logo
18 HAZİRAN 2026

Fenerbahçe, Antalya deplasmanında

Fenerbahçe, yarın deplasmanda Antalyaspor'la karşılaşacak

25.11.2017 00:00:00
Geçen hafta Demir Grup Sivasspor'u 4-1'le geçen sarı-lacivertliler, 3 haftalık beraberlik serisine son vermişti. Fenerbahçe, uzun süredir kazanamadığı Antalya deplasmanında 3 puan alarak galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Ligde geride kalan 12 haftalık bölümde 20 puan toplayan ve lider Galatasaray'ın 6 puan gerisinde 5. sırada bulunan sarı-lacivertliler, zirve yarışından uzak kalmamak için Antalya'dan kayıpsız dönmeyi hedefliyor. Teknik direktör Leonardo Araujo yönetimindeki Antalyaspor ise haftaya 13 puanla 14. sırada girdi. Ligde son iki maçında yenilmeyen Akdeniz temsilcisi, geçen hafta Atiker Konyaspor'la deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Antalyaspor, seyircisi önünde oynadığı son 2 iç saha maçında ise puan kaybı yaşamadı. Antalyaspor ile Fenerbahçe arasında Antalya Stadı'nda oynanacak ve saat 19.30'da başlayacak maçı hakem Mete Kalkavan yönetecek.

Sakatlardan iyi haber

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan futbolculardan Antalyaspor maçı öncesi iyi haberler geldi. Süper Lig'in 11. haftasında 4 Kasım'da deplasmanda oynanan Osmanlıspor maçının ilk yarısında sakatlanan Mathieu Valbuena ve Mauricio Isla, hafta içinde takım çalışmalarının ilk bölümünde yer aldı. Valbuena ve Isla'nın Antalyaspor kadrosuna yer alması beklenirken, iki futbolcunun kesin durumu son antrenmanda belli olacak.

Sağ dizindeki problem nedeniyle dinlendirilen Janssen ise takımla çalışmalara başladı. Uzun süreli sakatlığının ardından üç gündür takımla çalışmaların ilk bölümüne katılan Robin van Persie'nin ise hazır olmadığı gerçekçesiyle Antalya'ya götürülmesi beklenmiyor. Sakatlığı bulunan Jose Fernandao da maçta forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'de 3 oyuncu kart sınırında

Fenerbahçe'de 3 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-lacivertlilerde bu sezon Hasan Ali Kaldırım, Vincent Janssen ve Roman Neustaedter, üçer sarı kart gördü. Bu futbolcular, Antalyaspor maçında forma giyip sarı kart görmeleri durumunda, 14. haftada Ülker Stadı'nda oynanacak Kasımpaşa maçında görev alamayacak.

Milli Takım, Paraguay maçı için San Jose'de


 
A Milli Futbol Takımı, Paraguay maçının oynanacağı San Jose'ye ulaştı.

18.06.2026 04:35:00
AA
 Milli Takım, Paraguay maçı için San Jose'de
 Milli Takım, Paraguay maçı için San Jose'de

2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu ikinci maçında Paraguay ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki San Jose kentine geldi. Arizona'daki kamp merkezinden özel uçakla San Jose Havalimanı'na inen kafile, yoğun güvenlik önlemleri altında kamp yapacağı otele ulaştı.

Millileri, bölgede yaşayan Türk vatandaşları tezahüratlar ve bayraklarla karşıladı. Otobüsten inen teknik ekip ve futbolcular otele girerken milli futbolcu Kenan Yıldız, taraftarlara imza verip fotoğraf çektirdi.

Türkiye-Paraguay müsabakası 20 Haziran Cumartesi TSİ 06.00'da oynanacak.

İngiltere gol olup yağdı, Hırvatistan yetişemedi


 
2026 FIFA Dünya Kupası K Grubu'nda oynanan maçta İngiltere, Hırvatistan'ı 4-2 yendi.

18.06.2026 04:25:00 / Güncelleme: 18.06.2026 04:34:58
HABER MERKEZİ/AA
  İngiltere gol olup yağdı, Hırvatistan yetişemedi
  İngiltere gol olup yağdı, Hırvatistan yetişemedi


2026 FIFA Dünya Kupası K Grubu'nda oynanan maçta İngiltere, Hırvatistan'ı 4-2 yendi. Hırvatistan, 2018'deki Dünya Kupası'nı ikinci (finalist), 2022 Dünya Kupası'nda ise üçüncü olarak tamamlamıştı. 

