logo
19 TEMMUZ 2026

Bu yıl Inter Toto'da yokuz

25.05.2002 00:00:00
 
Futbolda Türkiye'nin, yeni sezon öncesi düzenlenecek UEFA Intertoto Kupası'na temsilci göndermeyeceği öğrenildi. Alınan bilgiye göre, Kulüpler Birliği'nin bu konudaki isteğini değerlendiren Futbol Federasyonu, yeni sezonda bu kupada Türk takımının yer almayacağını UEFA'ya bildirdi.

Cazibesini yitirdi

Intertoto Kupası'nda maçların haziran ayı içinde başlaması, bu kupaya olan ilgiyi giderek ortadan kaldırdı. Takımların yeni sezon öncesi hazırlık programlarının başına denk gelen maçlara daha önceki yıllarda katılan Türk takımları, sezon içinde ani performans düşüklüğüne uğramıştı. İlk dönemde Türk takımlarının da büyük ilgi gösterdiği kupa, daha sonra cazibesini yitirmeye başladı.

FB ve BJK katılmadı

Sonunda UEFA Kupası'na geçme olasılığı bulunmasına karşın, önceki yıllarda Fenerbahçe ve Beşiktaş, "prestij meselesi" nedeniyle katılmamışlardı. 2000-2001 sezonunda F.Bahçe, geride bırakılan 2001-2002 sezonunda da Beşiktaş, bu kupada yer almadı.

İlk kez katılmayacağız

UEFA'nın 1995-96 sezonundan itibaren düzenlediği Intertoto Kupası'na, Türkiye ilk kez temsilci göndermeyecek. İlk sırayı alan takımların yoluna UEFA Kupası'ndan devam ettiği kupaya şimdiye dek Türkiye'den, 1995-96 sezonunda G.Birliği ve Bursa, 1996-97 sezonunda Antalya, Gaziantep ve Kocaeli, 1997- 98 sezonunda Antalya, Samsun ve İstanbul, 1998-99 sezonunda Altay ve Samsun, 1999-2000 sezonunda Kocaeli ve Trabzon, 2000-2001 sezonunda Kocaeli, son olarak da geçen sezon Denizli ve Ç.Rizespor takımları katılmıştı.

En iyi dereceler;

Kupada Türk takımları arasında en iyi dereceleri, 1995-96 sezonunda Bursa final, 1997-98 sezonunda İstanbul, 1998-99 sezonunda Samsun, 1999-2000 sezonunda da Trabzon, yarı final oynayarak elde etti.

Beşiktaş'ın gözdesi düğünde coştu

Beşiktaş’ın transfer listesindeki dünyaca ünlü yıldız Mohamed Salah, Suudi Arabistan iddialarına inat kaleci Mostafa Shobeir'in düğününde dans ederek coştu!

19.07.2026 10:59:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş'ın gözdesi düğünde coştu
Beşiktaş'ın gözdesi düğünde coştu
Beşiktaş'ın transfer listesindeki dünyaca ünlü yıldız Mohamed Salah, Suudi Arabistan iddialarına inat kaleci Mostafa Shobeir'in düğününde dans ederek coştu!

Siyah-beyazlı taraftarların Tüpraş Stadyumu önünde pankartlarla beklediği, menajeri Ramy Abbas'ın ise "Geleceği yakında belli olacak" dediği Mısırlı kralın, Bodrum'daki 10 milyon dolarlık villası ve 2030 Dünya Kupası hedefiyle Türkiye rotası her geçen gün daha da güçleniyor.

Mısır milli takımının kaptanı Mohamed Salah'ın adı, Beşiktaş'ın transfer gündemine bomba gibi düştü. Eski Liverpool yıldızının Türkiye seçeneğine sıcak baktığı iddiaları manşetleri süslerken, menajeri Ramy Abbas X üzerinden açıklama yaptı.

Abbas, Salah'ın gelecek sezon nerede oynayacağının yakında netleşeceğini belirterek, "Sırf ortalığı karıştırmak için Mohamed'in oynamak istemediği kulüplerle pazarlık yapmayız" ifadesini kullandı.

