logo
22 MAYIS 2026

FIBA'dan hakemlerimize övgü

07.06.2002 00:00:00
FIBA Müsabakalar Direktörü Lubomir Kotbela, Uluslararası Basketbol Fedarasyonu (FIBA) Eğitim Komisyonu'nun 1-4 Haziran 2002 tarihlerinde İsviçre'nin Macolin kentinde düzenlediği Hakem Kliniği'ne katılan Türk hakemlerini övdü.

Heyet döndü

MHK Üyesi Necip Kapanlı başkanlığında Hakem Kliniği'ne katılan Mehmet Keseratar, Fatih Dalay, Fatih Söylemezoğlu, Engin Kennerman, Haluk Yeşiloğlu, Tolga Şahin ve İsmail Özgün'den oluşan hakem heyeti yurda döndü.

Değişiklikler öğrenildi

Türkiye dışında Avusturya, Hırvatistan, Fransa, İsrail, İtalya, Malta, Slovenya, San Marino ve İsviçre'den 48 FIBA kokartlı hakemin katıldığı eğitim çalışmalarında hakemlere kurallar, değişen basketbol yapısı ve hakemlik felsefesi ile ilgili bilgiler verildi.

En iyiler arasındalar

FIBA Müsabakalar Direktörü Lubomir Kotbela, yapılan yazılı sınavlarda yüksek not alan ve kondisyon testlerini başarıyla tamamlayan Türk hakemlere övgüler yağdırdı. Türk hakemlerinin birkaç ülke ile birlikte Avrupa'nın en üst düzey hakemleri arasında olduğunu belirten Kotleba, "Türk hakemlerin bu yıl Avrupa Kupaları'nda yönettikleri final ve yarı final maçları da bunu kanıtlıyor. Eskiye oranla teknik açıdan büyük gelişme gösteren Türk hakemleri, yabancı dil düzeyleri ile de Avrupa'nın en iyileri arasında bulunuyor" diye konuştu.

Kenan Yıldız, Serie A'da sezonun en iyi genç oyuncusu seçildi

Milli futbolcu Kenan Yıldız, formasını giydiği Juventus ile gösterdiği performansın ardından Serie A'da 2025-2026 sezonunun en iyi 23 yaş altı oyuncusu ödülünün sahibi oldu

22.05.2026 19:09:00
İhlas Haber Ajansı
Kenan Yıldız, Serie A'da sezonun en iyi genç oyuncusu seçildi
Kenan Yıldız, Serie A'da sezonun en iyi genç oyuncusu seçildi
Milli futbolcu Kenan Yıldız, formasını giydiği Juventus ile gösterdiği performansın ardından Serie A'da 2025-2026 sezonunun en iyi 23 yaş altı oyuncusu ödülünün sahibi oldu.

Kenan Yıldız, Serie A'da 2025-2026 sezonunun en iyi genç oyuncusu seçildi. Serie A'nın resmi internet sitesinden açıklanan sezonun en iyileri ödüllerinde, Juventus forması giyen milli futbolcu, 23 yaş altı oyunculara verilen 'Yükselen Yıldız' ödülünün sahibi oldu.



Lig yönetiminden yapılan açıklamada, ödüllerin takip verileri ve performans analizleri doğrultusunda belirlendiği ifade edildi. 21 yaşındaki futbolcu, bu sezon Juventus formasıyla gösterdiği performans sayesinde Serie A'da 2 kez ayın en iyi genç oyuncusu ödülünü de kazanmıştı.

Milli futbolcu, bu sezon Juventus formasıyla Serie A'da çıktığı 33 maçta 10 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

Lig'de en fazla süreyi Göztepe kalecisi Lis aldı

Göztepe'nin tecrübeli kalecisi Mateusz Lis, Trendyol Süper Lig'in 2025-26 sezonunda en fazla süre alan oyuncu oldu

22.05.2026 10:55:00
AA
Lig'de en fazla süreyi Göztepe kalecisi Lis aldı
Lig'de en fazla süreyi Göztepe kalecisi Lis aldı
Göztepe'nin tecrübeli kalecisi Mateusz Lis, Trendyol Süper Lig'in 2025-26 sezonunda en fazla süre alan oyuncu oldu.

