logo
15 HAZİRAN 2026

Hasan Özer istifasını verdi

Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Hasan Özer istifa etti

30.12.2022 11:10:00
Hasan Özer istifasını verdi
Hasan Özer istifasını verdi

Spor Toto 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Hasan Özer, istifa ettiğini açıkladı.

Özer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Yeni Malatyaspor'a geldiğimiz günden beri takımımızın başarısı için elimizden geleni yaptık. Ben ve ekibim yaşadığımız onca problem ve sıkıntılara rağmen oyuncu grubumuzu hem taktiksel hem fiziksel hem de mental olarak maçlara hazırlamaya çalıştık. Yaşanan son olaylardan sonra sürdürülebilir bir ortamın olmadığı ve oyuncularımızı motive edecek hiçbir argümanımızın kalmadığını üzülerek ifade etmek zorundayım. Bu nedenle ekibimle beraber istifa etme kararını verdiğimizi belirtmek istiyorum."

Özer, kendilerine destek olan Yeni Malatyaspor'un yönetim kuruluna, oyuncularına, Malatya Valisi Hulusi Şahin'e, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a ve taraftarlara teşekkür ederek, bundan sonraki maçlarda Yeni Malatyaspor'a başarı diledi. AA

Portakallar son nefeste yıkıldı!

FIFA 2026 Dünya Kupası F Grubu ilk maçında Hollanda ile Japonya, Dallas Stadyumu'nda nefes kesen bir mücadeleyle 2-2 berabere kaldı

15.06.2026 01:05:00
Haber Merkezi
Portakallar son nefeste yıkıldı!
Portakallar son nefeste yıkıldı!
FIFA 2026 Dünya Kupası F Grubu ilk maçında Hollanda ile Japonya, Dallas Stadyumu'nda nefes kesen bir mücadeleyle 2-2 berabere kaldı.

Nefes kesen mücadelede iki kez öne geçen Hollanda, son dakikalarda gelen Japonya golüne engel olamadı ve iki takım da turnuvaya birer puanla başladı.

Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklara sahne olsa da iki takım da fileleri havalandıramadı ve soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gidildi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Hollanda, 51. dakikada tecrübeli stoperi Virgil van Dijk'ın kafa vuruşuyla öne geçti.



Golün şokunu çabuk atlatan Japonya, bu gole 57. dakikada Keito Nakamura'nın şık vuruşuyla cevap vererek durumu 1-1'e getirdi.

Hollanda, 64. dakikada Crysencio Summerville'in golüyle maçta yeniden üstünlüğü yakalasa da mücadeleyi bırakmayan Japonya, 89. dakikada Daichi Kamada'nın attığı golle sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılmayı başardı.



Bu sonuçla gruptaki ilk maçlar sonunda iki takım da hanesine 1 puan yazdırdı.

F Grubu'ndaki bir sonraki maçlarda Hollanda, İsveç ile karşı karşıya gelirken; Japonya ise Tunus karşısında gruptaki ilk galibiyetini arayacak.

NBA'de, Knicks 53 yıl aradan sonra şampiyon

NBA finalinde New York Knicks, San Antonio Spurs'ü 94-90 mağlup ederek seriyi 4-1 yaptı ve 53 yıl sonra şampiyonluğa ulaştı

14.06.2026 17:52:00
İhlas Haber Ajansı
NBA'de, Knicks 53 yıl aradan sonra şampiyon
NBA'de, Knicks 53 yıl aradan sonra şampiyon
NBA finalinde New York Knicks, San Antonio Spurs'ü 94-90 mağlup ederek seriyi 4-1 yaptı ve 53 yıl sonra şampiyonluğa ulaştı.

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) 2025-2026 sezonunun şampiyonu belli oldu. Final serisi 5. maçında San Antonio Spurs ile New York Knicks karşı karşıya geldi. Frost Bank Center'da oynanan karşılaşmadan 94-90 galip çıkan Knicks, 53 yıl aradan sonra şampiyonluğa uzandı. New York Knicks'te Jalen Brunson 45 sayı, 3 ribaunt, 3 asist ile galibiyette büyük rol oynarken Mikal Bridges 14 ve Josh Hart 13 sayıyla galibiyete katkıda bulunan isimler oldu.

