logo
18 MAYIS 2026

Ankaragücü'nden hakeme sitem

05.12.2006 00:00:00
Ankaragücü Kulübü Basın Sözcüsü Serhat Arıkan, kulüp olarak sezon başından bu güne kadar hakemler hakkında konuşmadıklarını ifade ederek, şunları söyledi...  "Ancak Sivasspor maçının hakemi Tolga Özkalfa'nın yönetimi, kararlarındaki ve kartlarındaki çifte standartlara dikkati çekmek istiyoruz."Arıkan, haftalardır yenilmeyen ve kazanmak için maçın bitiş düdüğüne kadar tüm güçlerini ortaya koyan oyuncularının, Sivasspor karşısında da aynı özveriyle mücadele ettiklerini belirterek, "Aytekin'in oyundan atılmasıyla birlikte yaklaşık 35 dakika sahada 10 kişi mücadele veren takımımız, 2-0 yenik olmasına rağmen farkı 1'e indirmiş, ancak beraberlik golünü bulamamıştır. Takımımız, 10 kişiyle maçın bitiş düdüğüne kadar elinden gelen mücadeleyi göstermiştir'' dedi. Kulüp olarak sezon başından bu güne kadar ne teknik adamlarının, ne futbolcularının, ne de yöneticilerinin hakemler hakkında konuşmadıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

Trabzonspor'un Onana planı

Trabzonspor’da sergilediği performansla beğenilen Andre Onana için yönetim pes etmiyor

18.05.2026 15:17:00
Haber Merkezi
 Trabzonspor'un Onana planı
 Trabzonspor'un Onana planı
Trabzonspor'da sergilediği performansla beğenilen Andre Onana için yönetim pes etmiyor! Manchester United'ın astronomik talepleri ve 7.5 milyon euro'luk maaş engeline rağmen, bordo-mavililerin masasında can simidi olacak 2 ihtimal daha var.






Trabzonspor yönetimi herkesin beğenisini kazanan Andre Onana'yı takımda tutmanın formüllerini arıyor. Ancak bordo-mavili yönetimin bu transferi bitirebilmesi için önünde aşılması oldukça güç iki dev engel bulunuyor: Manchester United'ın satış ısrarı ve Kamerunlu file bekçisinin dudak uçuklatan maaşı.






United, Onana'ya haftalık 120 bin sterlin ödüyor. Bu rakam yıllık 6 milyon 240 bin sterlin, yani güncel kurla yaklaşık 7.5 milyon euroya denk geliyor. Karadeniz ekibinin mevcut tavan ücret politikasının çok üzerinde olan bu maaş yükü, transferin önündeki en büyük setlerden biri.






2023 yazında Inter'den 50.2 milyon euro gibi rekor bir bedelle transfer edilen Onana için Manchester United, zararının en azından bir kısmını telafi etmek istiyor.






Sözleşmesinde 40 milyon euro'luk opsiyon maddesi var. Ancak bordo-mavililerin bu rakamı karşılamasının imkanı yok. Manchester United'ın yüksek maaş yükünden kurtulmak adına transfer döneminin sonlarına doğru yeniden kiralama seçeneğine ikna olması ya da teklif gelmemesi Onana'yı Trabzon'da tutabilir.

Beşiktaş'da büyük gün geldi: Gözler Adalı ve Sergen görüşmesinde

Yönetim kurulunun sır gibi sakladığı toplantının ardından gözler büyük zirveye çevrildi; Başkan Serdal Adalı ve Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın kritik bir araya gelişi —tabii yine bir son dakika ertelemesi yaşanmazsa— Salı günü gerçekleşiyor

18.05.2026 15:09:00
Haber Merkezi
Beşiktaş'da büyük gün geldi: Gözler Adalı ve Sergen görüşmesinde
Beşiktaş'da büyük gün geldi: Gözler Adalı ve Sergen görüşmesinde
Beşiktaş'ta hareketli günler yaşanırken, gözlerin çevrildiği kritik zirveye dair belirsizlik sürüyor. Bugün gerçekleşmesi beklenen Başkan Serdal Adalı ve Sergen Yalçın görüşmesinin, Salı gününe ertelenebileceği öğrenildi.
Zirvenin kesinleşen tarihi ve saati konusunda henüz net bir durum bulunmuyor.






