logo
20 MART 2026


Beşiktaş'ta Serdar Özkan sakatlandı

14.02.2008 00:00:00
Beşiktaş, Ankaraspor ile yapacağı Turkcell Süper Lig maçının hazırlıklarını sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular, daha sonra pas çalışması ve çift kale maç yaptı. Antrenmanın son bölümünde ise savunma ve hücum oyuncuları, ayrılarak taktik çalışmalar yaptı.

Antrenmana, sakatlığı geçen Cisse de katılırken, sol ayak üst adalesinde gerilme meydana gelen Serdar Özkan çalışmayı yarıda bıraktı.Genç futbolcunun durumunun, yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacağı bildirildi. Antrenmana, sakatlıkları süren Serdar Kurtuluş ve Mehmet Sedef'in yanı sıra Gökhan Zan ile Bobo katılmadı. Gökhan Zan'ın yarın takımla birlikte çalışmalara katılacağı bildirildi.

Süper Lig kulüplerinden Ramazan Bayramı mesajları

Trendyol Süper Lig kulüpleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı

20.03.2026 12:22:00
İhlas Haber Ajansı
Süper Lig kulüplerinden Ramazan Bayramı mesajları
Süper Lig kulüplerinden Ramazan Bayramı mesajları
Trendyol Süper Lig kulüpleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Süper Lig'de yer alan kulüplerin Ramazan Bayramı mesajları şu şekilde:

Galatasaray: "Ramazan Bayramı'nın ülkemize, camiamıza ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını temenni ediyor; mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi diliyoruz."

Fenerbahçe: "Sevdiklerinizle birlikte, sağlık ve huzur dolu bir bayram geçirmeniz dileğiyle. Ramazan Bayramımız kutlu olsun."

Beşiktaş: "Sağlık, mutluluk, barış ve huzur dolu bir bayram dileriz. Ramazan Bayramınız kutlu olsun."

Trabzonspor: "Ramazan Bayramınız mübarek olsun."

RAMS Başakşehir: "Mübarek Ramazan Bayramımız kutlu olsun."

Konyaspor: "Aziz milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik eder; barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ederiz. İyi bayramlar."

Kayserispor: "Sevdikleriniz ve ailenizle birlikte; sağlıklı, huzurlu ve mutlu nice bayramlar yaşamanız dileğiyle. Ramazan Bayramınız mübarek olsun."

Corendon Alanyaspor: "Ramazan Bayramımız mübarek olsun."

Samsunspor: "Ramazan Bayramımız kutlu olsun! Sevdiklerinizle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar dileriz."

Eyüpspor: "Birlik, beraberlik ve mutluluğun eksik olmadığı bir bayram dileğiyle Ramazan Bayramınız mübarek olsun."

Kocaelispor: "Ramazan Bayramı'nın ülkemize, camiamıza ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını diliyor; sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir bayram geçirmenizi temenni ediyoruz."

Kasımpaşa: "Sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde bir bayram geçirmenizi dileriz. Ramazan bayramınız kutlu olsun."

Fatih Karagümrük: "Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun."

Çaykur Rizespor: "Mübarek Ramazan Bayramı'nın camiamıza ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni eder; huzur, sağlık ve mutluluk dolu bir bayram geçirmenizi dileriz."

Gaziantep FK: "Sevdiklerinizle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir bayram geçirmenizi dileriz. Ramazan Bayramınız mübarek olsun."

Göztepe: "Ramazan Bayramınızı en içten duygularla kutluyor; sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir bayram diliyoruz."

Antalyaspor: "Ramazan Bayramımız kutlu olsun! Ramazan Bayramı'nın; başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam alemine sağlık, huzur ve bereket getirmesini temenni ederiz. Sevdiklerinizle birlikte, mutlulukla paylaşılan ve kalpleri birleştiren nice güzel bayramlar geçirmeniz dileğiyle."

Gençlerbirliği: "Sevgi, huzur, sağlık ve mutluluk dolu bir bayram dileriz. Ramazan Bayramınız kutlu olsun."





Beşiktaş, Avrupa'da hedefine iki adım uzakta

BKT Avrupa Kupası'nda yarı finale yükselen Beşiktaş GAİN Erkek Basketbol Takımı, sezon başındaki şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaştı

20.03.2026 11:13:00
AA
Beşiktaş, Avrupa'da hedefine iki adım uzakta
Beşiktaş, Avrupa'da hedefine iki adım uzakta
BKT Avrupa Kupası'nda yarı finale yükselen Beşiktaş GAİN Erkek Basketbol Takımı, sezon başındaki şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaştı.

