logo
21 EKİM 2026

Kenan Yıldız, Juventus'a 1 puanı kazandırdı

İtalya'da Juventus forması giyen milli futbolcu Kenan Yıldız, 3-0 geriye düştükleri maçta takımının son golünü atarak 1 puanı kazandırdı.

21.05.2024 09:10:00
İhlas Haber Ajansı
 
Kenan Yıldız, Juventus'a 1 puanı kazandırdı
Kenan Yıldız, Juventus'a 1 puanı kazandırdı
İtalya Serie A'nın 37. haftasında Juventus, Bologna'ya konuk oldu.

Ev sahibi erken dakikalarda Riccardo Calafiori ve Santiago Castro'un golleriyle 2-0 öne geçti. Müsabakanın ilk yarısı bu skorla tamamlanırken Bologna, 53. dakikada Calafiori ile bir gol daha buldu.

Karşılaşmanın 2. yarısında ataklarını sıklaştıran Juventus 76. dakikada Federico Chiesa'nın kaydettiği golle farkı 2'ye indirdi.

83. dakikada Arkadiusz Milik'in serbest vuruştan attığı golle siyah-beyazlılar skoru 3-2'ye getirdi.

Müsabakada 1 dakika sonra sahneye Kenan Yıldız çıktı. Rakibin savunmadan çıkarken kaptırdığı topla ceza yayına ilerleyen Kenan, sert şutunda meşin yuvarlağı filelere gönderdi.

Bu golle maçta eşitlik sağlanırken, karşılaşma da 3-3'lük beraberlikle sonuçlandı. Milli futbolcu bu sezon ligdeki 2. golüne ulaştı .

Sahadan birer puanla ayrılan iki takım son haftaya 68 puanda girdi.

Juventus, son hafta Monza'yı konuk edecek. Bologna ise deplasmanda Genoa ile karşılaşacak.

İstifa çağrılarına İsmail Kartal: 'Futbolda bunlar var, önümüze bakacağız'

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Slavia Prag beraberliği sonrası taraftarın istifa tezahüratlarına ilişkin, "Futbolda bunlar var. Keşke böyle bir şey olmasaydı ama oldu. Biz önümüze bakacağız" dedi.

21.10.2026 07:25:00
İhlas Haber Ajansı
 
İstifa çağrılarına İsmail Kartal: 'Futbolda bunlar var, önümüze bakacağız'
İstifa çağrılarına İsmail Kartal: 'Futbolda bunlar var, önümüze bakacağız'
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Slavia Prag beraberliği sonrası taraftarın istifa tezahüratlarına ilişkin, "Futbolda bunlar var. Keşke böyle bir şey olmasaydı ama oldu. Biz önümüze bakacağız" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. haftasında Fenerbahçe, konuk ettiği Çekya ekibi Slavia Prag ile 90. dakikada yediği golle 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal açıklamalar yaptı. Kartal, "Bu akşam gerçekten çok iyi başladık. Hemen 2-0'ı bulduk. Daha sonra 2-2'ye geldi. Gelme sebebiyle beraber taraftarımızı hayal kırıklığına uğrattık, onları üzdük.

Biz daha çok üzgünüz. Sonuçta bu bir Şampiyonlar Ligi maçı. Bütün oyuncularımız elinden gelenin en iyisini yaptı. Çok iyi bir takıma karşı oynadık. Fiziksel olarak çok iyiler. Buna rağmen bizim ilk devre, özellikle 2-3 tane de çok net pozisyonlarımız vardı. Rakibe çok az pozisyon versek de maç 2-2 bitti. Bu istemediğimiz bir şeydi. Taraftarımızı hayal kırıklığına uğrattığımız için üzgünüz" diye konuştu.

Oyuncu değişikliklerinde bekleme sebebinin ilk yarıda zorunlu değişiklik kullanma hakkından kaynaklandığını söyleyen deneyimli çalıştırıcı, "Ake'nin sakatlığından dolayı değişiklik yaptık. İkinci yarı iki değişiklik yapma opsiyonumuz vardı. Onun için bekledik. İrfan ve İsmail'i sonuna kadar bekledik. Bir hamlemiz daha yoktu" ifadelerini kullandı.

