logo
09 EKİM 2026

G.Birliği pes etmedi

09.04.2002 00:00:00
 
Gençlerbirliği Basın Sözcüsü Muammer Akyüz, UEFA şansını büyük ölçüde kaybettiklerini, ancak matematiksel olarak hala şanslarının olduğunu ve bunu da sonuna kadar devam ettiriceklerini söyledi.

Kalan maçlarımızı kazanmalıyız

Muammer Akyüz, hafta sonu Gaziantepspor ile oynadıkları karşılaşmanın kendileri için 6 puanlık bir maç olduğunu, ancak sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldıklarını ifade ederek, karşılaşmada Cafer ve Thomas'ın eksikliğini çok fazla hissettiklerini söyledi. Ligde kalan dört maçı da kazanarak, ligi en iyi şekilde bitirmek istediklerini belirten Akyüz, bu hafta oynayacakları Göztepe maçına mutlak galibiyet için çıkacaklarını kaydetti.

"Galatasaray'ın yarınlarını hazırlamak için buradayız"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, günü kurtarmak için değil, sarı-kırmızılıların yarınlarını hazırlamak için görevde olduklarını söyledi. Başkan Özbek ayrıca bu sezonki en büyük hedeflerinden birinin Türkiye'de yakaladıkları istikrarı ve başarıyı, Avrupa'ya taşımak olduğunu belirtti

07.10.2026 14:56:00
İhlas Haber Ajansı
 
"Galatasaray'ın yarınlarını hazırlamak için buradayız"
"Galatasaray'ın yarınlarını hazırlamak için buradayız"
Galatasaray'ın ekim ayı olağan divan kurulu toplantısı, Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park Özhan Canaydın Konferans Salonu'nda gerçekleştiriliyor. Toplantıda Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açıklamalarda bulundu.

Haftaya üzücü haberlerle başladıklarını söyleyen Özbek, "Özellikle kulübümüzün en kıdemli üyesi, çok değerli büyüğümüz Ali Fuat Diriker ağabeyimizi ve Galatasaraylılar Derneği başkanlığı görevinde bulunmuş Fidel Berber'i, divan üyemiz beyaz perdenin değerli aktörlerinden Göksel Arsoy'un kaybıyla bu haftaya başladık. Bütün camiamıza, ailelerine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanları cennet olsun. Fuat ağabey için yarın saat 11'de kulübümüzde anma düzenleyeceğiz" diye konuştu.

"Bizlere düşen görev bu emaneti daha ileriye taşımaktır"

Ekim ayının Galatasaray'ın için özel anlamı olduğunu aktaran Başkan Özbek, "121. yıl önce Ali Sami Yen ve arkadaşları, Galatasaray Lisesi'nde bugün milyonların peşinden gittiği büyük bir hayalin temelini attı. O gün, oraya konulan hedef yalnızca bir spor kulübü kurmak değildi. Türk sporunda öncü olmak, ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek ve Türk olmayan takımları yenmekti. Bizlere düşen görev de 121 yıldır nesilden nesle aktarılan bu emaneti daha ileriye taşımaktır. Başta kurucumuz Ali Sami Yen olmak üzere Galatasaray'a hizmet etmiş tüm büyüklerimizi saygı ve rahmetle anıyorum" şeklinde konuştu.

"En büyük hedeflerimizden biri Türkiye'de yakaladığımız istikrarı ve başarıyı Avrupa'ya taşımak"

Yeni sezonla birlikte yoğun bir döneme girdiklerini hatırlatan sarı-kırmızılıların başkanı sözlerine şöyle devam etti:

"Futbol takımımızın geçtiğimiz sezon kazandığı 26. şampiyonluk, üst üste 4 yıldır devam eden başarımız hepimiz için gurur kaynağıdır. Galatasaray'da geçmişte kazanılan başarılar, yeni hedeflerin önüne geçemez. Bugün önümüzde 27. şampiyonluk hedefimiz var. Üst üste 5. kez şampiyon olmak istiyoruz. Bununla beraber en büyük hedeflerimizden biri Türkiye'de yakaladığımız istikrarı ve başarıyı Avrupa'ya taşımaktır. Bu sezon Galatasaray'ın adına, tarihine ve hedeflerine yakışan bir mücadele ortaya koyacağız. Okan hocamıza, teknik ekibimize, futbolcularımıza güveniyoruz. Sezon uzun, önümüzde çok önemli maçlar var. Hep birlikte sabırla ve takımımızın yanında durarak hedeflerimize ulaşacağımıza inancım tam."