San Antonio Spurs'ta ise Dylan Harper'ın 25 sayı, 5 ribaunt ve Victor Wembanyama'nın 19 sayı, 14 ribauntluk performansları mağlubiyete engel olamadı.

Knicks 53 yıl aradan sonra şampiyon



New York Knicks, NBA'de 1970 ve 1973'ün ardından üçüncü şampiyonluğunu elde etti. 53 yıl sonra şampiyonluğa uzanan Knicks, bu sezon NBA Kupası'nı da kazanarak, lig tarihinde duble yapan ilk takım oldu.

Jalen Brunson, finallerin MVP'si seçildi

Şampiyon takımda Jalen Brunson 32.6 sayı, 4.6 asist, 4.2 ribaunt ortalamaları ile 2026 NBA finallerinin en değerli oyuncusu (MVP) seçildi. Brunson, Michael Jordan, Giannis Antetokounmpo ve Bob Pettit'in ardından NBA Finalleri'nde bir seriyi bitiren maçta en az 45 sayı kaydeden dört oyuncudan biri oldu.

Dünya Kupası heyecanı yarın 4 maçla devam edecek

2026 FIFA Dünya Kupası heyecanı E, F, G ve H Grubu'nda yarın oynanacak 4 maçla sürecek

14.06.2026 11:27:00
Haber Merkezi
Dünya Kupası heyecanı yarın 4 maçla devam edecek
Dünya Kupası heyecanı yarın 4 maçla devam edecek
2026 FIFA Dünya Kupası heyecanı E, F, G ve H Grubu'nda yarın oynanacak 4 maçla sürecek.

ABD, Meksika ve Kanada'nın ev sahipliği yaptığı turnuvada, H Grubu'nda İspanya ile Yeşil Burun Adaları, Atlanta Stadı'nda TSİ 19.00'da karşı karşıya gelecek.

Turnuvada yarın oynanacak maçların programı şöyle:

15 Haziran Pazartesi:

E Grubu:

02.00 Fildişi Sahili - Ekvador (Philadelphia Stadı)

F Grubu:

05.00 İsveç - Tunus (Monterrey Stadı)

H Grubu:

19.00 İspanya - Yeşil Burun Adaları (Atlanta Stadı)

G Grubu:

22.00 Belçika - Mısır (Seattle Stadı)

İspanya, 16 yıl sonra ikinci dünya şampiyonluğu peşinde

Tarihindeki tek dünya şampiyonluğunu 2010 yılında yaşayan son Avrupa şampiyonu İspanya, ikinci dünya şampiyonluğunu hedefliyor

14.06.2026 11:24:00
AA
İspanya, 16 yıl sonra ikinci dünya şampiyonluğu peşinde
İspanya, 16 yıl sonra ikinci dünya şampiyonluğu peşinde
Tarihindeki tek dünya şampiyonluğunu 2010 yılında yaşayan son Avrupa şampiyonu İspanya, ikinci dünya şampiyonluğunu hedefliyor.

2026 FIFA Dünya Kupası'nda mücadele edecek İspanya, 16 yıl sonra yeniden dünyanın zirvesine çıkmaya çalışacak.

ABD, Kanada ve Meksika'nın ortaklaşa ev sahipliği yaptığı 2026 FIFA Dünya Kupası'nda Suudi Arabistan, Uruguay ve Yeşil Burun Adaları ile H Grubu'nda yer alan İspanya, ilk maçını Yeşil Burun Adaları ile 15 Haziran Pazartesi günü TSİ 19.00'da Atlanta Stadı'nda oynayacak.

Grubun diğer maçında ise Suudi Arabistan ile Uruguay, 16 Haziran Salı günü TSİ 01.00'de Miami Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

İspanya, 16 yıl sonra ikinci şampiyonluk peşinde

İspanya Milli Takımı, Dünya Kupası'nda bugüne kadar 16 kez mücadele etti.

Son 13 Dünya Kupası'nın tamamında yer alan İspanya, tarihindeki tek şampiyonluğunu 2010 yılında yaşadı.

Güney Afrika'da düzenlenen 2010 Dünya Kupası'nı kazanarak tarihindeki ilk şampiyonluğunu yaşayan İspanya, son yıllarda yaşadığı hayal kırıklıklarını geride bırakıp yeni jenerasyonuyla turnuvaya iddialı geliyor.

