logo
27 EKİM 2026

Beşiktaş'a teklif yağıyor

Beşiktaş'ın 26 yaşındaki stoperi Emirhan Topçu'ya büyük bir ilgi var. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ve Nice Kulübü'nün teklif hazırlığında olduğu öğrenildi

27.10.2026 14:24:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş'a teklif yağıyor
Beşiktaş'a teklif yağıyor
Beşiktaş 2024 yazında Çaykur Rizespor'a 3.4 milyon euro ödeyerek Emirhan Topçu'yu kadrosuna katmıştı. Milli oyuncunun 30 Haziran 2028 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor. Yani bu sezonun ardından kontratının son senesine girmiş olacak. Teknik Direktör Italiano ondan son derece memnun...






YÜKSEK TEKLİF GELİRSE

Beşiktaş Yönetimi'nin de 26 yaşındaki stoperi satma gibi bir düşüncesi yok. Fakat Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ve Nice Kulübü'nün ara transferde teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Teknik olarak her futbolcu için geçerli olan durum, Emirhan için de geçerli. Çok yüksek bir teklif gelirse bütün ihtimaller açık...






YERLİ HAVUZUNUN PARÇASI

1.88 boyundaki savunmacı, kalitesi dışında yerli havuzundaki yeri sebebiyle de önemli... Ayrıca solak olması da önemli bir avantaj... Nice ve Hull City'den kafa karıştıracak bir öneri gelmediği takdirde Emirhan tutulacak. Aksi durumda sıcak gelişmelere tanıklık edebiliriz.






Kislyak Cim-Bom'u duyunca mutlu oldu

CSKA Moskova'nın genç yıldızı Matvey Kislyak, "Galatasaray'a gelip Batrakov'la birlikte oynayacak mısın?" sorusunu cevapladı. 21 yaşındaki futbolcu, sürekli gülüyordu

27.10.2026 14:10:00
Haber Merkezi
 
Kislyak Cim-Bom'u duyunca mutlu oldu
Kislyak Cim-Bom'u duyunca mutlu oldu
Türkiye'de ara transferde adından en fazla söz ettirecek oyunculardan biri hiç şüphesiz Matvey Kislyak olacak. Çünkü Rus yıldızla hem Galatasaray hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe ilgileniyor. CSKA Moskova ligde son olarak Spartak Moskova'yı 2-0 mağlup etti. Ve Matvey Kislyak'a, "Galatasaray'a transfer olacak mısın? Türkiye'de herkes bunu merak ediyor. Batrakov'la birlikte oynayacak mısın?" sorusu yöneltildi.






TEHLİKELİ SORU

21 yaşındaki merkez orta saha, "Gerçekten mi? Bu tehlikeli soruyu cevaplamayacağım. Provokasyon, provokasyon" yanıtını verdi. Ve bu diyalog sürerken çok keyifliydi. Sürekli güldü... Alanda bulunanlar da gülüyordu. Matvey Kislyak'ın gerçekten de devre arasında Türkiye'ye gelme ihtimali yüksek...






CSKA'NIN ŞARTLARI

CSKA Moskova Yönetimi'nin 35 milyon euro civarında bonservis beklentisi var. Bu paranın büyük bölümünü peşin olarak talep ediyorlar. Ayrıca sonraki satıştan pay maddesi de istiyorlar. Oyuncu Galatasaray'a gelirse, milli takımdan arkadaşı Batrakov'la birlikte mücadele edecek. Diğer seçeneklerde rakip olacaklar.






Beşiktaş, Yunan stoperin kararını bekliyor

Beşiktaş, West Ham United'ın Yunan stoperi Konstantinos Mavropanos'la ilgileniyor. İngiliz ekibi onu satmaya pek sıcak bakmıyor. Sadece oyuncudan bu yönde bir talep gelirse durum değişebilir

27.10.2026 11:48:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş, Yunan stoperin kararını bekliyor
Beşiktaş, Yunan stoperin kararını bekliyor
Geçen sezon Premier Lig'den düşen West Ham United'da birçok kişi Konstantinos Mavropanos'un ayrılmasını bekliyordu. Ancak 28 yaşındaki stoper takımda kaldı. West Ham United şu anda Championship'te zirve mücadelesi veriyor. Tekrar Premier Lig'e çıkmak istiyorlar. Konstantinos Mavropanos ise 11 maçta tam 5 kez rakip ağları sallamayı başardı.

