logo
18 NİSAN 2026

Euro 2020 13 ülkede düzenlenecek

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) İcra Komitesi, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'na ilişkin bazı kararlar ald

25.01.2013 00:00:00
Toplantıda, “Avrupa için Avrupa Futbol Şampiyonası” prensibi doğrultusunda Euro 2020'ye, 13 ülkenin ev sahipliği yapmasına karar veren komite, şu kararları aldı: “Yarı finaller ve final maçının yapılacağı ülke de dahil, ev sahibi ülkelerden tamamında maçlar yalnızca bir statta oynanacak. Her federasyon, 'grup maçları ile eleme usulü maçlar' ve 'yarı finaller ve final maçı' olmak üzere 2 teklifte bulunabilecek. Federasyonlar, iki teklif için aynı şehri veya iki farklı şehri önerebilecek.Teklif edilecek stadyumların asgari kapasitesinin; yarı finaller ve final maçı için 70 bin, çeyrek finaller için 60 bin, son 16 ve grup maçları için ise 50 bin olacak. Yalnızca iki stadyumla sınırlı olmak üzere son 16 ve grup maçlarının 30 bin kişilik statlarda da oynanabilecek.”

Recep Uçar: 'Her takıma eşit mesafedeyiz, saygılıyız'

18.04.2026 00:10:00
İhlas Haber Ajansı
Recep Uçar: 'Her takıma eşit mesafedeyiz, saygılıyız'
Recep Uçar: 'Her takıma eşit mesafedeyiz, saygılıyız'
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Recep Uçar, Fenerbahçe maçının son bölümünde çekilmediklerini belirterek, "Son dakikada da Modibo ile bulduğumuz golle de buradan 1 puanla almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Alınan 1 puan değerli. Oyuncularımı yürekten kutluyorum" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Çaykur Rizespor, deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Recep Uçar, sözlerine Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı dileyerek başladı.

Uçar, karşılaşmaya dair ise şunları söyledi:

"Maçtan sonra heyecan fırtınası geçen bir maç olduğunu söyleyebilirim. Geçen haftaki skorlar ister istemez Fenerbahçe'ye enerjisini motivasyonunu arttırmıştı. Stada gelirken dahi insanlar bize hissettirdi. İpler kendi ellerindeydi. Baskılı oyuna karşı oynayacağımızın farkındaydık. Bugünkü oyun sonrasında buradan puan almadan dönseydik emeğe yazık olacaktı.

Buraya, baskı yiyecek olsak da Fenerbahçe'nin dikte edeceği oyunu değil, kendi planladığımız oyunu oynamaya gelmiştik. Samet'in atıldığı bölüme kadarki bölüm, bizim net olarak iyi oynadığımız bölümdü. Burada bunu büyük takımlar gerçekleştiremiyor. Ali Sowe ve Laçi ile ilk yarıda net pozisyonlarımız var. İkinci yarı golle başladık.

Golden sonra Samet atılana kadar bizim kontrolümüzde olan bir oyun. Topa sahip olduğumuz çekilmediğimiz bir maç. Sonraki bölümde çok sarı kartlı oyuncularımız vardı. Samet'in atıldığı ana kadar ayrı bölüm, atıldıktan sonra ayrı, ikiye ayırırsak. Bir de stoper sokana kadar o sırada penaltı pozisyonu oldu.

Bir anda 1-1'e döndü. Fenerbahçe momentumu aldı. Tekrar değişikliğe gittik; 5-3-1'e döndük. Sonraki bölümde yine çekilmedik, değişiklikleri puan almak için yaptık. Son dakikada da Modibo ile bulduğumuz golle de buradan 1 puanla almanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Biz hedefleri olan camiayız. Rize büyük bir camia. Farklı hedeflerimiz var. Son haftalarda da iyi futbol oynuyoruz. Alınan 1 puan değerli. Oyuncularımı yürekten kutluyorum. Yarış devam ediyor. Her takıma eşit mesafedeyiz, saygılıyız. Şampiyonluk yarışında da Fenerbahçe'ye ve Tedesco'ya başarılar diliyorum. İnşallah hak edenin kazandığı bir yarış olur."

