logo
09 EKİM 2026

Okan Buruk'un son umudu Barış Alper

Sakatlığı nedeniyle Kasımpaşa ve Barcelona maçlarını kaçıracak Victor Osimhen'in yerine, Okan Buruk'un taktiksel prova doğrultusunda Barış Alper Yılmaz'ı forvette görevlendirmesi bekleniyor

09.10.2026 11:20:00
Haber Merkezi
 
Okan Buruk'un son umudu Barış Alper
Okan Buruk'un son umudu Barış Alper
Sakatlığı nedeniyle Kasımpaşa ve Barcelona maçlarında forma giyemeyecek olan Victor Osimhen'in yerine kimin oynayacağı netlik kazandı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Deniz Gül ve Rafael Leao ihtimallerine karşın Katalan devinin yüksek savunma hattını yıpratacak en ideal isim olarak Barış Alper Yılmaz'ı öne çıkardı.






Haftalar önce oynanan Trabzonspor maçında oynayacağı söylenen Osimhen, bu akşam Galatasaray formasıyla Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek. Barcelona maçında forma giymesi ise imkansıza yakın. Hatta Fenerbahçe derbisi bile risk altında.






Tüm bu gelişmeler ışığında Okan Buruk, Kasımpaşa karşısında Barcelona maçının provasını yapacak. Gelen bilgilere göre tecrübeli teknik adam, Kasımpaşa maçına çıkacağı forvetle Barça karşısında da sahada yer alacak.






Barcelona'nın önde kurduğu yüksek savunma çizgisini cezalandırabilecek en ideal profil Barış Alper Yılmaz olarak öne çıkıyor. Fizik gücüyle ikili mücadelelerde yıpratıcı. Sol ve sağ kanat ile santrfor dinamizmine sahip. Barça stoperlerinin dengesini bozarak kanatlara açılmasına ve arkadan gelen Rafael Leao, Leroy Sane ya da Yunus Akgün gibi isimlere kulvar açmasına imkan tanıyabilir.






Barış Alper'in en uçta görev alması; fiziksel presi önde başlatmasını, Barça'nın arkasında bıraktığı geniş alanlara dikine koşular yapmasını ve sol ile sağ kanattaki Leao - Sane - Yunus rotasyonuyla sürekli yer değiştirerek rakip savunmanın dengesini bozmasını sağlayabilir. Kasımpaşa maçında en uçta Barış Alper Yılmaz ile başlamak, Barcelona maçının taktiksel ve fiziki provası adına en mantıklı kurgudur.






Deniz Gül ile başlamak, Barcelona gibi üst seviye pres yapan ve tempoyu dikte eden bir takıma karşı kısıtlı tecrübesi ve düşük hareketliliği nedeniyle risk taşır. Okan Buruk, Rafael Leao'nun da merkezde konumlanması durumunda fiziksel yıpratıcılığının düşeceğine inanıyor; ancak gezgin bir sahte 9 olarak kullanıldığında Barça stoperlerini pozisyon dışına çekmede etkili olabilir. Bu yüzden Barış Alper'le oynaması yüksek ihtimal.

Singo meselesi arapsaçına döndü

Galatasaray'da Wilfried Singo’nun durumuyla ilgili Kulüp Doktoru Yener İnce'nin "Kronik sakatlığı yok" açıklaması Fotospor'un haberini akıllara getirdi. Tıbben kronik kabul edilmese de uzmanlar Fildişili stoperin yaşadığı kas dengesizliğine dikkat çekiyor. Singo'nun sakatlık tablosu ne anlama geliyor, pratikte süreç nasıl işliyor?

09.10.2026 11:48:00
Haber Merkezi
 
Singo meselesi arapsaçına döndü
Singo meselesi arapsaçına döndü
Galatasaray'ın yıldızı Wilfried Singo'nun futbol hayatı bitmedi... Tehlikede de değil. İddia edildiği gibi tıbbi açıdan 'kronik sakat' olma durumu da yok. Ancak kulüp sağlık kurulu ve atletik performans antrenörleri Fildişili oyuncunun kas dengesizliğini bir türlü düzeltemedikleri için Singo sık sık sakatlanıyor.






Her ne kadar Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, "Oyuncu üstünden köpürtülen bir algı oldu. Ancak geçen seneki sakatlığıyla ilgisi olmayan yeni bir sakatlık yaşadı. Kronik sakatlığı yok." dese de gerçekler bambaşka bir duruma işaret ediyor.