"Aslantepe Vadisi'nde çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor"

Kulübün devam eden projeleriyle ilgili son gelişmeleri belirten Dursun Özbek, "Özellikle iki proje üzerinde duracağım. Bu hafta mali genel kurulumuz var. Orada detaylı bilgi aktaracağım. Aslantepe Vadisi'nde çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor. Galatasaray'a yakışan, Galatasaray'ın ihtiyacı olan bir projeyi arkadaşlarımla berabere Galatasaray'a hizmet açmak için çalışmalarımıza ağırlık verdik. Kemerburgaz'da akademi binamızla beraber 4 tane daha ilave futbol sahası yapma çalışmalarımız devam ediyor. Orada bizden kaynaklanmayan kısa bir gecikmemiz var. Akademi binasının her şeyini hazırladık. Kulüple ilgili sorunumuz yok, sorun tamamen belediye ile olan ilişkilerimiz çerçevesinde" dedi.

"Mücadele ettiğimiz tüm branşlarda hedefleri yükselttik"

Yeni sezonun amatör branşlar açısından önem taşıdığını hatırlatan Özbek, "Mücadele ettiğimiz tüm branşlarda hedefleri yükselttik. Galatasaray formasının olduğu her yerde iddialı olmak istiyoruz. Yalnızca başarı bizim için sezon sonu kazanılan kupalardan ibaret değil. Altyapılarımızdan sporcu yetiştirmek, gençlerimize Galatasaray formasını taşıma fırsatını vermek ve şubelerimize sportif olduğu kadar mali açıdan da güçlü ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşturmak zorundayız. Ben sporcularımızın ve teknik ekiplerimizin sonuna kadar mücadele edeceğine inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

"Günü kurtarmak için değil, Galatasaray'ın yarınlarını hazırlamak için buradayız"

Sportif ve kulübün geleceği açısından çok önemli bir dönem olduğunu vurgulayan Başkan Özbek, "Bir taraftan Türkiye'de ve Avrupa'da başarı için mücadele ederken, diğer taraftan tesislerimizi tamamlamak, gelirlerimizi büyütmek ve Galatasaray'ın geleceğini daha sağlam temeller üzerine kurmak için çalışıyoruz. Biz günü kurtarmak için değil, Galatasaray'ın yarınlarını hazırlamak için buradayız" açıklamasında bulundu.

"Hak ettiği daha büyük başarılara hep beraber taşıyacağız"

Kulübü kendilerinden sonraki nesillere güçlü bir şekilde teslim etmek zorunda olduklarını belirten sarı-kırmızılıların başkanı, "Bunu başarabilmemizin yolu da Galatasaray'ın her zaman en büyük gücü olan, birlik ve beraberliğimizden geçiyor. Elbette farklı görüşlerimiz olacak. Bütün bunların üzerindeki ortak paydamız Galatasaray. Geçmişimiz bize çok açık bir şey söylüyor; Galatasaray bir olduğunda başarır. 121 yıl olduğu gibi bundan sonra da hep birlikte çalışacak, hep birlikte mücadele edecek ve Galatasaray'ın hak ettiği daha büyük başarılara hep beraber taşıyacağız" şeklinde konuştu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ayrıca tüm üyeleri cumartesi günü yapılacak sarı-kırmızılıların yıllık olağan toplantısına davet etti.

Messi milli takıma veda ediyor


 
Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi, milli takım kariyerinin son antrenmanına çıktı. Messi, Arjantin'in 6 Ekim'de Afrika ülkesi Benin'i konuk edeceği maçla milli takıma veda edecek!

06.10.2026 10:26:00
Ömer Nezir
 
Messi milli takıma veda ediyor
Messi milli takıma veda ediyor

Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi, milli takım kariyerinin son antrenmanına çıktı. Milli takım kariyerini sonlandırma kararını daha önce açıklayan 39 yaşındaki futbolcu, Arjantin'in Ezeiza kentinde, kendi adını taşıyan tesislerde antrenman yaptı.
Arjantin formasıyla 207 maça çıkan ve 125 gol atan Messi, ağustos ayında milli takım kariyerini noktaladığını duyurmuştu.

