logo
17 MART 2026


Tekelioğlu'ndan özeleştiri

12.09.2001 00:00:00
Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, Diyarbakır karşısında mücadele edemediklerini ve iyi oynamadıklarını belirterek yenilgiyi hakettiklerini söyledi

İdman sonrası bir basın toplantısı düzenleyen Tekelioğlu, Diyarbakırspor'a yenilerek liderliği kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ederek, "Yenildik diye yenilgiyi unutalım mı? Gülüp oynayalım mı? Hiç kimse Diyarbakırspor maçıyla ilgili bir mazeret uyduramaz. Sahaya, şehre ve hakeme kabahat bulamaz. Sahada hiç mücadele etmeyen futbolcularla elbetteki maç kazanılmaz. Diyarbakırspor maçında da böyle oldu. Bu maçta Hami dahi oynasaydı hiç bir şey farketmezdi. Yine bu maçı kazanamazdık. Çünkü iyi oynamadık, mücadele etmedik ve kaybettik." dedi.

Gökdeniz isterse gidebilir

Basında Gökdeniz'in Galatasaray'a transferi ile ilgili spekülasyonlar çıktığını ve Gökdeniz ile Galatasaray 2. Başkanı Fatih Altaylı arasında bir dizi sorunların yaşandığını belirten Tekelioğlu "Eğer bu futbolcu Galatasaray'a gitmek istiyorsa gitsin. Ben gitmek isteyen hiçbir futbolcuyu kadromda tutmam. Ancak Gökdenizin de bu konuda net açıklaması var. Bu haberlere bir türlü anlam veremiyorum. Benimde konuşmadığım şeyler gazetelerde çıkıyor. Bunlara itibar etmiyorum. Şu anda transfere ihtiyacımız yok. Eğer kadromuzdan oyuncu bırakırsak transfer yaparız."

Avrupa Ligi'nde çeyrek finalistler belli oluyor

UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turu rövanş mücadelesi yarın başlayacak.

17.03.2026 15:06:00
Haber Merkezi
Avrupa Ligi'nde çeyrek finalistler belli oluyor
Avrupa Ligi'nde çeyrek finalistler belli oluyor
UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turu rövanş mücadelesi yarın başlayacak.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı organizasyonunun son 16 turunda yarın ve 19 Mart Perşembe günü 8 maç oynanacak.

Karşılaşmalar sonucunda rakiplerini eleyen takımlar, adlarını çeyrek finale yazdıracak.

Avrupa Ligi'nde final müsabakası, 20 Mayıs'ta İstanbul'un ev sahipliğinde Beşiktaş Park'ta oynanacak.

Ligde son 16 turu rövanşlarının (TSİ) programı ve ilk müsabakalardaki sonuçlar şöyle:

Yarın:

18.30 Braga (Portekiz) - Ferencvaros (Macaristan) (0-2)

19 Mart Perşembe:
20.45 Freiburg (Almanya) - Genk (Belçika) (0-1)

20.45 Olimpik Lyon (Fransa) - Celta Vigo (İspanya) (1-1)

20.45 Midtjylland (Danimarka) - Nottingham Forest (İngiltere) (1-0)

23.00 Real Betis (İspanya) - Panathinaikos (Yunanistan) (0-1)

23.00 Porto (Portekiz) - Stuttgart (Almanya) (2-1)

23.00 Roma (İtalya) - Bologna (İtalya) (1-1)

23.00 Aston Villa (İngiltere) - Lille (Fransa) (1-0)

Şampiyonlar Liginde kimler çeyrek finale çıkacak?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2025-26 sezonu çeyrek finalistleri, 17-18 Mart 2026 tarihlerinde oynanacak kritik rövanş maçlarıyla netleşiyor

17.03.2026 04:16:00
Haber Merkezi
Şampiyonlar Liginde kimler çeyrek finale çıkacak?
Şampiyonlar Liginde kimler çeyrek finale çıkacak?
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2025-26 sezonu çeyrek finalistleri, 17-18 Mart 2026 tarihlerinde oynanacak kritik rövanş maçlarıyla netleşiyor.