Uçar, müsabakada ciddi ikili mücadeleler olduğunu belirterek hakemler adına da kolay maç olmadığını söyledi.

Fenerbahçe, evinde 5. kez puan kaybetti

Trendyol Süper Lig'de konuk ettiği Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, evinde 5. kez puan kaybetti

18.04.2026 00:00:00
İhlas Haber Ajansı
Fenerbahçe, evinde 5. kez puan kaybetti
Fenerbahçe, evinde 5. kez puan kaybetti
Trendyol Süper Lig'de konuk ettiği Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, evinde 5. kez puan kaybetti.

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kaldı.

Sarı-lacivertliler, milli ara sonrası Beşiktaş ve Kayserispor galibiyetleriyle şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürürken taraftarı önünde puan kaybı yaşadı.

İlk yarıda pozisyon üretmekte zorluk yaşayan Fenerbahçe, 80. dakikada önce beraberliği yakaladı, 6 dakika sonra ise öne geçti. Kanarya, 90+8'de kalesinde gördüğü gol sonrası sahadan 1 puanla ayrıldı.



Bu sonuçla 67 puana çıkan Tedesco'nun öğrencileri gelecek hafta Galatasaray deplasmanına gidecek.

Fenerbahçe, Süper Lig'de bu sezon 10. kez beraberlik elde etti.

Bernardo Silva, Manchester City'den ayrılacak

Portekizli futbolcu Bernardo Silva, 9 yıldır formasını giydiği İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City'den sezon sonunda ayrılacağını duyurdu

17.04.2026 11:53:00
AA
Bernardo Silva, Manchester City'den ayrılacak
Bernardo Silva, Manchester City'den ayrılacak
Portekizli futbolcu Bernardo Silva, 9 yıldır formasını giydiği İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City'den sezon sonunda ayrılacağını duyurdu.

Portekizli futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Birkaç ay sonra Manchester City'ye veda etme zamanı gelecek." ifadesini kullandı.

Orta sahada görev yapan 31 yaşındaki futbolcu, 2017 yılının temmuz ayında transfer olduğu ve 9 yıldır formasını giydiği Manchester City'de forma giydiği 451 maçta 76 gol kaydetti.

Arda Turan'lı Shakhtar Donetsk yarı finalde

UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçlarının ardından Shakhtar Donetsk, Strasbourg, Rayo Vallecano ve Crystal Palace yarı finale yükseldi

17.04.2026 11:08:00
İhlas Haber Ajansı
Arda Turan'lı Shakhtar Donetsk yarı finalde
Arda Turan'lı Shakhtar Donetsk yarı finalde
UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçlarının ardından Shakhtar Donetsk, Strasbourg, Rayo Vallecano ve Crystal Palace yarı finale yükseldi.

UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçları bugün oynanan 4 maçla sona erdi. Arda Turan'ın çalıştırdığı Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk, ilk maçta 3-0 yendiği Hollanda temsilcisi AZ Alkmaar ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak tur atladı.



Crystal Palace, Fiorentina'yı saf dışı bırakırken, Raya Vallecano, AEK'yı, Strasbourg ise Mainz'i eledi.

Yarı finalde Shakhtar Donetsk Crystal Palace ile, Rayo Vallecano da Strasbourg'la karşılaşacak.

Bu akşam oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

AZ Alkmaar (Hollanda): 2 - Shakhtar Donetsk (Ukrayna): 2 İlk maç: (0-3)

AEK (Yunanistan): 3 - Rayo Vallecano: 1 İlk maç: (0-3)

Fiorentina (İtalya): 2 - Crystal Palace (İngiltere): 1 İlk maç (0-3)

Strasbourg (Fransa): 4 - Mainz (Almanya): 0 İlk maç: (0-2)

Gençlerbirliği ile Galatasaray arasındaki 99 maçın karnesi

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği ile 100. kez karşı karşıya gelecek

17.04.2026 10:45:00
İhlas Haber Ajansı
Gençlerbirliği ile Galatasaray arasındaki 99 maçın karnesi
Gençlerbirliği ile Galatasaray arasındaki 99 maçın karnesi
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği ile 100. kez karşı karşıya gelecek.