Son resmi maçı Dünya Kupası finali

Messi, 19 Temmuz 2026'da Dünya Kupası finali sonrasında milli takımı bıraktığını açıklamıştı. Arjantin, o maçı uzatmalarda 1-0 kaybetmişti. Messi, geçtiğimiz günlerde Bolivya ve Burkina Faso'ya karşı oynanan hazırlık maçlarında oynamamıştı. Messi, Arjantin'in 6 Ekim'de Afrika ülkesi Benin'i konuk edeceği maçla milli takıma veda edecek!

Olağanüstü bir kariyer

Messi, milli takım formasıyla 125 golün yanı sıra 68 asist de yapmıştı. Messi Arjantin milli formasıyla 2022 Dünya Kupası ile 2021, 2024 Copa America'yı kazandı. 2014 ve 2026'da Dünya Kupası finali oynadı. 2008'de Olimpiyat Altın Madalyası kazandı.

Dünyada en fazla milli takım formasını yiyen oyuncu Cristiano Ronaldo... Ronaldo, 230'dan fazla milli formayı ıslattı. Türkiye'de ise 120 maçla rekor Rüştü Reçber'de...

ÇÖKÜŞ 2026! 4 MAÇ, 4 YENİLGİ

A Milli Futbol Takımı için 2026 yılı adeta bir çöküş yılına dönüşüyor

06.10.2026 00:00:00
Haber Merkezi
 
ÇÖKÜŞ 2026! 4 MAÇ, 4 YENİLGİ
ÇÖKÜŞ 2026! 4 MAÇ, 4 YENİLGİ
A Milli Futbol Takımı için 2026 yılı adeta bir çöküş yılına dönüşüyor. Ay-Yıldızlılar, UEFA Uluslar Ligi A Ligi 1. Grup'taki dördüncü maçında İtalya'ya deplasmanda 3-1 mağlup oldu. Böylece Türkiye, grupta oynadığı dört maçın tamamını kaybederek puanla tanışamadı.

Daha da dikkat çekici olan ise milli takımın artık beraberliğe bile hasret kalması. Fransa'ya 1-0, İtalya'ya 4-1 ve Belçika'ya 3-0 kaybeden Türkiye, Bologna'da da İtalya karşısında 3-1'lik yenilgiden kurtulamadı. TFF'nin güncel puan tablosunda Türkiye 0 puanla son sırada bulunuyor.

İLK YARI BERABERLİK, SONUÇ YİNE HÜSRAN

Bologna'daki Renato Dall'Ara Stadı'nda oynanan karşılaşmada İtalya 26. dakikada Scamacca'nın golüyle öne geçti. Türkiye ise Aral Şimşir'in golüyle skoru 1-1'e getirdi. Ancak umut kısa sürdü. İtalya yeniden üstünlüğü ele geçirerek Calafiori ile skoru 2-1 yaptı ve maçın ilerleyen bölümünde üçüncü golü de bularak karşılaşmayı 3-1 kazandı.

4 MAÇ, 4 YENİLGİ

Milli takımın Uluslar Ligi karnesi alarm veriyor:

Türkiye 0-1 Fransa
Türkiye 1-4 İtalya
Belçika 3-0 Türkiye
İtalya 3-1 Türkiye

Dört maçta yalnızca 2 gol atabilen Türkiye, kalesinde 11 gol gördü. Puan hanesi ise hâlâ 0.

Üstelik bu tablo, 2026 Dünya Kupası'ndaki sonuçların üzerine geldi. Türkiye turnuvada Avustralya'ya 2-0, Paraguay'a 1-0 yenilirken ABD'yi 3-2 mağlup etmişti.

İTALYA'YA KARŞI TARİH DE DEĞİŞMEDİ

Türkiye'nin İtalya karşısındaki kötü geleneği de sürüyor. İki takımın bugünkü maç öncesindeki 17 karşılaşmasında Türkiye'nin İtalya'ya karşı galibiyeti bulunmuyordu: 5 beraberlik, 12 yenilgi.

Bologna'daki 3-1'lik sonuçla bu tablo daha da ağırlaştı.