Sezonu 55 puanla 6. bitiren İzmir ekibinde istikrarıyla ön plana çıkan 29 yaşındaki file bekçisi, ligde 34 müsabakanın tamamında sahada kaldı.

Görev yaptığı maçlarda kalesinde 32 gol gören Polonyalı kaleci, 16 mücadelede ise rakiplerine geçit vermedi.

Deneyimli file bekçisi, 34 karşılaşmada 3 bin 60 dakika oynayarak en fazla süre alan oyuncu olmayı başardı.

Sadece 4 futbolcu tüm maçlarda forma giydi

Göztepeli kaleci Lis'in yanı sıra ligde üç futbolcu daha tüm maçlarda forma şansı buldu.

Polonyalı kalecinin takım arkadaşı Amin Cherni, bu sezon 34 maçta 3 bin 8 dakika sahada kaldı. Tunuslu futbolcu, tüm karşılaşmalara ilk 11'de başlarken 6 mücadelede oyundan alındı.

Süper Lig'in gol krallarından RAMS Başakşehir'in golcüsü Eldor Shomurodov ise 34 müsabakanın tamamında ilk 11'de sahaya çıktı. Shomurodov, turuncu-lacivertli formayla 2 bin 928 dakika oynadı. 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu, bu sezon 22 kez rakip fileleri havalandırırken Trabzonsporlu Paul Onuachu ile sezonun en golcü ismi oldu.

Lige veda eden Hesap.com Antalyaspor'da forma giyen Kenneth Paal da 34 maçta kırmızı-beyazlı formayla boy gösterdi. Hollandalı sol bek, 32 müsabakada ilk 11'de görevlendirilirken 2 maça oyuna sonradan girdi.

En fazla futbolcu oynatan takım Konyaspor

Süper Lig'de sezonu 9. tamamlayan TÜMOSAN Konyaspor, en fazla oyuncuya şans veren takım oldu.

Yeşil-beyazlılar, lig maratonunda 43 farklı futbolcuya sahada görev verdi.

Konyaspor'u 40 oyuncuyla sezonu düşme hattının bir basamak üzerinde tamamlayan ikas Eyüpspor takip etti. Üçüncü basamakta ise 38 farklı futbolcuyla Fenerbahçe yer aldı.

Ligde sezon boyunca Beşiktaş 37, Trabzonspor da 36 farklı ismi sahaya sürdü.

En az oyuncuya şans veren ekip Alanyaspor

Trendyol Süper Lig'de en az sayıda futbolcuya şans veren ekip, Corendon Alanyaspor olarak kayıtlara geçti.

Akdeniz temsilcisi, teknik direktör Joao Pereira yönetiminde ligdeki müsabakalarda 26 farklı oyuncuyu görevlendirdi.

Alanyaspor'u RAMS Başakşehir ve Çaykur Rizespor 27'şer futbolcuyla takip etti.

Lig'de 18 takım, 35 farklı teknik direktörle çalıştı

Trendyol Süper Lig'de 2025-2026 sezonunda 18 takım, 35 farklı teknik direktörle çalıştı.

22.05.2026 10:53:00
AA
Lig'de 18 takım, 35 farklı teknik direktörle çalıştı
Lig'de 18 takım, 35 farklı teknik direktörle çalıştı
Süper Lig'de mücadele eden takımlarda bu sezon 21'i Türk, 14'ü yabancı 35 teknik direktör görev yaptı. Ligdeki ekiplerden 13'ü teknik adam değişikliğine giderken 5 takım ise başladıkları isimlerle yollarına devam ediyor.

Ligde Gençlerbirliği 6 kezle en fazla teknik direktör değişikliği yapan takım oldu. Başkent temsilcisinde bu sezon Hüseyin Eroğlu, Volkan Demirel (2 kez), Levent Şahin ve Metin Diyadin (2 kez) görev yaptı.

Fenerbahçe ile Beşiktaş'ta ikişer değişiklik

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta bu sezon görev alan ikişer teknik direktörün de görevine son verildi.

