logo
15 HAZİRAN 2026

Hakkınızı helal edin

16.05.2004 00:00:00
Beşiktaş Kulübü'nde başkanlık gerevini 30 Mayıs'ta yapılacak olağanüstü kongrede bırakacak olan Serdar Bilgili, Divan Kurulu üyeleriyle vedalaştı. The Ritz Carlton Oteli'nde gerçekleştirilen olağan Divan Kurulu toplantısında veda konuşması yapan başkan Bilgili, hiçbir beklentisi olmadan 12 yıl boyunca Beşiktaş'a hizmet etmeye çalıştığını belirterek, "Hakkınızı bana helal edin. Ben de 12 yıllık hakkımı helal ediyorum" dedi. 1992 yılından 2004 yılına dek Beşiktaş'ta görev aldığını hatırlatan Bilgili, şunları söyledi: "Beşiktaş benim mutluluğum, üzüntüm, yaşama sevincim oldu. 28 ile 40 yaş arası, en verimli çağımda Beşiktaş'a hizmet etmeye çabaladım. Bu görev sürem içinde doğrular ve yanlışlarım oldu. Ama bugün Beşiktaş'ın modern ve kurumsallaşmış yapıya gelmesindeki en büyük katkıyı ben ve arkadaşlarım yaptık. Benden sonra gelecek arkadaşların da hep yanında olacağım. Yapılan hatalarda ilk eleştirileri bizden alacaklar. Ancak bunu basın yoluyla değil, yüz yüze yapacağız. Hazırladığımız plan ve projelerin gerçekleşmesi için yeni yönetime hertürlü desteği vereceğimize de huzurlarınızda söz veriyorum."

Portakallar son nefeste yıkıldı!

FIFA 2026 Dünya Kupası F Grubu ilk maçında Hollanda ile Japonya, Dallas Stadyumu'nda nefes kesen bir mücadeleyle 2-2 berabere kaldı

15.06.2026 01:05:00
Haber Merkezi
Portakallar son nefeste yıkıldı!
Portakallar son nefeste yıkıldı!
FIFA 2026 Dünya Kupası F Grubu ilk maçında Hollanda ile Japonya, Dallas Stadyumu'nda nefes kesen bir mücadeleyle 2-2 berabere kaldı.

Nefes kesen mücadelede iki kez öne geçen Hollanda, son dakikalarda gelen Japonya golüne engel olamadı ve iki takım da turnuvaya birer puanla başladı.

Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklara sahne olsa da iki takım da fileleri havalandıramadı ve soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gidildi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Hollanda, 51. dakikada tecrübeli stoperi Virgil van Dijk'ın kafa vuruşuyla öne geçti.



Golün şokunu çabuk atlatan Japonya, bu gole 57. dakikada Keito Nakamura'nın şık vuruşuyla cevap vererek durumu 1-1'e getirdi.

Hollanda, 64. dakikada Crysencio Summerville'in golüyle maçta yeniden üstünlüğü yakalasa da mücadeleyi bırakmayan Japonya, 89. dakikada Daichi Kamada'nın attığı golle sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılmayı başardı.



Bu sonuçla gruptaki ilk maçlar sonunda iki takım da hanesine 1 puan yazdırdı.

F Grubu'ndaki bir sonraki maçlarda Hollanda, İsveç ile karşı karşıya gelirken; Japonya ise Tunus karşısında gruptaki ilk galibiyetini arayacak.

Arda Turan yılın teknik direktörü seçildi

Ukrayna Premier Lig ekiplerinden Shakhtar Donetsk'i çalıştıran Arda Turan, Ukrayna'da yılın teknik direktörü ödülünü kazandı

14.06.2026 17:46:00
İhlas Haber Ajansı
Arda Turan  yılın teknik direktörü seçildi
Arda Turan  yılın teknik direktörü seçildi
Ukrayna Premier Lig ekiplerinden Shakhtar Donetsk'i çalıştıran Arda Turan, Ukrayna'da yılın teknik direktörü ödülünü kazandı.