İspanya, 16 yıllık aranın ardından tekrar kupaya uzanmayı hedefliyor.

Öne çıkan oyuncuları

İspanya'nın yeni jenerasyonunun merkezinde Barcelona'nın genç yıldızı Lamine Yamal yer alıyor.

Henüz 18 yaşında olmasına rağmen dünyanın en etkili hücum oyuncularından biri olarak gösterilen Yamal, sürati, bire birdeki etkinliği, oyun görüşü ve bitiriciliğiyle takımın en önemli hücum silahı konumunda bulunuyor.

İlk kez Dünya Kupası heyecanı yaşayan ve adale sakatlığı geçen Yamal'ın, takımının Yeşil Burun Adaları ile oynayacağı maçta süre alması bekleniyor.

Orta sahada ise Barcelona'dan Pedri, Manchester City'nin yıldızı Rodri, Paris Saint-Germain forması giyen Fabian Ruiz, Gavi ve Martin Zubimendi gibi üst düzey oyuncular İspanya'nın en büyük gücünü oluşturuyor.

92 yıl sonra bir ilk

İspanya'nın Dünya Kupası'nda mücadele ettiği 92 yıllık tarihinde ilk kez, ülkenin en çok kupa kazanan kulübü Real Madrid'den hiçbir oyuncu milli takım kadrosunda yer almadı.

İspanya'nın 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) kadrosuna da Real Madrid'den hiçbir oyuncu dahil edilmemişti.

Yeşil Burun Adaları, ilk kez Dünya Kupası'nda

Yeşil Burun Adaları, tarihinde ilk kez Dünya Kupası'nda sahne alacak.

Teknik direktörlüğünü Pedro Leitao Brito'nun yaptığı "Mavi Köpekbalıkları", güçlü savunma organizasyonu ve disiplinli oyun yapısıyla dikkat çekiyor.

Trabzonsporlu savunma oyuncusu Wagner Pina, Başakşehir'de forma giyen Nuno da Costa ve Iğdır FK'da oynayan Ryan Mendes, Yeşil Burun Adaları'nın kadrosunda yer alıyor.

Favori İsviçre’ye Katar şoku: 1-1

2026 FIFA Dünya Kupası B Grubu mücadelesinde İsviçre ile Katar, gruptaki kaderlerini belirleyecek kritik maçta 1-1 berabere kalarak puanları paylaştı

14.06.2026 11:21:00
Haber Merkezi
Favori İsviçre’ye Katar şoku: 1-1
Favori İsviçre’ye Katar şoku: 1-1
2026 FIFA Dünya Kupası B Grubu mücadelesinde İsviçre ile Katar, gruptaki kaderlerini belirleyecek kritik maçta 1-1 berabere kalarak puanları paylaştı.

Maçın Özeti

Büyük bir taktik savaşına sahne olan karşılaşmada iki takım da sahadan galibiyetle ayrılarak grupta avantaj elde etmek istedi. Ancak 90 dakika sonunda taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı.



Maçın ilk yarısında iki ekip de kontrollü bir oyunu tercih etti. Karşılıklı ataklar sonuç vermeyince takımlar soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitti.

İkinci yarıya iki takım da daha agresif başladı. Hücum hattında ritim bulan ekipler, karşılıklı buldukları gollerle skoru 1-1'e getirdi.

Maçın son bölümlerinde galibiyet golü için yüklenen taraflar, savunma duvarlarını aşamayınca mücadele beraberlikle sonuçlandı.

Haiti, İskoçya karşısında direnemedi


 
 
2026 FIFA Dünya Kupası C Grubu'nda İskoçya, Haiti'yi 1-0 mağlup etti. Aynı grupta Brezilya ile Fas 1-1 berabere kalmıştı. 

14.06.2026 08:04:00
Haber Merkezi/AA
Haiti, İskoçya karşısında direnemedi
Haiti, İskoçya karşısında direnemedi

2026 FIFA Dünya Kupası C Grubu'nda İskoçya, Karayipler'in temsilcisi Haiti'yi 1-0 mağlup etti.
Maçtaki tek golü, 28. dakikada John McGinn attı ve İskoçya'ya galibiyeti getirdi.


