logo
13 EYLÜL 2026

Trabzon Horoz'u yoldu

28.02.2005 00:00:00
 
Trabzonspor zirve yarışına güçlü rakibi Denizlispor'u 3-0 yenerek ortak oldu. Galatasaray'ın puan kaybını iyideğerlendiren bordo-mavili ekip, Horozları Fatih (2) ve Szymkowiak'ın golleriyle aşıp, ligde ikinci sıraya oturdu Maçtan dakikalar

21. dakikada Gökdeniz'in pasında savunmadaki Burak'ın uzaklaştırmak istediği top, ceza alanı içindeki Fatih'in önüne düştü. Bu futbolcu da Burak'ın hatasını iyi değerlendirerek yerden bir vuruşla kaleci Souleymanou'nun solundan topu filelere gönderdi: 1-0.

27. dakikada rakiplerinden sıyrılarak sağdan ceza alanı son çizgisine kadar inen Yattara'nın ortasında, arka direkte uygun durumdabulunan Szymkowiak, meşin yuvarlağı kafayla filelere gönderdi: 2-0.

66. dakikada Mikka'nın sağdan ortasında, ceza alanı içindeki Ömer'in şutunda, savunmadaki Hüseyin'in müdahale ettiği top, kornere çıktı.

88. dakikada Gökdeniz ile yaptığı verkaç ile bir anda ceza alanı içinde kaleci Souleymanou ile karşı karşıya kalan Fatih, kaleciyi geçerek topu filelerle buluşturdu: 3-0.

Fatih Tekke attığı iki golle gol krallığında 19 gol ulaşırken, Polonyalı orta saha oyuncusu Szymkowiak Trabzonspor forması altında ilk golünüde atmış oldu.

Fenerbahçe'de Kartal krizi çözüldü mü?


 
 
Fenerbahçe, dün gece teknik direktör İsmail Kartal'ın görevinin başında olduğunu açıkladı. Ancak Kartal durumu teyit eden açıklamada bulunmadı. Herşey bugün saat 11.30'da belli olacak. 

12.09.2026 07:28:00 / Güncelleme: 12.09.2026 07:36:01
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe'de Kartal krizi çözüldü mü?
Fenerbahçe'de Kartal krizi çözüldü mü?

Fenerbahçe Kulübü, dün akşam saatlerinde UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Roma maçı sonrası istifa eden teknik direktör İsmail Kartal'ın görevinin başında olduğunu duyurdu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre İsmail Kartal, bugün saat 11.30'da Gaziantep FK maçının hazırlıkları kapsamında gerçekleştirilecek antrenmanda takımın başında olacak.
Ancak İsmail Kartal, açıklamayı teyit eden bir beyan da bulunmadı, bugünkü antrenmana çıkacağını teyit de etmedi. Öte yandan Fenerbahçe'nin Pep Guardiola ile görüştüğü iddia ediliyor.

 
Kartal bu sözlerle istifa etmişti?
 
UEFA Şampiyonlar Ligi' ilk haftasında 10 Eylül'de konuk ettiği Roma ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, görevinden istifa etmişti. Chobani Stadı'ndaki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Kartal, "3 aydır buradayım. Sezon başından bugüne kadar oyuncularımla yapmış olduğum antrenmanlar, kamplar... Başkan ve yöneticiler bize her konuda yarıdmcı olmaya çalıştı. Çok güzel günlerdi. Bu akşam ben görevimden istifa ediyorum. Bir daha asla geri dönmemek kaydıyla. Oyuncu kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Kulübün önünü açmak için böyle bir karar aldım" demişti.

Beşiktaş liderlik koltuğuna oturdu

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu’nda Erzurumspor FK’yı 3-0 mağlup ederek üst üste önemli bir galibiyete imza attı

11.09.2026 22:05:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş liderlik koltuğuna oturdu
Beşiktaş liderlik koltuğuna oturdu
Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu'nda Erzurumspor FK'yı 3-0 mağlup ederek üst üste önemli bir galibiyete imza attı.

Siyah-beyazlılar, Fenerbahçe derbisinin ardından aldığı bu galibiyetle puanını 12'ye yükseltti ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna yerleşti.

