logo
18 MAYIS 2026

Fenerbahçe'den flaş transfer

Fenerbahçe Beko, Georgios Papagiannis'i kadrosuna kattı

15.07.2023 12:20:00
Anadolu Ajansı
Fenerbahçe'den flaş transfer
Fenerbahçe'den flaş transfer

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Yunan pivot Georgios Papagiannis ile anlaşmaya vardı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Yunanistan Milli Takımı'nın formasını da giyen 26 yaşındaki basketbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzalandığı belirtilerek, "Bu anlaşmanın Kulübümüze ve Georgios Papagiannis'e hayırlı olmasını diliyor, oyuncumuzun sarı-lacivertli forma altında zaferlerle dolu sezonlar yaşamasını temenni ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Basketbola Peristeri takımında başlayıp 2014'te Panathinaikos'a transfer olan 2,20 boyundaki Papagiannis, 2016 yılında ise NBA draftlarında 1. tur 13. sıradan Phoenix Suns tarafından seçildi. Yunanistan tarihinde NBA'e en üst sıradan seçilen isim olan oyuncu, daha sonra takas yoluyla Sacramento Kings'e gitti. Sacramento Kings'in ardından Portland Trail Blazers formasını giyen Papagiannis daha sonra tekrar Panathinaikos'a dönerek, 5 yıl boyunca yeşil-beyazlı ekip için mücadele etti. AA

Kasımpaşa, Galatasaray'ı yenerek Süper Lig'de kalmayı başardı

Trendyol Süper Lig'in 34. ve son haftasında Kasımpaşa, konuk ettiği Galatasaray'ı 1-0 yendi

17.05.2026 22:59:00
AA
Kasımpaşa, Galatasaray'ı yenerek Süper Lig'de kalmayı başardı
Kasımpaşa, Galatasaray'ı yenerek Süper Lig'de kalmayı başardı
Trendyol Süper Lig'in 34. ve son haftasında Kasımpaşa, konuk ettiği Galatasaray'ı 1-0 yendi.

5. dakikada soldan ceza sahasına giren Lang'ın yerden plase vuruşunda kaleci Ali Yanar yatarak uzak direk dibinde topu kornere çeldi.

6. dakikada Sane'nin sağdan kullandığı kornerde ön direkte yükselen Kaan Ayhan'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak az farkla üstten auta gitti.

27. dakikada Kasımpaşa öne geçti. Sol kanattaki Diabate'nin pasında savunma arkasına sarkan Benedyczak'ın ceza sahası sol çaprazından vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0.

38. dakikada Kaan Ayhan'ın ara pasında topla buluşan Sane'nin ceza sahası sağ çaprazından plase vuruşunda meşin yuvarlak, üst direğe çarpıp oyun alanına geri döndü.

Kasımpaşa, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarı



53. dakikada Eren Elmalı'nın pasında topla buluşan Lang'ın ceza sahası sol çaprazından vuruşunda kaleci Ali Yanar, meşin yuvarlağı çeldi.

60. dakikada Kerem Demirbay'ın ara pasında savunma arkasına sarkan Benedyczak, kaleci Batuhan Şen ile karşı karşıya kaldıktan sonra vuruşunu yaptı. Batuhan, bu pozisyonda meşin yuvarlağı kornere çeldi.

61. dakikada Kamil Ahmet Çörekçi'nin uzun pasında savunma arkasına sarkan Diabate, kaleciyle karşı karşıya kaldıktan sonra ceza sahası sol çaprazından aşırtma vuruşunu yaptı. Meşin yuvarlak, az farkla üstten auta çıktı.

80. dakikada Jakobs'un sol kanattan ortasında penaltı noktası civarında yükselen Singo'nun kafa vuruşunda top, üst direğe çarptıktan sonra kaleci Ali Yanar'ın sırtına çarparak kornere gitti.

