda Turan'ın yaptığı Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'i Selhurst Park'ta ağırladı.

İlk karşılaşmayı 3-1 kazanan Crystal Palace, rövanşta da 25. dakikada Pedro Henrique (kendi kalesine) ve 52. dakikada Ismaila Sarr'ın golleriyle 2-1 galip gelerek finale kaldı. Konuk takımın golü, 34. dakikada Eguinaldo'dan geldi.

Crystal Palace ile Rayo Vallecano arasındaki final maçı, 27 Mayıs'ta Almanya'nın Leipzig şehriyle aynı adı taşıyan statta yapılacak.

1. Lig'e çıkacak son 2 takım hafta sonunda belli olacak

Nesine 2. Lig'de play-off final maçları hafta sonunda yapılacak.

08.05.2026 11:16:00
AA
1. Lig'e çıkacak son 2 takım hafta sonunda belli olacak
1. Lig'e çıkacak son 2 takım hafta sonunda belli olacak
Nesine 2. Lig'de play-off final maçları hafta sonunda yapılacak.

Play-off etabında Kırmızı Grup final karşılaşması, Mardin 1969 ile Muşspor arasında yarın yapılacak. Diyarbakır Stadı'ndaki müsabaka saat 17.00'de başlayacak. Karşılaşmayı hakem Kadir Sağlam yönetecek.

Beyaz Grup final karşılaşmasında ise 10 Mayıs Pazar günü Muğlaspor ile Seza Çimento Elazığspor mücadele edecek. Bursa'daki Atatürk Spor Kompleksi Matlı Stadı'nda oynanacak müsabaka saat 19.00'da başlayacak. Mücadelede hakem Mehmet Türkmen düdük çalacak.

Karşılaşmaları kazanacak takımlar, gelecek sezon Trendyol 1. Lig'de mücadele etme hakkı kazanacak.

Beşiktaş, son 5 maçta Trabzonspor’a yenilmedi

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında yarın Trabzonspor'u konuk edecek.

08.05.2026 11:12:00
AA
Beşiktaş, son 5 maçta Trabzonspor’a yenilmedi
Beşiktaş, son 5 maçta Trabzonspor’a yenilmedi
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında yarın Trabzonspor'u konuk edecek.

Tüpraş Stadı'nda oynanacak mücadele saat 20.00'de başlayacak.

Geçen hafta ligi 4. sırada tamamlaması kesinleşen siyah-beyazlı futbol takımı, oynadığı 32 maçta 17 galibiyet, 8 beraberlik, 7 yenilgi yaşadı ve 59 puan topladı.

Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş, bu sezon son kez taraftarı karşısında boy gösterecek. Siyah-beyazlılar, Trabzonspor'u yenerek taraftarına galibiyetle veda etmek istiyor.

Sezonun ilk yarısında Trabzon'da oynanan karşılaşma 3-3 berabere sona ermişti.

Eksikler



Beşiktaş'ta Trabzonspor müsabakasında iki oyuncu forma giyemeyecek.

Siyah-beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Kartal Kayra Yılmaz ve Milot Rashica, maçta formasından uzak kalacak.

Salih Uçan ve Agbadou ceza sınırında

Beşiktaş'ta Trabzonspor müsabakası öncesinde iki oyuncu ceza sınırında bulunuyor.

Siyah-beyazlılarda Salih Uçan ve Emmanuel Agbadou, söz konusu karşılaşmada sarı kart görmesi durumunda ligin son haftasında oynanacak Çaykur Rizespor mücadelesinde cezalı olacak.

Beşiktaş, son 5 maçta rakibine yenilmedi



Siyah-beyazlılar, Karadeniz temsilcisiyle ligde ve kupada oynadığı son 5 maçta mağlup olmadı.

Bu süreçte Süper Lig'de 4, Türkiye Kupası'nda ise 1 kez karşılaşan tarafların randevusunda Beşiktaş 3 kez kazanırken, 2 müsabaka da berabere sonuçlandı.

Son beş maçta Trabzonspor'a karşı kaybetmeyen siyah-beyazlılar, bu karşılaşmalarda rakip ağları 11 kez havalandırırken, 7 gole ise engel olamadı.

Ligde son iki maçta kalesini korudu

Beşiktaş, Süper Lig'de oynadığı son iki müsabaka olan Fatih Karagümrük ve Gaziantep FK maçlarında kalesinde gol görmedi.

