logo
18 MAYIS 2026

"Fenerbahçe'den soranlar oldu"

Türkiye'nin en iyi sol bekleri arasında bulunan Caner Erkin sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılacak. Milli oyuncu için Fenerbahçe ve Galatasaray devreye girmiş durumda

01.07.2020 17:56:00
"Fenerbahçe'den soranlar oldu"
"Fenerbahçe'den soranlar oldu"
Sarı lacivertliler ile Caner Erkin arasında anlaşmaya varıldığı, ancak Mert Hakan Yandaş transferindeki ücretler nedeniyle sorun çıktığı iddia edildi.

"Bu iddialar doğru değil"

Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak Ajansspor'a konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Bu iddialar doğru değil. Her gün başka haberler çıkıyor. Daha önce de söyledim Fenerbahçe  dahil herhangi bir takımla anlaşmamız da yok.  Fenerbahçe'den Caner Erkin için soranlar oldu ancak şu ana kadar ciddi olarak oturup konuşmadık. Yurt dışından da ilgilenenler var." ifadelerini kullandı.



Sergen Yalçın dönemi sona erdi

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın dönemi karşılıklı mutabakat sonucunda resmen sona erdi 

18.05.2026 16:10:00
Haber Merkezi
Sergen Yalçın dönemi sona erdi
Sergen Yalçın dönemi sona erdi
Trendyol Süper Lig'de 2025-2026 sezonunun tamamlanmasının ardından, Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı ile Teknik Direktör Sergen Yalçın arasında BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen kritik zirveden ayrılık kararı çıktı.

Sezon boyunca yaşanan idari ve sportif süreçlerin geniş bir muhasebesinin yapıldığı toplantının ardından, taraflar sözleşmeyi karşılıklı olarak feshederek yollarını ayırdı.

Karşılıklı anlaşma ile veda

Siyah-beyazlı kulübün ligi 4. sırada tamamlaması ve kupa hedeflerinden uzak kalınması nedeniyle bir süredir geleceği tartışılan Sergen Yalçın ile yönetim arasındaki görüşme yaklaşık iki saat sürdü. Toplantı sonrası kulüpten yapılan ilk bilgilendirmede, ayrılığın bir kırgınlık olmaksızın, tamamen gelecek planlamasındaki fikir ayrılıkları ve karşılıklı mutabakat çerçevesinde gerçekleştiği vurgulandı.

Serdal Adalı: "Sergen Yalçın bizim efsanemizdir"

Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan Beşiktaş JK Başkanı Serdal Adalı, tecrübeli teknik adama emekleri için teşekkür ederek şunları söyledi:

"Sergen Yalçın bu kulübün yetiştirdiği en büyük değerlerden ve efsanelerden biridir. Kendisiyle çok samimi ve Beşiktaş'ın menfaatlerini ön planda tutan bir görüşme gerçekleştirdik. Sezonun genel bir değerlendirmesini yaptığımızda, yeni dönemde kan değişikliğinin her iki taraf için de daha sağlıklı olacağına ortaklaşa karar verdik. Hocamıza bugüne kadar verdiği tüm emekler için camiamız adına teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyorum. Kapımız ona her zaman açıktır."

Sergen Yalçın: "Beşiktaş'a zarar vermek istemedim"

Yolların ayrılmasının ardından bir veda mesajı yayınlayan teknik direktör Sergen Yalçın ise Beşiktaş'ın kendisi için her zaman özel kalacağını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Beşiktaş benim yuvam, burası her zaman kalbimin en özel yerinde olacak. Görev sürem boyunca ekibimle birlikte kulübümüzü en iyi noktaya taşımak için var gücümüzle mücadele ettik. Ancak futbolun doğasında bu tarz ayrılıklar var. Başkanımız Serdal Adalı ile yaptığımız değerlendirmeler sonucunda, kulübün önünü açmak ve yeni sezona daha temiz bir sayfa ile başlanmasını sağlamak adına karşılıklı anlaşarak ayrılma kararı aldık. Beşiktaş taraftarına bana verdikleri destekten dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Hakkım varsa helal olsun."