Gazetemiz, Singo'nun durumunu konunun uzmanı Dr. Halil İhsan Kotan'a sormuştu. Aldığımız cevap şuydu:

"Tıbbi açıdan kronik sakat değil... Kıkırdak aşınması, bağ kopması veya geçmeyen kemik ya da eklem problemleri için 'kronik' denir. Singo'daki durum ise kas dengesizliği. Pratik açıdan evet, kronik sakat bile diyebiliriz..."






Tıpta "kronik sakatlık", aynı dokunun, eklemin veya kas grubunun sürekli tekrarlayan şekilde deforme olması veya iyileşememesi durumudur. Yener İnce'nin belirttiği gibi Singo'nun geçen sezon sol arka adalesinden, bu sezon ise sağ arka adalesinden sakatlanması teknik olarak yeni/farklı bir travmadır. Bu nedenle tıbbi literatürde buna "kronik" denmez.






Ancak Singo'nun her iki bacağından da üst üste ciddi adale sakatlığı yaşaması (sağ-sol fark etmeksizin), vücudun biyomekaniğinde veya kas dengesinde (biyomekanik yüklenme dengesizliği) bir hassasiyet olduğuna işaret ediyor. Yani tıbben "farklı sakatlıklar" olsa da atletik performans dayanıklılığı açısından bir soru işareti yaratıyor.

Fenerbahçe'ye Rize'de çayları Asensio ısmarlayacak

Süper Lig'de Rizespor deplasmanına çıkacak Fenerbahçe'de, teknik direktör İsmail Kartal'ın zorlu maçta Marco Asensio'yu 10 numara pozisyonunda görevlendirmesi bekleniyor

09.10.2026 11:40:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe'ye Rize'de çayları Asensio ısmarlayacak
Fenerbahçe'ye Rize'de çayları Asensio ısmarlayacak
Fenerbahçe Süper Lig'e galibiyetle dönmek istiyor. İsmail Kartal, zorlu Rizespor deplasmanında kilidi açacak isim olarak belirlediği Marco Asensio'dan en yüksek verimi almak için orta saha kurgusunu yeniden şekillendirdi. 4-2-3-1 sisteminde İspanyol yıldızı 10 numara pozisyonuna çekmeyi hedefleyen tecrübeli çalıştırıcı; Greenwood ile yapacağı rotasyon ve uzaktan şut tehdidiyle Rize savunmasını yıpratmayı planlıyor.






Fenerbahçe, milli ara sonrası yeni döneme galibiyetle başlamak istiyor. Bu amaçla Asensio'nun Rizespor deplasmanında 11'de yer alması ve saha içinde maksimum verimle kullanılması için İsmail Kartal, kadro dengesini kafasında oturtmaya çalışıyor.






Asensio kanat çizgisine hapsedilmek istemiyor... Zaten ilk dönemde bu yüzden Kartal'ın Matador'u istemediği iddia ediliyordu. Merkezileşmeyi, 10 numara pozisyonuna kayarak ceza sahası yayından şut çıkarmayı ve savunma arkasına kilit paslar atmayı istiyor.






Eyüpspor maçındaki gibi kanat hattında Greenwood ve Kerem Aktürkoğlu gibi patlayıcı gücü yüksek oyuncuların tercih edildiği senaryolarda Asensio'nun formayı alabilmesi, doğrudan orta saha merkezindeki kurguya bağlı kalacak. İsmail Kartal şu an için 4-2-3-1 sistemi üzerinde duruyor.






Asensio'nun defansif zaafını tolere etmek için arkasında Kante ve Guendouzi gibi iki dinamik, süpürücü profilin bir arada oynaması şart. Kartal, idmanlarda Greenwood ile Asensio'ya maç içinde sık sık sağ kanat-merkez rotasyonu yaptırıyor. Amacı Rize defansının alan paylaşım dengesini bozmak.






Rize deplasmanları sert fiziksel mücadele ve hızlı hücumlar gerektiriyor. İlk 30 dakikada baskı kurulup kilidin açılması için Asensio'nun duran top ve uzaktan şut tehdidi en büyük koz olacak.

Beşiktaş'ın stoperini Nubel buldu!