Temsilcimiz Galatasaray, ilk maçta 1-0 yendiği Liverpool ile 18 Mart Çarşamba günü Anfield deplasmanında tur mücadelesi verecek.

Son 16 Turu Rövanş Fikstürü ve İlk Maç Sonuçları

Aşağıdaki tablo, çeyrek finale yükselecek takımları belirleyecek olan eşleşmeleri ve ilk maçlarda alınan skorları göstermektedir:


Sporting CP Bodø/Glimt 0 - 3 17 Mart Salı 20.45

Manchester City Real Madrid 0 - 3 17 Mart Salı 23.00

Chelsea PSG 2 - 5 17 Mart Salı 23.00

Arsenal Bayer Leverkusen 1 - 1 17 Mart Salı 23.00

Barcelona Newcastle United 1 - 1 18 Mart Çarşamba 20.45

Liverpool Galatasaray 0 - 1 18 Mart Çarşamba 23.00

Bayern Münih Atalanta 6 - 1 18 Mart Çarşamba 23.00

Tottenham Atletico Madrid 2 - 5 18 Mart Çarşamba 23.00



Galatasaray'ın Tur Şansı: Sarı-kırmızılılar, deplasmanda alacağı her türlü galibiyet veya beraberlik durumunda adını çeyrek finale yazdıracak. Turu geçmesi halinde PSG - Chelsea eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Devlerin Düellosu: İlk maçta Manchester City'yi 3-0 mağlup eden Real Madrid, Etihad deplasmanına büyük bir avantajla çıkıyor.

İstanbul'da oynanacak UEFA Avrupa Ligi final maçı bilet satışı başladı

UEFA Avrupa Ligi'nin 20 Mayıs'ta Beşiktaş Park'ta oynanacak final karşılaşması için bilet satışı başladı.

17.03.2026 00:06:00
İhlas Haber Ajansı
İstanbul'da oynanacak UEFA Avrupa Ligi final maçı bilet satışı başladı
İstanbul'da oynanacak UEFA Avrupa Ligi final maçı bilet satışı başladı
UEFA Avrupa Ligi'nin 20 Mayıs'ta Beşiktaş Park'ta oynanacak final karşılaşması için bilet satışı başladı.

UEFA, 2025-2026 sezonunda yaklaşan dört UEFA kulüp müsabakası finalinin genel bilet satışlarının bugün itibarıyla başladığını duyurdu. Beşiktaş Park'ın ev sahipliğinde 20 Mayıs tarihinde yapılacak UEFA Avrupa Ligi Finali bilet satışı 20 Mart Cuma günü saat 13.00'e kadar devam edecek.

Final müsabakalarıyla ilgili UEFA'nın resmi internet sitesinden yapılan bilgilendirmede, "Önceki yıllarda olduğu gibi, biletlerin büyük çoğunluğu katılımcı takımların taraftarlarına ve genel halka dağıtılacaktır. Genel halka yönelik biletler, başvuru süresi sona erdikten sonra yapılacak bir çekilişle değil, ilk gelen ilk alır esasına göre satılacaktır.

UEFA Şampiyonlar Ligi finali için stadyum kapasitesinin yüzde 40'ından fazlası, finalist takımların taraftarlarına en uygun fiyatlı kategorilerde, 'Öncelikli taraftar' ve 3. kategoride sunulacak. UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi finali için ise biletlerin yüzde 60'ından fazlası 40 Euro veya daha düşük fiyatlarla satışa sunulacak.

Bu, UEFA'nın Avrupa'nın en önemli etkinliklerinin taraftarlar için erişilebilir ve uygun fiyatlı kalmasını sağlamak amacıyla kulüpler ve taraftar örgütleriyle birlikte çalışma konusundaki devam eden taahhüdünü yansıtıyor. Finalist takımların taraftarları için ayrılan biletlerin satış ve dağıtım süreci, ilgili kulüplerle doğrudan koordine edilecektir.

Finalist taraftarlar ve genel halk için ayrılan biletlerin dışında kalan biletler, yerel organizasyon yapısına, UEFA üyesi ulusal federasyonlara, ticari ortaklara, yayıncılara ve daha geniş UEFA Futbol ailesine tahsis edilmiştir" denildi.

