logo
19 MAYIS 2026

Yattara Trabzon'da kaldı

08.10.2008 00:00:00
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Gineli oyuncuları İbrahima Yattara'nın Katar Kulübü'ne transferinin gerçekleşmediğini söyledi.

 

AA muhabirinin telefonla görüştüğü Şener, Yattara'nın bonservis bedelinin kulüp hesabına yatırılmadığını ve dolayısıyla bu transferin de gerçekleşmediğini belirterek, ''Para yatmazsa transfer kapanır. Ömür boyu beklenilecek de bir konu değil. Önümüzde maçlarımız var. Onlara bakmamız lazım'' dedi.

Bundan sonra Yattara'nın teknik direktör Ersun Yanal ile görüşmesi gerektiğini ifade eden Şener, ''Yattara, bizim lisanslı oyuncumuz. Hocası var. Gider ona sorar. Hocası ne yapar, ceza verir veya vermez. Oynatır veya oynatmaz. Antrenman yaptırır ve yaptırmaz. O hocanın kararı'' diye konuştu.

Sergen Yalçın dönemi sona erdi

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın dönemi karşılıklı mutabakat sonucunda resmen sona erdi 

18.05.2026 16:10:00
Haber Merkezi
Sergen Yalçın dönemi sona erdi
Sergen Yalçın dönemi sona erdi
Trendyol Süper Lig'de 2025-2026 sezonunun tamamlanmasının ardından, Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı ile Teknik Direktör Sergen Yalçın arasında BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen kritik zirveden ayrılık kararı çıktı.

Sezon boyunca yaşanan idari ve sportif süreçlerin geniş bir muhasebesinin yapıldığı toplantının ardından, taraflar sözleşmeyi karşılıklı olarak feshederek yollarını ayırdı.

Karşılıklı anlaşma ile veda

Siyah-beyazlı kulübün ligi 4. sırada tamamlaması ve kupa hedeflerinden uzak kalınması nedeniyle bir süredir geleceği tartışılan Sergen Yalçın ile yönetim arasındaki görüşme yaklaşık iki saat sürdü. Toplantı sonrası kulüpten yapılan ilk bilgilendirmede, ayrılığın bir kırgınlık olmaksızın, tamamen gelecek planlamasındaki fikir ayrılıkları ve karşılıklı mutabakat çerçevesinde gerçekleştiği vurgulandı.

Serdal Adalı: "Sergen Yalçın bizim efsanemizdir"

Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan Beşiktaş JK Başkanı Serdal Adalı, tecrübeli teknik adama emekleri için teşekkür ederek şunları söyledi:

"Sergen Yalçın bu kulübün yetiştirdiği en büyük değerlerden ve efsanelerden biridir. Kendisiyle çok samimi ve Beşiktaş'ın menfaatlerini ön planda tutan bir görüşme gerçekleştirdik. Sezonun genel bir değerlendirmesini yaptığımızda, yeni dönemde kan değişikliğinin her iki taraf için de daha sağlıklı olacağına ortaklaşa karar verdik. Hocamıza bugüne kadar verdiği tüm emekler için camiamız adına teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyorum. Kapımız ona her zaman açıktır."

Sergen Yalçın: "Beşiktaş'a zarar vermek istemedim"

Yolların ayrılmasının ardından bir veda mesajı yayınlayan teknik direktör Sergen Yalçın ise Beşiktaş'ın kendisi için her zaman özel kalacağını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Beşiktaş benim yuvam, burası her zaman kalbimin en özel yerinde olacak. Görev sürem boyunca ekibimle birlikte kulübümüzü en iyi noktaya taşımak için var gücümüzle mücadele ettik. Ancak futbolun doğasında bu tarz ayrılıklar var. Başkanımız Serdal Adalı ile yaptığımız değerlendirmeler sonucunda, kulübün önünü açmak ve yeni sezona daha temiz bir sayfa ile başlanmasını sağlamak adına karşılıklı anlaşarak ayrılma kararı aldık. Beşiktaş taraftarına bana verdikleri destekten dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Hakkım varsa helal olsun."

Sezon karnesi ne durumdaydı?

