Muş'ta, tavuk üretimi yapan bir firmanın bayi, tavuklarının sağlıklı olduğunu kanıtlamak amacıyla işçileriyle mangalda tavuk pişirip yedi. Bölgede "kuş gribi" vakalarının görülmesinin ardından tavuk satışlarının azalması, üreticileri zor durumda bıraktı. Satışların yeniden artması için çaba gösteren üreticiler, sattıkları tavuğun sağlıklı olduğunu kanıtlamak için değişik yollar denemeye başladı. Muş'ta, tavuk üretimi yapan bir firmanın bayiliğini yapan İsmail Avcı, işyerinin önünde mangal yapıp tavuk pişirdi. İşçileriyle yediğitavuktan yoldan geçenlere de ikram eden Avcı, vatandaşlara tavuğu gönül rahatlığıyla yiyebileceklerini anlattı. Avcı, kuş gribi vakalarının tavuk üretimine darbe vurduğunu, bazıüreticilerin iflas etme noktasına geldiğini söyledi.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.