Uluslar Ligi'nde devleri dize getiren Yunanistan'ın savunmadaki kulesi Konstantinos Mavropanos, Beşiktaş’ın radarına girdi

09.10.2026 11:22:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş'ın stoperini Nubel buldu!
Beşiktaş'ın stoperini Nubel buldu!
Uluslar Ligi'nde devleri dize getiren Yunanistan'ın savunmadaki kulesi Konstantinos Mavropanos, Beşiktaş'ın radarına girdi... Siyah-beyazlıların Alman kalecisi Nübel'in, Championship'te fırtınalar estiren Yunan stoper için teknik direktör Vincenzo Italiano ve kulüp profesyoneli Graf'a tavsiyede bulunduğu öğrenildi.






Uluslar Ligi'nin sürprizi Yunanistan oldu... Almanya'yı deplasmanda yendiler, iç sahada berabere kaldılar. Sırbistan'ı deplasmanda yendiler, Hollanda'ya yenilmediler.






Komşunun bu performansının sırrı ise defansın göbeğinde oynayan Konstantinos Mavropanos oldu. Öyle ki Beşiktaş'ın Alman kalecisi Nübel bile Championship'te oynayan Yunan stoper için Italiano'ya ve Graf'a sinyali çaktı.






Graf zaten Almanya'nın Yunanistan'a sahasında 1-0 yenildiği maçı izliyordu... Ancak Mavropanos'un gösterdiği performans, diğer maçlarda çok daha dikkatli gözlerle izlenmesine neden oldu.

Stoper olmasına rağmen bu sezon Championship'te 7 maçta 4 gol atan Mavropanos, Uluslar Ligi'nde de kendisinden beklentilerin çok üzerine çıktı. Beşiktaş'ın transfer listesine en tepeden girdi.







Championship'te bu sezon çıktığı 7 maçta 4 gol (2.45 xG beklentisi) kaydetti. Gollerinin 3'ünü kafayla, 1'ini sol ayakla buldu.

Ligde %66, Uluslar Ligi'nde ise %70 hava topu kazanma oranı yakaladı.

Uluslar Ligi'nde maç başına 9.3 tehlike engelleme ve 1.8 şut engelleme istatistiğiyle geçilmez oldu.







Geriden oyun kurma becerisinde Uluslar Ligi'nde %92, ligde ise %88 pas isabeti yakalayarak modern stoper profilini tam anlamıyla sahaya yansıttı.

Maç başına ortalama 8.6 km mesafe kateden ve 34.4 km/s maksimum hıza ulaşan Yunan stoper, atletizmiyle de Italiano'nun ön alanda basan hareketli savunma anlayışına birebir uyum sağlıyor.

Mancini ile Galatasaray arasında yaşananlar gün yüzüne çıktı

Mancini'nin İtalya'sı 2 maçta Montella'nın Türk Millî Takımına toplam da 7 fark atıp muhabirlere "Cimbom" selamı verince eski defterler açıldı. "Galatasaray'da 5 milyon euro bıraktı" güzellemelerinin arkasındaki tutulmayan transfer sözleri ve gerçek kriz yeniden gündeme geldi. 
 

08.10.2026 17:06:00
Haber Merkezi
 
Mancini ile Galatasaray arasında yaşananlar gün yüzüne çıktı
Mancini ile Galatasaray arasında yaşananlar gün yüzüne çıktı
Roberto Mancini'nin çalıştırdığı İtalya Millî Takımı, Vincenzo Montella'nın "ciğerlerini söktüğü" Türk Millî Takımına Kocaeli'de 4, Bologna'da 3 attı... İki maçta 7 golle Türkiye'ye "yeriniz A Ligi değil" dedi.

Mancini'nin maç çıkışlarında muhabirlere "Cimbom Bom" demesi ise Galatasaray'dan ayrıldığı dönemde başkan olan Ünal Aysal'ın "4,5 - 5 milyon euro'yu Galatasaray'da bıraktı" açıklamasını akıllara getirdi.






MANCINI İLE GALATASARAY ARASINDA NELER YAŞANDI?

Hemen bir Mancini güzellemesi başladı. Ancak 12-13 yıl öncesini hatırlayanlar için Ünal Aysal'ın, "Mancini beyefendi ve centilmen bir insan. Sözleşmesine göre gelecek yıl için hak ettiği 4,5 - 5 milyon euro civarındaki tazminat alacağını bırakıp gitti. Tek bir kuruş dahi talep etmedi. Kendisine Galatasaray Kulübü adına teşekkür ederim." açıklamasının aslında bambaşka bir anlam taşıdığını biliyor.






