logo
22 MAYIS 2026

Ünlü golcü Alanyaspor'da

Alanyaspor, Senegalli santrafor Khouma Babacar'ı İtalya'nın Sassuolo kulübünden satın alma opsiyonuyla 1,5 yıllığına kiralık olarak kadrosuna dahil etti.

03.09.2020 16:00:00
Ünlü golcü Alanyaspor'da
Ünlü golcü Alanyaspor'da
Alanyaspor, Senegalli santrafor Khouma Babacar'ı İtalya'nın Sassuolo kulübünden satın alma opsiyonuyla 1,5 yıllığına kiralık olarak kadrosuna dahil etti.

Daha önce Fiorentina ve Lecce'de de forma giyen Babacar, İtalya liginde 166 maçta 39 gol atarak 14 asist yaptı. İtalya Kupası'nda 15 maçta 5 gol ve 3 asisti bulunan Babacar, UEFA Avrupa Ligi'nde ise 18 maça çıkarak 8 gol ve 1 asist kaydetti.

Babacar, Senegal'in A Milli Takımı ve alt yaş milli takımlarında da forma giydi.

İngilizler yazdı! Salah'tan Fenerbahçe'ye yeşil ışık

Ada basını transfer piyasasını sarsacak dev iddiayı patlattı: Liverpool ile yol ayrımındaki dünya yıldızı Mohamed Salah, sarı-lacivertli yönetimin çılgın projesine onay verdi; Fenerbahçe forması giymeye yeşil ışık yaktı!

21.05.2026 20:11:00
Haber Merkezi
İngilizler yazdı! Salah'tan Fenerbahçe'ye yeşil ışık
İngilizler yazdı! Salah'tan Fenerbahçe'ye yeşil ışık
İngiliz Caught Offside, transfer piyasasını sallayacak bir iddia ortaya attı. Liverpool'dan ayrılmaya hazırlanan Mohamed Salah'ın, kariyerinin bir sonraki adımı için Fenerbahçe forması giymeye yeşil ışık yaktığını yazdı.






Salah'ın, Fenerbahçe'nin sunduğu vizyon ve mali şartları değerlendirmeye aldığı, Türkiye seçeneğini kariyerinde yeni ve güçlü bir meydan okuma olarak gördüğü iddia edildi.






Gelecek sezon için taraftarına dünya çapında bir yıldız hediye etmek isteyen sarı-lacivertli yönetimin, bu transfer için tüm şartları zorladığı ve oyuncu cephesiyle dirsek temasına geçtiği de haberde yer alan detaylar arasında.

Galatasaray'da Günay Güvenç kararı verildi! İşte yeni kaleci

Günay Güvenç'in Galatasaray'dan ayrılacağı yönündeki spekülasyonlara Okan Buruk'un yardımcısı İrfan Saraloğlu, 'Kendisi gitmek istemediği sürece bizimle' diyerek set çekti

21.05.2026 20:08:00
Haber Merkezi
Galatasaray'da Günay Güvenç kararı verildi! İşte yeni kaleci
Galatasaray'da Günay Güvenç kararı verildi! İşte yeni kaleci
Galatasaray'da Günay Güvenç'in takımdan ayrılacağı ve yerine daha genç bir kaleci transfer edileceği yönünde iddialar var. Ancak bu spekülasyonlara tamamen set çeken bir açıklama geldi.






Teknik direktör Okan Buruk'un sağ kolu, yardımcı antrenör İrfan Saraloğlu, Günay Güvenç'in geleceğine dair tartışmaları bitiren net açıklamalar yaptı:

- Günay Güvenç bizim için çok önemli bir kaleci. Kendisi ayrılmadığı sürece bizimle devam edecek. Uğurcan olmadığı zaman bizi taşıyabilecek bir kalecimiz var diye düşünüyorum.






Bu arada Galatasaray'da transfer planlamasında gençleşme operasyonunun adresi ise dış transfer değil, iç kaynaklar oldu. Sezonu Eyüpspor'da kiralık olarak tamamlayan ve tecrübe kazanan genç Jankat Yılmaz geri dönecek.

Fenerbahçe mi, Galatasaray mı? İtalyanlar Muriqi savaşını duyurdu

Transfer bombacısı Matteo Moretto, İspanya'da Mallorca formasıyla gol rekorları kıran eski kral Vedat Muriqi için Fenerbahçe ve Galatasaray'ın pusuya yattığını duyurdu..
 