Dün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı, kulüp tarihindeki en sessiz oturumlardan biri oldu. Toplantı sonrasında dışarıya adeta tek bir kelime bile sızmadı.






Yöneticilerin bu kritik süreçte nasıl bir fikir birliğine vardığı ya da Başkan Serdal Adalı'nın kafasındaki net planın ne olduğu gizemini koruyor. Kulüp kanadından konuya dair hiçbir resmi açıklama yapılmadı.






Tüm bu sessizliğe ve belirsizliğe rağmen, yönetim kanadından sızan dolaylı sinyaller dikkat çekiyor. Kulüp koridorlarında, Teknik Direktör Sergen Yalçın ile yola devam edilecekmiş gibi bir havanın hakim olduğu belirtiliyor.






Kulüp içinde yaşanan bazı sorunların ve gerilimlerin üstünün kapatılması, sürecin zamana yayılarak "unutturulması" yönünde bir strateji izlendiği izlenimi uyanmış durumda.






Gözler şimdi, her iki tarafın kaderini belirleyecek olan ve Salı günü yapılması planlanan o kritik yüz yüze görüşmeye çevrildi.

Hakan Safi işi sıkı tutuyor

Fenerbahçe Başkan Adayı Hakan Safi, İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ile gerçekleştirdiği sürpriz zirveyle "masada güç" sözünün altını dolduruyor

18.05.2026 14:10:00 / Güncelleme: 18.05.2026 16:51:15
Haber Merkezi
Hakan Safi işi sıkı tutuyor
Hakan Safi işi sıkı tutuyor
Fenerbahçe Başkan Adayı Hakan Safi, dev bir transferi finalize etmek için yeniden yurt dışına çıkarma yapmaya hazırlanırken; İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ile gerçekleştirdiği sürpriz zirveyle de "masada güç" sözünün altını dolduruyor.






Fenerbahçe'de kongre rüzgarları sert eserken, başkan adayı Hakan Safi hem transfer hem de kulis çalışmalarına devam ediyor. Safi, camiayı heyecanlandıracak büyük bir transferi bitirmek üzereyken, diğer yandan da Türk futbolunun içindeki dengeleri değiştirecek kritik bir görüşmeye imza attı.






Gelen bilgilere göre Safi, 1 hafta ila 10 gün içinde Fenerbahçe taraftarını ayağa kaldıracak "dev bir transfer" açıklamaya hazırlanıyor. Bu büyük bombanın patlatılmasının, Safi'nin yurt dışı dönüşüne denk geleceği belirtiliyor. Transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken, Hakan Safi'nin seçim ofisinde çok konuşulacak bir buluşma gerçekleşti. İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, Fenerbahçe Başkan Adayı Hakan Safi'yi seçim ofisinde ziyaret etti.






Sarıalioğlu, mevcut TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun seçimi kazanmasında arka plandaki en önemli ve ön ayak olan isim olarak biliniyor. Kulislere sızan iddialara göre bu kritik ziyaret; Hakan Safi'nin geçtiğimiz günlerde dile getirdiği "Masada da güçlü olacağız" vaadinin altını doldurmak ve Türk futbol yönetimiyle güçlü köprüler kurmak amacıyla gerçekleştirildi.






Safi'nin hem saha içinde dünya çapında isimlerle hem de saha dışında Türk futbolunun aktörleriyle kurduğu bu stratejik temaslar, kongre öncesi elini ciddi şekilde güçlendireceğe benziyor.

İşte Aziz Yıldırım'ın yıldız golcüsü

Aziz Yıldırım, transferde bombaları patlatmaya hazırlanıyor. İsim vermeden müjdeyi veren Yıldırım, "İki santrafor alacağız, belki üçüncüyü de ekleyeceğiz" diyerek gövde gösterisi yaptı  

18.05.2026 13:52:00 / Güncelleme: 18.05.2026 16:51:27
Haber Merkezi
İşte Aziz Yıldırım'ın yıldız golcüsü
İşte Aziz Yıldırım'ın yıldız golcüsü
Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, transferde bombaları patlatmaya hazırlanıyor. Katıldığı son toplantıda isim vermeden müjdeyi veren Yıldırım, "İki santrafor alacağız, belki üçüncüyü de ekleyeceğiz" diyerek gövde gösterisi yaptı.  Listenin ilk sırasındaki Igor Thiago iddiaları gündeme bomba gibi düşerken, Galatasaray'ın da peşinde olduğu milli golcü Bertuğ Yıldırım için transfer derbisi başladı.






