logo
27 NİSAN 2024

"Amerika'dan bir operasyon oldu"

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, Antalya kampında açıklamada bulundu
26.03.2024 19:07:00
Anadolu Ajansı
"Amerika'dan bir operasyon oldu"
"Amerika'dan bir operasyon oldu"

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, "Sadece şampiyon olmak için veya olunamayan şampiyonluklara neden bulmak için bu kadar manipülasyon yapmak bu işi tamamen bambaşka bir noktaya götürüyor." dedi.

Antalya'nın Serik ilçesindeki bir otelde kampa giren Galatasaray'da Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin hakem toplantısının sadece Galatasaray maçındaki pozisyonun yayımlanmasıyla ilgili düşüncesinin sorulması üzerine Timur, bundan 5 ay önce "Futbolda temiz eller başlamalı" adlı bir çağrıda bulunduklarını hatırlattı.

Erden Timur, toplumu rahatlatmak gerektiğini, sürekli mağdur edebiyatı oluşturarak insanları manipüle etmenin işi çok farklı boyutlara getirdiğini kaydetti. Bu işin temizlenmesi için çok şeffaf olunması gerektiğini aktaran Timur, şöyle konuştu: "Dün planlı bir şekilde hepimizin alışık olduğu şekilde Amerika'dan bir operasyon oldu. Eskiden farklı bağlantıları olduğu söylenen, hatta sürekli bizi suçladıkları FETÖ ile ilgili bağlantıları olduğu söylenen bir hesap üzerinden böyle bir şey yayımlanıyor. Kesilip biçilip sadece bir kısmı yayımlanıyor. Puanı gasbeden de gasbedilen de aynı dertten muzdarip olduğunu söylüyor. 'Futbolda temiz eller' dedik. Hepimizin banka hesapları incelensin. Bu iş başka türlü çözülmez arkadaşlar. Tüm telefon görüşmeleri, mesajlar incelensin. Kamunun bu işe el koyması lazım. Federasyona müracaat ettik. Hakemler üzerinde federasyon üzerinde çok ciddi baskı uygulanıyor. Federasyon bu anlamda dik duramıyor. Bugünkü hareketleri takdire şayan. Çünkü her şey serbest olsun. VAR kayıtlarının hepsi yayımlansın."

Gazetecilerin Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un yayımlanan videoya ilişkin daha önce açıklama yaptığının hatırlatılması üzerine Timur, "İçeriden sürekli bir şeyler sızdırılıyor. Bu şekilde ispat edilmiş oldu. Bundan çok daha ağır penaltılar bize verilmedi. Hepimizin öz eleştirisi yapması lazım. Ortalama olarak belli de bir ağırlığı olması lazım penaltının ama bakıyorsunuz gerçekten kayrılarak 90 artılarda en az fazladan 8-10 puan alan bir takım var ve her hatadan sonra mağdur gibi konuşmalar, açıklamalar... Bakın geren şeyler bunlar. Bu konudaki en önemi şey edep." ifadelerini kullandı.

"Tüm VAR kayıtları, seminerler açıklansın, şeffaf olsun her şey"

Herkesin incelenmesi dışında başka çare bulunmadığına işaret eden Timur, sözlerini şöyle sürdürdü: "Futbolun geriye gitmesi tabii ki umurumuzda ama insanlar birbirine bileniyor. İlk sorumluluğumuz toplumsal sorumluluk. Bunu da söylüyoruz ve gereğini yapıyoruz. Şahsıma onlarca laf söylendi. Gerginlik artmasın diye cevap vermedik. Hakem yumruklandı, İstanbulspor sahadan çekildi gibi birçok olay oldu. Tüm hızıyla da devam ediyor. Sadece şampiyon olmak için veya olunamayan şampiyonluklara neden bulmak için bu kadar manipülasyon yapmak bu işi tamamen bambaşka bir noktaya götürüyor. Hatalar eleştirilsin ama bu kaygı, korku imparatorluğu çökmeden gerçekten insanlara psikolojik baskıyla zulüm ediliyor. Bu zulüm sona ermeden bu işi çözemeyiz. Tüm VAR kayıtları, seminerler açıklansın, şeffaf olsun her şey. Herkes o zaman daha fazla tatmin olacak."