Sezon karnesi ne durumdaydı?

Sergen Yalçın, 2025-2026 sezonunda Beşiktaş'ın başında inişli çıkışlı bir grafik sergiledi:

• Toplam Maç: 39 resmi müsabaka

• Galibiyet: 20

• Beraberlik: 10

• Mağlubiyet: 9

• Süper Lig Sıralaması: 60 puanla 4. sıra

Beşiktaş yönetiminin, bu ayrılığın hemen ardından yeni sezon için hoca arayışlarına başladığı ve Serdal Adalı'nın B planını devreye sokarak yeni teknik direktör adaylarıyla temas kuracağı öğrenildi.

Trabzonspor'un Onana planı

Trabzonspor’da sergilediği performansla beğenilen Andre Onana için yönetim pes etmiyor

18.05.2026 15:17:00
Haber Merkezi
 Trabzonspor'un Onana planı
 Trabzonspor'un Onana planı
Trabzonspor'da sergilediği performansla beğenilen Andre Onana için yönetim pes etmiyor! Manchester United'ın astronomik talepleri ve 7.5 milyon euro'luk maaş engeline rağmen, bordo-mavililerin masasında can simidi olacak 2 ihtimal daha var.






Trabzonspor yönetimi herkesin beğenisini kazanan Andre Onana'yı takımda tutmanın formüllerini arıyor. Ancak bordo-mavili yönetimin bu transferi bitirebilmesi için önünde aşılması oldukça güç iki dev engel bulunuyor: Manchester United'ın satış ısrarı ve Kamerunlu file bekçisinin dudak uçuklatan maaşı.






United, Onana'ya haftalık 120 bin sterlin ödüyor. Bu rakam yıllık 6 milyon 240 bin sterlin, yani güncel kurla yaklaşık 7.5 milyon euroya denk geliyor. Karadeniz ekibinin mevcut tavan ücret politikasının çok üzerinde olan bu maaş yükü, transferin önündeki en büyük setlerden biri.






2023 yazında Inter'den 50.2 milyon euro gibi rekor bir bedelle transfer edilen Onana için Manchester United, zararının en azından bir kısmını telafi etmek istiyor.






Sözleşmesinde 40 milyon euro'luk opsiyon maddesi var. Ancak bordo-mavililerin bu rakamı karşılamasının imkanı yok. Manchester United'ın yüksek maaş yükünden kurtulmak adına transfer döneminin sonlarına doğru yeniden kiralama seçeneğine ikna olması ya da teklif gelmemesi Onana'yı Trabzon'da tutabilir.

Beşiktaş'da büyük gün geldi: Gözler Adalı ve Sergen görüşmesinde

Yönetim kurulunun sır gibi sakladığı toplantının ardından gözler büyük zirveye çevrildi; Başkan Serdal Adalı ve Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın kritik bir araya gelişi —tabii yine bir son dakika ertelemesi yaşanmazsa— Salı günü gerçekleşiyor

18.05.2026 15:09:00
Haber Merkezi
Beşiktaş'da büyük gün geldi: Gözler Adalı ve Sergen görüşmesinde
Beşiktaş'da büyük gün geldi: Gözler Adalı ve Sergen görüşmesinde
Beşiktaş'ta hareketli günler yaşanırken, gözlerin çevrildiği kritik zirveye dair belirsizlik sürüyor. Bugün gerçekleşmesi beklenen Başkan Serdal Adalı ve Sergen Yalçın görüşmesinin, Salı gününe ertelenebileceği öğrenildi.
Zirvenin kesinleşen tarihi ve saati konusunda henüz net bir durum bulunmuyor.