88. dakikada Ben Ouanes'in pasında topla buluşan Benedyczak'ın ceza yayından yaptığı vuruşta meşin yuvarlak, üst direğe çarpıp oyun alanına geri döndü.

Kasımpaşa, maçı 1-0 kazandı.

Galibiyet yetmedi

Trendyol Süper Lig’de 2025-2026 sezonunun son haftasında nefes kesen kümede kalma mücadelesinin ardından, lige veda eden son takım Antalyaspor oldu

17.05.2026 22:17:00
Haber Merkezi
Galibiyet yetmedi
Galibiyet yetmedi
Trendyol Süper Lig'de 2025-2026 sezonunun son haftasında nefes kesen kümede kalma mücadelesinin ardından, lige veda eden son takım Antalyaspor oldu. Kırmızı-beyazlı ekip, son maçında galip gelmesine rağmen rakiplerinin puan kazanmasıyla alt lige düşmekten kurtulamadı.

Galibiyet yetmedi



Kritik haftada kendi sahasında Kocaelispor'u ağırlayan Antalyaspor, sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Ancak bu 3 puan, Akdeniz ekibini ligde tutmaya yetmedi. Rakiplerinin aldığı sonuçların ardından puan cetvelinin alt basamağında kalan kırmızı-beyazlılar, büyük bir hüzün yaşadı.

Rakipler Hata Yapmadı



Küme düşme hattındaki diğer takımların son hafta aldığı sonuçlar Antalyaspor'un kaderini belirledi:

Kasımpaşa, şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ı 1-0 mağlup ederek yerini korudu.

Gençlerbirliği, deplasmanda Trabzonspor'u 3-0 gibi net bir skorla geçerek ligde kaldı.

Eyüpspor da topladığı puanlarla lige tutunmayı başardı.

Puan Durumu ve Düşen Diğer Takımlar

Sezonun tamamlanmasıyla birlikte düşme hattındaki puan sıralaması şu şekilde oluştu:

Kasımpaşa: 35 Puan
Gençlerbirliği: 34 Puan
Eyüpspor: 33 Puan
Antalyaspor: 32 Puan

Daha önce küme düşmesi kesinleşen Kayserispor ve Fatih Karagümrük'ün ardından, 32 puanla lige veda eden 3. ve son takım Antalyaspor oldu. Kırmızı-beyazlı ekip önümüzdeki sezon Trendyol 1. Lig'de yeniden Süper Lig'e dönmek için mücadele edecek.

Sergen Yalçın'ın istediği transferlere veto

Sergen Yalçın'ın koltuğunun sallandığı ortamda Beşiktaş kulisleri "Almanya’dan gelen raporla" sarsılıyor

17.05.2026 15:29:00
Haber Merkezi
Sergen Yalçın'ın istediği transferlere veto
Sergen Yalçın'ın istediği transferlere veto
Sergen Yalçın'ın koltuğunun sallandığı ortamda Beşiktaş kulisleri "Almanya'dan gelen raporla" sarsılıyor.

Sürpriz bir hamleyle İstanbul'a gelerek Başkan Serdal Adalı ile masaya oturan kadro planlamacısı Eduard Graf'ın, Ocak ayında Sergen Yalçın'ın transfer listesine dair "bu isimleri sakın kadroya katma" diyerek tarihi bir uyarıda bulunduğu iddia edildi.







Beşiktaş camiasında Konyaspor mağlubiyetinin artçı sarsıntıları devam ediyor. Kulüp koridorlarından sızan "Eduard Graf" gündemi ise çok can acıtıcı.

Almanya'dan sürpriz bir şekilde İstanbul'a gelen kadro planlamacısı Graf'ın, Başkan Serdal Adalı ile gerçekleştirdiği görüşmeyle ilgili bazı detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı.