Karşılaşmaya kontrollü başlayan İngiltere 9. dakikada penaltı kazandı. Kane, tekrar edilen penaltıyı gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi.
Golün ardından rakip yarı alanda daha dikine oynamaya başlayan İngiltere, etkili hücumlar gerçekleştirerek oyunun kontrolünü bırakmadı. Golün ardından topu daha hızlı bir şekilde İngiltere ceza sahası etrafına taşımaya çalışan Hırvatistan aradığı golü 36. dakikada buldu. Kane'in 42. dakikada kafayla attığı golle bir kez daha öne geçen İngiltere ilk yarının bitimine saniyeler kala Musa'nın golünü engelleyemeyince devreye 2-2 eşitlikle girildi.
İngiltere ikinci yarıya golle başladı. 47. dakikada Bellingham'la skoru 3-2 yapan İngiltere 1 dakika sonra net bir fırsattan da yararlanamadı. 55. dakikadan itibaren 2 dakika Hırvatistan kalesini ablukaya alan ve üst üste tehlikeli pozisyonlara giren İngilizler, maçın bitmesine kısa bir süre kala Rashford'ın attığı golle skoru 4-2 yaptı.

Maçtan dakikalar

9. dakikada İngiltere penaltı kazandı. Sağ taraftan Rice'ın kullandığı köşe vuruşu sonrasında topu uzaklaştırmak isteyen Modric'in Madueke'ye temasının ardından hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda topun başına geçen Kane'in vuruşunu Livakovic kurtardı ancak daha sonra yapılan incelemenin ardından vuruşun tekrarına karar verildi. Bir kez daha topun başına geçen Kane, 12. dakikada topu ağlara gönderdi: 1-0

36. dakikada skora denge geldi. Vuskovic'in soldan gönderdiği topla ceza sahası içi sağ çaprazında buluşan Sucic'in dışarı çevirdiği topa Baturina gelişine vurarak filelerle buluşturdu: 1-1

42. dakikada İngiltere bir kez daha öne geçti. Rice'ın sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunda ceza sahasına gönderdiği topu Kane kafayla gole çevirdi: 2-1

45+5. dakikada Hırvatistan yeniden oyunu dengeledi. Pasalic'in ceza sahasına gönderdiği uzun pasında Perisic kafayla topu sağdan bindiren Musa'ya bıraktı. Musa da gelişine düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 2-2

47. dakikada İngiltere'nin golü geldi. Anderson'un orta sahadan attığı pası sağdan kaparak çaprazdan ceza sahasına giren Bellingham'ın şutunda top uzak direğe çarparak ağlarla buluştu: 3-2

77. dakikada Hırvatistan, Matanovic'in ceza sahası içi sağ çaprazından şutuyla gole yaklaşsa da kaleci Pickford topun ağlara gitmesine izin vermedi.

85. dakikada İngiltere'de Rashford maçın skorunu tayin eden golü kaydetti. Hırvatistan savunmasında yaşanan boşluğu iyi değerlendiren İngilizlerde Saka'nın sağdan pasını müsait pozisyonda kontrol eden Rashford, ceza sahası içinde rahat bir vuruşla topu kalecinin yanından plaseyle ağlara bıraktı: 4-2


Hakemler: Clement Turpin, Nicolas Danos, Benjamin Pages (Fransa)

İngiltere: Pickford, James, Konsa, Stones (Dk. 87 Guehi), O'Reilly, Anderson, Rice (Dk. 72 Rogers), Madueke (Dk. 82 Saka), Bellingham (Dk. 79 Spence), Gordon (Dk. 72 Rashford), Kane

Hırvatistan: Livakovic, Stanisic, Gvardiol, Sutalo, Vuskovic (Dk. 66 Marco Pasalic), Modric (Dk. 58 Kovacic), Mario Pasalic (Dk. 78 Kramaric), Baturina (Dk. 78 Vlasic), Sucic, Perisic, Musa (Dk. 66 Matanovic)

Goller: Dk. 12 (Penaltıdan) ve Dk. 42 Kane, Dk. 47 Bellingham, Dk. 85 Rashford (İngiltere), Dk. 36 Baturina, Dk. 45+5 Musa (Hırvatistan)

Ronaldo ve arkadaşları şaşkın

2026 FIFA Dünya Kupası K Grubu'nun açılış maçında Portekiz, Demokratik Kongo Cumhuriyeti ile 1-1 berabere kaldı

17.06.2026 22:11:00
İhlas Haber Ajansı
Ronaldo ve arkadaşları şaşkın
Ronaldo ve arkadaşları şaşkın
2026 FIFA Dünya Kupası K Grubu'nun açılış maçında Portekiz, Demokratik Kongo Cumhuriyeti ile 1-1 berabere kaldı.

