logo
13 HAZİRAN 2026

Denizlispor'un umutları sönüyor

Denizlispor, üst üste 8. maçını kazanamadı

25.04.2021 12:50:00
Denizlispor'un umutları sönüyor
Denizlispor'un umutları sönüyor

Süper Lig'de Demir Grup Sivasspor'la 1-1 berabere kalan son sıradaki Yukatel Denizlispor, galip gelemediği son 8 karşılaşmada 4 puan alabildi.

Ligde Demir Grup Sivasspor karşısında elde ettiği beraberlikle puanın 28'e çıkaran yeşil-siyahlı ekip, 37. hafta maçını bugün yapacak düşme hattının üzerindeki Medipol Başakşehir'in 8 puan gerisinde yer alıyor.

Son galibiyetini Yeni Malatyaspor karşısında alan Yukatel Denizlispor, daha sonra çıktığı 8 maçta 4 beraberlik ve 4 yenilgi yaşadı. Bu müsabakalarda 7 gol atan Denizli temsilcisi kalesinde 12 gol gördü. AA

Önce karantina, sonra Dünya Kupası!


 
Demokratik Kongo Cumhuriyeti Milli Takımı, Ebola karantinasını tamamlamasının ardından 2026 FIFA Dünya Kupası için ABD'ye geldi. 

13.06.2026 01:40:00
Haber Merkezi/AA
Önce karantina, sonra Dünya Kupası!
Önce karantina, sonra Dünya Kupası!

Demokratik Kongo Cumhuriyeti Milli Takımı, Ebola karantinasını tamamlamasının ardından 2026 FIFA Dünya Kupası için ABD'ye geldi. Ülkelerindeki Ebola salgını nedeniyle uygulanan 21 günlük zorunlu karantina sürecini tamamlayan takım kafilesi ABD'nin Houston şehrine ulaştı.

Karantina sürecini ABD makamları şart koşmuştu. Dünya ilk kez böyle bir karara tanıklık etti! Haydut ve vahşi devlet ABD, aldığı kararlarla Dünya Kupası'nı birçok hakeme, futbolcuya, özellikle de taraftara zehir etti.

Emirhan Boz Kasımpaşa'da

Kasımpaşa Kulübü, son olarak Ayvalıkgücü Belediyespor'da forma giyen Emirhan Boz'u kadrosuna kattığını açıkladı

12.06.2026 19:24:00
İhlas Haber Ajansı
Emirhan Boz Kasımpaşa'da
Emirhan Boz Kasımpaşa'da
Kasımpaşa Kulübü, son olarak Ayvalıkgücü Belediyespor'da forma giyen Emirhan Boz'u kadrosuna kattığını açıkladı.



Lacivert-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Ayvalıkgücü Belediyespor forması giyen ve Türkiye U21 Milli Takımı'nda da görev alan Emirhan Boz, CEO'muz Ceyhun Kazancı'nın katılımıyla Kemerburgaz Tesisleri'mizde düzenlenen törende kendisini kulübümüze bağlayan resmi sözleşmeye imza attı. Emirhan Boz'a Kasımpaşa ailemize hoş geldin diyor, formamız altında başarılar diliyoruz" denildi.

Samsunspor'da sezonun ilk transferi Fatih Kaya

Samsunspor, sezonun ilk transferine imzayı attırdı. Kırmızı-beyazlı ekip, SV Wehen Wiesbaden'den santrfor Fatih Kaya ile 4 yıllık sözleme imzaladı.

12.06.2026 19:21:00
İhlas Haber Ajansı
Samsunspor'da sezonun ilk transferi Fatih Kaya
Samsunspor'da sezonun ilk transferi Fatih Kaya
Samsunspor, sezonun ilk transferine imzayı attırdı. Kırmızı-beyazlı ekip, SV Wehen Wiesbaden'den santrfor Fatih Kaya ile 4 yıllık sözleme imzaladı.