Dün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı, kulüp tarihindeki en sessiz oturumlardan biri oldu. Toplantı sonrasında dışarıya adeta tek bir kelime bile sızmadı.






Yöneticilerin bu kritik süreçte nasıl bir fikir birliğine vardığı ya da Başkan Serdal Adalı'nın kafasındaki net planın ne olduğu gizemini koruyor. Kulüp kanadından konuya dair hiçbir resmi açıklama yapılmadı.






Tüm bu sessizliğe ve belirsizliğe rağmen, yönetim kanadından sızan dolaylı sinyaller dikkat çekiyor. Kulüp koridorlarında, Teknik Direktör Sergen Yalçın ile yola devam edilecekmiş gibi bir havanın hakim olduğu belirtiliyor.






Kulüp içinde yaşanan bazı sorunların ve gerilimlerin üstünün kapatılması, sürecin zamana yayılarak "unutturulması" yönünde bir strateji izlendiği izlenimi uyanmış durumda.






Gözler şimdi, her iki tarafın kaderini belirleyecek olan ve Salı günü yapılması planlanan o kritik yüz yüze görüşmeye çevrildi.

Hakan Safi işi sıkı tutuyor

Fenerbahçe Başkan Adayı Hakan Safi, İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ile gerçekleştirdiği sürpriz zirveyle "masada güç" sözünün altını dolduruyor

18.05.2026 14:10:00 / Güncelleme: 18.05.2026 16:51:15
Haber Merkezi
Hakan Safi işi sıkı tutuyor
Hakan Safi işi sıkı tutuyor
Fenerbahçe Başkan Adayı Hakan Safi, dev bir transferi finalize etmek için yeniden yurt dışına çıkarma yapmaya hazırlanırken; İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ile gerçekleştirdiği sürpriz zirveyle de "masada güç" sözünün altını dolduruyor.






Fenerbahçe'de kongre rüzgarları sert eserken, başkan adayı Hakan Safi hem transfer hem de kulis çalışmalarına devam ediyor. Safi, camiayı heyecanlandıracak büyük bir transferi bitirmek üzereyken, diğer yandan da Türk futbolunun içindeki dengeleri değiştirecek kritik bir görüşmeye imza attı.






Gelen bilgilere göre Safi, 1 hafta ila 10 gün içinde Fenerbahçe taraftarını ayağa kaldıracak "dev bir transfer" açıklamaya hazırlanıyor. Bu büyük bombanın patlatılmasının, Safi'nin yurt dışı dönüşüne denk geleceği belirtiliyor. Transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken, Hakan Safi'nin seçim ofisinde çok konuşulacak bir buluşma gerçekleşti. İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, Fenerbahçe Başkan Adayı Hakan Safi'yi seçim ofisinde ziyaret etti.






Sarıalioğlu, mevcut TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun seçimi kazanmasında arka plandaki en önemli ve ön ayak olan isim olarak biliniyor. Kulislere sızan iddialara göre bu kritik ziyaret; Hakan Safi'nin geçtiğimiz günlerde dile getirdiği "Masada da güçlü olacağız" vaadinin altını doldurmak ve Türk futbol yönetimiyle güçlü köprüler kurmak amacıyla gerçekleştirildi.






Safi'nin hem saha içinde dünya çapında isimlerle hem de saha dışında Türk futbolunun aktörleriyle kurduğu bu stratejik temaslar, kongre öncesi elini ciddi şekilde güçlendireceğe benziyor.