Fenerbahçe'de yaklaşan seçim öncesinde hareketli günler başladı. Başkan adaylığını açıklayan ve güçlü bir kadro kurma sözü veren Aziz Yıldırım, katıldığı son toplantıda transfer stratejisine dair çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.






Özellikle hücum hattını tamamen yenilemeyi hedefleyen Yıldırım, taraftarları heyecanlandıracak bir transfer müjdesi verdi:

- İsim söyleyemem ama iki tane santrafor alacağız. Belki de üçüncüyü de alacağız.






Gelen ilk iddialara göre, Yıldırım'ın listesinin başında yer alan ve bitirmek istediği dünyaca ünlü golcü adayı Igor Thiago. Hücum hattına yapılacak ilk büyük takviyenin Brezilyalı santrafor olacağı ve oyuncunun şartları için şimdiden nabız yoklandığı ileri sürüldü.






Fenerbahçe'nin forvet operasyonu sadece yabancı isimlerle sınırlı kalmıyor. Yerli rotasyonunu da güçlendirmek isteyen sarı-lacivertlilerin, genç milli golcü Bertuğ Yıldırım için devreye girdiği iddia edildi.






Transfer pazarında ezeli rakip Galatasaray'ın da gündeminde olduğu bilinen genç santrafor için Fenerbahçe'nin de resmi temaslara başladığı belirtildi.

Mario Lemina'nın Galatasaray'da kalma ihtimali zora girdi

Galatasaray'da sözleşme uzatma noktasına gelinen Mario Lemina transferinde yeni yabancı kuralı (10+4) planları altüst etti... sarı-kırmızılı teknik heyetin kalmasını çok istediği Gabonlu ön liberonun geleceği, rüzgarın bir anda terse dönmesiyle tamamen TFF'nin kararından çıkacak sonuca endekslendi

18.05.2026 13:32:00
Haber Merkezi
Mario Lemina'nın Galatasaray'da kalma ihtimali zora girdi
Mario Lemina'nın Galatasaray'da kalma ihtimali zora girdi
Galatasaray'da gelecek sezon planlaması sürerken, TFF'nin 10+4 yabancı kuralı yönetiminin elini kolunu bağladı. Yeni yabancı sınırlaması nedeniyle kadro mühendisliğinde radikal kararlar almak zorunda kalan sarı-kırmızılılarda, bu durumdan en olumsuz etkilenen isimlerin başında Mario Lemina geliyor.






Gelen bilgilere göre; Mauro Icardi gibi takımın mihenk taşlarıyla birlikte Gabonlu ön liberonun da gelecek sezon sarı-kırmızılı formayı giymeye devam etmesi, bu kuralın esnemesine bağlı.

Yönetim kanadından sızan bilgilere göre, Mario Lemina ile sözleşme uzatma konusunda bir yere gelindi.






Ancak mevcut 10+4 kuralı nedeniyle resmi imzaların atılması şu an için imkansız görünüyor. Teknik heyetin kalmasını çok istediği tecrübeli orta saha, yabancı kontenjanındaki şişkinlik ve yeni kuralın getirdiği tavan sınır sebebiyle askıya alınmış durumda.






Geleceği hakkındaki belirsizlik sürerken, Gabonlu yıldız oyuncudan da ilk açıklama geldi. Sezonun bitmesiyle birlikte derin bir nefes alan Lemina, "Gelecek sezonda takımda kalacak mısın?" sorusuna şu sözlerle yanıt vererek topu yönetime attı:

- Bu konuyla ilgili konuşamam. Bu başkanı ilgilendiren bir konu. Bunu başkanla konuşacağım. Şu anda rahatladım. Şimdi benim için tatilin tadını çıkarma zamanı.