TEKNİK DİREKTÖR LİSTESİ VERDİ

İlk etapta görüşmenin ana gündem maddesini kapsamlı transfer ve teknik analiz raporu oluşturduğuydu ancak iddialara göre Graf, bu görüşmede Sergen Yalçın'ın yerine yeni teknik direktör adaylarını da bizzat Başkan Serdal Adalı'ya sundu.







BAŞKAN, GRAF'I CİDDİYE ALIYOR

Başkan Adalı'nın Graf'ı ciddiye almasının ve kendisinden transfer raporu istemesinin ve teknik direktör adayları hakkında bilgi almasının arkasında ise Alman kadro planlamacısının Ocak ayında sunduğu rapor olduğu iddia ediliyor. İddiaya göre Graf, Ocak ayında Sergen Yalçın tarafından yapılan/istenen transferler konusunda çok sert ifadelerin olduğu bir raporu Başkan Adalı'ya sundu.







İŞTE GRAF'IN RAPORUNUN SATIR BAŞLARI

- Agbadou: 28 yaşında. Çok yüksek bir maliyet. Beşiktaş yüksek ihtimalle son takımı olacak. Bir de Premier Lig'den düşmesi kesin olan takımın lider ya da as stoperi de değil.

- Gyu-Oh: Stuttgart yaz transfer döneminde geçmiş sakatlığı yüzünden vazgeçti. Bendesliga takımı riski almadı.

- Murillo: Hocası De Zerbi (Marsilya) kendisini soyunma odasında eleştirdiği için kavga çıkardı. Kadro dışı bırakıldı. Sorunlu bir karakter.

- Olaitan: Göztepe'de hiç 90 dakika (18 maçta) oynayamadı. 2 golünü de düşmesi garanti olan Karagümrük'e attı.

- Devis: 260 gündür resmi maça çıkmayan bir kaleci.

- Asllani: Inter'de Hakan Çalhanoğlu'nun varisiydi. Ancak çok yumuşak kaldığı için vazgeçildi.







RADİKAL BİR KARAR ÇIKABİLİR

Eduard Graf'ın sunduğu dosyada sadece isimlerin değil, kulübün mali ve sportif yapısını sarsacak inanılmaz iddiaların da yer aldığı belirtiliyor. Her ne kadar Sergen Yalçın kalacak gibi görünse de Serdal Adalı'nın, Graf'ın sunduğu teknik direktör adayları ve transfer eleştirileri doğrultusunda radikal kararlar alabileceği konuşuluyor.

Fenerbahçe'de tarihte olmamış seçmen tercihi

Fenerbahçe’de 6-7 Haziran’daki seçim öncesi kulisler eşi benzeri görülmemiş bir iddiayla çalkalanıyor

17.05.2026 15:14:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe'de tarihte olmamış seçmen tercihi
Fenerbahçe'de tarihte olmamış seçmen tercihi
Fenerbahçe'de 6-7 Haziran'daki seçim öncesi kulisler eşi benzeri görülmemiş bir iddiayla çalkalanıyor.

Ali Koç'un tarafsızlık ilan etmesiyle birlikte, mevcut aday profillerine mesafeli duran binlerce kongre üyesinin sandıkta "beyaz oy" kullanarak tarihi bir protestoya imza atmaya hazırlandığı konuşuluyor. Sandıktan çıkacak "beyaz oy rekorunun" yeni seçilecek başkanın meşruiyetini bile tartışmaya açabilir.







Fenerbahçe'de camiası 6-7 Haziran tarihinde yapılacak Olağanüstü Seçimli Genel Kurul öncesi tansiyon bir türlü beklenen seviyeye inmiyor. Her ne kadar sosyal medya merkezli olarak uçuk transfer iddiaları, zengin yönetici adayları isimleri ortaya atılsa da camiada bir "bıkkınlık" hali hakim.