2026'da artık soru "Ne zaman kazanacağız?" değil, "Ne zaman puan alacağız?" noktasına geldi.

Milli Takım düşüşte, umutlar tükeniyor, beraberlik bile özleniyor.

Hakem Yasin Kol ile Göktuğ Hazar Erel tutuklandı

Merkez Hakem Kurulu (MHK) soruşturması kapsamında gözaltına alınan Süper Lig hakemi Yasin Kol ile Süper Lig yardımcı hakemi Göktuğ Hazar Erel, sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı

05.10.2026 20:49:00
İhlas Haber Ajansı
 
Hakem Yasin Kol ile Göktuğ Hazar Erel tutuklandı
Hakem Yasin Kol ile Göktuğ Hazar Erel tutuklandı
Merkez Hakem Kurulu (MHK) soruşturması kapsamında gözaltına alınan Süper Lig hakemi Yasin Kol ile Süper Lig yardımcı hakemi Göktuğ Hazar Erel, sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından MHK Başkanı ve diğer bazı şüpheliler hakkında yürütülen soruşturma kapsamında, dijital materyallerin incelenmesi ve Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) kayıtlarının detaylı analiz edilmesi sonucu gözaltına alınan Süper Lig hakemi Yasin Kol ile Süper Lig yardımcı hakemi Göktuğ Hazar Erel savcılıkta ifade vermişti.

Şüpheliler, tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilmişti. Yasin Kol, 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'un şike ve teşvik suçlamasıyla tutuklanması talebiyle hakimliğe sevk edilmişti. Göktuğ Hazar Erel ise resmi belgede sahtecilik suçlamasıyla tutuklanması talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilmişti. Yasin Kol ve Göktuğ Hazar Erel, sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

MHK İSTİFA ETTİ, TFF BAŞKANI KOLTUKTA!

Hakem soruşturması, tutuklama, MHK Başkanı’nın istifası, Milli Takım’daki tartışmalar... Türk futbolunda kriz büyürken TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu “İstifa etmeyeceğim” dedi. Peki, sorumluluk nerede başlıyor, nerede bitiyor?

05.10.2026 20:30:00
Haber Merkezi
 
MHK İSTİFA ETTİ, TFF BAŞKANI KOLTUKTA!
MHK İSTİFA ETTİ, TFF BAŞKANI KOLTUKTA!
Hakem soruşturması, tutuklama, MHK Başkanı'nın istifası, Milli Takım'daki tartışmalar... Türk futbolunda kriz büyürken TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu "İstifa etmeyeceğim" dedi. Peki, sorumluluk nerede başlıyor, nerede bitiyor?

FUTBOLDA KRİZ, KOLTUKTA ISRAR!

Türk futbolu günlerdir hakem soruşturmasını konuşuyor. MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu tutuklandı, ardından görevinden istifa etti. Gerekçe ise devam eden adli sürecin TFF ve hakemlik kurumunu yıpratmaması olarak açıklandı.

Soruşturmanın odağında ise hakem klasmanları, görevlendirmeler, puanlama, atamalar ve kural sınavlarına müdahale edildiği iddiaları bulunuyor. Ve gözler doğrudan TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na çevrildi.

SORUYA TEK CÜMLELİK CEVAP

Hacıosmanoğlu'na "İstifa edecek misiniz?" diye soruldu.

Cevabı netti: "Hayır, istifa etmeyeceğim. Beni tanımadınız mı? Türk futbolunun 30 yıllık pisliğini benim üzerime yıkamazsınız. Temiz futbol için mücadeleye devam edeceğiz."

MHK Başkanı kurum yıpranmasın diye istifa ediyorsa, TFF Başkanı neden aynı gerekçeyle sorumluluk üstlenmiyor?

MİLLİ TAKIM DA DOSYAYA GİRDİ

Tartışma yalnızca hakemlerle sınırlı değil. A Milli Takım'ın sonuçları da TFF yönetimine yönelik eleştirilerin başlıca başlıklarından biri.

Hacıosmanoğlu daha önce kendisine yöneltilen istifa sorusuna da "Neden istifa edeyim? Ben kulüp başkanı mıyım, antrenör müyüm?" diyerek karşılık vermişti.

Bugün ise tablo daha da ağır.