21.05.2026 18:33:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe mi, Galatasaray mı? İtalyanlar Muriqi savaşını duyurdu
Fenerbahçe mi, Galatasaray mı? İtalyanlar Muriqi savaşını duyurdu
Transfer piyasasında yaz dönemi yaklaşırken dev bir derbi yine kapıda. Transfer bombacısı Matteo Moretto'nun paylaştığı bilgilere göre, Trendyol Süper Lig'in iki devi Fenerbahçe ve Galatasaray, eski gol kralı Vedat Muriqi'nin durumunu yakından takip ediyor.






Mallorca'nın küme düşmesiyle birlikte takımın en büyük yıldızı Muriqi'nin geleceği de merak konusu oldu. Devre arası transfer döneminde İspanyol kulübünün bırakmaması nedeniyle Fenerbahçe'ye transferi gerçekleşmeyen Kosovalı santrforun, bu kez Türkiye'ye dönmeye ve Süper Lig devleriyle görüşmeye sıcak baktığı konuşuluyor.






Mallorca, sözleşmesi devam eden yıldız oyuncusu için tam 30 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyor. İspanyol ekibinin bu fiyatta diretmesinin en büyük sebebi, oyuncunun eski kulübü Lazio ile yapılan anlaşma. Muriqi'nin satılması durumunda elde edilecek kârın yüzde 45'i İtalyan ekibi Lazio'ya ödenecek.

Aziz Yıldırım'dan sabah 04'te transfer görüşmesi

Fenerbahçe'de başkanlığa aday olan Aziz Yıldırım çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Gece yarısı 02.30 gibi İstanbul'a dönen Aziz Yıldırım apar topar transfer görüşmesine girdi.
 

21.05.2026 18:31:00
Haber Merkezi
Aziz Yıldırım'dan sabah 04'te transfer görüşmesi
Aziz Yıldırım'dan sabah 04'te transfer görüşmesi
Fenerbahçe'de başkan olup önümüzdeki sezon şampiyon olmak isteyen efsane başkan Aziz Yıldırım, hem kongre çalışmaları için şehir şehir geziyor, hem de transfer çalışmalarına devam ediyor. Aziz Yıldrım ve ekibi kurmayları sabaha karşı 04:00'te santrfor konusunu masaya yatırdı. Gece yarısı İstanbul'a dönen ve apar topar toplanan Yıldırım ve yakın çalışma arkadaşları ismi daha önce belirlenen yıldız golcü için "online" bir görüşme yaptı.






İddialara göre adı geçen santrfor Güney Amerika'da... menajeri ve oyuncyuyla 7 saatlik fark nedeniyle gece yarısı bir görüşme gerçekleştirildi.

Yıldırım'ın bu görüşmede bizzat bulunarak golcüye "seni ne kadar çok istiyoruz anla" demek istediği için bulunduğu iddia edildi.

Yıldırım'ın gece 3 gibi İstanbul'a gelmesine rağmen yaşına ve hastalığına aldırmadan transfer görüşmesi için hazır olması görüşülen ismin ne kadar önemli bir yıldız olabileceğini de gösterdi.

Noa Lang bombayı patlattı

Noa Lang, milli takımdan arkadaşı Virgil van Dijk ile aralarında geçen dev transfer itirafını açıkladı: Van Dijk bana Galatasaray'ı ve İstanbul'u sordu

21.05.2026 18:21:00
Haber Merkezi
Noa Lang bombayı patlattı
Noa Lang bombayı patlattı
Noa Lang, milli takımdan arkadaşı Virgil van Dijk ile aralarında geçen dev transfer itirafını açıkladı: Van Dijk bana Galatasaray'ı ve İstanbul'u sordu.

Napoli'ye dönen Noa Lang'dan transfer gündemine bomba gibi düşecek açıklamalar geldi. Dünyaca ünlü savunma oyuncusu Virgil van Dijk'ın Galatasaray'a olan ilgisini açık açık itiraf eden Lang, çarpıcı detaylar paylaştı.







İşte o sözler:

- Van Dijk, bana Galatasaray'ı ve İstanbul'u sordu. Oradaki atmosferi, kulübün yapısını merak ediyor. Bana açıkça Galatasaray'ı sevdiğini ve yakından takip ettiğini söyledi.







