logo
22 EKİM 2026

İsmail Kartal 'sezon finali'ni görebilecek mi?


 
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, sık sık 99 puan topladığı sezonu hatırlatıyor. Kanarya 2023-2024'te tek yenilgi almıştı. Şu anda 4 haftada 2'ye ulaşıldı.
 

07.09.2026 17:55:00
Haber Merkezi
 
İsmail Kartal 'sezon finali'ni görebilecek mi?
İsmail Kartal 'sezon finali'ni görebilecek mi?

2023-2024'te 38 hafta oynanmıştı. Galatasaray 102 puanla şampiyon oldu. 99 puan toplayan Fenerbahçe'nin tek yenilgisi vardı. Beraberlik sayıları ise farklıydı. Cim-Bom 3 kez sahadan 1 puanla ayrıldı. Kanarya ise 6 kez beraberlik yaşadı. Bu arada Sarı-Kırmızılılar'ın yenilgi sayısı da 2'ydi.







Mağlubiyet oranı yüzde 50

Tekrar Fenerbahçe'nin başına geçen İsmail Kartal sık sık 99 puan topladığı sezonu hatırlatıyor. Ancak şu an itibarıyla Süper Lig'de sadece 4 maç oynandı. Ve Kanarya şimdiden 2 yenilgi gördü. Yani 2023-2024 sezonunun iki katı... Ve ligin bitmesine ciddi bir mesafe var.







Baştan aşağıya sorun

Fenerbahçe takım savunması ve fiziksel durum gibi konularda ciddi sorunlar yaşanıyor. Sarı-Lacivertliler hücumda da sıkıntılar çekiyor. İsmail Kartal bu problemleri kısa süre içinde çözmeli... Aksi halde hem kendisi hem de takımdaki bazı oyuncular açısından zorlu günler yaşanabilir.







Talisca hatası

Bir not daha... Talisca'nın apar topar BAE takımı Al Jazeera'ya hem de bedelsiz gönderilmesi büyük hataydı. Talisca'dan derbi sonrası flaş paylaşım gelmesi de manidar: "Ne ekersen onu biçersin!" 2025-2026 szonunda 47 maçta 29 gol atmayı başarmış bir oyuncu ne dese haklı!

Fenerbahçeli oyunculardan İsmail Kartal'a Galatasaray tepkisi

İsmail Kartal'ın 2-2'lik beraberlikle 2 puan bırakılan Slavia Prag maçından sonra soyunma odasında 'Bizim için önemli olan Galatasaray derbisi' manasına gelen konuşması tepki çekti.

22.10.2026 13:53:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçeli oyunculardan İsmail Kartal'a Galatasaray tepkisi
Fenerbahçeli oyunculardan İsmail Kartal'a Galatasaray tepkisi
İsmail Kartal'ın 2-2'lik beraberlikle 2 puan bırakılan Slavia Prag maçından sonra soyunma odasında 'Bizim için önemli olan Galatasaray derbisi' manasına gelen konuşması tepki çekti. Başta Greenwood, Ederson ve Guendouzi olmak üzere takımın kritik oyuncularının Şampiyonlar Ligi'nin bu kadar geri plana atılmasına tepki gösterdikleri iddia edildi.






Dün gece Slavia Prag karşısında 2-0 öne geçilmesine rağmen kaybedilen 2 puan sonrasında teknik direktör İsmail Kartal bir kez daha hedef tahtasında... Her ne kadar Roma maçından sonra "istifa" diyenlere boyun eğmiş olsa da bu kez Slavia beraberliği sonrasında tınlamadı bile.






Öyle ki 2-2 biten Şampiyonlar Ligi maçından sonra, "İstifa tezahüratları... Futbolda bunlar var. Keşke olmasaydı. Biz önümüze bakıyoruz. Derbi maçı var, kazanırız. Sonra tekrar maçlar var. Kazanırız, taraftarımızla barışırız. Bunlar olan şeyler." diyerek konsantrasyonlarının derbide olduğunu gösterdi.






Öyle olmasa takımı önde tutan Vedat Muriqi'yi 63'te oyundan alıp Lukaku'yu, yine aynı dakikada sahanın en iyilerinden Oğuz Aydın'ı çıkarıp Nene'yi ve 82'de de maç bitecekken sahanın yıldızı Greenwood'u çıkarıp İrfan Can'ı oyuna almazdı.