"Ake'nin arka hamstring bölgesinde çekme oldu"



Sakatlanarak oyundan çıkan Nathan Ake'nin durumuyla ilgili de konuşan 65 yaşındaki teknik adam, "Bugün Ake'nin arka hamstring bölgesinde çekme oldu. Daha fazla zorlamamak için çıkardık. Yarın MR'ı çekilecek, yırtık olup olmadığına, kaçıncı derece zorlanma olduğuna bakılacak. Ona göre sağlık ekibi bu konuda açıklama yapacaktır" şeklinde konuştu.

"Kerem takım savunmasına Oğuz'dan daha çok yardım etti"

Neden Kerem Aktürkoğlu'nu değil Oğuz Aydın'ı oyundan çıkardığını da açıklayan İsmail Kartal, "Kerem takım savunmasına Oğuz'dan daha çok yardım etti. Oğuz son 3-4 maçtır sürekli oynuyor. İkinci yarı çok yoruldu, bazı isteklerimizi yapamamaya başladı. Kerem belki skora katkı vermedi ama takım için çok iyi işler yaptı. Biz onları bildiğimiz için Kerem'i oyunda tuttuk, Oğuz'u çıkardık" sözlerini kaydetti.

"Galatasaray maçına en iyi şekilde hazırlanacağız"

Ligde oynanacak Galatasaray derbisine ilişkin de konuşan tecrübeli teknik adam, "Biz büyük takımız. Derbilere de alışığız. 5 gün içinde gayet iyi çalışıp, Galatasaray maçına en iyi şekilde hazırlanacağız. Taraftarımızı mutlu etmek için en iyisini yapacağız" açıklamasında bulundu.

"Futbolda bunlar var"

Taraftarların istifa çağrısına ilişkin de konuşan İsmail Kartal, "Futbolda bunlar var. Bugün istifa diye bağırdılar. Keşke böyle bir şey olmasaydı ama oldu. Biz önümüze bakıyoruz. Önümüzde çok önemli bir maç var. Onu kazanırız. İlerleyen maçları kazanırız, taraftarımızla barışırız" diyerek sözlerini tamamladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde günün toplu sonuçları

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında bu akşam oynanan 9 karşılaşma tamamlandı.

21.10.2026 07:21:00
İhlas Haber Ajansı
 
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde günün toplu sonuçları
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde günün toplu sonuçları
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında bu akşam oynanan 9 karşılaşma tamamlandı. Gecenin öne çıkan maçında Paris Saint-Germain, sahasında Barcelona'yı 4-2 mağlup etti.
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. hafta heyecanı, bu akşam oynanan 9 karşılaşmayla başladı. Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonunda birbirinden çekişmeli mücadeleler oynandı.

Gecenin dikkat çeken karşılaşmasında Paris Saint-Germain, Barcelona'yı 4-2 mağlup ederek sahadan galibiyetle ayrıldı. Liverpool, Villarreal karşısında 4-3'lük skorla kazanırken Manchester City de AEK'i 5-1 mağlup etti.



Roma, Slovan Bratislava'yı 4-0 ile geçerken Napoli, Bodo/Glimt karşısında 4-3 galip geldi. Sabah, Borussia Dortmund'a 2-1 mağlup olurken Porto ise PSV karşısında sahadan 1-0'lık yenilgiyle ayrıldı.

Fenerbahçe ile Slavia Prag arasındaki mücadele 2-2 sona ererken Stuttgart ile Atletico Madrid de sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gecenin toplu sonuçları şöyle:

Fenerbahçe - Slavia Prag: 2-2

Sabah - Borussia Dortmund: 1-2

Paris Saint-Germain - Barcelona: 4-2

Liverpool - Villarreal: 4-3

Manchester City - AEK: 5-1

Roma - Slovan Bratislava: 4-0

Porto - PSV: 0-1

Napoli - Bodo/Glimt: 4-3

Stuttgart - Atletico Madrid: 1-1

A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü Sergen Yalçın oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktörlük görevine Sergen Yalçın'ın getirildiğini açıkladı

20.10.2026 17:11:00
İhlas Haber Ajansı
 
A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü Sergen Yalçın oldu
A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü Sergen Yalçın oldu
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu toplantısı, bugün Riva Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Toplantıda, A Milli Futbol Takımı'nda Vincenzo Montella'dan boşalan teknik direktörlük göreviyle ilgili karar da alındı. Daha önce prensip anlaşmasına varılan Sergen Yalçın, ay-yıldızlı ekibin yeni teknik direktörü oldu.