Geçsen sezonu 7. sırada bitiren Samsunspor, bu sezon transfere en uç noktadan başladı. Karadeniz temsilcisi forvet oyuncusu Fatih Kaya ile sözleşme imzaladığını duyurdu. Samsunspor'dan konu hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:



"Kulübümüz, santrfor mevkiinde görev yapan Fatih Kaya ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Futbol kariyerine Almanya'da başlayan Fatih Kaya; TSV Klein-Linden, VfB Gieen ve Mainz 05 altyapılarında forma giydikten sonra FC Ingolstadt'a transfer oldu. Profesyonel kariyerindeki yükselişini FC Ingolstadt formasıyla gerçekleştiren başarılı oyuncu, ardından Belçika ekibi VV St. Truiden ve Almanya temsilcisi SV Wehen Wiesbaden'de görev yaptı. Geride kalan sezonda SV Wehen Wiesbaden formasıyla 41 resmi karşılaşmada 14 gol ve 6 asistlik performans sergileyen Fatih Kaya, takımının hücum hattındaki en önemli isimlerinden biri oldu. Güçlü fiziği, mücadeleci karakteri ve gol yollarındaki etkinliğiyle dikkat çeken Fatih Kaya'nın, kırmızı-beyazlı armamız altında önemli başarılara imza atacağına inanıyoruz."

Almayan 3. Lig ekiplerinden SV Wehen Wiesbaden transfer edilen 26 yaşındaki ve 1,83 cm boyuncaki Fatih Kaya geçen yıl 37 maçta 13 kez fileleri sarsmıştı. Şimdiye kadar 223 resmi mücadele forma giyen Kayan bu maçlarda toplam 50gol atma başarısı gösterdi.

Milli Takım, Arizona'daki son çalışmasını yaptı

2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu'ndaki ilk maçında Kanada'nın Vancouver kentinde 14 Haziran'da Avustralya ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, müsabaka öncesinde Arizona'daki kamp merkezindeki son çalışmasını yaptı

12.06.2026 10:50:00
İhlas Haber Ajansı
Milli Takım, Arizona'daki son çalışmasını yaptı
Milli Takım, Arizona'daki son çalışmasını yaptı
2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu'ndaki ilk maçında Kanada'nın Vancouver kentinde 14 Haziran'da Avustralya ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, müsabaka öncesinde Arizona'daki kamp merkezindeki son çalışmasını yaptı.

Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde futbolcular, fitness salonunda ısınma ve bireysel program dâhilinde çalıştı. Milliler daha sonra sahada sürat ve taktik çalışmaları yaptı.



Kenan Yıldız bireysel idmanlara devam ederken; son bölümde de çift kale maç oynandı. Ay-yıldızlıların akşamki çalışmasını TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve Genel Sekreter Abdullah Ayaz da izledi.

Ay-yıldızlılar, yarın yerel saatle 10.00'da Arizona'dan Vancouver'a yolculuk edecek.

A Milli Takım, Vancouver'daki Killarney Park'ta yerel saatle 18.30'da yapacağı antrenmanla Avustralya maçının hazırlıklarına devam edecek.

Güney Kore, Beşiktaşlı Oh'un golüyle 3 puanı aldı

2026 FIFA Dünya Kupası A Grubu'nda Güney Kore, Çekya'yı 2-1 mağlup etti

12.06.2026 10:43:00 / Güncelleme: 12.06.2026 10:47:48
Haber Merkezi
Güney Kore, Beşiktaşlı Oh'un golüyle 3 puanı aldı
Güney Kore, Beşiktaşlı Oh'un golüyle 3 puanı aldı
2026 FIFA Dünya Kupası A Grubu ilk maçında Güney Kore, geriye düştüğü karşılaşmada Çekya'yı 2-1 mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı. Beşiktaş forması giyen Güney Koreli golcü Hyeon-gyu Oh, attığı golle takımına 3 puanı getiren isim oldu.

2026 FIFA Dünya Kupası A Grubu'nda Güney Kore ile Çekya, Meksika'nın Guadalajara kentindeki Guadalajara Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mısırlı hakem Amin Omar'ın yönettiği mücadeleye iki takım da kontrollü başladı. İlk dakikalarda orta saha mücadelesi ön plana çıkarken, taraflar yakaladıkları fırsatları değerlendiremedi ve karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.



