logo
18 HAZİRAN 2026

Zico, ilk kupasını aldı

04.11.2008 00:00:00
Özbekistan'ın Bunyodkor kulübünü çalıştıran Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Arthur Zico, kulübü ile ilk kupasını kazandı.

 

Zico'nun çalıştırdığı Bunyodkor, Taşkent'in diğer kulübü Pakhtakor ile yapılan Özbekistan Kupası final maçında 3-1 galip geldi.

Brezilyalı yıldız futbolcu Rivaldo'nun da top koşturduğu Bunyodkor kulübü, tarihinde ilk kez ülkedeki en köklü kulüp olan ve Özbekistan Ligi'ni 8 kez, Özbekistan Kupası'nı ise 9 kez kazanan Pakhtakor kulübünü yenmiş oldu.

Özbekistan Ligi'nin bitmesine 5 hafta kala 69 puan ile liderliğini sürdüren Bunyodkor kulübünün başında sahaya çıktığı 5 maçta da galip gelmeyi başaran Zico, böylece kulübe, tarihindeki ilk kupayı kazandırdı.

İngiltere gol olup yağdı, Hırvatistan yetişemedi


 
2026 FIFA Dünya Kupası K Grubu'nda oynanan maçta İngiltere, Hırvatistan'ı 4-2 yendi.

18.06.2026 04:25:00 / Güncelleme: 18.06.2026 04:34:58
HABER MERKEZİ/AA
  İngiltere gol olup yağdı, Hırvatistan yetişemedi
  İngiltere gol olup yağdı, Hırvatistan yetişemedi


2026 FIFA Dünya Kupası K Grubu'nda oynanan maçta İngiltere, Hırvatistan'ı 4-2 yendi. Hırvatistan, 2018'deki Dünya Kupası'nı ikinci (finalist), 2022 Dünya Kupası'nda ise üçüncü olarak tamamlamıştı. 

Karşılaşmaya kontrollü başlayan İngiltere 9. dakikada penaltı kazandı. Kane, tekrar edilen penaltıyı gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi.
Golün ardından rakip yarı alanda daha dikine oynamaya başlayan İngiltere, etkili hücumlar gerçekleştirerek oyunun kontrolünü bırakmadı. Golün ardından topu daha hızlı bir şekilde İngiltere ceza sahası etrafına taşımaya çalışan Hırvatistan aradığı golü 36. dakikada buldu. Kane'in 42. dakikada kafayla attığı golle bir kez daha öne geçen İngiltere ilk yarının bitimine saniyeler kala Musa'nın golünü engelleyemeyince devreye 2-2 eşitlikle girildi.
İngiltere ikinci yarıya golle başladı. 47. dakikada Bellingham'la skoru 3-2 yapan İngiltere 1 dakika sonra net bir fırsattan da yararlanamadı. 55. dakikadan itibaren 2 dakika Hırvatistan kalesini ablukaya alan ve üst üste tehlikeli pozisyonlara giren İngilizler, maçın bitmesine kısa bir süre kala Rashford'ın attığı golle skoru 4-2 yaptı.

Maçtan dakikalar

9. dakikada İngiltere penaltı kazandı. Sağ taraftan Rice'ın kullandığı köşe vuruşu sonrasında topu uzaklaştırmak isteyen Modric'in Madueke'ye temasının ardından hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda topun başına geçen Kane'in vuruşunu Livakovic kurtardı ancak daha sonra yapılan incelemenin ardından vuruşun tekrarına karar verildi. Bir kez daha topun başına geçen Kane, 12. dakikada topu ağlara gönderdi: 1-0

36. dakikada skora denge geldi. Vuskovic'in soldan gönderdiği topla ceza sahası içi sağ çaprazında buluşan Sucic'in dışarı çevirdiği topa Baturina gelişine vurarak filelerle buluşturdu: 1-1

42. dakikada İngiltere bir kez daha öne geçti. Rice'ın sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunda ceza sahasına gönderdiği topu Kane kafayla gole çevirdi: 2-1

45+5. dakikada Hırvatistan yeniden oyunu dengeledi. Pasalic'in ceza sahasına gönderdiği uzun pasında Perisic kafayla topu sağdan bindiren Musa'ya bıraktı. Musa da gelişine düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 2-2

47. dakikada İngiltere'nin golü geldi. Anderson'un orta sahadan attığı pası sağdan kaparak çaprazdan ceza sahasına giren Bellingham'ın şutunda top uzak direğe çarparak ağlarla buluştu: 3-2

77. dakikada Hırvatistan, Matanovic'in ceza sahası içi sağ çaprazından şutuyla gole yaklaşsa da kaleci Pickford topun ağlara gitmesine izin vermedi.

