logo
10 HAZİRAN 2026

Yıl sonuna kadar gol atamazsa dönecek

Trabzonspor'un İspanyol ekibi Cadiz'e kiraladığı Maxi Gomez'in 31 Aralık'a kadar gol atamazsa takımdan gönderileceği iddia edildi

14.12.2023 15:00:00
Ruhi Sarı
Yıl sonuna kadar gol atamazsa dönecek
Yıl sonuna kadar gol atamazsa dönecek
Trabzonspor'dan La Liga kulübü Cadiz'e sezon sonuna kadar kiralanan Maxi Gomez ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. İspanyol basınından El Gol Digital sitesinde yer alan habere göre; Uruguaylı forvet Maxi Gomez'in, 31 Aralık'a kadar gol atamaması durumunda Cadiz'den ayrılacağı ve Trabzonspor'a geri döneceği belirtildi.

Abdullah Avcı'nın kadro planlamasında yer almıyor

Haberde, Maxi Gomez'in teknik direktör Abdullah Avcı'nın kadro planlamasında yer almadığı ve Uruguaylı forvetin kış transfer döneminde üçüncü bir takıma kiralanabileceği ifade edildi.

Yıllık 1.750.000 Euro kazanıyor

Trabzonspor, 01.09.2022 tarihinde 3+1 yıllık sözleşme imzaladığı 27 yaşındaki golcü oyuncu için Valencia'ya 4 taksit halinde 3 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceğini açıklamıştı. Karadeniz temsilcisi oyuncuya her bir sezon için 1.750.000 Euro, her bir sezon için şarta bağlı prim ödemesi ve opsiyonun kullanılması halinde ise 2025-2026 futbol sezonu için 1.750.000 Euro ödeneceğini Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirmişti.

Bu sezonki maaşını Cadiz ödüyor

Öte yandan sezon sonuna kadar kiralanan Uruguaylı golcünün satın alma opsiyonu 3 milyon 750 bin Euro olarak belirlenmişti. Anlaşmaya göre İspanyol kulübü, Gomez'in bu sezona ilişkin tüm maaş ve hak edişlerini de üstlenecek.

Trabzonspor'a Arjantin'den top cambazı geliyor

19 maçta 7 gol ve 3 asistlik göz kamaştırıcı bir performans sergileyen 25 yaşındaki "mini" 10 numara için bordo-mavililer ciddi bir mali fedakarlığa hazırlanıyor 

10.06.2026 16:00:00
Haber Merkezi
Trabzonspor'a Arjantin'den top cambazı geliyor
Trabzonspor'a Arjantin'den top cambazı geliyor
Trabzonspor, Arjantin ekibi Estudiantes'in 1.67'lik Uruguaylı oyun kurucusu Tiago Palacios için kolları sıvadı. 19 maçta 7 gol ve 3 asistlik göz kamaştırıcı bir performans sergileyen 25 yaşındaki "mini" 10 numara için bordo-mavililer ciddi bir mali fedakarlığa hazırlanıyor. Juan Sebastián Verón liderliğindeki Estudiantes yönetiminin kapıyı 10 milyon dolardan açtığı, Brezilya devi Atlético Mineiro'nun da peşinde olduğu Uruguaylı milli yıldızın transferini bitirmek konusunda Karadeniz Fırtınası bu kez oldukça kararlı.






Transferde "yelkenler fora" diyen Trabzonspor'un radarına giren son isim, Arjantin ekiplerinden Estudiantes forması giyen Uruguaylı 10 numara Tiago Palacios oldu. Karadeniz fırtınası, Uruguay Milli Takımına da seçilen 25 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak için kolları sıvarken, transfer piyasası da iyice hareketlendi.






SÖZLEŞMESİ ARALIK 2027'DE BİTECEL

Estudiantes kulübü, bu sezon sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken yıldız oyuncusunu kolay kolay bırakmak niyetinde değil. Efsane isim Juan Sebastian Veron liderliğindeki kulüp yönetimi, Palacios'un bonservis bedelini 10 milyon dolar olarak belirledi. Sözleşmesi Aralık 2027'ye kadar devam eden yetenekli 10 numara için Trabzonspor'un ciddi bir mali teklif yapmaya hazırlandığı ve bu transfer döneminde oyuncuyu bitirmek konusunda oldukça istekli olduğu belirtiliyor.