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray, yarın saat 20.00'de Eryaman Stadyumu'nda Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Ligde sarı-kırmızılılar 21 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyetle aldığı 68 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor.

Kırmızı-siyahlılar ise 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 16 mağlubiyet sonucunda topladığı 25 puanla 15. sırada yer alıyor.
Geçtiğimiz hafta evinde Kocaelispor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda önemli kayıp yaşayan Galatasaray, Gençlerbirliği karşısında hata yapmak istemiyor. Sarı-kırmızılılar, Ankara ekibi karşısında galip ayrılıp, gelecek hafta evinde oynayacağı Fenerbahçe derbisine lider çıkma hedefinde.

100. randevu



Gençlerbirliği ile Galatasaray, Süper Lig'de bugüne kadar 99 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 55 kez sahadan galip ayrılırken, kırmızı-siyahlılar ise 23 defa rakibini mağlup etmeyi başardı. 21 maçta ise kazanan taraf çıkmadı. Ligde İstanbul ekibinin 175 golüne, Ankara temsilcisi 103 golle yanıt verdi.
Ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçı Galatasaray, 3-2'lik skorla kazandı.

Deplasman karnesi

Galatasaray, ligde bu sezon deplasmanda 14 maça çıktı. Sarı-kırmızılılar bu maçlarda 10 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 31 puan topladı. Aslan bu sezon ligdeki tüm yenilgilerini dış sahada alırken, bu süreçte Kocaelispor, Konyaspor ve Trabzonspor'a kaybetti.

Ligin en golcü ve en az gol yiyen takımı



Galatasaray, Süper Lig'de hem hücum hem de savunma istatistiklerinde zirvede yer alıyor. Sarı-kırmızılılar ligde çıktığı 29 karşılaşmada rakip fileleri 67 kez havalandırdı ve ligin en golcü takımı olarak yer alıyor. Aslan ayrıca 22 golle de en az gol yiyen takım konumunda bulunuyor.

15 farklı futbolcu gol attı

Galatasaray'da ligde 15 farklı futbolcu gol sevinci yaşadı. Sarı-kırmızılılarda Mauro Icardi 13, Victor Osimhen 12, Leroy Sane ve Barış Alper Yılmaz 7'şer, Gabriel Sara ve Yunus Akgün 5'er, Eren Elmalı 3, İlkay Gündoğan, Wifried Singo ve Lucas Torreira 2'şer, Mario Lemina, Sacha Boey, Davinson Sanchez, Roland Sallai, ve Renato Nhaga da 1'er gol attı. Ayrıca Fatih Karagümrük'ten Fatih Kurucuk, Kayserispor'dan Aaron Opoku, Eyüpspor'dan Jerome Onguene ve Göztepe'den de Allan, Galatasaray maçlarında kendi kalesine gol attı.

Osimhen'in görev alması bekleniyor

Galatasaray'da takımla çalışmalara başlayan Nijeryalı Victor Osimhen'in, Gençlerbirliği karşılaşmasında görev alması bekleniyor. Osimhen, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında deplasmandaki Liverpool maçında kolu kırıldığı için ameliyat edilmişti. Nijeryalı futbolcunun Gençlerbirliği maçında kolunda özel koruyucu aparat ile oynaması bekleniyor.

Eren Elmalı sarı kart sınırında

Galatasaray'da Gençlerbirliği maçı öncesinde bir futbolcu sarı kart sınırında yer alıyor. Sarı-kırmızılılarda Eren Elmalı, müsabakada sarı kart görmesi durumunda gelecek hafta RAMS Park'taki Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

Okan Buruk ile Volkan Demirel, 6. kez rakip

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Gençlerbirliği Teknik Direktörü Volkan Demirel, bugüne kadar 5 kez rakip oldu. Bu maçlarda Buruk, sarı-kırmızılıları çalıştırırken, Demirel ise Hatayspor, Bodrum FK ve Gençlerbirliği'nin başındaydı. Oynanan 5 müsabakadan Okan Buruk'un takımları 4, Volkan Demirel'in ekipleri ise 1 kez sahadan 3 puanla ayrıldı.