Sarı-lacivertli takım, sezona başladığı Portekizli teknik adam Jose Mourinho ile Avrupa kupalarında alınan kötü sonuçların ardından ağustos ayında yollarını ayırdı.

Fenerbahçe'de Mourinho'nun yerine göreve getirilen İtalyan çalıştırıcı Domenico Tedesco'nun sözleşmesi ise ligin bitmesine 3 hafta kala feshedildi.

Beşiktaş da sezona başladığı Norveçli teknik adam Ole Gunnar Solskjaer ile alınan kötü sonuçlar nedeniyle ağustos ayında yollarını ayırdı.

Norveçli çalıştırıcının yerine teknik direktörlük koltuğuna oturan Sergen Yalçın'ın görevine ise sezonun tamamlanmasıyla son verildi.

5 takım sezona başladıkları isimlerle devam ediyor

Süper Lig'de 5 takım, sezona başladıkları teknik direktörlerle yollarına devam ediyor.

Sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da Okan Buruk, Trabzonspor'da Fatih Tekke, Kocaelispor'da Selçuk İnan, Corendon Alanyaspor'da Joao Pereira ve Göztepe'de Stanimir Stoilov koltuklarını korudu.

21 yerli, 14 yabancı görev yaptı

Süper Lig'de 2025-2026 sezonunda 21 Türk, 14 yabancı teknik direktör görev aldı.

Ligde Türk antrenörler Atila Gerin, Burak Yılmaz, Çağdaş Atan, Emre Belözoğlu, Erol Bulut, Fatih Tekke, Hüseyin Eroğlu, İlhan Palut, İsmet Taşdemir, Levent Şahin, Metin Diyadin, Nuri Şahin, Okan Buruk, Onur Can Korkmaz, Orhan Ak, Recep Uçar, Sami Uğurlu, Selçuk İnan, Selçuk Şahin, Sergen Yalçın ve Volkan Demirel saha kenarında takımlarına taktik verdi.

Yabancı çalıştırıcılar Aleksandar Stanojevic, Domenico Tedesco, Erling Moe, Joao Pereira, Jose Mourinho, Marcel Licka, Markus Gisdol, Mirel Matei Radoi, Ole Gunnar Solskjaer, Radomir Djalovic, Stanimir Stoilov, Şota Arveladze, Thomas Reis ve Thorsten Fink de bu sezon ligde görev yaptı.

İlhan Palut: ‘Tüm odağımız bu final oldu’

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, "Her ne kadar biz kazanmak istiyorsak da iyi oynayan kazansın

22.05.2026 10:44:00
AA
İlhan Palut: ‘Tüm odağımız bu final oldu’
İlhan Palut: ‘Tüm odağımız bu final oldu’
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, "Her ne kadar biz kazanmak istiyorsak da iyi oynayan kazansın. Biz de bu konuda hayırlısı diyoruz ama (kupayı) çok da istediğimiz bir gerçek." dedi.

Palut, Trabzonspor ile yarın Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda yapacakları Türkiye Kupası final maçı öncesi düzenlenen ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Türkiye Kupası finali için oynayacak olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Palut, buraya kadar gelmişken, finale çıkan her takım gibi kupayı kazanmak istediklerini söyledi.

Konya'nın, camianın kupaya duyduğu isteği, özlemi kendisinin de hissettiğini dile getiren Palut, şöyle konuştu:



"Rakibimiz Trabzonspor. Lig maçından önce de söyledim. Hoca burada olduğu için değil, bu senenin bence en başarılı takımlarından bir tanesi Trabzonspor. Çünkü, belki zamana ihtiyacı olan bir takımın, çok kısa sürede nasıl yarışmacı olabileceğini Trabzonspor özelinde takip ettik. Bu yönden büyük saygı duyuyorum.

Ofansif olarak çok tehlikeli silahları var. Bunun bilincindeyim. Güçlü bir rakiple oynayacağız. Hazırlıklarımızı bugün yaptığımız antrenmanla tamamladık. Tabii ki önlemlerimizi alırken nasıl oynamamız gerektiğini de oyuncularımızla çalıştık.