KIŞ DÖNEMİNDE ZOR

1.94 boyundaki stoperin 30 Haziran 2028 tarihine kadar mukavelesi bulunuyor. West Ham United Yönetimi onu kış döneminde satmayı kesinlikle düşünmüyor. Çok yüksek bir teklif gelirse durum değişebilir. Bu transferdeki en önemli faktör ise oyuncunun kararı olacak...






ŞANSINI DENEYECEK

Konstantinos Mavropanos, ara dönemde ayrılmak istediğini resmen bildirirse Beşiktaş'a gelme ihtimali artacak. Aksi durumda West Ham United onu 2027 yazında elden çıkarmayı planlıyor. Oyuncu tarafıyla bazı temasların kurulduğu konuşuluyor. Eğer Konstantinos Mavropanos yeşil ışık yakarsa Kartal şansını deneyecek.

Beşiktaş sonrası herkesi deviriyorlar

Beşiktaş yenilgisinin ardından çıkışa geçen Hoffenheim; Mönchengladbach, Lyon ve Leverkusen'i devirerek Bundesliga'da 10. sıraya kadar yükseldi

27.10.2026 11:30:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş sonrası herkesi deviriyorlar
Beşiktaş sonrası herkesi deviriyorlar
Beşiktaş, Avrupa Ligi'ndeki Hoffenheim deplasmanından 3-2'lik galibiyetle dönmüştü. Herkes Alman ekibinden bir patlama bekliyordu. Ve beklenen patlamayı Beşiktaş'ın ardından yaptılar.






Hoffenheim, Bundesliga'da küme düşme hattına kadar gerilemişti. Ancak özellikle ofansif yöndeki birçok istatistikte Bayern Münih'in ardından 2. sıradaydılar. Herkes onlardan bir patlama bekliyordu. Ve çok şükür ki bu çıkışı Beşiktaş sonrasında yakaladılar. Hatırlanacağı üzere temsilcimiz Almanya deplasmanından 3-2'lik galibiyetle dönmüştü.






KİMSEYE ACIMADILAR

Sonraki süreçte Hoffenheim şu sonuçları aldı:

Mönchengladbach: 2-1
Lyon: 3-0
Bayer Leverkusen: 3-0






Bu arada Bayer Leverkusen de Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'ndeki rakipleri arasında yer alıyor. Hoffenheim, Leverkusen karşısında Kramaric (79 penaltı), Prass (89) ve Moerstedt'in (90+6) golleriyle 3-0'ı buldu. Prass 90+1'de kırmızı kart gördü.






İNANILMAZ DEĞERLİ

Hoffenheim galibiyeti, Beşiktaş açısından son derece değerliydi. Alman ekibi son haftalardaki performansıyla birlikte Bundesliga'da 10. sıraya kadar yükseldi. Tempolarını buldular. Bundan sonraki süreçte de iyi gitmeleri bekleniyor. Tribünler de takımla barıştı.

Cim-Bom devre arasında bitirebilir

Manchester United'da mutsuz olan ve Bournemouth maçında yedek bekleyen Bruno Fernandes, devre arasında Galatasaray'a transfer olmaya sıcak bakıyor

27.10.2026 11:10:00
Haber Merkezi
 
Cim-Bom devre arasında bitirebilir
Cim-Bom devre arasında bitirebilir
Manchester United son olarak evinde Bournemouth'a 3-0 kaybetti. Yedek kulübesinde bulunan Bruno Fernandes'in morali çok bozuktu. Portekizli yıldızın, devre arasında Galatasaray'ın teklifini değerlendirmek istediği ortaya çıktı.






Manchester United'ın Portekizli 10 numarası Bruno Fernandes bundan bir süre önce, "Buraya gelenler kupa kazanmak istiyor. Ama son yıllarda bu kulüple bunu başarmak çok zor" ifadelerini kullanmıştı. Kırmızı Şeytanlar, Premier Lig'de dün Bournemouth'u konuk etti.






SAHAYA SÜRÜLMEDİ

United 3-0 kaybetti. Bruno Fernandes yedek kulübesindeydi. Ve sahaya sürülmedi. 32 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi bu sezonun ardından bitecek. Mukavelede +1 yıllık uzatma opsiyonu mevcut. Fakat taraflar arasında yapılan görüşmelerde şu ana kadar hiçbir sonuç alınamadı. Ve yıldız ismin ara transferde Galatasaray'a gelme ihtimalinin hayli yükseldiği öğrenildi.