MHK'de soruşturma var.

MHK Başkanı tutuklandı ve istifa etti.

Hakemlik sistemi tartışılıyor.

Milli Takım sorgulanıyor.

TFF yönetiminin sorumluluğu tartışılıyor.

Buna rağmen TFF Başkanı koltuğunda.


Beşiktaş'ta 3. Serdal Adalı dönemi

Beşiktaş Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda Serdal Adalı, 3 bin 815 oyla yeniden başkanlığına seçildi

04.10.2026 20:49:00
İhlas Haber Ajansı
 
Beşiktaş'ta 3. Serdal Adalı dönemi
Beşiktaş'ta 3. Serdal Adalı dönemi
Beşiktaş Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda Serdal Adalı, 3 bin 815 oyla yeniden başkanlığına seçildi.

Beşiktaş'ta Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı sona erdi. Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleşen ve yaklaşık 8 saat süren seçim maratonu ardından tek aday olan Serdal Adalı, yeniden başkanlığa seçildi. Sabah 10.40'da başlayan ve saat 17.00 itibarıyla sona eren seçimde oy kullanma hakkına sahip 39 bin 500 üyeden 3 bin 910 genel kurul üyesi katılım gösterdi.

Serdal Adalı, 3 bin 815 oyla güven tazeledi



2024 yılında Hasan Arat'ın istifasının ardından yapılan olağanüstü kongreyi kazanarak ilk kez başkan olan, ardından Mayıs 2025'teki olağan kongrede güven tazeleyen Adalı, bu seçimle birlikte kulüpteki 3. başkanlık dönemini yaşayacak.

Mayıs 2028'e kadar başkanlığı üstlenecek
Beşiktaş'ta bir sonraki olağan seçim 2028 yılının mayıs ayında yapılacak. Başkan Serdal Adalı, bu genel kurula kadar siyah-beyazlı kulübün başkanlığını üstlenecek.

Yönetim kurulu listesinde 8 isim değişti

Siyah-beyazlılarda bu genel kurulun ardından mevcut yönetim kurulundaki 8 isim, listede yer almadı. Hakan Daltaban, Kaan Kasacı, Çağatay Abraş, Zahide Esra Sayın, Merve Öztopaloğlu, Aykut Torunoğulları, İbrahim Şafak Sağlam ve Turgut Koç, yeni yönetim kurulu listesinde yer almadı.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı'nın yeni yönetim kurulu listesinde şu isimler yer alıyor:
Asil üyeler: Murat Kılıç, Uğur Fora, Leman Özgür Rodoplu, Mithat Görkem Aksoy, Aykan Aydın, Mete Düren, Orhan Özalp, Özkan Arseven, Mehmet Sarımermer, Arslan Küçükemre
Yedek üyeler: Toygun Batallı, Üzeyir Engin, Cengiz Sarıkaya, İpek Gençer Yağcı, Ziya Fırat Gültekin

Toplam 20 sandıkta sonuçlar şu şekilde:
Serdal Adalı: 3 bin 815 oy
Geçersiz: 37 oy
Boş: 58 oy

Milli takımda çöküş: Averaj takımı olduk!

De Bruyne iki kez vurdu, Lukaku fişi çekti… Ay-Yıldızlılar Uluslar Ligi'nde üçüncü maçından da puansız ayrıldı

03.10.2026 00:10:00
Haber Merkezi
 
Milli takımda çöküş: Averaj takımı olduk!
Milli takımda çöküş: Averaj takımı olduk!
De Bruyne iki kez vurdu, Lukaku fişi çekti… Ay-Yıldızlılar Uluslar Ligi'nde üçüncü maçından da puansız ayrıldı. 3-0'lık yenilgi, Türkiye'yi grubun dibine çivilerken savunmadaki dağınıklık ve hücumdaki etkisizlik bir kez daha gözler önüne serildi.

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi A Ligi 1. Grup'taki üçüncü maçında Belçika'ya 3-0 mağlup oldu. Daha önce Fransa'ya 1-0, İtalya'ya ise 4-1 yenilen Türkiye, Belçika karşısında da sahadan puansız ayrılarak üç maç sonunda 0 puan ve -7 averajla grubun son sırasında kaldı.

