logo
06 MART 2026


Muslera ve Torreira var, Rossi yok

Uruguay'ın 2022 FIFA Dünya Kupası kadrosu açıklandı

11.11.2022 12:30:00
Muslera ve Torreira var, Rossi yok
Muslera ve Torreira var, Rossi yok

Katar'daki 2022 FIFA Dünya Kupası'na katılacak Uruguay Milli Futbol Takımı'nın kadrosu belli oldu.

Teknik direktör Diego Alonso'nun açıkladığı 26 kişilik kadroda, Galatasaraylı Fernando Muslera ve Lucas Torreira ile Trabzonspor'dan Maxi Gomez bulunurken, Fenerbahçeli Diego Rossi yer almadı.

H Grubu'nda Gana, Portekiz ve Güney Kore ile karşılaşacak Uruguay'ın kadrosunda şu isimler bulunuyor:

Kaleci: Fernando Muslera (Galatasaray), Sergio Rochet (Nacional), Sebastian Sosa (Independiente)

Savunma: Ronald Araujo (Barcelona), Sebastian Coates (Sporting Lisbon), Martin Caceres (LA Galaxy), Guillermo Varela (Flamengo), Matias Vina (Roma), Mathias Olivera (Napoli), Jose Maria Gimenez (Atletico Madrid), Diego Godin (Velez Sarsfield), Jose Luis Rodriguez (Nacional)

Orta saha: Lucas Torreira (Galatasaray), Matias Vecino (Lazio), Rodrigo Bentancur (Tottenham), Manuel Ugarte (Sporting Lizbon), Giorgian de Arrascaeta (Flamengo), Nicolas de la Cruz (River Plate), Federico Valverde (Real Madrid), Facundo Pellistri (Manchester United), Agustin Canobbio (Athletico Paranaense), Facundo Torres (Orlando)

Forvet: Luis Suarez (Nacional), Darwin Nunez (Liverpool), Maxi Gomez (Trabzonspor), Edinson Cavani (Valencia). AA

4 maçtır kazanamayan sarı-kırmızılıların hedefi Başakşehir

Göztepe, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında yarın Başakşehir'e konuk olacak. Ligde 4 maçtır kazanamayan sarı-kırmızılılar, karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak

06.03.2026 10:25:00
İhlas Haber Ajansı
4 maçtır kazanamayan sarı-kırmızılıların hedefi Başakşehir
4 maçtır kazanamayan sarı-kırmızılıların hedefi Başakşehir
Göztepe, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında yarın Başakşehir'e konuk olacak. Ligde 4 maçtır kazanamayan sarı-kırmızılılar, karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Göztepe yarın saat 20.00'de Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Ligde İzmir temsilcisi 11 galibiyet, 9 beraberlik ve 4 mağlubiyet sonucunda topladığı 42 puanla 5. sırada bulunuyor.

İstanbul ekibi ise 11 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyetle aldığı 39 puanla 5. basamakta yer alıyor.

Ligde 4 maçtır kazanamayan İzmir temsilcisi, deplasmanda oynayacağı bu kritik karşılaşmayı kazanarak Avrupa kupaları hedefi doğrultusunda yoluna emin adımlarla devam etmeyi amaçlıyor. Muhtemel bir mağlubiyet durumunda ise Başakşehir, Göztepe ile puanlarını eşitleme fırsatı yakalayacak.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan mücadeleyi ise Göztepe, taraftarı önünde 1-0 kazanmayı başarmıştı.

Öte yandan bu zorlu mücadeleyi Trabzon bölgesi hakemlerinden Yasin Kol yönetecek. Kol'un yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Mehmet Salih Mazlum yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Melih Aldemir olacak.

Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu'nda Galatasaray'a 1 kez kaybetti

Beşiktaş, 2016 yılının nisan ayında açılan yeni stadında Galatasaray'ı, Süper Lig'de 9 kez ağırladı. Siyah-beyazlılar, bu mücadelelerde 7 galibiyet elde ederken, rakibine sadece 1 kez kaybetti

05.03.2026 12:22:00 / Güncelleme: 05.03.2026 12:24:52
İHA
Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu'nda Galatasaray'a 1 kez kaybetti
Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu'nda Galatasaray'a 1 kez kaybetti
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş, 7 Mart Cumartesi günü Galatasaray'ı ağırlayacak. Ligde oynadığı son 13 maçta yenilgi yaşamayan siyah-beyazlılar, namağlup serisini sarı-kırmızılılar karşısında da sürdürmeye odaklandı.

Kartal'ın bu mücadeledeki iç saha avantajı ise dikkat çekiyor. Siyah-beyazlı ekip, 11 Nisan 2016'da Bursaspor maçıyla rakiplerini konuk etmeye başladığı yeni stadında Galatasaray'la ligde 9 defa karşılaştı. Beşiktaş, bu müsabakalarda 7 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi yaşadı. Kartal, attığı 16 gole karşılık filelerinde ise 6 gol gördü.

Siyah-beyazlılar, söz konusu süreçteki tek beraberliğini yeni statta oynanan ilk derbide 24 Eylül 2016'da 2-2'lik skorla aldı.



Son 10 maçta 1 kez yenildi

Siyah-beyazlı ekip, ligde Galatasaray'ı ağırladığı son 10 mücadelenin sadece 1'inden mağlup ayrıldı. Beşiktaş, söz konusu süreçte evinde Cimbom'a karşı son yenilgisini 2023-2024 sezonunda 3 Mart 2024 tarihinde 1-0'lık skorla yaşadı.

Geriye kalan 9 müsabakanın 8'inden siyah-beyazlılar galip ayrılırken, 1'inde de taraflar 1'er puana razı oldu.

Okan Buruk'un 19. derbisi

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılıları çalıştırdığı dönemde Fenerbahçe ve Beşiktaş ile 18 kez mücadele ederken, 9 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 4 beraberlik aldı

05.03.2026 12:19:00
İHA
Okan Buruk'un 19. derbisi
Okan Buruk'un 19. derbisi
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray cumartesi günü Beşiktaş'a konuk olacak. Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk, göreve başladığı dönemden bu yana derbilerde başarılı performans sergiledi.

2022 yılında takımın başına geçen Buruk, 3.5 yıllık süreçte Fenerbahçe ve Beşiktaş ile 18 kez karşı karşı karşıya geldi.

52 yaşındaki teknik adam, Fenerbahçe ile 10 derbiye çıkarken, 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Deneyimli teknik adam, Beşiktaş ile oynadığı 8 müsabakada 4 galibiyet elde ederken, 3 kez yenildi, 1 kez de berabere kaldı.

Okan Buruk son olarak TFF Süper Kupa finalinde Fenerbahçe'ye 2-0'lık skorla kaybetti.

Liverpool, lig sonuncusu Wolverhampton'a yenildi

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki rakibi Liverpool, ligde son sırada yer alan Wolverhampton'a 2-1 mağlup oldu

04.03.2026 11:29:00
AA
Liverpool, lig sonuncusu Wolverhampton'a yenildi
Liverpool, lig sonuncusu Wolverhampton'a yenildi
Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki rakibi Liverpool, ligde son sırada yer alan Wolverhampton'a 2-1 mağlup oldu.

Liverpool, Premier Lig'in 29. hafta mücadelesinde Wolverhampton'a konuk oldu.

Ev sahibi ekibin 78. dakikada Rodrigo Gomes ile öne geçtiği karşılaşmada Liverpool, 83. dakikada Muhammed Salah ile skora dengeyi getirdi.

Ligde son sırada yer alan Wolverhampton, 90+4. dakikada Andre'nin golüyle galibiyete uzanırken, son iki maçında Aston Villa ve Liverpool gibi güçlü rakiplerini puansız gönderdi.

