logo
03 EYLÜL 2026

Fenerbahçe'nin Balde transferi an meselesi

Hansi Flick'in 'git artık' diye diye başından atmaya çalıştığı Alejandro Balde, Barcelona yönetimi tarafından Fenerbahçe'ye önerildi

03.09.2026 16:42:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe'nin Balde transferi an meselesi
Fenerbahçe'nin Balde transferi an meselesi
Hansi Flick'in 'git artık' diye diye başından atmaya çalıştığı Alejandro Balde, Barcelona yönetimi tarafından Fenerbahçe'ye önerildi...

'Gelin alın, bizim kadroda yeri yok' denilen 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu United ve Inter'i reddetmişti. İsmail Kartal, FaceTime yapıp Balde'yi çubukluyu giymeye ikna edebilir mi?







Barcelona Teknik Direktörü Hansi Flick'in defalarca kapıyı gösterdiği Alejandro Balde, yaz transfer döneminde ayrılma ihtimalini reddetti. Ancak Barça vazgeçmedi; U-23 statüsünde sol kanatta oynayabilecek oyuncu arayan Fenerbahçe'ye 50 milyon Euro değeri olan Balde'yi kiralamak için mesaj gönderdi.






22 yaşındaki Alejandro Balde, FC Barcelona'da kalabileceğine inanıyor. Alman hocası Hansi Flick kendisine güvenmediğini açıkça belirtmiş olsa da genç oyuncu özgüvenini yeniden kazanmak ve ilk 11'de kendisine yer bulmak için kararlı.






Son haftalarda Barça; Manchester United ve Inter Milan ile görüştü, ancak bu görüşmeler oyuncunun onayını hiçbir zaman alamadı. Flick'in gidip başka yerde kendisini bulmasını istediği Balde için Fenerbahçe'nin yapması gereken tek şey İsmail Kartal'ın araması. Kendisiyle ilgili düşüncelerini ve oyun planını anlatması gerek.






Çünkü Balde gerçek anlamda zor bir durumla karşı karşıya. Altyapıdan yetişen Xavi Espart'ın bile arkasına düştü. Flick'in sisteminde Joao Cancelo'nun bile arkasında. Başka bir deyişle mevcut durumda Barcelona doğumlu oyuncu kesinlikle düşünülmüyor.






Belki de İsmail Kartal'ın yapacağı bir FaceTime görüşmesi Balde'yi "Barça'da kulübede oturacağıma Fenerbahçe'ye gidip oynayayım" düşüncesine sokabilir. Gerçi oyuncu United ya da Inter'e gitmemişken Fenerbahçe'ye gelmesini beklemek hayalcilik gibi olsa da...

Beşiktaş bu transferi yaparsa büyük hata yapar

Juventus'un UEFA listesine eklemediği, Serie A listesinin dışında çıkarmayı düşündüğü Juan Cabal için Beşiktaş'ın son bir hamle daha yapması muhtemel… Şu an için yeni bir gelişme yok, ama son 2 gün

03.09.2026 14:09:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş bu transferi yaparsa büyük hata yapar
Beşiktaş bu transferi yaparsa büyük hata yapar
Kassoum Ouattara'dan dili yanan Beşiktaş, transferin son 2 gününde boş durma niyetinde değil... Hem Emirhan Topçu'yu yedekleyecek hem de Rıdvan'a ciddi anlamda rakip olabilecek bir sol stoper ve sol bek arayan siyah-beyazlıların son 2 günde Juan Cabal'ı zorlaması bekleniyor.






Yaz boyunca birkaç kez Beşiktaş'ın gündemine gelen Kolombiyalı sol stoper ve sol bek, şu anda Juventus'ta tamamen atıl kalmış durumda. Geride kalan iki lig maçında kadroya alınmasına rağmen 1 dakika bile forma bulamayan Cabal için Juventus'un hamlesi çok kritik.






Gelen bilgilere göre UEFA kadrosunun dışında tutulması beklenen Cabal'ın Serie A'ya verilecek geniş kadronun dışında kalma ihtimali de var. Ancak Beşiktaş'ın Cabal'ı kadrosuna yazabilmesi için 10 yabancı oyuncudan birisini düşürmesi gerekiyor.

Şu anda bir pazarlıktan bahsediliyor. Ancak 2 gün içinde yetişip yetişmeyeceği net değil. Özellikle bugün Cabal konusunda Beşiktaş için çok kritik.

Kimin bu Bidon? Beşiktaş neden bu kadar uğraşıyor?