Beşiktaş, Süper Lig'de zirve yürüyüşünü sürdürüyor. Ligin 5. haftasında Erzurumspor FK'yı konuk eden siyah-beyazlı ekip, sahadan 3-0 galip ayrılarak taraftarına büyük sevinç yaşattı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Beşiktaş, oyunun kontrolünü büyük ölçüde elinde tuttu. Özellikle orta sahada Orkun Kökçü ve Salih Özcan üzerinden oyunu yönlendiren Kartal, hücumdaki etkinliğiyle Erzurumspor savunmasına zor anlar yaşattı.

Beşiktaş, mücadele boyunca hem oyun üstünlüğünü hem de skor avantajını koruyarak 90 dakika sonunda farklı galibiyete ulaştı.

DERBİ GALİBİYETİNİN ARDINDAN ZİRVE



Siyah-beyazlılar, bir önceki hafta Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ederek büyük moral kazanmıştı. Erzurumspor karşısında alınan 3 puanla birlikte Beşiktaş'ın ligdeki galibiyet sayısı da 4'e yükseldi.

Sezona Eyüpspor galibiyetiyle başlayan Beşiktaş, Alanyaspor karşısında aldığı yenilginin ardından Çorum FK'yı 6-2, Fenerbahçe'yi ise 2-1 mağlup etmişti.

KARTAL ZİRVEDE

Erzurumspor karşısında alınan 3-0'lık galibiyetle puanını 12'ye çıkaran Beşiktaş, maç fazlasıyla Süper Lig'in zirvesine çıktı.

Siyah-beyazlılar böylece son haftalardaki çıkışını da sürdürmüş oldu. Özellikle derbi galibiyetinin ardından gelen farklı Erzurumspor galibiyeti, Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışındaki iddiasını güçlendirdi.

Erzurumspor ise 4 puanda kaldı. Mavi-beyazlı ekip sezonun ilk dört haftasında Amedspor ve Galatasaray'a mağlup olmuş, Gençlerbirliği ile berabere kalmış ve Konyaspor'u yenmişti.

Dolmabahçe'de 3-0'lık zaferle zirveye çıkan Beşiktaş, şimdi liderliği korumak için yoluna devam edecek. Kartal yüksek uçuyor!

‘Kulübün önünü açmak adına…’

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Roma ile oynanan ve 1-1 sona eren karşılaşmanın ardından görevinden istifa etti

10.09.2026 22:56:00
Haber Merkezi
 
‘Kulübün önünü açmak adına…’
‘Kulübün önünü açmak adına…’
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Roma ile oynanan ve 1-1 sona eren karşılaşmanın ardından görevinden istifa etti. Sarı-lacivertli camiada büyük şaşkınlık yaratan kararın ardından Kartal'ın yaptığı açıklama da dikkat çekti.

"Kulübün önünü açmak adına…"

Roma karşısında takımının ortaya koyduğu mücadeleye rağmen ayrılık kararı alan İsmail Kartal, maç sonrasında görevini bıraktığını açıkladı.

Kartal'ın açıklamasında, "Yol yakınken görevimden istifa ediyorum. Bir daha asla geri dönmemek kaydıyla istifa ediyorum. Kulübün önünü açmak adına böyle bir karar aldım" ifadelerini kullandığı bildirildi.

Kartal ayrıca karşılaşmanın ardından oyuncularına teşekkür ettiğini belirtti.

Roma maçı sonrası gelen sürpriz karar



İsmail Kartal'ın istifası, Roma karşılaşmasının sonucundan bağımsız olarak büyük bir sürpriz olarak değerlendirildi. Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında güçlü Roma karşısında 1-1'lik beraberlik alırken, Kartal maç öncesinde rakibin "tarihinin en güçlü kadrosuna sahip" olduğunu söylemiş ve takımına güvendiğini belirtmişti.

Kartal'ın istifasının ardından en çok merak edilen konu ise kararın arkasında ne olduğu oldu.

Neden istifa etti?



Kartal'ın açıklamasında doğrudan yönetim veya başka bir isim suçlanmazken, "Kulübün önünü açmak" gerekçesini göstermesi dikkat çekti. Bu ifade, kararın yalnızca Roma maçının sonucuyla ilgili olmadığı yönündeki değerlendirmeleri beraberinde getirdi.