Ukrayna Premier Lig'in resmi internet sitesinden yapılan açıklamada yapılan oylamada rakiplerini geride bırakan Arda Turan, 2025-2026 sezonunun en iyi teknik direktörü seçildi.
Yapılan oylamada LNZ Cherkasy'nin teknik direktörü Vitaliy Ponomaryov ikinci, Polissya'yı çalıştıran Ruslan Rotan ise üçüncü oldu.



Ukrayna Premier Lig'de geride kalan sezonu Arda Turan yönetiminde şampiyon olarak tamamlayan Shakhtar Donetsk, UEFA Konferans Ligi'nde ise yarı final oynama başarısı gösterdi.

Dünya Kupası heyecanı yarın 4 maçla devam edecek

2026 FIFA Dünya Kupası heyecanı E, F, G ve H Grubu'nda yarın oynanacak 4 maçla sürecek

14.06.2026 11:27:00
Haber Merkezi
Dünya Kupası heyecanı yarın 4 maçla devam edecek
Dünya Kupası heyecanı yarın 4 maçla devam edecek
2026 FIFA Dünya Kupası heyecanı E, F, G ve H Grubu'nda yarın oynanacak 4 maçla sürecek.

ABD, Meksika ve Kanada'nın ev sahipliği yaptığı turnuvada, H Grubu'nda İspanya ile Yeşil Burun Adaları, Atlanta Stadı'nda TSİ 19.00'da karşı karşıya gelecek.

Turnuvada yarın oynanacak maçların programı şöyle:

15 Haziran Pazartesi:

E Grubu:

02.00 Fildişi Sahili - Ekvador (Philadelphia Stadı)

F Grubu:

05.00 İsveç - Tunus (Monterrey Stadı)

H Grubu:

19.00 İspanya - Yeşil Burun Adaları (Atlanta Stadı)

G Grubu:

22.00 Belçika - Mısır (Seattle Stadı)

Milli hayal kırıklığı

A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu'ndaki ilk maçında Avustralya'ya 2-0 yenildi.

14.06.2026 11:15:00
Haber Merkezi
Milli hayal kırıklığı
Milli hayal kırıklığı
A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu'ndaki ilk maçında Avustralya'ya 2-0 yenildi.

BC Place Stadı'nda mücadelenin ilk 10 dakikası dengeli geçti. A Milli Futbol Takımı kanatlardan ve merkezden pozisyona girmeye çalışırken, Avustralya ise savunma ağırlıklı oynadı.

Maçtaki ilk ciddi tehlike 26. dakikada yaşandı. Sol kanatta topla buluşan Barış Alper Yılmaz'ın ceza sahasına ortasında Arda Güler gelişine sert vurdu ancak top kalecide kaldı. Bu pozisyonun dönüşünde ise Avustralya golü buldu.

27. dakikada, savunmadan atılan uzun pasa hareketlenen Irankunda, Merih Demiral'ı geçip kaleciyle karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun yerden şutunda top ağlara gitti: 1-0.




30. dakikada, Türkiye gole çok yaklaştı. Avustralya savunmasının uzaklaştırmak istediği top ceza sahası dışındaki Abdülkerim Bardakcı'da kaldı. Bu futbolcunun sert şutunda kalecinin de müdahale ettiği meşin yuvarlak yan direğe çarpıp oyun alanına geri döndü.

Karşılaşmanın ilk yarısı Avustralya'nın 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

İkinci yarı



53. dakikada soldan kazanılan korner atışında O'Neill ceza sahası içine ortaladı. Bu noktada yükselen Metcalfe'nin kafa vuruşunda kaleci Uğurcan Çakır uzanarak gole engel oldu.

57. dakikada ceza sahası dışında kazanılan serbest vuruşta topun başına Arda Güler geçti. Yıldız oyuncunun yerden vuruşunda kaleci Beach uzanarak gole engel oldu, dönen topa Kenan Yıldız istediği gibi vuramayınca savunma meşin yuvarlağı kornere yolladı.

72. dakikada A Milli Futbol Takımı bir kez daha etkili geldi. Hakan Çalhanoğlu'nun ara pasında sağdan ceza sahasına giren Zeki Çelik çaprazdan sert vurdu, kaleci Beach topu kornere gönderdi.