İşte Aziz Yıldırım'ın yıldız golcüsü

Aziz Yıldırım, transferde bombaları patlatmaya hazırlanıyor. İsim vermeden müjdeyi veren Yıldırım, "İki santrafor alacağız, belki üçüncüyü de ekleyeceğiz" diyerek gövde gösterisi yaptı  

18.05.2026 13:52:00 / Güncelleme: 18.05.2026 16:51:27
Haber Merkezi
İşte Aziz Yıldırım'ın yıldız golcüsü
İşte Aziz Yıldırım'ın yıldız golcüsü
Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, transferde bombaları patlatmaya hazırlanıyor. Katıldığı son toplantıda isim vermeden müjdeyi veren Yıldırım, "İki santrafor alacağız, belki üçüncüyü de ekleyeceğiz" diyerek gövde gösterisi yaptı.  Listenin ilk sırasındaki Igor Thiago iddiaları gündeme bomba gibi düşerken, Galatasaray'ın da peşinde olduğu milli golcü Bertuğ Yıldırım için transfer derbisi başladı.






Fenerbahçe'de yaklaşan seçim öncesinde hareketli günler başladı. Başkan adaylığını açıklayan ve güçlü bir kadro kurma sözü veren Aziz Yıldırım, katıldığı son toplantıda transfer stratejisine dair çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.






Özellikle hücum hattını tamamen yenilemeyi hedefleyen Yıldırım, taraftarları heyecanlandıracak bir transfer müjdesi verdi:

- İsim söyleyemem ama iki tane santrafor alacağız. Belki de üçüncüyü de alacağız.






Gelen ilk iddialara göre, Yıldırım'ın listesinin başında yer alan ve bitirmek istediği dünyaca ünlü golcü adayı Igor Thiago. Hücum hattına yapılacak ilk büyük takviyenin Brezilyalı santrafor olacağı ve oyuncunun şartları için şimdiden nabız yoklandığı ileri sürüldü.






Fenerbahçe'nin forvet operasyonu sadece yabancı isimlerle sınırlı kalmıyor. Yerli rotasyonunu da güçlendirmek isteyen sarı-lacivertlilerin, genç milli golcü Bertuğ Yıldırım için devreye girdiği iddia edildi.






Transfer pazarında ezeli rakip Galatasaray'ın da gündeminde olduğu bilinen genç santrafor için Fenerbahçe'nin de resmi temaslara başladığı belirtildi.

İlkay Gündoğan'ı arayan isim Ederson mu?

Kasımpaşa maçı sonrası "Eski takım arkadaşlarım kulüp ve ligle ilgili beni aradı" diyen İlkay Gündoğan'a gizemli telefon kimden geldi?  

18.05.2026 13:40:00
Haber Merkezi
İlkay Gündoğan'ı arayan isim Ederson mu?
İlkay Gündoğan'ı arayan isim Ederson mu?
Kasımpaşa maçı sonrası "Eski takım arkadaşlarım kulüp ve ligle ilgili beni aradı" diyen İlkay Gündoğan'a gizemli telefon kimden geldi?  Tecrübeli yıldızın kariyeri boyunca en çok maça çıktığı isim 270 karşılaşmayla Fenerbahçeli Ederson.






İlkay Gündoğan'ın Kasımpaşa maçının ardından yaptığı gizemli açıklama, transfer dedektifliği fırtınası kopardı. Tecrübeli yıldızın, "Bazı eski takım arkadaşlarım kulüp ve ligle alakalı beni arayıp soru sordular ama isim vermek istemiyorum" sözleri, gözleri bir anda onunla en çok saha paylaşmış dünya yıldızlarına çevirdi.






İlkay'ın en fazla beraber oynadığı oyuncula:

Ederson  270
Bernardo Silva 268
De Bruyne 224
Kyle Walker 218
Sterling 204






Phil Foden 198
Stones  180
Gabriel Jesus 165
Cancelo  161
Mahrez  158






Listenin zirvesinde yer alan Fenerbahçeli Ederson'un (geçen sezon uzun süre Galatasaray'ın gündeminde yer aldı) yanı sıra Bernardo Silva, Okan Buruk'un prensi De Bruyne ve her daim çekici bir isim olan Kyle Walker'ın İlkay'ın en fazla oynadığı isimler arasında yer alması dikkat çekici.