Batuhan Kolak düdük çalacak

Gençlerbirliği ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşmayı hakem Batuhan Kolak yönetecek. Kolak'ın yardımcılıklarını Furkan Ürün ile Osman Gökhan Bilir yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ayberk Demirbaş olacak.

Fenerbahçe'nin konuğu Çaykur Rizespor

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında yarın Çaykur Rizespor'u ağırlayacak

16.04.2026 10:35:00
AA
Fenerbahçe'nin konuğu Çaykur Rizespor
Fenerbahçe'nin konuğu Çaykur Rizespor
Chobani Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.

Ligde son 3 maçını kazanan teknik direktör Domenico Tedesco yönetimindeki Fenerbahçe, haftaya 66 puanla 2. sırada girdi.

Zirvede yer alan Galatasaray'ın 2 puan gerisinde bulunan sarı-lacivertli ekip, yarın kazanması halinde maç fazlasıyla liderlik koltuğunu oturacak.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan müsabakayı Fenerbahçe 5-2'lik skorla kazanmıştı.

2 eksik

Fenerbahçe, karşılaşmaya 2 oyuncusundan yoksun çıkacak.

Sarı-lacivertlilerde sakatlığı bulunan Marco Asensio ile henüz hazır olmayan Edson Alvarez, maçta forma giyemeyecek.

Sakatlığını atlatan İsmail Yüksek'in ise maç kadrosunda olması bekleniyor.

Derbi öncesi 7 isim ceza sınırında

Fenerbahçe'de Çaykur Rizespor maçı öncesinde 7 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sarı-lacivertlilerde Nelson Semedo, Dorgeles Nene, Archie Brown, Anthony Musaba, Mert Müldür, Kerem Aktürkoğlu ve Matteo Guendouzi, kart görmeleri durumunda 31. haftadaki Galatasaray maçında forma giyemeyecek.

Adana'nın futbol takımları eski günlerini arıyor

Türk futbolunun köklü şehirlerinden Adana'nın iki önemli temsilcisi Adana Demirspor ve Adanaspor, son yıllarda yaşadığı sportif ve ekonomik sorunlar nedeniyle eski başarılı günlerini arıyor

16.04.2026 10:23:00
AA
Adana'nın futbol takımları eski günlerini arıyor
Adana'nın futbol takımları eski günlerini arıyor
Türk futbolunun köklü şehirlerinden Adana'nın iki önemli temsilcisi Adana Demirspor ve Adanaspor, son yıllarda yaşadığı sportif ve ekonomik sorunlar nedeniyle eski başarılı günlerini arıyor.

Süper Lig'den 2024-2025 sezonunda düşen Adana Demirspor, bu sezon mücadele ettiği Trendyol 1. Lig'de de tutunamadı ve bitime haftalar kala 2. Lig'e düşmekten kurtulamadı.

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Adanaspor ise son sıralarda kalarak 3. Lig'e düşen takımlar arasında yer aldı.

Adana Demirspor'a 63 puan silme cezası
Adana Demirspor, son olarak 2020-2021 sezonunda 1. Lig'i şampiyon tamamlayarak 26 yıl sonra Süper Lig'e yükselme başarısı gösterdi.

Akdeniz ekibi, Süper Lig'deki ilk sezonunda oynadığı güzel oyun ve başarısıyla dikkati çekse de sezonu 9. sırada tamamladı.

Daha sonra 2022-2023 sezonunu 69 puanla 4'üncü bitiren mavi-lacivertli ekip, bir sonraki sezon tarihinde ilk kez katılma başarısı gösterdiği Avrupa Konferans Ligi elemelerinde Romanya ekibi CFR Cluj ile Hırvat temsilcisi Osijek'i saf dışı bıraktı ancak Belçika temsilcisi Genk'e elendi.

Avrupa Konferans Ligi maçları sonrası toparlanamayan Adana Demirspor, 2023-2024 sezonunu 44 puanla 12'nci, 2024-2025'i de 2 puanla 19'uncu sırada tamamladı ve Süper Lig'e veda etti.

Bu sezon Trendyol 1. Lig'de çıktığı 35 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 31 mağlubiyet yaşayan mavi-lacivertliler, FIFA'nın 63 puan silme cezası nedeniyle -57 puanla son sıraya "demir" attı.

