logo
17 NİSAN 2026

Ribery 2007'ye kadar yok!

19.11.2006 00:00:00
Almanya 2006 Dünya Kupasında Fransız milli takımında yıldızı parlayan futbolcu Frank Ribery kasığındaki sakatlık nedeniyle yılbaşına kadar oynayamayacak. Olympique Marsilya'nın orta saha oyuncusu sakatlığı ile ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi: 'Sakatlığın gerektiği biçimde tedavi edilmesi çok önemli. Büyük hayal kırıklığı içindeyim ve ne kadar süre için sahalardan uzak kalacağımı bilemiyorum ama görünen o ki lig arasından önce oynamam mümkün değil.'' Ribery ayrıca Mart ayında sona eren dünya kupasının ardından yeterince dinlenme fırsatı bulamadığı konusunda yakındı.

Bernardo Silva, Manchester City'den ayrılacak

Portekizli futbolcu Bernardo Silva, 9 yıldır formasını giydiği İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City'den sezon sonunda ayrılacağını duyurdu

17.04.2026 11:53:00
AA
Bernardo Silva, Manchester City'den ayrılacak
Bernardo Silva, Manchester City'den ayrılacak
Portekizli futbolcu Bernardo Silva, 9 yıldır formasını giydiği İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City'den sezon sonunda ayrılacağını duyurdu.

Portekizli futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Birkaç ay sonra Manchester City'ye veda etme zamanı gelecek." ifadesini kullandı.

Orta sahada görev yapan 31 yaşındaki futbolcu, 2017 yılının temmuz ayında transfer olduğu ve 9 yıldır formasını giydiği Manchester City'de forma giydiği 451 maçta 76 gol kaydetti.

Gençlerbirliği Başkanı Çakmak'tan ‘2 haftada bir aynı hakem’ hatırlatması

Natura Dünyası Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Haydar Arda Çakmak, kırmızı-siyahlı takımın 28. haftadaki Göztepe karşılaşmasında görev yapan hakemin 30. haftadaki Galatasaray maçını da yöneteceğine dikkati çekti

17.04.2026 11:50:00 / Güncelleme: 17.04.2026 11:53:58
AA
Gençlerbirliği Başkanı Çakmak'tan ‘2 haftada bir aynı hakem’ hatırlatması
Gençlerbirliği Başkanı Çakmak'tan ‘2 haftada bir aynı hakem’ hatırlatması
Natura Dünyası Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Haydar Arda Çakmak, kırmızı-siyahlı takımın 28. haftadaki Göztepe karşılaşmasında görev yapan hakemin 30. haftadaki Galatasaray maçını da yöneteceğine dikkati çekti.

Çakmak, Antalya bölgesinden 30 yaşındaki genç hakem Batuhan Kolak'ın ligdeki sarı-kırmızılı rakiplerle "kritik dönemlerde" oynadıkları müsabakalara atandığını dile getirerek "2 haftada bir aynı hakem. Hatırlatırım, genç hakemimiz iki hafta önce de Ankara'daydı.

Eryaman'da kendisini misafir ettik. Genç hakemlerin yetişmesi, tecrübe kazanması, bu sene olmadı ama 4 sene sonraki Dünya Kupası'nda yer alması için elbette böyle önemli maçlarda görev yapmaları gerekiyor.

Ancak iki hafta önceki Göztepe maçıyla ilgili anılarımız çok taze ve çok da iyi anılar değil. Galatasaray maçını bir gözümüz hakemde takip edeceğiz. Kendisine başarılar diliyorum. Umut ediyorum ki hakemden iki takımın da şikayetçi olmayacağı bir maç izleriz. VAR'daki hakemlerimiz de teknolojik imkanları futbolu güzelleştirmek için kullanacaktır." değerlendirmelerinde bulundu.

Takımın son dönemde yaşadığı sıkıntılara da değinen Çakmak, "Gol yollarındaki eksiklik üzerine bir spor kulübü başkanı taktik anlamda bir şey söylemez, söyleyemez. Ama son maçlarımızı düşündüğümüzde, zaman zaman maçta parlayan ya da parlamaya yakın performanslarımız olduğunda gelen VAR müdahaleleri, penaltı kararları ve bazı anlara sıkışmış kişisel hatalarla goller yedik. Sonrasındaki çaba da skoru değiştirmeye yetmedi. Bunun yapısal değil, kötü tesadüf olduğunu düşünüyorum." diye konuştu.