Hiçbir maç, hele ki hiçbir final maçı sadece savunma yaparak ya da sadece hücum ederek kazanılmaz, bunun bilincindeyiz. Bir kere her şeyden önce çok iyi mücadele etmemiz gerektiğini ve bu finalin her dakikasını konsantrasyonla oynamamız gerektiğini biliyoruz."

"Tüm odağımız bu final oldu"

İlhan Palut, basın toplantısının soru cevap kısmında, Konyaspor'da göreve başladıktan sonra Konyaspor camiasının her şeyin düzeleceğine yönelik bir inanca sahip olmaya başladığını belirtti.

Ancak kendisinin elinde, bunu bir anda düzeltme imkanının olmadığını anlatan Palut, "Burada sizin daha fazla sahiplenmeniz, daha fazla mücadele etmeniz, daha çok inanmanız gerekiyor. Oyuncularla yaptığımız konuşma tam da buydu.

Takım, kazanmaya başladıkça o var olan potansiyel öz güveni de arkasına alarak daha iyi işler yapmaya başladı. Bugün için zaten kupa finaline kaldığımız günden itibaren tüm odağımız bu final oldu." dedi.

Adil Demirbağ: Finalde kupayı Konya'ya götürmek istiyoruz



Sezon başındaki kamp sürecinde takım arkadaşlarıyla "İnşallah Avrupa kupalarına oynayacak seviyelerde sezonu bitiririz" diye bir söz verdiklerini, ancak ligde bunu başaramadıklarını belirtti.

Demirbağ, sezon içerisinde çok inişli çıkışlı performansları olduğunu, sezonun ikinci yarısından itibaren ligde ve kupada çok önemli maçlar kazandıklarını vurgulayarak, "Önceliğim, centilmenlik içerisinde geçen bir final olsun.

Saha dışarısında hepimiz arkadaşız ama saha içerisinde rakibiz. Ben ve takım arkadaşlarım adına söylüyorum, yarın kendimize verdiğimiz sözü tutmak istiyoruz. Finalde kupayı Konya'ya götürmek istiyoruz.

Çünkü şehrimizin ve takımımızın çok ihtiyacı var. Çok büyük konuşmak istemiyorum ama en azından kendi adıma yarın inşallah iki kişilik oynayıp kupayı almak istiyorum." diye konuştu.

İngilizler yazdı! Salah'tan Fenerbahçe'ye yeşil ışık

Ada basını transfer piyasasını sarsacak dev iddiayı patlattı: Liverpool ile yol ayrımındaki dünya yıldızı Mohamed Salah, sarı-lacivertli yönetimin çılgın projesine onay verdi; Fenerbahçe forması giymeye yeşil ışık yaktı!

21.05.2026 20:11:00
Haber Merkezi
İngilizler yazdı! Salah'tan Fenerbahçe'ye yeşil ışık
İngilizler yazdı! Salah'tan Fenerbahçe'ye yeşil ışık
İngiliz Caught Offside, transfer piyasasını sallayacak bir iddia ortaya attı. Liverpool'dan ayrılmaya hazırlanan Mohamed Salah'ın, kariyerinin bir sonraki adımı için Fenerbahçe forması giymeye yeşil ışık yaktığını yazdı.






Salah'ın, Fenerbahçe'nin sunduğu vizyon ve mali şartları değerlendirmeye aldığı, Türkiye seçeneğini kariyerinde yeni ve güçlü bir meydan okuma olarak gördüğü iddia edildi.






Gelecek sezon için taraftarına dünya çapında bir yıldız hediye etmek isteyen sarı-lacivertli yönetimin, bu transfer için tüm şartları zorladığı ve oyuncu cephesiyle dirsek temasına geçtiği de haberde yer alan detaylar arasında.

Fenerbahçe'nin futbol aklı bir arada! İşte masadaki isimler

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım’ın futbol yönetimini emanet etmeye hazırlandığı Rıdvan Dilmen, Aykut Kocaman ve Oğuz Çetin, çay ve meyve eşliğinde geç saatlere kadar süren özel toplantıda sarı-lacivertlilerin geleceğini masaya yatırdı!

