logo
12 ARALIK 2025


T.C. Sağlık Bakanlığı gazetemize aboneymiş!

20.04.2013 00:00:00
“Acil servislerde hızlı tren sistemi" başlıklı makalemizin üzerinden henüz birkaç gün geçmeden "T.C. Sağlık Bakanlığı’ndan" YÖK'e bir başvuru yapıldığı açıklandı.
Ajanslara düşen haberin metninde;
"YÖK'e, üniversitelerin tıp fakültelerinde aile hekimliği anabilim dalı açılabilmesi için başvuran Bakanlık, şimdi YÖK'ten gelecek cevabı bekliyor" denilmiş.
Bu haberden ne anlıyoruz?
Birincisi T.C. Sağlık Bakanlığı Yeni Mesaj'a abone olmuş demek ki.
İkinci anladığımız ise Baştürk'ümüzün projelerine bütün dünyanın olduğu gibi bizim "T.C." düşmanı bakanlık yetkililerinin de ihtiyacı var.
Yüzbinlerce tiraja ulaşmak üzere olan Yeni Mesaj gazetesinden ve Baştürk Haydar Baş'tan ve ekibinden öğrenecek çok şeyiniz var.
Yeter ki bizden öğrendiklerinizi tersinden okumayın. Tersinden işlem yaparak doğruya ulaşamazsınız.
Cahil milleti abone yapmak için "okuyun bakın bu gazetenin tersi namaz demek. Gördün mü mübareğin kerrat cetvelini? Gel hemen abone ol" gibi gülünç abone kampanyaları yapan bazı gazeteler gibi değildir Yeni Mesaj.
Dosdoğru okunur dosdoğru anlaşılır Yeni Mesaj.
Tersinden değil düz tarafından okunur Yeni Mesaj.
Göründüğü gibidir Yeni Mesaj.
Namaz dosdoğru kılınır. Yeni Mesaj da dosdoğru okunur.
Tersi doğru olanın düzü yanlıştır.
Her gün namazın tersini okuyanlar camiye değil kiliseye doluşurlar. Zangoçla birlikte Zaman Zaman çan ipi çekmeye giderler. Çan kulesine, papazın tütsüsüne abone olurlar.
Sadece tersi doğru olanın düzünde meymenet yoktur. Kimseye hayır getirmez.
Geçen makalemizde; "Eski bakan Sayın Akdağ bu sistemi kurabilmek için bir gecede on binlerce pratisyen hekimi Aile Hekimi Uzmanı yapmıştı. On binlerce hekim gece pratisyen olarak yattılar, sabah Aile Hekimi Uzmanı olarak kalktılar. Bu bir dünya rekorudur. Kırılması asla ve asla mümkün değildir" demiştik hatırlarsanız.
Geleceğin yıldızı parlak tüccarı Recep Akdağ yüz elli bin doktorun bedduasını almak pahasına icad ettiği ucube aile hekimliği sistemini gelen bakanın ve koskoca Türkiye Cumhuriyeti'nin (T.C.) başına bela ederek görevden ayrılmıştı.
Geçen makalemizden sonra Yeni Mesaj abonesi T.C. Sağlık Bakanlığı hemen harekete geçti. Nihayet bu Aile Hekimliği sistemi ucubesinin bir taraflarının yamuk olduğunu öğrendiler. Bu da bir mesafedir.
Şimdiye kadar kurdukları ucube aile hekimliği sisteminin karşısına geçmiş, ne güzel bir iş yaptık diye keyif yapıyorlardı. Birden bire Yeni Mesaj'dan sistemlerinin çıplak olduğunu öğrendiler.
Neden Yeni Mesaj'dan öğrendiler? Aile Hekimliği sisteminin orijinali Baştürk Haydar Baş ve ekibindeydi de ondan. Tek makalede sistemleri çaputa döndü.
Bu güruhun işbaşına geldikleri günden beri Baştürk'ümüzden aşırma yaparak ortaya koydukları tüm projeler taklit ve kötü amaçlı. Niyet bozuk kardeşim. Sonuç tabii ki kötü olur, yanlış olur, hatalı olur. Vakt–i zamanında Baştürk Prof. Dr. Haydar Baş Hocam; "Vatandaşlarımızı konut sahibi yapacağım. Herkes kira öder gibi ev sahibi olacak" demişti. Bunlar hemen taklit mekanizmasını harekete geçirip TOKİ projesini çıkardılar. Fakat yoksul vatandaşı ev sahibi etmek için değil "kâr etmek için" kullandılar. Fakir fukarayı ucuza ev sahibi etmek için değil. Niyet bozuk olduğu için de üç kuruşa mal edilen TOKİ konutları vatandaşın ödeyemeyeceği kadar yüksek fiyatlarla arz edildi. Ortaya hizmet değil, kar eden kocaman bir holding çıktı.
Projenin aslı Baştürk'te, kopyası ortalıkta. Ortalık adamların eline dünyanın en güzel projelerinden birisini verseniz ne yazar. Sadece kendi menfaatlerine hizmet için kullanırlar. Kafaları sadece şeytanlığa çalışır. Sizin mükemmel projenizi de işte böyle kuşa çevirirler.
İşte Baştürk Haydar Baş ve ekibinin farkı.
Baştürk Haydar hocamın en tembel talebesi bile bunların bakanlık binalarına tıka basa doldurulmuş ekibinden fersah fersah ileride.
Suç sizde değil. Size oy verip başımıza adam edende.
Ne diyelim vatandaşlarımız bu seçimde ayıkırlar inşallah.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
 