Sergen Yalçın, 2025-2026 sezonunda Beşiktaş'ın başında inişli çıkışlı bir grafik sergiledi:

• Toplam Maç: 39 resmi müsabaka

• Galibiyet: 20

• Beraberlik: 10

• Mağlubiyet: 9

• Süper Lig Sıralaması: 60 puanla 4. sıra

Beşiktaş yönetiminin, bu ayrılığın hemen ardından yeni sezon için hoca arayışlarına başladığı ve Serdal Adalı'nın B planını devreye sokarak yeni teknik direktör adaylarıyla temas kuracağı öğrenildi.

Trabzonspor'un Onana planı

Trabzonspor’da sergilediği performansla beğenilen Andre Onana için yönetim pes etmiyor

18.05.2026 15:17:00
Haber Merkezi
 Trabzonspor'un Onana planı
 Trabzonspor'un Onana planı
Trabzonspor'da sergilediği performansla beğenilen Andre Onana için yönetim pes etmiyor! Manchester United'ın astronomik talepleri ve 7.5 milyon euro'luk maaş engeline rağmen, bordo-mavililerin masasında can simidi olacak 2 ihtimal daha var.






Trabzonspor yönetimi herkesin beğenisini kazanan Andre Onana'yı takımda tutmanın formüllerini arıyor. Ancak bordo-mavili yönetimin bu transferi bitirebilmesi için önünde aşılması oldukça güç iki dev engel bulunuyor: Manchester United'ın satış ısrarı ve Kamerunlu file bekçisinin dudak uçuklatan maaşı.






United, Onana'ya haftalık 120 bin sterlin ödüyor. Bu rakam yıllık 6 milyon 240 bin sterlin, yani güncel kurla yaklaşık 7.5 milyon euroya denk geliyor. Karadeniz ekibinin mevcut tavan ücret politikasının çok üzerinde olan bu maaş yükü, transferin önündeki en büyük setlerden biri.






2023 yazında Inter'den 50.2 milyon euro gibi rekor bir bedelle transfer edilen Onana için Manchester United, zararının en azından bir kısmını telafi etmek istiyor.






Sözleşmesinde 40 milyon euro'luk opsiyon maddesi var. Ancak bordo-mavililerin bu rakamı karşılamasının imkanı yok. Manchester United'ın yüksek maaş yükünden kurtulmak adına transfer döneminin sonlarına doğru yeniden kiralama seçeneğine ikna olması ya da teklif gelmemesi Onana'yı Trabzon'da tutabilir.

Şenol Güneş ve Tolga Zengin buluşması Beşiktaş için mi?

İstanbul'da bir araya gelen iki efsane Şenol Güneş ve Tolga Zengin, Beşiktaşlı taraftarların sevgi seliyle karşılaştı

18.05.2026 15:13:00
Haber Merkezi
Şenol Güneş ve Tolga Zengin buluşması Beşiktaş için mi?
Şenol Güneş ve Tolga Zengin buluşması Beşiktaş için mi?
İstanbul'da bir araya gelen iki efsane Şenol Güneş ve Tolga Zengin, Beşiktaşlı taraftarların sevgi seliyle karşılaştı! Adı siyah-beyazlılarla anılan deneyimli hocanın, Sergen Yalçın sessizliği ise dikkat çekti: Benim niyet belirtmem saygısızlık olur...






İki Trabzon doğunlu ismi, eski Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve eski kaptan Tolga Zengin, dün İstanbul'da bir mekanda bir araya geldi.






Keyifli geçen buluşmada, mekanda bulunan Beşiktaşlı taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşan ikili, fotoğraf çektirme isteklerini kırmayarak siyah-beyazlı futbolseverlerle sıcak dakikalar geçirdi.






Buluşma esnasında adı sık sık Beşiktaş ile anılan tecrübeli teknik adam Şenol Güneş, siyah-beyazlı takımın teknik direktörlük koltuğu ve geleceğine dair önemli sessiz kaldı. Ancak bir kaç gün önce yaptığı açıklama hala akıllarda:






- Kararı verecek olan sayın başkandır. Şu anda Sergen hoca göreve devam ettiğine ve devam edeceği yönünde açıklamalar yaptığına göre, benim bir niyet belirtmem saygısızlık olur.