85. dakikada İngiltere'de Rashford maçın skorunu tayin eden golü kaydetti. Hırvatistan savunmasında yaşanan boşluğu iyi değerlendiren İngilizlerde Saka'nın sağdan pasını müsait pozisyonda kontrol eden Rashford, ceza sahası içinde rahat bir vuruşla topu kalecinin yanından plaseyle ağlara bıraktı: 4-2


Hakemler: Clement Turpin, Nicolas Danos, Benjamin Pages (Fransa)

İngiltere: Pickford, James, Konsa, Stones (Dk. 87 Guehi), O'Reilly, Anderson, Rice (Dk. 72 Rogers), Madueke (Dk. 82 Saka), Bellingham (Dk. 79 Spence), Gordon (Dk. 72 Rashford), Kane

Hırvatistan: Livakovic, Stanisic, Gvardiol, Sutalo, Vuskovic (Dk. 66 Marco Pasalic), Modric (Dk. 58 Kovacic), Mario Pasalic (Dk. 78 Kramaric), Baturina (Dk. 78 Vlasic), Sucic, Perisic, Musa (Dk. 66 Matanovic)

Goller: Dk. 12 (Penaltıdan) ve Dk. 42 Kane, Dk. 47 Bellingham, Dk. 85 Rashford (İngiltere), Dk. 36 Baturina, Dk. 45+5 Musa (Hırvatistan)

Ronaldo ve arkadaşları şaşkın

2026 FIFA Dünya Kupası K Grubu'nun açılış maçında Portekiz, Demokratik Kongo Cumhuriyeti ile 1-1 berabere kaldı

17.06.2026 22:11:00
İhlas Haber Ajansı
Ronaldo ve arkadaşları şaşkın
Ronaldo ve arkadaşları şaşkın
2026 FIFA Dünya Kupası K Grubu'nun açılış maçında Portekiz, Demokratik Kongo Cumhuriyeti ile 1-1 berabere kaldı.

2026 FIFA Dünya Kupası K Grubu'nun ilk maçında Portekiz ile Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Houston Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Katarlı hakem Abdulrahman Al Jassim'in yönettiği mücadeleye hızlı başlayan Portekiz, 6. dakikada Joao Neves'in golüyle 1-0 öne geçti.



İlk yarının bu skorla tamamlanması beklenirken, 45+5. dakikada 45+5 Yoane Wissa'nın fileleri havalandırmasıyla takımlar soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle girdi. İkinci yarıda iki takımın da ataklarından gol sesi çıkmayınca maç 1-1 sona erdi.

Öte yandan Fenerbahçe'nin Portekizli oyuncusu Nelson Semedo, 72. dakikada Nuno Mendes'in yerine oyuna dahil oldu.

Bu sonuçla birlikte Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Dünya Kupası tarihindeki ilk puanını elde etmiş oldu.



K Grubu'nun ikinci haftasında Portekiz, Özbekistan ile karşılaşacak. Demokratik Kongo Cumhuriyeti ise Kolombiya ile kozlarını paylaşacak.

Fenerbahçe'nin, Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'ndaki rakibi belli oldu

Fenerbahçe'nin, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'ndaki rakibi Polonya temsilcisi Gornik Zabrze oldu

17.06.2026 14:13:00
İhlas Haber Ajansı
Fenerbahçe'nin, Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'ndaki rakibi belli oldu
Fenerbahçe'nin, Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'ndaki rakibi belli oldu
Fenerbahçe'nin, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'ndaki rakibi Polonya temsilcisi Gornik Zabrze oldu. Sarı-lacivertliler, eşleşmenin ilk maçını 21-22 Temmuz tarihlerinde evinde, rövanş karşılaşmasını ise 28-29 Temmuz tarihlerinde deplasmanda oynayacak.