ATLETICO-MG'NİN DE İLGİSİ VAR

Palacios'un tek talibi Trabzonspor değil. İki hafta önce, Eduardo Dominguez'in yönetimindeki Atletico Mineiro da oyuncunun durumunu sormak için Estudiantes'le resmi temasa geçti. Yıldız oyuncu geçmiş transfer dönemlerinde de oldukça rağbet görüyordu. Geçen yıl Rusya'dan resmi teklifler geldi ancak ödeme koşullarındaki anlaşmazlıklar nedeniyle süreç tıkandı. Geçmişte de Trabzonspor'un Palacios için hamle yaptığı söylentileri vardı.






RUSYA'YA TRANSFERİ GERÇEKLEŞMEDİ

1.67'lık 10 numara, eski teknik direktör Dominguez'in ayrılışının ardından göreve gelen Alexander Medina dönemiyle birlikte adeta takımın kilit taşı haline geldi. Yeni oyun sistemine kusursuz bir şekilde uyum sağlayan Palacios, çıktığı 19 maçta 7 gol ve 3 asistlik göz kamaştırıcı bir performans sergileyerek kalitesini bir kez daha kanıtladı.

Hakan Safi 2027'de adaylık için düğmeye bastı

Aziz Yıldırım’a karşı seçimi kaybettikten sonra köşesine çekildiği iddia edilen Hakan Safi, tam tersi bir hamleyle şimdiden 2027 seçimleri için kolları sıvadı 

10.06.2026 15:32:00
Haber Merkezi
Hakan Safi 2027'de adaylık için düğmeye bastı
Hakan Safi 2027'de adaylık için düğmeye bastı
Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'a karşı seçimi kaybettikten sonra "bir daha girmem" diyerek köşesine çekildiği iddia edilen Hakan Safi, tam tersi bir hamleyle şimdiden 2027 seçimleri için kolları sıvadı. Mevcut yönetimin başta stadyum projesi olmak üzere verdiği sözleri tutamayacağına inanan Safi'nin; Çalhanoğlu, Merih, Greenwood ve Suarez gibi dünya yıldızlarının ön protokolleri dahil olmak üzere seçim sürecinde tam 10 milyon Euro harcadığı, yeni dönemde ise çok daha güçlü bir yönetim, dev bir propaganda ekibi ve agresif bir stratejiyle yeniden başkanlığa aday olacağı iddia edildi.






Fenerbahçe'nin olaylı olağanüstü seçimli genel kurulunda Aziz Yıldırım'a karşı kaybeden başkan adayı Hakan Safi hakkında kulisler alev aldı. Seçim maratonunun ardından camiada, Safi'nin yakın çevresine "Ben daha ne yapayım?" diyerek sitem ettiği ve "Bir daha seçime falan girmem" dediği iddiaları hızla yayılmıştı. Ancak madalyonun diğer yüzünde çok daha çarpıcı, bambaşka bir senaryonun olduğu ortaya çıktı.






2027 İÇİN ÇALIŞMAYA BAŞLIYOR

Edinilen bilgilere göre; Hakan Safi pes etmek bir yana, 2027 yılında yapılacak olağan seçimler için şimdiden harekete geçti. Kulislerden sızan iddialara göre Safi, yeniden başkanlık koltuğuna oturan Aziz Yıldırım'ın, başta stadyum kapasitesinin büyütülmesi projesi olmak üzere genel kurulda kongre üyelerine verdiği büyük vaatleri yerine getiremeyeceğine inanıyor. Bu durumu bir stratejiye dönüştürmeyi planlayan Hakan Safi'nin, 2027 yılındaki seçimlere çok daha güçlü bir yönetim listesi, profesyonel bir propaganda ekibi ve kusursuz bir stratejiyle hazırlanacağı öğrenildi.