Adil olan, başkasının hakkına saygı gösterdiğini düşünen insanların hayatta cesur olduğuna dikkati çeken Timur, "Ben hiçbir zaman ahlaksızların cesur olduğunu görmedim. Ahlaksız insan sonunda korkaktır. Bir çıkar güden insan sonunda korkaktır. İdealist insan cesurdur. Türk futbolu için ortadan konuşalım, cesur davranalım kim yapmışsa ortaya çıksın. Medya yöneticisine baskıyla bir şey yapılmışsa ortaya çıksın. Bunlar federasyonu baskı altına alıyor, hakemi, PFDK'yi baskı altına alıyor. Arınmaktan, her şeyi şeffaflaştırmaktan başkaca bir çözüm yok. Şeffaflaştırılmadığında kirli eller içeriden bilgiyi sızdırıyor." diye konuştu.

Kamuoyunda söz sahibi insanların, fikir önderlerinin, medya mensuplarının "Her şey ortaya çıksın" fikrini desteklemesi gerektiğini aktaran Timur, "Ortak çağrıda bulunulsun. Bu ancak böyle aşılır. Planlı bir sistem. Aylardır söylüyorum. Bu işi ele vermek adına böyle bir şey yaptılar. İşte hakemler etkilensin, PFDK sevkleri etkilensin amacıyla bu iş yapılmıştır." değerlendirmesinde bulundu.

Türk futbolunda Galatasaray ve Fenerbahçe rekabetinin her zaman ayrı bir önemi olduğunu anlatan Timur, "Hiçbir şey kimsenin tırnağının kanamasından kıymetli değil. Birisine bir şey olacaksa şampiyonluğun önemi yok. Derbi inşallah düzgün bir şekilde oynansın. Bu gergin ortamda en minimum şekilde geçsin. O haftaya kadar da daha olumlu şeyler söyleyelim, çözüme ilişkin konuşalım." şeklinde konuştu.

"PFDK sevkleri niye yapılmıyor'"

Bir gazetecinin Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olaylara ilişkin PFDK sevklerinin yapılmadığını belirtmesi üzerine Timur, sözlerini şöyle sürdürdü: "Olmaması gereken bir olay. Çok boyutlu bir olay. Kesinlikle taraftarın hiçbir şekilde sahaya girmemesi gerekiyor. Maç içindeki olaylar var. Suların atılması olmaması gerekiyor. Başka maçlarda da oldu. Bizim Galatasaray maçında da oldu. Aynı şekilde sahaya giren taraftar etkisiz hale getirilmişken bırakalım futbolu dışarıda yere düşürülmüş insana vurulmaz. Halil Umut Meler, yere düşmüşken vurulduğunda nasıl yankı oldu. Hukukta eşitlik ilkesi var. Giren taraftarın girmesi yanlış. Etkisiz hale getirilmişken üstüne atlanılması, yumruklanması, kafasının tekmelenmesi yanlıştır. Yargıtay kararlarında postal silah sayılıyor. Hele ki krampon bambaşka bir şey. Adalet Bakanımız 'Adil yargılanması lazım' diyor. Çok doğru. Bizim futbolcularımızla ilgili olsa çıtımızı çıkarmayız ama sonra yine kamuoyu baskısı, taraftar gücü, resmi siteden açıklama yapılıp, hukuk çağrısının aleyhine bir şeyler söyleniyor. Bunlar son derece yanlış. Etkisiz hale getirilmiş bir taraftarın üzerine oyuncu atladığında diğer taraftarlar da bu sefer galeyana gelir. Niye bir şeylerin üstü örtülmeye çalışıyor. Tüm Türk futbol paydaşları tarafsız olmalı. Neden korkuluyor, kaygı duyuluyor. Böyle şeyler milat olsun. PFDK sevkleri niye yapılmıyor' İşte bu baskılardan yapılmıyor. Yoksa çok basit bir olay. Sevkte bile sürekli şu oyuncu sayısı azaltılacak sevkten dolayı gibi bir şeyler söyleniyor. Disiplin müfettişleri olaya karışan insanları sevk eder, kararı PFDK verir. PFDK'nin iradesinin yerine geçip karışan oyuncuların içerisinden ayıklama yaparak sevk edemezsiniz. Bu gayri hukuki bir davranış olur. Kim karışmışsa sevk edersiniz. Buradaki fiil saldırıysa saldırıya göre, kavgaysa kavgaya göre sevk edersiniz."