2030'DA DA OYNAMAK İSTİYOR



Mısır basını, Beşiktaş'ın Salah'a güçlü bir sportif proje sunmaya hazırlandığını yazdı. Siyah-beyazlı taraftarlar ise transfer için sosyal medyada büyük baskı kurarken, Tüpraş Stadyumu önünde "Ya Allah Bismillah Muhammed Salah" yazılı pankart açtı.

Mısır basını da dünyaca ünlü yıldızın, formunu koruyup 2030 Dünya Kupası'nda oynayabilmek adına Suudi Arabistan yerine Beşiktaş'ı tercih edebileceği belirtiliyor.

BODRDUM'DA DEV YATIRIM YAPTI



Salah'ın Türkiye bağı ise yeni değil; yıldız oyuncu Bodrum Küçükbük'teki lüks Mare projesinden 10 milyon dolarlık bir villa satın aldı. İngiltere'deki iş ortağı Ahmed Karakol'un davetiyle Bodrum'a giden ve bölgeye hayran kalan Salah, gizlenmeye çalışsa da bir balık restoranında ödediği 60 bin TL'lik hesapla deşifre olmuştu. Lüks villada özel plaj, Türk hamamı, spa ve sinema salonu gibi birçok konfor bulunuyor.

SHOBEIR'İN DÜĞÜNÜNDE COŞTU

Milli takım hedeflerine kilitlenen Salah, teknik direktör Hossam Hassan önderliğinde Firavunlar'ın kazandığı ivmeyi ve Haitham Hassan gibi isimlerin performansını övdü.

Suudi Arabistan kulüpleriyle görüştüğü iddiaları ortaya atılan Salah, geçen cuma akşamı Kuzey Sahili'nde sürpriz bir hamle yaptı. Al-Ahly ve milli takımın kalecisi Mostafa Shobeir'in düğününe katılan ve burada dans ederek eğlenen Salah, transfer iddialarına sahadan uzak, neşeli bir yanıt vermiş oldu.

Greenwood'un eşi de İstanbul'a taşınıyor


 
Fenerbahçe’nin yeni transferi Mason Greenwood’un sosyal medya fenomeni eşi Harriet Robson, İstanbul’a taşınarak dijital kariyerinde yepyeni bir sayfa açıyor. 
 

18.07.2026 11:41:00
Haber Merkezi
 
Greenwood'un eşi de İstanbul'a taşınıyor
Greenwood'un eşi de İstanbul'a taşınıyor

Fenerbahçe'nin yeni dünya yıldızı Mason Greenwood, İstanbul'a ayak basar basmaz taraftarı mest eden açıklamalarda bulundu. Türkiye macerası için fazlasıyla istekli olduğunu belirten İngiliz golcü, "Böyle bir desteği hissetmek inanılmaz. Ailem de çok heyecanlı, özellikle eşim Türk kültürünü keşfetmek için sabırsızlanıyor. İki kızımızla birlikte burada harika bir deneyim yaşayacağız" diyerek sarı-lacivertli camiaya selam gönderdi.

İngiltere'nin Yorkshire bölgesinde doğan 2000 doğumlu model ve dijital içerik üreticisi, Instagram'da 750 bini aşkın takipçiye sahip tam bir sosyal medya fenomeni.
İstanbul'a taşınmasıyla birlikte Robson'ın yeni "işi" ve dijital içerik rotası da tamamen Türk kültürüne kayacak. Modellik ve influencerlık kariyerini buraya taşıyacak olan Robson; geleneksel Türk kahvaltılarından estetik çay-baklava buluşmalarına, lüks hamam ritüellerinden dünyaca ünlü Türk tasarımcıların koleksiyonlarına kadar geniş bir yelpazeyi küresel kitlesine tanıtacak.

Yedek Galatasaray, Ümraniyespor'u gole boğdu


 
Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki ilk hazırlık maçında konuk olduğu Ümraniyespor'u 5-1 yendi.

18.07.2026 01:39:00
HABER MERKEZİ/AA
 
 Yedek Galatasaray, Ümraniyespor'u gole boğdu
 Yedek Galatasaray, Ümraniyespor'u gole boğdu

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki ilk hazırlık maçında konuk olduğu Ümraniyespor'u 5-1 yendi.