Fenerbahçe'nin, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'ndaki rakibi belli oldu. İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleştirilen kura çekiminde sarı-lacivertliler, Polonya temsilcisi Gornik Zabrze ile eşleşti. Sarı-lacivertliler, ilk karşılaşmayı 21-22 Temmuz tarihlerinde Kadıköy'de oynayacak. Rövanş mücadelesi ise 28-29 Temmuz tarihlerinde Polonya'da gerçekleştirilecek.

Gornik Zabrze'nin geçen sezonki performansı

Polonya ekibi Gornik Zabrze, 2025-2026 sezonunu 56 puanla averajla 3. bitirdi. Polonya Kupası'nda ise finalde Rakow'u 2-0 mağlup ederek 54 yıl sonra Polonya Kupası'nı müzesine götürdü. Kariyerinde Galatasaray ve Antalyaspor formaları da giyen Alman forvet Lukas Podolski de sezonu Zabrze ekibinde tamamladı.

Ligde son şampiyonluğunu 1987-1988 sezonunda elde eden Gornik Zabrze'nin Ekstraklasa'da 14 şampiyonluğu bulunuyor. Gornik Zabrze, Avrupa kupalarında son olarak 2018-2019 sezonunda Avrupa Ligi elemelerinde boy gösterdi.

Takımı çalıştıran Teknik Direktör Michal Gasparik, Fenerbahçe ile daha önce 2 kez karşılaştı. 2023-2024 sezonunda Slovak ekibi Spartak Trnava'yı çalıştırırken, sarı-lacivertlilerle grup aşamasında oynadığı 2 maçta da mağlubiyet yaşadı.

Polonya takımlarıyla 4 maç yaptı

Fenerbahçe, Polonya takımlarıyla daha önce 4 maç yaptı. Sarı-lacivertliler, 70'li yıllarda Ruch Chorzow ile iki farklı turnuvada eşleşti ve rakibine karşı 1 galibiyet, 3 mağlubiyet aldı.

Trabzonsporlu Batagov dünyaevine girdi

Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncusu Arseniy Batagov, Elizaveta Zolotova ile İtalya'nın ünlü Como Gölü kıyısında düzenlenen görkemli bir törenle hayatını birleştirdi

17.06.2026 14:10:00
İhlas Haber Ajansı
Trabzonsporlu Batagov dünyaevine girdi
Trabzonsporlu Batagov dünyaevine girdi
Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncusu Arseniy Batagov, Elizaveta Zolotova ile İtalya'nın ünlü Como Gölü kıyısında düzenlenen görkemli bir törenle hayatını birleştirdi.

Bordo-mavili ekibin savunmadaki önemli isimlerinden Arseniy Batagov, özel hayatında da mutluluğa adım attı. Ukraynalı futbolcu, uzun süredir birliktelik yaşadığı Elizaveta Zolotova ile dünyaevine girdi.

Como Gölü'nde romantik düğün



Genç çift, İtalya'nın en gözde turizm merkezlerinden biri olan Como Gölü kıyısında gerçekleştirilen düğün töreninde aileleri ve yakın dostlarının katılımıyla evlendi. Doğal güzellikleriyle ünlü bölgede düzenlenen törende çiftin mutluluğu dikkat çekti.

Mutluluklarını sosyal medyada paylaştılar

Batagov ve Zolotova, düğün töreninden kareleri sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşırken, paylaşımlar kısa sürede yoğun ilgi gördü. Trabzonsporlu futbolcunun takım arkadaşları ve taraftarlar da genç çifte tebrik mesajları gönderdi.