Brezilya basınına bakılacak olursa Beşiktaş, Breno Bidon'u bitirmek için zorluyor... Ancak Bidon'un özelliklerine bakılacak olursa 2005'li Sambacı, Fenerbahçe'nin çok daha ivedilikle aradığı isim. Kalan 48 saatte neler olacak? Göreceğiz

03.09.2026 12:47:00
Haber Merkezi
 
Kimin bu Bidon? Beşiktaş neden bu kadar uğraşıyor?
Kimin bu Bidon? Beşiktaş neden bu kadar uğraşıyor?
Beşiktaş tam da Fenerbahçe'nin ihtiyacı olan futbolcuların etrafından dolanıyor... Hem de elinde Orkun Kökçü ve Miretti varken. Breno Bidon'un Beşiktaş'a yazıldığı ortamda akıllara iki seçenek gelebilir: Ya Brezilya basını Fenerbahçe ile Beşiktaş'ı karıştırıyor ya da Beşiktaş gerçekten de gelecekte önemli bir yıldız olması beklenen Bidon'u şimdiden bağlayıp farklı şekillerde kullanmak için kolları sıvadı.






CNN Brezilya'nın haberine göre Bidon'un menajerleri, oyuncularını Avrupa futbolunun yeni cazibe merkezi olan Türkiye'ye götürme fikrini olumlu karşılıyor. Bu sezon Avrupa Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş'ın Bidon'a önemli bir fırsat sunmasını da kaçırmak istemiyorlar.






Yılın başında Corinthians'ın ilk isteği Bidon'u 30 milyon euroya satmaktı... Ancak mali dengeyi sağlamak için hızlı bir satışa duyulan ihtiyaç, kulübün daha düşük bir teklifi kabul etmesine yol açabilir. Muhtemel 18-20 milyon euro'luk bir teklif kabul görebilir.






Sol ayağını oldukça etkili kullanan, yüksek teknik kapasiteye ve pas vizyonuna (uzun pas, derinlemesine pas) sahip modern bir merkez orta saha olan Bidon; topla dikine oynayabilme ve sahanın geneline yayılabilme yeteneğiyle öne çıkar.






"Wonderkid" statüsünde gösterilen 2005'li oyuncu, sosyal medya fenomeni Maria Eduarda ile birlikte.

Brezilya magazin ve spor medyasında kendisine takılan "Samba Modric'i" lakabı, genç yaşına rağmen üzerinde ciddi bir popülerlik baskısı oluşturdu. Sosyal medyada bu benzetme yüzünden yapılan mizahi edit'ler ve caps'ler sıkça trend oluyor.

Fenerbahçe'den son dakika hamlesi istediği gibi bitmedi

Fenerbahçe Semedo'yu gönderip U-23 statüsünden Malo Gusto'yu Chelsea'den kiralamak için son dakika hamlesini yaptı... Ancak adının İspanyolca anlamı 'tadı kötü' olan Martinik asıllı Fransız futbolcu süreci başlamadan bitirdi

03.09.2026 11:22:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe'den son dakika hamlesi istediği gibi bitmedi
Fenerbahçe'den son dakika hamlesi istediği gibi bitmedi
Fenerbahçe sağ bek transferinden vazgeçmeyecek gibi duruyor... Öyle ki Semedo'nun aldığı yüksek maaş (4.5 milyon euro) Başkan Aziz Yıldırım'ı o kadar rahatsız ediyor ki, Cihan Kamer'den 4 Eylül'e kadar U-23 kapasitesinde bir sağ bek bulmasını istedi.






Çünkü eğer o sağ bek gelirse Semedo, Talisca'nın yerine Arap Yarımadası'na gönderilebilir. Talisca kalır, U-23 statüsü de dolmuş olur. Bu minvalde Cihan Kamer bugün sürpriz bir hamle yaptı. Chelsea'nin Liverpool'un teklifini kabul etmesine rağmen transferi için sürenin yetişmediği Malo Gusto için Londra ekibiyle temas kurdu.






Chelsea, Liverpool'un yaptığı teklif olan "satın alma zorunluluğu olmayan" kiralama teklifini kabul etti. Fenerbahçe 2003 doğumlu, sol bekte ve sağ önde de oynayabilen Malo Gusto'yu bitirebileceğine inandı. İşin ilginci adının İspanyolca anlamı "tadı kötü" olan Fransız, Fenerbahçe'ye gelmekle ilgilenmedi.