2026 FIFA Dünya Kupası K Grubu'nun ilk maçında Portekiz ile Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Houston Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Katarlı hakem Abdulrahman Al Jassim'in yönettiği mücadeleye hızlı başlayan Portekiz, 6. dakikada Joao Neves'in golüyle 1-0 öne geçti.



İlk yarının bu skorla tamamlanması beklenirken, 45+5. dakikada 45+5 Yoane Wissa'nın fileleri havalandırmasıyla takımlar soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle girdi. İkinci yarıda iki takımın da ataklarından gol sesi çıkmayınca maç 1-1 sona erdi.

Öte yandan Fenerbahçe'nin Portekizli oyuncusu Nelson Semedo, 72. dakikada Nuno Mendes'in yerine oyuna dahil oldu.

Bu sonuçla birlikte Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Dünya Kupası tarihindeki ilk puanını elde etmiş oldu.



K Grubu'nun ikinci haftasında Portekiz, Özbekistan ile karşılaşacak. Demokratik Kongo Cumhuriyeti ise Kolombiya ile kozlarını paylaşacak.

Fenerbahçe'nin, Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'ndaki rakibi belli oldu

Fenerbahçe'nin, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'ndaki rakibi Polonya temsilcisi Gornik Zabrze oldu

17.06.2026 14:13:00
İhlas Haber Ajansı
Fenerbahçe'nin, Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'ndaki rakibi belli oldu
Fenerbahçe'nin, Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'ndaki rakibi belli oldu
Fenerbahçe'nin, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'ndaki rakibi Polonya temsilcisi Gornik Zabrze oldu. Sarı-lacivertliler, eşleşmenin ilk maçını 21-22 Temmuz tarihlerinde evinde, rövanş karşılaşmasını ise 28-29 Temmuz tarihlerinde deplasmanda oynayacak.



Fenerbahçe'nin, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'ndaki rakibi belli oldu. İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleştirilen kura çekiminde sarı-lacivertliler, Polonya temsilcisi Gornik Zabrze ile eşleşti. Sarı-lacivertliler, ilk karşılaşmayı 21-22 Temmuz tarihlerinde Kadıköy'de oynayacak. Rövanş mücadelesi ise 28-29 Temmuz tarihlerinde Polonya'da gerçekleştirilecek.

Gornik Zabrze'nin geçen sezonki performansı

Polonya ekibi Gornik Zabrze, 2025-2026 sezonunu 56 puanla averajla 3. bitirdi. Polonya Kupası'nda ise finalde Rakow'u 2-0 mağlup ederek 54 yıl sonra Polonya Kupası'nı müzesine götürdü. Kariyerinde Galatasaray ve Antalyaspor formaları da giyen Alman forvet Lukas Podolski de sezonu Zabrze ekibinde tamamladı.

Ligde son şampiyonluğunu 1987-1988 sezonunda elde eden Gornik Zabrze'nin Ekstraklasa'da 14 şampiyonluğu bulunuyor. Gornik Zabrze, Avrupa kupalarında son olarak 2018-2019 sezonunda Avrupa Ligi elemelerinde boy gösterdi.

Takımı çalıştıran Teknik Direktör Michal Gasparik, Fenerbahçe ile daha önce 2 kez karşılaştı. 2023-2024 sezonunda Slovak ekibi Spartak Trnava'yı çalıştırırken, sarı-lacivertlilerle grup aşamasında oynadığı 2 maçta da mağlubiyet yaşadı.

Polonya takımlarıyla 4 maç yaptı

Fenerbahçe, Polonya takımlarıyla daha önce 4 maç yaptı. Sarı-lacivertliler, 70'li yıllarda Ruch Chorzow ile iki farklı turnuvada eşleşti ve rakibine karşı 1 galibiyet, 3 mağlubiyet aldı.