BAŞARISIZLIK EN BÜYÜK ETKEN

13 yıldır gelmeyen şampiyonluk, 18 yıldır Şampiyonlar Ligi'nin uzağında kalınması gibi gerçekler alt alta eklendiğinde Fenerbahçe'de "oy atmaya gidip de boşa mı vakit kaybedeyim" havası var. Bir de üstüne "ne olacak ki, seneye gene seçim var" gerçeği de net şekilde masaya konulunca kulislerde "Beyaz Oy Rekoru" iddiası konuşulmaya başlandı.







GEÇERSİZ VE TEPKİ OYU

44 bin 741 kongre üyesinin oy kullanma hakkına sahip olduğu 6-7 Haziran seçimi tarihin en ilginç oylamalarından birine sahne olabilir. Sandıktan çıkacak "beyaz oy" (geçersiz/tepki oyu) sayısının, adaylardan birinin oy sayısını zorlayabileceği hatta tarihi bir rekor kırabileceği bile iddia ediliyor.







ALİ KOÇ'UN KARARI ETKİLİ

Gelen bilgilere göre Ali Koç'un aday olmayacağını açıklamasının ardından "kimseyi desteklemiyorum, sadece oy kullanmaya geleceğim" çıkışı yaptığı iddiaları, geniş bir seçmen kitlesini "kararsızlar" safına itti. Koç'un tabanındaki üyelerin, ne Aziz Yıldırım ne de Hakan Safi'ye oy vermek istemediği, bu isimlerin sandığa gidip "protesto" amaçlı beyaz oy kullanabileceği belirtiliyor.







NE YILDIRIM NE DE SAFİ

Eski başkan Aziz Yıldırım'ın "Bizim Fenerbahçemiz" sloganıyla yeniden sahaya çıkması ve Hakan Safi'nin "Yüzde yüz adayım, kimse için çekilmem" diyerek girdiği yarışta, her iki ismin de camianın belirli kesimlerinden sert muhalefet aldığı görülüyor.







NORMALDE BİNİN ALTINDA KALIR

Fenerbahçe seçim tarihinde beyaz (geçersiz) oylar genellikle 500-1000 bandını geçmezken, 2026 seçimi için bu rakamın 3-4 bin barajını zorlayabileceği konuşuluyor. 2024 seçiminde geçersiz oy sayısı sadece 602'ydi. Beyaz oylar adaylardan birinin aldığı oya yaklaşırsa, bu durum yeni yönetimin "meşruiyet" tartışmalarıyla göreve başlamasına bile neden olabileceği iddia ediliyor.

Beşiktaş'ın İspanya turundan Yunan yıldız çıktı

Beşiktaş’ta rota Madrid, hedef Yunan yıldızlar! Başkan Serdal Adalı’nın bizzat yürüttüğü gizli zirvelerde Benfica’nın gol makinesi Pavlidis ve Sevilla'da kiralık oynayan tecrübeli eldiven Vlachodimos için düğmeye basıldı

17.05.2026 12:51:00
Haber Merkezi
Beşiktaş'ın İspanya turundan Yunan yıldız çıktı
Beşiktaş'ın İspanya turundan Yunan yıldız çıktı
Beşiktaş'ta rota Madrid, hedef Yunan yıldızlar! Başkan Serdal Adalı'nın bizzat yürüttüğü gizli zirvelerde Benfica'nın gol makinesi Pavlidis ve Sevilla'da kiralık oynayan tecrübeli eldiven Vlachodimos için düğmeye basıldı. Menajerlerinin "neden olmasın" demesiyle Beşiktaş iki Yunan isme "Kalos Orises!-Hoşgeldiniz" demek için ilk aşamayı atlattı.






Beşiktaş'ta Başkan Serdal Adalı yeni sezonun transferlerinde hata yapmamak için tüm sorumluluğu üstüne aldı. Kaptan Orkun Kökçü'nün de dahil olduğu transfer harekatında rota Madrid'e kırıldı. Adalı, Benfica'nın gol makinesi Vangelis Pavlidis ve Newcastle'ın malı olan ancak Sevilla'da oynayan kaleci Odysseas Vlachodimos ile Yunan rüzgarı estirmek için gaza bastı.