Dr. Hüseyin Kernekli / diğer yazıları
Atatürk’ün hazırlattığı hutbeler
İçkinin kötülüğü
Merz'den Kiev'e toprak tavizi mesajı
Rusya'ya hangi tavizler verilecek?
Topu TİSK'e attı
Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması
Bakanlık yetkililerinin ifadesi ortaya çıktı
78 kişiye mezar olmuştu
MB'den faiz kararı
Politika faizi yüzde 38'e çekildi
Asgari Ücret Komisyonu toplanıyor
TÜRK-İŞ masada yok
MHP, komisyon raporunu TBMM Başkanlığı'na sundu
"İnfaz düzenlemesi mutlaka yapılacak"
Balıkesir'de 4,9 büyüklüğünde deprem
Merkez üssü Sındırgı ilçesi
Pendik'te yangın faciası
3 çocuk hayatını kaybetti
Tutuklandı
Gerekçe uyuşturucu
Trump, Fed'in faiz indirimini yetersiz buldu
"En az iki katı olabilirdi"
Sözde Gazze Barış Kurulu 2026 başında açıklanacak
Planda Gazzelilerin akibeti hâlâ belirsiz
Fed politika faizini 25 baz puan indirdi
Fed Başkanı: 'Nötr faiz aralığının üst sınırındayız'
Fidan'dan YPG mesajı
'Suriye'nin emrine girmek zorunda'
Atatürk’ün hazırlattığı hutbeler
İçkinin kötülüğü
Merz'den Kiev'e toprak tavizi mesajı
Rusya'ya hangi tavizler verilecek?
Topu TİSK'e attı
Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması
Bakanlık yetkililerinin ifadesi ortaya çıktı
78 kişiye mezar olmuştu
MB'den faiz kararı
Politika faizi yüzde 38'e çekildi
Asgari Ücret Komisyonu toplanıyor
TÜRK-İŞ masada yok
MHP, komisyon raporunu TBMM Başkanlığı'na sundu
"İnfaz düzenlemesi mutlaka yapılacak"
Balıkesir'de 4,9 büyüklüğünde deprem
Merkez üssü Sındırgı ilçesi
Pendik'te yangın faciası
3 çocuk hayatını kaybetti
Tutuklandı
Gerekçe uyuşturucu
Trump, Fed'in faiz indirimini yetersiz buldu
"En az iki katı olabilirdi"
Sözde Gazze Barış Kurulu 2026 başında açıklanacak
Planda Gazzelilerin akibeti hâlâ belirsiz
Fed politika faizini 25 baz puan indirdi
Fed Başkanı: 'Nötr faiz aralığının üst sınırındayız'
Fidan'dan YPG mesajı
'Suriye'nin emrine girmek zorunda'
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2025

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.