ÜNAL AYSAL'LA KADRO PAZARLIĞI

Mancini, 2013-14 sezonu biter bitmez yönetime Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleyen geniş bir transfer listesi sundu. Aysal yönetimi, "çilek" dönemi sonrası başlayan FFP baskısı nedeniyle Mancini'ye bu bütçeyi sağlayamayacaklarını, küçülmeye gidileceğini belirtti.






MANCINI KALMAK İSTEMEDİ

Mancini, Galatasaray'a gelirken Avrupa'da başarı odaklı bir proje için söz alarak gelmişti. Aysal'ın düşük bütçeli ve dar kapsamlı transfer politikasına geçeceğini anlaması üzerine "Bu imkânlarla ve bu kadro yapısıyla hedeflere ulaşmam mümkün değil" diyerek kalmanın anlamsız olduğuna karar verdi.

O dönem uygulanan 6+2+4 yabancı kuralı nedeniyle Mancini, Türk oyuncu kalitesinin yetersizliğinden ve yerli transferinde verilen sözlerin tutulmamasından şikâyetçiydi.

Osimhen, Galatasaray'ın yeni golcüsünü seçti

Hücum hattındaki yalnızlığından dert yanan Victor Osimhen, milli ara dönüşü teknik direktör Okan Buruk ile özel bir görüşme yaptı. Bursaspor'da 9 maçta 12 gole ulaşan Kelechi Iheanacho'yu öneren Nijeryalı yıldız, 2017'de kendisine kapısını açan "abisi" için kefil oldu.

08.10.2026 17:01:00
Haber Merkezi
 
Osimhen, Galatasaray'ın yeni golcüsünü seçti
Osimhen, Galatasaray'ın yeni golcüsünü seçti
Forvet hattındaki yalnızlığına isyan eden Victor Osimhen, ülkesinde yaptığı tatilin dönüşünde Okan Buruk'la bir görüşme yaptı. Bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 9 karşılaşmada rakip fileleri 12 golle havalandıran Bursaspor'un golcüsü Kelechi Iheanacho için Galatasaray teknik direktörüne tavsiyede bulundu.






KELECHI IHEANACHO İÇİN OSIMHEN DEVREDE

Osimhen, "abisi" olarak gördüğü vatandaşının Galatasaray'a katılması için devreye girdi. Milli takımdan ve geçmişten gelen güçlü bağlarını da vurgulayarak Iheanacho için Buruk'a, golcülük kalitesinden çok karakterinin Galatasaray için ne kadar değerli olacağını anlattı.






OKAN BURUK İKNA OLDU

Osimhen'in "karakter" vurgusunu dikkate alan Buruk'un, soyunma odası kimliğine uyum sağlayacak ve Osimhen ile yüksek kimya yakalayacak tecrübeli bir ismin transferine olumlu baktığı ise gelen bilgiler arasında.






OSIMHEN'İN BURSAPORLU 'ABİSİ'

Osimhen, 2017 yılında Nijerya Milli Takımı'na ilk çağrıldığı dönemde krampon almak için Iheanacho'nun odasına gitti; ancak golcünün oda arkadaşı tarafından kapıdan geri çevrildi. Iheanacho bu durumu fark eder etmez kapısına kadar gidip Osimhen'in elinden tutarak onu içeri aldı. Ona hem krampon verdi hem de kendisini himayesine aldı. Osimhen o günden sonra ona "abim" demeye başladı.






GALATASARAY'IN SİSTEMİNE UYAR

Okan Buruk uzun süredir çift forvetli veya forvet arkasını serbest kullanan bir sistem düşünüyor. Bu sistemde Iheanacho, bağlantı santrforu olarak görev yapabilir; Osimhen gibi bitirici ve yıpratıcı bir forvetin arkasında veya yanında tamamlayıcı rol üstlenebilir.

Türk Milleti, Milli Takıma böyle tepki verdi

Fransa maçıyla 13,60 reyting ve %41’lik izlenme payıyla zirveden başlayan süreç, İtalya deplasmanındaki 8,71’lik dip noktasıyla tamamlandı

08.10.2026 11:16:00
Haber Merkezi
 
Türk Milleti, Milli Takıma böyle tepki verdi
Türk Milleti, Milli Takıma böyle tepki verdi
Fransa maçıyla 13,60 reyting ve %41'lik izlenme payıyla zirveden başlayan süreç, İtalya deplasmanındaki 8,71'lik dip noktasıyla tamamlandı. Montella'nın kadro tercihleri, oyun anlayışı ve alınan kötü sonuçlar, sadece 10 günde futbolseverlerin ekran başından çekilmesine ve Millî Takım'ın prime-time liderliğini dizilere kaptırmasına neden oldu.