Mısırlı futbolcu Salah, Kasım 2025'ten bu yana ligde ilk kez rakip fileleri havalandırdı.

Son şampiyon Liverpool, lider Arsenal'ın 16 puan gerisinde 5. sırada bulunuyor.

Liverpool, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında 10 Mart Çarşamba günü Galatasaray'a konuk olacak.

Recep Uçar, Rizespor'un hedefini açıkladı

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Recep Uçar, Süper Lig'de kalan maçlarda iyi sonuçlar alarak sezonu en iyi noktada tamamlamak istediklerini söyledi

04.03.2026 11:27:00
AA
Recep Uçar, Rizespor'un hedefini açıkladı
Recep Uçar, Rizespor'un hedefini açıkladı
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Recep Uçar, Süper Lig'de kalan maçlarda iyi sonuçlar alarak sezonu en iyi noktada tamamlamak istediklerini söyledi.

Yeşil-mavili kulübün Kalamış'ta bir otelde düzenlediği iftar programına, Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Safa Koçoğlu Gürsoy, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı İbrahim Turgut, teknik direktör Recep Uçar, Rizesporlu futbolcular, Karadeniz ekibinin ve TFF'nin yönetim kurulu üyeleri ile davetliler katıldı.

Başkan İbrahim Turgut ile teknik direktör Recep Uçar, programdan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Kulübün organize ettiği programda bir araya geldiklerini anımsatan Uçar, "Benim adıma belki bu üç aylık süreçte katıldığım en büyük, en güzel organizasyonlardan biriydi. Böyle organizasyonlar camiaların bütünleşmesini, kenetlenmesini sağlayan organizasyonlar.

Belki tesis, antrenman sahasında sıkışan hayatımızın dışında camianın ne kadar büyük bir camia olduğunu üzerimizdeki görevin, sorumluluğun ne kadar büyük olduğunu böyle bir organizasyonlar bizlere hatırlatıyor.

Bundan dolayı çok mutlu olduk. Rizespor'u seven, kalbinde o sevgiyi taşıyan, daha önce başkanlık, yöneticilik yapmış ama en azından her birinin ortak noktası Rizespor taraftarı olan insanlarla bir araya gelmek gerçekten beni mutlu etti. Organizasyonu tertip eden Başkan İbrahim Bey'e, yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyoruz. Umarım Rizespor olarak aldığımız sonuçlarla sene sonunda da camiayı mutlu ederiz." ifadelerini kullandı.



Ziraat Türkiye Kupası'nın kendileri adına önemli bir hedef olduğunu belirten 50 yaşındaki teknik direktör, "Grup aşamasında Gaziantep FK maçıyla iyi başladık ama sonrasındaki Erzurumspor FK ve Beyoğlu Yeni Çarşı maçlarının benim tarafımdan açıklanabilir tarafı yok.

İddiamız matematiksel olarak devam ettiği sürece biz sonuna kadar iddiamızın peşinde olacağız. Rakip yarın Beşiktaş. Aldığı sonuçlarla 2026'nın lig lideri. Son haftalarda çok formda olan bir takım. Şansımız bazı takımlardan daha az gibi gözükse de biz dediğim gibi matematik olarak şansımız devam ettiği sürece son ana kadar kovalayıp gruptan çıkmak istiyoruz. Umarım da yarın bunu başarırız." diye konuştu.

Tedesco bu maçta da yok

Fenerbahçe, Teknik Direktör Domenico Tedesco'nun geçirdiği ağır enfeksiyon nedeniyle tedavisinin devam ettiğini belirterek, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 4. haftasındaki Gaziantep FK maçında da takımının başında yer alamayacağını açıkladı

04.03.2026 11:21:00
İhlas Haber Ajansı
Tedesco bu maçta da yok
Tedesco bu maçta da yok
Fenerbahçe, Teknik Direktör Domenico Tedesco'nun geçirdiği ağır enfeksiyon nedeniyle tedavisinin devam ettiğini belirterek, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 4. haftasındaki Gaziantep FK maçında da takımının başında yer alamayacağını açıkladı.