Real Madrid, Bernardo Silva'yı kadrosuna kattı

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid, Manchester City forması giyen İspanyol orta saha Bernardo Silva ile sözleşme imzaladı

17.06.2026 12:56:00
İhlas Haber Ajansı
Real Madrid, Bernardo Silva'yı kadrosuna kattı
Real Madrid, Bernardo Silva'yı kadrosuna kattı
İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid, Manchester City forması giyen İspanyol orta saha Bernardo Silva ile sözleşme imzaladı.

Real Madrid yeni sezon öncesi kadrosunu Bernardo Silva ile güçlendirdi. Eflatun-beyazlılar transferle ilgili resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Portekizli oyuncu ile 30 Haziran 2028'e kadar sözleşme imzalandığı belirtildi.



2017 yılından beri Manchester City forması giyen Bernardo Silva, İngiliz ekibinde 1'i UEFA Şampiyonlar Ligi olmak üzere 19 kupa kaldırma başarısı gösterdi.

Dünya Kupası'nda en çok gol atan ikinci oyuncu Messi

2026 FIFA Dünya Kupası J Grubu'ndaki ilk maçta Cezayir'i 3-0 yenen Arjantin'in yıldızı Lionel Messi, Dünya Kupası tarihinin en çok gol atan iki oyuncusundan biri oldu

17.06.2026 10:16:00
AA
Dünya Kupası'nda en çok gol atan ikinci oyuncu Messi
Dünya Kupası'nda en çok gol atan ikinci oyuncu Messi
2026 FIFA Dünya Kupası J Grubu'ndaki ilk maçta Cezayir'i 3-0 yenen Arjantin'in yıldızı Lionel Messi, Dünya Kupası tarihinin en çok gol atan iki oyuncusundan biri oldu.

Cezayir karşısında sahaya çıkarak 6 farklı Dünya Kupası'nda forma giyen ilk oyuncu olan Messi, Kansas'ta oynanan karşılaşmada attığı gollerle Dünya Kupası'nın en golcü oyuncusu sırasını Alman oyuncu Miroslav Klose'yle paylaşmaya başladı.

Kansas'a 13 golle gelen Messi, Arjantin'in Cezayir karşısındaki 3 golünü de atarak Dünya Kupası kariyerinde kaydettiği gol sayısını 16'ya yükseltti.

Klose'yle birlikte Dünya Kupası tarihinin en golcü oyuncusu konumuna yükselen Messi 1 gol daha atması halinde bu alanda ilk sırayı ele geçirecek.

Zirve yarışında yalnız değil



Dünya Kupası tarihinde en fazla sahaya çıkan oyuncu unvanını Cezayir maçıyla birlikte 27'ye yükselten 16 gollü Messi'yi en golcü oyuncu yarışında Fransa'nın yıldızı Kylian Mbappe takip ediyor.

2026 Dünya Kupası'ndaki ilk maçında Senegal'e 2 gol atarak gol sayısını 14'e yükselten Mbappe, turnuva sona erene kadar atacağı gollerle Messi'yi geçmeye çalışacak.

Bu oyuncuların ardından Dünya Kupası'ndaki en golcü futbolcular listesinde 8'er golleri bulunan Cristiano Ronaldo, Harry Kane ve Neymar yer alıyor.

Dünya Kupası'nda yarın 4 maç var

Turnuvada yarın oynanacak maçların programı şöyle

17.06.2026 10:12:00
AA
Dünya Kupası'nda yarın 4 maç var
Dünya Kupası'nda yarın 4 maç var
2026 FIFA Dünya Kupası heyecanı A, B, K ve L Grubu'nda oynanacak 4 maçla sürecek.

ABD, Meksika ve Kanada'nın ev sahipliği yaptığı turnuvada, K Grubu'nda Başakşehir'den Eldor Shomurodov ve Abbosbek Fayzullaev'in formasını giydiği Özbekistan ile Galatasaray'dan Davinson Sanchez'in yer aldığı Kolombiya, Mexico City Stadı'nda TSİ 05.00'de karşılaşacak.

Turnuvada yarın oynanacak maçların programı şöyle:

L Grubu: Gana - Panama, Toronto Stadı, TSİ 02.00

K Grubu: Özbekistan - Kolombiya, Mexico City Stadı, TSİ 05.00

A Grubu: Çekya - Güney Afrika, Atlanta Stadı, TSİ 19.00

B Grubu: İsviçre - Bosna-Hersek, Los Angeles Stadı, TSİ 22.00

Kader maçına sabıkalı hakem!