4 FUTBOLCU İÇİN 7.5 MİLYON EURO

Hakan Safi'nin seçim döneminde vaat ettiği dev transfer hamlelerinin perde arkası da netleşmeye başladı. İddialara göre Safi; Hakan Çalhanoğlu, Merih Demiral, Mason Greenwood ve Kolombiyalı golcü Luis Suarez gibi dünya çapındaki yıldız isimlerle aslında ön protokol imzalamıştı.






Safi'nin sadece bu futbolcuları Fenerbahçe'ye kazandırmak adına yaptığı ön kontratlar ve bağlayıcı protokoller için cebinden 7.5 milyon Euro civarında bir harcama yaptığı belirtiliyor.






TOPLAMDA 10 MİLYON EURO HARCADI

Camiada ve kulislerde konuşulan bir diğer çarpıcı iddia ise Hakan Safi'nin bu olağanüstü kongre süreci boyunca harcadığı toplam rakamla ilgili.

İddialara göre Safi, reklam kampanyaları, organizasyonlar, seyahatler ve ön protokoller de dahil olmak üzere adaylık sürecinde toplamda 10 milyon Euro'ya yakın bir bütçeyi gözden çıkardı.

2026 Dünya Kupası açılış maçı yarın

2026 FIFA Dünya Kupası açılış maçı, A Grubu'nda ev sahiplerinden Meksika ile Güney Afrika arasında Mexico City Stadı'nda TSİ 22.00'de oynayacak

10.06.2026 13:50:00
AA
2026 Dünya Kupası açılış maçı yarın
2026 Dünya Kupası açılış maçı yarın
2026 FIFA Dünya Kupası açılış maçı, A Grubu'nda ev sahiplerinden Meksika ile Güney Afrika arasında Mexico City Stadı'nda TSİ 22.00'de oynayacak.

ABD, Meksika ve Kanada'nın ev sahipliği yaptığı turnuvada açılış maçı, 83 bin kapasiteli Mexico City Stadı'nda TSİ 22.00'de başlayacak.

Tarihte ilk kez 48 takımla düzenlenen turnuvada, Mexico City Stadı, 3. kez turnuvanın açılış maçına ev sahipliği yaparak tarihe geçecek.

Turnuva, 6 haftalık heyecanın ardından 19 Temmuz Pazar günü, 82 bin 500 kişilik New York New Jersey Stadı'ndaki final maçıyla sona erecek.

Öncesinde konserler verilecek

2026 FIFA Dünya Kupası açılış maçından önce çeşitli etkinlikler yapılacak.

Kupanın resmi şarkısı Dai Dai'yi seslendirecek Shakira ve Burna Boy'un yanı sıra açılış töreninde Alejandro Fernandez, Belinda, Danny Ocean, J Balvin, Lila Downs, Los Angeles Azules, Mana ve Tyla gibi dünya müziğinin ünlü isimleri sahne alacak.

Fenerbahçe'ye Ekimde büyük müjde


 
Fenerbahçe’de yeniden başkanlık koltuğuna oturarak camiada büyük bir sinerji yaratan Aziz Yıldırım, kulübe kısmetiyle ve dev projeleriyle geri döndü. Yıldırım'ın "Saracoğlu’nu 8 ay içinde 64 bin kişiye çıkaracağız" vaadi ise çok değerli. Eğer bu hamle başarılı olursa Saracoğlu, EURO 2032’de en az bir yarı final maçına ev sahipliği yapacak. Bunun getirisi ise tahminlerin çok üstünde.

09.06.2026 18:47:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe'ye Ekimde büyük müjde
Fenerbahçe'ye Ekimde büyük müjde

Fenerbahçe'de yeniden başkanlık koltuğuna oturan Aziz Yıldırım, kulübe kısmetiyle geldi. Göreve gelir gelmez Türk futbolunun idari dinamiklerini değiştirecek hamlelere imza atan Yıldırım, ilk olarak TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na zeytin dalı uzattı. Hacıosmanoğlu için "başarılı" ifadesini kullanan ve futbol camiasına mavi boncuk dağıtan kıdemli başkan, asıl büyük bombayı ise stadyum projesiyle patlattı: Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nu 8 ay içinde 64 bin kişilik kapasiteye ulaştıracağız.
Yıldırım'ın bu vaadi, sadece bir kapasite artırımı değil, Fenerbahçe'yi milyarlık bir uluslararası gelirin merkezine oturtacak dev bir planın ilk adımı olarak değerlendiriliyor.