Okan Buruk yine sona kaldı

Galatasaray’ı üst üste 4. kez şampiyonluğa taşıyarak tarihe geçen Okan Buruk, yönetimden yeni sözleşme hamlesi bekliyor

18.05.2026 12:35:00
Haber Merkezi
Okan Buruk yine sona kaldı
Okan Buruk yine sona kaldı
Galatasaray'ı üst üste 4. kez şampiyonluğa taşıyarak tarihe geçen Okan Buruk, yönetimden yeni sözleşme hamlesi bekliyor.

Sarı-kırmızılı kurmayların kontrat yenileme sırasında her sezon olduğu gibi başarılı teknik adamı yine en son sıraya bırakması, Buruk cephesinde "sevgiden doğan" manidar bir siteme neden oldu.







Galatasaray, Süper Lig'de üst üste 4. kez şampiyonluğa ulaşarak tarihi bir başarıya imza attı. Kutlamaların gölgesinde sıcak bir kriz baş gösterdi.

Sarı-kırmızılıları üst üste zaferlere taşıyan Okan Buruk, Başkan Dursun Özbek ve yönetiminden yeni sözleşme hamlesi bekliyor.  Ancak elde edilen dev başarıya rağmen yönetim kanadından henüz resmi bir adım atılmış değil.







Dikkat çeken en büyük detay ise bu durumun ilk kez yaşanmıyor olması. Sarı-kırmızılı yönetim, her sezon başında transferlere ve iç transfer sözleşmelerine öncelik verirken, Buruk'un sözleşme yenileme süreci adeta geleneksel bir şekilde en son sıraya bırakılıyor.

Bu durum, başarılı teknik adamın her sezon sonunda benzer bir belirsizlikle karşı karşıya kalmasına neden oluyor.







Her sezon bu planlama tercihine üstü kapalı göndermeler yapan ve sitem eden Okan Buruk, son olarak Kasımpaşa mücadelesinin ardından düzenlediği basın toplantısında yine dikkat çeken ifadeler kullandı:

- Ne kadar görev düşerse, o görev içinde burada olmak istiyorum. İleride de tabii ki futbolda ne olacağını, nereye götüreceğini bilemezsiniz ama ilk düşüncem, isteğim, hayalim; burada daha nice şampiyonluklar yaşamak.

Hoffenheim'ın 22 yaşındaki yıldızı Muhammed Damar

Okan Buruk, Hoffenheim'ın 22 yaşındaki yıldızı Muhammed Damar için devreye girdi. Scout ekibinin raporu sunduğu tecrübeli çalıştırıcı, gurbetçi 10 numaranın transferine onay verdi

18.05.2026 12:30:00
Haber Merkezi
Hoffenheim'ın 22 yaşındaki yıldızı Muhammed Damar
Hoffenheim'ın 22 yaşındaki yıldızı Muhammed Damar
Okan Buruk, Hoffenheim'ın 22 yaşındaki yıldızı Muhammed Damar için devreye girdi. Scout ekibinin raporu sunduğu tecrübeli çalıştırıcı, gurbetçi 10 numaranın transferine onay verdi.

Süper Lig'de sezonun sona ermesiyle birlikte transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray, geleceğe yönelik stratejik hamleler için kolları sıvadı.







Sarı-kırmızılı ekibin, Almanya Bundesliga'da TSG 1899 Hoffenheim forması giyen Türk asıllı genç yıldız Muhammed Damar'ı yakın takibe aldığı öğrenildi.

Teknik heyetin raporu doğrultusunda scout ekiplerinin uzun süredir izlediği 22 yaşındaki on numara için girişimlerin başlaması bekleniyor.







Ana mevkisi on numara olan genç yetenek, ihtiyaç halinde merkez orta saha ve sol kanatta da görev yapabiliyor. 