21.05.2026 20:04:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe'nin futbol aklı bir arada! İşte masadaki isimler
Fenerbahçe'nin futbol aklı bir arada! İşte masadaki isimler
Kulübün efsane isimleri Rıdvan Dilmen, Aykut Kocaman ve Oğuz Çetin, Aziz Yıldırım'ın yeni dönemdeki "futbol aklı" olmak için bir araya geldi. Gece gündüz Fenerbahçe'nin geleceğini planlayan efsane üçlü, adeta bir gölge yönetim gibi çalışmalara hız verdi.






Fenerbahçe tarihine damga vuran efsaneler, geçtiğimiz akşam yoğun geçen bir günün ardından özel bir toplantıda buluştu. Baş başa yenen yemeğin ardından, çay ve meyve eşliğinde geç saatlere kadar süren strateji toplantısında tek bir gündem maddesi vardı: Fenerbahçe'nin yeniden ayağa kalkışı.






Aziz Yıldırım'ın yeni yönetim modelinde kulübün sportif hafızasını ve futbol planlamasını tamamen teslim etmeyi düşündüğü bu 3 efsane isim, seçimin kazanılması durumunda atılacak adımları tek tek masaya yatırdı.

Galatasaray'a talih kuşu kondu! 'Koşun gelin alın'

Juventus, Teun Koopmeiners ile yolları ayırma kararı aldı! Ayrılık kararını resmen ileten Juventus'un bu hamlesi, Galatasaray için kaçırılmayacak bir 'fırsat transferi'nin kapısını araladı

21.05.2026 18:40:00
Haber Merkezi
Galatasaray'a talih kuşu kondu! 'Koşun gelin alın'
Galatasaray'a talih kuşu kondu! 'Koşun gelin alın'
Juventus, Hollandalı yıldız orta sahası Teun Koopmeiners ile yolları ayırma kararı aldı! Ayrılık kararını oyuncunun menajerine resmen ileten İtalyan devinin bu hamlesi, orta sahaya dünya çapında bir lider arayan Galatasaray için kaçırılmayacak bir 'fırsat transferi'nin kapısını araladı.






Corriere dello Sport'un haberine göre; Juventus, Teun Koopmeiners ile yolları ayırmaya hazırlanıyor. Haberin detaylarında, siyah-beyazlı yönetimin oyuncunun geleceğine dair kesin kararını verdiği ve bu durumu Koopmeiners'ın menajerine resmi olarak ilettiği belirtildi.






Juventus'un beklentileri karşılayamadığı düşünülen 28 yaşındaki futbolcu için gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldığı haberde yer aldı. Türkiye'den de Galatasaray'ın da durumu yakından takip ettiği iddia edildi.






Koopmeiners'ın çok yönlü oyunu ve liderlik özellikleriyle, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi ve lig hedefleri doğrultusunda tam aradığı profil olduğuna da dikkat çekildi.






Juventus'un oyuncuyu elden çıkarmak konusunda aceleci olduğunu ve mali şartlarda esneklik gösterebileceğini belirtiyor. Bu durum, Galatasaray yönetiminin elini güçlendirebilecek en önemli faktör olarak görülüyor.

Hakan Safi'den Fatih Terim sürprizi!

Fenerbahçe başkan adayı Hakan Safi’nin dünyaca ünlü efsane Paolo Maldini için kullandığı ‘ortak arkadaş’ ifadesi kulisleri salladı! Akıllara Maldini’nin her fırsatta övgüler yağdırdığı Fatih Terim geldi.

21.05.2026 18:39:00
Haber Merkezi
Hakan Safi'den Fatih Terim sürprizi!
Hakan Safi'den Fatih Terim sürprizi!
Fenerbahçe'de yaklaşan seçim öncesi başkan adaylarından Hakan Safi'nin Paolo Maldini ile olan ilişkisine değinirken sarf ettiği "Bizim Maldini ile ortak arkadaşlarımız var, dostluklarımız var" sözleri, akıllara tek bir ismi getirdi: Türk futbolunun imparatoru Fatih Terim.






Paolo Maldini ile Fatih Terim'in yolları, deneyimli teknik adamın Milan'ı çalıştırdığı 2001 yılında kesişti. Kısa süren bu birlikteliğe rağmen İtalyan efsane, Terim'e olan hayranlığını hiçbir zaman gizlemedi. Maldini, verdiği birçok röportajda Terim'den övgüyle bahsederek şu ifadeleri kullanmıştı:

- Çok vizyoner, büyük bir karizmaya sahip ve taktiksel olarak cesur bir teknik adamdı.