Montella'nın tartışmalı kadro tercihleri, oyun sistemi ve sahada alınan başarısız sonuçlar sonrasında Türk Milletinin Millî Takım'ı izleme oranları büyük ölçüde düştü.







TÜR MİLLETİ MİLLİ MAÇI DEĞİL DİZİ İZLEDİ

Türk Millî Takımı'nın Fransa'ya 1-0 yenildiği iç saha maçının reytingleri 13,60'tı... İtalya'da kaybettiğimiz 4. maçın reytingleri ise 8,71'e kadar düştü. Bu durum aslında televizyonculuk dilinde Türk Millî Takımı'nın prime-time'daki liderliği başka programlara kaptırması olarak okunabilir. Ancak işin aslına bakacak olursak Montella'nın kadro tercihleri, oyun anlayışı ve alınan sonuçlar; ekran başındaki futbol izleyicisinin kumandayı dizilere kaptırdığının karşılığı.







FRANSA MAÇI ZİRVEDEYDİ

Maç: Türkiye - Fransa (25 Eylül Cuma)
Reyting: 13,60 | Share: %41,51 | Sıra: 1

Süreç zirvede başladı. Ekran başındaki her 100 kişiden 41'inden fazlası Fransa maçını izledi. Millî Takım açık ara gün birincisi oldu. Bu durum, kamuoyundaki ilk beklentinin son derece yüksek olduğunun göstergesi.







İTALYA KARŞISINDA DA UMUDUMUZ VARDI

Maç: Türkiye - İtalya (28 Eylül Pazartesi)
Reyting: 10,78 | Share: %32,91 | Sıra: 1

İlk kırılma İtalya faciasında yaşandı. Reyting 13,60'tan 10,78'e, izlenme payı ise %41,51'den %32,91'e düştü. Yine gün birincisi olundu; ancak izleyicinin neredeyse 4'te 1'i ilk maçın ardından ekrana veda etti.







BELÇİKA MAÇIYLA DÜŞÜŞ SÜRDÜ

Maç: Belçika - Türkiye (2 Ekim Cuma)
Reyting: 9,77 | Share: %27,81 | Sıra: 2

İtalya faciası sonrasında Belçika maçından umut olmadığı için psikolojik sınır aşıldı. Reyting tek hanelere (9,77) geriledi. En önemlisi, Millî Takım prime-time liderliğini de kaybetti.







SON MAÇTA DİBE VURDU

Maç: İtalya - Türkiye (5 Ekim Pazartesi)
Reyting: 8,71 | Share: %26,58 | Sıra: 2

Düşüş İtalya deplasmanında dibe vurdu. Reyting 8,71'e, izlenme payı %26,58'e kadar indi.

Galatasaray İlkay Gündoğan'ın eline böyle düştü

Sporting ve Trabzonspor yenilgilerinin ardından milli arada düğmeye basan Okan Buruk, ön alan presinden vazgeçip oyunu İlkay Gündoğan’ın etrafında yeniden kurguladı. Sarı-kırmızılılar yıldız oyuncunun pas kalitesinden ve futbol aklından maksimum verim almak adına, hızlı geçiş oyununu bırakıp topa sahip olan sabırlı set modeline geçiş yapmayı planladı.
 

07.10.2026 17:01:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray İlkay Gündoğan'ın eline böyle düştü
Galatasaray İlkay Gündoğan'ın eline böyle düştü
Okan Buruk uzun ve acı veren milli arada yeni bir sistem üzerinde çalıştı. Özellikle Sporting ve sonrasında gelen Trabzonspor yenilgileri, Galatasaray Teknik Direktörü'ne üzerinde durduğu ön alan presini etkin şekilde yapabileceği bir savunma gücü olmadığını gösterdi.

Bu yüzden Buruk; Man City'den Barcelona'ya ve Alman Milli Takımı'na kadar her gittiği yerin "kralı" olan İlkay Gündoğan'ı takımın odak noktasına yerleştirmek için yeni bir plan üzerinde çalıştı. Buruk, kendisiyle özdeşleşen ön alan presine ve dikine hızlı geçiş hücumlarına dayalı oyun modelinde radikal bir revizyon yapmayı hedefledi.






İlkay'ın fiziksel temposunun düştüğü ve yüksek enerjili pres sisteminde aksadığı senaryoda, oyuncunun pas kalitesi, saha içi aklı ve oyun vizyonundan maksimum verim almak için sistemde değişiklikler planladı.