Öte yandan, Mecnun Otyakmaz'ın yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmesinin ardından A Milli Futbol Takımı'ndan sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak Ediz Kıray görevlendirildi.

TFF'nin sitesinden yapılan açıklamaya göre yönetim kurulu toplantısında alınan diğer kararlar da şu şekilde:

"Merkez Hakem Kurulu'nda boşalan üyeliklere ilişkin yapılan değerlendirme sonucunda; MHK başkanlığına halen Elit Hakem Direktörü olarak görev yapan Anthony Taylor; MHK üyeliklerine ise halen Kadın Hakemlerden Sorumlu Eğitimci olarak görevine devam eden Alan Snoddy, Igor Radojicic ve Barış Şimşek getirilmiştir.

Futbol Disiplin Talimatı'nda, maç öncesinde ve maç sonrasında hakemler hakkında yapılan açıklamalara yönelik uygulanacak cezalara ilişkin özel bir düzenlemeye gidilmesine karar verilmiştir.

TFF 1. Başkan Vekili İbrahim Özbay'ın Süper Lig'den Sorumlu; Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Gökay'ın Ar-Ge, Futbol Altyapı ve Gençlik Projelerinden Sorumlu; Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Surözü'nün İletişim ve Pazarlamadan Sorumlu; Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Çilingir'in Kulüp Lisans ve Mali İşlerden Sorumlu; Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Ediz Kıray'ın A Millî Takım'dan Sorumlu; Yönetim Kurulu Üyesi Metin Akyüz'ün 2. Lig, 3. Lig ve Amatör Liglerden Sorumlu; Yönetim Kurulu Üyesi Gürkan Uğur'un 1. Lig'den Sorumlu; Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Akçay'ın Genç, Kadın, Plaj ve Futsal Millî Takımlar Sorumluluğu görevini üstlenmesine karar verilmiştir."İHA

FENERBAHÇE’DEN ÜST ÜSTE 3. GALİBİYET!

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe, sahasında Corendon Alanyaspor'u 3-0 mağlup ederek ligde üst üste üçüncü galibiyetini aldı

17.10.2026 21:45:00 / Güncelleme: 18.10.2026 10:23:47
Haber Merkezi
 
FENERBAHÇE’DEN ÜST ÜSTE 3. GALİBİYET!
FENERBAHÇE’DEN ÜST ÜSTE 3. GALİBİYET!
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe, sahasında Corendon Alanyaspor'u 3-0 mağlup ederek ligde üst üste üçüncü galibiyetini aldı. Sarı-lacivertlilere üç puanı getiren golleri Romelu Lukaku, Kerem Aktürkoğlu ve Vedat Muriqi kaydetti.

Fenerbahçe, Chobani Stadı'nda oynanan mücadelede Alanyaspor karşısında üç puana üç golle ulaştı. Ligde galibiyet serisini sürdüren sarı-lacivertliler, puanını 16'ya yükseltti. Alanyaspor ise 12 puanda kaldı.

PENALTI KAÇTI, GOL İPTAL EDİLDİ

Karşılaşmanın 16. dakikasında Fenerbahçe penaltı kazandı. Topun başına geçen Mason Greenwood'un vuruşunda kaleci Paulo Victor gole izin vermedi. Dönen topu ağlara gönderen İrfan Can Kahveci'nin golü ise ceza sahasına erken girdiği gerekçesiyle geçersiz sayıldı.

LUKAKU PERDEYİ AÇTI



Baskısını sürdüren Fenerbahçe, 40. dakikada Romelu Lukaku'nun golüyle öne geçti. Bu golle sarı-lacivertliler soyunma odasına 1-0 üstün gitti.

KEREM AKTÜRKOĞLU FARKI İKİYE ÇIKARDI

İkinci yarıda skor avantajını koruyan Fenerbahçe, 71. dakikada Kerem Aktürkoğlu'nun golüyle rahatladı ve skoru 2-0'a taşıdı.