Sarı-kırmızılı ekip, Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı'ndaki karşılaşmaya Jankat Yılmaz, Ali Turap Bülbül, Arda Ünyay, Eyüp Aydın, Kazımcan Karataş, Gabriel Sara, Renato Nhaga, Can Armando Güner, İlkay Gündoğan, Berat Luş ve Ada Yüzgeç ilk 11'i ile sahaya çıktı.

Ümraniyespor ise Cihan Topaloğlu, Oğuz Yıldırım, Mustafa Eser, Tomislav Glumac, Ali Yaşar, Atalay Babacan, Serkan Göksu, Andrej Djokanovic, Cebio Soukou, Yusuf Deniz Şaş ve Melih Bostan 11'iyle karşılaşmaya başladı.

Ev sahibi ekip, 13. dakikada Mustafa Eser'in golüyle karşılaşmada 1-0 öne geçti. Sarı-kırmızılılar ise 35. dakikada Ada Yüzgeç'in rakip fileleri havalandırmasıyla durumu 1-1'e getirdi. Galatasaray, sonrasında 42. dakikada Kazımcan Karataş'ın golüyle öne geçerek soyunma odasına 2-1 önde gitti.

İkinci devreye hızlı başlayan sarı-kırmızılılar, 60. dakikada Can Armando Güner'in frikik golüyle ve 62. dakikada Berat Luş'un ağları sarsmasıyla skoru 4-1'e getirdi. Mücadelenin 70. dakikasında sonradan oyuna giren Arda Tagay ile durumu 5-1 yapan sarı-kırmızılı takım, sahadan 5-1'lik galibiyetle ayrıldı.

İkinci yarıda sarı-kırmızılı oyunculardan Lucas Torreira, Yusuf Sivaslıoğlu, Lesley Ugochukwu, Eyüp Can Karasu, Arda Tagay, Furkan Koçak, Dağhan Kahraman, Yalın Dilek, Berat Yılmaz ve Oğulcan Yançel oyuna dahil oldu.
Galatasaray'ın genç oyuncusu Ada Yüzgeç, attığı gol sonrası yakın zamanda sarı-kırmızılılardan ayrılan Arjantinli yıldız Mauro Icardi ile özdeşleşen gol sevincini yaptı.

Lesley Ugochukwu, ilk maçına çıktı

Sarı-kırmızılıların yeni transferi Lesley Ugochukwu, Galatasaray formasıyla ilk kez hazırlık maçında görev aldı. Fransız oyuncu, karşılaşmanın 63. dakikasında oyuna dahil oldu.

Trabzonspor futbol tarihini yeniden yazıyor

Trabzonspor, transfer piyasasında gerçekleştirdiği devasa oyuncu satışlarıyla Türk futbol tarihinin en büyük ekonomik rekorunu kırmaya hazırlanıyor

17.07.2026 20:40:00
Haber Merkezi
 
Trabzonspor futbol tarihini yeniden yazıyor
Trabzonspor futbol tarihini yeniden yazıyor
Trabzonspor, transfer piyasasında gerçekleştirdiği devasa oyuncu satışlarıyla Türk futbol tarihinin en büyük ekonomik rekorunu kırmaya hazırlanıyor.

Bordo-mavili kulüp, şu ana kadar kesinleşen ayrılıklar ve geçmiş transferlerden gelen bonuslarla kasasına 33,5 milyon Euro koymayı şimdiden garantiledi. Kadronun parlayan iki genç yıldızı Christ Inao Oulai ve Chibuike Nwaiwu'nun da beklenen astronomik rakamlarla Avrupa'ya transfer olması durumunda, Trabzonspor bu yaz döneminde toplamda 93,5 milyon Euro'yu aşan tarihi bir gelire ulaşacak.

Karadeniz ekibi bu hamlesiyle, bir sezonda en yüksek oyuncu satış geliri elde eden Türk takımı unvanını alarak Süper Lig rekorunu kırmış olacak.

Garanti Gelir 33.5 Milyon Euro'yu Buldu



Trabzonspor'da şu ana kadar resmiyet kazanan operasyonlarda en büyük pay, 20 milyon Euro karşılığında Rus ekibi Zenit'e transfer olan Felipe Augusto'ya ait.

Kulüp ayrıca Oleksandr Zubkov'un satışından 4 milyon Euro, Mathias Løvik'ten 2,5 milyon Euro, Arif Boşluk'tan 550 bin Euro ve Serdar Saatçı'dan 500 bin Euro bonservis geliri elde etti.