RUI COSTA'DAN FIFA İZNİ ALINDI

Geçtiğimiz hafta Madrid, Beşiktaş'ın transfer geleceğinin şekillendiği gizli iki zirveye ev sahipliği yaptı. Orkun Kökçü'nün babası ve menajeri Halis Kökçü önce Benfica Başkanı Rui Costa ile Serdal Adalı'yı buluşturdu. Adalı, Yunan golcüye talip olduklarını iletti. Rui Costa'dan, Pavlidis ile görüşmek için FIFA iznini aldı.






CANALES'LE İLK GÖRÜŞME

Bu buluşmadan sonra Pavlidis'in menajeri Arturo Canales, Halis Kökçü ve başkan Serdal Adalı ilk resmi görüşmeyi gerçekleştirdi. Başkan Adalı'nın transfer stratejisi net; Pavlidis "evet" dediği an, kulüpler (Beşiktaş-Benfica) arasındaki pazarlıklar başlayacak. İlk plan 20 milyon Euro garanti ücret ve performans bonuslarıyla desteklenen dev bir paket olacak.






KALEYE DE YUNAN İSİM

Transferde Yunan operasyonu sadece Pavlidis'le sınırlı kalmadı. Sergen Yalçın'ın "savunmayı organize edecek, imkansızları değil yenmeyecek golleri çıkaracak ve ayaklarına hakim" bir kaleci profiline en uygun isim Odysseas Vlachodimos için de Madrid'de bir görüşme yapıldı.

Sevilla'da kiralık oynayan Yunan kalecinin menajeri Koukoutrigas, Başkan Adalı ve Halis Kökçü'ye, "Newcastle'ı ikna ederseniz neden olmasın" mesajı verdi.

İstifa etti, Fenerbahçe'ye geliyor

Fenerbahçe’deki tarihi başkanlık seçimi öncesi kulisler yanıyor. Başkan adayı Hakan Safi’nin Milano’da dünya efsanesi Paolo Maldini ile yaptığı gizli zirve ve masaya koyduğu 'Futbol Anayasası' sadece kulübün değil Türk futbolunun tarihini değiştirebilir

17.05.2026 12:48:00
Haber Merkezi
İstifa etti, Fenerbahçe'ye geliyor
İstifa etti, Fenerbahçe'ye geliyor
Fenerbahçe'deki tarihi başkanlık seçimi öncesi kulisler yanıyor. Başkan adayı Hakan Safi'nin Milano'da dünya efsanesi Paolo Maldini ile yaptığı gizli zirve ve masaya koyduğu 'Futbol Anayasası' sadece kulübün değil Türk futbolunun tarihini değiştirebilir. Maldini ile el sıkışan Safi'nin dev projesiyle alakalı olduğu iddia edilen bir istifa geldi. Maldi'nin "prensi" Stefano Pioli, Fiorentina'daki görevini bıraktı. Fenerbahçe için istifa ettiği iddia edildi. Üstüne bir de gelirse ekibinde Simon Kjaer de yer alacağı konuşulmaya başlandı.






Fenerbahçe'de haziran ayındaki seçim öncesi geri sayım sürerken adaylardan Hakan Safi'yi Aziz Yıldırım'ın karşısına "çok daha" ciddi bir rakip olarak öne çıkaracak hamleler gelmeye başladı. Başkan adayı Safi, Milano'da dünya futbolunun efsane ismi Paolo Maldini ile masaya oturdu. Bu görüşme sadece Fenerbahçe için "futbol aklı" tercihi olmakla kalmayacak, Türk futbolunun çehresini de değiştirecek tarihi bir "futbol anayasası" olarak öne çıktı.