Ağlanacak hale gülünen bir dramada gibi olduklarının altını çizen Timur, şunları kaydetti: "Bu olayın yaşanmaması ayrı bir konu ama yerdeki insana vuran, koşan insana döner tekme gibi bir şey atmak ayrı bir konu. Sevklerin 2 günde yapılması gerekirken bu baskı yüzünden bunlar oluyor. Sonuçta nasıl sevk edilecek göreceğiz. Kamuoyu baskısı başka baskı siyasilere bile baskı yapılıyor. Seçim öncesi diye federasyona baskı yapıyorlar mı' Adil olan o olsun. Hukuki olan müfettişlerin karışan herkesi sevk etmesi. Karar PFDK'nindir. Döner tekme atmak meşru müdafaa değil. Sevklerin 4'e düşürüldüğünü duyduk. Şimdi de 3'e düşürüldüğü konuşuluyor. Siparişle sevk yapılıyor gibi bir durum söz konusu. Hangi baskıyla yapılıyor. Futbolla seçimin ne alakası var. Futbol futboldur seçim seçimdir. Niye insanlara böyle bir baskı yapıyorsunuz' Galatasaray'ın da 35 milyon taraftarı var. Bunla bunun bir alakası yok."

Timur, saldırı fiilinden en az 3-4 futbolunun PFDK'ya sevk edilmesi gerektiğini dile getirdi. Temennilerinin Fenerbahçe maçına şampiyon olarak çıkmak olduğunu vurgulayan Timur, takımda ciddi bir inanmışlığın olduğuna dikkati çekti. Timur, şampiyonluğu hak ettiklerini düşündüğünü ifade etti. Fenerbahçe'nin ligden çekileceğini düşünmediğini belirten Timur, "Ama bu kendi kararlarıdır, neden böyle şeyleri tartışıyoruz. Ben çağrımı tekrar ediyorum. Madem Süper Kupa'yı yabancı hakem yönetsin deniliyor. Evet yönetsin. Kimin yöneteceği önemli değil, biz her türlü platformda yarışmaya varız. Türk hakemleri daha iyi daha kötü değerlendirmesi için yabancı hakem yönetsin. Ama yabancı hakeme de bir yıl boyunca bu baskıyı yapalım. O nasıl karar verecek, ikisini eşit ölçmemiz gerekir. Türk hakemlerine seslenmek istiyorum, 10 hafta kaygı korku yerine cesur ve cesaretli olsunlar." diye konuştu. AA