Bu rakamlara ek olarak, geçmiş dönemde satılan oyunculardan Uğurcan Çakır'ın sözleşmesindeki bonus maddesinden 3 milyon Euro, Abdülkadir Ömür'ün Hull City'deki başarı bonuslarından ise 2,5 milyon Euro ek gelir sağlandı.

Oulai ve Nwaiwu'dan 60 Milyon Euro'luk Dev Paket


Kulübün kasasını tamamen dolduracak olan 60 milyon Euro'luk dev paket ise Christ Oulai ve Chibuike Nwaiwu ikilisinden gelecek. İtalyan ekibi Fiorentina ile Christ Inao Oulai transferi için 26 milyon Euro net ve 4 milyon Euro bonus olmak üzere toplam 30 milyon Euro üzerinden prensip anlaşması sağlandı.

İngiltere Premier Lig ekibi Fulham ise Nijeryalı orta saha Chibuike Nwaiwu için yine 30 milyon Euro'luk resmi teklifle masada yer alıyor.

Türk Futbol Tarihinde Bir İlk

Sadece 11 milyon Euro maliyetle kadroya katılan bu iki oyuncunun muhtemel satışıyla birlikte Trabzonspor, Türk futbol tarihinin en büyük oyuncu ihracatına imza atmış olacak.

Karadeniz fırtınası elde edeceği bu dev bütçeyle hem finansal yapısını tamamen rahatlatacak hem de şampiyonluk yolunda güçlü bir kadro kurmak için önemli bir kaynak yaratmış olacak.

Icardi'nin gönderilmesi Galatasaray'a nefes aldırdı


 
 
Galatasaray, sözleşmesi biten Mauro Icardi'ye resmi şekilde veda etmişti. Olayın duygusal boyutunun dışına çıkılırsa, Arjantinli forvetin maaş yükü de sona ermiş oldu.
 

17.07.2026 17:01:00
Haber Merkezi
 
Icardi'nin gönderilmesi Galatasaray'a nefes aldırdı
Icardi'nin gönderilmesi Galatasaray'a nefes aldırdı

2022'den beri Galatasaray forması giyen Mauro Icardi'nin sözleşmesi 30 Haziran'da bitmişti. Aslında konuyla ilgili büyük bir sürpriz yaşanmadı. Sarı-Kırmızılılar, Arjantinli yıldıza resmi şekilde veda etti. Pek konuşulmasa da bu ayrılıkla birlikte tangocunun maaş yükü de bitti. Icardi, senelik 6 milyon Euro net alıyordu. Çeşitli bonus maddeleriyle birlikte rakam 10 milyon Euro seviyesine çıkıyordu. Bugün itibarıyla maaş bütçesinde ciddi bir yer açıldı. Yönetim onun yerine genç bir santfor getirecek.

Yüksek bütçeli bir transfer beklenmiyor

Galatasaray Yönetimi, transferler konusundaki çalışmalarını sürdürüyor. Maaşlar da doğal olarak harcama limitlerinin içinde yer alıyor. Icardi sonrasında bir hareket alanı oluştu. Yeni "genç" santrfora ödenecek rakamın dışında Arjantinli yıldızın maaşından kalan bölüm de takviye bütçesinin içinde kullanılacak.

Zeki Çelik, Juventus'ta

İtalya Serie A temsilcisi, 29 yaşındaki sağ bek ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

17.07.2026 08:49:00
Anadolu Ajansı
 
Zeki Çelik, Juventus'ta
Zeki Çelik, Juventus'ta
İtalya Serie A temsilcisi, 29 yaşındaki sağ bek ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekibi Juventus, milli oyuncu Zeki Çelik'i kadrosuna kattı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, son olarak 2022-2026 yıllarında Roma'da forma giyen 29 yaşındaki futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Bursaspor altyapısından yetişen Zeki Çelik, profesyonel kariyerinde sırasıyla Karacabey Belediyespor, İstanbulspor, Lille ve Roma'da görev yaptı.

Milli oyuncu, 2020-2021 sezonunda Fransa ekibi Lille ile ligde şampiyonluk sevinci yaşadı.

Milli futbolcu, Roma için veda mesajı yayımladı
Zeki Çelik, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla sözleşmesinin sona erdiği Roma'ya veda etti.

