logo
20 EKİM 2026

C.Ronaldo'yaizin yok

30.06.2005 00:00:00
 
Manchester United'ın Portekizli genç yıldızı Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid ya da Barcelona'ya transfer olacağı şeklinde çıkan haberlere, Manchester United menajeri Alex Ferguson'dan yanıt geldi. Genç yıldız hakkında çıkan haberlere tepki gösteren Ferguson, Ronaldo'nun M.United'tan ayrılmasının söz konusu olmadığını söyledi. A Bola gazetesine konuşan Ferguson, "Ronaldo'nun takımdan ayrılmak gibi bir şansı yok çünkü, kulüple daha 3 yıllık sözleşmesi var. Üstelik Cristiano Ronaldo, sözleşme yenileyecek" dedi. Real Madrid ve Barcelona'nın 20 yaşındaki futbolcu için 20 milyon euroluk bir teklifte bulunmaya hazır oldukları iddia ediliyor. Geçen sezon 40 maçta forma giyen Ronaldo, 9 da gol kaydetti. M.United'a 2003 Ağustos ayında Sporting Lizbon takımdan transfer olan Ronaldo ile Manchester United 5 yıllık bir sözleşme imzalamak istiyor.

Beşiktaş kaçırdı, Trabzonspor affetmedi: 2-0

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Beşiktaş’ı 2-0 mağlup ederek taraftarına büyük sevinç yaşattı

19.10.2026 22:08:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş kaçırdı, Trabzonspor affetmedi: 2-0
Beşiktaş kaçırdı, Trabzonspor affetmedi: 2-0
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ederek taraftarına büyük sevinç yaşattı. Bordo-mavililer, Ozan Tufan ve Mohamed Salah'ın golleriyle sonuca giderken Beşiktaş'ın yakaladığı fırsatları değerlendirememesi maçın kaderini belirledi.

FIRSATI OZAN TUFAN DEĞERLENDİRDİ

Karşılaşmaya etkili başlayan Beşiktaş, 10. dakikada Rıdvan Yılmaz'ın ortasında Olaitan'ın kafa vuruşuyla gole yaklaştı ancak kaleci Onana gole izin vermedi. Siyah-beyazlılar, 14 ve 17. dakikalarda Fabio Miretti ve Cerny ile şansını denedi fakat Trabzonspor savunmasını ve kalecisini geçemedi.

Ev sahibi ekip ise aradığı golü 21. dakikada buldu. Aral Şimşir'in pasında ceza sahasının sol çaprazında topla buluşan Muçi'nin vuruşundan dönen topu iyi takip eden Ozan Tufan, meşin yuvarlağı ağlara göndererek Trabzonspor'u 1-0 öne geçirdi.

Trabzonspor, 28. dakikada Aral Şimşir ile farkı artırmaya yaklaşırken Beşiktaş, 41. dakikada beraberlik fırsatını değerlendiremedi. Trossard'ın vuruşunda kaleci Onana'dan dönen topu Murillo tamamlamak istedi ancak meşin yuvarlak direkten döndü. Savic, devam eden pozisyonda topu kornere gönderdi.

BEŞİKTAŞ ARADI, TRABZONSPOR NOKTAYI KOYDU

İkinci yarıda beraberlik için baskısını artıran Beşiktaş, 54. dakikada Cerny'nin ortasında Vlahovic'in kafa vuruşuyla etkili oldu ancak Onana topu kontrol etti. 70. dakikada Trossard'ın ceza yayı üzerinden yaptığı vuruş da az farkla auta çıktı.

Beşiktaş'ın kaçırdığı fırsatların ardından Trabzonspor, 71. dakikada farkı ikiye çıkardı. Dju'nun Salih Özcan'dan kaptığı top sonrası ceza sahasına girmesi ve pasını Mohamed Salah'a aktarmasıyla gelişen atakta Salah, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 2-0.

ONANA VE NÜBEL KALEDE ÖNE ÇIKTI

Trabzonspor, 82. dakikada üçüncü gole yaklaştı. Mohamed Salah'ın pasıyla ceza sahasına giren Saviolo'nun vuruşunu kaleci Nübel çıkardı. Salah'ın tamamlamak istediği pozisyonda da Nübel gole izin vermedi.

Beşiktaş, 87. dakikada İlhan Fakılı'nın ceza sahası dışından çektiği şutla farkı azaltmaya çalıştı ancak kaleci Onana topu kornere çeldi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Trabzonspor, Beşiktaş karşısında sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Bordo-mavililer, rakibinin değerlendiremediği fırsatları iyi kullanarak üç puanı hanesine yazdırdı.

