logo
04 MAYIS 2026

Hadzibegic'ten gözdağı

28.06.2005 00:00:00
Gaziantepspor'un yeni teknik direktörü Faruk Hadzibegic, "Kendine oynayan futbolcuyu istemem" diyerek futbolcularına gözdağı verdi. Gaziantepspor'lu futbolcular dün biraraya geldi. Bugünden itibaren top başı yapacak olan Kırmızı-siyahlı ekip, 14 Temmuz'a kadar Celal Doğan Tesisleri'nde çalışmalarını sürdürecek. Ardından Almanya'ya gidecek olan takım, liglerin başlamasına kadar çalışmalarına burada devam edecek. Gaziantepspor, Almanya'da Avrupa'nın çeşitli takımlarıyla 7 özel maç yapacak. Teknik Direktör Faruk Hadzibegic, futbolcularla buluşmadan önce yaptığı açıklamalarla gözdağı verdi. Boşnak teknik adam, kendisine oynayan futbolcunun takımda yeri olmadığını belirterek, şunları söyledi: "Bu bağlamda Bouazizi'nin gitmesine sevindim. Gaziantepspor'un geçen yıl izlediğim maç kasetlerinde bu futbolcunun hep kendine oynadığını gördüm. Benim futbol anlayışımda böyle tip oyunculara ihtiyacım yok. Takım oyununu benimseyen futbolcularla çalışacağım. Gaziantepspor'da çok kaliteli futbolcular var. El Taib, Lazarov ve Jaziri çok iyi futbolcular. Bu futbolcuları yanındaki arkadaşları anlayamadığı için yeterince etkili olamadıklarını tespit ettim. Bu futbolcuları anlayan ve tamamlayan futbolcuların takımda olması şarttır. Almanya kampı ve yapacağımız 7 özel maç sonrası takımı iyice tanıyacağım. Tanıdıktan sonra 4-4-2 veya 4-3-3 oynayan bir Gaziantepspor oluşturacağım."

İstanbullular 'yağmur, fırtına' altında koştu


 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile İBB Spor İstanbul tarafından 2016 yılından bu yana organize edilen İstanbul’u Koşuyorum etkinliğinin bu yılki Asya etabı gerçekleştirildi. Üsküdar’da 3 Mayıs Pazar günü düzenlenen organizasyonda zorlu hava şartlarına karşın yaklaşık 4 bin kişi parkura çıktı. Karşı yönden esek sert rüzgar derecelerin düşmesine yol açtı.
 

04.05.2026 10:33:00
MURAT ÇORBACI
İstanbullular 'yağmur, fırtına' altında koştu
İstanbullular 'yağmur, fırtına' altında koştu

"İstanbul'u Koşuyorum, Şehri Hissediyorum!" sloganıyla hayata geçirilen yarışın startını Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, İBB Başkan Danışmanı Yiğit Oğuz Duman, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Zeynep Neyza Akçabay, İBB Spor İstanbul Genel Müdürü Prof. Dr. Bilge Donuk ve İBB Sportif Değerlendirme Şube Müdürü İlker Öztürk birlikte verdi.
Etkinlikte zorlu hava koşullarına rağmen 5K parkurunda 848, 10K parkurunda ise 2 bin 973 olmak üzere toplamda 3 bin 821 koşucu ter döktü.

5k'da şampiyon Suriyeli

Üsküdar'ın eşsiz tarihi dokusu ve doğal güzellikleri eşliğinde koşulan İstanbul'u Koşuyorum Asya etabında, saat 08.00'de başlayan 5K yarışında erkeklerde Suriyeli Nuri Mohamed Ali, 16:36'lıkderecesiyle birinciliğe ulaştı. Ömer Talyak16:47 ile ikinci sırayı alırken, Iraklı Ishak Abbas Mahmood Alridha 16:51 ile üçüncü oldu. Kadınlarda ise Rus Maria Kolpakova, 21:01'lik derecesiyle zirvede yer aldı. İranlı Samin Larki 22:45 ile ikinci, Gizem Taşyaka ise 23:08 ile üçüncü sırada finiş gördü.
5K genel klasmanda dereceye giren kadın ve erkek sporculara Sportive tarafından hediye çeki verildi. Yarış sonunda birinciler 10 bin, ikinciler 7 bin 500 ve üçüncüler 5 bin lira değerinde hediye çeki kazandı.