İkinci yarıda tempo yükselirken, 59. dakikada ceza sahasında iyi yükselen Ladislav Krejci, kafa vuruşuyla topu ağlara göndererek Çekya'yı 1-0 öne geçirdi. Beraberlik için baskısını artıran Güney Kore, 67. dakikada In-beom Hwang'ın golüyle skoru 1-1'e getirdi. Karşılaşmanın son bölümünde baskısını sürdüren Güney Kore, galibiyet golüne ise 80. dakikada ulaştı.

Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Beşiktaşlı futbolcu Hyeon-gyu Oh, yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve ülkesini 2-1 öne taşıdı. Kalan dakikalarda Çekya'nın beraberlik çabaları sonuç vermezken, Güney Kore sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Bu sonucun ardından Güney Kore, A Grubu'na 3 puanla başlarken, Çekya ilk maçını puansız tamamladı

Ev sahibi Dünya Kupası’na zaferle başladı!

Meksika, 2026 FIFA Dünya Kupası'nın tarihi açılış maçında Güney Afrika'yı 2-0 mağlup ederek turnuvaya muhteşem bir başlangıç yaptı

12.06.2026 00:21:00
Haber Merkezi
Ev sahibi Dünya Kupası’na zaferle başladı!
Ev sahibi Dünya Kupası’na zaferle başladı!
Meksika, 2026 FIFA Dünya Kupası'nın tarihi açılış maçında Güney Afrika'yı 2-0 mağlup ederek turnuvaya muhteşem bir başlangıç yaptı.

Mexico City'deki kapalı gişe Estadio Azteca'da oynanan bu dev randevu, Dünya Kupası tarihinin en hararetli açılışlarından birine sahne oldu.

Karşılaşmaya ev sahibi avantajıyla baskılı başlayan Meksika, aradığı golü henüz maçın başında buldu. 8. dakikada Güney Afrika savunmasının hatasını çok iyi değerlendiren Julián Quiñones, araya girerek topu kaptı ve düzgün bir vuruşla turnuvanın ilk golünü kaydetti.



İkinci yarıda da ataklarını sürdüren Meksika, 66. dakikada sağ kanattan yapılan şık ortaya iyi yükselen tecrübeli santrforu Raúl Jiménez'in kafa golüyle farkı ikiye çıkararak rahat bir nefes aldı.

Mücadele, Dünya Kupası tarihinin 3 kırmızı kart çıkan ilk açılış maçı olarak kayıtlara geçti. Güney Afrika'da 49. dakikada Sphephelo Sithole ve 83. dakikada VAR incelemesi sonrasında Themba Zwane kırmızı kart görerek takımlarını 9 kişi bıraktı.



Meksika'da ise uzatma dakikalarında César Montes doğrudan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

A Grubu'na 3 puanla lider başlayan Meksika bir sonraki maçında Güney Kore ile karşılaşırken, Güney Afrika ise Çekya karşısında şansını arayacak.

Uzun uzun kavaklardan kömür gözlüme dönüş!

Galatasaray, Frankfurt'un Can Uzun için istediği 60 milyon Euro'luk fahiş rakam sonrası rotayı Mert Kömür'e kırdı. Okan Buruk'un 'O paranın altında ezilir, Mert de aynı potansiyelde' raporuyla harekete geçen sarı-kırmızılı yönetim, Augsburg'un 20 milyon Euro'luk 'Kömür' gözlü dehasını 14-16 milyon Euro'ya bitirmeye niyetli!

11.06.2026 12:49:00
Haber Merkezi
Uzun uzun kavaklardan kömür gözlüme dönüş!
Uzun uzun kavaklardan kömür gözlüme dönüş!
Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da yerli 10 numara harekatında sıcak saatler yaşanıyor. Listenin ilk sırasındaki Can Uzun için Frankfurt'un 60 milyon Euro talep etmesi ve sarı-kırmızılıların 30-35 milyon Euro'luk limitini aşması üzerine yönetim, B planı için düğmeye bastı. Hedef Augsburg'un genç yıldızı Mert Kömür!






OKAN BURUK'UN KORKUSU

Teknik direktör Okan Buruk, Can Uzun için telaffuz edilen astronomik rakamların oyuncu üzerinde baskı yaratacağını belirterek yönetime şu raporu sundu...