FENERBAHÇE’DEN ÜST ÜSTE 3. GALİBİYET!

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe, sahasında Corendon Alanyaspor'u 3-0 mağlup ederek ligde üst üste üçüncü galibiyetini aldı

17.10.2026 21:45:00 / Güncelleme: 18.10.2026 10:23:47
Haber Merkezi
 
FENERBAHÇE’DEN ÜST ÜSTE 3. GALİBİYET!
FENERBAHÇE’DEN ÜST ÜSTE 3. GALİBİYET!
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe, sahasında Corendon Alanyaspor'u 3-0 mağlup ederek ligde üst üste üçüncü galibiyetini aldı. Sarı-lacivertlilere üç puanı getiren golleri Romelu Lukaku, Kerem Aktürkoğlu ve Vedat Muriqi kaydetti.

Fenerbahçe, Chobani Stadı'nda oynanan mücadelede Alanyaspor karşısında üç puana üç golle ulaştı. Ligde galibiyet serisini sürdüren sarı-lacivertliler, puanını 16'ya yükseltti. Alanyaspor ise 12 puanda kaldı.

PENALTI KAÇTI, GOL İPTAL EDİLDİ

Karşılaşmanın 16. dakikasında Fenerbahçe penaltı kazandı. Topun başına geçen Mason Greenwood'un vuruşunda kaleci Paulo Victor gole izin vermedi. Dönen topu ağlara gönderen İrfan Can Kahveci'nin golü ise ceza sahasına erken girdiği gerekçesiyle geçersiz sayıldı.

LUKAKU PERDEYİ AÇTI



Baskısını sürdüren Fenerbahçe, 40. dakikada Romelu Lukaku'nun golüyle öne geçti. Bu golle sarı-lacivertliler soyunma odasına 1-0 üstün gitti.

KEREM AKTÜRKOĞLU FARKI İKİYE ÇIKARDI

İkinci yarıda skor avantajını koruyan Fenerbahçe, 71. dakikada Kerem Aktürkoğlu'nun golüyle rahatladı ve skoru 2-0'a taşıdı.

MURİQİ SON SÖZÜ SÖYLEDİ

Karşılaşmanın 87. dakikasında sahneye çıkan Vedat Muriqi, Fenerbahçe'nin üçüncü golünü kaydetti. Kerem Aktürkoğlu'nun şık topuk pasıyla gelişen atakta Muriqi'nin vuruşu ağlarla buluştu ve maçın skorunu belirledi: 3-0.

Bu sonuçla Fenerbahçe, Süper Lig'de üst üste üçüncü galibiyetini alarak çıkışını sürdürdü. Sarı-lacivertliler, gelecek hafta Galatasaray deplasmanında kritik bir sınava çıkacak.

Boğaz Köprüsü'nü yürüyerek ya da koşarak geçmek istiyorsanız...


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı ile İBB Spor İstanbul iş birliğiyle düzenlenecek Türkiye İş Bankası 48. İstanbul Maratonu için geri sayım devam ediyor. Her yıl renkli görüntülere sahne olan Halk Koşusu kategorisi için kayıt dönemi 21 Ekim Çarşamba günü saat 10.00'da açılacak. Kayıtlar dakikalar içinde doluyor! Kayıtlar "event.spor.istanbul" adresinden alınacak!

17.10.2026 20:43:00 / Güncelleme: 17.10.2026 20:54:13
Yaşar Cebesoy
 
Boğaz Köprüsü'nü yürüyerek ya da koşarak geçmek istiyorsanız...
Boğaz Köprüsü'nü yürüyerek ya da koşarak geçmek istiyorsanız...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı ve İBB Spor İstanbul koordinasyonunda 1 Kasım Pazar günü düzenlenecek Türkiye İş Bankası 48. İstanbul Maratonu'na günler kala yarış heyecanı giderek artıyor. Dünya Atletizm Birliği (World Athletics) tarafından verilen Gold Label (Altın Etiket) ünvanına sahip Türkiye İş Bankası 48. İstanbul Maratonu'nda 42K, 15.5K ve Kurumsal Koşu kategorilerinde kayıtların tamamlanmasının ardından, son olarak Halk Koşusu kategorisi için kayıt dönemi 21 Ekim Çarşamba günü başlayacak.