Noa Lang'ın bu sözleri, özellikle sarı-kırmızılı taraftarlar arasında büyük bir heyecan yaratırken, transfer kulislerini de adeta hareketlendirdi. 






Liverpool ile sözleşme durumları ve geleceği her dönem tartışma konusu olan tecrübeli stoper Van Dijk'ın, Türk futbolu ve Galatasaray hakkındaki bu hayranlığı, önümüzdeki transfer dönemleri için şimdiden büyük bir merak konusu oldu.

Atletico Madrid can sıktı! Hem Fenerbahçe hem Galatasaray

Bernardo Silva için hem Galatasaray hem de Fenerbahçe'nin devreye girdiği dev yarışta, Atletico Madrid Türk kulüplerinin canını sıktı

21.05.2026 18:20:00
Haber Merkezi
Atletico Madrid can sıktı! Hem Fenerbahçe hem Galatasaray
Atletico Madrid can sıktı! Hem Fenerbahçe hem Galatasaray
Manchester City'den ayrılan Bernardo Silva için hem Galatasaray hem de Fenerbahçe'nin devreye girdiği dev yarışta, Atletico Madrid attığı son adımlarla Türk kulüplerinin canını sıktı.






Manchester City'den ayrılması beklenen Portekizli süper solak Bernardo Silva'nın yeni adresi netleşmeye başladı. İtalyan basınının saygın spor gazetesi La Gazzetta dello Sport'un okuyucularına duyurduğu özel habere göre; Bernardo Silva transferinde İspanyol devi Atletico Madrid yarışta öne fırladı.






Diego Simeone'nin orta sahaya hem yaratıcılık hem de taktiksel disiplin katacak bir lider aradığı ve Bernardo Silva'yı bu projenin merkezine koymak istediği belirtiliyor.






Portekizli yıldızın da La Liga'da forma giymeye ve Atletico'nun rekabetçi yapısına son derece sıcak baktığı gelen haberler arasında.






Portekizli yıldız için Fenerbahçe ve Galatasaray'ın adları da uzun süredi gündemde.

Jorge Jesus yeşil ışık yaktı: Sadece Türkiye kaldı

Fenerbahçe'nin eski teknik direktöründen Türkiye itirafı geldi

21.05.2026 18:08:00
Haber Merkezi
Jorge Jesus yeşil ışık yaktı: Sadece Türkiye kaldı
Jorge Jesus yeşil ışık yaktı: Sadece Türkiye kaldı
Fenerbahçe'nin eski teknik direktöründen Türkiye itirafı geldi. Kariyerine bir kupa daha eklemeye hazırlanan dünyaca ünlü teknik direktör Jorge Jesus, Portekiz basınına sansasyonel açıklamalarda bulundu.

Kazandığı başarıları listeleyen Portekizli çalıştırıcı, kariyerindeki tek eksik halkayı itiraf ederek Süper Lig'e açık kapı bıraktı.







Fenerbahçe'ye Ali Koç zamanında gelen ve Galatasaray'ın önünde ligi bitiremeyince bir sezon kalıp giden Jorge Jesus, Türkiye'yi unutamıyor. Portekiz'in Record gazetesine konuşan tecrübeli teknik adam, kariyer hedefleri ve başarıları hakkında ses getiren açıklamalarda bulundu. 






Suudi Arabistan'da şampiyonluk ateşini yakmaya hazırlanan Jesus, kariyerindeki tek eksik halka olarak Türkiye'yi işaret etti.






- Portekiz'de üç kez şampiyon oldum. Bugün Suudi Arabistan'da ikinci şampiyonluğumu kazanabilirim ve daha önce Brezilya'da da şampiyonluk yaşadım. Şu an için geriye sadece Türkiye'de şampiyonluğu kazanmak kaldı.






2022-2023 sezonunda Fenerbahçe'yi çalıştıran ve sarı-lacivertli ekiple Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Portekizli teknik adam, Süper Lig şampiyonluğunu ise ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırmıştı.

Jorge Jesus'un son dönemde Fenerbahçe'ye döneceği konuşuluyordu.