Hüseyin Baş'tan tasarruf çağrısı
'Örtülü ödenekten, Saray'dan başlasın'
3 maaşlı eski bakan, Bilim Kurulu Üyesi!
Yeşilay kime çalışıyor?
Bakan'dan asgari ücret açıklaması
'Ekonomi denge işidir'
'Bedeli ben ödedim, hesabı siz tutacaksınız'
Asker selamıyla gitti!
Muş'ta tedirgin eden görüntü
Aniden ortaya çıktı
İsrail Gazze'de tüm yaşam alanlarını yok ediyor
Su kuyularının yüzde 70'i tahrip oldu
ABD üniversitelerinde İsrail karşıtı eylemler genişliyor
Protestolara işçi sınıfı da dahil oldu
UNRWA çalışanlarının soruşturmaları askıya alındı
İsrail iddialarını kanıtlayamadı
İYİ Parti'de seyircisiz kurultay günü
4 adaydan son mesajlar
500 milyar liralık ekonomi oluşturması bekleniyor
Esnafın gözü düğünlerde!
Özgür Özel hiç bu kadar övgü almamıştı
Kılıçdaroğlu, yandaşların hedefinde
'Saray daveti' tartışması sürüyor
AKP’ye suç ortağı bir CHP mi?
Otoyolda benzin yüklü tanker paniği
Yol kapatıldı evler boşaltıldı
Esrarengiz kazazede
Ölmemiş, yüzerek kaçmış!
Lokanta ve kafelerle ilgili tebliğ Resmi Gazete'de
KDV'ye hassas ayarlama
Hüseyin Baş'tan tasarruf çağrısı
'Örtülü ödenekten, Saray'dan başlasın'
3 maaşlı eski bakan, Bilim Kurulu Üyesi!
Yeşilay kime çalışıyor?
Bakan'dan asgari ücret açıklaması
'Ekonomi denge işidir'
'Bedeli ben ödedim, hesabı siz tutacaksınız'
Asker selamıyla gitti!
Muş'ta tedirgin eden görüntü
Aniden ortaya çıktı
İsrail Gazze'de tüm yaşam alanlarını yok ediyor
Su kuyularının yüzde 70'i tahrip oldu
ABD üniversitelerinde İsrail karşıtı eylemler genişliyor
Protestolara işçi sınıfı da dahil oldu
UNRWA çalışanlarının soruşturmaları askıya alındı
İsrail iddialarını kanıtlayamadı
İYİ Parti'de seyircisiz kurultay günü
4 adaydan son mesajlar
500 milyar liralık ekonomi oluşturması bekleniyor
Esnafın gözü düğünlerde!
Özgür Özel hiç bu kadar övgü almamıştı
Kılıçdaroğlu, yandaşların hedefinde
'Saray daveti' tartışması sürüyor
AKP’ye suç ortağı bir CHP mi?
Otoyolda benzin yüklü tanker paniği
Yol kapatıldı evler boşaltıldı
Esrarengiz kazazede
Ölmemiş, yüzerek kaçmış!
Lokanta ve kafelerle ilgili tebliğ Resmi Gazete'de
KDV'ye hassas ayarlama

Yıldırım ile Koç yıllar sonra aynı yerde buluştu

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu toplantısında yıllar sonra eski başkan Aziz Yıldırım ile başkan Ali Koç aynı salonda buluştu
27.04.2024 12:29:00
Anadolu Ajansı
Yıldırım ile Koç yıllar sonra aynı yerde buluştu
Yıldırım ile Koç yıllar sonra aynı yerde buluştu

Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu (YDK) toplantısına geldi.

Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen, kulüp başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, YDK başkan adayları Şekip Mosturoğlu, Sevil Becan, Nihat Tokat ve YDK üyelerinin katıldığı toplantıya gelen Yıldırım, 6 yıl sonra ilk defa divan toplantısına katıldı.

Tekneyle alana gelen Yıldırım'ın yanında, eski yöneticileri de yer aldı. Büyük ilgiyle karşılanan Yıldırım, oyunu kullanmak için üyelik kartını aldıktan sonra oy kullanma işlemine geçti. AA

“Her şey Galatasaray’ın elinde”

Galatasaray’ın Adana Demirspor karşılaşmasından 3 puan ile dönmesi bu akşam oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi sarı-lacivertlilerde tedirginliğe neden oldu
27.04.2024 12:27:00
Ruhi Sarı
“Her şey Galatasaray’ın elinde”
“Her şey Galatasaray’ın elinde”
Sezon boyunca şampiyonluk yarışında başa baş giden Galatasaray-Fenerbahçe arasında ligin boyu kısaldıkça aradaki puan farkının önemi de arttı. Adana Demirspor deplasmanından 3 puanı 3 golle alan sarı-kırmızılılar, bu akşam oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi maç fazlasıyla sarı-lacivertlilerin 7 puan önünde bulunuyor.