75. dakikada Avustralya ikinci golü buldu. Orta sahada topu kapan Metcalfe, ceza sahası önüne gelip sert vurdu, meşin yuvarlak kaleci Uğurcan'ın solundan filelere gitti: 2-0.

77. dakikada Türkiye gole çok yaklaştı. Hakan Çalhanoğlu'nun ceza sahasına gönderdiği ortada Merih Demiral, topu kale sahası önündeki Kerem Aktürkoğlu'na kafayla indirdi. Bu futbolcunun gelişine şutunda meşin yuvarlak kaleci Beach'te kaldı.

86. dakikada ceza sahası dışı sol çaprazında kazanılan serbest vuruşta bu kez Hakan Çalhanoğlu topun başına geçti. Bu futbolcunun sert şutunda kaleci Beach yine gole izin vermedi.

Karşılaşma Avustralya'nın 2-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

Grupta ilk maçlar sonucunda ABD ve Avustralya 3'er puanı hanesine yazdırırken, Türkiye ve Paraguay ise puanla tanışamadı.

Kenan Yıldız ikinci yarıda oyunda

İlk yarıyı 1-0 geride kapatan A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Vincenzo Montella, ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı.

Montella, 46. dakikada Barış Alper Yılmaz'ın yerine Kenan Yıldız'ı sahaya sürdü.

Fas hızlı ve etkili oyunuyla göz doldurdu


FİFA 2026 Dünya Kupası C Grubu açılış maçında Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nın yarı finalisti Fas, aynı kupanın çeyrek finalisti Brezilya ile 1-1 berabere kaldı. Fas, etkili oyunuyla dikkatleri üzerine çekti.

14.06.2026 03:22:00
ABDÜLKADİR GÜNDOĞDU
Fas hızlı ve etkili oyunuyla göz doldurdu
Fas hızlı ve etkili oyunuyla göz doldurdu

FIFA 2026 Dünya Kupası C Grubu maçında Brezilya ve Fas milli takımları, ABD'nin East Rutherford şehrindeki New Jersey Stadyumu'nda (MetLife Stadı) karşılaştı. Maç 1-1 sona erdi.

İlk gol Fas'tan

Fas, 21. dakikada PSV Eindhoven'ın yıldızı İsmail Saibari'nin aşırtma golüyle 1-0 öne geçti. Bu gole 32. dakikada Vinicius Junior nefis golle karşılık verdi. Maçın 15. işe 30. dakikaları arasında Fas, Brezilya'yı adeta kalesine sıkıştırdı. Bu dakikalarda Brezilyalı taraftarlar tutuk oyunları nedeniyle takımlarını yuhaladı. İlk 30 dakikada Fas, ataklarda rakibine 6-1 üstünlük sağladı.

Maçın ikinci yarısında sahada daha dengeli bir oyun vardı. Zaman zaman Fas, zaman zaman Brezilya ciddi ataklar geliştirdi.

Galatasaray hangisini getirecek?

Galatasaray transfer kulisleri, menajerlik oyunları ve yönetim içindeki güç savaşlarıyla çalkalanıyor

13.06.2026 16:30:00
Haber Merkezi
Galatasaray hangisini getirecek?
Galatasaray hangisini getirecek?
Galatasaray transfer piyasasında Eduardo Camavinga ve Khephren Thuram isimleri sosyal medyayı kasıp kavururken, Kemerburgaz koridorlarında yaşanan dev krizin ve menajerlik savaşlarının perde arkası aralandı! Sarı-kırmızılı taraftarlar "hangisini getireceğiz?" sorusunun cevabını merakla beklerken; bu iki dünya yıldızını kulübe sunan menajer ile yönetimdeki en yakın çalışma arkadaşı Abdullah Kavukçu'nun Dursun Özbek duvarına çarptığı ortaya çıktı.






Galatasaray transfer kulisleri, menajerlik oyunları ve yönetim içindeki güç savaşlarıyla çalkalanıyor. Son günlerde sarı-kırmızılı taraftarların heyecanla takip ettiği Eduardo Camavinga ve Khephren Thuram isimlerinin arka planındaki gerçekler, Kemerburgaz ve kulüp koridorlarındaki derin bir fikir ayrılığını ortaya çıkardı.