10k'da Ayhan Bakar zirvede

Saat 09.15'te başlayan 10K yarışında erkekler kategorisinde 33:09'luk performansıyla Ayhan Bakar birinciliği elde etti. Onu 34:18'lik ile Mestan Turhan ve 34:21 ile Sefa Karakaya takip etti. Kadınlar kategorisinde ise birincilik 41:28 ile koşan Ebru Kapdan'ın oldu. İkinci sırayı 45:22 ile Gamze Turhan, üçüncü sırayı ise 46:38 ile Liubov Özkalgay aldı. 10K yarışında dereceye giren sporcular; birincilikten sekizinciliğe kadar sırasıyla 25 bin, 20 bin, 15 bin, 10 bin, 8 bin, 6 bin, 5 bin ve 4 bin lira para ödülünün sahibi oldu. Ayrıca 10K kategorisinde yarışı 90 dakika içerisinde tamamlayan katılımcılar, 1 Kasım'da düzenlenecek Türkiye İş Bankası 48. İstanbul Maratonu kapsamındaki 15.5K koşusuna katılım için gerekli barajı da geçmiş oldu.

Akdeniz derbisinde sessiz eşitlik: Antalyaspor ateş hattında

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında futbolseverlerin gözü kulağı Antalya derbisindeydi.

04.05.2026 00:12:00
Haber Merkezi
Akdeniz derbisinde sessiz eşitlik: Antalyaspor ateş hattında
Akdeniz derbisinde sessiz eşitlik: Antalyaspor ateş hattında
Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında futbolseverlerin gözü kulağı Antalya derbisindeydi.

Küme düşme hattını yakından ilgilendiren kritik mücadelede Antalyaspor, sahasında konuk ettiği Alanyaspor ile 0-0 berabere kalarak hayati bir puan kaybı yaşadı.



Corendon Airlines Park'ta oynanan maçta her iki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince sahadan birer puanla ayrıldı. Bu sonuçla Antalyaspor puanını 29'a, Alanyaspor ise 34'e yükseltti.

Düşme tehlikesi kapıda



Ligin bitimine sadece 2 hafta kala Antalyaspor, düşme hattının sadece bir basamak üzerinde, 15. sırada yer alıyor. Kırmızı-beyazlı ekibin performansı ve kalan maçları ligde kalma umutlarını zora sokuyor.

Antalyaspor (29 puan) ile düşme hattındaki Gençlerbirliği (28) ve Kayserispor (27) arasındaki fark kapandı.

Son haftalarda puan kayıpları yaşayan ekip, kümede kalma mücadelesindeki en formsuz takımlardan biri olarak dikkat çekiyor.

Gelecek hafta "ölüm-kalım" maçı



Antalyaspor, önümüzdeki hafta şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray deplasmanına gidecek. Bu maçtan puan çıkaramamaları halinde son haftaya düşme hattında girme riskleri oldukça yüksek.

Gençlerbirliği'ne, Karagümrük şoku

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında küme düşme hattını yakından ilgilendiren kritik mücadelede Fatih Karagümrük, sahasında konuk ettiği Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup ederek altın değerinde 3 puanın sahibi oldu

04.05.2026 00:10:00
Haber Merkezi
Gençlerbirliği'ne, Karagümrük şoku
Gençlerbirliği'ne, Karagümrük şoku
Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında küme düşme hattını yakından ilgilendiren kritik mücadelede Fatih Karagümrük, sahasında konuk ettiği Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup ederek altın değerinde 3 puanın sahibi oldu.

İstanbul ekibine galibiyeti getiren gol, maçın henüz başında, 17. dakikada Tiago Çukur'dan geldi. Karşılaşma boyunca üstünlüğünü korumayı başaran kırmızı-siyahlılar, bu sonuçla puanını 24'e yükselterek ligde kalma umutlarını tazeledi.



İstanbul temsilcisini önümüzdeki hafta da zorlu bir deplasman bekliyor. Karagümrük, ligin 33. haftasında Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek.

Ligin son haftasında (34. hafta) ise Karagümrük kendi evinde Alanyaspor'u ağırlayarak sezonu kapatacak.



Ligin 33. haftasında Gençlerbirliği, sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Küme düşme hattından uzaklaşmak için mutlak galibiyet hedefliyorlar.

Kasımpaşa ile Kocaelispor 1-1 berabere kaldı

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Kasımpaşa-Kocaelispor maçı 1-1 sona erdi.