Bu sezon ligde 32 maç yapan siyah-beyazlılar, söz konusu müsabakaların 22'sinde topu ağlarında gördü. Beşiktaş, 10 karşılaşmada ise rakip oyuncuların gol sevinci yaşamasına izin vermedi.

Siyah-beyazlı takım, bu sezon 56 gol atarken, 36 golün fileleriyle buluşmasına engel olamadı.

Evinde 5 sezondur son iç saha maçını kazanamıyor

Beşiktaş, 5 sezondur evinde oynadığı son iç saha mücadelesinde galip gelemedi.

Taraftarına son 5 sezonda galibiyetle veda edemeyen siyah-beyazlılar, 2020-2021'de Fatih Karagümrük'e 2-1 yenildi. Sonraki iki (2021-2022, 2022-2023) sezon son iç saha maçını Konyaspor ile oynayan Beşiktaş, rakibiyle sırasıyla 1-1 ve 3-3 berabere kaldı.

2023-2024 sezonunda Hatayspor ile 2-2'lik eşitliği bozamayan siyah-beyazlılar, geçen sezon ise Çaykur Rizespor'a taraftarı önünde 2-1 mağlup oldu.

Beşiktaş, seyircisine galibiyetle veda ettiği son sezonu ise 2019-2020'de Sergen Yalçın ile yaşadı. Siyah-beyazlılar, konuk ettiği Fenerbahçe'yi taraftarı önünde 2-0 yendi.

Beşiktaş'ta Erdal Torunoğulları'nın ayak sesleri

Konyaspor hezimeti sonrasında Beşiktaş'ta kulisler şenlendi. Fikret Orman'a teveccüh var

06.05.2026 17:58:00
Haber Merkezi
Beşiktaş'ta Erdal Torunoğulları'nın ayak sesleri
Beşiktaş'ta Erdal Torunoğulları'nın ayak sesleri
Konyaspor hezimeti sonrasında Beşiktaş'ta kulisler şenlendi. Fikret Orman'a teveccüh var. Ancak şu an başı kalabalık. Emre Kocadağ ve Ahmet Nur Çebi de hareketlendi. Ancak en net hareketlilik Erdal Torunoğulları cephesinde yaşanıyor.






Beşiktaş'ın Konyaspor'a da yenilmesiyle 2025-26 sezonu "ellerim bomboş" şarkısıyla maziye karıştı... ancak bu karışma sadece Sergen Yalçın'ın koltuğunu sallamakla kalmadı. Serdal Adalı için de "istifa" çağrılarına neden oldu. 






Siyah-beyazlı camiada bir kaynama var. Taraftarlar Sergen Yalçın'dan önce Serdal Adalı ve yönetiminden umudu kesmiş gibi. Muhalefet ise bu durumu avantaja çevirmek için kolları sıvadı. Fikret Orman'a bir teveccüh var. Özellikle taraftarlar arasında kendisini isteyen ciddi bir kitle var. Ancak eski başkanın özel hayatı yoğun.






Ahmet Nur Çebi, Emre Kocadağ gibi isimlerde kıpırdanma dikkatlerden kaçmıyor...  Ancak en dikkat çekici hareketlenme Erdal Torunoğulları cephesinde. 






Torunoğulları'nın uzun süredir başkan adaylığı için şartların oluşmasını beklediği konuşuluyor. Adalı ile yaşanan süreç, beklediği sürecin başlamasına neden olabilir.

Önümüzdeki haftalarda Beşiktaş'ta sadece teknik direktör değişikliği değil başkanlık koltuğu için de isimlerin havalarda uçuştuğu bir dönem bizi bekliyor olacak.

Fatih Tekke transferde aynı hatayı yaptırmayacak

Fatih Tekke'ye göre Galatasaray ve Fenerbahçe bu sezon kendilerine defalarca "gelin 2. olun. Gelin şampiyon olun" dedi

06.05.2026 17:46:00
Haber Merkezi
Fatih Tekke transferde aynı hatayı yaptırmayacak
Fatih Tekke transferde aynı hatayı yaptırmayacak
Fatih Tekke'ye göre Galatasaray ve Fenerbahçe bu sezon kendilerine defalarca "gelin 2. olun. Gelin şampiyon olun" dedi. Ancak Trabzonspor'un zirve yarışını götürecek iyi oyuncuları olmasına rağmen takımı yarışta tutacak rotasyon oyuncuları olmadığı için üçüncülükle yetinmek zorunda kaldılar. Tekke'ye göre gelecek sezon daha yukarısının hedeflenmesi için gereken rotasyon oyuncuları mutlaka transfer edilmeli.