Sarı-lacivertlilerin sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Teknik Direktörümüz Domenico Tedesco'nun geçirdiği ağır enfeksiyon nedeniyle tedavi süreci devam etmektedir. Bu doğrultuda hocamız, bugün oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 4. hafta maçında Gaziantep FK ile karşılaşacak olan takımımızın başında yer alamayacaktır.

Söz konusu karşılaşmada takımımızın teknik sorumluluğunu yardımcı antrenörümüz Zeki Murat Göle üstlenecektir. Teknik Direktörümüz Domenico Tedesco'nun, hafta sonu oynayacağımız Samsunspor karşılaşmasında takımımızın başında olması planlanmaktadır."

Tedesco, Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda oynadıkları Antalyaspor maçında da hastalığından dolayı takımının başında yer alamamıştı.

Pereira: 'İlk yarı ve ikinci yarı tamamen geceyle gündüz gibiydi'

Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Joao Pereira, Galatasaray yenilgisinin ardından, "İlk yarı ve ikinci yarı tamamen geceyle gündüz gibiydi" dedi

04.03.2026 10:43:00
İhlas Haber Ajansı
Pereira: 'İlk yarı ve ikinci yarı tamamen geceyle gündüz gibiydi'
Pereira: 'İlk yarı ve ikinci yarı tamamen geceyle gündüz gibiydi'
Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Joao Pereira, Galatasaray yenilgisinin ardından, "İlk yarı ve ikinci yarı tamamen geceyle gündüz gibiydi" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası A grubu son maçında Corendon Alanyaspor, evinde karşılaştığı Galatasaray'a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Joao Pereira, "Devre arası biraz soyunma odasında konuştuk. İlk yarıyı kesinlikle kabul etmediğimi söyledim.

Benim sorumluluğum, ama birinci yarı yaptığımız şeyler beni ve ekibimi kesinlikle yansıtmıyor. Çünkü sahada hiç hırs yoktu. İkinci yarı farklı bir görüntü sergiledik gol attık, bir tane daha gol atabilirdik, iki gol de yiyebilirdik.

Sonuç olarak sahada bir ruh vardı. Herkes koşuyordu, kötü durumlar olsa bile pes etmiyorlardı. Zaten Galatasaray da son dakikalarda zaman geçirmeye başladı, çünkü bizi hissettiler. Tabii ki ne olursa olsun ilk maçımız kadar iyi oynadığımızı düşünmüyorum. Ama ikinci yarı ne olursa olsun daha iyiydik. İlk yarı ve ikinci yarı tamamen geceyle gündüz gibiydi" dedi.

"Hala gruptan çıkma ihtimalimiz var"

"Her maç savaşmanız gerekiyor" diyerek sözlerini sürdüren Pereira, "Bir savaşta olursunuz, bazen öldürürsünüz, bazen ölürsünüz ama mücadele etmeden ölemezsiniz. Ben öleceksem her şeyimi vererek ölmeliyim. Pes etmeyi asla kabul edemem.

O yüzden birinci yarı bizim için utanç verici de olsa zor bir gün benim için. İkinci yarı daha iyiydik ama maalesef şimdi diğer sonuçlara diğer gruplarda maçlara bakmamız gerekiyor, kupada devam edeceğimizi görebilmemiz için. Son olarak da unutmayayım grubumuz Galatasaray, Trabzonspor, Başakşehir ve biz vardık. Grupta bugünkü maça lider çıkma ihtimali olarak çıktık aslında ve üçüncü bitirdik. İlk grubu gördüğümde insanlar bize şans vermediler ama son maça lider olma umuduyla çıktık ve hala gruptan çıkma ihtimalimiz var" ifadelerine yer verdi.