03.05.2026 23:08:00
AA
Kasımpaşa ile Kocaelispor 1-1 berabere kaldı
Kasımpaşa ile Kocaelispor 1-1 berabere kaldı
Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Kasımpaşa-Kocaelispor maçı 1-1 sona erdi.

2. dakikada Kasımpaşa 1-0 öne geçti. İrfan Can Kahveci'nin sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunda, Ben Ouanes ön direkte topu kafasıyla arkaya sektirdi. Benedyczak da düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0

23. dakikada Kocaelispor'un beraberlik golü geldi. Savunmanın arkasına atılan topa hareketlenen Serdar Dursun'un ceza sahası sol çaprazında aut çizgisine yakın bir noktada pasında topla buluşan Agyei, düzgün bir plaseyle topu filelerle buluşturdu: 1-1

34. dakikada Winck'in ceza yayı önünden kullandığı serbest vuruşta, meşin yuvarlak direğin yanından auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere tamamlandı.

İkinci yarı

60. dakikada İrfan Can Kahveci'nin uzaktan şutunda, kaleci Serhat Öztaşdelen meşin yuvarlağı kornere çeldi.

62. dakikada Kerem Demirbay'ın pasında savunma arkasına hareketlenen Benedyczak sağ çaprazda kaleciyle karşı karşıya kalarak şutunu çekti, kaleci ayaklarıyla meşin yuvarlağı önledi.

89. dakikada İrfan Can Kahveci'nin sol taraftan doğrudan kaleye gönderdiği köşe vuruşunda, top kalecide kaldı.

Karşılaşma 1-1 beraberlikle tamamlandı.

9 gollü maçın ardından ortalık karıştı

Siirt'in Kurtalan ilçesinde Bölgesel Amatör Lig'de oynanan Kurtalanspor-Şırnak Petrolspor karşılaşmasından sonra çıkan olaylar damga vurdu

03.05.2026 19:26:00
İhlas Haber Ajansı
9 gollü maçın ardından ortalık karıştı
9 gollü maçın ardından ortalık karıştı
Siirt'in Kurtalan ilçesinde Bölgesel Amatör Lig'de oynanan Kurtalanspor-Şırnak Petrolspor karşılaşmasından sonra çıkan olaylar damga vurdu.

Kurtalan Stadı'nda oynanan mücadelede gol düellosu yaşandı. Ev sahibi Kurtalanspor, rakibini 5-4 mağlup ederek sahadan galibiyetle ayrıldı. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma, tribünlerde büyük heyecan oluşturdu.

Maçın bitiş düdüğünün çalmasıyla birlikte ise tansiyon bir anda yükseldi. Futbolcular arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. İki takım oyuncularının arasındaki kavgada tekme ve yumruklar havada uçuştu.

Sahada yaşanan gerginliğe teknik heyetler ve güvenlik güçleri müdahale etti. Olaylar daha sonra güçlükle kontrol altına alındı.

61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda şampiyon Sebastian Berwick

61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda genel klasmanda Caja Rural-Seguros RGA takımından Avustralyalı sporcu Sebastian Berwick şampiyon oldu.

03.05.2026 16:49:00
İhlas Haber Ajansı
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda şampiyon Sebastian Berwick
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda şampiyon Sebastian Berwick
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda genel klasmanda Caja Rural-Seguros RGA takımından Avustralyalı sporcu Sebastian Berwick şampiyon oldu.
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Ankara - Ankara etabıyla tamamlandı. Genel ferdi klasmanda Caja Rural-Seguros RGA takımından Avustralyalı sporcu Sebastian Berwick şampiyonluğa ulaştı. 26 Nisan'da Çeşme'den başlayan ve 8 gün boyunca 8 etapta toplam 1.133,5 kilometrelik parkurda gerçekleştirilen organizasyon, başkentte koşulan 105,2 kilometrelik Ankara-Ankara etabıyla sona erdi.
23 takım, 27 ülkeden 159 sporcunun mücadele ettiği turda, 6. etapta liderliği ele geçiren 26 yaşındaki Sebastian Berwick, toplamda 26 saat 34 dakika 19 saniyelik derecesiyle genel klasmanda birinciliği elde ederek turkuaz mayonun sahibi oldu.
Genel klasmanda Equipo Kern Pharma takımından Kolombiyalı Ivan Ramiro Sosa ikinci ve Solution Tech NIPPO Rali ekibinin Belçikalı sporcusu Kamiel Bonneu ise üçüncü sırada yer aldı.
Turun 8. ve son etabında ise Team Flanders-Baloise takımından Belçikalı sporcu Tom Crabbe birinciliği elde etti. Crabbe, Ankara parkurunu 2 saat 11 dakika 35 saniyelik derecesiyle tamamladı.