Beşiktaş'da büyük gün geldi: Gözler Adalı ve Sergen görüşmesinde

Yönetim kurulunun sır gibi sakladığı toplantının ardından gözler büyük zirveye çevrildi; Başkan Serdal Adalı ve Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın kritik bir araya gelişi —tabii yine bir son dakika ertelemesi yaşanmazsa— Salı günü gerçekleşiyor

18.05.2026 15:09:00
Haber Merkezi
Beşiktaş'da büyük gün geldi: Gözler Adalı ve Sergen görüşmesinde
Beşiktaş'da büyük gün geldi: Gözler Adalı ve Sergen görüşmesinde
Beşiktaş'ta hareketli günler yaşanırken, gözlerin çevrildiği kritik zirveye dair belirsizlik sürüyor. Bugün gerçekleşmesi beklenen Başkan Serdal Adalı ve Sergen Yalçın görüşmesinin, Salı gününe ertelenebileceği öğrenildi.
Zirvenin kesinleşen tarihi ve saati konusunda henüz net bir durum bulunmuyor.






Dün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı, kulüp tarihindeki en sessiz oturumlardan biri oldu. Toplantı sonrasında dışarıya adeta tek bir kelime bile sızmadı.






Yöneticilerin bu kritik süreçte nasıl bir fikir birliğine vardığı ya da Başkan Serdal Adalı'nın kafasındaki net planın ne olduğu gizemini koruyor. Kulüp kanadından konuya dair hiçbir resmi açıklama yapılmadı.






Tüm bu sessizliğe ve belirsizliğe rağmen, yönetim kanadından sızan dolaylı sinyaller dikkat çekiyor. Kulüp koridorlarında, Teknik Direktör Sergen Yalçın ile yola devam edilecekmiş gibi bir havanın hakim olduğu belirtiliyor.






Kulüp içinde yaşanan bazı sorunların ve gerilimlerin üstünün kapatılması, sürecin zamana yayılarak "unutturulması" yönünde bir strateji izlendiği izlenimi uyanmış durumda.






Gözler şimdi, her iki tarafın kaderini belirleyecek olan ve Salı günü yapılması planlanan o kritik yüz yüze görüşmeye çevrildi.

Hakan Safi işi sıkı tutuyor

Fenerbahçe Başkan Adayı Hakan Safi, İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ile gerçekleştirdiği sürpriz zirveyle "masada güç" sözünün altını dolduruyor

18.05.2026 14:10:00 / Güncelleme: 18.05.2026 16:51:15
Haber Merkezi
Hakan Safi işi sıkı tutuyor
Hakan Safi işi sıkı tutuyor
Fenerbahçe Başkan Adayı Hakan Safi, dev bir transferi finalize etmek için yeniden yurt dışına çıkarma yapmaya hazırlanırken; İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ile gerçekleştirdiği sürpriz zirveyle de "masada güç" sözünün altını dolduruyor.






Fenerbahçe'de kongre rüzgarları sert eserken, başkan adayı Hakan Safi hem transfer hem de kulis çalışmalarına devam ediyor. Safi, camiayı heyecanlandıracak büyük bir transferi bitirmek üzereyken, diğer yandan da Türk futbolunun içindeki dengeleri değiştirecek kritik bir görüşmeye imza attı.






Gelen bilgilere göre Safi, 1 hafta ila 10 gün içinde Fenerbahçe taraftarını ayağa kaldıracak "dev bir transfer" açıklamaya hazırlanıyor. Bu büyük bombanın patlatılmasının, Safi'nin yurt dışı dönüşüne denk geleceği belirtiliyor. Transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken, Hakan Safi'nin seçim ofisinde çok konuşulacak bir buluşma gerçekleşti. İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, Fenerbahçe Başkan Adayı Hakan Safi'yi seçim ofisinde ziyaret etti.






Sarıalioğlu, mevcut TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun seçimi kazanmasında arka plandaki en önemli ve ön ayak olan isim olarak biliniyor. Kulislere sızan iddialara göre bu kritik ziyaret; Hakan Safi'nin geçtiğimiz günlerde dile getirdiği "Masada da güçlü olacağız" vaadinin altını doldurmak ve Türk futbol yönetimiyle güçlü köprüler kurmak amacıyla gerçekleştirildi.






