Kökleri 1871 yılına dayanan Güllüoğlu Baklavacılık, 53 yıldır İstanbul Karaköy'den tüm dünyaya, türk mutfağının eşsiz lezzetlerini sunuyor. Nadir Güllü gazetemize yapmış olduğu ziyarette, binlerce yıllık mazisi olan türk mutfağının engin mönüsünü yaşatmak için hızla gelişen fast-food kültürüne karşı milli geleneklerimizi korumanın çok önemli bir görev olduğunu belirtti. Nadir Güllü, özellikle gıda sektöründe tüm dünyaya hizmet edebilmek, hele türk mutfağı gibi çok zengin bir yelpazeye sahip bir mutfağı tanıtmanın zorluklarına değindi.
Önce kalite gelir
Güllü - "1996'da faaliyete geçen, 2500 metrekare kapalı alana sahip tesisimizde günde yaklaşık 2 ton tatlı üretmekteyiz. Fabrikamız hijyenik koşullar açısından bir tıbbi tesis standartlarındadır. Yıllardır verdiğimiz emekler neticesinde kalitemizi tüm dünya kabul etti ve uluslararası HACCP belgesi ve İSO 9001 belgesi aldık."
Türk baklavası dünyaya açılıyor
Güllü - Dünyanın dört bir köşesinden gelen yetkililere türk mutfağının bu eşsiz mutfağının örneklerini en iyi şekilde tanıtıyoruz. Bu da ülkemizin tanıtımına katkıda bulunurken, Türk mutfağını kendine maletmek isteyen, özellikle yunan meslektaşlarımızın çabalarını boşa çıkartmaktadır.
Önce kalite gelir
Güllü - "1996'da faaliyete geçen, 2500 metrekare kapalı alana sahip tesisimizde günde yaklaşık 2 ton tatlı üretmekteyiz. Fabrikamız hijyenik koşullar açısından bir tıbbi tesis standartlarındadır. Yıllardır verdiğimiz emekler neticesinde kalitemizi tüm dünya kabul etti ve uluslararası HACCP belgesi ve İSO 9001 belgesi aldık."
Türk baklavası dünyaya açılıyor
Güllü - Dünyanın dört bir köşesinden gelen yetkililere türk mutfağının bu eşsiz mutfağının örneklerini en iyi şekilde tanıtıyoruz. Bu da ülkemizin tanıtımına katkıda bulunurken, Türk mutfağını kendine maletmek isteyen, özellikle yunan meslektaşlarımızın çabalarını boşa çıkartmaktadır.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.