MURİQİ SON SÖZÜ SÖYLEDİ

Karşılaşmanın 87. dakikasında sahneye çıkan Vedat Muriqi, Fenerbahçe'nin üçüncü golünü kaydetti. Kerem Aktürkoğlu'nun şık topuk pasıyla gelişen atakta Muriqi'nin vuruşu ağlarla buluştu ve maçın skorunu belirledi: 3-0.

Bu sonuçla Fenerbahçe, Süper Lig'de üst üste üçüncü galibiyetini alarak çıkışını sürdürdü. Sarı-lacivertliler, gelecek hafta Galatasaray deplasmanında kritik bir sınava çıkacak.

GENÇLERBİRLİĞİ 0-1 GALATASARAY

Trendyol Süper Lig'de Gençlerbirliği'ne konuk olan Galatasaray, gol yollarında zorlandığı karşılaşmayı son bölümde bulduğu golle 1-0 kazandı

17.10.2026 18:16:00 / Güncelleme: 17.10.2026 18:19:31
Haber Merkezi
 
GENÇLERBİRLİĞİ 0-1 GALATASARAY
GENÇLERBİRLİĞİ 0-1 GALATASARAY
Trendyol Süper Lig'de Gençlerbirliği'ne konuk olan Galatasaray, gol yollarında zorlandığı karşılaşmayı son bölümde bulduğu golle 1-0 kazandı. Başkentte uzun süre aradığı golü bulamayan sarı-kırmızılılar, rakip kalecinin hatasının etkili olduğu pozisyonda üç puana uzandı.

GALATASARAY ARADIĞI GOLÜ BULAMADI

Karşılaşmaya üç puan parolasıyla çıkan Galatasaray, oyunun kontrolünü eline alarak Gençlerbirliği kalesinde gol aradı. Ev sahibi ekip ise savunmada direnç göstererek sarı-kırmızılıların ataklarını karşılamaya çalıştı.

Galatasaray, geliştirdiği ataklara rağmen son vuruşlarda istediği başarıyı yakalayamayınca mücadelede gol perdesi uzun süre açılmadı. Gençlerbirliği de yakaladığı fırsatlarla rakibine karşılık vermeye çalıştı.

KALECİNİN HATASI MAÇIN KADERİNİ DEĞİŞTİRDİ

Dakikalar ilerledikçe beraberlik ihtimali güçlenirken Galatasaray, karşılaşmanın son bölümünde aradığı golü buldu. Gençlerbirliği kalecisinin hatasının belirleyici olduğu pozisyonda gelen gol, sarı-kırmızılılara galibiyeti getirdi.

Ev sahibi ekip, kalan dakikalarda beraberlik için çabalasa da skoru değiştiremedi. Galatasaray, zorlandığı deplasmandan üç puanla ayrılmayı başardı.

OYUN TARTIŞILDI, ÜÇ PUAN GELDİ



Galatasaray, Gençlerbirliği karşısında istediği rahat oyunu sergileyemese de son bölümde bulduğu golle hata yapmadı. Sarı-kırmızılılar üç puanı hanesine yazdırırken maçın uzun süre golsüz geçmesi ve galibiyetin rakip kalecinin hatasının ardından gelmesi, takımın hücum performansını tartışmaya açtı.

Orkun Kökçü'den üzücü haber


 
 
Beşiktaş'ın milli futbolcusu Orkun Kökçü'nün sağ ayak tabanında kısmi plantar fasya yırtığı ve topuk yağ yastığı travmatik ayrışma tespit edildi.

17.10.2026 08:03:00
Haber Merkezi/AA
 
 Orkun Kökçü'den üzücü haber
 Orkun Kökçü'den üzücü haber

Beşiktaş'tan, siyah-beyazlı ekibin UEFA Avrupa Ligi'nde Hoffenheim'ı 3-2 mağlup ettiği maçta sakatlanarak oyuna devam edemeyen 25 yaşındaki futbolcunun sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Futbol A takımımızın UEFA Avrupa Ligi'nde Hoffenheim ile oynadığı müsabakanın ilk yarısında ayak tabanında gerçekleşen travmatik yaralanma sonrası maça devam edemeyen oyuncumuz Orkun Kökçü'nün takımımızın İstanbul'a dönüşünün ardından yapılan değerlendirme ve gerçekleştirilen MR görüntülemesinde sağ ayak tabanında kısmi plantar fasya yırtığı ve topuk yağ yastığı travmatik ayrışması saptanmış olup oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır."