Beşiktaş Park'ta oynanacak 2026 UEFA Avrupa Ligi finali için bilet satışına yönelik, "37.500 biletin 27.500'ü doğrudan taraftarlar ve genel halk için satışa sunulmuştur. Her finalist en fazla 11.000 bilet alabilirken, kalan biletler UEFA.com/tickets üzerinden dünya çapında doğrudan satılmaktadır. Başarılı başvuru sahipleri en fazla iki bilet satın alabilir" ifadeleri yer aldı.
UEFA Avrupa Ligi final bilet fiyatları şöyle:

Finalist takımların taraftarları: 40 Euro

1. Kategori: 240 Euro
2. Kategori: 160 Euro
3. Kategori: 65 Euro
Engelli izleyiciler için: 40 Euro.

Diğer finallerin bilet satış tarihleri

- UEFA Şampiyonlar Ligi Finali 2026 (30 Mayıs, Budapeşte)
19 Mart 2026, TSİ 13.00
- UEFA Konferans Ligi Finali 2026 (27 Mayıs, Leipzig)
20 Mart 2026, TSİ 13.00
- UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi Finali 2026 (23 Mayıs, Oslo)
1 Nisan 2026, TSİ 13.00

UEFA, Katar'daki Finalissima 2026'nın iptal edildiğini açıkladı

UEFA, Arjantin ile İspanya arasında Katar'da oynanması planlanan Finalissima 2026'nın iptal edildiğini duyurdu

16.03.2026 04:23:00
AA
UEFA, Katar'daki Finalissima 2026'nın iptal edildiğini açıkladı
UEFA, Katar'daki Finalissima 2026'nın iptal edildiğini açıkladı
UEFA, Arjantin ile İspanya arasında Katar'da oynanması planlanan Finalissima 2026'nın iptal edildiğini duyurdu.

UEFA'nın açıklamasında, 27 Mart'ta Katar'ın Lusail Stadı'nda oynanması gereken Arjantin-İspanya karşılaşmasının bölgedeki politik durum nedeniyle iptal edildiği belirtildi.

Arjantin ile UEFA arasında alternatif bir tarih ve yer konusunda anlaşmaya varılamadığı da ifade edildi.

Finalissima 2026'nın farklı tarihlerde İspanya'nın başkenti Madrid'deki Santiago Bernabeu Stadı, Arjantin'in başkenti Buenos Aires ya da Avrupa'daki tarafsız bir sahada oynanma tekliflerinin Arjantin Futbol Federasyonu tarafından kabul edilmediği aktarıldı.

EURO 2024'te zafere ulaşan İspanya ile 2024 Kupa Amerika şampiyonu Arjantin, Finalissima 2026'da karşı karşıya gelme hakkı kazanmıştı.

Volkan Demirel: 'Biz bugün 10 kişi de olsak iyi mücadele ettik'

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Volkan Demirel, Beşiktaş müsabakasının ardından, "Biz bugün 10 kişi de olsak iyi mücadele ettik. 11'e 11 oynansaydı çok daha farklı olabilirdi" dedi.
Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Gençlerbirliği, sahasında ağırladığı Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldu

15.03.2026 23:00:00
İhlas Haber Ajansı
Volkan Demirel: 'Biz bugün 10 kişi de olsak iyi mücadele ettik'
Volkan Demirel: 'Biz bugün 10 kişi de olsak iyi mücadele ettik'
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Volkan Demirel, Beşiktaş müsabakasının ardından, "Biz bugün 10 kişi de olsak iyi mücadele ettik. 11'e 11 oynansaydı çok daha farklı olabilirdi" dedi.
Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Gençlerbirliği, sahasında ağırladığı Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldu.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Volkan Demirel, "İlk 17 dakika görüldüğü gibi çok iyi bir Gençlerbirliği vardı.

Sonrasında tartışmalı bir pozisyonda kırmızı kartı gördük. Hakemle ilgili konuşacak çok şey var ama konuşmayacağım. Bu maç 11'e 11 devam etseydi ben inanıyorum ki burada mağlup olmazdık. Yorgunluk ve güç bitince pozisyonlar vermeye başladık. İlk gol bile Goutas'ın iyi niyetiyle uzaklaştırması sonucunda düştü ve gol yedik. İkinci gole zaten bir şey diyemedim.