İzinler hızlı alınacak

Başkanın gözü şimdiden Ekim 2026'da. UEFA'nın EURO 2032 için Türkiye ve İtalya'dan maçların oynanacağı nihai stadyum isimlerini resmen onaylayacağı bu kritik süreçte, Kadıköy için tarihi bir senaryo devreye giriyor. TFF, Türk hükümetinin garantörlüğünde Saracoğlu'nun 2030 yılına kadar turnuva standartlarına tamamen yetiştirileceğini taahhüt ederek UEFA'ya bildirecek. Aziz Yıldırım'ın da bu sayede stadın büyütülmesi için gerekli olan bürokratik izinlerin ve onayların hükümet kademelerinden jet hızıyla çıkması bekleniyor.







Dursun Özbek'ten itiraf

Fenerbahçe'nin bu operasyonda elini güçlendiren en önemli faktörlerden biri ise ezeli rakibinden geldi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in geçtiğimiz günlerde yaptığı, "Mevcut stadımızı olduğu haliyle daha fazla büyütmemizin imkanı yok" şeklindeki itirafları, ibreyi tamamen Kadıköy'e çevirdi. RAMS Park'ın fiziki yapısı gereği kapasite artırımına gidememesi, TFF ve hükümet nezdinde Fenerbahçe'nin projesini bir numaralı öncelik haline getirdi. Eğer Şükrü Saracoğlu Stadyumu planlandığı gibi 64 bin kişilik elit kategori kapasitesine ulaştırılırsa, Türk futbol tarihinde kartlar yeniden dağıtılacak. Turnuvanın İstanbul bacağında kapasite yetersizliği nedeniyle Galatasaray'ın iç saha stadyumu RAMS Park liste dışı kalacak.







En az bir yarı final garanti

Kapasite üstünlüğünü ve modernizasyon kozunu eline alacak olan yeni Saracoğlu ise EURO 2032'de en az bir yarı final maçına ev sahipliği yapma hakkını cebine koyacak. Bu dev organizasyon, uluslararası sponsorluklar, bilet gelirleri, ağırlama paketleri ve ağırlanacak on binlerce turist sayesinde Fenerbahçe'nin kasasına ekstra olarak milyonlarca euroluk dev bir gelir bırakacak.

Beşiktaş İtalyanları şok etti!


 
Bologna ile kazandığı tarihi kupanın ardından adı Milan ve Napoli gibi İtalyan devleriyle anılan Vincenzo Italiano’yu, Serie A’nın elit kulüpleri ne olduğunu anlayamadan radikal bir hamleyle renklerine bağlayan Beşiktaş, İtalyan futbol kamuoyunda adeta şok etkisi yarattı. 

09.06.2026 18:27:00
Haber Merkezi
Beşiktaş İtalyanları şok etti!
Beşiktaş İtalyanları şok etti!

İtalya Serie A'da Bologna ile geçirdiği iki sezonda İtalya Kupası zaferi yaşayarak kulüp tarihine geçen Vincenzo Italiano, Mayıs ayı sonunda kırmızı-mavili kulüple yollarını karşılıklı anlaşarak ayırmıştı. Bu ayrılığın ardından adı Napoli ve Milan gibi devlerle anılan ve Çizme'nin en potansiyelli teknik direktörleri arasında gösterilen Italiano'nun ani bir rotayla Beşiktaş'a yönelmesi, İtalyan medyasında şok etkisi yarattı.