Galatasaray'a Liverpool maçında seyirci yasağı

UEFA Disiplin Kurulu, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Liverpool ile karşılaşacak olan Galatasaray'a, deplasmanda oynayacağı rövanş maçı için seyirci yasağı cezası verdi

04.03.2026 10:40:00
İhlas Haber Ajansı
Galatasaray'a Liverpool maçında seyirci yasağı
Galatasaray'a Liverpool maçında seyirci yasağı
UEFA Disiplin Kurulu, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Liverpool ile karşılaşacak olan Galatasaray'a, deplasmanda oynayacağı rövanş maçı için seyirci yasağı cezası verdi.

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, "25.02.2026 tarihinde deplasmanda Juventus ile oynadığımız, UEFA Şampiyonlar Ligi müsabakasında yaşanan taraftar olayları nedeniyle UEFA Disiplin Kurulu tarafından kulübümüze 40 bin Euro para cezası ve bir sonraki deplasman müsabakasında seyircisiz oynama yaptırımı uygulanmasına karar verilmiştir.

Söz konusu karara karşı UEFA Tahkim Kurulu nezdinde itiraz yoluna başvurulacaktır" ifadeleri kullanıldı.



Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda İngiliz ekibi Liverpool ile 10 Mart Salı günü İstanbul'da, 18 Mart Çarşamba günü de İngiltere'de karşılaşacak. Bu cezayla birlikte sarı-kırmızılı taraftarlar, deplasman oynanacak müsabakada tribündeki yerlerini alamayacak.

Trabzonspor, Başakşehir’i yenerek kupada çeyrek finale yükseldi

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 4. ve son hafta maçında Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı RAMS Başakşehir'i 4-2'lik skorla mağlup ederek grup ikincisi olarak çeyrek finale yükseldi

03.03.2026 22:44:00 / Güncelleme: 03.03.2026 22:49:53
İhlas Haber Ajansı
Trabzonspor, Başakşehir’i yenerek kupada çeyrek finale yükseldi
Trabzonspor, Başakşehir’i yenerek kupada çeyrek finale yükseldi
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 4. ve son hafta maçında Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı RAMS Başakşehir'i 4-2'lik skorla mağlup ederek grup ikincisi olarak çeyrek finale yükseldi.

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

6. dakikada sağ taraftan Muçi'nin kullandığı kornerde ön direkte iyi yükselen Augusto'nun kafa vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. 0-1

23. dakikada sağ kanattan Fayzullayev'in kullandığı serbest vuruşta penaltı noktası sağından Kemen'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.

34. dakikada sol taraftan Brnic'in yaptığı ortada savunmada Batagov'un kafayla uzaklaştırdığı topu önünde bulan Fayzullayev'in ceza sahası içi sağ çaprazından yaptığı vuruşta kaleci Onuralp Çevikkan meşin yuvarlağı kurtardı.

44. dakikada Augusto'nun ara pasında topla buluşan Umut Nayir, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı. Kaleci Doğan Alemdar, meşin yuvarlağı kornere çeldi.

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)



46. dakikada Umut Güneş'in pasında Nuno da Costa'nın altıpasın sağ tarafından yakın köşeye yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlara gitti. 1-1

51. dakikada Shomurodov'un pasında topla buluşan Fayzullayev'in ceza sahası içi sağ çaprazdan yaptığı vuruşta kaleci Onuralp Çevikkan meşin yuvarlağı kurtardı.

66. dakikada Nuno da Costa'nın pasında ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Brnic'in sol ayağıyla uzak köşeye yaptığı vuruşta direğe de çarpan top ağlarla buluştu. 2-1

69. dakikada Mustafa Eskihellaç, topla birlikte ceza yayı üzerine kadar ilerleyip yaptığı vuruşta kaleci Doğan Alemdar'ın solundan meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 2-2

79. dakikada savunmanın arkasına atılan pasta topla buluşan Ozan Tufan, Ba'nın müdahalesiyle yerde kaldı. Mücadelenin hakemi penaltı noktasını gösterip, Ba'yı kırmızı kartla direkt oyun alanı dışına gönderdi. VAR'ın uyarısıyla hakem Ozan Ergün pozisyonun ceza alanı dışında olduğu işaret ederek, oyunun serbest vuruşla devam edeceğini işaret etti.

