Malatya’da Prof. Dr. Haydar Baş için vefa ikramı: Dualar merhum Lider için edildi
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Malatya İl Başkanlığı, ebedi genel başkan merhum Prof. Dr. Haydar Baş’ın vefat yıl dönümü vesilesiyle anlamlı bir anma etkinliği düzenledi. Şehir merkezinde gerçekleştirilen program kapsamında, merhum liderin aziz ruhuna ithafen vatandaşlara lokma ikramında bulunuldu
12.04.2026 23:12:00
Hasan Gündoğdu
Hasan Gündoğdu





Malatya İl Başkanı Mehmet Kutlu'nun bizzat katıldığı ve koordine ettiği etkinlikte, Malatyalı vatandaşlar ikramlara yoğun ilgi gösterdi. Dualar eşliğinde yapılan dağıtımlar sırasında, Prof. Dr. Haydar Baş'ın Türkiye'nin birliği ve beraberliği için ömrünü adadığı fikirleri yâd edildi.

İl Başkanı Mehmet Kutlu: "O'nun gönül kapısı her zaman milletiyle beraberdi"

Vatandaşlardan yoğun katılım

Program, Prof. Dr. Haydar Baş'ın ruhu için gönderilen dualarla son bulurken; BTP Malatya İl Başkanlığı, milli projeleri ve çözüm odaklı siyaset anlayışını şehrin her noktasına taşımaya devam edeceklerini bildirdi.

İl Başkanı Mehmet Kutlu: "O'nun gönül kapısı her zaman milletiyle beraberdi"
Etkinlik alanında vatandaşlarla bir araya gelen BTP Malatya İl Başkanı Mehmet Kutlu, merhum liderin mirasına sahip çıkmanın önemine vurgu yaparak şunları söyledi:
Ebedi Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş Bey'in aramızdan ayrılışının yıl dönümünde, O'nun paylaşıma ve halkla kucaklaşmaya verdiği önemi Malatya'da yaşatıyoruz. Bugün burada dağıttığımız lokmalar vesilesiyle hemşehrilerimizin hayır dualarını aldık. Prof. Dr. Haydar Baş, Milli Ekonomi Modeli ile milletimize refahı, dik duruşuyla da tam bağımsızlığı miras bırakmıştır. Bizler de Malatya teşkilatı olarak O'nun çizdiği bu asil yolda yürümeye devam edeceğiz. Rabbim mekanını cennet eylesin.

Vatandaşlardan yoğun katılım
Kurulan stantta lokma ikramlarını kabul eden Malatyalılar, merhum Prof. Dr. Haydar Baş'a olan sevgi ve saygılarını dile getirdiler. BTP heyetiyle samimi diyaloglar kuran vatandaşlar, düzenlenen bu vefa örneği için İl Başkanı Mehmet Kutlu ve yönetimine teşekkürlerini iletti.

Program, Prof. Dr. Haydar Baş'ın ruhu için gönderilen dualarla son bulurken; BTP Malatya İl Başkanlığı, milli projeleri ve çözüm odaklı siyaset anlayışını şehrin her noktasına taşımaya devam edeceklerini bildirdi.



















































