Trabzonspor taraftarı şaşkın... kaçan şampiyonluğa üzülen de var, bu kadroyla sezonun sonuna kadar şampiyonluk mücadelesinin içinde kalmanın gururunu yaşayan da. Şampiyonluk umutları matematiksel olarak bitti. 2. olma umudu hala devam ediyor. Ancak 3'üncülük artı garanti. Çünkü Beşiktaş'ın Trabzonspor'u yakalama şansı kalmadı.






FIRSATLAR TEPİLMESE BAŞKA ŞEYLER OLURDU

10-11 kişilik ana oyuncu grubuyla buralara kadar gelen ekipte her maç sonu oyuncuların sahadaki bitkin halleri, dökülen terin ve verilen emeğin en somut kanıtı oldu. Trabzonspor göze hoş gelen futbol oynamadı ama "mücadele etmediği" yönünde kimse görüş belirtmedi. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin dengesiz sonuçlar aldığı dönemlerde Trabzonspor ayağına kadar gelen liderlik fırsatlarını tepmese bugün bambaşka şeyler de konuşuluyor olabilirdi.






ROTASYON GÜÇLENDİRİLECEK

Bu yüzden Başkan Ertuğrul Doğan ile Fatih Tekke gelecek sezonun transfer planlaması üzerinde çalışmaya devam ederken özellikle rotasyonu güçlendirmenin üzerinde duruyorlar.

Her ne kadar as takıma takviyeler yapılacak olsa da söz gelimi her iki kanadı da savunacak bir bek, stoperleri yedekleyecek iyi bir rotasyon beki, 6 ve 8 oynayacak her an forma giymeye hazır orta saha oyuncusu ve hem 10 hem de kanatlar ile hem santrfor hem de kanat forveti olabilecek İsviçre Çakısı gibi isimler üzerinde araştırmalar yoğunlaşıyor.






YERLERİNİ ALACAK İSİMLER OLMADI

Fatih Tekke'ye göre Savic ve Batagov'un sakatlığında Nwaiwu'nun yanına stoper ekleyememek, Mustafa ve Lovik düştüğü zaman bek çıkaramamak, Oulai ve Folcarelli yokluğunda Bouchouari ve Ozan Tufan'dan daha iyisinin elde olmaması, kanatlar düştüğünde eksik kalınması ve Onuachu'ya yakın ayarda bir santrforun olmaması bu sezonun belki de şampiyon olunamamasının nedenlerinin başında geldi.

Galatasaray'da Icardi'ye dillere destan veda hazırlığı

Galatasaray tribünleri Icardi'ye veda için Antalyaspor maçında uzun süre konuşulacak bir organizasyon hazırlığında

06.05.2026 17:41:00
Haber Merkezi
Galatasaray'da Icardi'ye dillere destan veda hazırlığı
Galatasaray'da Icardi'ye dillere destan veda hazırlığı
Galatasaray tribünleri Icardi'ye veda için Antalyaspor maçında uzun süre konuşulacak bir organizasyon hazırlığında.

Amedspor'un da şartları zorladığı Mauro Icardi için Latin Amerika'dan ve Avrupa'dan da bazı takımlar takipte...







Tek gerçek ise Mauro Icardi'nin gelecek sezon Galatasaray forması giymeyecek olması. Ancak bu Süper Lig'de devam etmeyecek anlamına gelmiyor. 






Bu arada Antalyaspor maçı yalnızca bir şampiyonluk maçı değil; aynı zamanda Icardi'ye de bir veda maçı niteliğinde olacak. 






Taraftar grupları daha şimdiden Icardi için unutulmayacak bir veda töreni hazırlıyor. Gelen bilgilere göre soğuk kanlılığı ile tanınan Arjantinli yıldız bile maçtan sonra göz yaşlarını tutamayacak. Öyle dokunaklı bir veda olacak. 






Icardi'nin Galatasaray ile özdeşleşen figürüne yakışır koreografiler ve besteler hazırlandığı konuşuluyor.