- 40 milyon Euro'lar bile Can Uzun için şu aşamada çok fazla, rakamın altında ezilebilir. Mert Kömür de en az Can kadar potansiyelli ve çok daha uygun maliyetli. Can olmayacaksa Mert'i kovalamaktan zarar gelmez.






AUGSBURG'LA PAZARLIK

Augsburg, Napoli'nin de listesinde olan Mert Kömür için kapıyı 20 milyon Euro'dan açtı. Ancak Galatasaray yönetimi, yürüttüğü sıkı markajla bu rakamı 14-16 milyon Euro bandına çekerek transferi bitireceğine inanıyor.






İKİ YILDIZIN ANALİZİ

- Can Uzun (Frankfurt): Skor üretme becerisi yüksek, ceza sahası koşuları ve bitiriciliği elit seviyede, forvet orijinli bir 10 numara.
- Mert Kömür (Augsburg): İki ayağını da iyi kullanan, dar alan becerisi, yüksek top tekniği ve asist vizyonuyla öne çıkan modern bir oyun kurucu.






FENERBAHÇE'NİN HAMLESİ

"Uzun" süren pazarlıkların ardından rotayı Can'dan henüz tamamen "Kömür" gözlü Mert'e çevirmese de Galatasaray bu yaz en azından bir tane potnasiyelli gurbetçi için kesenin ağzını açacak gibi duruyor... Can Uzun için Fenerbahçe'nin devreye girmesi de Mert Kömür hamlesinin kapısını araladı gibi duruyor.

100 milyon euroluk yıldız: Galatasaray "risk" almadı

Galatasaray'ın Corinthians forması giyen 19 yaşındaki Brezilyalı golcü Gui Negão için yürüttüğü transfer operasyonunda şok bir detay ortaya çıktı. Geleceğin büyük yıldız adayları arasında gösterilen ve yurt dışı çıkış maddesi 100 milyon Euro olan genç forvetin sakatlık raporları sarı-kırmızılı teknik heyeti ve yönetimi endişelendirdi. Mart ayında milli takımda yaşadığı adale sakatlığının tekrarlama riskini göz önünde bulunduran Aslan, geleceğe yatırım gözüyle baktığı bu büyük transferde geri adım atarak görüşmeleri tamamen durdurdu

11.06.2026 12:42:00
Haber Merkezi
100 milyon euroluk yıldız: Galatasaray "risk" almadı
100 milyon euroluk yıldız: Galatasaray "risk" almadı
Transfer çalışmalarını 10+4 kuralına uygun olarak sürdürmeye çalışan Galatasaray, rotasını Brezilya pazarına çevirmişti. Sarı-kırmızılıların, Corinthians altyapısından yetişen ve geleceğin büyük yıldız adayları arasında gösterilen 19 yaşındaki forvet Gui Negão'nun durumunu yakından takip ettiği ortaya çıktı. Ancak Aslan'ın bu transfer hamlesinde sakatlık korkusu ortaya çıktı.






SAKATLIK RİSKİ ALINMAK İSTEMEDİ

Yetenekli oyuncunun Mart ayında Brezilya U-20 Milli Takımı kampında yaşadığı şanssızlık, Galatasaray'ın geri adım atmasına neden oldu. Antrenmanda sağ uyluk arka adalesinden 2. derece sakatlık geçiren ve uzun süren bir rehabilitasyon süreci atlatan genç oyuncunun mevcut durumu sarı-kırmızılı kurmayları endişelendirdi. Sakatlık riskini almak istemeyen yönetim, Gui Negão için yürüttüğü ilk temasları ve görüşmeleri devam ettirmeme kararı aldı.






SERBEST KALMA BEDELİ 100 MİLYON EURO

Corinthians'ın üzerine titrediği Gui Negão için Brezilya kulübünün tavrı oldukça net. Daha önce Arap dünyasından gelen 18 milyon Euro ve Zenit'ten gelen 15 milyon Euro'luk teklifleri reddeden Brezilya ekibi, oyuncusunu kiralık göndermeye kesinlikle yanaşmıyor. 2030 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç forvetin yurt dışı kulüpleri için serbest kalma bedeli ise tam 100 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda.