MALDINI, PIOLI'Yİ İSTİYOR

Maldini'nin bu tarihi teklife sıcak baktığı ve projeyi kabul etmesi halinde İstanbul'a yalnız gelmeyeceği iddialar arasında. AC Milan'ı 11 yıl sonra küllerinden doğurarak adım adım şampiyonluğa taşıyan projenin mimarı olan Maldini, San Siro'da omuz omuza çalıştığı, yönetim krizlerinde arkasında durduğu en yakın dostu Stefano Pioli'yi Fenerbahçe'nin başına getirme fikrini Safi'ye kabul ettirdi.






FENERBAHÇE İÇİN İSTİFA ETTİ

Milano'daki tarihi Safi-Maldini zirvesinin ardından İtalya'da yer yerinden oynadı. Fiorentina'yı çalıştıran tecrübeli teknik adam Stefano Pioli, bu görüşmenin hemen ardından görevinden sürpriz bir şekilde istifa etti. Pioli'nin şok ayrılığının arkasında, Maldini ile birlikte Hakan Safi'nin Fenerbahçe projesinde yer alma kararı olduğu yüksek sesle konuşulmaya başlandı.






EKİP DE KJAER DE OLACAK

Safi ve Maldini'nin kuracağı ortak futbol aklının saha içi ayağında tanıdık bir isim de yer alacak. Fenerbahçe formasıyla taraftarın sevgilisi olan Simon Kjaer, Pioli'nin ekibine girecek. Danimarkalı stoper zamanında Aziz Yıldırım tarafından Fenerbahçe'ye transfer edilmişti.

Kjaer, hem Pioli'nin şampiyonluk kültürünü hem de Kadıköy'ün dinamiklerini bilen isim olarak Safi başkanlığında çok önemli bir görev üstlenebilir.

Beşiktaş'ın yeni hocası belli

Beşiktaş’ta gözler Başkan Serdal Adalı ile Sergen Yalçın arasında yarın gerçekleşecek dev zirveye çevrildi. Perde arkasında da hareketli saatleri yaşanıyor

17.05.2026 12:39:00
Haber Merkezi
Beşiktaş'ın yeni hocası belli
Beşiktaş'ın yeni hocası belli
Beşiktaş'ta gözler Başkan Serdal Adalı ile Sergen Yalçın arasında yarın gerçekleşecek dev zirveye çevrildi. Perde arkasında da hareketli saatleri yaşanıyor. Olası bir ayrılık durumunda Eduard Graf'ın sunduğu listenin ilk sırasındaki Dino Toppmöller, Başkan Serdal Adalı'dan tam not aldı. Etik değerler gereği henüz resmi bir kontrat teklif edilmese de Graf'ın yaptığı gizli görüşmeden Alman teknik adamın "Beşiktaş'ın projesine hazırım" yanıtını verdiği belirtiliyor.






Beşiktaş'ta teknik direktör bilmecesi yarın netleşecek. Siyah-beyazlı camiada tüm gözler, Başkan Serdal Adalı'nın yarın Sergen Yalçın ile gerçekleştireceği kritik görüşmeye çevrildi. Gelecek sezonun planlamasının masaya yatırılacağı bu zirveden bir "ayrılık" kararı çıkması halinde, Beşiktaş'ın yeni hocasının kim olacağı da büyük ölçüde netleşti.






GÖRÜNMEZ FUTBOL DİREKTÖRÜ

Beşiktaş'ın "görünmez" Futbol Direktörü Eduard Graf, bir süredir yürüttüğü teknik direktör çalışmalarının ardından hazırladığı kısa listeyi yönetime sunmuştu. Frankfurt'tan ayrılan Dino Toppmöller, bu listenin en güçlü adayı olarak öne çıkıyordu. Alınan bilgilere göre, Alman futbol ekolüne ve modern yapılanmaya sıcak bakan Başkan Serdal Adalı, Graf'ın getirdiği Toppmöller ismine tamamen ikna olmuş durumda ve bu profile oldukça sıcak bakıyor.






