logo
27 EKİM 2026

Salah, Lukaku ve Rafael Leão neden Türkiye'yi tercih etti?

Türk futbolunun yüksek alım gücü dünyanın bir ucunda, Brezilya'da bile ses getirdi

01.09.2026 10:36:00
Haber Merkezi
 
Salah, Lukaku ve Rafael Leão neden Türkiye'yi tercih etti?
Salah, Lukaku ve Rafael Leão neden Türkiye'yi tercih etti?
Türk futbolunun yüksek alım gücü dünyanın bir ucunda, Brezilya'da bile ses getirdi... İnsanların futbol ile yediği içtiği samba ülkesinin en önemli gazetesi O Globo, 'Salah, Lukaku ve Rafael Leão: Türkiye neden Avrupa'nın en iyi oyuncuları için cazip bir destinasyon haline geliyor?' sorusunu sordu, cevaplar aradı.






Haberde Türk futbolunun agresif bir güç haline geldiği finansal, siyasi ve ticari boyutlarıyla analiz edildi. LEME/UERJ Araştırmacısı ve Futbol Sosyal Gözlemevi Kurucusu Irlan Simões; Türk kulüplerinin iç siyaset açısından oldukça çekişmeli yapılar olduğunu, genellikle çıkarları doğrultusunda kulüplere kaynak aktaran patronların büyük finansal destek sunduklarını savundu.

Türkiye liginin geniş tüketici pazarı, yüksek taraftar bağlılığı, yayın hakları ve sponsorluk gelirleri sayesinde ciddi bir satın alma gücüne sahip olduğunu vurguladı.







Roc Nation Sports Brezilya COO'su Thiago Freitas da benzer konuları savundu. Türkiye'de yıldız futbolculara birer ticari işletme gözüyle yaklaşıldığını ifade etti. Kulüplerin maaşları "net" ödemesi ve vergi yükünün Avrupa'nın önde gelen liglerinin üçte biri seviyesinde olması sayesinde, diğer Avrupa kulüplerinin aynı net maaşı sunabilmek için %30 ila %50 daha fazla harcama yapmak zorunda kaldığını açıklıyor.






Kulüplerin 1 milyar avroyu aşan devasa borçlarına rağmen harcama yapabilmelerini; esnek borç yeniden yapılandırma modellerine ve UEFA cezalarının caydırıcı olmamasına bağladı.

Milyonlarca taraftarı olan bu dev markaları finansal kısıtlamalarla rekabetten alıkoymanın çok büyük bir maliyeti olduğunu, hiçbir otoritenin bu yükü üstlenmek istemediğini de savundu.







Haberde ayrıca avro/TL kurundaki değişim sayesinde kulüplerin gelirlerini Avro elde edip iç giderlerini yerel para birimiyle karşılaması ve oyunculardan elde edilen ürün ve bilet satışları (Salah sonrası Trabzonspor'un bilet ve forma patlaması) sayesinde transferlerin finanse edilebildiği savunuldu.






Suudi Arabistan veya MLS gibi liglerin aksine, Türkiye'ye gelen oyuncuların yüksek maaş alırken aynı zamanda Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi gibi üst düzey organizasyonlarda oynamaya devam edebilmesinin avantajı hatırlatıldı.

Kislyak Cim-Bom'u duyunca mutlu oldu

CSKA Moskova'nın genç yıldızı Matvey Kislyak, "Galatasaray'a gelip Batrakov'la birlikte oynayacak mısın?" sorusunu cevapladı. 21 yaşındaki futbolcu, sürekli gülüyordu

27.10.2026 14:10:00
Haber Merkezi
 
Kislyak Cim-Bom'u duyunca mutlu oldu
Kislyak Cim-Bom'u duyunca mutlu oldu
Türkiye'de ara transferde adından en fazla söz ettirecek oyunculardan biri hiç şüphesiz Matvey Kislyak olacak. Çünkü Rus yıldızla hem Galatasaray hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe ilgileniyor. CSKA Moskova ligde son olarak Spartak Moskova'yı 2-0 mağlup etti. Ve Matvey Kislyak'a, "Galatasaray'a transfer olacak mısın? Türkiye'de herkes bunu merak ediyor. Batrakov'la birlikte oynayacak mısın?" sorusu yöneltildi.






