logo
23 TEMMUZ 2025

'Fener puan kaybeder'

28.04.2006 00:00:00
Galatasaray Teknik Direktörü Gerets, sezon sonunda mutlu sona ulaşacaklarından emin olduklarını söyleyerek, "Fenerbahçe Trabzon'da puan bırakır" dedi. Gerets, Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, maç sonrasında başta Adnan Polat olmak üzere yönetim kurulundan büyük destek gördüklerini ifade ederek, "Öncelikle teknik heyet olarak tüm taraftarlarımızdan futbolcular namına son hafta oynadığımız maçtan dolayı özür diliyoruz. Ligde uzun süre sonra bir maçı kaybettik, oyunumuz da o kadar iyi değildi. Ancak, bu yarışı sonuna kadar sürdüreceğiz ve mutlu sona ulaşacağımızdan da eminiz'' dedi. Gerets, yönetimin hem kendilerine, hem de futbolculara moral verdiğini dile getirirken, şampiyonluk yolunda inançlı bir şekilde yola devam etmeleri gerektiğini kaydetti.Tarihin en mükemmel sezonunu yaşıyoruzBugüne kadar tek kelime ile mükemmel bir performans gösterdiklerini iddia eden Belçikalı teknik adam, "Tarihin en mükemmel sezonunu mükemmel bir yerde sonuçlandırmak istiyoruz'' ifadesini kullandı. Gerets, elde edilen bu neticeler için "Mükemmel'' kelimesini kullanırken, "Son 3 maçta eğer bunun devamı gelmezse, çok yazık olur. Biz bunun olacağına inanmıyoruz, bu tarihin en mükemmel sezonunu mükemmel bir yerde sonuçlandırmak istiyoruz'' diye konuştu.Günümüzde değildikFenerbahçe maçında alınan yenilginin nedenleri konusunda da açıklama yapan Gerets, mağlubiyetin asıl nedeninin oyuncuların o gün iyi performans göstermemesi olduğunu söyledi. Belçikalı teknik adam, taktik hatalar yaptığını kabul etmezken, şöyle devam etti: "Fenerbahçe ile oynadığımız maçları iyi analiz etmek lazım, sadece son maçta rakibimiz bizden daha iyiydi. Diğer 3 maçta biz daha iyi futbol oynadık ama futbolun cilvesi budur. Kendi sahamızda yenildiğimiz maçta daha fazla pozisyonumuz vardı. Oradaki kupa maçında en iyi maçımızı oynadık. Son maçta ana düşüncemiz orta sahanın ortasını sağlam tutmaktı. Cihan ve Saidou'yu orada oynattık. Bu olay bizim istediğimiz gibi gelişmeyince, Uğur'u çıkartarak Iliç'i oyuna aldık. Kimse performansını göstermeyince taktik değişiklik de faydalı olmayacaktı. Kısacası günümüzde değildik.''Fenerbahçe puan kaybedebilirErik Gerets, Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçında puan kaybedebileceğini söyledi. Rakiplerinin, burada puan kaybetmese bile başka karşılaşmalarda puan kaybedebileceğini dile getiren Gerets, "Biz oraya bakmadan, tüm maçlarımızı kazanarak yolumuza devam ederek mutlu sona ulaşacağımızdan eminiz'' dedi. Gerets, bu sezon yaşanan bazı uzun dönem sakatlıklardan da şikayet ederken, "Rakibimizde bu olmadı, onlar daha şanslıydı. Ama halen şansımız aynı puanla devam ediyor. Sakatların yerine kim oynadıysa varını yoğunu ortaya koyarak bizi bugüne getirdi. Bundan sonra da bu devam edecektir'' diyerek sözlerini tamamladı.

Guily G.Saray ile flörtte Barcelona'nın başarılı forvet oyuncusu Ludovic Guily, Galatasaray'dan transfer teklifi aldığını birkez daha doğrulayarak, futbol hayatına Türkiye'de devam etmek istediğini açıkladı. Fransız futbolcu Guily, İspanya'da yayınlanan Sport gazetesine yaptığı açıklamada, sezon sonunda Barcelona'yı büyük ihtimalle bırakacağını, tercihlerinden birinin ya Monaco, ya da Galatasaray olacağını belirtti. Barcelona'nın kendisine şu ana kadar sözleşme yenileme teklifi getirmediğini hatırlatan Guily, Avrupa'da Monaco ve Galatasaray olmak üzere iki kulüpten ciddi teklif aldığını ve bu tekliflerden birini değerlendirebileceğini kaydetti. Guily, henüz hiçbir kulübe 'Evet' cevabı vermediğine de dikkat çekerek, "Önce Barcelona'daki gelişmeleri izleyeceğim. Benimle devam etmek istemiyorlarsa, tekliflerden birini değerlendirebilirim. Bu ya Monaco, ya da Galatasaray olur" dedi.Hasan Şaş, Rusya yolcusuGalatasaray'ın ve milli takımın başarılı futbolcusu Hasan Şaş'ın transferi için Rusya'nın Dinamo Moskova takımı kararlı. Sezon sonunda Galatasaray ile sözleşmesi sona erecek olan Hasan Şaş'ın transferi için Dinamo Moskova takımı yöneticileri, Şaş'ın menajerleri Mehmet Soykök ile Erhan Çağlayan'ı Moskova'ya davet etti. Dinamo Moskova Kulübü yöneticileriyle yıldız futbolcunun transferini görüşmek üzere bu kulübün davetlisi olarak Moskova'ya giden Soykök ve Çağlayan'ın bugün Ankara'ya döneceği öğrenildi. Soykök ve Çağlayan daha önce yaptığı açıklamada, Fransa'nın Marsilya ve İtalya'nın Roma takımıyla birlikte Rusya'nın Dinamo Moskova kulübünün de Hasan Şaş'a resmen talip olduğunu açıklamıştı.