Mayo sahipleri belli oldu
Yarışta turkuaz mayonun yanı sıra diğer kategorilerde de ödüller sahiplerini buldu. Beyaz mayo Mustafa Tarakçı'ya, yeşil mayo Tom Crabbe'ye, kırmızı mayo ise Sebastian Berwick'e takdim edildi.

Takım şampiyonu Astana oldu
Takım klasmanında ise World Tour ekibi Astana birinciliği elde etti. Lev Gonov, Davide Ballerini, Alessio Delle Vedove, Henok Mulueberhan, Matteo Scalco, Nicolya Vinokourov ve Darren Van Bekkum'dan oluşan ekip, organizasyonu zirvede tamamladı.
TGA - GoTürkiye sponsorluğundaki Beyaz Mayo, Mustafa Tarakçı'ya Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği Destek ve Mali Hizmetler Genel Müdürü Mehmet Tuncer tarafından takdim edildi. Spor Toto sponsorluğundaki Yeşil Mayo, Tom Crabbe'ye Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Hamza Yerlikaya tarafından takdim edildi. Türk Hava Yolları sponsorluğundaki Kırmızı Mayo, Sebastian Berwick'e Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Hamza Yerlikaya tarafından takdim edildi.

"27 yıl aradan sonra Ankara, ilk kez finiş noktası olarak ev sahipliği yapıyor"
Yarış ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ankara'nın 27 yıl aradan sonra bu önemli etkinliğe ev sahipliği yaptığını belirterek, "Sporun birleştirişi gücünü bir kez daha ortaya koyan bu organizasyon, 27 farklı ülkeden sporcuları aynı hedef etrafında buluştururken centilmenliğin ve rekabetin en güzel örneklerini sahaya yansıttı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ve Anıtkabir aksındaki parkur organizasyonu sportif olduğu kadar sembolik olarak da çok daha anlamlı hale getirmiş oldu. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, yıllar içinde kazandığı tecrübe ve ulaştığı seviyeyle uluslararası güçlü bir yer edinmeye devam edecektir. Bu büyük organizasyon boyunca ülkemizin eşsiz coğrafyasını, tarihini ve doğal güzelliklerle ekranları başında takip eden yüz milyonlarca izleyici bulunmaktadır. Dolayısıyla hem ülkemizin hem de Ankara'nın tanıtımı adına güzel bir etkinlik olduğunu, çok faydalı bir etkinlik olduğunu ben tekrar altını çizerek ifade etmek istedim" dedi.
Yılmaz, yarışın Türkiye'nin doğal ve kültürel güzelliklerinin tanıtımına katkı sağladığını belirterek, dereceye giren sporcuları tebrik etti ve tüm katılımcılara teşekkür etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin ilk kez organizasyona ev sahipliği yaptığını ifade eden Yılmaz, emeği geçenlere de teşekkür etti.

"Bisikleti yeni nesillere sevdirmemiz lazım"
Gelecek seneki turun çok daha yoğun katılımla gerçekleşeceğini söyleyen Yılmaz, "Bizim bisikleti yeni nesillere sevdirmemiz lazım. Her bakımdan, hem kişisel sağlık açısından hem çevre açısından hem toplumumuzun genel bütünleşmesi açısından çok güzel bir şey bisiklet kullanımı. Bu vesileyle tüm topluma da bisiklet sevgisinin tekrar yansıtılması açısından da çok faydalı olacaktır diye inanıyorum" ifadelerini kullandı.İHA

Fink: 'Fenerbahçe ya da Galatasaray için değil, Samsunspor için oynuyoruz'

Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Galatasaray ya da Fenerbahçe'nin hedefleri için değil kendi hedefleri için maçlara çıktıklarını söyledi.

03.05.2026 09:24:00 / Güncelleme: 03.05.2026 09:28:37
İhlas Haber Ajansı
Fink: 'Fenerbahçe ya da Galatasaray için değil, Samsunspor için oynuyoruz'
Fink: 'Fenerbahçe ya da Galatasaray için değil, Samsunspor için oynuyoruz'
Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Galatasaray ya da Fenerbahçe'nin hedefleri için değil kendi hedefleri için maçlara çıktıklarını söyledi.