Oyuncunun bir süre sahalardan uzak kalması bekleniyor. Bu süre, yapılacak ileri tetkikler ve oyuncunun tedaviye verdiği cevapla netleşecek.

Çorum FK emin adımlarla ilerliyor

Çorum FK, sahasında Çaykur Rizespor’u 2-1 mağlup ederek üst üste ikinci galibiyetini aldı

16.10.2026 22:10:00
Haber Merkezi
 
Çorum FK emin adımlarla ilerliyor
Çorum FK emin adımlarla ilerliyor
Çorum FK, sahasında Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup ederek üst üste ikinci galibiyetini aldı. Burak Yılmaz yönetiminde çıkışını sürdüren kırmızı-siyahlılar, Süper Lig'de iddiasını ortaya koydu.

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasının açılış maçında Arca Çorum FK, Çorum Şehir Stadyumu'nda Çaykur Rizespor'u ağırladı. Ev sahibi ekip, geriye düştüğü karşılaşmayı 2-1 kazanarak önemli bir galibiyete imza attı.

RİZESPOR ÖNE GEÇTİ, CENGİZ ÜNDER CEVAP VERDİ



Karşılaşmaya hızlı başlayan Çaykur Rizespor, 3. dakikada Mithat Pala'nın vuruşunda direğe takıldı. Konuk ekip, 32. dakikada Qazim Laçi'nin golüyle 1-0 öne geçti.

Çorum FK'nın cevabı gecikmedi. 38. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Cengiz Ünder, şık bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve skoru 1-1'e getirdi. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

MOUKOKO GALİBİYETİ GETİRDİ

İkinci yarıda iki takım da üstünlük golü için mücadele etti. Çorum FK, 80. dakikada Youssoufa Moukoko'nun kaydettiği golle 2-1 öne geçti.

Kalan dakikalarda skor üstünlüğünü korumayı başaran ev sahibi ekip, sahadan üç puanla ayrıldı.

İNGİLTERE’DE HEZİMET!

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 2. haftasında deplasmanda Aston Villa’ya 6-0 mağlup olarak ağır bir yenilgi aldı

15.10.2026 00:02:00
Haber Merkezi
 
İNGİLTERE’DE HEZİMET!
İNGİLTERE’DE HEZİMET!
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında deplasmanda Aston Villa'ya 6-0 mağlup olarak ağır bir yenilgi aldı. İngiltere'de sahaya çıkan sarı-lacivertliler, kalesinde gördüğü 6 gole karşılık rakip fileleri havalandıramadı.

İLK YARIDA ÜÇ GOL

Karşılaşmaya hızlı başlayan Aston Villa, 12. dakikada Manzambi'nin golüyle 1-0 öne geçti. Fenerbahçe, 15. dakikada Vedat Muriqi ile beraberlik fırsatı yakalasa da kaleci Suzuki'yi geçemedi. Sarı-lacivertliler, 17. dakikada da Muriqi ile gole yaklaşmasına rağmen sonuç alamadı.

dakikada Jackson, Fenerbahçe savunmasının hatasını değerlendirerek farkı ikiye çıkardı: 2-0. Ev sahibi ekip, 39. dakikada yine Jackson'ın golüyle ilk yarının skorunu belirledi: 3-0.

Fenerbahçe, ilk yarıda Oğuz Aydın ile önemli bir fırsat yakaladı ancak 34. dakikadaki şut direkten döndü.

İKİNCİ YARIDA FARK AÇILDI

İkinci yarıda da oyunun kontrolünü elinde tutan Aston Villa, 67. dakikada İsmail'in Manzambi'ye müdahalesi sonrasında penaltı kazandı. 68. dakikada topun başına geçen Ross Barkley, skoru 4-0 yaptı.

75. dakikada Barkley'nin şutunda Bartuğ'a çarpan top kaleci Ederson'u yanıltarak ağlarla buluştu ve fark 5'e çıktı.

Karşılaşmanın 90. dakikasında Alysson'ın sağ kanattan yaptığı ortada arka direkte topa dokunan Abraham, maçın skorunu belirledi: 6-0.