Başantrenör Dusan Alimpijevic yönetimindeki Beşiktaş, 2023-2024 sezonunun ardından organizasyonda ikinci kez adını yarı finale yazdırdı.

Basketbol Avrupa Ligi'ne katılımın en kolay yolu olarak şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş, yarı finalde bir diğer Türk ekibi Bahçeşehir Koleji ile final için kozlarını paylaşacak.

Yarı finalde Türk randevusu

BKT Avrupa Kupası yarı finali, Türk eşleşmesine sahne olacak.

İtalyan takımı Dolomiti Energia'yı geçen Beşiktaş GAİN, Romanya temsilcisi U-BT Cluj-Napoca'yı eleyen Bahçeşehir Koleji ile yarı finalde kozlarını paylaşacak.

Bu eşleşmeyle beraber finalde Türkiye'den bir takımın mücadele etmesi de kesinleşti.

Yarı finalin diğer eşleşmesinde ise bir başka Türk temsilcisi Türk Telekom, Fransız ekibi Cosea JL Bourg-en-Bresse ile final için karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş, grubunu lider tamamladı

Siyah-beyazlı ekip, BKT Avrupa Kupası'nda mücadele ettiği B Grubu'nu ilk sırada tamamladı.

Kupaya ilk haftada Litvanya temsilcisi Lietkabelis karşısında aldığı sürpriz yenilgiyle başlayan Beşiktaş GAİN, oynadığı 18 maçta 13 galibiyet, 5 yenilgi yaşadı ve averajla zirvede yer aldı.

Siyah-beyazlılar, elde ettiği bu başarıyla doğrudan çeyrek finale yükseldi.

Bu turda İtalyan ekibi Dolomiti Energia'yı ağırlayan Beşiktaş, maçı tek sayı farkla 77-76 kazandı ve yarı finale adını yazdırdı.

Bahçeşehir Koleji, grubunda ikinci oldu

BKT Avrupa Kupası'nda mücadele eden Bahçeşehir Koleji, A Grubu'nda ikinci olarak normal sezonu noktaladı.

Kırmızı-lacivertli takım, grupta çıktığı 18 maçta 12 galibiyet, 6 yenilgi yaşadı ve averajla ikinci basamakta yer alarak doğrudan son 8 takım arasına adını yazdırdı.

Bahçeşehir Koleji, çeyrek finalde Romanya ekibi U-BT Cluj-Napoca'yı 75-72 mağlup ederek üst üste ikinci kez yarı finale yükseldi.

Saha avantajı Beşiktaş'ta

Beşiktaş GAİN-Bahçeşehir Koleji eşleşmesinde saha avantajı, normal sezonda grubunu lider tamamlayan siyah-beyazlı takımda olacak.

Eşleşmenin ilk maçına 31 Mart Salı günü Beşiktaş, ikinci karşılaşmasına ise 3 Nisan Cuma günü Bahçeşehir Koleji ev sahipliği yapacak. Turun 3. ve son müsabakaya kalması durumunda eşleşmenin kaderini belirleyecek maç, 8 Nisan Çarşamba günü yine Beşiktaş'ın sahasında oynanacak.

Yarı finaldeki Türk eşleşmesinde iki galibiyete ulaşan takım, BKT Avrupa Kupası'nda finale çıkacak.

Bu sezon 45 maçta 34 galibiyet

Beşiktaş GAİN, bu sezon dört kulvarda toplam 45 maça çıktı.

Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda 1, Ziraat Bankası Türkiye Kupası'nda 3, BKT Avrupa Kupası'nda 19, Basketbol Süper Ligi'nde 22 olmak üzere toplam 45 maça çıkan Beşiktaş GAİN, söz konusu mücadelelerde 34 galibiyet elde etti.

Siyah-beyazlı ekip, söz konusu süreçte Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda ve Türkiye Kupası'nda finalleri kaybederken 11 kez sahadan yenik ayrıldı.

Avrupa'da evinde kaybetmedi

Siyah-beyazlı basketbol takımı, BKT Avrupa Kupası'nda bu sezon ev sahibi olduğu maçlarda rakiplerine geçit vermedi.