Fenerbahçe'nin dev maçta kaybedeceği olası puanlar ise yarışta tüm dengeleri alt üst edebilir. Sarı-lacivertlilerin eski futbolcusu Ali Bilgin, Fenerbahçe'nin Sivasspor beraberliği sonrası Galatasaray'ın Adana'dan da 3 puanla dönmesinin sarı-kırmızılıları avantajlı duruma getirdiğini söyledi.

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı deplasmanda yendiği taktirde şampiyonluğu kazanma ihtimalinin ortadan kalktığını dile getiren Bilgin, sarı-lacivertlilerin artık ezeli rakibinin puan kaybetmesini beklemekten başka şansısının kalmadığını ifade etti.

Özbek sözünü yerine getirmenin gururunu yaşıyor

Galatasaray Kulübünde yıllık olağan bütçe toplantısında konuşan başkan Dursun Özbek, göreve gelmeden önce verdiği bütün sözlerine yerine getirdiğini söyledi
27.04.2024 11:55:00
Anadolu Ajansı
Özbek sözünü yerine getirmenin gururunu yaşıyor
Özbek sözünü yerine getirmenin gururunu yaşıyor

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün geleceği için dengeli ve sürdürülebilir bir finansal yapı kurmak istediklerini söyledi.

Başkan Özbek, sarı-kırmızılı kulübün Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Anadolu Oditoryumu'nda düzenlenen yıllık olağan bütçe toplantısında konuştu. Dursun Özbek, yaklaşık 22 ay önce seçildiğini hatırlatarak, "Göreve gelmeden çalışma arkadaşlarımla projelerimizi anlatmış ve sözler vermiştik. Bugün karşınızda bu sözlerin büyük bölümünü yerine getirmenin gururu ve mutluluğuyla bulunuyorum. Bu dönemde Galatasaray'ın birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğinde neleri başarabildiğini herkese gösterdiğimizi düşünüyorum." dedi.

Görev sürelerindeki faaliyetleriyle ilgili bilgi veren Özbek, "Yönetim olarak koyduğumuz hedeflerden uzaklaşmadan ama ayağımızı yorganımıza göre uzatarak bir planlama yaptık. Bu görevin üyelerimiz tarafından bize emanet edildiğini hiçbir zaman unutmadık. Amacımız sadece bugünü düşünen değil, Galatasaray'ın yarınlarını da sağlama alacak bir denge yaratmak, kulübümüzü sürdürülebilir bir finansal yapıyla geleceğe hazırlamaktır. Normalde faaliyette artı veren bir bütçemiz var. Yasanın bize verdiği hak olan stopaj iadesinin amatör şube ve altyapı harcamalarında kullanılmasının katkılarıyla bu noktaya geldik. Ancak kulübümüzün Sportif AŞ'ye borçları nedeniyle bütçemizi alt toplamda eksi rakamla onaya sunacağız." ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı, sponsorluk ve reklam gelirlerindeki artışa değinerek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sahip olduğumuz sportif başarıyı daha da yukarı çıkarmak için kulübümüzün gelir kaynaklarını çeşitlendirmemiz şart. Bütçedeki eksi rakamı yeni sponsorluk ve gelir kalemleriyle kontrol altında tutmamız gerekiyor. Bu yöndeki gayretlerimiz meyvelerini vermeye başladı. 2023-2024 döneminde toplam sponsor, reklam veren ve lisans geliri, 20,2 milyon avrodan 57,6 milyon avroya yükseldi. Kulübümüzün sponsor ve büyük reklam veren sayısı son 9 ayda 34'ten 48'e yükseldi. Lisans gelirimiz 6 milyon liradan 32 milyon liraya yükseldi. Yapılan çalışmaların umut verici olduğunu düşünüyorum. Yine de Galatasaray'ın sahip olduğu potansiyel düşünüldüğünde yapılması gereken daha çok şey var. Kulübümüzün son dönem başarıları, doğru bir planlamayla mağazacılık gelirlerine dönüştü. GS Store ile rekor satış rakamlarına ulaştık. Son 10 aylık ciromuz 1,5 milyar liraya ulaştı. 100. yıl formalarımız başka takım taraftarları tarafından da beğeniliyor. Bu sezonu yaklaşık 700 bin forma satışıyla kapatma hedefimiz var. Önümüzdeki sezon hedefimiz 1 milyon adet. Şampiyonluğumuzu 100. yıl formasıyla kutlayacağımıza inanıyorum."