2026 Dünya Kupası: Irak: 1 - Norveç: 4

2026 Dünya Kupası I Grubu ilk hafta maçında Norveç, Irak'ı 4-1 mağlup ederek averajla liderliğe yükseldi

17.06.2026 10:47:00
İhlas Haber Ajansı
2026 Dünya Kupası: Irak: 1 - Norveç: 4
2026 Dünya Kupası: Irak: 1 - Norveç: 4
2026 Dünya Kupası I Grubu ilk hafta maçında Norveç, Irak'ı 4-1 mağlup ederek averajla liderliğe yükseldi.

2026 Dünya Kupası I Grubu ilk haftasında Irak ile Norveç, ABD'nin Boston şehrinde bulunan Gillette Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Gabonlu hakem Pierre Atcho'nun yönettiği maçta gol perdesini 29. dakikada Erling Haaland açtı ve Norveç'i 1-0 öne geçirdi.

39. dakikada Irak, Eymen Hüseyin'in golüyle eşitliği yakalarken, 43. dakikada Haaland bir kez daha fileleri havalandırarak skoru 2-1'e getirdi ve ilk yarı Norveç'in üstünlüğü ile sona erdi.



İkinci yarıda Norveç etkili oyunu sürdürürken, 78. dakikada Leo Ostigard ve 90+7. dakikada Thorstved'in kaydettiği gollerle Stale Solbakken'in öğrencileri sahadan 4-1 galip ayrıldı.
Grubun diğer maçında Fransa, Senegal'i 3-1 mağlup etti.

Norveç, grubun ikinci maçında Senegal ile Irak ise Fransa ile karşılaşacak.

Fransa, Senegal'i 3-1 mağlup etti

2026 FIFA Dünya Kupası I Grubu ilk maçında Fransa, Senegal'i 3-1 mağlup etti.

17.06.2026 10:22:00
AA
Fransa, Senegal'i 3-1 mağlup etti
Fransa, Senegal'i 3-1 mağlup etti
2026 FIFA Dünya Kupası I Grubu ilk maçında Fransa, Senegal'i 3-1 mağlup etti.

Dünya Kupası finaline de ev sahipliği yapacak ABD'deki New York New Jersey Stadı'nda oynanan karşılaşmada, 2018 şampiyonu ve 2022 finalisti Fransa, Senegal ile karşı karşıya geldi.

Taraftarlar, takımlarının gol yollarında etkisiz kalması nedeniyle maçın ilk 20 dakikanın ardından Meksika dalgası yapmaya başladı.

Karşılaşmanın 25. dakikasında Diouf, savunmanın arkasına sarkan Jackson'a ara pasla topla buluşturdu. Jackson'ın sol ayağıyla yakın köşeye şutunda top, ilk önce direğe ardından kaleci Maignan'ın ayağına çarparak kornere çıktı.

45+7. dakikada Senegal'den Mane'nin pasında topla buluşan Sarr'ın vuruşunda meşin yuvarlak direğin üstünden auta gitti.

Maçta 2. yarıya 0-0 eşitlikle girildi.



Fransa, 66. dakikada 1-0 öne geçti. Olise'nin defansın arasına pasında topla buluşan Mbappe, meşin yuvarlağı filelere gönderdi.

Etkili ataklarını sürdüren Fransa, 82. dakikada farkı ikiye çıkardı. Rabiot'un savunma arkasına pasında topla buluşan Barcola, dibine girerek yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı, kaleci Mendy'nin üstünden filelerle buluşturdu.

Senegal, maçın uzatma bölümünde farkı bire indirdi. Ndiaye'nin pasıyla ceza sahasına giren Mbaye, 90+5'te sağ ayağıyla uzak köşeye vurdu ve Maignan'ın çıkaramadığı top ağlara gitti: 2-1.

Mbaye'nin golünden sonraki santranın ardından Mbappe, 90+6'da ceza sahası dışından sert bir şutla ağları havalandırdı: 3-1.

Fransa, maçtan 3-1 galip ayrıldı.

İranlı futbolcu Mehdi Torabi’ye vize şoku!