100'üncü maçta 100'üncü gol iddiası

Galatasaray maçının iki takımın ligdeki konumundan bağımsız ayrıca özel anlamlar taşıdığına vurgu yapan Çakmak, "Maçın önemli olduğu şuradan belli; Gençlerbirliği ile Galatasaray 100. karşılaşmasını yapacak. Bu maçtaki ilk golümüz de sarı-kırmızılılara attığımız 100. golümüz olacak. İki köklü camianın karşılaşması bu." ifadelerini kullandı.

Karşılaşmaya ilginin büyük olduğunu aktaran Çakmak, "Gerek medyanın hafta boyunca bize gösterdiği alaka gerekse maç biletlerine dair muazzam talep maçın önemini gösteriyor. Ümit ediyorum ki bu ilginin karşılığını verecek güzel bir oyun olur sahada ve Gençlerbirliği kazanır." diyerek sözlerini tamamladı.

Gençlerbirliği ile Galatasaray arasındaki 99 maçın karnesi

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği ile 100. kez karşı karşıya gelecek

17.04.2026 10:45:00
İhlas Haber Ajansı
Gençlerbirliği ile Galatasaray arasındaki 99 maçın karnesi
Gençlerbirliği ile Galatasaray arasındaki 99 maçın karnesi
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği ile 100. kez karşı karşıya gelecek.

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray, yarın saat 20.00'de Eryaman Stadyumu'nda Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Ligde sarı-kırmızılılar 21 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyetle aldığı 68 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor.

Kırmızı-siyahlılar ise 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 16 mağlubiyet sonucunda topladığı 25 puanla 15. sırada yer alıyor.
Geçtiğimiz hafta evinde Kocaelispor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda önemli kayıp yaşayan Galatasaray, Gençlerbirliği karşısında hata yapmak istemiyor. Sarı-kırmızılılar, Ankara ekibi karşısında galip ayrılıp, gelecek hafta evinde oynayacağı Fenerbahçe derbisine lider çıkma hedefinde.

100. randevu



Gençlerbirliği ile Galatasaray, Süper Lig'de bugüne kadar 99 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 55 kez sahadan galip ayrılırken, kırmızı-siyahlılar ise 23 defa rakibini mağlup etmeyi başardı. 21 maçta ise kazanan taraf çıkmadı. Ligde İstanbul ekibinin 175 golüne, Ankara temsilcisi 103 golle yanıt verdi.
Ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçı Galatasaray, 3-2'lik skorla kazandı.

Deplasman karnesi

Galatasaray, ligde bu sezon deplasmanda 14 maça çıktı. Sarı-kırmızılılar bu maçlarda 10 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 31 puan topladı. Aslan bu sezon ligdeki tüm yenilgilerini dış sahada alırken, bu süreçte Kocaelispor, Konyaspor ve Trabzonspor'a kaybetti.

Ligin en golcü ve en az gol yiyen takımı



Galatasaray, Süper Lig'de hem hücum hem de savunma istatistiklerinde zirvede yer alıyor. Sarı-kırmızılılar ligde çıktığı 29 karşılaşmada rakip fileleri 67 kez havalandırdı ve ligin en golcü takımı olarak yer alıyor. Aslan ayrıca 22 golle de en az gol yiyen takım konumunda bulunuyor.

15 farklı futbolcu gol attı

Galatasaray'da ligde 15 farklı futbolcu gol sevinci yaşadı. Sarı-kırmızılılarda Mauro Icardi 13, Victor Osimhen 12, Leroy Sane ve Barış Alper Yılmaz 7'şer, Gabriel Sara ve Yunus Akgün 5'er, Eren Elmalı 3, İlkay Gündoğan, Wifried Singo ve Lucas Torreira 2'şer, Mario Lemina, Sacha Boey, Davinson Sanchez, Roland Sallai, ve Renato Nhaga da 1'er gol attı. Ayrıca Fatih Karagümrük'ten Fatih Kurucuk, Kayserispor'dan Aaron Opoku, Eyüpspor'dan Jerome Onguene ve Göztepe'den de Allan, Galatasaray maçlarında kendi kalesine gol attı.