A Milli Futbol Takımı'nın, 2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu ikinci maçında 20 Haziran'da Paraguay ile oynayacağı mücadeleyi El Salvadorlu hakem Ivan Barton yönetecek

16.06.2026 22:33:00
İhlas Haber Ajansı
Kader maçına sabıkalı hakem!
Kader maçına sabıkalı hakem!
A Milli Futbol Takımı'nın, 2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu ikinci maçında 20 Haziran'da Paraguay ile oynayacağı mücadeleyi El Salvadorlu hakem Ivan Barton yönetecek.

A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu ikinci maçında Paraguay ile karşı karşıya gelecek. 20 Haziran TSİ 06.00'da San Francisco Bay Area Stadyumu'nda oynanacak müsabakada El Salvadorlu hakem Ivan Barton düdük çalacak. Barton'un yardımcılıklarını David Moran ve Antonio Pupiro yapacak. Müsabakanın 4. hakemi Jamaikalı Oshane Nation olacak.

Tepkiler



2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu'ndaki kritik ikinci maçında Paraguay ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı'mızın mücadelesine El Salvadorlu hakem Ivan Barton'ın atanması, spor kamuoyunda büyük bir tartışma başlattı.

Turnuvadaki kaderimizi yakından ilgilendiren bu zorlu viraj öncesi yapılan hakem seçimi, hem coğrafi yakınlık unsurları hem de hakemin geçmişteki sabıkası nedeniyle sert eleştirilerin hedefi oldu.

Türk futbolseverler ve spor yorumcuları, rakibimiz Paraguay bir Güney Amerika (CONMEBOL) ülkesi olmasına rağmen, Latin Amerika kültürüne ve bölgesine yakın bir El Salvador (CONCACAF) hakeminin bu maça verilmesini doğru bulmuyor.

Sosyal medyada çığ gibi büyüyen tepkilerde, bu durumun sahaya gizli bir "bölge kayırmacılığı" veya taraflı yönetim olarak yansıyabileceği endişesi dile getiriliyor.

Eleştirilerin odak noktasındaki tek konu coğrafi yakınlık da değil. Hakem Ivan Barton'ın geçmiş yönetimleri ve aldığı cezalar da güvensizliği artırıyor.

Kendi ülkesinde ve uluslararası turnuvalarda adı sık sık skandallarla anılan Barton, henüz çok yakın bir tarihte (Şubat 2026'da) yönettiği bir müsabakada yaptığı büyük kural hatası nedeniyle 2 maç men cezası almıştı.

Böylesine taze sabıkalı ve kendi federasyonu tarafından bile cezalandırılmış bir hakem triosunun, Dünya Kupası gibi dev bir arenada Millilerin kader maçına atanması şaşkınlıkla karşılandı.

Ayrıca Barton'ın kart çıkarma konusundaki agresif tavrı ve maçın ritmini bozan düdükleri, teknik heyeti de düşündürüyor. Sert oyuna zaman zaman göz yuman ancak itirazlarda çok kolay kırmızı karta başvuran El Salvadorlu hakemin, milli takımımızın oyun kimyasına zarar verebileceğinden korkuluyor.

Galatasaray, orta sahaya dinamo peşinde


 
17 Haziran Perşembe günü açıklanacak limitler öncesi Galatasaray'da nefesler tutuldu! Başkan Dursun Özbek’in sır gibi sakladığı transfer operasyonunun şifreleri çözüldü. Cenk Ergün, Londra’da gizlice buluştuğu menajer Philippe Boaz'la; Okan Buruk'un da ısrarcı olduğu Wolves'tan Andre ile sosyal medyanın da gündemine düşen Joao Gomes için bir görüşme gerçekleştirdi.
 

16.06.2026 17:13:00
Haber Merkezi
 Galatasaray, orta sahaya dinamo peşinde
 Galatasaray, orta sahaya dinamo peşinde

Galatasaray'da yeni sezonun transfer haritasını belirleyecek en kritik viraja girildi. TFF'nin Perşembe günü açıklayacağı harcama limitleri öncesinde Başkan Dursun Özbek, teknik direktör Okan Buruk'u 16 Haziran Salı günü kritik bir transfer toplantısı yapmaya davet etti.







Limitler netleşiyor

Limitlerin resmiyet kazanmasının ardından Cuma günü transfer taarruzuna net olarak start verilmesi planlanırken, tüm sürecin başında bizzat yer alan ve ser verip sır vermeyen Başkan Özbek, bu dönemde gayrı resmi olarak görevlendirdiği Cenk Ergün ile çok yakın bir mesai harcıyor.