Fenerbahçe'de Mourinho sesleri yükseliyor

Jose Mourinho'yu gözünü bile kırpmadan 250 bin euro'luk hediye alacak kadar seven Fenerbahçe'nin başkan adaylarından birisinin camiayı yerinden zıplatacak bir karar aldığı iddia edildi

06.05.2026 17:37:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe'de Mourinho sesleri yükseliyor
Fenerbahçe'de Mourinho sesleri yükseliyor
İddiaya göre adı geçen başkan adayının eski yönetimin Portekizli teknik adamı getirdiğini ancak kendisine istediği takımı veremediği için "günah keçisi" ilan edildiğini savundu. Başkan seçilirse Mourinho'ya "bu kez istediği takımı kurarak" bir şans daha vereceğinisöyledi.






Yardım vakıflarının faaliyetlerinde veya hayır işlerinde sık sık önümüze çıkan Fenerbahçe'nin "zenginliği" ile kendini ön plana çıkaran başkan adayının en büyük özelliği Kasımpaşa'dan yetişmiş olması. Ailesinin ve yakınlarının düğünlerinde nikah şahitleri ve onur konukları ile dikkatleri çeken Fenerbahçe kulübünün başkan adayının servetinin temelleri 1960'lı yıllarda atıldı.






1 MİLYAR DOLAR SINIRINI AŞIYOR

Forbes Türkiye'nin 2025-2026 verilerine göre kişisel serveti yaklaşık 750 milyon dolar civarında olan Fenerbahçe'nin başkan adayı aynı zamanda Türkiye'nin en zengin 100 ismi arasında. Sahip olduğu Holding'in yıllık toplam cirosu 1 milyar dolar sınırını aşıyor.






Kısacası Kasımpaşa'da yerel bir kömür ticaretiyle başlayan aile mirasını, ikinci kuşak olarak modern limancılık, ağır sanayi ve küresel lojistikle birleştirerek Fenerbahçe'ye "paralı" başkan adayı olacak kadar zengin bir işadamına dönüştü.






"50 MİLYON DOLAR HİBE ETTİM"

Seçim kampanyası "ekonomik güç" ve "stadyum" üzerine kurulu. Kulübe son 15 ayda herhangi bir hizmet veya sponsorluk karşılığı olmadan 50 milyon dolar hibe verdiğini söyleyen aday "Galatasaraylılarla iş yapmayacağız, onlarla maddi ve manevi mücadele etmek için geliyoruz" diyerek hedefini ezeli rakibini geçmek olarak belirledi. Yönetim kurulunun %80'inin hazır olduğunu ancak isimleri doğru zamanda açıklayacağını söylüyor.






MOURINHO İLE İLGİLİ PLANLARI VAR

Başkan adayıyla ilgili en iddialı dedikodu ise şu günlerde Real Madrid'in başına döneceği iddia edilen Jose Mourinho'yu Fenerbahçe'ye geri getirmek olarak söyleniyor. 250 bin euro'luk hediye alacak kadar sevdiği ve futbol bilgisine güvendiği Portekizli teknik adam için Fenerbahçe başkan adayının, "daha önce kendisine sağlayamadığımız tüm imkanları sağlayacağım. O da bize gerçek Mourinho'yu gösterecek" şeklinde kararını savunduğu iddia ediliyor.

İtalya'dan gelen haberler kötü: Galatasaray'ı istemiyor

Şampiyonluk için kalan son iki maçını da kazanarak bu sezonu da zaferle bitirmek isteyen Galatasaray bir yandan da gelecek sezonun transfer çalışmalarına başladı

06.05.2026 16:41:00
Haber Merkezi
İtalya'dan gelen haberler kötü: Galatasaray'ı istemiyor
İtalya'dan gelen haberler kötü: Galatasaray'ı istemiyor
Sarı-kırmızılıların gündemine gelen isimlerden olan Juventus forması giyen Federico Gatti'den ise kötü haber geldi






Gelecek sezonun kadro çalışmalarına başlayan Galatasaray, yeni sezonda kesin olarak stoper hattına takviye yapmak istiyor. İtalyan basınından Tuttosport, sarı-kırmızılıların Juventus forması giyen Federico Gatti ile ilgilendiğini yazmıştı. Ancak oyuncu cephesinden gelen haberler pek parlak değil. 






GERİ ÇEVİRDİ
 
Yine Tuttosport'un haberine göre, Juventus forması giyen Federico Gatti, son haftalarda Galatasaray'dan gelen ilgiyi geri çevirdi. Juventus ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2030 yılına kadar devam eden İtalyan stoper, bu sezon forma giydiği 25 karşılaşmada 4 gol kaydetti.







Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 16 milyon Euro olan Gatti içi Juventus kulübü 20-25 milyon Euro istiyor.






logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.