GETİRİM DİYE ORTAYA ÇIKAN MENAJER

Sosyal medyada sürekli pompalanan ve taraftarı heyecanlandıran Camavinga ile Khephren Thuram isimlerini Galatasaray'a sunan ve "bu oyuncuları getiririm" diyerek kulübün kapısını çalan isim A.B.

Camavinga'nın haklarını elinde bulunduran Stellar menajerlik şirketiyle Galatasaray'ın geçmişte de birçok iş birliği bulunuyor. Ancak bu operasyonda köprü görevini üstlenen A.B. Bilindiği üzere bu menajer, daha önce sarı-kırmızılı kulübe Przemyslaw Frankowski transferini de getiren isim olarak tanınıyor.






KABUKÇU TOPLANTIYA BİLE KATILMADI

İşin asıl çarpıcı kısmı ise yönetim ve Kemerburgaz ayağında yaşanıyor. Menajerin kulüpte en yakın çalıştığı isim, yönetim kurulu üyesi Abdullah Kavukçu. Ancak Kavukçu'nun kulüp içindeki kredisinin son dönemde ciddi şekilde sorgulandığı iddia ediliyor.

KAVUKÇU PASİVİZE Mİ EDİLDİ?

Son olarak Başkan Dursun Özbek ile Teknik Direktör Okan Buruk arasında gerçekleştirilen kritik transfer zirvesine Abdullah Kavukçu'nun alınmaması dikkat çekti. Bu hamlenin yankıları sürerken, Kavukçu'nun son yönetim kurulu toplantısına da katılmaması kulislerdeki "kriz" iddialarını güçlendirdi.






BİLGİ YA DA GİRİŞİM BULUNMUYOR

Taraftarın sosyal medyada adeta nöbet tuttuğu Camavinga ve Thuram isimleri için kulüp kaynaklarından gelen bilgi net... şu an için resmi bir ilgi ya da girişim söz konusu değil. İsimlerin tamamen Bu menajer ve ekibi tarafından gündemde tutulduğu, Kemerburgaz'ın ise bu isimlere karşı mesafeli olduğu belirtiliyor.






GETİREN DEĞİL GÖTÜREN ÖNEMLİ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transfer stratejisinde radikal bir değişikliğe gitti. Şu aşamada kulübe mali yük getirecek yeni yıldızlar yerine, eldeki yüksek maliyetli veya kadroda düşünülmeyen oyuncuların gönderilmesini öncelik olarak belirledi. Yani Özbek, şu an için "getiren değil, götüren" isim arıyor.






BAŞKAN ÖZBEK ÖNCE "SATAN" ARIYOR

Başkan Özbek, tıpkı ünlü menajer George Gardi'ye yaptığı gibi Bu menajere de Abdullah Kavukçu'dan bağımsız olarak şu net mesajı iletti:






- Önce eldeki oyuncuları satıp kulübe rahat bir nefes aldırın, eldekileri götürün; geleceklere daha sonra bakarız.

Galatasaray'da transferin önünü açacak tek formülün oyuncu satışı olduğu bu restle kesinleşirken, bu menajer ve Abdullah Kavukçu cephesinin bu hamleye nasıl bir karşılık vereceği ise merak konusu.

Aziz Yıldırım'ın gözü futboldan başkasını görmüyor


 
Amatör branşları profesyonel bir yapıya kavuşturmak isteyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, iddialara göre basketbol şubesini gözden çıkardı. Futbol dışındaki branşları yönetmeye talip olan güçlü şirketlere kapıyı sonuna kadar açan Yıldırım, kulüp tarihinin en büyük şube devri için bombayı patlattı. Basketbol şubesini Ali Koç’un kalesi olarak bilinen 1907 Fenerbahçe Derneği’ne resmi olarak teklif ettiğini açıkladı.