TEHLİKELİ SORU

21 yaşındaki merkez orta saha, "Gerçekten mi? Bu tehlikeli soruyu cevaplamayacağım. Provokasyon, provokasyon" yanıtını verdi. Ve bu diyalog sürerken çok keyifliydi. Sürekli güldü... Alanda bulunanlar da gülüyordu. Matvey Kislyak'ın gerçekten de devre arasında Türkiye'ye gelme ihtimali yüksek...






CSKA'NIN ŞARTLARI

CSKA Moskova Yönetimi'nin 35 milyon euro civarında bonservis beklentisi var. Bu paranın büyük bölümünü peşin olarak talep ediyorlar. Ayrıca sonraki satıştan pay maddesi de istiyorlar. Oyuncu Galatasaray'a gelirse, milli takımdan arkadaşı Batrakov'la birlikte mücadele edecek. Diğer seçeneklerde rakip olacaklar.






Gedson 3 büyükleri tamamlayabilir

Spartak Moskova'dan ayrılmak isteyen eski Beşiktaşlı Gedson Fernandes'in, Türkiye'ye dönerek Fenerbahçe ile sözleşme imzalayabileceği iddia edildi

27.10.2026 11:40:00
Haber Merkezi
 
Gedson 3 büyükleri tamamlayabilir
Gedson 3 büyükleri tamamlayabilir
Ülkemizde Galatasaray, Çaykur Rizespor ve Beşiktaş formaları giyen Gedson Fernandes yeniden Türkiye'ye dönebilir. Ancak bu kez adresi İstanbul'un Anadolu Yakası olacak gibi gözüküyor!






Galatasaray, 2021'in kış döneminde Benfica'dan Gedson Fernandes'i kiralamıştı. Sarı-Kırmızılılar sonraki süreçte oyuncunun tapusu için devreye girdi ancak sonuç alınamadı. Portekizli orta sahanın kariyer yolu şöyle gelişti:






2022 Şubat: Çaykur Rizespor (kiralık)
2022 Temmuz: Beşiktaş (Toplamda 16 milyonluk bonservis)
2025 Temmuz: Spartak Moskova (Toplamda 26 milyonluk bonservis)






KALMAK İSTEMİYOR

Portekizli orta sahanın Spartak Moskova ile 30 Haziran 2029 tarihine kadar mukavelesi bulunuyor. Ancak Rusya'da kalmak istemediğine dair çok sayıda haber var... 27 yaşındaki merkez orta sahanın tekrar Beşiktaş'a dönebileceği konuşulmuştu. Hatta ortaya Galatasaray iddiaları da atıldı.






YAKINDAN TAKİP

Fakat yaşanan son gelişmeler, hiç beklenmedik bir adresi işaret ediyor: Fenerbahçe... Sarı-Lacivertliler'in, oyuncunun durumunu yakından takip ettiği öğrenildi. Eğer maddi koşullarda anlaşma sağlanırsa, 1.83 boyundaki futbolcu Türkiye'ye geri dönecek. Resmi imzalar atılırsa, Gedson İstanbul'un 3 Büyük ekibinde oynamış olacak.

Trabzonspor’un yıldızı paylaşılamıyor

Fulham yaz döneminde Trabzonsporlu Chibuike Nwaiwu için uğraşmıştı

27.10.2026 10:39:00
Haber Merkezi
 
Trabzonspor’un yıldızı paylaşılamıyor
Trabzonspor’un yıldızı paylaşılamıyor
Fulham yaz döneminde Trabzonsporlu Chibuike Nwaiwu için uğraşmıştı. Trabzonspor, yüksek bonservis beklentisinde geri adım atmadı. Kış döneminde yeniden teklif sunmaları bekleniyor. Bu kez yalnız olmayacaklar.






Premier Lig ekibi Fulham, 2026 yazında Chibuike Nwaiwu için Trabzonspor'a çok sayıda teklif yaptı. Bordo-Mavililer'in yüksek bonservis beklentisi değişmedi. Fırtına, Batagov'un sakatlığı ile Savic'in ilerleyen yaşı sebebiyle Nijeryalı futbolcudan kolay vazgeçmedi.