Kontenjan 5 bin kişi

Dünyanın dört bir yanından gelecek 45 binden fazla koşucuyu ağırlamaya hazırlanan İstanbul Maratonu'nda Halk Koşusu kayıtları için 5 bin kişilik kontenjan ayrılacak. Her yıl oldukça renkli görüntülere sahne olan Halk Koşusu'nda yer almak isteyen sporseverler, kayıtlarını 21 Ekim Çarşamba günü saat 10.00'da "event.spor.istanbul" adresinde yaptırabilecek. 1 Kasım 2026 itibarıyla 14 yaşını doldurmuş olan kişilerin katılabileceği Halk Koşusu'nda kayıtlar ücretsiz olacak.

Göğüz numarası bu noktalardan alınacak

Türkiye İş Bankası 48. İstanbul Maratonu Halk Koşusu'na katılmak için gerekli göğüs numaraları 21 Ekim'den itibaren Anadolu Yakası'nda Haldun Alagaş Spor Kompleksi, Bostancı Sahil Spor Kompleksi, Hasan Doğan Spor Kompleksi ve Pendik Kurtköy Spor Kompleksi'nde; Avrupa Yakası'nda Sefaköy Yüzme Havuzu, Fatih Spor Kompleksi, Cemal Kamacı Spor Kompleksi ve Hamza Yerlikaya Spor Kompleksi'nde dağıtılacak. Kaydolduktan sonra göğüs numaralarını teslim almayan kişiler yarış günü koşuya katılamayacak.



Dolmabahçe'de bitecek

Türkiye İş Bankası 48. İstanbul Maratonu'nda Halk Koşusu kategorisi için girişler Altunizade Köprüsü'nden yapılacak. Göğüs numarası yanında olan yarışçılar, etkinlik günü 09.15-10.15 saatleri arasında, Mecidiyeköy metrobüs durağının yanındaki İETT Hareket Amirliği önünden kalkacak otobüslerle de start noktasına gelebilecek.
Maratondaki diğer tüm kategorilerde olduğu gibi Halk Koşusu da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü metrobüs durağı önünden başlayacak. Startın ardından köprüyü geçecek koşucular, Barbaros Bulvarı'nı takip ederek sahile inecek ve Dolmabahçe'de 6.5 kilometrelik parkuru tamamlayacak. Koşuda ölçüm yapılmayacak. Maraton ve 15.5K koşularında ise çipli ölçüm yapılacak.

Halk Koşusu'na kayıt hakkı kazananlar başlangıç noktasına 12.00'ye kadar giriş yapabilecek. Bu saatten sonra alana girişe izin verilmeyecek. Katılımcılar bebek arabası veya evcil hayvanlarıyla alana giriş yapamayacak. Halk Koşusu sporcuları için zaman sınırı 1 saat 30 dakika... Zaman sınırı bittikten sonra halen parkurda bulunan koşucular kaldırımdan koşmaya devam edebilir.

Maratona başvurmanın şartları var

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün yürüyerek ya da koşarak geçmenin 3 yolu var. Bu olanak senede bir kez sporculara ya da halka tanınıyor:

1. İstanbul Maratonu'na katılmak... 42K'lık yarışta yer alabilmek için kabul gören bir yarı maratonu 3 saat 30 dakika içinde tamamlamak gerekiyor.
2. 15.5K koşusuna katılmak... Bunun için kabul gören bir 10K'yı 90 dakika içinde bitirmek gerekiyor.
3. Halk Koşusu'na katılmak... Klavyede hızlı olmak ya da şanslı olmak gerekiyor!

Orkun Kökçü'den üzücü haber


 
 
Beşiktaş'ın milli futbolcusu Orkun Kökçü'nün sağ ayak tabanında kısmi plantar fasya yırtığı ve topuk yağ yastığı travmatik ayrışma tespit edildi.

17.10.2026 08:03:00
Haber Merkezi/AA
 
 Orkun Kökçü'den üzücü haber
 Orkun Kökçü'den üzücü haber

Beşiktaş'tan, siyah-beyazlı ekibin UEFA Avrupa Ligi'nde Hoffenheim'ı 3-2 mağlup ettiği maçta sakatlanarak oyuna devam edemeyen 25 yaşındaki futbolcunun sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Futbol A takımımızın UEFA Avrupa Ligi'nde Hoffenheim ile oynadığı müsabakanın ilk yarısında ayak tabanında gerçekleşen travmatik yaralanma sonrası maça devam edemeyen oyuncumuz Orkun Kökçü'nün takımımızın İstanbul'a dönüşünün ardından yapılan değerlendirme ve gerçekleştirilen MR görüntülemesinde sağ ayak tabanında kısmi plantar fasya yırtığı ve topuk yağ yastığı travmatik ayrışması saptanmış olup oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır."