Zaten iddialara göre Kartal'ın maç sonu konuşmasında, "Slavia maçı önemli değil, hedef Galatasaray derbisi" tarzında yaptığı açıklamaya başta Ederson, Greenwood ve Guendouzi gibi isimlerin tepki verdiği iddia edildi.

Sergen Yalçın bu sefer aynı hatayı yapmayacak! Sürpriz isim

TFF ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Sergen Yalçın, Çağdaş Atan’ın da yer alacağı güçlü bir teknik kadro kuruyor

22.10.2026 11:20:00
Haber Merkezi
 
Sergen Yalçın bu sefer aynı hatayı yapmayacak! Sürpriz isim
Sergen Yalçın bu sefer aynı hatayı yapmayacak! Sürpriz isim
TFF ile 4 yıllık sözleşmeye imza atan Sergen Yalçın, A Millî Takım'da güçlü bir teknik kadro kurmak için kolları sıvadı. Daha önce karşılaştığı 'teknik ekibi yetersiz' eleştirilerine son vermek için; Çağdaş Atan başta olmak üzere eski yol arkadaşlarını yeniden bir araya getirmeye hazırlanıyor.






TFF, sanki kendi geleceği garanti altındaymış gibi yaptığı toplantıda A Millî Takım teknik direktörlüğü görevine Sergen Yalçın'ı getirdi. 53 yaşındaki teknik adam ve ekibiyle 4 yıllık sözleşme imzalanacağını duyurdu. Beşiktaş'ta görev aldığı son dönemde ekibinin yetersizliği nedeniyle sık sık eleştirilen Sergen Yalçın'ın yeni dönemde kimlerle çalışacağı merak konusu oldu.






Gelen ilk bilgiler ise Yalçın'ın yeni dönemde eski silah arkadaşı Çağdaş Atan'ı da yanına alarak güçlü bir teknik ekip kurmak niyetinde olduğu yönünde.






Sergen Yalçın'ın olası geniş teknik kadrosunda yer alması beklenen isimler şu şekilde kamuoyunda konuşulmaya başlandı:






Hem Beşiktaş hem de Antalyaspor dönemlerinde Yalçın'ın saha içi antrenman yükünü ve taktik uygulamalarını çeken, hocanın güvendiği iki temel antrenör Ozan Köprülü ve Murat Kaytaz kesin olarak teknik ekipte yer alacak.






Son dönem teknik heyet yapılanmasında fiziksel ve atletik performans analizlerini yöneten bilimsel kurul ekibinde Prof. Dr. Niyazi Eniseler ve Barış Gürol'a yer açılması muhtemel.






Derbi öncesi psikolojik üstünlük Galatasaray'da! Fenerbahçe'nin işi zor

Şampiyonlar Ligi haftasında zıt kaderler yaşayan devler, Sami Yen'deki büyük randevuya kilitlendi. Prag karşısındaki kayıpla türbülansa giren Fenerbahçe’de İsmail Kartal derbiyi 'can simidi' olarak görürken, Fransa’da Lille’i darmadağın eden Galatasaray’da Okan Buruk ise soğukkanlılıkla zafere odaklandı

22.10.2026 10:59:00
Haber Merkezi
 
Derbi öncesi psikolojik üstünlük Galatasaray'da! Fenerbahçe'nin işi zor
Derbi öncesi psikolojik üstünlük Galatasaray'da! Fenerbahçe'nin işi zor
Fenerbahçe dün akşam 2-0 öne geçtiği maçta Slavia Prag ile 2-2 berabere kalarak dev bir türbülansa girdi... Galatasaray ise Fransa Ligue 1'de topladığı puanlarla PSG'nin averajla da olsa üstünde yer alan Lille'i hem de deplasmanda 4-2'lik skorla ezdi geçti.






İki takım pazartesi akşamı Sami Yen'de dev bir derbiye çıkacak... Dün gece istifaya davet edilen Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın ilk sözleri, "Galatasaray'ı yener kendimizi affettiririz" olmuştu.






Okan Buruk ise bu akşamki Lille zaferinden sonra, "Şimdi hedefimiz bu maçı unutup derbiye odaklanmak" dedi. İki teknik adamın açıklamalarına bakınca Kartal'ın önceliğinin derbi olduğu, Buruk'un ise bu akşamdan itibaren derbiye konsantre olmaya başlayacağı akıllara geldi.






Fenerbahçe için bu derbi artık sadece bir lig maçı değil; hem teknik heyetin geleceğini belirleyecek hem de sezonun kırılma noktasını oluşturacak bir "ya tamam ya devam" karşılaşması.