Fenerbahçe'de sezon başından bu yana teknik heyet üzerindeki baskı artmıştı. Sarı-lacivertliler ligde ilk dört haftada iki mağlubiyet almış, özellikle Beşiktaş karşısında alınan 2-1'lik yenilginin ardından Kartal sorumluluğu kendisinin ve ekibinin üstlendiğini söylemişti.

Kartal'ın görev süresi ise yalnızca birkaç ay sürdü. Fenerbahçe, 18 Haziran 2026'da deneyimli teknik adamla 2026-2027 sezonu için bir yıllık sözleşme imzalamıştı.

Fenerbahçe'de şimdi ne olacak?

İsmail Kartal'ın istifasının ardından gözler Fenerbahçe yönetimine çevrildi. Sarı-lacivertli yönetimin yeni teknik direktör için nasıl bir yol izleyeceği ve takımın Şampiyonlar Ligi ile Süper Lig'deki kritik süreçte kimin yönetimine bırakılacağı merak konusu oldu.

Roma karşısında 1-1'lik sonuç, Fenerbahçe'ye Şampiyonlar Ligi'nde puan kazandırırken, gecenin en büyük gelişmesi İsmail Kartal'ın istifası oldu.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne puan ile başladı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 18 yıl sonra yeniden lig aşamasında mücadele eden Fenerbahçe, ilk hafta maçında sahasında İtalya temsilcisi Roma ile 1-1 berabere kaldı

10.09.2026 22:03:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne puan ile başladı
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne puan ile başladı
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 18 yıl sonra yeniden lig aşamasında mücadele eden Fenerbahçe, ilk hafta maçında sahasında İtalya temsilcisi Roma ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-lacivertliler, geriye düştüğü karşılaşmada Archie Brown'un golüyle eşitliği yakaladı ve Devler Ligi'ne 1 puanla başladı.

İlk yarıda Roma öne geçti

Chobani Stadı'nda oynanan karşılaşmaya iki takım da kontrollü başlarken, Roma özellikle orta saha üzerinden oyunu dengelemeye çalıştı.

İtalyan ekibi aradığı golü Bryan Cristante ile buldu. Cristante, ceza sahası dışından yaptığı etkili vuruşla topu Fenerbahçe ağlarına göndererek Roma'yı 1-0 öne geçirdi.

Fenerbahçe, taraftarının desteğiyle beraberlik golü için rakip kaleye yüklenirken, ilk yarı Roma'nın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Archie Brown'dan hızlı cevap



İkinci yarıya daha etkili başlayan Fenerbahçe, aradığı golü devrenin hemen başında buldu.

Archie Brown, ikinci yarının başlamasından yalnızca üç dakika sonra fileleri havalandırarak skoru 1-1'e getirdi. Böylece sarı-lacivertliler, Roma'nın ilk yarıdaki üstünlüğüne hızlı bir cevap verdi.

Golün ardından Fenerbahçe'nin baskısı artarken Roma da özellikle hızlı hücumlarla yeniden üstünlüğü ele geçirmeye çalıştı.

Son bölümde galibiyet golü çıkmadı



Karşılaşmanın kalan bölümünde iki takım da galibiyet golü için fırsatlar aradı. Ancak savunmaların ve kalecilerin başarılı performansı nedeniyle başka gol olmadı.

Fenerbahçe 1-1 Roma sonucuyla iki takım da Şampiyonlar Ligi lig aşamasına 1'er puanla başladı.

Fenerbahçe açısından 18 yıl sonra döndüğü Şampiyonlar Ligi'nde güçlü Roma karşısında alınan beraberlik, geriye düşülen bir maçın ardından kazanılan değerli bir puan olarak kayıtlara geçti. UEFA da Fenerbahçe'nin 2008/09 sezonundan bu yana ilk kez Şampiyonlar Ligi'nin ana aşamasında yer aldığını belirtiyor.