Avrupa'da grup ve çeyrek final maçı olmak üzere toplam 10 karşılaşmaya çıkan Beşiktaş, söz konusu müsabakaların tamamını kazandı.

Beşiktaş GAİN Spor Kompleksi'nde rakiplerine büyük bir üstünlük kuran siyah-beyazlılar, bir karşılaşmada ise Turkcell Basketbol Gelişim Merkezi'nde mücadele etti.

Dusan Alimpijevic ile tarihi bir sezon geçiren Beşiktaş, taraftarıyla bütünleşerek Avrupa'da final yürüyüşünü sürdürüyor.

İsrail’e göz yuman FIFA’dan komik kararlar

FIFA, işgal altındaki Filistin topraklarındaki İsrail futbol takımlarının uluslararası müsabakalara katılımını engelleyecek bir adım atmama kararı aldı

20.03.2026 11:06:00
Haber Merkezi
İsrail’e göz yuman FIFA’dan komik kararlar
İsrail’e göz yuman FIFA’dan komik kararlar
FIFA, işgal altındaki Filistin topraklarındaki İsrail futbol takımlarının uluslararası müsabakalara katılımını engelleyecek bir adım atmama kararı aldı.

FIFA'dan yapılan açıklamada, Filistin Futbol Federasyonu tarafından işgal altındaki topraklarında yer alan İsrail futbol takımlarının uluslararası müsabakalara katılımının reddedilmesi için yapılan teklife ilişkin karar duyuruldu.

Açıklamada, "Filistin Futbol Federasyonu'nun 74. FIFA Kongresi'nde yaptığı başvuru ve ardından FIFA Konseyi'nin, Filistin topraklarında yerleşik olduğu iddia edilen İsrail futbol takımlarının İsrail müsabakalarına katılımının araştırılması için FIFA Yönetişim, Denetim ve Uyumluluk Komitesi'ne (GACC) yaptığı talep karara bağlandı." denildi.



Talep hakkında bir işlem yapılmayacağı belirtilen açıklamada, "FIFA, ilgili FIFA Tüzüğü hükümlerinin yorumlanması bağlamında Batı Şeria'nın nihai hukuki statüsünün uluslararası kamu hukuku kapsamında çözülememiş ve son derece karmaşık bir mesele olması nedeniyle herhangi bir işlem yapmamalıdır." ifadeleri yer aldı.

Açıklamada, "FIFA, operasyonel düzeyde Filistin Futbol Federasyonu ve İsrail Futbol Federasyonu arasında diyaloğu teşvik etmeye ve arabuluculuk yapmaya devam etmelidir. Bu bağlamda FIFA, yapılandırılmış etkileşimi kolaylaştırmaya ve gelişmeleri izlemeye devam edecektir." ifadeleri kullanıldı.

Komik yaptırım



FIFA, bugün aldığı bir diğer kararda ise İsrail'e pankartı yaptırımı uygulama kararı aldı.

FIFA tarafından ayrımcılık ve ırkçı hakaret ihlalleri gerekçesiyle daha önce diğer ülkelere uygulanan yaptırımlardan yola çıkarak, "Müsabaka ve turnuvalardan men", "Saha kapatma" ve "Seyircisiz oynama" gibi cezalar yerine FIFA Disiplin Kurulu, İsrail Futbol Federasyonuna "Hakaret içeren davranışlar ve fair play ilkelerinin ihlali" ve "Ayrımcılık ve ırkçı hakaret" ihlalleri gerekçesiyle 3 FIFA müsabakasında, İsrail Futbol Federasyonu logosunun yanında "Futbol Dünyayı Birleştirir - Ayrımcılığa Hayır" yazılı pankart sergilemesi ile 150 bin İsviçre frangı tutarında para cezası verdi.

FIFA'dan yapılan açıklamada, Filistin Futbol Federasyonu'nun (PFA) 74. FIFA Kongresi'nde yaptığı öneri ve FIFA Konseyi'nin PFA tarafından gündeme getirilen ayrımcılık iddiasını soruşturmak üzere FIFA Disiplin Kurulu'nu görevlendirme kararı sonrasında, FIFA Disiplin Kurulu, İsrail Futbol Federasyonu'nun (IFA) bir FIFA üye federasyonu olarak yükümlülüklerini "birden fazla kez ihlal ettiğine" karar verdiğini duyurdu.