Hoffenheim'ın 22 yaşındaki yıldızı Muhammed Damar

Okan Buruk, Hoffenheim'ın 22 yaşındaki yıldızı Muhammed Damar için devreye girdi. Scout ekibinin raporu sunduğu tecrübeli çalıştırıcı, gurbetçi 10 numaranın transferine onay verdi

18.05.2026 12:30:00
Haber Merkezi
Hoffenheim'ın 22 yaşındaki yıldızı Muhammed Damar
Hoffenheim'ın 22 yaşındaki yıldızı Muhammed Damar
Okan Buruk, Hoffenheim'ın 22 yaşındaki yıldızı Muhammed Damar için devreye girdi. Scout ekibinin raporu sunduğu tecrübeli çalıştırıcı, gurbetçi 10 numaranın transferine onay verdi.

Süper Lig'de sezonun sona ermesiyle birlikte transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray, geleceğe yönelik stratejik hamleler için kolları sıvadı.







Sarı-kırmızılı ekibin, Almanya Bundesliga'da TSG 1899 Hoffenheim forması giyen Türk asıllı genç yıldız Muhammed Damar'ı yakın takibe aldığı öğrenildi.

Teknik heyetin raporu doğrultusunda scout ekiplerinin uzun süredir izlediği 22 yaşındaki on numara için girişimlerin başlaması bekleniyor.







Ana mevkisi on numara olan genç yetenek, ihtiyaç halinde merkez orta saha ve sol kanatta da görev yapabiliyor. 






Başakşehir, Avrupa için Trabzonspor'u bekliyor

Başakşehir, 2025-2026 sezonunu Süper Lig'de oynadığı 34 maç sonunda topladığı 57 puanla 5. sırada tamamladı. Turuncu-lacivertli ekip, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Konyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'un kupayı kazanması halinde Avrupa kupalarında eleme oynama hakkı elde edecek

18.05.2026 11:22:00
İhlas Haber Ajansı
Başakşehir, Avrupa için Trabzonspor'u bekliyor
Başakşehir, Avrupa için Trabzonspor'u bekliyor
Başakşehir, 2025-2026 sezonunu Süper Lig'de oynadığı 34 maç sonunda topladığı 57 puanla 5. sırada tamamladı. Turuncu-lacivertli ekip, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Konyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'un kupayı kazanması halinde Avrupa kupalarında eleme oynama hakkı elde edecek.

Başakşehir, Süper Lig'de 2025-2026 sezonunu oynadığı 34 maçta 16 galibiyet, 9 beraberlik ve 9 mağlubiyet sonucunda topladığı 57 puanla 5. sırada tamamladı. İstanbul ekibi, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor'un, Konyaspor'u mağlup etmesi halinde Avrupa kupalarında eleme oynama hakkı elde edecek. Ligi 3. sırada tamamlayan Trabzonspor kupayı kazanırsa Beşiktaş Avrupa Ligi'nde, Başakşehir de Konferans Ligi'nde eleme oynayacak.

Konyaspor'un zafere ulaşması halinde ise siyah-beyazlılar, Konferans Ligi'nden yoluna devam edecekken, turuncu-lacivertliler de Avrupa'ya katılım sağlayamayacak.

Süper Lig'de gol kralı Shomurodov



Eldor Shomurodov, bu sezon ligde attığı 22 golle takımının en önemli hücum silahlarından biri oldu. Shomurodov, ligde gol krallığı yarışında Trabzonspor'un Nijeryalı santrforu Paul Onuachu ile zirveyi paylaştı.
Geçtiğimiz sezon satın alma opsiyonuyla Roma'dan kadroya katılan Özbek futbolcunun bonservisi, ara transfer döneminde İtalyan ekibinden alındı. 30 yaşındaki oyuncu, attığı gollerin yanı sıra 5 asistlik katkı da sağladı.

