logo
29 MART 2024

Seyir halindeki kamyonda çıkan yangın söndürüldü

Aydın'ın Efeler ilçesinde seyir halindeki kamyonun kasasında çıkan yangında, kamyon kullanılamaz hale geldi
18.05.2022 19:40:00 /
Aydın'ın Efeler ilçesinde seyir halindeki kamyonun kasasında çıkan yangında, kamyon kullanılamaz hale geldi.
 
Olay, Ata Mahallesi Doğu Çevre Bulvarı üzerinde saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bulvar üzerinde seyir halinde olan bir kamyonun kasasından alevler yükselmeye başladı. Alevleri fark eden sürücü kamyonu yol kenarına çekip araçtan indi.
 
Rüzgarın etkisi ile alevler kısa sürede tüm kasayı sardı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Çıkan yangında kamyon kullanılamaz hale gelirken, yangının çıkış nedeninin belirlenebilmesi için çalışma başlatıldı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.