İran Milli Takımı'nda forma giyen ve tek girişlik ABD vizesi biten Mehdi Torabi, 2026 Dünya Kupası'nda gruptaki diğer maçları kaçırabilir

17.06.2026 10:18:00
AA
İranlı futbolcu Mehdi Torabi’ye vize şoku!
İranlı futbolcu Mehdi Torabi’ye vize şoku!
İran Milli Takımı'nda forma giyen ve tek girişlik ABD vizesi biten Mehdi Torabi, 2026 Dünya Kupası'nda gruptaki diğer maçları kaçırabilir.

İran Futbol Federasyonu, Yeni Zelanda ile Los Angeles'ta oynadıkları ve 2-2 berabere kaldıkları G Grubu mücadelesi için milli takımla ABD'de bulunan 31 yaşındaki oyuncunun tek girişlik vizesinin bittiğini ve yenisi için başvuruda bulunduklarını duyurdu.

İran, gruptaki diğer maçlarında 21 Haziran Pazar günü Belçika, 27 Haziran Cumartesi günü Mısır ile karşılaşacak.

Yeni Zelanda maçının ardından statta yenilenme antrenmanı yapmasına izin verilmeyen İran Milli Takım kafilesinden kamp yaptıkları Meksika'ya dönmeleri istendi.

Teknik Direktör Amir Ghalenoei, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Derhal ayrılmamız gerektiğini söylediler. Bu durum bizi gerçekten çok zorluyor. Doğrusunu söylemek gerekirse bizi neden geri gönderdiklerini bilmiyoruz. Çok tuhaf görünüyor. Sanki planlamamızı bizim yerimize başkaları yapıyor gibi. Takımımız, tüm Dünya Kupası'ndaki en çok baskı gören, en mazlum takımdır." ifadelerini kullandı.

Dünya Kupası'nda en çok gol atan ikinci oyuncu Messi

2026 FIFA Dünya Kupası J Grubu'ndaki ilk maçta Cezayir'i 3-0 yenen Arjantin'in yıldızı Lionel Messi, Dünya Kupası tarihinin en çok gol atan iki oyuncusundan biri oldu

17.06.2026 10:16:00
AA
Dünya Kupası'nda en çok gol atan ikinci oyuncu Messi
Dünya Kupası'nda en çok gol atan ikinci oyuncu Messi
2026 FIFA Dünya Kupası J Grubu'ndaki ilk maçta Cezayir'i 3-0 yenen Arjantin'in yıldızı Lionel Messi, Dünya Kupası tarihinin en çok gol atan iki oyuncusundan biri oldu.

Cezayir karşısında sahaya çıkarak 6 farklı Dünya Kupası'nda forma giyen ilk oyuncu olan Messi, Kansas'ta oynanan karşılaşmada attığı gollerle Dünya Kupası'nın en golcü oyuncusu sırasını Alman oyuncu Miroslav Klose'yle paylaşmaya başladı.

Kansas'a 13 golle gelen Messi, Arjantin'in Cezayir karşısındaki 3 golünü de atarak Dünya Kupası kariyerinde kaydettiği gol sayısını 16'ya yükseltti.

Klose'yle birlikte Dünya Kupası tarihinin en golcü oyuncusu konumuna yükselen Messi 1 gol daha atması halinde bu alanda ilk sırayı ele geçirecek.

Zirve yarışında yalnız değil



Dünya Kupası tarihinde en fazla sahaya çıkan oyuncu unvanını Cezayir maçıyla birlikte 27'ye yükselten 16 gollü Messi'yi en golcü oyuncu yarışında Fransa'nın yıldızı Kylian Mbappe takip ediyor.

2026 Dünya Kupası'ndaki ilk maçında Senegal'e 2 gol atarak gol sayısını 14'e yükselten Mbappe, turnuva sona erene kadar atacağı gollerle Messi'yi geçmeye çalışacak.

Bu oyuncuların ardından Dünya Kupası'ndaki en golcü futbolcular listesinde 8'er golleri bulunan Cristiano Ronaldo, Harry Kane ve Neymar yer alıyor.

Dünya Kupası'nda yarın 4 maç var

Turnuvada yarın oynanacak maçların programı şöyle

17.06.2026 10:12:00
AA
Dünya Kupası'nda yarın 4 maç var
Dünya Kupası'nda yarın 4 maç var
2026 FIFA Dünya Kupası heyecanı A, B, K ve L Grubu'nda oynanacak 4 maçla sürecek.