YENİ TEKNİK ADAM FORMA VERMEDİ

Sakatlığını atlattıktan sonra Corinthians'ın başına geçen Fernando Diniz'den henüz forma şansı alamayan oyuncu için ülkesinden Internacional de devreye girmişti. Ancak Internacional'in kiralama formülüne karşılık Corinthians'ın sadece kalıcı transfere onay vermesi, o cephedeki görüşmeleri de tıkamıştı. Galatasaray ise oyuncunun yeteneğine olumlu baksa da adale sakatlığının tekrarlama riski nedeniyle masadan şimdilik kalkmış durumda.

Mourinho'nun ilk transferi Osimhen

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Victor Osimhen’in takımdaki geleceği, dünya futbol gündemini yavaş yavaş meşgul etmeye başladı

11.06.2026 12:40:00
Haber Merkezi
Mourinho'nun ilk transferi Osimhen
Mourinho'nun ilk transferi Osimhen
Galatasaray'ın dünyaca ünlü golcüsü Victor Osimhen için Chelsea ve Atletico Madrid'in ardından Jose Mourinho'nun Real Madrid'i de devreye girdi... masadaki teklifler şimdiden 100 milyon Euro barajını aştı. Teknik direktör Eric Chelle'nin kadro kararlarıyla çalkalanan Osimhen cephesinde, Mourinho'nun ilk ve en büyük hamlesi olarak kayıtlara geçecek bu dev operasyonun detayları da netleşmeye başladı.






Nijerya Milli Takımı Teknik Direktörü Eric Chelle'nin son açıklamaları ve Galatasaray'ın yıldız golcüsü Victor Osimhen'in takımdaki geleceği, dünya futbol gündemini yavaş yavaş meşgul etmeye başladı. Polonya maçı öncesinde kadroda yer almayan Osimhen ve Lookman üzerinden eleştirilerin hedefi olan Chelle, teknik adamlık sorumluluklarına dair çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.






SAKATLIK VE DEVAMSIZLIK ÜZERİNDE DURDU

Gelen tepkiler üzerine sessizliğini bozan teknik direktör Eric Chelle, görevinin sadece kadro kurmaktan ibaret olmadığını savundu. Özellikle sakatlık ve devamsızlık gibi kriz anlarında zor kararlar alınması gerektiğini belirten deneyimli çalıştırıcı, şu ifadeleri kullandı:






AÇIKLAMASI YİNE SORU İŞARETLERİ DOLU

- Oyuncuların en üst düzeyde performans gösterebilmeleri için doğru ortamı yaratmak çok önemli. Bazen şartlar ideal olmayabiliyor; çünkü bir oyuncu eksik, iki oyuncu eksik veya birisi oynayamıyor olabilir. Ama yapabileceğim tek şey, takım için en iyi seçimleri yapmaya devam etmek.






ÖZEL GÖRÜŞME HAKKINDA AÇIKLAMA YOK

Chelle, Polonya maçı öncesinde Osimhen'in transfer görüşmelerinde olduğuna yönelik daha önce basına yansıyan iddialar hakkında ise yeni bir renk vermedi. Galatasaray forması giyen yıldız oyuncuyla özel bir görüşme gerçekleştirip gerçekleştirmediği konusuna açıklık getirmekten kaçındı.






ŞİMDİ DE MOURINHO ORTAYA ÇIKTI

Nijerya cephesinde Chelle'nin tercihleri kamuoyunda büyük bir tepki dalgasına yol açarken, transfer piyasasında ise işler tam da teknik adamın işaret ettiği yöne doğru evrilmeye başladı. Milli takımda dinlendirilen ya da transfer sürecine odaklanan Osimhen için Avrupa'nın elit kulüpleri resmi olarak devreye girdi.






100 MİLYON EURO BARAJI AŞILDI

Atletico Madrid ve Chelsea'nin ardından, son olarak Jose Mourinho yönetimindeki Real Madrid de Nijeryalı golcüyü yakından takibe aldı. Uluslararası basına sızan iddialara göre, elit kulüplerin Osimhen için masaya koymaya hazırlandığı teklifler şimdiden 100 milyon Euro barajı aşılmış durumda.