Sarı-kırmızılılar, Ali Sami Yen'e hem moral üstünlüğüyle hem de Avrupa zaferinin getirdiği ritimle giriyor. Buruk'un bu yaklaşımı, Galatasaray'ın maça daha rahat, özgüvenli ve baskıyı rakibine yıkan bir psikolojik yapıda çıkacağını gösteriyor.






Para musluğunun başına Thomas Reis geçti! Trabzonspor prime doyacak

Trabzonspor, Beşiktaş galibiyetiyle şampiyonluk yarışındaki kararlılığını gösterirken; yönetim, dev derbinin özel prim miktarını belirleme yetkisini tamamen teknik direktör Thomas Reis’e devretti

21.10.2026 12:50:00
Haber Merkezi
 
Para musluğunun başına Thomas Reis geçti! Trabzonspor prime doyacak
Para musluğunun başına Thomas Reis geçti! Trabzonspor prime doyacak
Beşiktaş karşısında sisteme sadık kalarak 6 net fırsat yakalayan Trabzonspor, dev derbiden 2-0'lık haklı bir zaferle ayrıldı. Soyunma odasında coşku tavan yaparken, iddialara göre Başkan Ertuğrul Doğan ve kurmayları prim miktarını belirleme yetkisini Thomas Reis'e devrederek tecrübeli hocaya olan güvenini tescilledi.






Beşiktaş'a eve götürmesi için topu verip 3 puanı alan Trabzonspor, Thomas Reis'le şampiyonluk yarışındaki kararlılığını net şekilde gösterdi. Savunmadan hücuma kadar sisteme sadık kalan bordo-mavililer, siyah-beyazlılar karşısında 6 net pozisyon yakaladı; tribünde taraftarı, protokolde de Başkan Ertuğrul Doğan'ı mest etti.






GÖZLER PRİMDE

Son düdükle birlikte soyunma odasında büyük bir coşku yaşanırken, oyuncuların gözü derbi için açıklanacak özel prime çevrildi.

Trabzonspor'da gelenekselleşen derbi prim sistemi için bu kez ezber bozan ve kulüp tarihinde örneğine az rastlanır farklı bir yöntem izleme kararı alındı.






YETKİ REİS'DE

Bordo-mavili yönetim, Beşiktaş galibiyeti sonrasında soyunma odasında primi belirleme yetkisini doğrudan teknik direktör Thomas Reis'e verdi.






Karadeniz ekibinin patronu Ertuğrul Doğan ve kurmayları, prim miktarını tamamen Reis'in takdirine bırakarak hem tecrübeli çalıştırıcıya hem de takıma olan güvenini tescilledi.

İsmail Kartal'ın son barutu Galatasaray

Slavia Prag şoku sonrası Fenerbahçe'de kazan fokur fokur kaynıyor... Galatasaray derbisi öncesi kredisini tüketen İsmail Kartal için tehlike çanları çalarken, olası bir derbi mağlubiyetinde 'Onu Aziz Yıldırım bile kurtaramaz' iddiaları camiada yüksek sesle yankılanıyor

21.10.2026 11:46:00
Haber Merkezi
 
İsmail Kartal'ın son barutu Galatasaray
İsmail Kartal'ın son barutu Galatasaray
Fenerbahçe'de işler iyi gitmiyor… Kazansa da tepki var, kaybetse de. Pazartesi akşamı oynanacak Galatasaray derbisinden önce 2-0 öne geçip Slavia Prag'la 2-2 berabere kalmak ise İsmail Kartal için olabilecek en kötü senaryo oldu.






Şampiyonlar Ligi'ne Roma beraberliği ile başlayan ve o maç sonunda istifaya davet edilen Kartal, o gece görevi bırakmıştı ancak zorla geri döndürüldü. Daha sonra da istifaya davet edildi ancak kulaklarını tıkadı. Bu gece Slavia Prag beraberliği sonrasında istifa çağrıları daha yüksek çıktı.






Kartal'ın şu an için istifa etmek gibi bir niyeti yok. Zaten maçtan sonra da, "Bu maç geride kaldı. Galatasaray maçına ekibimizle birlikte hazırlanacağız." diyerek tribünlerden yükselen çağrıya kulaklarının tıkalı olduğunu kanıtladı.






Daha önce istifa ettiğinde zaten Başkan Aziz Yıldırım izin vermemişti. Şu an istifa etse bile takımı Galatasaray derbisine çıkaracak kimse olmadığı için, Fenerbahçe'de en azından pazartesi gecesine kadar bir değişiklik söz konusu değil.