ABD, Meksika ve Kanada'nın ev sahipliği yaptığı turnuvada, K Grubu'nda Başakşehir'den Eldor Shomurodov ve Abbosbek Fayzullaev'in formasını giydiği Özbekistan ile Galatasaray'dan Davinson Sanchez'in yer aldığı Kolombiya, Mexico City Stadı'nda TSİ 05.00'de karşılaşacak.

Turnuvada yarın oynanacak maçların programı şöyle:

L Grubu: Gana - Panama, Toronto Stadı, TSİ 02.00

K Grubu: Özbekistan - Kolombiya, Mexico City Stadı, TSİ 05.00

A Grubu: Çekya - Güney Afrika, Atlanta Stadı, TSİ 19.00

B Grubu: İsviçre - Bosna-Hersek, Los Angeles Stadı, TSİ 22.00

Galatasaray, orta sahaya dinamo peşinde


 
17 Haziran Perşembe günü açıklanacak limitler öncesi Galatasaray'da nefesler tutuldu! Başkan Dursun Özbek’in sır gibi sakladığı transfer operasyonunun şifreleri çözüldü. Cenk Ergün, Londra’da gizlice buluştuğu menajer Philippe Boaz'la; Okan Buruk'un da ısrarcı olduğu Wolves'tan Andre ile sosyal medyanın da gündemine düşen Joao Gomes için bir görüşme gerçekleştirdi.
 

16.06.2026 17:13:00
Haber Merkezi
 Galatasaray, orta sahaya dinamo peşinde
 Galatasaray, orta sahaya dinamo peşinde

Galatasaray'da yeni sezonun transfer haritasını belirleyecek en kritik viraja girildi. TFF'nin Perşembe günü açıklayacağı harcama limitleri öncesinde Başkan Dursun Özbek, teknik direktör Okan Buruk'u 16 Haziran Salı günü kritik bir transfer toplantısı yapmaya davet etti.







Limitler netleşiyor

Limitlerin resmiyet kazanmasının ardından Cuma günü transfer taarruzuna net olarak start verilmesi planlanırken, tüm sürecin başında bizzat yer alan ve ser verip sır vermeyen Başkan Özbek, bu dönemde gayrı resmi olarak görevlendirdiği Cenk Ergün ile çok yakın bir mesai harcıyor.







Özbek için gizlilik önemli

Zirvenin en dikkat çeken yönlerinden biri ise yönetim içindeki dengeler olacak. Hatırlanacağı üzere, transferin önemli isimlerinden Abdullah Kavukçu ilk toplantıya çağrılmamış ve ardından yönetim kurulu toplantısına da katılmamıştı. Bugün yapılacak kritik zirveye Kavukçu'nun katılıp katılmayacağı hala meçhul... kulislerde bu sezon transfer operasyonlarının tamamen Başkan Özbek'in kontrolünde ve gizlilik içinde yürütüleceği konuşuluyor.







Cenk Ergün de işin içinde

Gündemdeki isim taraftarı heyecanlandıracak cinsten. İddialara göre Başkan Özbek, Ocak ayında tüm yönetimden bağımsız olarak İstanbul'a gelen ve Talisca'nın sözleşmesini uzatmak için görüşmeler yapan menajer Phillipe Boaz ile temasların kesilmemesini istedi. İşin en çarpıcı boyutu ise geçtiğimiz hafta Londra'da yaşandı. Başkan Özbek'in danışmanı Cenk Ergün'ün İngiltere'de Boaz ile bir görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi.







Gomes için zemin yoklanıyor

Londra'daki bu gizli operasyonun merkezindeki ana hedefin ise Premier Lig'den düşen Wolves forması giyen Andre olduğu belirtiliyor. Hem Wolves'lu Andre transferinin ekonomik şartları hem de aynı takımda forma giyen ve sosyal medyaya da düşen Joao Gomes için yürütülen arka plan diplomasisi, bugün Okan Buruk ile yapılacak zirvede masaya yatırılarak nihai karara bağlanacak.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.