Küme düşen Antalyaspor’un Başkan Rıza Perçin:

Antalyaspor Başkanı Rıza Perçin, ligin son haftasında Kocaelispor'u yenmelerine rağmen küme düştükleri maçın ardından, "Biz elimizden geleni yaptık, elimizden daha fazla bir şey gelmiyordu. Ben emin olun ki herkesten fazla üzgünüm" dedi

18.05.2026 10:24:00
Haber Merkezi
Küme düşen Antalyaspor’un Başkan Rıza Perçin:
Küme düşen Antalyaspor’un Başkan Rıza Perçin:
Antalyaspor Başkanı Rıza Perçin, ligin son haftasında Kocaelispor'u yenmelerine rağmen küme düştükleri maçın ardından, "Biz elimizden geleni yaptık, elimizden daha fazla bir şey gelmiyordu. Ben emin olun ki herkesten fazla üzgünüm" dedi.

Trendyol Süper Lig'in son haftasında sahasında Kocaelispor'u 1-0 mağlup etmesine rağmen küme düşen Antalyaspor'da taraftarın tepki gösterdiği kulüp başkanı Rıza Perçin yaklaşık bir saat kendisini bekleyen taraftarın yanına gelerek açıklama yaptı. Yönetim istifa sloganları atan taraftara seslenen Perçin, "Biz elimizden geleni yaptık, elimizden daha fazla bir şey gelmiyordu.



Ben emin olun ki herkesten fazla üzgünüm. Sizin kadar üzgünüm. Biz buraya temmuz ayında geldiğimizde bu durumlar belliydi. Elimizden geleni yaptık. Bugün de ama öyle, ama böyle maçımızı da aldık. Biz buraya kadar getirebildik. Elimizden gelen buydu. Bizi o veya bu düşürdü değil, elimizden gelen bu. Biz 1 tane penaltı kazanmadan ligi bitirdik. Pazartesi, salı günü değerlendireceğiz, gerekirse önünü açacağız. Ama yapacak bir şey yok, düştük" diye konuştu

Trendyol Süper Lig'de küme düşme acısı yaşayan Antalyaspor'da Başkan Rıza Perçin, ligin kaderini etkileyen diğer maçların sonuçlarının ardından İstanbul takımları ve Trabzonspor'a yönelik çok sert ifadeler kullandı. Kırmızı-beyazlı kulübün lideri, yaşanan süreç için "Hakkımızı helal etmiyoruz, elbet bir gün hesaplaşacağız" çıkışında bulundu.

"Fenerbahçe ve Trabzonspor'a Hakkımızı Helal Etmiyoruz"



Küme düşme sonrası taraftarla bir araya gelen Başkan Rıza Perçin, rakiplerinin son hafta performanslarına sert tepki gösterdi. Özellikle Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin maç sonuçlarına atıfta bulunarak, "Hakkımızı helal etmiyoruz, elbet bir gün hesaplaşacağız" ifadelerini kullandı. İstanbul takımları ve Trabzonspor'un süreçte etkili olduğunu vurgulayan Perçin, "yapacaklarını yaptılar" diyerek sitemini dile getirdi.

Stat Çevresinde Gerginlik: "Yönetim İstifa" Sloganları

Başkanın açıklamaları camiadaki gerginliği düşürmezken, taraftarlar stat çevresinde toplanarak yönetimi istifaya davet etti. Sezonun başarısızlığına tepki gösteren taraftarlar, "Yönetim istifa" sloganlarıyla uzun süre protesto gerçekleştirdi. Yaşanan gerginlik nedeniyle stat çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı

Kadıköy'de 87. dakika mucizesi: Eyüpspor ligde kaldı!

Trendyol Süper Lig Mehmet Ali Yılmaz Sezonu'nun 38. ve son haftasında, ligde kalma mücadelesi veren ikas Eyüpspor, deplasmanda lig ikincisi Fenerbahçe'ye konuk oldu

17.05.2026 23:07:00
Haber Merkezi
Kadıköy'de 87. dakika mucizesi: Eyüpspor ligde kaldı!
Kadıköy'de 87. dakika mucizesi: Eyüpspor ligde kaldı!
Trendyol Süper Lig Mehmet Ali Yılmaz Sezonu'nun 38. ve son haftasında, ligde kalma mücadelesi veren ikas Eyüpspor, deplasmanda lig ikincisi Fenerbahçe'ye konuk oldu.