Tarif edilmesi zor duygular içinde olduğunu belirten 29 yaşındaki sağ bek, şu ifadeleri kullandı:

"Roma formasını giymek, benim için her zaman büyük bir onur ve gurur kaynağı oldu. Bu kulüpte geçirdiğim her gün beni hem futbolcu hem de insan olarak geliştirdi. Teknik direktörlerime, takım arkadaşlarıma, kulüp çalışanlarına, sportif direktörlerimize ve teknik ekibimizin her bir üyesine teşekkür etmek istiyorum. Şimdi kariyerimde yeni bir sayfa açma zamanı. Ancak bu kulübü, bu şehri ve hepinizi her zaman kalbimde taşıyacağım. Roma'ya bundan sonraki süreçte başarılar diliyor ve hak ettiği tüm başarılara ulaşmasını umut ediyorum."

İngiltere'yi mağlup eden Arjantin finale yükseldi

2026 FIFA Dünya Kupası yarı finalinde, geriye düştüğü maçta İngiltere'yi 2-1 mağlup eden Arjantin finale yükseldi

16.07.2026 09:31:00
Haber Merkezi
 
İngiltere'yi mağlup eden Arjantin finale yükseldi
İngiltere'yi mağlup eden Arjantin finale yükseldi
2026 FIFA Dünya Kupası yarı finalinde, geriye düştüğü maçta İngiltere'yi 2-1 mağlup eden Arjantin finale yükseldi.

İngiltere millî futbol takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası yarı finalinde Arjantin karşısında öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayarak sahadan 2-1 mağlup ayrıldı ve bir kez daha büyük bir turnuvaya trajik bir şekilde veda etti.

Erken Golün Rehaveti Pahalıya Patladı

Maça hızlı başlayan ve skor avantajını eline geçiren İngiltere, altın tepside sunulan final biletini kendi elleriyle Arjantin'e teslim etti. Golden sonra tamamen savunmaya çekilen ve yaratıcılıktan uzak bir oyun sergileyen İngiliz ekibi, baskıyı kaldıramayarak adeta kendi sonunu hazırladı.

Taktiksel Hatalar ve Kulübenin Çaresizliği

Teknik heyetin maçın kırılma anlarında oyuna müdahale etmekte geç kalması ve Arjantin'in geri dönüşüne hiçbir taktiksel reaksiyon gösterememesi yenilgiyi kaçınılmaz kıldı. Turnuva boyunca eleştirilen durağan futbol, en kritik virajda İngiltere'nin elenmesine neden oldu. "Futbol evine dönüyor" sloganlarıyla turnuvaya gelen İngilizler, kupanın bir kez daha uzağında kaldı.

Trabzonspor, Adidas ile el sıkışmak üzere


 
 
Trabzonspor’da yönetim sponsorlukta devrim niteliğinde bir adıma imza atarak dünyaca ünlü giyim devi Adidas ile el sıkışmak üzere.

15.07.2026 16:57:00
Haber Merkezi
 
 Trabzonspor, Adidas ile el sıkışmak üzere
 Trabzonspor, Adidas ile el sıkışmak üzere

Trabzonspor sponsorluk alanında da dev bir adım atmaya hazırlanıyor. Macron ve Joma dönemlerinin ardından bordo-mavililer, dünyaca ünlü giyim markası Adidas ile yeni sezon için masaya oturdu.

Daha önce Puma ile yapılan iki görüşmenin maddi anlaşmazlıklar nedeniyle olumsuz sonuçlanmasının ardından, ibre tamamen Adidas'a döndü. Resmi imzalar henüz atılmasa da Adidas temsilcileri anlaşmanın sağlandığını belirtiyor.

Kalite gelecek

Trabzonspor yönetiminin temkinli yaklaştığı bu dev anlaşma, kulübe hem ciddi bir maddi gelir hem de yüksek kalite getirecek. Yeni sezonda Fenerbahçe'ye sunulan forma kalitesinde ürünlerin üretileceği ve bu durumun fiyatlara da yansıyacağı gelen bilgiler arasında. Sürecin kısa sürede netleşmesi beklenirken, erken duyulan bu gelişmenin mevcut forma satışlarını ise çok az da olsa etkileyebileceği tahmin ediliyor.