FIFA Disiplin Kurulu, FIFA Disiplin Kuralları'nın "hakaret içeren davranışlar ve fair play ilkelerinin ihlali ve "ayrımcılık ve ırkçı hakaret" ihlalleri gerekçesiyle İsrail Futbol Federasyonu'na, 150 bin İsviçre frangı para cezası verdi.

FIFA'dan yapılan açıklamada, "İsrail Futbol Federasyonu'na, evinde A milli takım düzeyinde oynayacağı sonraki 3 FIFA müsabakasında, İsrail Futbol Federasyonu logosunun yanında 'Futbol Dünyayı Birleştirir - Ayrımcılığa Hayır' yazılı, önemli ve oldukça görünür bir pankart sergilemesine hükmetmiştir. Pankartın stadyumdaki boyutu, düzeni ve konumu, İsrail Futbol Federasyonu tarafından her maçtan en geç 15 gün önce onay için FIFA'ya sunulacaktır." denildi.

Samsunspor, Avrupa'ya galibiyetle veda etti

UEFA Konferans Ligi son 16 turu rövanşında Rayo Vallecano'yu 1-0 mağlup eden Samsunspor, ilk maçta 3-1 kaybetmesi nedeniyle Avrupa kupalarına veda etti

20.03.2026 11:03:00
AA
Samsunspor, Avrupa'ya galibiyetle veda etti
Samsunspor, Avrupa'ya galibiyetle veda etti
UEFA Konferans Ligi son 16 turu rövanşında Rayo Vallecano'yu 1-0 mağlup eden Samsunspor, ilk maçta 3-1 kaybetmesi nedeniyle Avrupa kupalarına veda etti.

2. dakikada Garcia'nın ceza sahası dışından sert şutunda top az farkla üstten auta çıktı.

10. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan De Frutos'un şutunda kaleci Okan Kocuk, ağlara giden meşin yuvarlağı son anda kornere çeldi.

13. dakikada Tomasson'un ortasında ceza sahasında topla buluşan Mouandilmadj'in şutunda meşin yuvarlak direğin üstünden auta gitti.

45+2 dakikada defanstan seken top ceza sahası içinde Mouandilmadji'nin önünde kaldı. Bu futbolcunun sert vuruşunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere sonuçlandı.

İkinci yarı



52. dakikada Ratiu'nun ceza sahası çizgisi üzerinden sert vuruşunda kaleci Okan Kocuk topu yatarak kontrol etti.

54. dakikada Garcia'ın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Palazon'un yerden vuruşunda meşin yuvarlak direk dibinden auta çıktı.

55. dakikada Palazon'un uzaktan sert şutunda kaleci Okan Kocuk, topu kornere çeldi.

65. dakikada Samsunspor 1-0 öne geçti. Mouandilmadji'nin pasında ceza sahası içinde Ndiaye, düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı.

90+5 dakikada Mendy ortasında ceza sahası içinde Camello'nun kafa vuruşunda kaleci Okan Kocuk, ağlara giden topu son anda kornere yolladı.

Karşılaşmayı Samsunspor 1-0 kazandı.

Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink: Almış olduğumuz galibiyetten dolayı mutlu değiliz ama gurur duymalıyız



Fink, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, gösterdikleri performanstan dolayı oyuncuları ile gurur duyduklarını aktardı.

Rayo Vallecano'yu kutlayan Fink, "Böyle bir deplasmanda galibiyet ve oynamak hiç kolay değil. Barcelona, Atletico Madrid, Real Madrid olsun buradan galibiyetle ayrılamamıştı.Biz buradan galibiyet alarak ayrıldık. Konferans Lig'inde ilk tecrübemiz ve bu anlamda çok iyi performans gösterdiğimizi söyleyebilirim. Aldığımız galibiyet sebebiyle elbetteki gururluyuz. Genel performansımıza bakacak olursak göstermiş olduğumuz için gurur duydum." ifadesini kullandı.

İspanya'ya gelen taraftarlara teşekkür eden Fink, "Bu tür performansları göstermeye devam etmemiz gerekiyor. Elbette almış olduğumuz galibiyetten dolayı mutlu değiliz ama gurur duymalıyız. Bugün elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bugün çok iyi işler yaptık. Rakibimiz tecrübeli bir takıma sahip." diye konuştu.

Fink, kaleci Okan Kocuk'u da kritik kurtarışları nedeniyle tebrik etti.