Çok klas bir gol attı Orkun. Ama diyeceğim şu ki; biz bugün 10 kişi de olsak iyi mücadele ettik. 11'e 11 oynansaydı çok daha farklı olabilirdi. Perşembe günü Konya maçımız var. Oradan burayı telafi edecek bu sonuç alarak dönmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"Şu an ilk hedefimiz ligde kalmak"

Ayrıldıktan sonra Gençlerbirliği'ne geri döneceğini ekibine söylediğini dile getiren Demirel, burada olmaktan ve burada savaşmaktan gurur duyduğunu ifade etti. Demirel, "Gençlerbirliği'ne yakışan gençleri Türk futboluna kazandırmak hedefim. Önümüzdeki sezon da başka hedeflerim var ama bu hedefleri söylemeyeceğim. Şu an ilk hedefimiz ligde kalmak" diye konuştu.

Demirel, kendi istediklerini yapan bir takım olduğu için mutlu olduğunu kaydetti. Beşiktaş'a yenildiğine değil hakkının yendiğine üzüldüğünü ifade eden Demirel, bunu telafi edeceklerini vurguladı.

"Elimizden gelen mücadeleyi kim olursa olsun yapacağız"

Galatasaray ile oynayacak olmalarına rağmen kupada da hedefleri olduğunu belirten Demirel, "Normal saha şartlarında, elimizden gelen mücadeleyi kim olursa olsun yapacağız" dedi.

Kasımpaşa, ikas Eyüpspor'u tek golle geçti

Kasımpaşa, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında konuk ettiği ikas Eyüpspor'u 1-0 yendi.

15.03.2026 22:51:00
AA
Kasımpaşa, ikas Eyüpspor'u tek golle geçti
Kasımpaşa, ikas Eyüpspor'u tek golle geçti
Kasımpaşa, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında konuk ettiği ikas Eyüpspor'u 1-0 yendi.

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Kasımpaşa ile ikas Eyüpspor, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşılaştı.

İlk yarı

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasındaki Kasımpaşa-ikas Eyüpspor müsabakasının ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

13. dakikada Eyüpspor gole yaklaştı. Talha Ülvan'ın sağdan ceza sahasına gönderdiği ortada topla buluşan Umut Meraş'ın vuruşunda, meşin yuvarlak direkten döndü. Dönen top kale sahası içinde Umut Bozok ağlara yollarken hakem Ali Yılmaz, Umut Bozok'un ofsaytta olduğu gerekçesiyle golü geçersiz kıldı.

30. dakikada ceza sahası içi sağ çizgisinde topla buluşan Cafu, geriden atağa katılan İrfan Can Kahveci'ye pasını aktardı. Bu futbolcunun ceza sahası dışından sert vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla yandan dışarı çıktı.

33. dakikada Kasımpaşa öne geçti. Pintor'un orta sahadan savunmaya gönderdiği geri pasta meşin yuvarlağı kapan Benedyczak kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda, yakın mesafeden yerden vuruşla topu filelere yolladı: 1-0

Kasımpaşa ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarı



59. dakikada Kasımpaşa gole yaklaştı. Ceza sahası içinde kazanılan endirekt vuruşta İrfan Can Kahveci'nin dokunduğu topa Cafu çok sert vurdu ancak meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.

63. dakikada sağ kanatta topla buluşan İrfan Can Kahveci'nin ceza sahası içine gönderdiği ortaya Diabate hareketlendi. Bu futbolcunun dokunamadığı top direkt kaleye yönelirken az farkla yandan dışarı gitti.

90+3. dakikada sağ kanattan atağa katılan İrfan Can Kahveci ceza sahası içine hareketlenen Allevinah'a ortaladı. Bu futbolcunun penaltı noktası üzerinden yaptığı kafa vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla üstten dışarı çıktı.