FENERBAHÇE İÇİN AĞIR TABLO

Aston Villa karşısında kalesinde 6 gol gören Fenerbahçe, İngiltere deplasmanından ağır bir yenilgiyle ayrıldı. Hücumda fırsatlarını değerlendiremeyen, savunmada ise rakibinin ataklarına engel olamayan sarı-lacivertliler, gecenin en dikkat çekici sonuçlarından birine imza attı.

GALATASARAY: 1 – BARCELONA: 4

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde Barcelona karşısında önce öne geçti, ardından rakibinin gollerine engel olamadı. Sarı-kırmızılılar, sahasında aldığı 4-1’lik yenilgiyle taraftarlarına büyük üzüntü yaşattı

14.10.2026 00:02:00
Haber Merkezi
 
GALATASARAY: 1 – BARCELONA: 4
GALATASARAY: 1 – BARCELONA: 4
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona karşısında önce öne geçti, ardından rakibinin gollerine engel olamadı. Sarı-kırmızılılar, sahasında aldığı 4-1'lik yenilgiyle taraftarlarına büyük üzüntü yaşattı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ikinci haftasında Galatasaray, sahasında konuk ettiği Barcelona'ya 4-1 mağlup oldu. Karşılaşmaya etkili başlayan sarı-kırmızılı ekip, ilk golü bulmasına rağmen üstünlüğünü koruyamadı. Barcelona, ilk yarıda eşitliği sağladıktan sonra ikinci yarıda bulduğu gollerle farklı galibiyete ulaştı.

İLK YARIDA UMUTLANDIRAN GOL



16. dakikada Pedri'nin savunma arkasına gönderdiği uzun pasta Gordon'ın vuruşunu kaleci Uğurcan Çakır kurtardı.

24. dakikada Yamal'ın sağ kanattan yaptığı ortada Olmo'nun kafa vuruşu auta gitti. Bir dakika sonra Cancelo'nun şutunda Uğurcan Çakır gole izin vermedi.

28. dakikada Leao'nun sol kanattan yerden çevirdiği topa ceza yayı üzerinden vuran Batrakov, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi.

34. dakikada Osimhen ve Barış Alper Yılmaz'ın kafa vuruşlarıyla gelişen pozisyonda top ağlarla buluştu. Ancak VAR incelemesinin ardından hakem Marco Guida, ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti.

43. dakikada Olmo'nun ara pasında topla buluşan Cancelo, ceza sahasının sol çaprazından yaptığı vuruşla skoru 1-1'e getirdi.

İlk yarının uzatma dakikalarında Olmo'nun şutunda Uğurcan Çakır başarılı bir kurtarış yaparak topu kornere çeldi. İlk 45 dakika karşılıklı gollerle tamamlandı.

İKİNCİ YARIDA BARCELONA FIRTINASI

İkinci yarıya hızlı başlayan Barcelona, Galatasaray savunmasını zorlamaya devam etti.

50. dakikada Yamal'ın sağ kanattan yaptığı ortada Fermin, kafa vuruşuyla Barcelona'yı 2-1 öne geçirdi.

53. dakikada Yamal'ın pasında topla buluşan Gordon, ceza sahasının sağ çaprazından yaptığı vuruşla farkı ikiye çıkardı: 1-3.

65. dakikada Yamal'ın gönderdiği pasta Gabriel Jesus'tan seken topu önünde bulan Adeyemi, ceza sahasının sol çaprazından yaptığı vuruşla ağları havalandırdı ve skoru 1-4'e taşıdı.

76. dakikada Adeyemi'nin şutu auta giderken, 83. dakikada Gabriel Jesus'un penaltı noktası üzerinden yaptığı vuruşta Uğurcan Çakır gole izin vermedi.

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Barcelona ataklarını sürdürürken Galatasaray farkı azaltmak için çaba gösterdi. Ancak sarı-kırmızılı ekip aradığı golü bulamadı.

SEYRANTEPE'DE HÜSRAN

Karşılaşmaya umutla başlayan Galatasaray, ilk yarıda yakaladığı avantajı koruyamadı. Barcelona'nın ikinci yarıdaki etkili oyunu karşısında savunmada zorlanan sarı-kırmızılılar, sahadan 4-1'lik yenilgiyle ayrıldı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.