İşte gecenin yıldızı: Dünyanın en büyük futbol şovu

Futbol dünyasının merakla beklediği gün geldi çattı; milyarlarca insanın gözü kulağı, futbolun kutsal tapınağı Meksiko City'deki Azteca Stadyumu’na çevrildi. Meksika ile Güney Afrika arasında oynanacak tarihi müsabakayla perdesini açacak olan 2026 FIFA Dünya Kupası, sadece yeşil sahadaki rekabetle değil, maçtan tam 90 dakika önce başlayacak vizyoner şovlarıyla da ezber bozmaya hazırlanıyor. FIFA'nın "Dünyanın En Büyük Şovu" olarak nitelendirdiği görkemli açılış seremonisinde, pop müziğin kraliçesi Shakira ve Afrobeats'in küresel öncüsü Burna Boy, turnuvanın resmi şarkısı "Dai Dai"yi ilk kez canlı seslendirerek geceye damga vuracak

11.06.2026 12:32:00
Haber Merkezi
İşte gecenin yıldızı: Dünyanın en büyük futbol şovu
İşte gecenin yıldızı: Dünyanın en büyük futbol şovu
Futbol dünyasının kalbi, 11 Haziran 2026 Perşembe günü Meksiko City'nin efsanevi stadyumu Azteca Stadı'nda atmaya başlayacak. Üçüncü kez bir Dünya Kupası açılışına ev sahipliği yaparak tarihe geçecek olan ikonik stadyum, futbol tarihinin en büyük ve en görkemli festivaline sahne olmaya hazırlanıyor. FIFA tarafından "Dünyanın En Büyük Şovu" olarak nitelendirilen dev organizasyon, küresel yıldızları, teknolojik görsel şovları ve kültürel mozaikleri bir araya getirecek.






DÜNYA ÇAPINDA YILDIZLAR OLACAK

FIFA, Estadio Azteca'daki resmi açılış töreninde sahne alacak başrol oyuncularını ve dev kadroyu duyurdu. Turnuvanın resmi albümünde yer alan dünya çapındaki süperstarlar, maçtan tam 90 dakika önce tribünleri ve ekran başındakileri coşturacak.

İŞTE SAHNE ALACAK İSİMLER

- Shakira ve Burna Boy
Gecenin ana manşetini paylaşacak olan küresel ikon Shakira ve Afrobeats'in güçlü sesi Burna Boy, 2026 Dünya Kupası'nın resmi şarkısı olan "Dai Dai"yi (İtalyanca "Hadi, yürü!" anlamına gelen) ilk kez canlı performansla bu dev sahnede seslendirecek.

- Tyla
Grammy ödüllü Güney Afrikalı genç yıldız, açılış maçında ülkesinin de sahada olacağı bu anlamlı günde mikrofon başına geçecek.

- Latin ve Meksika Rüzgarı
Ev sahibi ülkenin zengin müzik kültürünü yansıtmak adına; J Balvin, Maná, Alejandro Fernández, Belinda, Danny Ocean, Lila Downs ve Los Ángeles Azules gibi dev isimler stadyumu adeta bir karnaval alanına çevirecek.






YAKLAŞIK 1.5 SAAT SÜRECEK GÖSTERİ

Yaklaşık 1.5 saat sürmesi planlanan seremonide sadece müzik değil, görsel sanatlar ve teknoloji de ön planda olacak.

Gösterinin artistik teması, Meksika'nın geleneksel kağıt kesme sanatı olan "Papel Picado"dan ilham alıyor. Yerel toplulukların sanatsal yetenekleri ve modern folklorik dansçılar, stadyum zemininde geleneksel ile moderni sentezleyen dev bir koreografiye imza atacak.






TÖREN TSİ 20:10'DA BAŞLAYACAK

Meksika hükümeti, bu tarihi günün coşkusunun eksiksiz yaşanabilmesi amacıyla 11 Haziran gününü Meksiko şehri genelinde resmi tatil ilan etti. Stadyum kapıları yerel saatle sabah 09:00'da açılacak, tören ise 11:00'de (TSİ
20:10) başlayacak.

Görkemli şovların hemen ardından, turnuvanın açılış maçında Meksika ile Güney Afrika, 2010 Dünya Kupası'ndaki unutulmaz prömiyerin rövanşında karşı karşıya gelecek.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.