SICAK BAKMIYORLAR

Fulham'ın ara transferde tekrar Bordo-Mavili ekibin kapısını çalacağı öğrenildi. Bir diğer Premier Lig temsilcisi Crystal Palace da oyuncunun durumunu takip ediyor. Trabzonspor Yönetimi, 23 yaşındaki stoperi kış döneminde göndermeye hiç sıcak bakmıyor. Fakat astronomik bir teklif gelirse durum değişebilir.







5.5 MİLYONA ALINDI

Fırtına, Nijeryalı savunmacıyı 2026'nın Ocak ayında WAC Kulübü'nden transfer etmişti. 5.5 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Chibuike Nwaiwu'nun 30 Haziran 2030 tarihine kadar sözleşmesi var. Başarılı oyuncu, Trabzonspor sonrasında Nijerya Milli Takımı'nın da yolunu tuttu.

Fenerbahçe sonrası büyük değişim

Fenerbahçe'deki performansı sürekli tartışılan Sebastian Szymanski, 2026'nın kış döneminde Rennes Kulübü'ne satılmıştı

27.10.2026 10:31:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe sonrası büyük değişim
Fenerbahçe sonrası büyük değişim
Fenerbahçe'deki performansı sürekli tartışılan Sebastian Szymanski, 2026'nın kış döneminde Rennes Kulübü'ne satılmıştı. Polonyalı futbolcu son olarak Strasbourg'a 2 gol birden attı.






Fenerbahçe 2023 yazında Dinamo Moskova'ya 10.7 milyon euro ödeyerek Sebastian Szymanski'yi kadrosuna katmıştı. O dönemde Galatasaray'ında oyuncuyla ilgili girişimleri vardı. Ancak Sarı-Lacivertliler işi bitirdi. 1.74 boyundaki futbolcunun Sarı-Lacivertli kariyeri ise her zaman tartışma konusu oldu.






9.5 MİLYONA SATILDI

27 yaşındaki orta saha, 2026'nın kış döneminde 9.5 milyon euro karşılığında Rennes Kulübü'ne satıldı. Polonyalı futbolcuyla 30 Haziran 2029 tarihine kadar mukavele yapıldı. Ve Sebastian Szymanski, Fenerbahçe sonrasında Fransa'da kendisini tamamen bulmuş gibi gözüküyor.







YUKARI ÇIKARIYOR

Szymanski, son olarak Rennes'in 3-0 kazandığı Strasbourg mücadelesinde rakip ağları 2 kez salladı. Bu sezon Ligue 1'de 6 mücadeleye çıkan Polonyalı, sahada 395 dakika kaldı. Toplamda 3 gol ve 1 asiste ulaştı. Her hafta performansını yukarı çıkarmayı başarıyor.

Aziz Yıldırım'dan Galatasaray maçına özel Ali Koç hamlesi

Aziz Yıldırım, bugün bir araya geleceği Ali Koç’u Galatasaray derbisine davet edecek. Kutuplaşmayı bitirip sarı-lacivertli camiayı tek vücut yapması beklenen bu dev hamle, RAMS Park'taki atmosferi ve derbinin psikolojik dengesini bir anda Fenerbahçe lehine değiştirebilir

25.10.2026 19:50:00
Haber Merkezi
 
Aziz Yıldırım'dan Galatasaray maçına özel Ali Koç hamlesi
Aziz Yıldırım'dan Galatasaray maçına özel Ali Koç hamlesi
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve daha önce asbaşkanlığını yapan ancak daha sonra iki kez seçim kaybettiği Ali Koç bugün bir araya gelecek...






Başkan Aziz Yıldırım'ın dün Yüksek Divan Kurulu toplantısında yaptığı, "Samandıra'nın tapusunu aldık. 6 kişi Maltepe'deki çim sahaları yapmak için sözleşmeyi yaptık. 1 Nisan'da sahaları teslim edeceğiz. Binaların yapımı için pazar günü de Ali Koç ile görüşeceğim." sözleriyle ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı.






O iddiaya göre Başkan Aziz Yıldırım, pazartesi akşamı oynanacak Galatasaray derbisine Ali Koç'u da davet edecek; futbolculara, taraftarlara ve camiaya "Biriz, bir aradayız" mesajı verecek.