İşte ilk hafta sonuçları

Galatasaray'ın 2026-27 UEFA Şampiyonlar Ligi lig aşamasındaki rakipleri ilk hafta maçlarını tamamladı

10.09.2026 11:26:00 / Güncelleme: 10.09.2026 11:29:32
Haber Merkezi
 
İşte ilk hafta sonuçları
İşte ilk hafta sonuçları
Galatasaray'ın 2026-27 UEFA Şampiyonlar Ligi lig aşamasındaki rakipleri ilk hafta maçlarını tamamladı. Sarı-kırmızılı takımın deplasmanda Sporting CP'ye 3-1 yenildiği haftada rakiplerin önemli bölümü sahadan galibiyetle ayrıldı.

Sporting CP: Galatasaray'ı 3-1 yendi

Galatasaray'ın ilk rakibi Sporting CP, Portekiz'de sarı-kırmızılıları 3-1 mağlup etti. Galatasaray Torreira ile öne geçmesine rağmen Sporting; Geny Catamo, Luis Suárez ve Rodrigo Zalazar'ın golleriyle geri döndü.

Barcelona: Feyenoord'u gole boğdu

Galatasaray'ın 13 Ekim'de Rams Park'ta karşılaşacağı Barcelona, ilk maçında Feyenoord'u 5-1 yenerek güçlü bir başlangıç yaptı. Raphinha iki gol atarken Lamine Yamal, Adeyemi ve Gabriel Jesus da skora katkı verdi.

PSG: Slovan Bratislava'yı dağıttı

Bir diğer güçlü rakip Paris Saint-Germain ise Slovan Bratislava karşısında adeta şov yaptı. Fransız ekibi mücadeleyi 6-1 kazandı. Ferran Torres hat-trick yaparken Dembélé iki gol kaydetti.

Aston Villa: Deplasmanda kazandı

İngiliz temsilcisi Aston Villa, Club Brugge deplasmanından 3-2 galibiyetle döndü. Villa, zorlu Belçika deplasmanında üç puanı alarak lige galibiyetle başladı.

Stuttgart: Viking'i geçti

Alman ekibi Stuttgart, Viking Stavanger'ı 3-1 mağlup etti. Ermedin Demirovic, ilk yarıda kısa süre içerisinde attığı üç golle karşılaşmaya damgasını vurdu.

Lille: Sahasında kaybetti

Galatasaray'ın rakiplerinden Lille ise kendi sahasında Real Betis karşısında 3-2 mağlup oldu. Fransız temsilcisi böylece ilk haftayı puansız kapattı.

AEK Atina: LASK karşısında kazandı

Yunanistan temsilcisi AEK Atina da Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başladı. AEK, LASK'ı 1-0 yenerek üç puanın sahibi oldu.

Özetle: Galatasaray'ın sekiz rakibinden 6'sı ilk haftayı galibiyetle, 2'si mağlubiyetle tamamladı. Sarı-kırmızılıların 3-1'lik Sporting yenilgisiyle başladığı lig aşamasında özellikle Barcelona ve PSG'nin farklı galibiyetleri dikkat çekti.

Galatasaray'ın ikinci maçı 13 Ekim'de Barcelona karşısında.

Cimbom’un umudu 63 dakika sürdü

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında deplasmanda Sporting'e 3-1 mağlup oldu

10.09.2026 00:01:00
Haber Merkezi
 
Cimbom’un umudu 63 dakika sürdü
Cimbom’un umudu 63 dakika sürdü
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında deplasmanda Sporting'e 3-1 mağlup oldu. Sarı-kırmızılılar erken öne geçti ancak ikinci yarıda gelen gollere engel olamayınca Portekiz'den puansız döndü.

UEFA Şampiyonlar Ligi lig aşamasının ilk haftasında Galatasaray, Portekiz temsilcisi Sporting ile José Alvalade Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Karşılaşmaya etkili başlayan Galatasaray, 5. dakikada Gonçalo Inácio'nun kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Sarı-kırmızılı ekip erken bulduğu golün ardından avantajını korumaya çalıştı.

Sporting ise 27. dakikada Geny Catamo'nun golüyle skoru 1-1'e getirdi. İlk yarının kalan bölümünde iki takım da gol ararken başka gol çıkmadı ve devre arasına eşitlikle girildi.