13.06.2026 15:27:00
Haber Merkezi
 Aziz Yıldırım'ın gözü futboldan başkasını görmüyor
 Aziz Yıldırım'ın gözü futboldan başkasını görmüyor

Fenerbahçe'de futbol dışındaki branşların bütçeye getirdiği mali yük, yönetim katında radikal kararlar alınmasına neden oldu. Her yıl amatör şubeler nedeniyle bütçede büyük açıklar veren sarı-lacivertli kulüpte, Başkan Aziz Yıldırım'dan camiayı sarsacak bir hamle geldi. Yıldırım, kulübü bu mali yükten kurtarmak adına basketbol şubesini açıkça Ali Koç ile özdeşleşen 1907 Fenerbahçe Derneği'ne teklif ettiğini duyurdu.







Kulübün mali sürdürülebilirliği adına amatör şubelerin şirketleşmesi ya da güçlü sponsorlar tarafından tamamen üstlenilmesi gerektiğini savunan Aziz Yıldırım, kapıyı dışarıya sonuna kadar açtı. "Futbol dışındaki branşları idare etmek isteyen şirketler varsa gelsinler konuşalım" diyerek net bir çağrıda bulundu.







Açıklamalarının en çarpıcı kısmı ise erkek ve kadın basketbol şubelerinin geleceğiyle ilgili oldu. Amatör şubelerin bütçeyi zorladığını her fırsatta dile getiren ve bir anlamda bu yükten kurtulmak isteyen Aziz Yıldırım, basketbolun yönetimini camianın en güçlü STK'sına emanet etmeye hazır olduğunu belirtti.







Yıldırım, Mustafa Koç'un kurduğu ve uzun yıllar Ali Koç'un başkanlığını yürüttüğü 1907 Fenerbahçe Derneği'ne resmi bir teklif götürdüğünü itiraf ederek, "Basketbolu 1907 Derneğine teklif ettim" dedi.
Fenerbahçe'nin kurumsal aklı ve finansal gücü olarak bilinen, Fenerium ve 1907 Tribünü gibi dev projeleri kulübe kazandıran 1907 Fenerbahçe Derneği'nin bu tarihi teklife ne yanıt vereceği ise büyük merak konusu.







Aziz Yıldırım'ın masaya koyduğu bu radikal teklif sonrası dernek yönetiminin çalışmaları başlattığı ve sarı-lacivertli camianın şimdi pürdikkat bu yanıta kilitlendiği öğrenildi.
Fenerbahçe basketbolu şirketleşerek 1907 Derneği'nin yönetimine mi geçecek? Kulüp siyasetini de kökten değiştirecek bu hamlenin detayları önümüzdeki günlerde netleşecek.

Fenerbahçe'de transfer işleri karman çorman


 
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın 22 Haziran’a kadar bitirmeyi hedeflediği 4 büyük transfer için geri sayım sürerken, perde arkasında eşi benzeri görülmemiş bir kadro operasyonu yürütülüyor. 
 

13.06.2026 14:38:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe'de transfer işleri karman çorman
Fenerbahçe'de transfer işleri karman çorman

Fenerbahçe'de taraftarlar takıma katılacak yeni yıldızlara kilitlenmişken, yönetim tam 11 yabancı oyuncunun biletini kesmek için düğmeye bastı. Fred, Livakovic, Becao ve Amrabat gibi as isimlerin de yer aldığı dev tasfiye listesi camiada şok etkisi yaratırken; TFF'nin 10+4 kuralı nedeniyle Archie Brown, Nene ve Amara Diouf gibi genç yeteneklerin geleceği de pamuk ipliğine bağlı.
Fenerbahçe'de Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'un ardından 8 yıl sonra yeniden başkanlığa seçilen Aziz Yıldırım ve ekibi, transfer dönemi kafa patlatıyor. Kulüp kulislerinden sızan bilgilere göre, camiada şu sıralar sadece takıma katılacak yeni yıldızlar ve şampiyonluk vizyonu konuşuluyor; takımdan ayrılacak isimlerin durumu ise adeta arka plana itilmiş durumda.







En az 4 transfer yapılacak

Başkan Aziz Yıldırım'ın ilk hedefi, 22 Haziran'da başlayacak transfer döneminin hemen başında, ilk etapta belirlenen 4 kritik takviyeyi resmiyete dökmek.Yıldırım'ın futbol aklıyla yürüttüğü operasyon kapsamında ilk olarak savunma ve hücum hatları sağlama alınacak.