Dursun Özbek, amatör branşların sportif durumları, devam eden projeler, finansal ve idari faaliyetlerini anlattı.

Başkan Özbek'ten Erden Timur'a destek

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'un başarılı olduğu için hedef gösterildiğini, haksızlığa uğradığını ileri sürdü. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında futbolda Süper Lig şampiyonluğunu ve TFF Süper Kupa'yı kazandıklarını hatırlatan Özbek, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize emanet ettiği Cumhuriyet'imizin 100. yılında kazandığımız şampiyonluğun üzerine 7 Nisan'da 100. yılın Süper Kupa'sını da kazandık. Yarın gençlerimiz Cumhuriyet'in 100. yılına dönüp baktığında Galatasaray'ımızın başarılarını görüp gururlanacaktır. Bu kupayla tarihimizde 60. büyük kupayı alarak başkalarının hayal edemeyeceği bir sayıya ulaştık. Bu büyük gururda emeği olan Okan hocamıza, ekibine, tüm futbolcu kardeşlerime ve geçmiş dönemde kulübe hizmet veren herkese teşekkür ediyorum. Önemli bir teşekkürü de Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur kardeşime ayırıyorum. Birlikte çıktığımız yolda elinden gelenin en iyisini Galatasaray için yapmaya çalıştı. Sırf başarılı oluyor diye birileri tarafından hedef gösterildi, haksızlığa uğradı. Galatasaray için yaptıkları ve bundan sonraki yapacakları için kendisine teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemde de sevgili Erden'in Galatasaray'a hizmete devam edeceğinden eminim." diye konuştu.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ndeki gelişmelere değinen Özbek, "Stat kapasitemizi 53 bin 798'e çıkardık. Satılabilir loca sayımızın artırmamızla senelik yaklaşık 6 milyon dolarlık katma değer oluşturduk. Seçim döneminde verdiğimiz sözlerden en önemlisi Türkiye Bankalar Birliği (TBB) anlaşmasından çıkmaktı. Galatasaray Kulübü bu konuda hazırlıklarını son aşamaya getirdi. Dönemimiz bitmeden sözümüzü tutarak yeni yönetimin TBB borcundan kurtulmuş bir şekilde göreve başlamasını istiyoruz. Başarılı olursak Galatasaray, üzerindeki finansal baskıdan kurtulmuş, tünelin sonundaki ışığa ulaşmış olacak." değerlendirmesinde bulundu. AA

Rizespor Ankaragücü'nü konuk edecek

Çaykur Rizespor, yarın sahasında MKE Ankaragücü ile karşılaşacak
27.04.2024 10:30:00
Anadolu Ajansı
Rizespor Ankaragücü'nü konuk edecek
Rizespor Ankaragücü'nü konuk edecek

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında yarın sahasında MKE Ankaragücü ile karşılaşacak.

Çaykur Didi Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi, hakem Turgut Doman yönetecek. Ligde son hafta deplasmanda RAMS Başkaşehir'e 2-0 yenilen Rize temsilcisi, 34. hafta öncesinde 48 puanla 6. sırada yer alıyor.

Çaykur Rizespor'da kırmızı kart cezalısı Mocsi, sakatlığını bulunan Faye, Benhur Keser, Mithat Pala ve Laine kadroda yer alamayacak. Hafta boyunca tedavisi yapılan Shelvey'in oynayıp oynayamayacağı ise maç saatinde belli olacak.

Yeşil-mavililer, son hazırlığını akşam saatlerinde Mehmet Cengiz Tesisleri'nde tamamladıktan sonra kampa girecek. Ligin ilk yarısında Ankara'da oynanan mücadele, 1-1 sona ermişti. AA

logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.