İlkay'ı sol veya sağ 8 numara pozisyonunda "serbest oyun kurucu" olarak konumlandırdı. Arkasında fizik kalitesi ve ikili mücadele gücü yüksek, alan kapatabilen çapa bir 6 numara (Torreira öne çıkıyor) düşünüyor.






Yeni sistemde İlkay, pres tetikleyicisi olmak yerine savunmadan dönen ikinci topları toplayan ve takımı üçüncü bölgeye yerleştiren akıl oluyor. Fiziksel açığı, yanındaki dinamik 8 numaranın yapacağı topsuz koşularla dengeleniyor. Bu şekilde Galatasaray; İlkay'la geçiş hücumlarına ve dikey hızlı toplara dayalı direkt oyundan, tempo düşüren ve topu rakibe vermeyen "sabırlı set oyunu" modeline geçmeyi planlıyor.






Beşiktaş'ta Mırettı zamanı geldi

Beşiktaş milli ara sonrasında Kocaelispor'u konuk edecek. Bu mücadelede Fabio Miretti'nin sahaya ilk 11'de çıkması bekleniyor. Oyuncu tamamen hazır durumda

06.10.2026 16:52:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş'ta Mırettı zamanı geldi
Beşiktaş'ta Mırettı zamanı geldi
Beşiktaş sezon başında Juventus'tan Fabio Miretti'yi kiralamıştı (2.1 milyon kiralama bedeli). Kartal'ın ayrıca 13 milyon euroluk satın alma opsiyonu da bulunuyor. Oyuncunun performansı beğenilirse, İtalyan ekibiyle tekrar masaya oturulacak. Fabio Miretti Beşiktaş'a geldiğinde bazı fiziksel sıkıntıları vardı.

BİZZAT SÖYLEMİŞTİ

Teknik Direktör Italiano, onunla yaptığı özel görüşmelerde kendisinden ilerleyen haftalarda yararlanacağını söylemişti. Beşiktaş, milli ara sonrasında Kocaelispor'u konuk edecek (11 Ekim). 23 yaşındaki futbolcunun bu mücadeleye ilk 11'de çıkacağı öğrenildi.






BOŞLUĞU DEĞERLENDİRDİ

Kartal, Kocaelispor'un ardından Avrupa Ligi'nde Hoffenheim deplasmanına çıkacak (15 Ekim). Fabio Miretti milli arada ülkesine gitmeyen isimler arasında yer alıyordu. Oluşan büyük boşluğu da iyi değerlendirdi. Italiano, sık sık rotasyon yapmasıyla tanınıyor. Miretti de bu bakımdan önemli bir seçenek olarak görülüyor.

Sane Yunus'u anca böyle kulübeye gönderdi

Galatasaray milli ara sonrasında Süper Lig'de Kasımpaşa'yı konuk edecek. Ve o maçta Leroy Sane ilk 11'de yer alacak. Buradaki karar daha çok Yunus'un durumuyla ilgili

06.10.2026 16:48:00
Haber Merkezi
 
Sane Yunus'u anca böyle kulübeye gönderdi
Sane Yunus'u anca böyle kulübeye gönderdi
Milli maçlar için verilen arada aday kadroya gitmeyen nadir isimlerden biri Leroy Sane'ydi... Alman futbolcu, yeni yapılanmanın ilk aşamasında tercih edilmedi. Yunus Akgün ise yine Ay-Yıldızlı ekibe katıldı. Galatasaray, Süper Lig'e dönüşünü 9 Ekim'deki Kasımpaşa mücadelesiyle yapacak.

KULÜBEDE BEKLEYECEK

RAMS Park'ta oynanacak maçta Leroy Sane'nin ilk 11'de yer alacağı öğrenildi. Bu kararın arkasında sportif gerekçelerden çok Yunus Akgün'ün durumu bulunuyor. 26 yaşındaki kanat oyuncusu, ülkeye yorgun şekilde dönecek. Yunus, Kasımpaşa karşılaşmasında kulübede olacak.






SONRASINDA BARCELONA

Kasımpaşa sonrasında Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona sınavı var (13 Ekim). Leroy Sane, Kasımpaşa önünde yine beklentilerin altında kalırsa Yunus Akgün Barcelona mücadelesine 11'de çıkacak. Yani Alman yıldız açısından Kasımpaşa karşılaşması büyük bir şans... Bunu değerlendirirse, ilk planlar arasına girebilir.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.