Ancak Fenerbahçe, Galatasaray'a da kaybederse işte o dakikadan sonra İsmail Kartal'ı Aziz Yıldırım bile kurtaramaz. Bu sözler camiada yüksek sesle yankılanıyor.

Vincenzo Italiano'nun travması değişmiyor

Trabzonspor karşısında alınan 2-0’lık yenilgi sonrası Vincenzo Italiano’nun 'Deplasmanda olmuyor' itirafı, İtalyan teknik adamın Serie A yıllarındaki acı tabloyu gündeme getirdi

21.10.2026 11:28:00
Haber Merkezi
 
Vincenzo Italiano'nun travması değişmiyor
Vincenzo Italiano'nun travması değişmiyor
Trabzonspor karşısında alınan 2-0'lık yenilgi sonrası Vincenzo Italiano'nun 'Deplasmanda olmuyor' itirafı, İtalyan teknik adamın Serie A yıllarındaki acı tabloyu gündeme getirdi. Fiorentina, Bologna ve Spezia dönemlerinde de dış sahada çöken Italiano'nun taktiksel ısrarı, Beşiktaş'ta da kronik bir krize dönüşmek üzere.






Trabzonspor'a deplasmanda 2-0 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Vincenzo Italiano'nun maç sonu yaptığı "deplasmanda odaklanamıyoruz" itirafı, İtalyan hocanın Serie A yıllarını akıllara getirdi. Deplasman kabusu Italiano'nun peşini bırakmayan kronik bir sorun.






DEPLASMAN KABUSU

Fiorentina döneminde iki kez UEFA Konferans Ligi finali oynatan Italiano, iç sahada maç başına 2.00 puan ortalaması yakalarken, dış sahada bu oran 1.22'ye kadar geriledi. Fiorentina, İtalyan hocayla deplasman maçlarının yalnızca %34'ünü kazanabildi.







Bologna'yı Avrupa potasında tutmayı başarsa da dış saha performansı yine kriz üretti. İç sahada 1.90 puan ortalaması tutturan Italiano, deplasmanlarda 1.20 puan ortalamasında kaldı.

Çıkış yaptığı Spezia'da dış saha galibiyet oranı %26'da kalan tecrübeli hoca, çıktığı 19 deplasman maçında kalesinde 41 gol gördü.







OYUN FELSEFERİNDEN TAVİZ VERMİYOR

Italiano takımlarının dış sahadaki en büyük problemi, oyun felsefesinden taviz vermemesi olarak öne çıkıyor. Defans çizgisini orta sahaya yakın kuran ve önde yoğun baskı uygulayan İtalyan çalıştırıcı, iç sahada taraftar desteğiyle rakiplerini boğmayı başarıyor.







Ancak deplasmanlarda rakip taraftar baskısı ve hızlı geçiş hücumları devreye girdiğinde bu sistem büyük açıklar veriyor. Trabzonspor'un Beşiktaş karşısında sadece 291 pas yapmasına rağmen 6 büyük gol şansı bulması, Italiano'nun "yüksek savunma çizgisi" riskinin Süper Lig'deki en somut yansıması oldu.

Galatasaray'da kritik soru: Rafael Leao, Fenerbahçe maçına yetişecek mi?

Galatasaray'da sakatlanan Rafael Leao'nun kasığındaki ciddi ödem nedeniyle MR'ı çekilemezken, yıldız futbolcunun Lille ve Fenerbahçe maçlarını kaçırma riski bulunuyor

19.10.2026 14:00:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'da kritik soru: Rafael Leao, Fenerbahçe maçına yetişecek mi?
Galatasaray'da kritik soru: Rafael Leao, Fenerbahçe maçına yetişecek mi?
Galatasaray'da ödem dağılırsa yarın MR'a girecek olan Rafael Leao için en iyi senaryo hafif zorlanma ya da mikro yırtık... Ancak bu durumda bile en az 1-3 hafta sahalardan uzak kalması muhtemel. Böyle bir durumda Portekizli futbolcu hem Lille maçını kaçırır hem de Fenerbahçe derbisinde oynaması zora girer.






Galatasaray'ın patates tarlasını andıran zeminde oynanan Gençlerbirliği maçında sakatlanarak oyundan çıkan Rafael Leao'dan gelen ilk haberler hiç de parlak değil. Yapılan ilk açıklamaya bakılacak olursak yıldız futbolcunun kasık adalesindeki durum ciddi. Oluşan ödem nedeniyle dün MR bile çekilemedi. Ödem dağılırsa durumu bugün netleşecek.