2 nokta atışı santrfor
1 sağ bek
1 sol stoper







6 isim devam edecek

Kadro kalitesini artırmayı hedefleyen yönetim, mevcut oyuncu havuzunu üç ana kategoriye ayırarak bir tasfiye ve koruma planı hazırladı. Yeni sezonda kurulacak omurganın parçası olması beklenen ve performansından memnun olunan yıldızlar: Ederson, Škriniar, N'Golo Kanté, Guendouzi, Marco Asensio, Talisca.







Üç oyuncu satılık

Gelecek tekliflere ve transferlerin durumuna göre takımdan ayrılmasına sıcak bakılan oyuncular: Musaba, Semedo, Jayden Oosterwolde.







Gidecekler de belirlendi

Yeni sezon kadro planlamasında kesinlikle yer almayan ve yolların ayrılması adına işlemlerin başlatıldığı geniş liste:
Becao, Omar Fayed, Diego Carlos, Fred, Dominik Livakovic, Sofyan Amrabat.







Bazı gençler de gidecek

TFF'nin yürürlükteki 10+4 yabancı kuralı çerçevesinde, geleceğe yatırım olarak görülen ve takımda devam etmesi beklenen 6 genç isim için kritik bir süreç başladı.
Kurallar gereği bu 6 oyuncudan en fazla 4'ü listede tutulabiliyor. Dolayısıyla yönetim, aşağıdaki isimlerden en az 2'sini kiralık ya da bonservisiyle elden çıkarmak zorunda:
Archie Brown, Abdou Aziz Fall, Dorgeles Nene, Sidiki Chérif, Mimovic, Amara Diouf

Trabzonspor 'savunmanın ilacını' uzaklarda buldu


Savunmanın soluna ilaç arayan Trabzonspor, aradığı ismi Suudi Arabistan'da buldu! Bordo-mavililer, Al-Najma forması giyen ve başta Sao Paulo olmak üzere birçok Güney Amerika devinin peşinde olduğu 31 yaşındaki Brezilyalı stoper Samir Caitano'yukadrosuna katmak için kolları sıvadı. İtalya Serie A ve İngiltere Premier Lig geçmişiyle dikkat çeken tecrübeli savunmacı için diğer iddialı takım ise Süper Lig'den Göztepe.

13.06.2026 14:27:00 / Güncelleme: 13.06.2026 14:32:28
Haber Merkezi
Trabzonspor 'savunmanın ilacını' uzaklarda buldu
Trabzonspor 'savunmanın ilacını' uzaklarda buldu

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor ve Göztepe, savunmanın soluna ilaç olması beklenen Samir ile yakından ilgileniyor. Oyuncunun savunmadaki liderlik özellikleri ve stoper pozisyonunun yanı sıra sol bekte de görev yapabilmesi, iki Türk kulübünün iştahını kabartıyor.







Göztepe de peşinde

Brezilya'nın köklü kulüplerinden Sao Paulo da Samir'i transfer hedefleri arasına eklemişti. Ancak gelen son bilgilere göre, oyuncuyla yürütülen müzakere süreci beklendiği gibi ilerlemedi. Al-Najma kulübünün talep ettiği mali şartların ağırlığı ve transfer piyasasındaki güçlü rakipler, Sao Paulo'nun bu hamlesini zora soktu.







Brezilya mı, Türkiye mi?

Yıldız savunmacı için sadece Türkiye'den değil, Brezilya'dan da Vasco da Gama ve Internacional gibi dev kulüpler devrede. Trabzonspor, Göztepe, Vasco ve Internacional arasındaki bu dörtlü transfer yarışı, Samir'in yeni sezondaki adresini belirleyecek. Maddi şartları en iyi sunan ve oyuncuyu ikna eden taraf, 31 yaşındaki savunmacıyı kadrosuna katacak.