Rayo Vallecano Teknik Direktörü Inigo Perez Soto: Evimizde kaybettik ama tatlı bir sonuca ulaştığımızı söyleyebilirim

Soto, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Konferans Lig'nin çok önemli olduğunu dile getirdi.

Tarih yazmaya devam ettiklerini dile getiren Soto, "Bu sonuç bizim için çok olumlu bir sonuç. Maçın genelinde topa hakim olmaya çalıştık. Felipe'nin ayağı kaydı, top kayıpları yaptık, bunlar olunca tabii ki topu korumamız lazımdı. Sonucu korumaya çalışırken bazen hata yapabilirsiniz. Sonuçta amacımıza ulaştık. Tabii ki biraz daha savunmada kaldık, defansımızı güçlendirdikten sonra hücuma geçtik." ifadesini kullandı.

Soto, maçın bazı bölümlerinde topu rakibe verdiklerine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Bazen topun kontrolünü kaybettiğimiz anlar oldu. Bazen Avrupa maçlarında bu tür hatalar olabiliyor. Çünkü kaos durumuna düşüyorsun gibi oluyor. Yapmış olduğumuz en iyi maçlardan biri diyebilirim. Çünkü biz ya da rakibimiz elenecek olması nedeniyle maçın sonucu her an değişebiliyor.

Bu futbolun parçası, içinde taktik var biraz da duygusallık var. Evimizde kaybettik ama tatlı bir sonuca ulaştığımızı söyleyebilirim, bu açıdan çok mutluyuz. Rakibimiz Avrupa'da ilk kez oynuyor olabilir, bunlar klişe sözler. Bu tür klişeler var. Hem sahamızda hem deplasmanda kazanmak tabii ki önemli ama kazanmasak da önemli olan sonuca ulaşmak. Avrupa'da deneyim olmayan bir ekip diyoruz rakibimize ama bu önemli değil. Bu sözler klişe gerçeğe bakmamız lazım. Futbol bu, sahaya çıkıyorsunuz herkes kendi şeklini ve tarzını ortaya koyuyor."

Kara Kartal’dan ilk 4 için kritik galibiyet

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş, konuk ettiği Kasımpaşa'yı 2-1 yendi.

19.03.2026 22:16:00
AA
Kara Kartal’dan ilk 4 için kritik galibiyet
Kara Kartal’dan ilk 4 için kritik galibiyet
Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş, konuk ettiği Kasımpaşa'yı 2-1 yendi.

9. dakikada Ben Ouanes'in indirdiği topu ceza sahası dışından bekletmeden kaleye gönderen Cafu'nun sert şutunda meşin yuvarlak az farkla auta gitti.

11. dakikada Beşiktaş öne geçti. Orkun Kökçü'nün sol kanattan ceza sahasına yaptığı ortaya ön direkte savunmadan önce dokunan Oh, meşin yuvarlağı yakın köşeden filelere gönderdi: 1-0.

22. dakikada soldan kullanılan kornerde Cafu'nun kale önüne yaptığı ortayı kaleci Ersin Destanoğlu, son anda çelmeyi başardı.

45+2. dakikada Beşiktaş ikinci golü buldu. Sağ kanattan Murillo'nun ceza sahasına yaptığı ortaya penaltı noktasının gerisinde top yere değmeden havada ayak içiyle dokunan Orkun Kökçü, meşin yuvarlağı kalecinin üzerinden ağlarla buluşturdu: 2-0.

Beşiktaş, maçın ilk yarısını 2-0 önde kapattı.



53. dakikada Kasımpaşa, penaltı kazandı. Beşiktaş yarı sahasının ortalarından kullanılan frikikte Arous, Murillo'nun ayakla yaptığı müdahale sonundan ceza sahası içinde yer kalırken hakem Batuhan Kolak, beyaz noktayı gösterdi.

57. dakikada Benedyczak'ın kullandığı penaltıda top ve kaleci Ersin Destanoğlu, ayrı köşelere gitti: 2-1.

79. dakikada Beşiktaş, net gol pozisyonundan yararlanamadı. Orkun Kökçü'nün başlattığı atakta Rashica, aldığı pasla soldan ceza sahasına girdi. Oyuncunun sol çaprazdan şutunda savunmadan seken topu Cengiz Ünder altıpasın gerisinde tamamlamak istedi ancak kaleci Gianniotis'in omzuna çarpan top kornere gitti.