Arjantin-İngiltere maçına bir de bu gözle bakın


 
Buenos Aires'in kentleşmesinin içine gömülmüş bir şehir olan Escobar'da, Arjantinli taraftarlar geçtiğimiz Pazar gecesi bir İngiliz bayrağı çıkarıp ateşe verdi. Bayrak yanarken, etraftakiler korna çaldı, davullara vurdu ve "zıplamayan İngilizdir" diye bağırdı. Elbette herkes havaya sıçradı. İstersen sıçrama! Orası Escobar...

15.07.2026 16:35:00 / Güncelleme: 15.07.2026 16:39:52
HASAN GÜNDOĞDU
 
Arjantin-İngiltere maçına bir de bu gözle bakın
Arjantin-İngiltere maçına bir de bu gözle bakın

Atlanta'da İngiltere ile Arjantin arasında bu gece saat 22.00'da başlayacak yarı final maçı, futbol tarihindeki en büyük rekabetlerden biri. Uluslararası derbi adeta... 1986'da Maradona'nın İngiltere'ye karşı attığı "Tanrı'nın Eli" golüyle doğan bu rekabet, spor tarihindeki en yoğun rekabetlerden biri aynı zamanda...

İntikam yeminleri

İngiliz taraftarlar o yenilginin intikamını almak ve Arjantinliler ise takımlarının Lionel Messi'nin muhtemelen son Dünya Kupası maçını kazanmasını sağlamak için can atıyor. Arjantin için ise bu, 44 yıl önce Falkland Savaşı'ndaki acı yenilgiyle körüklenen bir rekabet.

İskoçlar Arjantin tarafında!

İngiltere Dünya Kupası yarı finaline ulaşır ulaşmaz, İskoç taraftarlar Arjantin'e sonsuz bağlılık yemini etmeye başladı. Oysa İskoçya, Birleşik Krallık'ın bir parçası. Bu Dünya Kupası'na grup aşamasında veda eden üç Avrupa ekibinden biri... Diğer ikisi Türkiye ve Çekya... Şimdiden ülkenin bayrağının beyaz ve gök mavisi renkleri Glasgow'dan Perth'e kadar sokaklarda görülmeye başlandı.
Sınırın kuzeyindeki İngiliz düşmanı İskoç ruhlar, Arjantin'in Liverpool'da oynayan kilit orta saha oyuncusunun soyadının Mac Allister olduğunu fark eder etmez, neredeyse manevi bir akrabalık kuruyor!

Falkland Savaşı da etkilememiş

1982'deki Falkland Savaşı sırasında İskoç Muhafızları İkinci Taburu'ndan sekiz asker, Tumbledown Dağı Muharebesi'nde gece çatışmalarında öldürüldü. Peki, 44 yıl sonra İskoç taraftarları neden atalarının savaştığı ülkeyi destekliyor?
İngiltere Başbakanı Sir Keir Starmer, tüm İskoçları bir kez olsun dayanışma göstermeye çağırıyor ancak bu boş bir çağrı!

Fenerbahçe, Greenwood'a 39.000.000 Euro verdi

Fenerbahçe, İngiliz futbolcu Mason Greenwood ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

15.07.2026 11:12:00
İhlas Haber Ajansı
 
Fenerbahçe, Greenwood'a 39.000.000 Euro verdi
Fenerbahçe, Greenwood'a 39.000.000 Euro verdi
Fenerbahçe, İngiliz futbolcu Mason Greenwood ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Mason Will John Greenwood'un transferi konusunda, futbolcu ve kulübü Olympique de Marseille ile görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Oyuncunun kısa süre içerisinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

4 yıllık sözleşme imzalandı



Sarı-lacivertliler, transferin detayına ilişkin resmi internet sitesinden şu ifadelere yer verdi:

"Kulübümüz, İngiliz oyuncu Mason Greenwood'un transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varmıştır. 24 yaşındaki oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzalandı. Olympique de Marseille kulübüne toplam transfer bedeli olan 39.000.000 Avro 3 sene içerisinde 3 eşit taksitle ödenecektir. Ayrıca FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedeli kulübümüz tarafından ödenecektir. Mason Greenwood'a 'Ailemize hoş geldin' diyor; Fenerbahçemiz ile sarı-lacivert nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.