DAHA 10. DAKİKADA ŞOK



Karşılaşmaya etkili başlayan Belçika, Türkiye savunmasının önünde bulduğu boşluğu değerlendirdi.

10. dakikada Kevin De Bruyne ceza sahası çevresinden yaptığı vuruşla Belçika'yı 1-0 öne geçirdi.

Türkiye'nin orta saha ve savunma arasındaki boşlukları kapatmakta zorlandığı ilk yarıda Belçika oyunun kontrolünü elinde tuttu.

İlk yarı Belçika'nın 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

DE BRUYNE BİR KEZ DAHA SAHNEDE



İkinci yarıya gol arayarak başlayan Milliler, beraberlik fırsatlarını değerlendiremedi.

59. dakikada yine Kevin De Bruyne sahneye çıktı. Belçika'nın yıldızı, Türkiye savunmasının önündeki boşluğu değerlendirerek kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü attı.

Türkiye'nin oyundan düşmesiyle birlikte Belçika'nın üstünlüğü daha da belirginleşti.

LUKAKU FİŞİ ÇEKTİ



76. dakikada Romelu Lukaku sahneye çıktı ve karşılaşmanın skorunu 3-0'a taşıdı.

Belçika'nın yıldızları De Bruyne ve Lukaku, Türkiye savunmasının zaaflarını acımasız biçimde değerlendirdi.

Karşılaşma 3-0 Belçika'nın üstünlüğüyle sona erdi.

ÜÇ MAÇ, SIFIR PUAN!

Türkiye'nin Uluslar Ligi karnesi alarm veriyor:

Türkiye 0-1 Fransa

Türkiye 1-4 İtalya

Belçika 3-0 Türkiye

Üç maçta 1 gol atan A Milli Takım, kalesinde 8 gol gördü. Böylece Milliler grubun son sırasına demir attı.

Üstelik Belçika maçı, yalnızca skor açısından değil, oyunun genel görüntüsü bakımından da ciddi soru işaretleri ortaya çıkardı. Özellikle De Bruyne'ye verilen boşluklar ve savunmadaki organizasyon problemleri dikkat çekti.

SAHADA TAKIM YOK, SONUÇ YİNE HÜSRAN

Dünya Kupası'nın ardından Uluslar Ligi'ne de kötü başlayan A Milli Takım, üç maçta üç farklı yenilgi aldı.

İtalya karşısındaki 4-1'lik ağır yenilginin ardından Belçika karşısında da 3-0'lık sonuç geldi.

Tribünlerde daha önce Montella ve TFF yönetimine yönelik istifa tezahüratlarının yükseldiği düşünülürse, Belçika yenilgisi teknik heyet ve federasyon üzerindeki tartışmayı daha da büyütecek nitelikte.

MİLLİ TAKIMDA ALARM ZİLLERİ

Fransa'ya karşı gol atamadık.
İtalya'dan 4 gol yedik.
Belçika'dan 3 gol yedik.
Üç maçta 0 puan aldık.

Uluslar Ligi'nde A Ligi seviyesinde mücadele eden Türkiye için tablo artık yalnızca kötü sonuçlardan ibaret değil; oyun, savunma ve skor üretme konusunda ciddi bir sorgulama dönemine işaret ediyor.

Ay-Yıldızlılar, "averaj takımı" görüntüsünden çıkmak için artık yalnızca puana değil, sahada yeniden bir takım görüntüsü vermeye de ihtiyaç duyuyor.

Futbolda haftanın programı

Futbolda Nesine 2. Lig ve Nesine 3. Lig'e 5. hafta maçlarıyla devam edilecek

 

02.10.2026 10:42:00
Anadolu Ajansı
 
Futbolda haftanın programı
Futbolda haftanın programı

Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig'e milli maçlar nedeniyle ara verilirken Türkiye'de futbol heyecanı 2 ve 3. Lig'de devam edecek.