UMUDU KALMADI

Portekizli oyuncu, yaz döneminde Galatasaray'la bazı görüşmeler yapmıştı. Ancak Manchester United Yönetimi onu satmadı. Bu kez işler değişmiş gibi gözüküyor. İddialara göre; Bruna Fernandes, Galatasaray seçeneğini değerlendirmek istiyor. Çünkü United'a dair umudu kalmadı. Sarı-Kırmızılı yönetim, şartların uygun olması durumunda dünya yıldızını kış aylarında İstanbul'a indirebilir.

Lıncoln Henrıque Fenerbahçe’yle buluşacak gibi

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Lincoln Henrique, şu anda Bursaspor'da harika performanslar sergiliyor

27.10.2026 10:46:00
Haber Merkezi
 
Lıncoln Henrıque Fenerbahçe’yle buluşacak gibi
Lıncoln Henrıque Fenerbahçe’yle buluşacak gibi
Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Lincoln Henrique, şu anda Bursaspor'da harika performanslar sergiliyor. Timsah sezon sonunda Süper Lig'e yükselirse, Lincoln de eski takımına karşı mücadele edecek.






Seneler sonra tekrar Süper Lig'e çıkmak isteyen Bursaspor Yönetimi, iddialı bir kadro kurmuştu. Ve bu sezonki en önemli takviyelerden biri de Lincoln Henrique'ydi... 27 yaşındaki 10 numarayla 30 Haziran 2028'e kadar mukavele yapıldı. Şu ana kadar da işler çok yolunda gidiyor.






LİDER DURUMDALAR

Lincoln son olarak 4-2 kazanılan Keçiörengücü mücadelesini 1 gol ve 3 asistle tamamladı. Şu ana kadar 1. Lig'de 11 mücadeleye çıkan sambacı, sahada 971 dakika kaldı. Toplamda 3 gol ve 6 asist üretti. Bursaspor 12. hafta itibarıyla TFF 1. Lig'de lider durumda (28 puan).







3.5 MİLYONA ALINMIŞTI

Timsah sezon sonunda Süper Lig'e yükselirse, Lincoln Henrique de eski takımı Fenerbahçe'ye karşı rakip olma şansını yakalayacak. Sarı-Lacivertliler onu 2022 yazında Santa Clara'dan 3.5 milyon euro karşılığında transfer etmişti. Lincoln sonraki süreçte Bragantino ve Hull City gibi kulüplere kiralandı. Oyuncu 2025 yazında bedelsiz olarak Alverca'nın yolunu tuttu. Bu sezon başında ise Bursaspor'a geldi.

Trabzonspor'da bütün moralleri bozan haber

Trabzonspor'a Arseniy Batagov'dan bir kötü haber daha geldi. Rehabilitasyonu yeni biten 22 yaşındaki stoperin sol uyluk kası ve tendonunda yaygın kanama tespit edildi. En az 2 ay oynayamayacak olan oyuncu için geçen sezon reddedilen teklifler, bordo-mavili yönetimi bin pişman etti

25.10.2026 19:57:00
Haber Merkezi
 
Trabzonspor'da bütün moralleri bozan haber
Trabzonspor'da bütün moralleri bozan haber
Trabzonspor'da her şey güllük gülistanlık değil... Özellikle dün oynanan Beşiktaş derbisinden önce Arseniy Batagov'dan gelen haber moral bozdu.






Sağ dizindeki operasyonun ardından rehabilitasyon sürecini tamamlayıp takımla antrenmanlara başlayan Ukraynalı, yeniden sakatlandı.






Sol uyluk rektus femoris kası ile kas içi tendonunda yaygın kanama ve ödem tespit edilen genç futbolcunun sahalara dönüşü daha da uzadı.






22 yaşındaki stoperin en az 8 hafta (2 ay) sahalardan uzak kalması bekleniyor. Rehabilitasyon ve maç ritmini yakalama süreciyle birlikte bu sürenin uzayabileceği ifade ediliyor.






Bordo-mavili yönetimin geçen sezonun ara transfer döneminde Batagov için gelen cazip teklifleri satmayıp takımda tutma kararı, yaşanan bu son sakatlıkla birlikte yeniden tartışmaya açıldı. Transfer döneminde önemli bir bonservis geliri elde etme şansı varken oyuncunun kadroda tutulması, üst üste gelen iki ağır sakatlıkla birlikte mali açıdan ciddi bir kayba dönüştü. Oyuncunun piyasa değerinin düşmesi ve takıma katkı sağlayamaması, "Trabzonspor bin pişman" yorumlarını da beraberinde getirdi.