81. dakikada Olaitan'ın soldan ceza sahası içine ortasında Cengiz Ünder, savunma arkasına sarktı. Ceza sahası içi sağ çaprazında Cengiz'in top yere değmeden ayak içiyle yaptığı vuruşta kaleci Gianniotis, meşin yuvarlağın ağlarla buluşmasını bir kez daha engelledi.

90+5. dakikada sağdan Cafu'nun kullandığı frikikte altıpas önünde Kubilay Kanatsızkuş'un kafa vuruşunda top yandan dışarı çıktı.

Beşiktaş, maçı 2-1 kazandı.

Kayserispor’u umutlandıran galibiyet

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Zecorner Kayserispor, Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük'ü 1-0 mağlup etti

19.03.2026 22:12:00
AA
Kayserispor’u umutlandıran galibiyet
Kayserispor’u umutlandıran galibiyet
Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Zecorner Kayserispor, Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük'ü 1-0 mağlup etti.

1. dakika Cardoso'nun ara pasında topla buluşan Chalov, kaleci Grbic ile karşı karşıya kaldı. Chalov, kaleciyi çalımlamaya çalışırken Fatih Karagümrük savunması araya girerek topu uzaklaştırdı.

7. dakikada orta sahanın sağ tarafından aldığı topla içe kateden Sergio'nun pasında ceza yayı üzerinde topla buluşan Tiago Çukur'un şutunda meşin yuvarlağı kaleci Bilal Bayazıt kontrol etti.

11. dakikada Benes'in pasında topla buluşan Brenet'in şutunda meşin yuvarlak rakip takımın savunma oyuncularına çarparak kornere çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere sona erdi.

53. dakikada rakip yarı alanının ortalarında aldığı pasla sol çaprazdan ceza sahasına giren Tiago Çukur'un uzak köşeye gönderdiği şutta top, Zecorner Kayserisporlu savunma oyuncularına çarparak kornere çıktı.



66. dakikada Zecorner Kayserispor öne geçti. Sol kanatta topla buluşan Cardoso'nun ortasına iyi yükselen Onugkha'nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 1-0.

73. dakikada Chalov'un ara pasında ceza sahasında topla buluşan Onugkha'nın sert şutu yandan auta çıktı.

81. dakikada Benes'in ara pasında ceza sahasında topla buluşan Cardoso'nun sert şutunda topu kaleci Grbic kontrol etti.

Karşılaşma, ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalistler belli oldu

UEFA Şampiyonlar son 16 turu rövanş maçlarının ardından, Sporting CP, Arsenal, Paris Saint-Germain, Real Madrid, Liverpool, Barcelona, Bayern Münih ve Atletico Madrid çeyrek finale yükseldi

19.03.2026 01:45:00
İhlas Haber Ajansı
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalistler belli oldu
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalistler belli oldu
UEFA Şampiyonlar son 16 turu rövanş maçlarının ardından, Sporting CP, Arsenal, Paris Saint-Germain, Real Madrid, Liverpool, Barcelona, Bayern Münih ve Atletico Madrid çeyrek finale yükseldi.



UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu bu akşam oynanan maçlarla tamamlandı. Sporting CP, Arsenal, Paris Saint-Germain, Real Madrid'in ardından bu akşam da Liverpool, Barcelona, Bayern Münih ve Atletico Madrid adlarını çeyrek finale yazdırdı.



UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynanan maçlarda şu sonuçlar alındı:



Liverpool: 4 - Galatasaray: 0
Barcelona: 7 - Newcastle United: 2
Bayern Münih: 4 - Atalanta: 1
Tottenham: 3 - Atletico Madrid: 2

Devler Ligi'nde eşleşmeler ise şu şekilde oldu:

PSG - Liverpool

Real Madrid - Bayern Münih

Barcelona - Atletico Madrid

Sporting CP - Arsenal

Barcelona, 7 golle çeyrek finale yükseldi

Barcelona, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda ilk maçta berabere kaldığı Newcastle United'ı 7 golle geçerek çeyrek finale yükseldi

18.03.2026 22:57:00
İhlas Haber Ajansı
Barcelona, 7 golle çeyrek finale yükseldi
Barcelona, 7 golle çeyrek finale yükseldi
Barcelona, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda ilk maçta berabere kaldığı Newcastle United'ı 7 golle geçerek çeyrek finale yükseldi.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında Barcelona, Nou Camp'ta Newcastle United'ı konuk etti.