Osimhen'in görev alması bekleniyor

Galatasaray'da takımla çalışmalara başlayan Nijeryalı Victor Osimhen'in, Gençlerbirliği karşılaşmasında görev alması bekleniyor. Osimhen, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında deplasmandaki Liverpool maçında kolu kırıldığı için ameliyat edilmişti. Nijeryalı futbolcunun Gençlerbirliği maçında kolunda özel koruyucu aparat ile oynaması bekleniyor.

Eren Elmalı sarı kart sınırında

Galatasaray'da Gençlerbirliği maçı öncesinde bir futbolcu sarı kart sınırında yer alıyor. Sarı-kırmızılılarda Eren Elmalı, müsabakada sarı kart görmesi durumunda gelecek hafta RAMS Park'taki Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

Okan Buruk ile Volkan Demirel, 6. kez rakip

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Gençlerbirliği Teknik Direktörü Volkan Demirel, bugüne kadar 5 kez rakip oldu. Bu maçlarda Buruk, sarı-kırmızılıları çalıştırırken, Demirel ise Hatayspor, Bodrum FK ve Gençlerbirliği'nin başındaydı. Oynanan 5 müsabakadan Okan Buruk'un takımları 4, Volkan Demirel'in ekipleri ise 1 kez sahadan 3 puanla ayrıldı.

Batuhan Kolak düdük çalacak

Gençlerbirliği ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşmayı hakem Batuhan Kolak yönetecek. Kolak'ın yardımcılıklarını Furkan Ürün ile Osman Gökhan Bilir yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ayberk Demirbaş olacak.

Süper Lig'de 30. hafta heyecanı yarın başlayacak

Haftanın açılış mücadelelerinde Fenerbahçe sahasında Çaykur Rizespor'u, Hesap.com Antalyaspor da evinde TÜMOSAN Konyaspor'u ağırlayacak

16.04.2026 10:36:00
AA
Süper Lig'de 30. hafta heyecanı yarın başlayacak
Süper Lig'de 30. hafta heyecanı yarın başlayacak
Haftanın açılış mücadelelerinde Fenerbahçe sahasında Çaykur Rizespor'u, Hesap.com Antalyaspor da evinde TÜMOSAN Konyaspor'u ağırlayacak. İki karşılaşma da saat 20.00'de başlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonunun açıklamasına göre ligde 30. haftanın programı şöyle:

Yarın:



20.00 Hesap.com Antalyaspor-TÜMOSAN Konyaspor (Corendon Airlines Park Antalya)

20.00 Fenerbahçe-Çaykur Rizespor (Chobani)

18 Nisan Cumartesi:

14.30 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük-ikas Eyüpspor (Atatürk Olimpiyat)

17.00 Kocaelispor-Göztepe (Turka Araç Muayene Kocaeli)

20.00 Natura Dünyası Gençlerbirliği-Galatasaray (Eryaman)

19 Nisan Pazar:

14.30 Kasımpaşa-Corendon Alanyaspor (Recep Tayyip Erdoğan)

17.00 Samsunspor-Beşiktaş (Samsun Yeni 19 Mayıs)

20.00 Trabzonspor-RAMS Başakşehir (Papara Park)

20 Nisan Pazartesi:

20.00 Gaziantep FK-Zecorner Kayserispor (Gaziantep)

Burak Yılmaz iyi başladı, kötü devam etti

Gaziantep FK'de 234 günlük görev süresinde 27 lig maçına çıkan teknik direktör Burak Yılmaz, kırmızı-siyahlılarda 8 galibiyet, 10 beraberlik, 9 mağlubiyet yaşadı

16.04.2026 10:25:00
Haber Merkezi
Burak Yılmaz iyi başladı, kötü devam etti
Burak Yılmaz iyi başladı, kötü devam etti
Gaziantep FK'de 234 günlük görev süresinde 27 lig maçına çıkan teknik direktör Burak Yılmaz, kırmızı-siyahlılarda 8 galibiyet, 10 beraberlik, 9 mağlubiyet yaşadı.

Trendyol Süper Lig'in 2025-26 sezonuna teknik direktör İsmet Taşdemir ile başlayan, Gaziantep FK yönetimi, ilk 2 maçtaki kötü sonuçların ardından 19 Ağustos 2025'te bu göreve Burak Yılmaz'ı getirdi.

Sezonun ilk iki maçında golü ve puanı bulunmayan Gaziantep ekibiyle anlaşan Burak Yılmaz, transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala kadroya kattığı isimlerle takımı güçlendirdi.