Aziz Yıldırım'dan Galatasaray maçına özel Ali Koç hamlesi

Aziz Yıldırım, bugün bir araya geleceği Ali Koç’u Galatasaray derbisine davet edecek. Kutuplaşmayı bitirip sarı-lacivertli camiayı tek vücut yapması beklenen bu dev hamle, RAMS Park'taki atmosferi ve derbinin psikolojik dengesini bir anda Fenerbahçe lehine değiştirebilir

25.10.2026 19:50:00
Haber Merkezi
 
Aziz Yıldırım'dan Galatasaray maçına özel Ali Koç hamlesi
Aziz Yıldırım'dan Galatasaray maçına özel Ali Koç hamlesi
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve daha önce asbaşkanlığını yapan ancak daha sonra iki kez seçim kaybettiği Ali Koç bugün bir araya gelecek...






Başkan Aziz Yıldırım'ın dün Yüksek Divan Kurulu toplantısında yaptığı, "Samandıra'nın tapusunu aldık. 6 kişi Maltepe'deki çim sahaları yapmak için sözleşmeyi yaptık. 1 Nisan'da sahaları teslim edeceğiz. Binaların yapımı için pazar günü de Ali Koç ile görüşeceğim." sözleriyle ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı.






O iddiaya göre Başkan Aziz Yıldırım, pazartesi akşamı oynanacak Galatasaray derbisine Ali Koç'u da davet edecek; futbolculara, taraftarlara ve camiaya "Biriz, bir aradayız" mesajı verecek.






İkilinin yan yana durması, camia içinde yaşanan kutuplaşmayı ve bölünmüşlüğü tek bir kareyle bitirir. Bu durum Fenerbahçeli futbolculara "Arkanızda devasa ve tek vücut olmuş bir camia var" mesajı verir.






Rakip sahada yalnız olmadıklarını, kulübün en figüratif iki liderinin o stadyumda yanlarında olduğunu görmek, Fenerbahçeli oyuncuların sahaya daha özgüvenli ve cesur çıkmasını sağlar.






Maç öncesinde stadyumdaki atmosfer, normal bir derbi atmosferinin çok üzerine çıkar. Tribünler bu hamleyi bir "gözdağı" veya "meydan okuma" olarak algılayacağı için maça ekstra hırslı ve yoğun bir tezahürat baskısıyla başlar. Bu da Galatasaraylı futbolcuları daha agresif bir tutum içine sürükleyebilir.

Beşiktaş'a Ümit Akdağ darbesi

Crystal Palace maçında gördüğü kırmızı kartla can sıkan Ümit Akdağ, bu kez de sakatlık haberiyle moralleri bozdu

25.10.2026 16:50:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş'a Ümit Akdağ darbesi
Beşiktaş'a Ümit Akdağ darbesi
Crystal Palace maçında gördüğü kırmızı kartla can sıkan Ümit Akdağ, bu kez de sakatlık haberiyle moralleri bozdu. Sağ elinde kırık tespit edilen genç futbolcunun sağlık durumuyla ilgili siyah-beyazlı kulüpten resmi açıklama geldi. 2 ila 4 hafta oynayamayabilir.






Crystal Palace karşılaşmasında yaptığı kung fu hamlesi sonrası gördüğü kırmızı kartla moral bozan Ümit Akdağ, bu kez sakatlık haberiyle sarsıldı.

Savunma oyuncusunun yaşadığı üst üste talihsizlikler genç oyuncunun keyfini kaçırdı. Beşiktaş Kulübü'nden yapılan resmi açıklamaya göre, genç futbolcunun sağ elinde metakarpal kemik nondeplase kırığı (yerinden kaymamış tarak kemiği kırığı) tespit edildi. Siyah-beyazlı kulüp, oyuncunun tedavisine sağlık ekibi tarafından başlandığını duyurdu.







Nondeplase bir kırık olması ameliyat riskini azaltıp iyileşme sürecini hızlandırsa da, ikili mücadelelerde elini koruması gerekeceği için Ümit Akdağ'ın bir süre özel koruyucu atellerle çalışması ve kısa bir süre sahalardan uzak kalması bekleniyor.






Ümit Akdağ sakatlığın derecesine ve sağlık ekibinin alacağı önlemlere bağlı olarak yaklaşık 2 ila 4 hafta maç kadrolarından uzak kalabilir veya riski minimize etmek için özel bir el koruyucusuyla sahalara dönebilir.