Goal dergisi bile kabul etmekte zorlandı

Goal İtalya yazarı Antonio Torrisi, İtalya'daki teknik direktör satranç oyununda Beşiktaş'ın nasıl hızlı davranarak Italiano'yu kaptığını şu sözlerle özetledi: "Bologna'dan ayrıldıktan sonra Vincenzo Italiano'nun adı Napoli ve Milan'la ciddi şekilde anılmaya başlanmıştı. Serie A'nın devlerinde taşlar henüz tam oturmamışken, Massimiliano Allegri'nin Napoli için adı geçerken ve Milan kendi yönetim stratejilerini belirlemeye çalışırken, Beşiktaş elini çabuk tuttu. Siyah-beyazlılar öne çıkmaya karar verdi ve Vincenzo Italiano'yu Serie A'dan kopardı."







Şok maaş iddiası

Galatasaray ile arasındaki puan farkını kapatmak ve şampiyonluğa oynamak için İtalyan teknik adama büyük bir transfer bütçesi ve iddialı bir kadro sözü verdi. Siyah-beyazlıların Italiano'ya sezon başına net 6 milyon Euro maaş öngören bir sözleşme teklif ettiği, bu rakamın başarılı hocanın Bologna'da kazandığının tam iki katı olduğu belirtiliyor.







Maifredi hazmedemedi

İtalyan futbolunun 80 yaşındaki tecrübeli, Juventus ve Bologna'nın eski teknik direktörü Gigi Maifredi, Italiano'nun Beşiktaş tercihini hazmedemeyerek çok sert ifadeler kullandı: "De Laurentiis'in (Napoli Başkanı) onunla görüşmek istemesi, ona odaklanmaya karar verdiği anlamına gelmiyordu. Türklere 'evet' demenin tamamen finansal bir karar olduğunu anlıyorum. Ancak acı gerçek şu ki; eğer İngiltere'ye veya Almanya'ya takım çalıştırmaya giderseniz kariyerinizde bir adım ileriye gitmiş olursunuz. Türkiye'ye giderseniz kesinlikle aynı şey söylenemez."

Aziz Yıldırım'dan Greenwood kararı! Menajeri ile ilk görüşme yapıldı

Fenerbahçe’de başkanlık seçimini kazanan Aziz Yıldırım, transferde ayağının tozuyla çok büyük bir krizle karşı karşıya kaldı. Hakan Safi’nin anlaşmaya vardığı Mason Greenwood’un babası Andrew, Türkiye’deki yetkili menajeri aracılığıyla yeni yönetime ulaştı. Operasyonun devam edip etmeyeceğini sordu. Yıldırım’ın talebi üzerine masaya gelen resmi yazılı teklifteki şartlar Başkan Yıldırım'ı şok etti. Son noktayı koydu: Burada yazan mali şartların her birinin yarısını kabul ediyorsa, görüşmelere ancak o zaman başlarız!

09.06.2026 18:21:00
Haber Merkezi
Aziz Yıldırım'dan Greenwood kararı! Menajeri ile ilk görüşme yapıldı
Aziz Yıldırım'dan Greenwood kararı! Menajeri ile ilk görüşme yapıldı
Fenerbahçe'de kongre geride kaldı... başkanlık yarışını Aziz Yıldırım kazandı. Seçim sürecinde Mason Greenwood ile anlaştığını açıklayan Hakan Safi'nin kaybetmesi sonrası, transfer operasyonuna dair çarpıcı bir gelişme yaşandı. İngiliz oyuncunun babası ve danışmanı Andrew Greenwood, Türkiye'deki yetkili menajeri aracılığıyla vakit kaybetmeden Aziz Yıldırım yönetimine ulaştı.






NET BİR DURUŞ SERGİLENDİ

Hakan Safi'nin seçimi kaybetmesine rağmen transferi sürdürmek isteyen Greenwood cephesi, yeni yönetime "Safi olmasa da bu operasyon devam edecek mi?" sorusunu yöneltti.

Aziz Yıldırım ve kurmayları bu hamle karşısında net bir duruş sergiledi. Hakan Safi yönetimiyle yapılan tüm anlaşmaların ve verilen sözlerin kendilerine yazılı olarak resmi bir mail ile iletilmesini talep etti.