Martinik asıllı Fransız sağ bek, Süper Lig'de oynamayı reddedince operasyon başlamadan bitti. Malo Gusto'nun Fenerbahçe'yi reddetmesinin bir başka nedeni olarak bu sezon Maresca'nın kendisini oynanan 2 Premier League ve bir EFL Kupası maçında 11'de başlatması tahmin ediliyor. Çünkü formasını bırakmadan Chelsea'nin oyuncusu olmaya devam edebilir.

Beşiktaş vazgeçti, Trabzonspor'u ikna etmeye çalışıyorlar

Savunmada sürekli geç hamleler yaptığı için 'Tomori-ow' lakabı takılan İngiliz stoper, Beşiktaş'la beraber Trabzonspor'a da önerildi... İtalyan Italiano oralı bile olmadı. Menajerlerin elindeki teknik direktörsüz Trabzonspor ise iddialara bakılacak olursa İngiliz oyuncu için devreye girdi.
 

03.09.2026 11:11:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş vazgeçti, Trabzonspor'u ikna etmeye çalışıyorlar
Beşiktaş vazgeçti, Trabzonspor'u ikna etmeye çalışıyorlar
Menajerler Trabzonspor'u tam anlamıyla "yolunacak kaz" gibi görmeye başladı... Hangi takımın elinde kalmış, hangi takımın istemediği, hangi takımın "gitsin" diye yalvardığı oyuncu varsa bordo-mavili kulübe öneriyor.






Başkan Ertuğrul Doğan da buna davetiye çıkardığı için Trabzonspor tam anlamıyla "açık pazar" olarak görülüyor. Bugün içinde Richarlison'un Trabzonspor'un teklifini kabul ettiği haberlerinin ortaya döküldüğü anlarda İtalya'dan sürpriz bir iddia geldi.






O iddiaya göre AC Milan'ın kadro dışı bıraktığı Fikayo Tomori, menajerler tarafından Trabzonspor'a önerildi. Elinde Tiago Djalo ve Agbadou olan Italiano, Kanada asıllı oyuncuya kapıları kapattı.

Ancak teknik direktörsüz Trabzonspor, aynı mevkide Savic, Nwaiwu ve Samet Akaydin olmasına rağmen Tomori için devreye girdi... Konsantrasyon kayıpları ve büyük maçlarda yaptığı bireysel hatalar yüzünden "Tomori-ow" lakabıyla tanınan Kanada doğumlu oyuncunun transferinde bordo-mavililer ne kadar ciddi olacak göreceğiz.

İngilizcedeki "yarın" anlamına gelen tomorrow kelimesine atıfla takılan bu lakap, savunmada hamle yapmakta sürekli geç kaldığı için kendisine uygun görülüyor.

Galatasaray 'Yeni Modric'in peşine düştü

Baskı altındaki soğukkanlılığı ve dikey pas kalitesiyle dikkat çeken Lucas Bergvall'ın transferinin gerçekleşmesi durumunda Galatasaray, 'Yeni Modric' ile Şampiyonlar Ligi'nde çok daha iddialı bir konuma gelebilir

02.09.2026 13:30:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray 'Yeni Modric'in peşine düştü
Galatasaray 'Yeni Modric'in peşine düştü
Galatasaray, UEFA'ya listeler bildirilmeden önce bugün içinde Tottenham'dan Lucas Bergvall'ın işini bitirmek istiyor; ancak sadece Bergvall değil, birden fazla oyuncuyla ilgili girişimler var. Bergvall sadece en popüler olanı.






De Zerbi'nin kadro planlamasında arka sırada kalan 20 yaşındaki İsveçli yetenek için tüm şartlar zorlanıyor. "İsveç Mücevheri" için Tottenham Teknik Direktörü Roberto De Zerbi kısa süre önce yaptığı açıklamada, "Lucas Bergvall yüzde yüz bizimle. Sezon öncesinde çok konuştuk, o üst düzey potansiyele sahip bir oyuncu. Sanırım kalmak istiyor ve bizim için bir sorun yok" demişti.






Yaz transfer döneminde orta saha bölgesine 200 milyon Euro'dan fazla yatırım yapan Tottenham; Sandro Tonali (108 milyon Euro) ve Mateus Fernandes (99 milyon Euro) hamleleriyle kadrosunu güçlendirdi. Halihazırda Conor Gallagher'ın da arkasında kalan Bergvall, De Zerbi'nin rotasyonunda 3. tercih durumuna düşmüş vaziyette. Sürekli forma giymek isteyen genç oyuncu için Galatasaray opsiyonu ciddi bir fırsat olarak öne çıkabilir. Galatasaray, kendisini Şampiyonlar Ligi'nde sürekli forma teklifi ile ikna etmeye çalışıyor.