Kadrolar

Haiti: Placide, Arcus, Ade, Delcroix, Experience, Deedson (Dk. 61 Casimir), Jacques, Bellegarde, Providence (Dk. 85 Fortune), Isidor (Dk. 76 Joseph), Pierrot

İskoçya: Gunn, Hickey (Dk. 75 Patterson), Robertson, Grant Hanley, Jack Hendry, McTominay, Doak (Dk. 75 Christie), Ferguson, McGinn (Dk. 83 Curtis), Adams (Dk. 75 Dykes), Shankland (Dk. 83 McLean)

Wilfried Zaha'ya tek teklif Amedspor'dan

Charlotte FC ile yollarını ayıran Fildişi Sahilli dünya yıldızı Wilfried Zaha menajeri tarafından İstanbul devlerine önerildi... ancak beklenen yanıtı alamadı. Transfer piyasasını altüst eden bu gelişme sonrası tecrübeli kanat oyuncusuna Süper Lig’den resmi teklif yapan tek kulüp Amedspor oldu. Teknik direktör Besnik Hasi’nin de onay verdiği bu sansasyonel hamle için yeşil-kırmızılı yönetimin ısrarcı olduğu ve yıldız oyuncunun kabul etmesi halinde 1+1 yıllık resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi

13.06.2026 16:40:00
Haber Merkezi
Wilfried Zaha'ya tek teklif Amedspor'dan
Wilfried Zaha'ya tek teklif Amedspor'dan
Charlotte FC ile olan sözleşmesinin sonuna gelen ve boşa düen Fildişi Sahilli yıldız Wilfried Zaha'nın yeni adresinin Türkiye olabileceği konuşuluyor. Üstelik iddialara göre bu takım, İstanbul devleri değil, Süper Lig'in çiçeği burnunda ekibi Amedspor.






İSTANBUL TAKIMLARINA DA ÖNERİLDİ

Gelen bilgilere göre, tecrübeli kanat oyuncusunun menajeri, oyuncusunu ilk olarak İstanbul'un önde gelen kulüplerine önerdi. Ancak İstanbul ekiplerinden beklenen ilgi gelmedi. Zaha'ya Süper Lig'den resmi teklif götüren tek kulübün, bu sezon Süper Lig'e yükselerek tarihi bir başarıya imza atan Amedspor olduğu öne sürüldü.






1+1 YILLIK SÖZLEŞME YAPILACAK

Charlotte'un, Wilfried Zaha'nın 30 Haziran'da sona erecek sözleşmesinin ardından takımdan ayrılacağını resmen açıklamasının ardından boşa çıkacak olan yıldız oyuncu, Amedspor'un teklifini masaya yatırdı.

Fildişili yıldızın bu sürpriz teklife sıcak baktığı ve değerlendirme aşamasında olduğu belirtiliyor. Tarafların anlaşması durumunda Zaha, Amedspor ile 1+1 yıllık sözleşmeye imza atacak.






BESNIK HASI'DEN ONAY ÇIKTI

Amedspor yönetiminin bu sansasyonel transfer için kulübün teknik direktörü Besnik Hasi ile bir görüşme gerçekleştirdiği ve deneyimli teknik adamdan onay aldığı öğrenildi. Hasi'nin yeşil ışık yakmasıyla birlikte yönetim, Zaha transferini bitirmek için tüm şartları zorluyor. Dünya yıldızının bu teklife vereceği son yanıt, Türk futbol kamuoyunda şimdiden büyük bir merak konusu oldu.

Fenerbahçe'de forvet transferleri yattı


 
Elit bir golcü transfer etmek için dünyaca ünlü isimlerle masaya oturan Fenerbahçe, Serhou Guirassy ve Dusan Vlahovic hamlelerinde yaşanan pürüzlerin ardından rotayı Güney Amerika'ya kırdı gibi duruyor.
 

13.06.2026 15:37:00 / Güncelleme: 13.06.2026 15:45:55
Haber Merkezi
Fenerbahçe'de forvet transferleri yattı
Fenerbahçe'de forvet transferleri yattı

Serhou Guirassy transferinde işlerin sıkıntıya girmesi üzerine Fenerbahçe yönetimin gizli hamlesi ortaya çıktı. Brezilya basınından düşen son bilgilere göre Fenerbahçe, Flamengo'nun dünyaca ünlü 9 numarası Pedro'yu kadrosuna katmak için devreye girdi.