İkinci yarıda Sporting fırtınası

İkinci yarıda ev sahibi ekip oyunun kontrolünü daha fazla eline aldı. Sporting, 57. dakikada Luis Suárez'in golüyle 2-1 öne geçti.

Galatasaray henüz bu gole cevap veremeden 63. dakikada Rodrigo Zalazar sahneye çıktı. Zalazar'ın golüyle Sporting farkı ikiye çıkardı: 3-1.

Kalan dakikalarda Galatasaray farkı azaltmak için çaba gösterse de Sporting savunmasını aşamadı ve karşılaşma ev sahibi ekibin 3-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Galatasaray puansız başladı

Bu sonuçla Galatasaray, 2026/27 Şampiyonlar Ligi lig aşamasına mağlubiyetle başlamış oldu. Sporting ise kendi sahasında önemli bir galibiyet elde etti.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki bir sonraki karşılaşması 13 Ekim'de Barcelona karşısında oynanacak.

Trabzonspor’dan 5 gollü gövde gösterisi!

Bordo-mavililer, teknik direktör değişikliğinin ardından Gençlerbirliği’ni farklı mağlup etti

07.09.2026 00:10:00
Haber Merkezi
 
Trabzonspor’dan 5 gollü gövde gösterisi!
Trabzonspor’dan 5 gollü gövde gösterisi!
Bordo-mavililer, teknik direktör değişikliğinin ardından Gençlerbirliği'ni farklı mağlup etti. Onuachu 155 gün sonra golle buluşurken, Salah yine fileleri havalandırdı. Yeni transfer Dju ise ilk maçında gol sevinci yaşadı.

Trabzonspor, teknik direktör Fatih Tekke ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Hüseyin Çimşir yönetimindeki ilk maçında adeta şov yaptı. Bordo-mavililer, Gençlerbirliği'ni 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek ligde yeniden moral kazandı.



Ligin ilk üç haftasında birer galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet alan ve 4 puan toplayan Trabzonspor, teknik heyet değişikliğinin yaşandığı haftada Gençlerbirliği karşısında etkili bir futbol ortaya koydu.

Karadeniz ekibinin gollerini Onuachu (2), Salah, Muçi ve Dju kaydetti. Bu sonuçla Trabzonspor puanını 7'ye yükseltti.

ONÜÇU'DAN 155 GÜN SONRA GOL



Trabzonspor'un geçen sezon gol krallığını 22 golle tamamlayan yıldızı Paul Onuachu, Gençlerbirliği karşısında attığı iki golle bu sezonki gol hasretine son verdi.

Son golünü geçen sezonun 28. haftasında Galatasaray karşısında atan Nijeryalı santrfor, 155 gün sonra ligde yeniden gol sevinci yaşadı.

Onuachu, karşılaşmanın ilk yarısında kasığındaki problem nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kaldı. Teknik direktör Hüseyin Çimşir ise oyuncusunun sakatlığının ciddi olmadığını açıkladı.

SALAH YİNE SAHNEDE

Trabzonspor'un Mısırlı yıldızı Muhammed Salah, Gençlerbirliği karşısında penaltıdan attığı golle ligdeki gol sayısını 4'e yükseltti.

Sezonun ilk haftasında Kasımpaşa karşılaşmasında bordo-mavili formayla ilk kez sahaya çıkan Salah, daha sonra Başakşehir maçında iki, Amed Sportif Faaliyetler karşılaşmasında ise bir gol kaydetmişti.

Gençlerbirliği karşısında da fileleri havalandıran yıldız oyuncu, üst üste üçüncü lig maçını da golle tamamladı.

DJU İLK MAÇINDA GOLÜNÜ ATTI

Trabzonspor'un transferin son günlerinde kadrosuna kattığı Franculino Dju da bordo-mavili formayla çıktığı ilk maçta golle tanıştı.

Karşılaşmanın 43. dakikasında Onuachu'nun yerine oyuna giren Dju, 78. dakikada Trabzonspor'un beşinci golünü kaydederek ilk maçını golle süsledi.

ÇİMŞİR: "YAVAŞ YAVAŞ YUKARIYA GİDECEĞİZ"



Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, oyuncularının gösterdiği mücadeleden memnun olduğunu söyledi.