Saha farkındalığı, baskı altındaki soğukkanlılığı ve dikey pas kalitesiyle dikkat çeken 20 yaşındaki oyuncu, futbol otoriteleri tarafından "Yeni Modric" olarak adlandırılıyor. Orta sahada birçok pozisyonda görev yapabilen yetenekli futbolcu, sahadaki başarısının yanı sıra karizmatik görüntüsü ve sosyal medyadaki yüksek popülaritesiyle de geniş bir hayran kitlesine sahip.

Beşiktaş'ın gözdesiydi, Fenerbahçe'nin gündeminde

Orkun Kökçü, Beşiktaş’a girmesini istedi. Ancak o dönemde Quinten Timber, 'Premier Lig’i bekliyorum' dedi. Ada’dan beklenen teklif gelmeyince Hollandalı futbolcu yeniden kapıya geldi. Fakat bu kez Miretti’yi alan Beşiktaş, 'Yerimiz yok' yanıtını verdi

02.09.2026 12:25:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş'ın gözdesiydi, Fenerbahçe'nin gündeminde
Beşiktaş'ın gözdesiydi, Fenerbahçe'nin gündeminde
Timber için Fenerbahçe gündemi oluştu; ancak bu hamle Cihan Kamer'in tarif ettiği profilin tamamen dışında kalıyor. Fenerbahçe geçen sezon uzun süre Quinten Timber'ı istedi... Hollandalı oyuncu ise Marsilya'yı seçti. Hata yaptığını anlaması ise sadece 6 ayını aldı.

Timber yeniden kendisine kulüp arıyor. Eski takım arkadaşı Orkun Kökçü sayesinde Beşiktaş'ın gündemine geldi. Ancak o günlerde hâlâ Premier Lig şansı vardı. Artık o şansı kalmadığı için rotasını yeniden Türkiye'ye kırdı. Siyah-beyazlılar ise bu süreçte tercihini Juventus'tan Miretti'den yana kullandı.






Buna karşın Fenerbahçe'nin o mevkide hâlâ transfere ihtiyacı bulunuyor. Cihan Kamer'in açıklamasına bakılacak olursa sarı-lacivertliler U-23 statüsünde bir çalışma yürütüyor. Ancak Timber 2001 doğumlu, yani 25 yaşında ve Kamer'in çizdiği çizgilere uymuyor.

Fransız gazeteci Adrien Pittore'nin iddiasına göre; menajerlik şirketi Unique Sport Group, Hollandalı oyuncuyu Süper Lig'e önermeye devam ediyor. Türkiye'de transfer tescil döneminin cuma günü sona erecek olması nedeniyle Türk devlerinin önümüzdeki saatlerde Marsilya'ya resmi teklif yapabileceği belirtiliyor.






18 milyon Euro piyasa değeri bulunan Timber'ın geleceğinin son günlerde netleşmesi bekleniyor. Ancak Fenerbahçe transferi gerçekleştirse bile Timber için yüksek bir bonservis bedeli ödemesi pek mantık dahilinde görünmüyor.

Beşiktaş'ın büyük planı: Cerny'nin yerine Luiz Henrique

Beşiktaş, Vaclav Cerny'den kurtulabilseydi Luiz Henrique'yi bitirecekti… Brezilya Milli Takımı'nın sağ kanat oyuncusundan ise siyah-beyazlılar hâlâ tam olarak vazgeçmiş değil. Ancak AS Roma ve Flamengo'nun parasının yetmediği ortamda 25 yaşındaki Sambacı için Beşiktaş şartları daha ne kadar zorlayacak? Ayın 4'üne kadar zaman var

02.09.2026 12:01:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş'ın büyük planı: Cerny'nin yerine Luiz Henrique
Beşiktaş'ın büyük planı: Cerny'nin yerine Luiz Henrique
Beşiktaş, Avrupa için transferin son gününde sürpriz bir transferi zorladı... Eğer Vaclav Cerny'yi Rangers'a gönderebilseydi, Zenit'ten Luiz Henrique'ye imza attıracaktı.






Ancak teknik direktör Italiano, Poku'yu arkasına aldığı için sağ kanadı Cerny ile kapatabileceğini söyledi. Koopmeiners ya da Fofana transferlerine öncelik verilmesini istedi.