Oyuncunun bir süre sahalardan uzak kalması bekleniyor. Bu süre, yapılacak ileri tetkikler ve oyuncunun tedaviye verdiği cevapla netleşecek.

Çorum FK emin adımlarla ilerliyor

Çorum FK, sahasında Çaykur Rizespor’u 2-1 mağlup ederek üst üste ikinci galibiyetini aldı

16.10.2026 22:10:00
Haber Merkezi
 
Çorum FK emin adımlarla ilerliyor
Çorum FK emin adımlarla ilerliyor
Çorum FK, sahasında Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup ederek üst üste ikinci galibiyetini aldı. Burak Yılmaz yönetiminde çıkışını sürdüren kırmızı-siyahlılar, Süper Lig'de iddiasını ortaya koydu.

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasının açılış maçında Arca Çorum FK, Çorum Şehir Stadyumu'nda Çaykur Rizespor'u ağırladı. Ev sahibi ekip, geriye düştüğü karşılaşmayı 2-1 kazanarak önemli bir galibiyete imza attı.

RİZESPOR ÖNE GEÇTİ, CENGİZ ÜNDER CEVAP VERDİ



Karşılaşmaya hızlı başlayan Çaykur Rizespor, 3. dakikada Mithat Pala'nın vuruşunda direğe takıldı. Konuk ekip, 32. dakikada Qazim Laçi'nin golüyle 1-0 öne geçti.

Çorum FK'nın cevabı gecikmedi. 38. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Cengiz Ünder, şık bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve skoru 1-1'e getirdi. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

MOUKOKO GALİBİYETİ GETİRDİ

İkinci yarıda iki takım da üstünlük golü için mücadele etti. Çorum FK, 80. dakikada Youssoufa Moukoko'nun kaydettiği golle 2-1 öne geçti.

Kalan dakikalarda skor üstünlüğünü korumayı başaran ev sahibi ekip, sahadan üç puanla ayrıldı.

Hoffenheım: 2 – Beşiktaş: 3

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nin ikinci haftasında Almanya deplasmanında Hoffenheim’ı 3-2 mağlup ederek üst üste ikinci galibiyetini aldı

16.10.2026 10:41:00
Haber Merkezi
 
Hoffenheım: 2 – Beşiktaş: 3
Hoffenheım: 2 – Beşiktaş: 3
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında Almanya deplasmanında Hoffenheim'ı 3-2 mağlup ederek üst üste ikinci galibiyetini aldı. Siyah-beyazlılara galibiyeti getiren golleri Amir Murillo ve iki kez fileleri havalandıran Hyeon-gyu Oh kaydetti. Kartal, bu sonuçla lig aşamasında puanını 6'ya yükseltti.

İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Almanya'daki Rhein-Neckar-Arena'da oynanan karşılaşmaya Hoffenheim etkili başladı. Ev sahibi ekip, henüz 3. dakikada Machida'nın kafa vuruşuyla direğe takıldı.

3. dakika: Hoffenheim'da Machida'nın kafa vuruşunda top yan direkten döndü.

20. dakika: Hlozek, kaleci Nübel'i geçmesine rağmen dar açıdan yaptığı vuruşta çerçeveyi bulamadı.

45+1. dakika: Beşiktaş, Olaitan'ın son çizgiden çevirdiği topla tehlike yarattı ancak Hoffenheim savunması gole izin vermedi.

İlk yarıda iki takım da aradığı golü bulamayınca soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gidildi.

MURILLO PERDEYİ AÇTI

İkinci yarıya daha etkili başlayan Beşiktaş, rakip kalede üst üste fırsatlar yakaladı. 56. dakikada İlhan Fakılı, 57. dakikada ise Leandro Trossard önemli pozisyonlardan yararlanamadı.

Aradığı golü 60. dakikada bulan siyah-beyazlılar, Amir Murillo'nun vuruşuyla 1-0 öne geçti.

Hoffenheim, 68. dakikada Fisnik Asllani'nin golüyle skoru 1-1'e getirdi. Ancak Beşiktaş'ın cevabı gecikmedi.

OH SAHNEYE ÇIKTI, KARTAL'I ZİRVEYE TAŞIDI

73. dakikada Olaitan'ın pasıyla savunmanın arkasına sarkan Hyeon-gyu Oh, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara göndererek Beşiktaş'ı yeniden öne geçirdi: 1-2.

Gecenin yıldızı Oh, 79. dakikada bir kez daha sahneye çıktı. İlhan Fakılı'nın pasında arka direkte topu ağlarla buluşturan Güney Koreli golcü, farkı ikiye çıkardı: 1-3.