İyi başladı, kötü devam etti

Takımın başında ilk maçta taraftarı önünde ligin 3. haftasında Gençlerbirliği'ni 2-1 yenerek başlayan Yılmaz, devam eden haftalarda 4 galibiyet 2 beraberlik alarak ilk 7 maçını namağlup tamamladı ve iyi bir başlangıç yaptı.

Ligin 10. haftasında evinde Fenerbahçe'ye 4-0 yenilen Güneydoğu temsilcisi ilk kez Yılmaz yönetiminde bir karşılaşmayı gol atamadan tamamladı.

Yılmaz, ligin 16. haftasında iç sahada Göztepe'ye 1-0 mağlup olmasının ardından takımdan istifa etti.

Geride bıraktığı 118 günlük görev süresinde 14 lig maçına çıkan Burak Yılmaz, kırmızı-siyahlılarda 6 galibiyet, 5 beraberlik, 3 mağlubiyet yaşadı.

İlk ayrılık 4 gün sürdü

Gaziantep ekibiyle, 4 günlük ayrılığın ardından 19 Aralık 2025'te sezon sonuna kadar yeniden anlaşan Yılmaz, başlangıçta gösterdiği başarılı performansını sürdüremedi.

Ligin 17. haftasında takımın başında tekrar karşılaşmaya çıkan Yılmaz, deplasmanda RAMS Başakşehir'e 5-1 yenildi.

Devam eden haftalarda istikrarsız bir görüntü çizen Güneydoğu temsilcisi, oynadığı 12 karşılaşmada 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Gaziantep FK'de toplamda 234 gün görev alan ve 27 lig maçına çıkan Yılmaz, 8 galibiyet, 10 beraberlik ve 9 mağlubiyetle maç başı 1,25 puan ortalaması yakaladı.

Yılmaz, daha önce görev aldığı Beşiktaş'ta 1, Kayserispor'da 0,90 ve Kasımpaşa'da 1,38 puan ortalaması elde etmişti.

7 yaşında Türkiye şampiyonu oldu

Antalya'da düzenlenen Türkiye Karate Şampiyonası'nda 7 yaşındaki Zeynep Bilal Öztekin, üstün performansıyla Türkiye şampiyonu oldu

15.04.2026 12:37:00
İhlas Haber Ajansı
7 yaşında Türkiye şampiyonu oldu
7 yaşında Türkiye şampiyonu oldu
Antalya'da düzenlenen Türkiye Karate Şampiyonası'nda 7 yaşındaki Zeynep Bilal Öztekin, üstün performansıyla Türkiye şampiyonu oldu. Daha önce katıldığı turnuvalarda 6 altın madalya kazanan Öztekin, "Rakiplerim benden büyüktü. Okul arkadaşlarım bile bunun zor olduğunu söylüyor, bana inanmıyordu. Ancak babam ve öğretmenim bana her zaman güvendi. Ben de pes etmedim ve sonunda Türkiye şampiyonu oldum" dedi.

Antalya'nın Kemer ilçesinde bulunan Daima Biz Spor Salonu'nda, 24-29 Mart 2026 tarihleri arasında Yeşilay Metin Demir Minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası gerçekleştirildi. Şampiyonaya 59 ilden 468 kulübe bağlı toplam 5 bin 130 sporcu katılım sağladı. Yarışmada 7 yaşındaki Zeynep Bilal Öztekin, gösterdiği üstün performansla Türkiye birincisi olmayı başardı. Öztekin, daha önce katıldığı turnuvalarda 6 altın madalya kazandı. Elde ettiği son şampiyonlukla birlikte yükselen grafiğini sürdüren minik sporcu, gelecekte uluslararası arenada da önemli dereceler hedefliyor.

Zeynep Bilal Öztekin: "5 yaşında başladım, 7 yaşında şampiyon oldum"



Türkiye şampiyonu olan 7 yaşındaki Zeynep Bilal Öztekin, spora başlama sürecini anlatarak, "Bu spora 5 yaşında başladım. Babam benim spor yapmamı istedi ve beni Kadir öğretmenimle tanıştırdı. Yaklaşık 2 yıldır Kayseri'de çok çalışıyorum. Antrenmanlarım yoğun geçiyor ve öğretmenimin desteğiyle Türkiye şampiyonu oldum. İnşallah daha da başarılı olacağım" dedi.