YILDA 10 MİLYON EURO MAAŞ

Greenwood'un menajerlik şirketi tarafından gönderilen resmi mail, Başkan Aziz Yıldırım'ın masasına ulaştığında şok etkisi yarattı.

-Yıllık Maaş: 10 milyon Euro net ücret.
-Bonuslar: Toplamda 7 milyon Euro'yu bulan imaj hakları ve sadakat primleri.
-Performans Primleri: Yaklaşık 5 milyon Euro civarında, kolay ve zor şartlara bağlı ek bonuslar.
-Serbest Kalma Maddesi: Sözleşmede Premier Lig kulüpleri için geçerli olan 50 milyon Euro'luk çıkış maddesi.






OSIMHEN'DEN FAZLASI ÖNERİLMİŞ

Bu astronomik talepleri ve Hakan Safi'nin verdiği sözleri gören başkan Yıldırım, kulübün mali yapısını tehlikeye atacak bu şartlara tepki gösterdi. Kurmaylarına "Adama Osimhen'den fazlasını vaat etmişler!" diyerek isyan etti.

İngiliz yıldızın transferini tamamen rafa kaldırmak istemeyen ancak bu şartlarda da masaya oturmayı reddeden  Yıldırım, menajerler kanalıyla Greenwood cephesine son sözünü iletti:

Burada yazan mali şartların her birinin yarısını kabul ediyorsa, görüşmelere ancak o zaman başlarız!

Aziz Yıldırım'ın masası alev alev! İş çok zaman kısıtlı

Fenerbahçe’de gerçekleştirilen tarihi genel kurulda camianın rekor oyuyla yeniden başkanlık koltuğuna oturan Aziz Yıldırım, zafer sarhoşluğuna kapılmadan kolları sıvadı. Kulübü sportif, mali ve idari açıdan yeniden ayağa kaldırmayı hedefleyen başkan; kısa vadede ödenmesi gereken 115 milyon Euro’luk dev borçtan, TFF ile yapılacak kritik adalet zirvesine, 7 yeni nokta atışı transferden, Aykut Kocaman ve Oğuz Çetin gibi efsanelerin kulübe dönüş operasyonuna kadar dağ gibi biriken 9 acil dosya için düğmeye bastı

09.06.2026 18:17:00
Haber Merkezi
Aziz Yıldırım'ın masası alev alev! İş çok zaman kısıtlı
Aziz Yıldırım'ın masası alev alev! İş çok zaman kısıtlı
Fenerbahçe'de gerçekleştirilen olağan seçimli genel kurulda rekor oyla yeniden başkanlık koltuğuna oturan Aziz Yıldırım, mazbatasını alır almaz kolları sıvayacak. Camiada yakalanan büyük rüzgâra rağmen, sarı-lacivertli yönetimin önünde acil çözüm bekleyen devasa bir sorunlar yumağı bulunuyor.






ACİL EYLEM PLANI

Yeni döneme güçlü bir başlangıç yapmak isteyen Aziz Yıldırım ve ekibinin masasındaki öncelikli maddeler şunlar:

Kulübün sembol isimleri Aykut Kocaman, Volkan Demirel, Dirk Kuyt ve Pierre Webo'nun yeni dönemde idari ve teknik kadrolarda aktif görevler alması bekleniyor.






OĞUZ ÇETİN DÖNÜYOR

Takımın efsane kaptanlarından Oğuz Çetin, futbol yönetiminin en tepesindeki isim olacak. Transferlerden altyapıya kadar tüm futbol aklı Çetin ve oluşturacağı ekibin kontrolünde ilerleyecek.






TFF İLE KRİTİK GÖRÜŞME

Yönetimin ilk resmi hamlelerinden biri Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetimiyle masaya oturmak olacak. Hakem yönetimleri ve kurulların kararları konusunda "adalet" talebini sert bir dille iletecek olan Aziz Yıldırım, kulüplerin elini zorlaştıran mevcut "10+4" yabancı kuralına karşı da resmi itiraz bayrağını açacak.