GRAF PROJELERDEN BAHSETTİ

Yarın yapılacak Sergen Yalçın zirvesi öncesinde etik değerleri korumak adına Toppmöller ile henüz kulüp düzeyinde resmi bir görüşme gerçekleştirilmedi. Ancak perde arkasında hareketli saatler yaşandı. Graf'ın, Alman teknik adamla gayriresmi bir sohbet gerçekleştirerek Beşiktaş'ın vizyonunu, yeni yapılanmasını ve kulübün projelerini aktardığı öğrenildi.






BUGÜN BİR AYRILIK OLABİLİR

Graf'ın bu hamlesine Toppmöller'den "olumlu cevap" geldiği ve başarılı çalıştırıcının Beşiktaş projesine son derece sıcak yaklaştığı belirtildi.

Beşiktaş yönetimi, Sergen Yalçın ile yarın yapılacak toplantının ardından yol haritasını kesinleştirecek. Eğer masadan ayrılık kararı çıkarsa, Volker Struth'un menajerliğini yaptığı Dino Toppmöller için resmi transfer operasyonuna vakit kaybetmeden start verilecek.

Icardi ne istiyor, Galatasaray ne veriyor?

Galatasaray’da Mauro Icardi bilmecesi çözülmeyi bekliyor. Menajeri Elio Pino’nun İstanbul’daki gizli Fenerbahçe flörtü ve "Pazartesi yine geleceğim" sözlerinin perde arkası aralandı

17.05.2026 12:30:00
Haber Merkezi
Icardi ne istiyor, Galatasaray ne veriyor?
Icardi ne istiyor, Galatasaray ne veriyor?
Galatasaray'da Mauro Icardi bilmecesi kördüğüme dönüyor. Menajeri Elio Pino'nun İstanbul'daki gizli Fenerbahçe flörtü ve "Pazartesi yine geleceğim" sözlerinin perde arkası aralandı. Teknik direktör Okan Buruk'un yıldız golcünün "dokunulmazlık ve ilk 11" talebine rest çekmesi ayrılık çanlarını hızlandırdı. Yönetimin maaş indirimi ve kulübe şartı sunduğu Arjantinli süper star, ya katı rekabeti kabul edecek ya da sarı-kırmızılılara veda edecek!






Galatasaray'da Mauro Icardi bilmecesi çözülmeyi bekliyor. Sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisinin menajeri Elio Pino'nun İstanbul'daki gizli temasları ve teknik direktör Okan Buruk'un katı duruşu, ayrılık çanlarının çalmasına neden olmuş gibi duruyor. Salı akşamı sürpriz bir şekilde İstanbul'a gelen Pino, iddialara göre Fenerbahçe başkan adayı Hakan Safi ile bir araya geldi.






SOMUT RAKAM KONUŞULMADI

Gelen bilgilere göre masada somut bir rakam konuşulmadı. Safi'nin Pino'ya "İmza atmak için bizi bekleyin" mesajı açık kapı olarak yorumlandı. Ancak Pino'nun beklediği bu değildi. Normal şartlarda Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarına katılması beklenen Pino, bu kritik görüşmenin ardından İstanbul'dan ayrıldı.






Galatasaray muhabirlerine "Pazartesi günü geleceğim" diyerek hedef şaşırtmaya çalıştı. Sonuçsuz kalan Fenerbahçe flörtü yüzünden apar topar Milano'ya döndü. Pino cephesi her ne kadar bu görüşmeyi kesin bir dille yalanlasa da, kulislerde bu gizli zirvenin yankıları sürüyor.






İSEKLERİ BURUK'A UYMUYOR

İşin bir de teknik direktör boyutu var... Icardi'nin Galatasaray'daki kaderi, Okan Buruk ile yapacağı son yüz yüze görüşmenin ardından resmiyet kazanacak. Ancak başarılı çalıştırıcının, idari ve taktiksel nedenlerden dolayı yeni sezonda Icardi ile yola devam etmeye sıcak bakmadığı sızan bilgiler arasında. Transferde maddi konuları tamamen ikinci plana iten Icardi'nin öncekiği ilk 11'de oynamak. Düzenli olarak sahaya çıkmak.