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Samsunspor, sahasında Galatasaray'ı 4-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını ifade eden Thorsten Fink, "Çok önemli ve değerli bir galibiyet aldık. 4-1 gibi bir skorla kazandık. Galibiyeti başkanımıza armağan ediyoruz.



Oyunda ilk dakikalarda rakibin defans arkası koşularına cevap veremedik ve geriye düştük. Sonrasında takım halinde iyi reaksiyon gösterdik. 2 forvetimiz de etkileyici performans gösterdi. Hem defans arkası koşu yapmada hem de sırtı dönük oyunda iyi oynadılar. Carlo Holse ve Tanguy Coulibaly de çok iyi oynadı. Diğer oyuncularımız da güzel performans gösterdi. Kulüp ve taraftarımız önünde böyle bir skorla galip gelmek bizim adımıza sevindiriciydi. Biz Fenerbahçe ya da Galatasaray için oynamıyoruz. Sadece Samsunspor için oynuyoruz. Açız, özgüvenimiz de yerinde. Böyle bir skorla galip geldiğimiz için mutluyuz" dedi.

"Küçük de olsa Avrupa şansı var"

Sahaya dizilişlerinin rakipler tarafından zor analiz edildiğine değinen Fink, "Dizilişimiz 3-5-2 şeklindeydi. Başlarda biraz sıkıntı yaşadık. Yunus ilk başlarda bize sıkıntı çıkardı. Yalçın Kayan'ı Yunus'la eşleştirdim. Sonrasında iyi bir performans gösterdik. Dizilişimizi çözmek kolay değil. Oyuncularımız adam adama oynadı ve bunu da çok iyi bir şekilde başardı. Rakibimizin önde baskı yapacağını biliyorduk. Defans hattını da önde tutuyorlar. 2 uzun forvetle oynadık.

Birinin topu tutması diğerinin de koşu yapması gerekiyordu. Böyle bir strateji benimsedik. Fantastik bir maç oldu. İkili mücadeleleri kazanmak önemliydi. Biz bir takım olduğumuzu bugün gösterdik. Kendi oyun planımıza odaklanmaya çalışıyoruz. Hakemin katkısı olmadan bir maçı kazanabiliyorsanız o maç çok önemli hale geliyor. Hedefimiz belli. Son 2 maçı da kazanmamız gerekiyor. Küçük de olsa Avrupa şansı var. Zor olacak ama elimizden gelenin en iyisini yapacağız" diye konuştu.

Fatih Tekke'den geç gelen açıklama: 'Üçüncülüğü kabul etmiyorum'

Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, kırmızı karttan sonra teknik adamlık hayatında ilk kez kaos istediğini belirterek, bundan da 1 puan çıktığını söyledi

03.05.2026 09:21:00
İhlas Haber Ajansı
Fatih Tekke'den geç gelen açıklama: 'Üçüncülüğü kabul etmiyorum'
Fatih Tekke'den geç gelen açıklama: 'Üçüncülüğü kabul etmiyorum'
Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, kırmızı karttan sonra teknik adamlık hayatında ilk kez kaos istediğini belirterek, bundan da 1 puan çıktığını söyledi.

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Trabzonspor, sahasında Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Teknik Direktör Fatih Tekke, değerlendirmelerde bulundu. İlk yarıda hem oyun hem de bireysel performans anlamında beklenen seviyenin altında kaldıklarını belirten Tekke, ikinci yarıda ise takımın reaksiyon gösterdiğini söyledi.

"10 kişi kaldık ama pozisyon vermedik"

Kırmızı kart sonrası takımının mücadele gücünden bahseden Tekke, "Kırmızı karttan sonra belki de teknik adamlık hayatımda ilk kez 'kaos' istedim. Bundan da 1 puan çıktı. Göztepe gibi dinamik bir takıma karşı 10 kişiyle neredeyse pozisyon vermedik diyebiliriz. Bu anlamda oyuncularımın ortaya koyduğu mücadele çok değerliydi. 1 puanı bardağın dolu tarafı olarak görüyorum" ifadelerini kullandı.