Fenerbahçeli futbolculara tarihte görülmemiş prim jesti

Slavia Prag faciası ve taraftarın istifa çağrıları altında çalkalanan Fenerbahçe’de Başkan Aziz Yıldırım'dan bir kez daha ezber bozan bir hamle geldi. Samandıra’ya karargâh kurup dış dünyayla iletişimi kesen Yıldırım, Galatasaray derbisi öncesi rekor primin bir kısmını futbolculara önden ödeyerek Türk futbolunda bir ilke imza attı.

25.10.2026 15:40:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçeli futbolculara tarihte görülmemiş prim jesti
Fenerbahçeli futbolculara tarihte görülmemiş prim jesti
Aziz Yıldırım'ın varoluş nedenlerinden birisi de Galatasaray nefretidir... Fenerbahçe başkanı olduğu her dönemde ezeli rakipleri üzerinden camiasını konsolide eden Başkan Aziz Yıldırım, pazartesi günü Sami Yen'de oynanacak derbiye de kendince hamlelerle hazırlanıyor.






Slavia Prag hezimeti ve İsmail Kartal'ın istifaya çağrıldığı ortamda Başkan Yıldırım, Galatasaray derbisi öncesi rekor primin yanında bir de ön prim ödemesi yaparak Türk futbolunda bir ilke imza attı.






Samandıra'ya karargâh kuran Başkan, dış dünyayla iletişimi kesti. Futbolcularla özel bir toplantı gerçekleştiren Yıldırım, takımı zihinsel olarak ayağa kaldırmak için alışılmışın dışında bir yöntem seçti.






Yöneticilerin desteğiyle hazırlanan dev primi maça çıkmadan önce ödeyen Yıldırım, motivasyon dozunu en üst seviyeye çıkardı.






Prim jestinin ardından oyunculara seslenen Yıldırım, "Gidin sahada geri kalanını da alın," diyerek takıma olan güvenini vurguladı. Galatasaray karşısında kendi güçlerini sahaya yansıtmaları gerektiğini belirten Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:






"Dışarıda insanlar kahroluyor, bu formanın ne kadar ağır olduğunu unuttunuz mu? Galatasaray'ın 4 atması ya da psikolojik olarak önde olması bizi ilgilendirmez! Biz Fenerbahçe'yiz. O sahaya çıkıp o maçı alacaksınız; kendiniz için değilse bu kulübün büyüklüğü ve taraftar için oynayın."

Derbinin kilidi ilk gol

Dev derbi öncesinde Florya'da coşku, Samandıra'da ise var olma mücadelesi hâkim! Lille zaferiyle moral depolayan Galatasaray ile taraftarına kendini affettirmek isteyen Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirecek dev derbinin kaderini, saha içinde atılacak ilk gol ve yaşanacak psikolojik kırılma belirleyecek

24.10.2026 16:10:00
Haber Merkezi
 
Derbinin kilidi ilk gol
Derbinin kilidi ilk gol
Galatasaray derbiye "kazanma alışkanlığı ve hediye tamamlama" heyecanıyla hazırlanırken, Fenerbahçe "taraftarla helalleşme ve ayakta kalma" derdiyle bekliyor.






Derbide erken gelebilecek bir gol; iki farklı psikolojik altyapıyı darmadağın edebileceği gibi, takımları zirveye de çıkarabilir. Galatasaray öne geçerse Fenerbahçe'deki kriz derinleşebilir. Fenerbahçe öne geçerse baskıyı kırıp saha içindeki motivasyonunu bir anda katlayabilir.






Lille deplasmanında alınan net galibiyetin ardından Galatasaray'da yüzler gülüyor. Teknik direktör Okan Buruk'un "Doğum günümde iki hediye istemiştim, ikincisini oyuncularım pazartesi verecek" açıklaması, Florya'daki coşkulu havanın özeti niteliğinde.






Tepkilerin hedefi hâline gelen İsmail Kartal ve öğrencileri için bu derbi bir maçtan çok daha fazlasını ifade ediyor. Deneyimli teknik adamın "Derbiyi kazanıp taraftara kendimizi affettiririz" sözleri, Samandıra'daki taraftarla helalleşme ve ayakta kalma arayışını net bir şekilde ortaya koyuyor.






Sarı-lacivertli cephede yaşanan bu yüksek gerilim; takımı maça ya son derece agresif bir reaksiyonla hazırlayacak ya da hata yapma korkusunu beraberinde getirecek.






Soyunma odasında yakalanan sinerji ve yüksek özgüven, Galatasaray'ın maça kendi oyununu dikte eden taraf olarak başlama ihtimalini güçlendiriyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.