İkilinin yan yana durması, camia içinde yaşanan kutuplaşmayı ve bölünmüşlüğü tek bir kareyle bitirir. Bu durum Fenerbahçeli futbolculara "Arkanızda devasa ve tek vücut olmuş bir camia var" mesajı verir.






Rakip sahada yalnız olmadıklarını, kulübün en figüratif iki liderinin o stadyumda yanlarında olduğunu görmek, Fenerbahçeli oyuncuların sahaya daha özgüvenli ve cesur çıkmasını sağlar.






Maç öncesinde stadyumdaki atmosfer, normal bir derbi atmosferinin çok üzerine çıkar. Tribünler bu hamleyi bir "gözdağı" veya "meydan okuma" olarak algılayacağı için maça ekstra hırslı ve yoğun bir tezahürat baskısıyla başlar. Bu da Galatasaraylı futbolcuları daha agresif bir tutum içine sürükleyebilir.

Beşiktaş'a Ümit Akdağ darbesi

Crystal Palace maçında gördüğü kırmızı kartla can sıkan Ümit Akdağ, bu kez de sakatlık haberiyle moralleri bozdu

25.10.2026 16:50:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş'a Ümit Akdağ darbesi
Beşiktaş'a Ümit Akdağ darbesi
Crystal Palace maçında gördüğü kırmızı kartla can sıkan Ümit Akdağ, bu kez de sakatlık haberiyle moralleri bozdu. Sağ elinde kırık tespit edilen genç futbolcunun sağlık durumuyla ilgili siyah-beyazlı kulüpten resmi açıklama geldi. 2 ila 4 hafta oynayamayabilir.






Crystal Palace karşılaşmasında yaptığı kung fu hamlesi sonrası gördüğü kırmızı kartla moral bozan Ümit Akdağ, bu kez sakatlık haberiyle sarsıldı.

Savunma oyuncusunun yaşadığı üst üste talihsizlikler genç oyuncunun keyfini kaçırdı. Beşiktaş Kulübü'nden yapılan resmi açıklamaya göre, genç futbolcunun sağ elinde metakarpal kemik nondeplase kırığı (yerinden kaymamış tarak kemiği kırığı) tespit edildi. Siyah-beyazlı kulüp, oyuncunun tedavisine sağlık ekibi tarafından başlandığını duyurdu.







Nondeplase bir kırık olması ameliyat riskini azaltıp iyileşme sürecini hızlandırsa da, ikili mücadelelerde elini koruması gerekeceği için Ümit Akdağ'ın bir süre özel koruyucu atellerle çalışması ve kısa bir süre sahalardan uzak kalması bekleniyor.






Ümit Akdağ sakatlığın derecesine ve sağlık ekibinin alacağı önlemlere bağlı olarak yaklaşık 2 ila 4 hafta maç kadrolarından uzak kalabilir veya riski minimize etmek için özel bir el koruyucusuyla sahalara dönebilir.

Reis'in yeni Trabzonspor'u bütün dengeleri değiştirecek

Beşiktaş galibiyetiyle 122 kilometre koşan Trabzonspor, teknik direktör Thomas Reis yönetiminde Avrupa seviyesindeki "Heavy Metal" futbolunun sinyallerini veriyor

25.10.2026 15:50:00
Haber Merkezi
 
Reis'in yeni Trabzonspor'u bütün dengeleri değiştirecek
Reis'in yeni Trabzonspor'u bütün dengeleri değiştirecek
Trabzonspor tribünlerinin milli marşı "hoptek" kolay kolay unutulmaz... Ancak teknik direktör Thomas Reis'in uygulatmaya çalıştığı ve Almanya'da "Heavy Metal Futbolu" denilen sistem, bordo-mavili taraftarların yakın dönemde çok fazla hayranlık duyacağı bir takım ortaya çıkarabilir.






Thomas Reis, Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ettikleri derbinin ardından mütevazı ama bir o kadar da iddialı açıklamalar yaptı... Takımının fiziksel gelişimini değerlendiren Alman teknik adam, ulaştıkları 122 kilometrelik koşu mesafesinden övgüyle bahsetti.






Sahadaki geçiş temposu ve yıpratıcı oyunla Fatih Tekke döneminden farklı olarak Jürgen Klopp ekolünü andıran "Heavy Metal" futbolunu benimsediklerini vurguladı.