Safi'nin hem saha içinde dünya çapında isimlerle hem de saha dışında Türk futbolunun aktörleriyle kurduğu bu stratejik temaslar, kongre öncesi elini ciddi şekilde güçlendireceğe benziyor.

İşte Aziz Yıldırım'ın yıldız golcüsü

Aziz Yıldırım, transferde bombaları patlatmaya hazırlanıyor. İsim vermeden müjdeyi veren Yıldırım, "İki santrafor alacağız, belki üçüncüyü de ekleyeceğiz" diyerek gövde gösterisi yaptı  

18.05.2026 13:52:00 / Güncelleme: 18.05.2026 16:51:27
Haber Merkezi
İşte Aziz Yıldırım'ın yıldız golcüsü
İşte Aziz Yıldırım'ın yıldız golcüsü
Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, transferde bombaları patlatmaya hazırlanıyor. Katıldığı son toplantıda isim vermeden müjdeyi veren Yıldırım, "İki santrafor alacağız, belki üçüncüyü de ekleyeceğiz" diyerek gövde gösterisi yaptı.  Listenin ilk sırasındaki Igor Thiago iddiaları gündeme bomba gibi düşerken, Galatasaray'ın da peşinde olduğu milli golcü Bertuğ Yıldırım için transfer derbisi başladı.






Fenerbahçe'de yaklaşan seçim öncesinde hareketli günler başladı. Başkan adaylığını açıklayan ve güçlü bir kadro kurma sözü veren Aziz Yıldırım, katıldığı son toplantıda transfer stratejisine dair çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.






Özellikle hücum hattını tamamen yenilemeyi hedefleyen Yıldırım, taraftarları heyecanlandıracak bir transfer müjdesi verdi:

- İsim söyleyemem ama iki tane santrafor alacağız. Belki de üçüncüyü de alacağız.






Gelen ilk iddialara göre, Yıldırım'ın listesinin başında yer alan ve bitirmek istediği dünyaca ünlü golcü adayı Igor Thiago. Hücum hattına yapılacak ilk büyük takviyenin Brezilyalı santrafor olacağı ve oyuncunun şartları için şimdiden nabız yoklandığı ileri sürüldü.






Fenerbahçe'nin forvet operasyonu sadece yabancı isimlerle sınırlı kalmıyor. Yerli rotasyonunu da güçlendirmek isteyen sarı-lacivertlilerin, genç milli golcü Bertuğ Yıldırım için devreye girdiği iddia edildi.






Transfer pazarında ezeli rakip Galatasaray'ın da gündeminde olduğu bilinen genç santrafor için Fenerbahçe'nin de resmi temaslara başladığı belirtildi.

Mario Lemina'nın Galatasaray'da kalma ihtimali zora girdi

Galatasaray'da sözleşme uzatma noktasına gelinen Mario Lemina transferinde yeni yabancı kuralı (10+4) planları altüst etti... sarı-kırmızılı teknik heyetin kalmasını çok istediği Gabonlu ön liberonun geleceği, rüzgarın bir anda terse dönmesiyle tamamen TFF'nin kararından çıkacak sonuca endekslendi

18.05.2026 13:32:00
Haber Merkezi
Mario Lemina'nın Galatasaray'da kalma ihtimali zora girdi
Mario Lemina'nın Galatasaray'da kalma ihtimali zora girdi
Galatasaray'da gelecek sezon planlaması sürerken, TFF'nin 10+4 yabancı kuralı yönetiminin elini kolunu bağladı. Yeni yabancı sınırlaması nedeniyle kadro mühendisliğinde radikal kararlar almak zorunda kalan sarı-kırmızılılarda, bu durumdan en olumsuz etkilenen isimlerin başında Mario Lemina geliyor.






Gelen bilgilere göre; Mauro Icardi gibi takımın mihenk taşlarıyla birlikte Gabonlu ön liberonun da gelecek sezon sarı-kırmızılı formayı giymeye devam etmesi, bu kuralın esnemesine bağlı.

Yönetim kanadından sızan bilgilere göre, Mario Lemina ile sözleşme uzatma konusunda bir yere gelindi.






