Trabzon'un kalbine saplanan hançer
CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Trabzon şehir merkezinin en yüksek ve gözde noktası Boztepe'de yapılan otel inşaatı ile ilgili olarak, "Bu bina Trabzon'un kalbine saplanan bir hançer ve ihanetin simgesidir" dedi.
13.11.2017 00:00:00
"Trabzon'un en güzel seyir terasına sahip olan Boztepe'ye, bütün mimari ve estetik ilkelere aykırı bir şekilde yapılan bu ucube bina, rant hırsı peşinde koşanların gözlerinin nasıl karardığını göstermektedir" diye konuşan Pekşen, "Ancak Trabzon'da yaşanan bu yağma ve talana seyirci kalmayacağız. Gençlerimizin spor yaptığı bu alana yapılan ucube bina için Trabzon Büyükşehir Belediyesi aleyhine Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından açılan davaya Trabzon Milletvekili olarak ben ve bütün Trabzon İl ve İlçe Örgütlerimiz müdahil olacağız.
Ayrıca Trabzon'da ve Türkiye'deki çevre konusunda duyarlı vatandaşları da bu davaya müdahil olmaya çağırıyoruz" ifadelerini kullandı.
YENİ MESAJ/TRABZON
Ayrıca Trabzon'da ve Türkiye'deki çevre konusunda duyarlı vatandaşları da bu davaya müdahil olmaya çağırıyoruz" ifadelerini kullandı.
YENİ MESAJ/TRABZON
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.