Fatih Tekke döneminde takımın koşu mesafeleri ortalama 108 – 113 kilometre bandında seyrediyordu. Reis ise göreve geldikten sonra takıma agresif pres ve dikine hızlı geçiş futbolunu aşıladı. Beşiktaş karşısında ulaşılan 122 kilometrelik mesafe, bordo-mavililerin saha içi eforunun ve fiziksel gücünün ne seviyeye çıktığını somut olarak gözler önüne serdi.






122 kilometrelik takım koşu mesafesi, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa'nın Top 5 ligindeki üst düzey tempolu ekiplerin standartlarına denk bir performans anlamına geliyor.






Dortmund'da Jürgen Klopp, Leverkusen'de Roger Schmidt ve Xabi Alonso'nun uyguladığı yüksek eforlu oyun gibi, Thomas Reis de Trabzonspor'da "Heavy Metal" futbolunun temellerini atmaya çalışıyor.

Fenerbahçeli futbolculara tarihte görülmemiş prim jesti

Slavia Prag faciası ve taraftarın istifa çağrıları altında çalkalanan Fenerbahçe’de Başkan Aziz Yıldırım'dan bir kez daha ezber bozan bir hamle geldi. Samandıra’ya karargâh kurup dış dünyayla iletişimi kesen Yıldırım, Galatasaray derbisi öncesi rekor primin bir kısmını futbolculara önden ödeyerek Türk futbolunda bir ilke imza attı.

25.10.2026 15:40:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçeli futbolculara tarihte görülmemiş prim jesti
Fenerbahçeli futbolculara tarihte görülmemiş prim jesti
Aziz Yıldırım'ın varoluş nedenlerinden birisi de Galatasaray nefretidir... Fenerbahçe başkanı olduğu her dönemde ezeli rakipleri üzerinden camiasını konsolide eden Başkan Aziz Yıldırım, pazartesi günü Sami Yen'de oynanacak derbiye de kendince hamlelerle hazırlanıyor.






Slavia Prag hezimeti ve İsmail Kartal'ın istifaya çağrıldığı ortamda Başkan Yıldırım, Galatasaray derbisi öncesi rekor primin yanında bir de ön prim ödemesi yaparak Türk futbolunda bir ilke imza attı.






Samandıra'ya karargâh kuran Başkan, dış dünyayla iletişimi kesti. Futbolcularla özel bir toplantı gerçekleştiren Yıldırım, takımı zihinsel olarak ayağa kaldırmak için alışılmışın dışında bir yöntem seçti.






Yöneticilerin desteğiyle hazırlanan dev primi maça çıkmadan önce ödeyen Yıldırım, motivasyon dozunu en üst seviyeye çıkardı.






Prim jestinin ardından oyunculara seslenen Yıldırım, "Gidin sahada geri kalanını da alın," diyerek takıma olan güvenini vurguladı. Galatasaray karşısında kendi güçlerini sahaya yansıtmaları gerektiğini belirten Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:






"Dışarıda insanlar kahroluyor, bu formanın ne kadar ağır olduğunu unuttunuz mu? Galatasaray'ın 4 atması ya da psikolojik olarak önde olması bizi ilgilendirmez! Biz Fenerbahçe'yiz. O sahaya çıkıp o maçı alacaksınız; kendiniz için değilse bu kulübün büyüklüğü ve taraftar için oynayın."

Galatasaray Fenerbahçe’yi mi, PSG'yi mi yensin?

"Fenerbahçe derbisi mi, Şampiyonlar Ligi'nde PSG zaferi mi?" sorusuna Galatasaray taraftarları ezber bozan bir cevap verdi! 

25.10.2026 15:02:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray Fenerbahçe’yi mi, PSG'yi mi yensin?
Galatasaray Fenerbahçe’yi mi, PSG'yi mi yensin?
"Fenerbahçe derbisi mi, Şampiyonlar Ligi'nde PSG zaferi mi?" sorusuna Galatasaray taraftarları ezber bozan bir cevap verdi! Yapılan ankete katılan 2 bin civarından Galatasaray taraftarının %86'sı, PSG zaferi karşılığında Sami Yen'de derbi kaybetmeye dünden razı.






