logo
19 MART 2024

Kamyon ortalığı savaş alanına çevirdi

Antalya’nın Aksu ilçesinde aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan LPG yüklü kamyonet yan yola saparak önce bariyerlere, sonra çekici bekleyen park halindeki bir araca ve elektrik direklerine çarparak durabildi. Park halindeki aracın sürücüsü ölümden saniyelerle kurtulurken o anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi

03.08.2021 12:50:00 /
Kaza, dün saat 13.00 sıralarında Aksu ilçesi Serik Caddesi üzerinde meydana geldi. Ana cadde üzerinde direksiyon hakimiyetini kaybeden Ozan Güven yönetimindeki 34 BZF 70 plakalı LPG yüklü araç, anayoldan savrulmaya başlayarak tali yolda park halinde çekici bekleyen yabancı plakalı Hasan İnci’ye ait otomobile ve ardından elektrik direklerine çarparak durabildi. Araç içerisinde bulunan 5 yaşındaki çocuk yaralandı ve olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Aracı arızalandığı için ağacın gölgesinde park halinde beklediğini kaydeden Hasan İnci, “Hollanda’dan 3 haftalığına tatile geldim. Aracım arızalandığı için çekiciyi bekliyordum. Ben eşimle dışardayken, 5 yaşındaki oğlum arabanın içinde oturuyordu. O an kamyon şoförü yoldan çıktı arabayı önüne aldı buraya sürükledi. Çocuğum yaralı hastaneye götürdüler. Nefes almakta zorluk çekiyordu. Durumları nasıl bilmiyorum” dedi.

Kaza anı güvenlik kamerasında

Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan kazada can kaybı yaşanmadı. Görüntülerde, 34 BZF 70 plakalı LPG yüklü araç seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolsüz bir şekilde ana yoldan tali yola doğru ilerliyor. Araç daha sonra park halinde çekici bekleyen PR-759-H plakalı otomobile ve elektrik direklerine çarpıyor.



logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.