3 Akan su altında ayıklayabilirsiniz.
3 Doğramadan evvel buzlukta bekletebilirsiniz.
3 Bıçağın ucuna biraz ekmek içi saplayabilirsiniz.
3 Ağzınıza su alıp yutmadan bekleyiniz.
3 Soğanı bütün olarak pişireceksiniz, şekillerinin bozulmaması için hepsinin altına derince artı işareti çiziniz.
3 Kömürde soğan yapmak için, kabuklarını ayıkladığınız soğanı yıkayıp una bulayın.
3 Doğranmış, kullanılmayıp artan soğan, ağzı kapalı bir kavanozda dolapta birkaç gün kalabilir.
3 Bıçakta kalan soğan kokusunu nane yaprağı ile ovarak giderebiliriz.
3 Eldeki soğan kokusunu çelik bıçağı beş parmakla temas ettirerek soğuk su altında tutun. Kokudan eser kalmaz.
3 Ağızdaki soğan kokusunu, maydanoz, çiğ bakla veya haşlanmış pancar yiyerek giderebiliriz.
3 Doğramadan evvel buzlukta bekletebilirsiniz.
3 Bıçağın ucuna biraz ekmek içi saplayabilirsiniz.
3 Ağzınıza su alıp yutmadan bekleyiniz.
3 Soğanı bütün olarak pişireceksiniz, şekillerinin bozulmaması için hepsinin altına derince artı işareti çiziniz.
3 Kömürde soğan yapmak için, kabuklarını ayıkladığınız soğanı yıkayıp una bulayın.
3 Doğranmış, kullanılmayıp artan soğan, ağzı kapalı bir kavanozda dolapta birkaç gün kalabilir.
3 Bıçakta kalan soğan kokusunu nane yaprağı ile ovarak giderebiliriz.
3 Eldeki soğan kokusunu çelik bıçağı beş parmakla temas ettirerek soğuk su altında tutun. Kokudan eser kalmaz.
3 Ağızdaki soğan kokusunu, maydanoz, çiğ bakla veya haşlanmış pancar yiyerek giderebiliriz.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.