DOKUNLMAZLIK TALEBİ VAR

Icardi'nin bu "dokunulmazlık" talebine Buruk'un olumlu yanıt verme ihtimali yok. Deneyimli teknik adam Osimhen'e bile ilk 11 garantisi veremediği ortamda Icardi'ye bu özerkliği sunmasına imkan ya da ihtimal verilmiyor.






Gelen bilgilere göre Galatasaray yönetimi Icardi'nin menajerine şartlarını sundu. Yıldız golcü, ilk 11 ısrarından vazgeçip formayı rekabetle almayı ve gerekirse kulübede beklemeyi kabul ederse takımda kalacak. Tabii bir de maaşında yapılacak büyük indirime onay verirse... Yoksa yolu açık.

Fenerbahçe, Tarık Çetin ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Fenerbahçe, kaleci Tarık Çetin ile 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

17.05.2026 00:10:00
AA
Fenerbahçe, Tarık Çetin ile 3 yıllık sözleşme imzaladı
Fenerbahçe, Tarık Çetin ile 3 yıllık sözleşme imzaladı
Fenerbahçe, kaleci Tarık Çetin ile 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre sezon başında transfer edilen 29 yaşındaki Tarık Çetin, düzenlenen törenle kendisini 3 yıl daha sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imzayı attı.

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Torunoğulları ile Fenerbahçe Futbol AŞ Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Topbaş ve Turgay Terzi de törende hazır bulundu.

Samsunspor, Göztepe karşısında 3 puanı 3 golle aldı

Trendyol Süper Lig'in 34'üncü ve son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe'yi 3-0 yendi

16.05.2026 23:03:00
Anadolu Ajansı
Samsunspor, Göztepe karşısında 3 puanı 3 golle aldı
Samsunspor, Göztepe karşısında 3 puanı 3 golle aldı
Trendyol Süper Lig'in 34'üncü ve son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe'yi 3-0 yendi.

10. dakikada Coulibaly'nin pasında Elayis Tavsan'ın şutunda kaleci Lis'ten dönen top, Mouandilmadji'nin önünde kaldı. Bu futbolcunun vuruşunda kaleci Lis, meşin yuvarlağı kontrol etmeyi başardı.

12. dakikada Antunes'in yerden pasında Taha Altıkardeş'in ceza sahası dışından çektiği şutta top az farkla yandan auta çıktı.

25. dakikada Juan'ın ceza sahasına yerden pasında topla buluşan Janderson'un çektiği şutu kaleci Okan Kocuk çıkarttı. Dönen topu defans uzaklaştırdı.

36. dakikada gelişen Samsunspor atağında Mouandilmadji'nin pasında ceza sahası içinde Coulibaly'nin şutunda defansa çarpan meşin yuvarlak, ağlarla buluştu: 1-0

Karşılaşmanın ilk yarısı, Samsunspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.



49. dakikada Cherni'nin ceza sahasına yaptığı ortada arka direkte Juan'ın vuruşunda top filelerle buluştu. Ancak hakem Ümit Öztürk, VAR incelemesinin ardından golü faul nedeniyle iptal etti.

67. dakikada Antunes'in kullandığı serbest vuruşta yükselen Bokele'nin kafa vuruşunda meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.

85. dakikada Mouandilmadji'nin pasıyla kale önünde Elayis Tavsan'ın şutunda top ağlara gitti: 2-0

89. dakikada gelişen Samsunspor atağında Elayis Tavsan'ın pasında Mouandilmadji, ceza saha içinde çektiği şutta meşin yuvarlak bir kez daha ağlarla buluştu: 3-0

Karşılaşma, Samsunspor'un 3-0 üstünlüğüyle sona erdi.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.