LEAO İÇİN HEYECANLI BEKLEYİŞ

Oyuncunun ayağının kayması sonucu meydana gelen hiperekstansiyon tipi sakatlıklarda, ödem nedeniyle MR çekilememesi; kasık tendonunda veya addüktör kas grubunda yüksek dereceli (Grade 2 veya Grade 3) bir yırtık şüphesini artırdı.






GALATASARAY ÇOK KRİTİK MAÇLARA ÇIKIYOR

Sağlık kurulunun ilk müdahalesinin ardından yıldız futbolcunun sahalardan ne kadar uzak kalacağı, yapılacak detaylı MR incelemesinin ardından netlik kazanacak. En iyi ihtimalle Grade 1, yani hafif zorlanma ya da mikro yırtık tespit edilmesi bile Galatasaray'ın başından aşağı kaynar sular dökülmesine neden olacak. Bu durumda Portekizli oyuncu 1 ila 3 hafta sahalardan uzak kalacağı için hayati Lille maçıyla beraber Fenerbahçe derbisinde de forma giyemeyecek.






Galatasaray'ın başka şansı yok! Okan Buruk'un eli mahkum

Süper Lig'de Fenerbahçe derbisi yaklaşırken Galatasaray'da tüm gözler Şampiyonlar Ligi'ndeki kritik Lille deplasmanına çevrildi. Barcelona yenilgisi ve Gençlerbirliği maçındaki tutuk futbol sonrası alarm zilleri çalarken, Okan Buruk'un Fransız ekibinin ön alan presini kırmak için radikal bir taktik değişikliğine gitmesi şart.
 

19.10.2026 12:53:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'ın başka şansı yok! Okan Buruk'un eli mahkum
Galatasaray'ın başka şansı yok! Okan Buruk'un eli mahkum
Gelecek hafta sonunda oynanacak Fenerbahçe derbisi çok önemli… Ancak son 4 yılın şampiyonu Galatasaray'da taraftarlar için öncelik Şampiyonlar Ligi'nde. Bu yüzden Fransa deplasmanında oynanacak Lille maçına çok daha fazla önem veriyorlar.

Galatasaray bu maç öncesinde birden fazla anlamda alarm veriyor. Sadece 4-1 kaybedilen Barcelona maçında oynanan kötü futbol değil, 1-0 kazanılmasına rağmen Gençlerbirliği maçında sahanın en iyisinin Uğurcan Çakır olması da Okan Buruk için alarm zillerinin çalmasına neden oluyor.






LILLE GALATASARAY'I GAFİL AVLAYABİLİR

Lille; hücumdan defansa, defanstan hücuma geçişleri (kontratak sayısı: 4) çok yüksek tempoda yapıyor. Galatasaray'ın özellikle 112.5 top kaybı yaptığı bir senaryoda Lille, bu depar gücüyle sarı-kırmızılı savunmayı gafil avlayabilir.






KALEDEN OYUN KURMA TEHLİKESİ

Lille'in maç başına 15 top çalma, 7.7 pas arası ve 46.7 topu geri kazanma istatistiği; rakiplerine nefes aldırmayan sert bir ön alan ve orta saha baskısı uyguladıklarını gösteriyor. Galatasaray geriden çıkarken Uğurcan Çakır, Davinson veya Abdülkerim üzerinden oyun kurmaya çalıştığında, Lille'in bu pres kurgusuna takılabilir.






OSIMHEN EN ÖNEMLİ SİLAH

Galatasaray'ın baskıdan kurtulmak için ceza sahası dışından ezbere paslar yerine, ileride Osimhen'i direkt bir istasyon olarak kullanması ve ikinci topları toplaması gerekecek gibi duruyor.






OKAN BURUK'UN PLANI

Fransa'daki maçta topla oynama oranının dengelenmesi muhtemel. Okan Buruk'un Gençlerbirliği maçındaki gibi oyunu geniş alana yayan, yavaş pasa dayalı anlayıştan acilen vazgeçip; daha kompakt, bloklar arası mesafesi dar ve Osimhen'e direkt geçişlerle giden bir plan hazırlaması şart.

Batrakov Mertens'i unutturacak!

Galatasaray'ın bu sezon en faydalı transferi büyük ölçüde şekillendi. 