Özbek için gizlilik önemli

Zirvenin en dikkat çeken yönlerinden biri ise yönetim içindeki dengeler olacak. Hatırlanacağı üzere, transferin önemli isimlerinden Abdullah Kavukçu ilk toplantıya çağrılmamış ve ardından yönetim kurulu toplantısına da katılmamıştı. Bugün yapılacak kritik zirveye Kavukçu'nun katılıp katılmayacağı hala meçhul... kulislerde bu sezon transfer operasyonlarının tamamen Başkan Özbek'in kontrolünde ve gizlilik içinde yürütüleceği konuşuluyor.







Cenk Ergün de işin içinde

Gündemdeki isim taraftarı heyecanlandıracak cinsten. İddialara göre Başkan Özbek, Ocak ayında tüm yönetimden bağımsız olarak İstanbul'a gelen ve Talisca'nın sözleşmesini uzatmak için görüşmeler yapan menajer Phillipe Boaz ile temasların kesilmemesini istedi. İşin en çarpıcı boyutu ise geçtiğimiz hafta Londra'da yaşandı. Başkan Özbek'in danışmanı Cenk Ergün'ün İngiltere'de Boaz ile bir görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi.







Gomes için zemin yoklanıyor

Londra'daki bu gizli operasyonun merkezindeki ana hedefin ise Premier Lig'den düşen Wolves forması giyen Andre olduğu belirtiliyor. Hem Wolves'lu Andre transferinin ekonomik şartları hem de aynı takımda forma giyen ve sosyal medyaya da düşen Joao Gomes için yürütülen arka plan diplomasisi, bugün Okan Buruk ile yapılacak zirvede masaya yatırılarak nihai karara bağlanacak.

Italiano 'eski yıldız'ını istiyor


 
 
Beşiktaş’ta Vincenzo Italiano'nun transfer listesindeki BİR numaralı çılgın hedefi ortaya çıktı: Nico Gonzalez! Floransa’da birlikte tarih yazan ikili, bu kez siyah-beyazlı formayla destan yazmak için buluşmak istiyor. 
 

16.06.2026 16:47:00
Haber Merkezi
Italiano 'eski yıldız'ını istiyor
Italiano 'eski yıldız'ını istiyor

Vincezo Italiano'nun gelişiyle birlikte Beşiktaş'ta transfer kulisleri hareketlendi. Italiano'nun imzasının ardından, Fiorentina döneminde birlikte harikalar yarattığı ve kariyer zirvesini yaşattığı eski "prensi" Nico Gonzales siyah-beyazlıların radarına girdi.







Fiorentina'nın yıldızı

İkilinin Floransa'da geçirdiği 3 sezonda kurduğu sarsılmaz bağ, İtalyan basınında da Beşiktaş'ın transfer stratejisine dair güçlü iddiaları beraberinde getirdi.
Fiorentina döneminde İtalyan hocanın sahada mutlak taktiksel özgürlük tanıdığı Nico González, Italiano'nun 4-3-3 sisteminde adeta bir lokomotif görevi üstlenmişti.







Her zaman çok beğendi

Italiano, her fırsatta "O bu takımın itici gücü, kalitesiyle onu sahadan çıkarmak imkansız" diyerek Arjantinliyi el üstünde tutarken, Premier Lig'den gelen dev tekliflere karşı da oyuncusuna siper olmuştu.
Nico Gonzalez de Italiano'nun hücum odaklı felsefesi sayesinde bitiriciliğini bir üst seviyeye taşıdığını belirterek, hocasına olan bağlılığını her röportajında dile getirmişti.







İlk temas kuruldu

Şu sıralar Juventus ile sezonu kiralık geçirdiği Atletico Madrid arasındaki bonservis pazarlıklarının odağında olan Nico Gonzalez'in menajeri ile ilk temas kuruldu. Şu an için bu temas ilgi seviyesinde... Eğer iki Avrupa devi arasında net bir anlaşma sağlanamazsa siyah-beyazlılar, Juventus'a resmi teklif yapacak.
Beşiktaş, İtalyan hocanın agresif, baskılı ve yüksek tempolu oyun felsefesine doğrudan uyum sağlayacak Nico gibi "tanıdık" yıldızları kadrosuna katarak şampiyonluk yarışında rakiplerine gözdağı vermeyi hedefliyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.