Günün sonunda Beşiktaş, Fofana için şartları zorlarken Luiz Henrique için çalışma yapılmaması kararı alındı... Tabii bu dakikadan sonra bir sürpriz olur, Cerny farklı bir destinasyon seçerse Beşiktaş, Sambacı sağ kanat için yeniden şartları zorlayabilir. Ancak şu an için çok da makul bir ortam yok.






Brezilya Milli Takımı forması da giyen 25 yaşındaki Luiz Henrique, Avrupa transfer piyasasının en çok konuşulan isimlerinden biri konumunda. İtalya Serie A ekibi Roma, Zenit'e 38 milyon euro sabit ve 5 milyon euro bonusu içeren toplam 43 milyon euroluk dev bir teklif sundu. Ancak Rus kulübünün taviz vermeyen tutumu nedeniyle İtalyan devi pazarlıklardan çekildi ve rotasını Stuttgart'ın Alman oyuncusu Jamie Leweling'e çevirdi.






Benzer şekilde Brezilya ekibi Flamengo da Zenit'in yüksek bonservis beklentisi nedeniyle oyuncunun transferinden vazgeçmek zorunda kalmıştı. 2026/2027 sezonuna Zenit formasıyla başlayan Brezilyalı yıldız, çıktığı 6 resmi maçta henüz skora katkı yapamadı.

Galatasaray ile Beşiktaş'ın Marc Casado kapışması

Galatasaray ile Beşiktaş transferin son gününde defansif özellikleri ağır basan bir ön libero arıyor... İki takım da AC Milan'dan Youssouf Fofana ile Juventus'tan Teun Koopmeiners için şartları zorlarken, Katalonya topraklarında da bir savaş devam ediyor.
 

02.09.2026 11:09:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray ile Beşiktaş'ın Marc Casado kapışması
Galatasaray ile Beşiktaş'ın Marc Casado kapışması
Koopmeiners "hayır" dediği için Beşiktaş, Fofana'ya kanalize oldu. Okan Buruk, Koopmeiners için Juventus'u ikna etti; Hollandalıyı ikna etmeye çalışıyor. Ancak hem Beşiktaş hem de Galatasaray, Barcelona'dan adının anlamı "evli" olan Marc Casadó'yu ikna edip mutlu olmak için şartları zorluyor.






Galatasaray, bu yaz Rafael Leão transferinde dünyaca ünlü menajer Jorge Mendes ile kurduğu güçlü ilişkileri Marc Casadó sürecinde de masaya koyuyor. Öte yandan, Avrupa'nın majör liglerinde transfer tescil dönemi kapanırken Türkiye'de tescil süresinin 4 Eylül'e kadar devam etmesi, Süper Lig devlerinin elini Katalan oyuncu için son derece güçlendiriyor.






Marc Casadó yarışında Katalonya ve İspanya cephesinde de işler oldukça karmaşık. Barcelona, oyuncuyu Deportivo La Coruña'ya kiralamaya sıcak baksa da maaşının büyük bölümünü karşılayacağı için sözleşmeye belirli şartlara bağlı "zorunlu satın alma opsiyonu" ekletmek istiyor. Galiçya ekibi Deportivo ise oyuncunun kaydını yaptırabilmek için Finansal Fair Play ve maaş bütçesinde yer açmaya çalışıyor. Aynı zamanda Atlético de Madrid'den stoper José María Giménez'i de kadrosuna katmak isteyen Deportivo, kısıtlı bütçesini bölüştürme telaşında.






Leverkusen ise Almanya'da transfer penceresinin kapanması ve görüşmelerde ilerleme kaydedilememesi nedeniyle yarıştan çekildi. Bu durum, 4 Eylül'e kadar süresi bulunan Beşiktaş ve Galatasaray için Marc Casadó transferinde dev bir fırsat penceresi açmış durumda.

Fenerbahçe'nin Talisca'yı göndermesi o kadar da kolay değil

Fenerbahçe Talisca'yı gözden çıkardı... Ancak Sambacıyı elden çıkarmak hiç de kolay değil. 'Gitmem' diye diretmeye devam ederse zaten UEFA'dan ceza alan ve gözlem altında olan sarı-lacivertlilerin canı daha fazla acıyabilir.
 