"İkinciliği takip ediyoruz, üçüncülüğü garantiledik"

Lig hedeflerine de değinen Tekke, "İkinciliği takip ediyoruz ama üçüncülüğü garantiledik. Bu tablo bir taraftan çok olumlu. Bütün bu koşullarda bu kadronun yaptıkları çok değerli. Önümüzde Beşiktaş maçı ve yarı finalde Gençlerbirliği karşılaşması var. Eksiklerimiz var, zorlu bir süreçten geçiyoruz" diye konuştu.

"Yeniden yapılanan takım umut verdi"

Takımın geleceği adına önemli mesajlar veren Tekke, "Yeniden yapılanmaya giden bir kadronun insanlara umut vermesi, o umudu yeşertecek noktaya gelmesi çok önemliydi. Bunları iyi değerlendirip doğru adımlar atmamız gerekiyor. Futbol kamuoyuna birçok şey verdiğimizi düşünüyorum" dedi.

"Hakem kararlarından rahatsızım"

Hakem yönetimine ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Tekke, doğrudan eleştiri yapmak istemediğini ancak yaşananlardan rahatsız olduğunu belirterek, "Bu tip kararları başka stadyumlarda veremiyorlar ama burada veriyorlar. Hakemleri yanlış yapmamaya yönlendirecek bir ambiyans olsa belki bu hatalar olmayacak. VAR niye var o zaman' Pina hakeme hareket yaptı deniyor. İzleyin başka yerde 50 tane var. Pina yok. Mustafa yok. Beşiktaş maçında ne oynayacağız. Sakin kal diyor 4. Hakem tabi sakın kalalım akşama uyuyamayan bizleriz" şeklinde konuştu.

"Üçüncülüğü kabul etmiyorum"

Hedeflerinin her zaman daha yukarısı olduğunu vurgulayan Tekke, "Ben üçüncülüğü kabul ediyor muyum' Hayatımda ikinciliği bile kabul etmedim. Ben kazanmak istiyorum. Oyun böyle değil, hayat böyle değil. Gerçekleri söyleyince herkes bir şey söylüyor" ifadelerini kullandı.

Galatasaray, Samsunspor'a 9 maç sonra yenildi

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de deplasmanda Samsunspor ile oynadığı maçla birlikte kırmızı-beyazlılara 9 maç sonra kaybetti

03.05.2026 00:40:00
İhlas Haber Ajansı
Galatasaray, Samsunspor'a 9 maç sonra yenildi
Galatasaray, Samsunspor'a 9 maç sonra yenildi
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de deplasmanda Samsunspor ile oynadığı maçla birlikte kırmızı-beyazlılara 9 maç sonra kaybetti.

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray, Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda Samsunspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar ilk yarısını 1-1 berabere tamamladığı müsabakadan 4-1'lik skorla mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Aslan'ın, rakibine karşı yenilmezlik serisi de sona erdi.



Son olarak 26 Şubat 2005 tarihinde Samsun'da oynanan maçı 2-1 kaybeden Galatasaray daha sonra kırmızı-beyazlılarla yaptığı 9 karşılaşmayı da kazanmıştı.

Sergen Yalçın: 'Bugün en önemli şey 3 puandı'

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, deplasmanda 2-0 galip bitirdikleri Gaziantep Futbol Kulübü maçının ardından, "Bugün en önemli şey 3 puandı" dedi

02.05.2026 10:17:00
İhlas Haber Ajansı
Sergen Yalçın: 'Bugün en önemli şey 3 puandı'
Sergen Yalçın: 'Bugün en önemli şey 3 puandı'
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, deplasmanda 2-0 galip bitirdikleri Gaziantep Futbol Kulübü maçının ardından, "Bugün en önemli şey 3 puandı" dedi.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaştı. Siyah-beyazlılar, zorlu karşılaşmayı Djalo ve Asllani'nin golleriyle 2-0 galip bitiren Beşiktaş, ligde puanını 59'a yükseltti.

Gaziantep FK ise 37 puanda kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, galibiyet ve oynanan futbolun kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Yalçın, "Maçla ilgili en önemli şey alınması gereken 3 puandı. Artık ligin sonu geldi. Oyuncularımızın konsantrasyonunda zorlanıyoruz. Önümüzde salı günü en önemli maçlarımızdan bir tanesi var. Kupada yarı finalde Konya ile oynayacağız. Bütün konsantrasyonumuzu o maça veriyoruz. Bugün en önemli şey 3 puandı" ifadelerini kullandı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.