Liglerde haftanın programı şöyle:

Nesine 2. Lig

Kırmızı Grup

3 Ekim Cumartesi:

14.30 KCT 1461 Trabzon FK-Serikspor (Ortahisar Yavuz Selim)

15.30 Kırklarelispor-Sakaryaspor (Edirne Şehir)

19.00 Fethiyespor-Karacabey Belediyespor (Fethiye İlçe)

4 Ekim Pazar:

13.00 Akedaş Kahramanmaraş İstiklalspor-Ankara Demirspor (Kahramanmaraş Merkez)

15.00 Ekinciler İskenderunspor-Erzincan Futbol Yatırımları (Sarıseki Fuat Tosyalı)

15.00 Adana 01 FK-12 Bingölspor (Ali Hoşfikirer)

15.30 Kütahyaspor-52 Orduspor FK (Dumlupınar)

19.00 MKE Ankaragücü-Sultan Su İnegölspor (Eryaman)

Beyaz Grup:

3 Ekim Cumartesi:

15.00 Efor Çay Erbaaspor-Aliağa Futbol (Erbaa İlçe)

15.30 İnegöl Kafkasspor-Muşspor (İnegöl İlçe)

19.00 Somaspor-Sebatspor (Soma Nazım Yavuz)

19.00 Menemen FK-Adana Demirspor (Menemen İlçe)

19.00 İSBAŞ Isparta 32-Hatayspor (Isparta Atatürk)

4 Ekim Pazar:

15.00 68 Aksaray Belediyespor-Ankaraspor (Dağılgan)

15.00 GMG Kastamonuspor-Arkent Arnavutköy Belediyesi (Gazi)

19.00 Seza Çimento Elazığspor-Çorluspor 1947 (Elazığ Atatürk)

5 Ekim Pazartesi:

19.00 Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor-Güzide Gebzespor (11 Nisan)

Nesine 3. Lig

1. Grup

3 Ekim Cumartesi:

14.30 Pazarspor-Küçükçekmece Sinopspor (Pazar İlçe)

15.00 Zonguldakspor-Düzce Cam Düzcespor (Karaelmas K. Köksal)

15.30 Galataspor-Büyükçekmece Gücü FK (Bayrampaşa Çetin Emeç)

15.30 Beykoz Anadolu-Gölcükspor (Maltepe Hasan Polat)

15.30 Yalova FK 77-Kartal Bulvar Kartalimenspor (Yalova Atatürk)

15.30 Silivrispor-Karadeniz Ereğli 1980 (Silivri Müjdat Gürsu)

15.30 İnkılap Futbol-Tokat Belediyespor (Ömerli)

19.00 Orduspor 1967-Fatsa Belediyespor (19 Eylül)

19.00 Karabük İdmanyurdu-Amasyaspor FK (Dr. Necmettin Şeyhoğlu)

2. Grup

3 Ekim Cumartesi:

15.00 Kepezspor-Karşıyaka (Kepez Hasan Doğan)

15.00 Eskişehir Anadolu Spor Faaliyetleri-Denizli İdmanyurdu 1959 (Osmangazi Üniversitesi)

15.00 Etimesgutspor-Uşakspor (Etimesgut Belediyesi)

15.00 1922 Akşehirspor-Eskişehirspor (Akşehir Nasrettin Hoca)

15.30 Bursa Yıldırımspor-Bucaspor 1928 (Minareli Çavuş Spor Tesisleri)

15.30 Bigaspor-Balıkesirspor (Biga İlyas Bayram)

15.30 Ayvalıkgücü Belediyespor-Söke 1970 (Ayvalık Hüsnü Uğural)

19.00 Gaziemirspor-Gemlik Sümerbey Futbol (Bornova Aziz Kocaoğlu)

19.00 Altay-Alanya 1221(Alsancak Mustafa Denizli)

3. Grup

3 Ekim Cumartesi:

14.30 Bitlis 1916-Adana Adaletgücüspor (Eren)

14.30 Ağrı 1970-Diyarbekirspor (Vali Lütfü Yiğenoğlu)

15.00 Adanaspor-Eti Gübre Mazıdağı Fosfatspor (Yeni Adana)

15.00 Ayos Osmaniyespor-Açıkalın Erciyes 38 (Cevdetiye 1 Nolu Saha)

15.00 Kırıkkale FK-Yeni Mersin İdmanyurdu (Başpınar)

15.00 Karaman FK-Ejderoğlu Kırşehir Futbol (Yeni Karaman)

15.00 1964 Silifkespor-Niğde Belediyesspor (Silifke Şehir)

19.00 Yozgat Belediyesi Bozokspor-Malatya Yeşilyurtspor (Yozgat Şehir) 

logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.