TRANSFERLER GELİYOR

Teknik heyetin raporu doğrultusunda, doğrudan ilk 11'e monte edilecek 5-7 arası nokta atışı transfer için bütçe ayrıldı. Görüşmelerin sessiz ve derinden başladığı gelen bilgiler arasında.






UEFA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Kerem'in sözleşmesi ve diğer finansal tablolardaki dengesizlikler nedeniyle kapıda bekleyen UEFA ceza riskini de bertaraf etmek için savunma hazırlıklarına başladı.

SAMANDIRA TOPLANTILARI BAŞLIYOR

Başkan kadrodaki tüm futbolcularla Samandıra'da bire bir toplantılar gerçekleştirecek. Gelecek planları, beklentiler ve takım içi disiplin kuralları oyunculara yüz yüze aktarılacak.

115 MİLYON EURO NAKİT LAZIM

Kulübün finansal yapısını rahatlatmak, transferlerin önünü açmak ve lisans sorunları yaşamamak adına acilen 115 milyon Euro nakit akışı sağlanması ve ödemelerin yapılması gerekiyor.






CAMİADA BİRLİK BERABERLİK SAĞLANACAK

Seçim sürecinde yaşanan gerginlikleri geride bırakmak isteyen Aziz Yıldırım, kulüp içindeki muhalefetle ve kırgın genel kurul üyeleriyle köprüleri yeniden kuracak. "Birlikte güçlü Fenerbahçe" imajını oturtmak için camianın önde gelen isimleriyle bir araya gelinecek.

AMATÖR BRANŞLARA BÜYÜK YATIRIM

Futboldaki yükü hafifletmek ve amatör şubelerde zirve yürüyüşünü sürdürmek adına sponsorluk arayışları hız kazandı. Özellikle Erkek Basketbol (EuroLeague vizyonu) ve Kadın/Erkek Voleybol şubeleri için dev markalarla milyarlık sponsorluk anlaşmalarının eli kulağında.

Aziz Yıldırım "ayrılmak istiyor" dedi! O isim ortaya çıktı

Fenerbahçe'de yeniden başkanlık koltuğuna oturan Aziz Yıldırım'ın, "Bir oyuncu kulüpten ayrılmak istiyorum, diyor" ifadesi camiada deprem etkisi yarattı. Marco Asensio, Süper Lig'in kalitesini yetersiz bulduğu ve İspanya Milli Takımı'ndan uzak kaldığı için üzgündü... İddialara göre hocası Luis de la Fuente'den "5 büyük lige dön, seni yeniden kadroya alayım" sözünü alan İspanyol "ayrılmak" istiyor

09.06.2026 18:09:00 / Güncelleme: 09.06.2026 18:21:21
Haber Merkezi
Aziz Yıldırım "ayrılmak istiyor" dedi! O isim ortaya çıktı
Aziz Yıldırım "ayrılmak istiyor" dedi! O isim ortaya çıktı
Fenerbahçe camiası yeniden koltuğua oturan Aziz Yıldırım'ın üstü kapalı ancak bir o kadar net "bir oyuncu kulüpten ayrılmak istiyorum diyor" ifadesinin arkasındaki ismi merak ediyor. Takımın kilit isimlerinden birinin takımdan gitmek istediğini işaret eden Yıldırım, gözlerin Marco Asensio'ya çevrilmesine neden oldu.






SÜPER LİG YETERSİZ

Asensio'nun Türkiye'den ayrılmayı kafasına koymasındaki en büyük etken, İspanya Milli Takımı'ndan uzak kalması oldu. Yıldız oyuncu, İspanya ile Dünya Kupası kadrosunda yer almayı çok isterken, Süper Lig'in İspanyol yetkililer tarafından "yetersiz ve göz önünde olmayan bir lig" olarak görülmesi nedeniyle kadro dışı kaldı.