İngiltere'de oynanan ve 1-1 tamamlanan eşleşmenin rövanşına ev sahibi 6. dakikada Raphinha'nın golüyle başladı. Newcastle, 17. dakikada Elanga ile eşitliği yakalarken, 1 dakika sonra Marc Bernal, Barcelona'nın 2. golünü kaydetti.

Elanga, 28'de kendisinin ve takımının 2. golünü atarken ilk yarı da 2-2'lik beraberlikle tamamlandı. Katalanlar, ikinci yarıda etkili bir oyun ortaya koyarken 45 ile 61. dakikalar arası 4 gol buldu. Bu bölümde Robert Lewandowski 2, Lamine Yamal ve Fermin Lopez de birer gole imza attı.



Raphinha, 72. dakikada kendisinin ikinci, takımının 7. golünü filelere bıraktı. Kalan bölümde başka gol olmazken, Barcelona Devler Ligi'nde adını çeyrek finale yazdırdı.

Barcelona, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Atletico Madrid - Tottenham eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak.

Başakşehir ile Antalyaspor maçından gol sesi çıkmadı

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında RAMS Başakşehir ile Hesap.com Antalyaspor 0-0 berabere kaldı

18.03.2026 22:10:00
AA
Başakşehir ile Antalyaspor maçından gol sesi çıkmadı
Başakşehir ile Antalyaspor maçından gol sesi çıkmadı
Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında RAMS Başakşehir ile Hesap.com Antalyaspor 0-0 berabere kaldı.

Bu sonuçla iki takım da ligde 7. beraberliğini yaşadı. Başakşehir, puanını 43'e, Antalyaspor ise 25'e çıkardı.

11. dakikada RAMS Başakşehir gole yaklaştı. Solda Kazımcan Karataş'ın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Harit'in sert şutunda meşin yuvarlağı kaleci Julian çeldi. Dönen topa Kazımcan'ın dar açıdan yaptığı vuruşta Julian yine gole izin vermedi.

21. dakikada Erdoğan Yeşilyurt'un sağdan ortasında Van de Streek'in arka direkte yaptığı vuruşta meşin yuvarlak auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

İkinci yarı



64. dakikada Hesap.com Antalyaspor önemli bir gol pozisyonundan faydalanamadı. Paal'ın ceza yayının solundan havalandırdığı topu kontrol eden Soner Dikmen, penaltı noktası civarından vuruşunu yaptı. Açıyı çabuk kapatan kaleci Muhammed Şengezer gole izin vermedi.

İki takımın da pozisyon bulmakta zorlandığı karşılaşma golsüz tamamlandı.

Afrika Kupası, Senegal'den alınıp Fas'a verildi

Olaylı geçen Afrika Kupası finalinde şampiyon olan Senegal, sahayı terk ettiği için 3-0 hükmen mağlup sayıldı ve kupa Fas'ın oldu

18.03.2026 13:36:00
İhlas Haber Ajansı
Afrika Kupası, Senegal'den alınıp Fas'a verildi
Afrika Kupası, Senegal'den alınıp Fas'a verildi
Olaylı geçen Afrika Kupası finalinde şampiyon olan Senegal, sahayı terk ettiği için 3-0 hükmen mağlup sayıldı ve kupa Fas'ın oldu.

Afrika Kupası finalinde Fas ile Senegal arasındaki maçta Senegal sahadan çekilmiş, bir süre duran oyun takımın tekrar sahaya çıkmasıyla devam etti. Ardından Senegal şampiyon oldu. Mücadele sonrası Fas, Senegal'in sahadan çekilmesi ve ardından yaşanan olaylarla ilgili itirazda bulundu.



Fas'ın itirazını değerlendiren Afrika Futbol Konfederasyonu (CAF) Temyiz Kurulu, 2025 Afrika Uluslar Kupası finaline ilişkin kararını açıkladı.

CAF'ın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Afrika Futbol Konfederasyonu Temyiz Kurulu bugün, CAF Afrika Uluslar Kupası (AFCON) Tüzüğünün 84. Maddesinin uygulanması kapsamında, Senegal Milli Takımının CAF Afrika Uluslar Kupası (AFCON) Fas 2025 Final Maçını hükmen kaybettiğine ve maç sonucunun Fas Kraliyet Futbol Federasyonu (FRMF) lehine 3-0 olarak tescillendiğine karar vermiştir" denildi.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.