Mücadele Kasımpaşa'nın 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Samsunspor, sahasında Kayserispor'u yendi

Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Zecorner Kayserispor 2-1 yendi

15.03.2026 22:48:00
AA
Samsunspor, sahasında Kayserispor'u yendi
Samsunspor, sahasında Kayserispor'u yendi
Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Zecorner Kayserispor 2-1 yendi.

13. dakikada Eleyis Tavsan'ın ortasında ceza sahası içinde topla buluşan Moundilmadji'nin şutunda, son anda defansa çarpan meşin yuvarlak kornere çıktı.

28. dakikada Satka'nın pasında Moundilmadji, altıpas içinde topu az farkla üstten auta gönderdi.

31. dakikada Samsunspor 1-0 öne geçti. Elayis Tavsan'ın sağ taraftan pasında arka direkte Makoumbou plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0

42. dakikada Yalçın Kayan'ın pasında ceza sahasında müsait pozisyondaki Elayis Tavsan'ın kötü vuruşunda, kaleci Bilal Bayazıt meşin yuvarlağı kontrol etti.

Karşılaşmanın ilk yarısını Samsunspor 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarı

46. dakikada Zecorner Kayserispor 1-1 eşitliği sağladı. Chalov'ın sert şutunda, kaleci İrfan Can Eğribayat çeldiği top Borevkovic'in ayağına çarparak ağlara gitti: 1-1

49. dakikada Chalov'un ceza sahası çizgisi üzerinden sert vuruşunda, top yan direğe çarparak auta gitti.

53. dakikada Celil Yüksel'in ceza sahasından şutunda, kaleci Bilal Bayazıt son anda topa sahip oldu.

55. dakikada Makoumbou'nun pasında Moundilmadji altıpas içinde topa dokundu, kaleci Bilal Bayazıt iki hamlede meşin yuvarlağı kontrol etti.

90+3 dakikada Samsunspor, 2-1 öne geçti. Joao Mendes'in pasında ceza sahası içinde Tomasson düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı: 2-1

Karşılaşmayı Samsunspor 2-1 kazandı.

İstanbulspor'da acı kayıp: Baran Alp Vardar hayatını kaybetti

İstanbulspor forması giyen ve bir süredir kanser tedavisi gören Baran Alp Vardar hayatını kaybetti

15.03.2026 12:45:00
İhlas Haber Ajansı
İstanbulspor'da acı kayıp: Baran Alp Vardar hayatını kaybetti
İstanbulspor'da acı kayıp: Baran Alp Vardar hayatını kaybetti
İstanbulspor forması giyen ve bir süredir kanser tedavisi gören Baran Alp Vardar hayatını kaybetti.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor, genç oyuncu Baran Alp Vardar'ın vefat haberini duyurdu. Sarı-siyahlı kulübün Süper Lig'de mücadele ettiği 2023-2024 sezonunda formasını giyen Baran Alp, sonrasında yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle takımdan uzak kaldı. İstanbulspor kulübünün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada 20 yaşındaki futbolcuyu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıkları belirtilerek başsağlığı mesajı paylaşıldı ve şu ifadelere yer verildi:



"Karakteri, takım arkadaşlarına olan bağlılığı ve güler yüzüyle her zaman hatırlayacağımız Baran Alp, camiamızın kalbinde daima yaşayacaktır. Onun aramızdan bu kadar erken ayrılışı hepimizi derinden yaraladı. Merhum futbolcumuz Baran Alp Vardar'a Allah'tan rahmet, başta kıymetli ailesi olmak üzere yakınlarına, takım arkadaşlarına ve camiamıza sabır ve başsağlığı diliyoruz. Mekanın cennet olsun Baran Alp. Seni asla unutmayacağız. Canımız Baran Alp'in cenazesi, Beylikdüzü Mevlana Camii'nde bugün öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Güzelce Mezarlığı'nda defnedilecektir."