Şimşekler Grubu Taraftar Derneği Başkanı Ertan Zeybek, bu sezon da ligden düşmesi kesinleşen Adana Demirspor'un hisselerini eski başkan Ali Sancak'tan devraldı ve kulübün finansal olarak ayağa kaldırılarak borçlarının kapatılması için projeler hayata geçirdi.

Adanaspor'un istikrarsız performansı

Adanaspor da son olarak 1. Lig'de 2015-2016 sezonunu şampiyon tamamlayarak 9 yıl sonra Süper Lig'e yükseldi.

Burada başarılı olamayan Akdeniz ekibi, 2016-2017 sezonunu topladığı 25 puanla 18'inci sırada bitirdi ve yeniden alt lige düştü.

Turuncu-beyazlı ekip, 8 sezon mücadele ettiği 1. Lig'de de istikrarsız bir performans sergiledi.

Sık sık teknik direktör değişiklikleri yapan ancak istikrarı sağlayamayan Adanaspor, 2024-2025 sezonunu 19'uncu sırada bitirerek 2. Lig'e düştü.

Adanaspor, bu sezon 2. Lig'de de istediği sonuçları alamadı ve 2. Lig Kırmızı Grup'ta son sıralardan kurtulamadı.

Ligde 32 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 28 mağlubiyet yaşayan turuncu-beyazlılar, FIFA'nın 9 puan silme cezası nedeniyle 1 puanla 17'nci sırada yer aldı.

Kentte geniş taraftar kitlesin bulunan iki kulübün, altyapı yatırımları, mali disiplin ve uzun vadeli sportif planlamayla eski başarılı günlerine dönmesi bekleniyor.

Atletizmde bir ilk: 4 kız kardeş kürsüye çıktı

Şanlıurfa Harran Gazlıkuyu Ortaokulu kız atletizm takımı Şanlıurfa'da gerçekleşen 2 kilometre kros yarışmasında takım olarak birinciliği kazandı. Şampiyonada atletizm tarihine geçecek bir olay da yaşandı. Bireysel olarak yarışmada ilk 4 sırayı 4 kardeş aldı ve kürsüye birlikte çıktı

15.04.2026 17:34:00
İhlas Haber Ajansı
Atletizmde bir ilk: 4 kız kardeş kürsüye çıktı
Atletizmde bir ilk: 4 kız kardeş kürsüye çıktı
Şanlıurfa Harran Gazlıkuyu Ortaokulu kız atletizm takımı Şanlıurfa'da gerçekleşen 2 kilometre kros yarışmasında takım olarak birinciliği kazandı. Şampiyonada atletizm tarihine geçecek bir olay da yaşandı. Bireysel olarak yarışmada ilk 4 sırayı 4 kardeş aldı ve kürsüye birlikte çıktı.
Atletizm krosta büyük başarıya imza atan 4 kardeş, Adalet-Zeynep-Gülcan ve Ceylan Ergin, 10 Ocak 2025 tarihinde Diyarbakır'da yapılan bölge mahalli Kros Şampiyonası'nda da Şanlıurfa atletizm takımı öğrencileri hem bireyselde hem de takım olarak rekor puanla 12 takım arasında şampiyon olmuştu.
Şanlıurfa Harran Gazlıkuyu Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmenleri Yahya Şahin ve Duran Erciş, öğrencilerinin gelecek vadeden sporcular olduğunu vurguladı. Öğrencilerin antrenörlüklerini de yapan beden eğitimi öğretmenleri şunları söyledi:
"2025-2026 Eğitim - Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Atletizm Kros Yıldızlar Türkiye Birinciliği müsabakaları 17-18 Şubat 2026 tarihlerinde Aydın Kuşadası'nda gerçekleşti. Burada da öğrencilerimiz çok başarılı oldu. 19 takım, 120 öğrencinin katıldığı Yıldız Kızlar kros Türkiye Birinciliği müsabakalarında Türkiye birincisi olarak ilimizi gururlandırdı. Beklentilerimizin daha yüksek olmasını sağladı."
Başarılı 4 kız kardeş ayrıca futsalda da aynı hedeflerine ulaşmak için çalışmalarına devam ediyor.İHA