Galatasaray, Ankaraspor maçı hazırlıklarını sürdürdü Galatasaray, Ankaraspor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Erik Gerets yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı olarak yapılan antrenmana, sakatlıkları geçen Hakan, Tomas ve Cihan'ın da katıldıkları, Saidou'nun ise tedavisinin ardından, özel bir program dahilinde çalıştığı bildirildi. Bu arada, tedavisi süren Yalçın'ın, fizyoterapist eşliğinde sahada çalıştığı, Ümit'in ise havuz çalışmalarına başladığı açıklandı. Galatasaray, Ankaraspor maçı hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayarak, kampa girecek.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
Soykırımcı İsrail'in bakanı Katz'dan 'Gazze' açıklaması
"Savaş hedeflerine çok yaklaştık"
İsrail ordusu, Batı Şeria'da iki hastaneyi kuşattı
Nablus kentine baskın düzenlendi
Ateşkesi ihlal eden İsrail, baskı yapılan Lübnan!
Hizbullah'ın silah bırakması isteniyor
Memleket Partisi resmen kapatıldı
Karar oy çokluğuyla alındı
Fidan, El Salvadorlu mevkidaşı ile basın toplantısında konuştu
"İsrail, Suriye'yi bölmeyi amaçlamaktadır"
İslam devletleri, Gazze'yi ölüme terk etti
Açıklanan son can kaybı 59 bin 106
Finansal kesim dışındaki firmaların net döviz açığı arttı
Kısa vadeli yükümlülüklerin payı yüzde 38
Bedevi Araplar tahliye ediliyor
Süveyda İsrail işgaline hazır hale getirildi
İnsanlığın dip noktası
Gazze açlıktan ölüyor
Böyle giderse iflaslarda patlama yaşanacak!
Sanayide işler kesat mı kesat!
Bankalara sert eleştiri!
Tekstil ve hazır giyimde konkordato furyası
Gelecek ve DEVA eriyor
Altılı Masa hükümete çalışıyor
İşte nedeni?
Kartlı ödemeler Haziranda düştü
25 ülke İsrail'i Gazze'de ateşkese çağırdı
ABD büyükelçisi bu çağrıyı 'iğrenç' buldu
Gazze'de bir grup gazeteci açlık grevine başladı
"En küçük çocuk yemek yiyinceye kadar"
Soykırımcı İsrail'in bakanı Katz'dan 'Gazze' açıklaması
"Savaş hedeflerine çok yaklaştık"
İsrail ordusu, Batı Şeria'da iki hastaneyi kuşattı
Nablus kentine baskın düzenlendi
Ateşkesi ihlal eden İsrail, baskı yapılan Lübnan!
Hizbullah'ın silah bırakması isteniyor
Memleket Partisi resmen kapatıldı
Karar oy çokluğuyla alındı
Fidan, El Salvadorlu mevkidaşı ile basın toplantısında konuştu
"İsrail, Suriye'yi bölmeyi amaçlamaktadır"
İslam devletleri, Gazze'yi ölüme terk etti
Açıklanan son can kaybı 59 bin 106
Finansal kesim dışındaki firmaların net döviz açığı arttı
Kısa vadeli yükümlülüklerin payı yüzde 38
Bedevi Araplar tahliye ediliyor
Süveyda İsrail işgaline hazır hale getirildi
İnsanlığın dip noktası
Gazze açlıktan ölüyor
Böyle giderse iflaslarda patlama yaşanacak!
Sanayide işler kesat mı kesat!
Bankalara sert eleştiri!
Tekstil ve hazır giyimde konkordato furyası
Gelecek ve DEVA eriyor
Altılı Masa hükümete çalışıyor
İşte nedeni?
Kartlı ödemeler Haziranda düştü
25 ülke İsrail'i Gazze'de ateşkese çağırdı
ABD büyükelçisi bu çağrıyı 'iğrenç' buldu
Gazze'de bir grup gazeteci açlık grevine başladı
"En küçük çocuk yemek yiyinceye kadar"
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2025

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.