16. sıradan 5. basamağa kadar yükseldi

Başakşehir, geride kalan sezona istediği gibi başlayamadı. Turuncu-lacivertliler, ilk 3 haftada 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Kötü sonuçların ardından teknik direktörlük görevine Çağdaş Atan'ın yerine Nuri Şahin getirildi.

Ligin 9. haftasında sahasında Galatasaray'a 2-1 mağlup olan İstanbul temsilcisi, haftayı 16. sırada tamamladı. Ancak Başakşehir, 14 ile 25. haftalar arasında oynadığı 12 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak önemli bir çıkış yakaladı. Bu süreçte 8 maçlık yenilmezlik serisi elde eden turuncu-lacivertliler, 9. haftada düşme hattında yer almasına rağmen, 25. hafta sonunda 5. sıraya yükselmeyi başardı ve sezonu da bu basamakta tamamladı.

İstanbul, Avrupa kupaları finallerinde beşinci kez ev sahibi

UEFA Avrupa Ligi finalinde Alman temsilcisi Freiburg ile İngiliz ekibi Aston Villa, çarşamba günü Beşiktaş Park'ta karşı karşıya gelecek. İstanbul, bu organizasyonla birlikte Avrupa kupalarında beşinci kez bir finale ev sahipliği yapacak

18.05.2026 10:50:00
İhlas Haber Ajansı
İstanbul, Avrupa kupaları finallerinde beşinci kez ev sahibi
İstanbul, Avrupa kupaları finallerinde beşinci kez ev sahibi
UEFA Avrupa Ligi finalinde Alman temsilcisi Freiburg ile İngiliz ekibi Aston Villa, çarşamba günü Beşiktaş Park'ta karşı karşıya gelecek. İstanbul, bu organizasyonla birlikte Avrupa kupalarında beşinci kez bir finale ev sahipliği yapacak.
UEFA Avrupa Ligi finalinde Alman temsilcisi Freiburg ile İngiliz ekibi Aston Villa karşı karşıya gelecek. Beşiktaş Park'ın ev sahipliğinde oynanacak final, çarşamba günü saat 22.00'de başlayacak. Bu mücadeleyle birlikte İstanbul, Avrupa kupalarında 5. kez bir finale ev sahipliği yapacak.

İlk final 2005'te
2005 yılında Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan ve UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinin en unutulmaz finallerinden biri olarak gösterilen Liverpool - Milan karşılaşması, İstanbul'un ev sahipliğinde gerçekleşen ilk final müsabakasıydı. İtalyan ekibi Milan'ın ilk yarısını 3-0 önde kapattığı, ancak İngiliz temsilcisinin ikinci yarının ilk 15 dakikasında 3-3'lük eşitliği yakaladığı maçta kazananı penaltı atışları belirledi. Liverpool, penaltılar sonucu 6-5 galip gelerek unutulmaz bir zaferle kupanın sahibi oldu.

Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda UEFA Kupası finali
İstanbul'daki bir diğer final ise Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynandı. 20 Mayıs 2009'da yapılan UEFA Kupası finalinde Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımı ile Almanya'nın Werder Bremen ekibi karşı karşıya geldi. Shakhtar Donetsk'in 25. dakikada Luiz Adriano'nun golüyle 1-0 öne geçtiği, ardından 35. dakikada Naldo'nun attığı golle Werder Bremen'in 1-1'lik beraberliği yakaladığı mücadelenin normal süresi 1-1 sona erdi. Ukrayna temsilcisi, karşılaşmanın 97. dakikasında Jadson'un kaydettiği golle şampiyonluğa ulaştı.
Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk, böylelikle tarihinde ilk kez bir Avrupa Kupası kazanmış oldu. Bu kupa aynı zamanda Ukrayna takımlarının elde ettiği ilk UEFA Kupası olarak da tarihe geçti.