19.10.2026 10:40:00
Haber Merkezi
 
Batrakov Mertens'i unutturacak!
Batrakov Mertens'i unutturacak!
Galatasaray'ın bu sezon en faydalı transferi büyük ölçüde şekillendi. Alexei Batrakov, sarı-kırmızılı formayla geçirdiği ilk dönemeçte hem Okan Buruk'tan tam not aldı hem de formayı alıp uzun yıllar taşıyabileceğini sahadaki akıl dolu hamleleriyle kanıtladı. Mertens'in mirasını devralmak için gereken kumaşa fazlasıyla sahip olduğunu gösterdi.






Galatasaray'ın sezon başında Avrupa'nın dev kulüplerinin elinden kaptığı Alexei Batrakov, adaptasyon sürecini atlattıkça her hafta üstüne koya koya gitmeye devam edecek gibi duruyor. Rus oyuncu, Barcelona maçında attığı golden sonra zorlu geçen Gençlerbirliği maçının da iyileri arasında yer aldı.






OKAN BURUK ÖVMELERE DOYAMADI

"Geleceğin Mertens'i" olmak için gerekli olan tüm yeteneğe sahip olan Rus oyuncuya Okan Buruk'un da çok büyük bir inancı var. Genç teknik adam, Gençlerbirliği maçından sonra Batrakov için, "Oyun içindeki aklıyla, mücadelesiyle, takım oyununu iyi oynamasıyla...







Özellikle son bölümde Batrakov'u sol tarafa aldım, 4-4-2'ye döndüm; sol taraftaki oyunu da çok iyi oynadı. Topla buluşmaları, bağlantı olmaları... Savunmadaki son hamlesi; geçen hafta bu hamleyi Eren yapmıştı, bu hafta Batrakov yaptı ve iki tane böyle gol bulduk." övgüsünü dizdi. Ayrıca Rus oyuncunun takım arkadaşlarıyla olan birlikteliğini de övdü.






BATRAKOV AĞIRLIĞINI HİSSETTİRİYOR

Maç başına 2.3 kilit pas ve 1.22 asist beklentisi (xA) üreten genç oyuncu, şu ana kadar hanesine 2 asist yazdırdı. 23.0 isabetli pas (%86 isabet oranı) ve rakip yarı sahada 16.8 isabetli pas ortalaması, onun baskı altında dahi oyunu yönlendirebildiğini gösterdi.







2 net büyük şans yaratan Batrakov, takımın hücum organizasyonlarında kilit bir köprü görevi üstlenmeye başladı. Maç başına 1.8 topu geri kazanma ve 0.5 top çalma istatistiği, Batrakov'un sadece hücumda değil, savunma geçişlerinde de mücadeleden kaçmadığının göstergesi.

Kim Min-Jae'nin Fenerbahçe'ye dönüş planı ne durumda?

Fenerbahçe'ye döneceği konuşulan Kim Min-jae, 35 milyon euro bonservisle Arsenal'in kış dönemi transfer hedefine girdi

18.10.2026 12:40:00
Haber Merkezi
 
Kim Min-Jae'nin Fenerbahçe'ye dönüş planı ne durumda?
Kim Min-Jae'nin Fenerbahçe'ye dönüş planı ne durumda?
Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Güney Koreli stoper Kim Min-jae'nin Türkiye'ye dönüşü bekleniyordu. Ancak muhtemel yeni adresi herkesi şaşırtabilir.






Fenerbahçe, 2021 yazında BJ Guoan'a 3 milyon euro ödeyerek Kim Min-jae'yi kadrosuna katmıştı. Oyuncunun sonraki kariyeri şöyle gelişti:






Napoli: 19 milyon euro
Bayern Münih: 50 milyon euro

29 yaşındaki stoper, Bayern Münih'te daha önce hiç yaşamadığı kadar yedek kaldı.






ARSENAL'DEN HAMLE

Ve uzun süredir 1.90 boyundaki savunmacının adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılıyordu. Ancak beklenen "Türkiye dönüşü" hiç yaşanmayacak gibi duruyor. İngiltere kaynaklı haberlere göre; defans hattında sıkıntı yaşayan Arsenal, kış döneminde Bayern Münih'e resmi teklifini iletecek.






BEKLENEN BONSERVİS BELLİ

Alman devinin kafasındaki rakamın 35 milyon euro olduğu öğrenildi. Kim Min-jae'nin Bayern Münih'le 30 Haziran 2028'e kadar mukavelesi var. Fakat uzun süredir satış listesinde... Arsenal'in 35 milyonluk rakamı hiç sorun olmadan masaya koyacağı belirtildi. Özetle yıldız stoperin sonraki adresi İngiltere gibi duruyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.