Göztepe büyük düşüş, 2 aydır evinde kazanamıyor

Göztepe, Trendyol Süper Lig'de evinde oynadığı son 5 maçta galip gelemedi ve 2 aydır taraftarı önünde 3 puan sevinci yaşayamadı

15.04.2026 12:35:00
İhlas Haber Ajansı
Göztepe büyük düşüş, 2 aydır evinde kazanamıyor
Göztepe büyük düşüş, 2 aydır evinde kazanamıyor
Göztepe, Trendyol Süper Lig'de evinde oynadığı son 5 maçta galip gelemedi ve 2 aydır taraftarı önünde 3 puan sevinci yaşayamadı.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de düşüş sürüyor. Sezona etkileyici bir başlangıç yaparak hem aldığı sonuçlar hem de sergilediği futbolla dikkat çeken İzmir temsilcisi, son haftalarda ise beklentilerin gerisinde kaldı. Bu süreçte üst üste puan kayıpları yaşayan sarı-kırmızılılar, sezon başında hedeflediği Avrupa potasından uzaklaşarak puan tablosunda 6. sıraya kadar geriledi.



Göz-Göz, iki hafta önce deplasmanda Gençlerbirliği'ni mağlup ederek galibiyet hasretine son verse de iç sahadaki kötü gidişatını durduramadı. Son olarak Gürsel Aksel Stadyumu'nda Kasımpaşa ile 3-3 berabere kalan İzmir ekibi, taraftarı önünde yine 3 puana ulaşamadı. Bu sonuçla birlikte iç sahadaki kazanamama serisini 5 maça çıkaran Göztepe, 2 aydır evinde galibiyet sevinci yaşayamadı.

Son 5 iç saha maçında bir kez sahadan mağlubiyetle ayrılan sarı-kırmızılılar; Kayserispor, Eyüpspor, Alanyaspor ve Kasımpaşa ile berabere kalırken, tek yenilgisini ise Galatasaray karşısında aldı.

Bu maçlarda 6 gol attı, 8 gol yedi



İç sahadaki düşüşün başladığı Kayserispor ve Eyüpspor karşılaşmalarında golsüz berabere kalarak kalesini gole kapatan Göztepe, ardından evinde Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Üst üste üç maçtan beraberlikle ayrılan sarı-kırmızılılar, bu serinin ardından iç sahadaki ilk yenilgisini Galatasaray'a 3-1'lik skorla aldı.
İzmir ekibi, geçtiğimiz hafta sonu Gürsel Aksel Stadyumu'nda Kasımpaşa ile 3-3 berabere kalarak galibiyet hasretini sürdürürken, bu süreçte 6 gol atıp kalesinde 8 gol gördü.

İç sahada 2 maç var

Göztepe, sezonun kalan bölümünde evinde 2 maça çıkacak. İzmir temsilcisi, 25 Nisan Cumartesi günü Antalyaspor'u ağırlayacak, son iç saha karşılaşmasında ise Gaziantep FK'yı konuk edecek.

Sarı-kırmızılılar, özellikle bu iki mücadeleyi kazanarak hem Avrupa hedefi yolunda hata yapmak istemiyor hem de sezonun son bölümünde taraftarını sevindirip iç sahadaki kötü gidişatı tersine çevirmeyi amaçlıyor.

Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli olacak

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki üç numaralı organizasyonunda yarı finale çıkan ekipler belli olacak

15.04.2026 12:17:00
AA
Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli olacak
Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli olacak
Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki üç numaralı organizasyonunda yarı finale çıkan ekipler belli olacak.

Teknik direktörlüğünü Arda Turan'ın yaptığı Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ilk maçta 3-0 yendiği Hollanda'nın AZ Alkmaar takımı ile deplasmanda karşılaşacak.

Yarın oynanacak çeyrek final rövanş maçlarının (TSİ) programı şöyle:

19.45 AZ Alkmaar (Hollanda)-Shakhtar Donetsk (Ukrayna) (0-3)

22.00 AEK (Yunanistan)-Rayo Vallecano (İspanya) (0-3)

22.00 Fiorentina (İtalya)-Crystal Palace (İngiltere) (0-3)

22.00 Strasbourg (Fransa)-Mainz (Almanya) (0-2)
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.