Ancak mevcut 10+4 kuralı nedeniyle resmi imzaların atılması şu an için imkansız görünüyor. Teknik heyetin kalmasını çok istediği tecrübeli orta saha, yabancı kontenjanındaki şişkinlik ve yeni kuralın getirdiği tavan sınır sebebiyle askıya alınmış durumda.






Geleceği hakkındaki belirsizlik sürerken, Gabonlu yıldız oyuncudan da ilk açıklama geldi. Sezonun bitmesiyle birlikte derin bir nefes alan Lemina, "Gelecek sezonda takımda kalacak mısın?" sorusuna şu sözlerle yanıt vererek topu yönetime attı:

- Bu konuyla ilgili konuşamam. Bu başkanı ilgilendiren bir konu. Bunu başkanla konuşacağım. Şu anda rahatladım. Şimdi benim için tatilin tadını çıkarma zamanı.






Icardi için maraton başladı

Galatasaray'da ön Icardi zirvesi gerçekleşti. Başkan Dursun Özbek ve Teknik Direktör Okan Buruk bir araya gelerek Arjantinli yıldızın geleceğini masaya yatırdı. Sırada Özbek'in menajeriyle görüşmesi var

18.05.2026 12:47:00
Haber Merkezi
Icardi için maraton başladı
Icardi için maraton başladı
Galatasaray'da camianın sevgilisi Mauro Icardi'nin geleceğiyle ilgili sıcak saatler yaşanıyor. Teknik Direktör Okan Buruk ve Başkan Dursun Özbek, Arjantinli yıldızın durumunu görüşmek üzere özel bir toplantı gerçekleştirdi.







Bu toplanda Buruk'un isteğiyle, Başkan Özbek, Icardi'nin menajeriyle yapılacak görüşmeden önce gerçekleşti.






Kritik zirvenin ardından kulüp kanadından alınan bilgilere göre, Başkan Özbek'in kısa süre içinde Icardi'nin menajeriyle bir araya gelerek süreci bizzat yürüteceği öğrenildi. Buruk, Icardi'ye 11 sözü verilmesine karşı çıkıyor. Bu yüzden işler karışık.






Elio Pino'nun da geçen hafta Salı günü gelip Cuma günü apar topar dönmesinin ardında da Buruk'un Başkan Özbek'e, kendisiyle görüşmeden Icardi'nin menajeriyle görüşmemesi tavsiyesi var.






Kalış şartlarında hem Mauro Icardi'nin kişisel isteklerinin ve mutluluğunun hem de Başkan Dursun Özbek ve Teknik Direktör Okan Buruk'un kulübün geleceğine dair düşüncelerinin belirleyici olacağı vurgulandı. Yönetim ve teknik heyetin, tüm tarafları memnun edecek bir formül üzerinde uzlaşmayı hedeflediği belirtiliyor.

Kulüp kulislerinden sızan bilgilere göre, yönetim ve teknik kadro Icardi'nin takım için taşıdığı değerin altını kalın çizgilerle çiziyor.

Küme düşen Antalyaspor’un Başkan Rıza Perçin:

Antalyaspor Başkanı Rıza Perçin, ligin son haftasında Kocaelispor'u yenmelerine rağmen küme düştükleri maçın ardından, "Biz elimizden geleni yaptık, elimizden daha fazla bir şey gelmiyordu. Ben emin olun ki herkesten fazla üzgünüm" dedi

18.05.2026 10:24:00
Haber Merkezi
Küme düşen Antalyaspor’un Başkan Rıza Perçin:
Küme düşen Antalyaspor’un Başkan Rıza Perçin:
Antalyaspor Başkanı Rıza Perçin, ligin son haftasında Kocaelispor'u yenmelerine rağmen küme düştükleri maçın ardından, "Biz elimizden geleni yaptık, elimizden daha fazla bir şey gelmiyordu. Ben emin olun ki herkesten fazla üzgünüm" dedi.