Futbolseverlerin uzun süre unutamayacağı tarihi maç 3-3'lük eşitlikle sona erdi ve bu sonuçla Eyüpspor adını önümüzdeki sezon da Süper Lig'de mücadele edecek takımlar arasına yazdırdı.



Kadıköy'de oynanan nefes kesen mücadelede Eyüpspor, Legowski ve Metehan'ın golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda geri dönen Fenerbahçe, Fred ve Kerem Aktürkoğlu'nun (2) golleriyle 3-2 öne geçti.



Eyüpspor'a hayat veren gol, 87. dakikada oyuna sonradan giren Talha Ülvan'dan geldi [3940347]. Bu altın değerindeki 1 puanla Eyüpspor puanını 33'e yükselterek Süper Lig'de kalırken; Fatih Karagümrük ve Kayserispor'un ardından lige veda eden son takım Antalyaspor oldu.

Gençlerbirliği, Trabzonspor'u deplasmanda yenerek ligde kaldı

Trendyol Süper Lig'in son haftasında Natura Dünyası Gençlerbirliği, Trabzonspor'u deplasmanda 3-0 yenerek ligde kaldı

17.05.2026 23:03:00
AA
Gençlerbirliği, Trabzonspor'u deplasmanda yenerek ligde kaldı
Gençlerbirliği, Trabzonspor'u deplasmanda yenerek ligde kaldı
Trendyol Süper Lig'in son haftasında Natura Dünyası Gençlerbirliği, Trabzonspor'u deplasmanda 3-0 yenerek ligde kaldı.

7. dakikada Nwakaeme'nin sağdan kullandığı köşe atışında, ceza alanı içinde Ozan Tufan'ın kafa vuruşunda kaleci Velho, topu kornere çeldi.

16. dakikada Nwakaeme'nin soldan ortasında, ceza alanı içinde Onuachu'nun kafa vuruşunda, top üsten auta gitti.

18. dakikada Bouchouari'nin ceza yayı çizgisi üzerinden şutunda kaleci Velho'dan dönen topu Onuachu tamamlayarak filelere gönderdi. Ancak bu oyuncu ofsaytta olduğu için gol geçersiz sayıldı.

20. dakikada Pina'nın sağdan ortasında, ceza alanı içinde Onuachu'nun kafa vuruşunda Velho çelerek yerden havalanan topa sahip oldu.

30. dakikada sağ taraftan ceza alanına giren Pina'nın rakibinden sıyrılarak yaptığı vuruşta top kaleci Velho'da kaldı.

44. dakikada Pereira'nın sağdan ortasında arka direkte altıpas içinde Metehan Mimaroğlu'nun kafa vuruşunda top auta çıktı.

45. dakikada Metehan Mimaroğlu'nun soldan ortasında, altıpas içinde yükselen Traore kafayla topu filelere gönderdi: 0-1

Maçın ilk yarısı, Natura Dünyası Gençlerbirliği'nin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarı

50. dakikada ceza alanı dışından Metihan Mimaroğlu'nun şutunda kaleci Onuralp Çevikkan, iki hamlede topu kontrol etti.

59. dakikada Nwakaeme'nin sağ taraftan kullandığı köşe atışında, ceza alanı içinde iyi yükselen Onuachu'nun kafa vuruşunda top kaleci Velho'da kaldı.

76. dakikada Tongya'nın soldan ortasında, ceza alanında Traore'nin kafa vuruşunda kaleci Onuralp Çevikkan topa sahip oldu.

88. dakikada sol taraftan Abdurrahim Dursun'un pasında, yakın mesafeden Tongya kaleci Onuralp Çevikkan'ın solundan filelere gönderdi: 0-2

90+3. dakikada konuk takım farkı 3'e yükseltti. Tongya'nın pasında sağ taraftan rakiplerinden sıyrılarak ceza alanı son çizgisine inen Metehan Mimaroğlu'nun şutunda top filelere gitti: 0-3

Natura Dünyası Gençlerbirliği, karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak ligde kaldı. Karşılaşmanın ardından konuk takım, galibiyeti kendilerini Trabzon deplasmanında yalnız bırakmayan taraftarlarıyla kutladı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.