Arap takımları da istiyor

Katar ekibi Al-Rayyan'ın yanı sıra bir başka Arap kulübünün daha ilgilendiği Pedro için Fenerbahçe'nin de devreye girdiği iddia edildi. Flamengo yönetimi, Leonardo Jardim'in takımda en güvendiği isimlerin başında gelen Pedro'yu ucuza bırakmaya niyetli değil. Flamengo, yurt dışından gelecek tekliflerin 20 milyon Euro'yu aşmadığı sürece masaya oturmayacak.







Takımında kalmak istiyor

Mevcut sözleşmesi 2027 yılına kadar devam eden 9 numaralı yıldız, yurt dışından gelen astronomik tekliflere rağmen Rio de Janeiro'da mutlu olduğunu belirtti. Ünlü spor yorumcusu Paparazzo Rubro-Negro (Gabriel Reis) tarafından paylaşılan bilgilere göre; Pedro'nun önceliği alternatif pazarlara gitmek değil, Flamengo ile nikah tazelemek.







Vlahovic de zora girdi

Oyuncunun maaş artışı talebi bulunurken, Flamengo yönetimi de kontratı 2030 yılına kadar (3 yıl daha) uzatmayı hedefliyor. Taraflar arasında görüşmeler başlamış durumda. Aziz Yıldırım yönetiminin Guirassy başta olmak üzere Vlahovic gibi isimleri bitireceğinin konuşulduğu ortamda ortaya Pedro ile çıkarsa nasıl bir tepki alacağı ise merak konusu.

Aziz Yıldırım'ın gözü futboldan başkasını görmüyor


 
Amatör branşları profesyonel bir yapıya kavuşturmak isteyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, iddialara göre basketbol şubesini gözden çıkardı. Futbol dışındaki branşları yönetmeye talip olan güçlü şirketlere kapıyı sonuna kadar açan Yıldırım, kulüp tarihinin en büyük şube devri için bombayı patlattı. Basketbol şubesini Ali Koç’un kalesi olarak bilinen 1907 Fenerbahçe Derneği’ne resmi olarak teklif ettiğini açıkladı.

13.06.2026 15:27:00
Haber Merkezi
 Aziz Yıldırım'ın gözü futboldan başkasını görmüyor
 Aziz Yıldırım'ın gözü futboldan başkasını görmüyor

Fenerbahçe'de futbol dışındaki branşların bütçeye getirdiği mali yük, yönetim katında radikal kararlar alınmasına neden oldu. Her yıl amatör şubeler nedeniyle bütçede büyük açıklar veren sarı-lacivertli kulüpte, Başkan Aziz Yıldırım'dan camiayı sarsacak bir hamle geldi. Yıldırım, kulübü bu mali yükten kurtarmak adına basketbol şubesini açıkça Ali Koç ile özdeşleşen 1907 Fenerbahçe Derneği'ne teklif ettiğini duyurdu.







Kulübün mali sürdürülebilirliği adına amatör şubelerin şirketleşmesi ya da güçlü sponsorlar tarafından tamamen üstlenilmesi gerektiğini savunan Aziz Yıldırım, kapıyı dışarıya sonuna kadar açtı. "Futbol dışındaki branşları idare etmek isteyen şirketler varsa gelsinler konuşalım" diyerek net bir çağrıda bulundu.







Açıklamalarının en çarpıcı kısmı ise erkek ve kadın basketbol şubelerinin geleceğiyle ilgili oldu. Amatör şubelerin bütçeyi zorladığını her fırsatta dile getiren ve bir anlamda bu yükten kurtulmak isteyen Aziz Yıldırım, basketbolun yönetimini camianın en güçlü STK'sına emanet etmeye hazır olduğunu belirtti.