"Kimse inanmadı ama vazgeçmedim"



Başarı yolculuğunda yaşadığı zorluklara da değinen Öztekin, "Başladığımda çok küçüktüm, kimse bana inanmıyordu. Rakiplerim benden büyüktü, okul arkadaşlarım bile zor olduğunu söylüyordu. Ama babam ve öğretmenim bana hep güvendi. Ben de pes etmedim ve sonunda Türkiye şampiyonu oldum. Onların desteği benim için çok önemliydi" ifadelerini kullandı.

"Tüm maçlarımı kazandım, son saniyede şampiyon oldum"



Şampiyona sürecini anlatan Zeynep Bilal Öztekin, "Daha önce katıldığım turnuvalarda 6 altın madalya kazandım. Bölge şampiyonasında da birinci oldum ve ardından Türkiye Şampiyonası'na katıldım. Tüm maçlarımı kazanarak finale çıktım. Finalde çok heyecanlandım ama son saniyeye kadar mücadele ettim. Bitime 1 saniye kala hocamın yönlendirmesiyle hamle yaptım ve şampiyon oldum. Çok mutlu ve gururluyum" diye konuştu.

Kadir Karakaş: "Çocuklara hedef koyup başarıya ulaştırıyoruz"

Antrenör Kadir Karakaş ise, Isparta Karatay'da görev yaptığını aktararak, İlimizdeki çocuklara destek oluyor, onlara hedefler koyarak bu doğrultuda yol göstermeye çalışıyoruz. Bizimle bu yolda yürümek isteyen sporcularımızla birlikte başarıdan başarıya koşuyoruz. Son 3 yılda önemli başarılara imza attık. En son katıldığımız Türkiye Minikler ve Yıldızlar Karate Şampiyonası'ndan 3 altın, 3 gümüş ve 3 bronz madalya ile döndük. Bu başarı hem bizi hem de ailelerimizi çok mutlu etti. Şimdi hedefimiz Balkan Şampiyonası. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için gece gündüz çalışıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Göztepe büyük düşüş, 2 aydır evinde kazanamıyor

Göztepe, Trendyol Süper Lig'de evinde oynadığı son 5 maçta galip gelemedi ve 2 aydır taraftarı önünde 3 puan sevinci yaşayamadı

15.04.2026 12:35:00
İhlas Haber Ajansı
Göztepe büyük düşüş, 2 aydır evinde kazanamıyor
Göztepe büyük düşüş, 2 aydır evinde kazanamıyor
Göztepe, Trendyol Süper Lig'de evinde oynadığı son 5 maçta galip gelemedi ve 2 aydır taraftarı önünde 3 puan sevinci yaşayamadı.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de düşüş sürüyor. Sezona etkileyici bir başlangıç yaparak hem aldığı sonuçlar hem de sergilediği futbolla dikkat çeken İzmir temsilcisi, son haftalarda ise beklentilerin gerisinde kaldı. Bu süreçte üst üste puan kayıpları yaşayan sarı-kırmızılılar, sezon başında hedeflediği Avrupa potasından uzaklaşarak puan tablosunda 6. sıraya kadar geriledi.



Göz-Göz, iki hafta önce deplasmanda Gençlerbirliği'ni mağlup ederek galibiyet hasretine son verse de iç sahadaki kötü gidişatını durduramadı. Son olarak Gürsel Aksel Stadyumu'nda Kasımpaşa ile 3-3 berabere kalan İzmir ekibi, taraftarı önünde yine 3 puana ulaşamadı. Bu sonuçla birlikte iç sahadaki kazanamama serisini 5 maça çıkaran Göztepe, 2 aydır evinde galibiyet sevinci yaşayamadı.

Son 5 iç saha maçında bir kez sahadan mağlubiyetle ayrılan sarı-kırmızılılar; Kayserispor, Eyüpspor, Alanyaspor ve Kasımpaşa ile berabere kalırken, tek yenilgisini ise Galatasaray karşısında aldı.

Bu maçlarda 6 gol attı, 8 gol yedi



İç sahadaki düşüşün başladığı Kayserispor ve Eyüpspor karşılaşmalarında golsüz berabere kalarak kalesini gole kapatan Göztepe, ardından evinde Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Üst üste üç maçtan beraberlikle ayrılan sarı-kırmızılılar, bu serinin ardından iç sahadaki ilk yenilgisini Galatasaray'a 3-1'lik skorla aldı.
İzmir ekibi, geçtiğimiz hafta sonu Gürsel Aksel Stadyumu'nda Kasımpaşa ile 3-3 berabere kalarak galibiyet hasretini sürdürürken, bu süreçte 6 gol atıp kalesinde 8 gol gördü.