Galatasaray kulübüne yakınlığıyla bilinen bir araştırma şirketi, sarı-kırmızılı taraftarların ezeli rekabete ve Avrupa vizyonuna bakışını gözler önüne seren çarpıcı bir ankete imza attı.






Yaklaşık 2 bin sarı-kırmızılı taraftarın katılımıyla gerçekleştirilen ankette, Fenerbahçe derbisi ile Şampiyonlar Ligi hedefleri kıyaslandı. Ortaya çıkan dev oran, Türk futbolundaki geleneksel derbi algısının sarı-kırmızılı camiada nasıl köklü bir değişime uğradığını kanıtladı.






Ankette yer alan en dikkat çeken en çarpıcı sorulardan biri, "PSG'yi deplasmanda yeneceğiz ama Fenerbahçe'ye Ali Sami Yen'de yenileceğiz deseler cevabınız ne olurdu?" oldu.






Sarı-kırmızılı futbolseverlerin bu soruya verdiği yanıt tam anlamıyla ezber bozdu. Ankete katılan taraftarların %86'sı bu senaryoya tereddütsüz "Kabulüz" cevabını verdi.






Son yıllarda Avrupa kupalarında elde edilen sonuçlar ve kulübün genetiğinde yer alan "Avrupa hedefi", tribünlerin beklentisini tamamen değiştirdi.

Sarı-kırmızılı taraftarlar artık sezon başarısını tek başına Fenerbahçe derbisini kazanmakla ölçmüyor. Camia nezdinde Şampiyonlar Ligi'nde elde edilecek tarihi bir galibiyet veya çeyrek finale daha fazla anlam yüklüyor.







Sarı-kırmızılılar için Fenerbahçe derbilerini kazanmak elbette büyük bir sevinç kaynağı olmaya devam ediyor; ancak Şampiyonlar Ligi devlerine karşı alınacak zaferler ve Avrupa'daki başarı, taraftarın gözünde tartışmasız bir numaralı öncelik konumuna yükseldi.

Galatasaray'da Leao belirsizliği

Fenerbahçe ile yarın akşam tarihi bir maça çıkacak olan Galatasaray'da Leao belirsizliği sürüyor

25.10.2026 14:57:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'da Leao belirsizliği
Galatasaray'da Leao belirsizliği
Fenerbahçe ile yarın akşam tarihi bir maça çıkacak olan Galatasaray'da Leao belirsizliği sürüyor.

Gençlerbirliği maçında sakatlanan Rafael Leão için sosyal medyaya "Derbide ilk 11'de" haberleri servis edilse de tıbbi gerçekler bambaşka bir tablo çiziyor.







Adale zorlanması yaşayan Portekizli yıldızın derbide sahada olabileceği maksimum süre ve yaşayabileceği dev risk ortaya çıktı.

Geçen hafta Gençlerbirliği maçında 61. dakikada oyuna girip 77. dakikada çıkan Rafael Leao'nun sakatlığı ile ilgili Galatasaray cephesinden, "Hafif-orta düzey zorlanma tespit edilmiş olup..." açıklaması yapıldı.







Sarı-kırmızılı cephenin WhatsApp gazetecileri aracılığıyla Portekizli oyuncu için, "Rafael Leão derbide kadroda olacak. Oyuncu taraftarın önünde ilk 11'de oynamak istiyor" haberleri yaptırılıyor.

Adale zorlanmaları, özellikle de uyluk ve kasık adalesindeki hafif-orta derece gerilmeler, her ne kadar klinik düzeyde fizyoterapi ve yoğun tedavi uygulansa da en az 10 gün ila 2 hafta arasında dinlenme ve kademeli saha yüklemesi gerektirir.







Konunun uzmanlarına göre tam iyileşmeden ağrı kesici veya iğne tedavisiyle riske edilmesi durumunda Rafael Leao'nun aynı adaleden daha ağır bir sakatlık yaşama ihtimali %40-50 seviyelerine yükseliyor.






Ancak maç günü son provada Portekizli oyuncu ağrı hissetmediğini belirtirse, yedek kulübesinde yer alma ve skor gidişatına göre son 15-20 dakika oyuna girme ihtimali olabilir. Galatasaray'ın iletişim ekibinin "11'de başlayabilir" haberlerini psikolojik üstünlük ve algı yönetimi için kullanması bu açıdan çok normal.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.