Yıldırım, Mustafa Koç'un kurduğu ve uzun yıllar Ali Koç'un başkanlığını yürüttüğü 1907 Fenerbahçe Derneği'ne resmi bir teklif götürdüğünü itiraf ederek, "Basketbolu 1907 Derneğine teklif ettim" dedi.
Fenerbahçe'nin kurumsal aklı ve finansal gücü olarak bilinen, Fenerium ve 1907 Tribünü gibi dev projeleri kulübe kazandıran 1907 Fenerbahçe Derneği'nin bu tarihi teklife ne yanıt vereceği ise büyük merak konusu.







Aziz Yıldırım'ın masaya koyduğu bu radikal teklif sonrası dernek yönetiminin çalışmaları başlattığı ve sarı-lacivertli camianın şimdi pürdikkat bu yanıta kilitlendiği öğrenildi.
Fenerbahçe basketbolu şirketleşerek 1907 Derneği'nin yönetimine mi geçecek? Kulüp siyasetini de kökten değiştirecek bu hamlenin detayları önümüzdeki günlerde netleşecek.

Fenerbahçe'de transfer işleri karman çorman


 
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın 22 Haziran’a kadar bitirmeyi hedeflediği 4 büyük transfer için geri sayım sürerken, perde arkasında eşi benzeri görülmemiş bir kadro operasyonu yürütülüyor. 
 

13.06.2026 14:38:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe'de transfer işleri karman çorman
Fenerbahçe'de transfer işleri karman çorman

Fenerbahçe'de taraftarlar takıma katılacak yeni yıldızlara kilitlenmişken, yönetim tam 11 yabancı oyuncunun biletini kesmek için düğmeye bastı. Fred, Livakovic, Becao ve Amrabat gibi as isimlerin de yer aldığı dev tasfiye listesi camiada şok etkisi yaratırken; TFF'nin 10+4 kuralı nedeniyle Archie Brown, Nene ve Amara Diouf gibi genç yeteneklerin geleceği de pamuk ipliğine bağlı.
Fenerbahçe'de Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'un ardından 8 yıl sonra yeniden başkanlığa seçilen Aziz Yıldırım ve ekibi, transfer dönemi kafa patlatıyor. Kulüp kulislerinden sızan bilgilere göre, camiada şu sıralar sadece takıma katılacak yeni yıldızlar ve şampiyonluk vizyonu konuşuluyor; takımdan ayrılacak isimlerin durumu ise adeta arka plana itilmiş durumda.







En az 4 transfer yapılacak

Başkan Aziz Yıldırım'ın ilk hedefi, 22 Haziran'da başlayacak transfer döneminin hemen başında, ilk etapta belirlenen 4 kritik takviyeyi resmiyete dökmek.Yıldırım'ın futbol aklıyla yürüttüğü operasyon kapsamında ilk olarak savunma ve hücum hatları sağlama alınacak.

2 nokta atışı santrfor
1 sağ bek
1 sol stoper







6 isim devam edecek

Kadro kalitesini artırmayı hedefleyen yönetim, mevcut oyuncu havuzunu üç ana kategoriye ayırarak bir tasfiye ve koruma planı hazırladı. Yeni sezonda kurulacak omurganın parçası olması beklenen ve performansından memnun olunan yıldızlar: Ederson, Škriniar, N'Golo Kanté, Guendouzi, Marco Asensio, Talisca.







Üç oyuncu satılık

Gelecek tekliflere ve transferlerin durumuna göre takımdan ayrılmasına sıcak bakılan oyuncular: Musaba, Semedo, Jayden Oosterwolde.







Gidecekler de belirlendi

Yeni sezon kadro planlamasında kesinlikle yer almayan ve yolların ayrılması adına işlemlerin başlatıldığı geniş liste:
Becao, Omar Fayed, Diego Carlos, Fred, Dominik Livakovic, Sofyan Amrabat.







Bazı gençler de gidecek

TFF'nin yürürlükteki 10+4 yabancı kuralı çerçevesinde, geleceğe yatırım olarak görülen ve takımda devam etmesi beklenen 6 genç isim için kritik bir süreç başladı.
Kurallar gereği bu 6 oyuncudan en fazla 4'ü listede tutulabiliyor. Dolayısıyla yönetim, aşağıdaki isimlerden en az 2'sini kiralık ya da bonservisiyle elden çıkarmak zorunda:
Archie Brown, Abdou Aziz Fall, Dorgeles Nene, Sidiki Chérif, Mimovic, Amara Diouf
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.