Hakan Safi'nin Maldini ismini telaffuz etmesi ve arada güçlü bir köprü olduğunu belirtmesi, kulübün gelecekteki sportif yapılanması adına büyük bir vaat olarak yorumlanıyor.

Ancak bu köprünün ardındaki "ortak dostun" Galatasaray efsanesi Fatih Terim olma ihtimali, Fenerbahçe camiasında şimdiden büyük bir merak ve tartışma konusu başlattı.

Aykut Kocaman ne zaman açıklanacak? Aziz Yıldırım rest çekti

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın kongre hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Efsane başkanın dünyaca ünlü bir teknik direktörle görüşen yönetimine aldığı genç yöneticilere 'kongreye kadar bitmezse, Aykut Kocaman'ı açıklarım' resti çektiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.
 

21.05.2026 18:35:00
Haber Merkezi
Aykut Kocaman ne zaman açıklanacak? Aziz Yıldırım rest çekti
Aykut Kocaman ne zaman açıklanacak? Aziz Yıldırım rest çekti
Yerli veya yabancı hoca konusunda Aziz Yıldırım'ın kafası karışık. Fenerbahçe'de iddialı başkan adayı ekibiyle bu konuyu tartışmaya devam ediyor. Efsane başkan efsane teknik adam Aykut Kocaman diye bastırıyor. Yönetimine almak istediği özellikle genç yöneticiler ise yabancı ve üst düzey bir teknik adamdan yana.






Yıldırım kongreden önce Aykut Kocaman'ı açıklamak istiyor. Ayrıca "gençlerin bahsettiği isim olursa süper olur" diyerek de acele de etmiyor. Gelen bilgilere göre ise genç yöneicilerin "görüştükleri ve bir yere getirdikleri" hocayla anlaşma olmazsa haftaya Yıldırım kimseyi dinlemeden Kocaman'ı açıklayacak.






Ancak genç yöneticilere kongreye kadar süre istedi. Çünkü böylesine büyük bir operasyon bugünden yarına olacak gibi değil. Yıldırım ise, "anlaşırsanız ne ala... ben de onunla çalışırım. Anlaşamazsanız 'hocamız Kocaman' olur" dediği de gelen bilgiler arasında.

Aziz Yıldırım'dan sabah 04'te transfer görüşmesi

Fenerbahçe'de başkanlığa aday olan Aziz Yıldırım çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Gece yarısı 02.30 gibi İstanbul'a dönen Aziz Yıldırım apar topar transfer görüşmesine girdi.
 

21.05.2026 18:31:00
Haber Merkezi
Aziz Yıldırım'dan sabah 04'te transfer görüşmesi
Aziz Yıldırım'dan sabah 04'te transfer görüşmesi
Fenerbahçe'de başkan olup önümüzdeki sezon şampiyon olmak isteyen efsane başkan Aziz Yıldırım, hem kongre çalışmaları için şehir şehir geziyor, hem de transfer çalışmalarına devam ediyor. Aziz Yıldrım ve ekibi kurmayları sabaha karşı 04:00'te santrfor konusunu masaya yatırdı. Gece yarısı İstanbul'a dönen ve apar topar toplanan Yıldırım ve yakın çalışma arkadaşları ismi daha önce belirlenen yıldız golcü için "online" bir görüşme yaptı.






İddialara göre adı geçen santrfor Güney Amerika'da... menajeri ve oyuncyuyla 7 saatlik fark nedeniyle gece yarısı bir görüşme gerçekleştirildi.

Yıldırım'ın bu görüşmede bizzat bulunarak golcüye "seni ne kadar çok istiyoruz anla" demek istediği için bulunduğu iddia edildi.

Yıldırım'ın gece 3 gibi İstanbul'a gelmesine rağmen yaşına ve hastalığına aldırmadan transfer görüşmesi için hazır olması görüşülen ismin ne kadar önemli bir yıldız olabileceğini de gösterdi.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.