İç sahada 2 maç var

Göztepe, sezonun kalan bölümünde evinde 2 maça çıkacak. İzmir temsilcisi, 25 Nisan Cumartesi günü Antalyaspor'u ağırlayacak, son iç saha karşılaşmasında ise Gaziantep FK'yı konuk edecek.

Sarı-kırmızılılar, özellikle bu iki mücadeleyi kazanarak hem Avrupa hedefi yolunda hata yapmak istemiyor hem de sezonun son bölümünde taraftarını sevindirip iç sahadaki kötü gidişatı tersine çevirmeyi amaçlıyor.

Ozan Kabak, hakkındaki transfer dedikodularını bitirdi

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Hoffenheim, milli futbolcu Ozan Kabak'ın sözleşmesinin uzun süreli olarak uzatıldığını açıkladı.

15.04.2026 12:20:00
AA
Ozan Kabak, hakkındaki transfer dedikodularını bitirdi
Ozan Kabak, hakkındaki transfer dedikodularını bitirdi
Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Hoffenheim, milli futbolcu Ozan Kabak'ın sözleşmesinin uzun süreli olarak uzatıldığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, bu yaz sözleşmesi sona erecek 26 yaşındaki savunma oyuncusuyla uzun süreli anlaşma sağlandığı kaydedildi.

Ozan Kabak, sözleşme uzattığı için mutlu olduğunu belirterek, "Hoffenheim'da kendimi çok rahat hissediyorum ve birlikte büyümeye devam etmek için sportif bir perspektif görüyorum.

Kulüp bana büyük bir güven aşıladı, uzun sakatlık sürecimde beni destekledi ve bana her zaman inandı. Bu gelişimin bir parçası olmaya devam etmekten mutluluk duyuyorum ve kulüple birlikte iddialı hedeflerimize ulaşmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

2022 yazında Schalke 04'ten transfer olan Ozan, Hoffenheim formasıyla 84 maça çıktı ve 12 gol attı.

Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli olacak

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki üç numaralı organizasyonunda yarı finale çıkan ekipler belli olacak

15.04.2026 12:17:00
AA
Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli olacak
Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli olacak
Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki üç numaralı organizasyonunda yarı finale çıkan ekipler belli olacak.

Teknik direktörlüğünü Arda Turan'ın yaptığı Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ilk maçta 3-0 yendiği Hollanda'nın AZ Alkmaar takımı ile deplasmanda karşılaşacak.

Yarın oynanacak çeyrek final rövanş maçlarının (TSİ) programı şöyle:

19.45 AZ Alkmaar (Hollanda)-Shakhtar Donetsk (Ukrayna) (0-3)

22.00 AEK (Yunanistan)-Rayo Vallecano (İspanya) (0-3)

22.00 Fiorentina (İtalya)-Crystal Palace (İngiltere) (0-3)

22.00 Strasbourg (Fransa)-Mainz (Almanya) (0-2)

Leeds United, 45 yıl aradan sonra Old Trafford'da galip geldi

İngiltere Premier Lig'de Leeds United, Manchester United'ı 2-1 yenerek 45 yıl aradan sonra Old Trafford'da galip geldi

14.04.2026 11:13:00
AA
Leeds United, 45 yıl aradan sonra Old Trafford'da galip geldi
Leeds United, 45 yıl aradan sonra Old Trafford'da galip geldi
İngiltere Premier Lig'de Leeds United, Manchester United'ı 2-1 yenerek 45 yıl aradan sonra Old Trafford'da galip geldi.

İngiltere Premier Lig'in 32. haftasında oynanan karşılaşmada Leeds United, maçın 5. ve 29. dakikasında Noah Okafor'un golüyle 2-0 öne geçti.

Manchester United, 56. dakikada Lisandro Martinez'in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalırken 69. dakikada Casemiro ile farkı 1'e indirdi.

Karşılaşma, Leeds United'ın 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

Bu sonuçla 15. sıradaki Leeds United, puanını 36 yaparken 3'üncü Manchester United, 55 puanda kaldı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.