Çimşir, "Oyuncu grubunun isteğinden, arzusundan son derece memnunum. Yavaş yavaş, adım adım yukarıya doğru gideceğiz." ifadelerini kullandı.

Takımın kısa sürede değişmesinin kolay olmadığını belirten Çimşir, göreve geldikten sonra ağırlıklı olarak oyuncuların enerjisini yükseltmeye çalıştıklarını ifade etti.

Çimşir, farklı galibiyetin kendi döneminde hemen ortaya çıkan bir değişimin sonucu olmadığını vurgulayarak, "Üç günde elimde sihirli değnek yok. Bu işi yapan oyuncular. Ciddi anlamda kaliteli bir kadromuz var." dedi.

"TRABZONSPOR ÜÇ KULVARDA DA ZİRVEYİ HEDEFLEYECEK"

Trabzonspor'un bu sezon üç kulvarda da iddialı olabileceğini belirten Çimşir, bordo-mavili taraftarlara da umut veren mesajlar verdi.

Tecrübeli teknik adam, takımın uzun bir lig maratonuna girdiğini belirterek, Trabzonspor'un üç kulvarda da zirve yarışının içerisinde olacağına inandığını söyledi.

5 GOLLÜ GALİBİYETLE YENİDEN UMUT

Amed Sportif Faaliyetler deplasmanında alınan 2-1'lik yenilginin ardından Gençlerbirliği karşısında alınan 5-0'lık galibiyet, Trabzonspor açısından yalnızca üç puan anlamına gelmedi.

Onuachu'nun gol orucunu bozması, Salah'ın istikrarlı performansını sürdürmesi ve Dju'nun ilk maçında golle tanışması bordo-mavili camianın moralini yükseltti.

Boluspor tarihinin en kötü başlangıcını yaptı: 6 maçta 0 puan

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Boluspor, 2026-2027 sezonunda tarihinin en kötü başlangıçlarından birini yaptı. 6 maçta 0 puan toplayan Bolu ekibi ligin son sırasında yer alıyor

06.09.2026 11:21:00
İhlas Haber Ajansı
 
Boluspor tarihinin en kötü başlangıcını yaptı: 6 maçta 0 puan
Boluspor tarihinin en kötü başlangıcını yaptı: 6 maçta 0 puan
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Boluspor, 2026-2027 sezonunda tarihinin en kötü başlangıçlarından birini yaptı. 6 maçta 0 puan toplayan Bolu ekibi ligin son sırasında yer alıyor.

Trendyol 1. Lig'in en tecrübeli ekipleri arasında yer alan Boluspor, 2026-2027 sezonunun ilk 6 haftasında sergilediği performansla kulüp tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşıyor. Bolu ekibi, sergilediği performansla 2007 yılından bu yana en kötü lig başlangıcına imza attı. Ligde geride kalan 6 haftada puanla tanışamayan kırmızı-beyazlılar, 0 puanla son sıraya demir attı.

Sezona ABD'li çalıştırıcı Daniel Farrar yönetiminde büyük umutlarla giren Boluspor, ligde oynadığı 6 karşılaşmanın tamamından sahadan yenilgiyle ayrıldı. Oynadığı maçlarda rakip fileleri yalnızca 1 kez havalandırabilen Bolu takımı, kalesinde gördüğü 17 golle de hem savunma hem de hücum hattında ligin en kötü istatistiğine sahip takımı oldu.

20 sezondur kesintisiz 1. Lig'de mücadele ediyor



2007-2008 sezonundan bu yana aralıksız olarak 1. Lig'de yer alan Boluspor, içinde bulunduğumuz 2026-2027 sezonu itibarıyla ligdeki üst üste 20. sezonunu geçiriyor. Kırmızı-beyazlı kulüp, bu istatistiğiyle lig tarihinin aynı seviyede en uzun süre kesintisiz mücadele eden takımlarından biri konumunda yer alıyor. Ancak ligin en tecrübeli ekipleri arasında yer alan Boluspor'un bu sezona yaptığı kötü başlangıç, camiada ve taraftarlar arasında büyük tepkiye yol açtı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.