02.09.2026 11:07:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe'nin Talisca'yı göndermesi o kadar da kolay değil
Fenerbahçe'nin Talisca'yı göndermesi o kadar da kolay değil
Talisca gitmek istemiyor... Gitmemek için ayak diretiyor. Suudi Arabistan'da kaldığı dönemde yaşam tarzı yüzünden çok sıkıntı yaşadı. O nedenle Türkiye'ye kaçtı. Sambacıyı Fenerbahçe elden çıkarmak istiyor. Tek talibi Abu Dabi takımı Al-Jazira. Ancak Talisca'nın da kendisine göre bir savunması var:






- İran ile İsrail arasında yavaşlamış gibi görünen ama süren bir savaş var. Savaşın sıcak olduğu dönemlerde İran, Birleşik Arap Emirlikleri'ni sürekli bombaladı. Orada arkadaşlarım vardı, çok korktuklarını söylediler.

- Ben gidersem olası bombaların altında kalmak istemiyorum. Ailemi bu riske atmak istemiyorum. Ailemi böyle bir durumla yüz yüze bırakmak istemiyorum.

- Beni göndermek istiyorsanız alacaklarımın tamamını ödeyin gideyim. Ben Fenerbahçe'de oynamaktan memnunum, aldığım paranın karşılığını da verdiğimi düşünüyorum.






Al-Jazira ile Fenerbahçe'nin anlaştığı bir ortamda Talisca'nın böyle bir çıkış yapması sıkıntı yarattı. FIFA talimatlarına göre kulüpler; geçerli bir fesih nedeni veya oyuncunun onayı olmadan sözleşmeyi tek taraflı feshedemez. Talisca gitmeye yanaşmazsa Fenerbahçe oyuncunun maaşını son kuruşuna kadar ödemek zorunda.






Transfer gerçekleşmezse Al-Jazira'dan gelecek olası bonservis geliri ortadan kalkar. Üstüne üstlük Talisca'nın yüksek maaş maliyeti kulübün bütçesinde kalmaya devam eder; bu da zaten UEFA'dan ceza alan Fenerbahçe'nin başını yine derde sokar.






Deniz Gül'ün Galatasaray'daki rolü

Osimhen, Galatasaray hücum hattının ana karakteri... Peki Porto'dan gelen 1,92'lik Deniz Gül, Okan Buruk'un eline nasıl kozlar verecek?
 

02.09.2026 11:04:00
Haber Merkezi
 
Deniz Gül'ün Galatasaray'daki rolü
Deniz Gül'ün Galatasaray'daki rolü
Galatasaray, uzun süredir peşinde olduğu Deniz Gül'ü İstanbul'a indirdi... 22 yaşındaki genç yıldız adayının Victor Osimhen ve Rafael Leão'lu forvet hattındaki rolü tartışma konusu oldu. 1,92'lik genç yıldız adayı, Mauro Icardi'den farklı olarak Galatasaray'a neler verebilir? Fotospor editörleri olarak bunları değerlendirmek istedik.






Deniz Gül ile hücum hattı yepyeni bir boyut kazanacak. Osimhen, Rafael Leão ve Leroy Sané gibi dünya çapındaki yıldızların arasında 1,92'lik dev santrfor; hem uzun vadeli bir gelecek yatırımı hem de kilit maçlardaki en güçlü "B planı" olacak.






Mauro Icardi ceza sahası içi bitiriciliği, yüksek oyun aklı ve dar alandaki bağlantı kalitesiyle tam bir "box-striker" profili çizerken, Deniz Gül anatomik yapısıyla bambaşka bir dinamik sunacak. Icardi sezgileriyle pozisyon alıp kafa golleri atarken 1,92'lik Deniz Gül stoperlerle kavga edecek, yüksek topları toplayacak. Rakibin önde boğucu pres uyguladığı anlarda Deniz, göğsü ve kafasıyla indireceği uzun toplarla takımı rahatça ileri taşıyacak. Ceza sahasında en az iki stoperi üzerine çekerek Rafael Leão, Leroy Sané ve Yunus Akgün gibi içe kateden kanat oyuncularına geniş hareket alanları yaratacak.






Osimhen'in hücum lideri olduğu kurguda Deniz Gül, kadrodaki tek saf pivot alternatifi olacak. Skora ihtiyaç duyulan 70. ve sonrası dakikalarda çift forvet kurgusuna geçildiğinde veya Osimhen'in dinlendirildiği maçlarda ceza sahasında güç kullanacak. Türk statüsü sayesinde teknik heyetin yerli rotasyonundaki elini de güçlendirecek.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.