Liverpool, İstanbul'da ikinci kez şampiyon
2018-2019 UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Liverpool ile 2018-2019 UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Chelsea, UEFA Süper Kupa'yı kazanmak için Beşiktaş Park'ta mücadele etti. İki İngiliz kulübünün maçının normal süresi 1-1'lik eşitlikle bitti. Uzatma devrelerinin de 2-2'lik eşitlikle bitmesinin ardından penaltı atışları sonucunda 5-4'lük skor ile Liverpool, UEFA Süper Kupa'yı müzesine götürdü.
Liverpool, 2005 yılındaki Şampiyonlar Ligi zaferinin ardından İstanbul'daki bir finalden daha kupayla ayrılmayı başardı.

Devler Ligi'nde final bir kez daha İstanbul'da
İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu, 18 yıl aranın ardından bir kez daha Devler Ligi'nde finale ev sahipliği yaptı. Bu kez finalde Türk asıllı İlkay Gündoğan'ın formasını giydiği İngiliz takımı Manchester City ile milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu'nun top koşturduğu İtalya'nın Inter takımı kozlarını paylaştı. İlk yarısı golsüz biten maçın 68. dakikada Rodri'nin golüyle Manchester City, galibiyete uzanmayı başardı.

Beşiktaş Park'ta ikinci final
Beşiktaş Park, 2019 yılında Liverpool ile Chelsea arasında oynanan Süper Kupa finalinin ardından ikinci kez Avrupa kupalarında bir finale ev sahipliği yapacak. Aston Villa ve Freiburg arasındaki final müsabakasında İngiliz ve Alman taraftarların yanı sıra tüm Avrupa'nın gözü bir kez daha Dolmabahçe'de olacak.

2027 Konferans Ligi finali de Türkiye'de
Bunun yanında gelecek sene UEFA Konferans Ligi finali de Türkiye'de oynanacak. Yapılan ilk planlamaya göre bu final maçının da Beşiktaş Park'ta yapılacağı belirtildi. Ancak daha sonra ise Ankara'da yapımı devam eden Yeni Ankara Stadyumu'nun yetişmesi ve UEFA'nın da onay vermesi halinde, 2027 UEFA Avrupa Konferans Ligi finalinin başkentte oynanacağı açıklandı.İHA

Kadıköy'de 87. dakika mucizesi: Eyüpspor ligde kaldı!

Trendyol Süper Lig Mehmet Ali Yılmaz Sezonu'nun 38. ve son haftasında, ligde kalma mücadelesi veren ikas Eyüpspor, deplasmanda lig ikincisi Fenerbahçe'ye konuk oldu

17.05.2026 23:07:00
Haber Merkezi
Kadıköy'de 87. dakika mucizesi: Eyüpspor ligde kaldı!
Kadıköy'de 87. dakika mucizesi: Eyüpspor ligde kaldı!
Trendyol Süper Lig Mehmet Ali Yılmaz Sezonu'nun 38. ve son haftasında, ligde kalma mücadelesi veren ikas Eyüpspor, deplasmanda lig ikincisi Fenerbahçe'ye konuk oldu.

Futbolseverlerin uzun süre unutamayacağı tarihi maç 3-3'lük eşitlikle sona erdi ve bu sonuçla Eyüpspor adını önümüzdeki sezon da Süper Lig'de mücadele edecek takımlar arasına yazdırdı.



Kadıköy'de oynanan nefes kesen mücadelede Eyüpspor, Legowski ve Metehan'ın golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda geri dönen Fenerbahçe, Fred ve Kerem Aktürkoğlu'nun (2) golleriyle 3-2 öne geçti.



Eyüpspor'a hayat veren gol, 87. dakikada oyuna sonradan giren Talha Ülvan'dan geldi [3940347]. Bu altın değerindeki 1 puanla Eyüpspor puanını 33'e yükselterek Süper Lig'de kalırken; Fatih Karagümrük ve Kayserispor'un ardından lige veda eden son takım Antalyaspor oldu.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.