Hoffenheim, 88. dakikada Koki Machida'nın kafa golüyle umutlandı ve skoru 2-3'e getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Beşiktaş, zorlu deplasmandan üç puanla ayrıldı.

AVRUPA'DA HEDEF YOLUNA DEVAM ETMEK

Marsilya galibiyetinin ardından Hoffenheim'ı da mağlup eden Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde ikide iki yaparak 6 puana ulaştı. Siyah-beyazlı ekip, hücumdaki etkili performansıyla önemli bir galibiyet alırken son bölümde kalesinde gördüğü golle mücadeleyi stresli bitirdi.

Beşiktaş, Avrupa Ligi'nin üçüncü haftasında 22 Ekim Perşembe günü sahasında İngiliz temsilcisi Crystal Palace'ı konuk edecek.

GALATASARAY: 1 – BARCELONA: 4

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde Barcelona karşısında önce öne geçti, ardından rakibinin gollerine engel olamadı. Sarı-kırmızılılar, sahasında aldığı 4-1’lik yenilgiyle taraftarlarına büyük üzüntü yaşattı

14.10.2026 00:02:00
Haber Merkezi
 
GALATASARAY: 1 – BARCELONA: 4
GALATASARAY: 1 – BARCELONA: 4
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona karşısında önce öne geçti, ardından rakibinin gollerine engel olamadı. Sarı-kırmızılılar, sahasında aldığı 4-1'lik yenilgiyle taraftarlarına büyük üzüntü yaşattı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ikinci haftasında Galatasaray, sahasında konuk ettiği Barcelona'ya 4-1 mağlup oldu. Karşılaşmaya etkili başlayan sarı-kırmızılı ekip, ilk golü bulmasına rağmen üstünlüğünü koruyamadı. Barcelona, ilk yarıda eşitliği sağladıktan sonra ikinci yarıda bulduğu gollerle farklı galibiyete ulaştı.

İLK YARIDA UMUTLANDIRAN GOL



16. dakikada Pedri'nin savunma arkasına gönderdiği uzun pasta Gordon'ın vuruşunu kaleci Uğurcan Çakır kurtardı.

24. dakikada Yamal'ın sağ kanattan yaptığı ortada Olmo'nun kafa vuruşu auta gitti. Bir dakika sonra Cancelo'nun şutunda Uğurcan Çakır gole izin vermedi.

28. dakikada Leao'nun sol kanattan yerden çevirdiği topa ceza yayı üzerinden vuran Batrakov, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi.

34. dakikada Osimhen ve Barış Alper Yılmaz'ın kafa vuruşlarıyla gelişen pozisyonda top ağlarla buluştu. Ancak VAR incelemesinin ardından hakem Marco Guida, ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti.

43. dakikada Olmo'nun ara pasında topla buluşan Cancelo, ceza sahasının sol çaprazından yaptığı vuruşla skoru 1-1'e getirdi.

İlk yarının uzatma dakikalarında Olmo'nun şutunda Uğurcan Çakır başarılı bir kurtarış yaparak topu kornere çeldi. İlk 45 dakika karşılıklı gollerle tamamlandı.

İKİNCİ YARIDA BARCELONA FIRTINASI

İkinci yarıya hızlı başlayan Barcelona, Galatasaray savunmasını zorlamaya devam etti.

50. dakikada Yamal'ın sağ kanattan yaptığı ortada Fermin, kafa vuruşuyla Barcelona'yı 2-1 öne geçirdi.

53. dakikada Yamal'ın pasında topla buluşan Gordon, ceza sahasının sağ çaprazından yaptığı vuruşla farkı ikiye çıkardı: 1-3.

65. dakikada Yamal'ın gönderdiği pasta Gabriel Jesus'tan seken topu önünde bulan Adeyemi, ceza sahasının sol çaprazından yaptığı vuruşla ağları havalandırdı ve skoru 1-4'e taşıdı.

76. dakikada Adeyemi'nin şutu auta giderken, 83. dakikada Gabriel Jesus'un penaltı noktası üzerinden yaptığı vuruşta Uğurcan Çakır gole izin vermedi.

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Barcelona ataklarını sürdürürken Galatasaray farkı azaltmak için çaba gösterdi. Ancak sarı-kırmızılı ekip aradığı golü bulamadı.

SEYRANTEPE'DE HÜSRAN

Karşılaşmaya umutla başlayan Galatasaray, ilk yarıda yakaladığı avantajı koruyamadı. Barcelona'nın ikinci yarıdaki etkili oyunu karşısında savunmada zorlanan sarı-kırmızılılar, sahadan 4-1'lik yenilgiyle ayrıldı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.