Mansur Yavaş, ‘Fitre Ver’ ve ‘Fidye Ver’ kampanyalarını başlattı
İhtiyaç sahipleriyle hayırseverler arasında köprü olan Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının bereketi her sofrada hissedilsin diye ‘Fitre Ver’ ve ‘Fidye Ver’ kampanyalarını başlattı. Vatandaşlar, “fitrever.ankara.bel.tr” adresi üzerinden kampanyaya katılabiliyor.
Haber Merkezi





Büyükşehir Belediyesi, her bayram olduğu gibi yine vatandaşın yanında olmaya ve ihtiyaç sahipleriyle hayırseverler arasında köprü olmaya devam ediyor. Hayırseverler; https://fitrever.ankara.bel.tr/ adresi üzerinden ihtiyaç sahibi vatandaşların Başkent Kartlarına bağışta bulunabilecek.
Ramazan'da da alan el veren eli görmesin istedik. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızla aramızda köprü olacak Fitre Ver kampanyasını başlatıyoruz.
— Mansur Yavaş (@mansuryavas06) March 11, 2024
Ankara'da kurduğumuz dayanışma ağına katılmak isteyen vatandaşlarımız için:https://t.co/TuoT7Sdvg9 pic.twitter.com/ZOhrW2wICX
KAMPANYAYI MANSUR YAVAŞ DUYURDU
Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan kampanyaları Başkan Mansur Yavaş sosyal medya hesaplarından yaptığı şu paylaşımla duyurdu:
"Ramazan'da da alan el veren eli görmesin istedik. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızla aramızda köprü olacak Fitre Ver kampanyasını başlatıyoruz. Ankara'da kurduğumuz dayanışma ağına katılmak isteyen vatandaşlarımız için: https://fitrever.ankara.bel.tr/"
KAMPANYAYA İLK GÜNDEN YOĞUN İLGİ
Hayırseverlerin fitre ve fidyelerinin ihtiyaç sahiplerine eşit olarak dağıtılabilmesi amacıyla tek seferde 5 işlemin yapılabildiği sistemde 30 günlük fidye yardım seçeneği de bulunuyor.
Paylaşma, yardımlaşma ve dayanışma ruhu ile ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatarak, Ramazan'ı daha huzurlu ve bereketli geçirmelerine katkı sağlamak isteyen, kampanyanın ilk gününden itibaren Türkiye'nin 81 ilinden bağışta bulunmaya başlayan hayırseverler kısa sürede yaklaşık 2 milyon TL destekte bulundu.
Hayırsever vatandaşlar "https://fitrever.ankara.bel.tr/" internet sitesi üzerinden bağışta bulunmaya devam ediyor.











































