Aston Villa, İstanbul'da şov yaptı

UEFA Avrupa Ligi finalinde Almanya temsilcisi Freiburg'u 3-0 mağlup eden İngiliz ekibi Aston Villa, kupanın sahibi oldu

21.05.2026 00:06:00
AA
Aston Villa, İstanbul'da şov yaptı
Aston Villa, İstanbul'da şov yaptı
UEFA Avrupa Ligi finalinde Almanya temsilcisi Freiburg'u 3-0 mağlup eden İngiliz ekibi Aston Villa, kupanın sahibi oldu.

3. dakikada rakip yarı alanda buluştuğu topla hücuma çıkan Rogers'ın şutunda kaleci gole izin vermedi.

17. dakikada kullanılan serbest vuruşta ceza sahasında Aston Villa savunmasının çevirdiği topa ceza yayı önünde Höfler sert vurdu, meşin yuvarlak auta gitti.

34. dakikada Aston Villa'nın çıkarken kaptırdığı topta Manzambi'nin ceza sahası dışından şutunu kaleci Emiliano Martinez kurtardı.

41. dakikada Aston Villa'nın golü geldi. Sol taraftan köşe vuruşunu paslaşarak kullanan İngiliz ekibinde Rogers'ın ceza sahasına gönderdiği topa Tielemans gelişine düzgün vurarak meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 0-1



45+3. dakikada Aston Villa skoru 2-0 yaptı. McGinn'in sağ taraftan pasında ceza sahası dışı sağ çaprazında topla buluşan Buendia'nın sol ayağıyla şık vuruşunda meşin yuvarlak uzak direğin köşesinden ağlara gitti: 0-2

Karşılaşmanın ilk yarısı İngiliz ekibinin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

58. dakikada Aston Villa skoru 3-0 yaptı. Soldan gelişen atakta Buendia'nın içeri çevirdiği topa altıpas içinde dokunan Rogers topu ağlara gönderdi.



70. dakikada sağ taraftan kullanılan köşe vuruşunda arka direkte topa yükselen Onana'nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak direkten oyun alanına döndü.

75. dakikada Aston Villa bir kez daha gole yaklaştı. Ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Buendia müsait pozisyonda meşin yuvarlağı kalecinin yanında auta attı.

Müsabakayı 3-0 kazanan Aston Villa, kupanın sahibi oldu.

Ernest Muçi artık Trabzonsporlu

Trabzonspor, geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Beşiktaş'ın Arnavut orta saha oyuncusu Ernest Muçi'nin bonservisini aldığını açıkladı

20.05.2026 19:01:00
İhlas Haber Ajansı
Ernest Muçi artık Trabzonsporlu
Ernest Muçi artık Trabzonsporlu
Trabzonspor, geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Beşiktaş'ın Arnavut orta saha oyuncusu Ernest Muçi'nin bonservisini aldığını açıkladı.



Bordo-mavili kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Ernest Muçi'nin kesin transferi konusunda, kiralama sözleşmesinde yer alan kulübümüze ait opsiyon hakkı kullanılmıştır. Buna göre; Beşiktaş A.Ş.'ye sözleşme fesih bedeli olarak 8 (Sekiz) taksit halinde 8.500.000.-EUR+KDV tutarında ödeme yapılacaktır" denildi.

Sınır kapısında 198 tabanca ele geçirildi

Edirne Hamzabeyli Sınır Kapısı karşısındaki Bulgaristan gümrüğüne gelen bir tırda kutular içerisinde 198 adet tabanca ele geçirildi.

20.05.2026 14:08:00
İhlas Haber Ajansı
Sınır kapısında 198 tabanca ele geçirildi
Sınır kapısında 198 tabanca ele geçirildi
Edirne Hamzabeyli Sınır Kapısı karşısındaki Bulgaristan gümrüğüne gelen bir tırda kutular içerisinde 198 adet tabanca ele geçirildi.

Bulgaristan üzerinden Norveç'e gitmek üzere Türkiye'den yola çıkan Türk vatandaşı Y.G.'nin kullandığı yabancı plakalı tır Lesovo Gümrük Kapısı'nda detaylı aramaya alındı.

Araçta taşınan boya ve otomobil parçaları arasında yapılan incelemede, beyan edilmemiş 7 kutu içerisinde boş şarjörlü 198 adet tabanca ile 120 adet fişek ele geçirildi. Kaçak silahlara el konulurken, olayla ilgili Yambol Bölge Savcılığı gözetiminde soruşturma başlatıldı. Türk vatandaşı sürücünün 72 saate kadar gözaltında tutulduğu öğrenildi.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.