16 yaşındaki Max Dowman tarihe geçti, Arsenal puan farkı 9'a yükseltti

İngiltere Premier Lig'de Arsenal forması giyen 16 yaşındaki Max Dowman, Everton filelerini havalandırarak 'Premier Lig'de gol atan en genç oyuncu' ünvanını ele geçirdi. Londra temsilcisi, Manchester City'nin puan kaybettiği haftada puan farkını maç fazlasıyla 9'a yükseltti

15.03.2026 12:23:00
İhlas Haber Ajansı
16 yaşındaki Max Dowman tarihe geçti, Arsenal puan farkı 9'a yükseltti
16 yaşındaki Max Dowman tarihe geçti, Arsenal puan farkı 9'a yükseltti
İngiltere Premier Lig'de Arsenal forması giyen 16 yaşındaki Max Dowman, Everton filelerini havalandırarak 'Premier Lig'de gol atan en genç oyuncu' ünvanını ele geçirdi. Londra temsilcisi, Manchester City'nin puan kaybettiği haftada puan farkını maç fazlasıyla 9'a yükseltti.
İngiltere Premier Lig'de lider Arsenal, Emirates'te Everton ile karşı karşıya geldi. İlk yarıda etkili bir oyun ortaya koyan mavi-beyazlılar, birçok pozisyondan yararlanamadı. İkinci yarıda ise ev sahibi oyun üstünlüğünü ele alarak pozisyonlar üretti. Londra ekibi aradığı golü 89. dakikada Viktor Gyökeres ile buldu. Mücadelenin uzatma dakikalarında köşe vuruşunda konuk ekibin kalecisi Jordan Pickford da ileri çıktı. Savunmanın uzaklaştırdığı topu kontrol eden Max Dowman, kendi yarı alanında rakiplerini geçerek hızla kaleye ilerledi. Dowman, topu boş kaleye göndererek farkı 2'ye çıkardı. Mikel Arteta'nın öğrencileri bu galibiyetle ligde üst üste 4. galibiyetini elde etti ve puanını 70'e çıkardı. Maçın 74. dakikasında oyuna giren 16 yaşındaki Max Dowman, 90+7. dakikada kaydettiği golle tarihe geçti. İngiliz orta saha, 16 yaş 73 günlükken attığı bu golle Premier Lig tarihinde gol atan en genç oyuncu ünvanını elde etti. Bu ünvan bu sezon ikinci kez el değiştirdi. Liverpool'un 25 Ağustos 2025'te Newcastle United ile oynadığı mücadelenin 90. dakikasında Rio Ngumoha, (16 yaş 135 gün) takımına galibiyeti getiren golü kaydederken bu listede ilk sıraya yerleşmişti.

City, 2 haftada 4 puan kaybetti
İngiltere'de Arsenal ile birlikte şampiyonluk yarışı veren Manchester City ise West Ham United'a konuk oldu. Müsabakadan 1-1'lik beraberlikle ayrılan Pep Guardiola'nın öğrencileri zirve yarışında yara aldı. Geçtiğimiz haftada Nottingham Forest ile yenişemeyen City, son 2 haftada 4 puan kaybetti. Manchester City haftayı 61 puanda kapattı. Arsenal, 1 maçı eksik olan City'nin yaşadığı bu puan kaybında milli maç arasında 9 puan farkla girdi.İHA

Galatasaray, Başakşehir'e karşı ligdeki son 8 maçı kazandı

Galatasaray, RAMS Başakşehir ile Trendyol Süper Lig'de oynadığı 8 karşılaşmadan galip ayrıldı

15.03.2026 00:34:00
İhlas Haber Ajansı
Galatasaray, Başakşehir'e karşı ligdeki son 8 maçı kazandı
Galatasaray, Başakşehir'e karşı ligdeki son 8 maçı kazandı
Galatasaray, RAMS Başakşehir ile Trendyol Süper Lig'de oynadığı 8 karşılaşmadan galip ayrıldı.

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray sahasında Başakşehir ile mücadele ederken, sahadan 3-0'lık skorla galip ayrıldı.

Bu sonuçla sarı-kırmızılılar, turuncu-lacivertlilere karşı son maçlardaki yenilmezliğini sürdürdü.

Aslan, Süper Lig'de 7 Mayıs 2022 tarihinde Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan ve 0-0 sona eren müsabakadan sonra ligde rakibine karşı oynadığı 8 karşılaşmadan da galip ayrıldı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.