Trendyol Süper Lig'in son haftasında sahasında Kocaelispor'u 1-0 mağlup etmesine rağmen küme düşen Antalyaspor'da taraftarın tepki gösterdiği kulüp başkanı Rıza Perçin yaklaşık bir saat kendisini bekleyen taraftarın yanına gelerek açıklama yaptı. Yönetim istifa sloganları atan taraftara seslenen Perçin, "Biz elimizden geleni yaptık, elimizden daha fazla bir şey gelmiyordu.



Ben emin olun ki herkesten fazla üzgünüm. Sizin kadar üzgünüm. Biz buraya temmuz ayında geldiğimizde bu durumlar belliydi. Elimizden geleni yaptık. Bugün de ama öyle, ama böyle maçımızı da aldık. Biz buraya kadar getirebildik. Elimizden gelen buydu. Bizi o veya bu düşürdü değil, elimizden gelen bu. Biz 1 tane penaltı kazanmadan ligi bitirdik. Pazartesi, salı günü değerlendireceğiz, gerekirse önünü açacağız. Ama yapacak bir şey yok, düştük" diye konuştu

Trendyol Süper Lig'de küme düşme acısı yaşayan Antalyaspor'da Başkan Rıza Perçin, ligin kaderini etkileyen diğer maçların sonuçlarının ardından İstanbul takımları ve Trabzonspor'a yönelik çok sert ifadeler kullandı. Kırmızı-beyazlı kulübün lideri, yaşanan süreç için "Hakkımızı helal etmiyoruz, elbet bir gün hesaplaşacağız" çıkışında bulundu.

"Fenerbahçe ve Trabzonspor'a Hakkımızı Helal Etmiyoruz"



Küme düşme sonrası taraftarla bir araya gelen Başkan Rıza Perçin, rakiplerinin son hafta performanslarına sert tepki gösterdi. Özellikle Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin maç sonuçlarına atıfta bulunarak, "Hakkımızı helal etmiyoruz, elbet bir gün hesaplaşacağız" ifadelerini kullandı. İstanbul takımları ve Trabzonspor'un süreçte etkili olduğunu vurgulayan Perçin, "yapacaklarını yaptılar" diyerek sitemini dile getirdi.

Stat Çevresinde Gerginlik: "Yönetim İstifa" Sloganları

Başkanın açıklamaları camiadaki gerginliği düşürmezken, taraftarlar stat çevresinde toplanarak yönetimi istifaya davet etti. Sezonun başarısızlığına tepki gösteren taraftarlar, "Yönetim istifa" sloganlarıyla uzun süre protesto gerçekleştirdi. Yaşanan gerginlik nedeniyle stat çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı

Kadıköy'de 87. dakika mucizesi: Eyüpspor ligde kaldı!

Trendyol Süper Lig Mehmet Ali Yılmaz Sezonu'nun 38. ve son haftasında, ligde kalma mücadelesi veren ikas Eyüpspor, deplasmanda lig ikincisi Fenerbahçe'ye konuk oldu

17.05.2026 23:07:00
Haber Merkezi
Kadıköy'de 87. dakika mucizesi: Eyüpspor ligde kaldı!
Kadıköy'de 87. dakika mucizesi: Eyüpspor ligde kaldı!
Trendyol Süper Lig Mehmet Ali Yılmaz Sezonu'nun 38. ve son haftasında, ligde kalma mücadelesi veren ikas Eyüpspor, deplasmanda lig ikincisi Fenerbahçe'ye konuk oldu.

Futbolseverlerin uzun süre unutamayacağı tarihi maç 3-3'lük eşitlikle sona erdi ve bu sonuçla Eyüpspor adını önümüzdeki sezon da Süper Lig'de mücadele edecek takımlar arasına yazdırdı.



Kadıköy'de oynanan nefes kesen mücadelede Eyüpspor, Legowski ve Metehan'ın golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda geri dönen Fenerbahçe, Fred ve Kerem Aktürkoğlu'nun (2) golleriyle 3-2 öne geçti.



Eyüpspor'a hayat veren gol, 87. dakikada oyuna sonradan giren Talha Ülvan'dan geldi [3940347]. Bu altın değerindeki 1 puanla Eyüpspor puanını 33'e yükselterek Süper Lig'de kalırken; Fatih Karagümrük ve Kayserispor'un ardından lige veda eden son takım Antalyaspor oldu.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.