84. dakikada savunmada Berat Özdemir'in hatasında araya giren Onuachu, ceza sahasına girip sol köşeye yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 3-2

85. dakikada santra kullandıktan sonra kaleci Doğan Alemdar, topu uzaklaştırmak isterken Ozan Tufan ayağını uzattı ve ona çarpan top ağlara gitti. 2-4



Kocaelispor ligde ikici yarıya daha iyi başladı

Süper Lig'de sezonun ilk 7 haftasında sadece 2 puan alabilen Kocaelispor, ikinci yarının ilk 7 maçında ise 7 puan topladı

03.03.2026 14:49:00
İhlas Haber Ajansı
Kocaelispor ligde ikici yarıya daha iyi başladı
Kocaelispor ligde ikici yarıya daha iyi başladı
Süper Lig'de sezonun ilk 7 haftasında sadece 2 puan alabilen Kocaelispor, ikinci yarının ilk 7 maçında ise 7 puan topladı. Genel tabloda düşüşte görünen Körfez ekibi, bu 7 haftalık bölümlerde ise yükseliş yaşadı.

Trendyol Süper Lig'de sezona kötü başlayan ve kadrosunu lig başladıktan sonra tamamlayabilen Kocaelispor, ilk 7 haftada sadece 2 beraberlik alarak puan tablosunda son sıraya yerleşmişti. İlk yarının kalan 10 maçında ise 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 21 puan toplayan Körfez ekibi, devreyi 23 puanla 8. sırada bitirdi. Sezonun ikinci yarısına daha iyi bir başlangıç yapan Körfez ekibi, ikinci devresinin ilk 7 haftasında 2 galibiyet ve 1 beraberlikle 7 puan elde etti.

2 deplasman mağlubiyetinin rövanşında puanlar aldı



Sezonun ilk 7 haftasında sadece evinde oynadığı Kayserispor ve Çaykur Rizespor maçlarından 1'er puan çıkaran Kocaelispor, ligin ikinci yarısında ise deplasmanda oynadığı bu maçlardan 3 puan çıkardı. Körfez ekibi ilk yarı deplasmanda mağlup olduğu Samsunspor'dan rövanşında beraberlik, Gaziantep FK'dan ise galibiyet aldı.

İç sahada büyük takımlara kaybetti

Ligin 17 haftalık ilk yarısında iç saha karnesine 9 maçta 18 puan yazdıran Kocaelispor, 'yenilmezlik' sıralamasında Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un ardından 4. sırada yer aldı. 17 ve 24. haftaları arasındaki 7 müsabakanın 4'ünü evinde, 3'ünü ise deplasmanda oynayan Kocaelispor, topladığı 7 puanın 4'ünü deplasmandan çıkardı. Körfez ekibi sahasında Trabzonspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a kaybetti.

Liderden 10 puan geride kaldı

Kocaelispor ikinci yarıda 7 maçta aldığı 7 puanla en çok puan toplayan takımlar sıralamasında Samsunspor ile birlikte 6. sırada bulunuyor. Bu 7 maçlık istatistikte zirvede 17 puanla Beşiktaş yer aldı. Galatasaray, Trabzonspor ve Başakşehir 16, Fenerbahçe 15, Göztepe 10 ve Rizespor, Antalyaspor ve Eyüpspor 9 puanla Kocaelispor'un üstünde yer aldı. 9 takımın gerisine düşen Kocaelispor, bu süreçte 6 gol atıp, 8 gol yedi. Ligin ilk yarısındaki aynı periyotta ise Selçuk İnan'ın öğrencileri rakip fileleri 4 kez sarsarken, kalesinde 12 gole engel olamamıştı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.