Deneyimli oyuncu

Samir, çocuk yaşlarda Brezilya'nın dünyaca ünlü kulübü Fluminense'nin altyapısındaydı. Ancak o dönem akranlarına göre biraz "kilolu" olduğu gerekçesiyle kulüpte fazla şans bulamadı.
Daha da dramatik olanı, tam da doğum gününde kulüpten kovulduğunu öğrendi. Bu kırılma anından sonra Audax Rio'ya geçti, orada parlayıp Fluminense'nin en büyük ezeli rakibi Flamengo'ya transfer oldu. Burada profesyonel olarak devleşti. Premier Lig ve Serie A'ya uzanan bir kariyer yaptı.

Galatasaray'da gündem Fransız solak!

Galatasaray’ın Monaco forması giyen Fransa'nın 2002 doğumlu yükselen değeri Maghnes Akliouche için resmi olarak kolları sıvadığı iddia edildi

13.06.2026 13:54:00
Haber Merkezi
Galatasaray'da gündem Fransız solak!
Galatasaray'da gündem Fransız solak!
Galatasaray'ın Monaco forması giyen Fransa'nın 2002 doğumlu yükselen değeri Maghnes Akliouche için resmi olarak kolları sıvadığı iddia edildi.

İtalyan basınının yüksek sesle duyurduğu transfer operasyonunda Aslan, genç yeteneği kadrosuna katmak için en yoğun çabayı harcayan kulüp olduğu belirtildi. Transferin önündeki tek engelin Juventus olmadığı bir de Khephren Thuram'la uğraşıldığı ortaya çıktı.







Yeni sezon kadro planlamasında sağ kanada takviye arayışları var mı bilinmez ama TMW, Galatasaray'ın Monaco'nun genç yıldızı Maghnes Akliouche için kolları sıvadığını iddia etti.

İtalyanların iddiasına göre son günlerde sarı-kırmızılı kulüp, 2002 doğumlu yetenekli oyuncuyla en çok ilgilenen ve transferi için en yoğun çabayı harcayan kulüp olarak öne çıktı. Ancak yıldız oyuncunun tek talibi sarı-kırmızılılar değil; Juventus da oyuncunun durumunu takip ediyor.







LA GAZZETTA DELLO SPORT'A KONUŞTU

La Gazzetta dello Sport'a özel bir röportaj veren Akliouche, transfer dönemiyle ve geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Monaco'dan eski takım arkadaşı ve şu anda Juventus forması giyen Khephren Thuram ile olan yakın dostluğuna değinen genç yıldız, İtalyan devinin ilgisini şu sözlerle itiraf etti:

- Khephren, Monaco'daki en zor anlarımda bana çok yardımcı olan harika bir arkadaş. Doğrusu, bazen yarı şaka yollu da olsa Juventus'a katılmamı istedi. Torino'da yaptıklarından dolayı onun adına çok memnunum.







KHEPHREN'İN AKLI BAŞKA YERDE GİBİ

Öte yandan Juventus'ta forma giyen Khephren Thuram için son dönemde sürekli olarak Galatasaray iddiaları ortaya atılıyordu... ancak Akliouche'un bu açıklamaları sanki Fransız oyuncunun Juventus'tan ayrılmak bir yana Akliouche gibi tanıdığı oyuncuları İtalyan devine getirmek için çalışıyor gibi bir durum ortaya çıkıyor.







TÜRKİYE'YE DE MAVİ BONCUK VERDİ

Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps tarafından Dünya Kupası kadrosuna dahil edilen Akliouche, şu aşamada sadece turnuvaya odaklandığını ve geleceği hakkında aceleci bir karar vermek istemediğini belirtti.

- Tüm ligler zorlu, Serie A'yı kazanmak bile kolay değil. Bence tüm ligler harika ve oynaması bile ilgi çekici.







DÜNYA KUPASI SONRASINA KALACAK

Galatasaray yönetiminin, hem sağ kanatta hem de on numara pozisyonunda görev yapabilen solak oyuncu için bütçe ayırdığı ve önümüzdeki günlerde Monaco kulübüyle resmi temasları sıklaştıracağı iddia edildi.

Fransa ile Dünya Kupası'nda boy gösterecek olan Akliouche'un, Serie A'dan gelecek tekliflerin yanı sıra Galatasaray'ın projesine de nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.