İSPANYA MİLLİ TAKIMI İÇİN

İspanya Milli Takım Teknik Direktörü Luis de la Fuente'nin Asensio'ya açıkça, "Gözümüzün önünde değilsin" dediği iddia edildi. Bu durum karşısında büyük bir kırgınlık ve üzüntü yaşayan Asensio, milli formayı yeniden giyebilmek adına Avrupa'nın 5 büyük ligine dönmek için Luis de la Fuente ile bir uzlaşmaya vardı. İspanyol hocadan "Dönersen seni yeniden kadroya alırım" sözünü alan Asensio, La Liga ekipleriyle doğrudan temas kurdu.






BAŞKAN DEĞİŞİKLİKLERİ DE ÜZDÜ

Madalyonun diğer yüzünde ise Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu idari ve teknik belirsizlik de var. Sarı-lacivertli kulüpte iki sezonda dört farklı başkanla çalışacak... ayrıca 2 sezonda 3'üncü teknik direktörle beraber olacak. Bu istikrarsız ortam ve yönetimsel karmaşa da Asensio'yu tamamen yıprattı. Kulüpteki bu huzursuz ortamdan yılan yıldız oyuncu, kararını verdi ve sarı-lacivertli yönetime veda sinyalini gönderdi.

Greenwood AS Roma'ya imza atıyor

Fenerbahçe’de başkan adayı Hakan Safi’nin "Anlaştık, İstanbul’a getiriyorum" diyerek camiaya müjdelediği dünyaca ünlü yıldız Mason Greenwood, AS Roma'ya imza atıyor 

09.06.2026 16:30:00
Haber Merkezi
Greenwood AS Roma'ya imza atıyor
Greenwood AS Roma'ya imza atıyor
Corriere dello Sport, transfer piyasasını sarsacak bir iddiayı gündeme taşıdı. Gazetenin haberine göre İtalya Serie A ekiplerinden Roma, Fenerbahçe başkan adayı Hakan Safi'nin prensip anlaşmasına vardığını açıkladığı İngiliz yıldız Mason Greenwood'un transferini bitirdi.

Fenerbahçe başkan adaylığı sürecinde iddialı adımlarla dikkat çeken Hakan Safi, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Manchester United patentli kanat oyuncusu Mason Greenwood ile el sıkıştıklarını ve seçimi kazanması halinde oyuncuyu sarı-lacivertli formayla İstanbul'a getireceğini vaat etmişti. Ancak Roma'nın transferde son sürat devreye girerek oyuncunun aklını çelmeyi başardığı belirtildi.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yeni savaşı

Savunmaya sol ayaklı lider arayan Galatasaray, rotayı Serie A’ya çevirdi. Corriere dello Sport, Aslan'ın Bologna forması giyen Jhon Lucumi'nin durumunu anlık olarak izlediğini duyurdu. Satır arasına Fenerbahçe'yi de ekledi

09.06.2026 16:10:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yeni savaşı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yeni savaşı
Galatasaray'da yeni sezon öncesi savunma hattını güçlendirme çalışmaları tüm hızıyla sürerken, rota bir kez daha Serie A'ya çevrildi.

Corriere dello Sport'un haberine göre sarı-kırmızılılar, Bologna forması giyen Kolombiyalı stoper Jhon Lucumi'nin durumunu çok yakından takip ediyor.

Bologna ile olan sözleşmesi 2027 yılında sona erecek olan sol ayaklı stoperin, İtalyan kulübünden gelen kontrat uzatma tekliflerine mesafeli yaklaştığı belirtiliyor. Bologna yönetimi ise istikrarlı performansıyla dikkat çeken Kolombiyalı yıldızı önümüzdeki yıl bedelsiz kaybetmek istemiyor. Bu nedenle Serie A ekibi, kontratının son yılına girmeden oyuncu için gelecek cazip teklifleri masaya yatırmaya hazır.

Galatasaray, Jhon Lucumi transferinde yalnız değil. İtalyan medyasında yer alan iddialara göre, sarı-kırmızılıların ezeli rakibi Fenerbahçe de oyuncunun durumunu yakından izliyor.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Sunderland ve Bournemouth ile İtalya'dan Inter Milan'ın da başarılı stoperi listesinde bulundurduğu gelen haberler arasında.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.