logo
15 EKİM 2026

G.Saray'ın onur savaşı

03.04.2006 00:00:00
 
Galatasaray'da maddi sıkıntı arttıkça futbolcuların mücadelesi de bir o kadar artıyor. Teknik Direktör Erik Gerets, oyuncularının Gençlerbirliği karşısında ortaya koyduğu futboldan çok memnun olduklarını belirterek, "Bu takım bize gurur veriyor" dedi.

Gerets, "Gururluyuz çünkü, ilk yarıda maçı kaybetmiştik, o maç hala aklımızdaydı. Bunun üzerine takım aşırı bir motivasyonla sahadaydı. Futbol oynama arzumuz yüksekti, bu bizi gururlandırdı. İlk devre İngiltere futbolunu andırdı. Bir saniye bile rakibi boş bırakmadık ve baskı yaptık, bu da bizi gururlandırdı" dedi. Ölüm kalım mücadelesi yaptılarFutbolcuların da insan olduğunu ve form grafiklerinin inip çıkabileceğini kaydeden Gerets, "Bugün sahada o kadar çok mücadele ettiler ki, neredeyse ölüm kalım mücadelesi yaptılar" ifadesini kullandı. Gerets, Gençlerbirliği tarafının ilk penaltıyı haksız görmesi yönündeki soruyuysa "Böyle düşünmek yazık. Çok üstün oynadığımız maçta kalitemizi kabul etmemek, penaltılarda haksızlık aramak yerinde bir değerlendirme değil" şeklinde yanıtladı. Hedefe kilitlendikBasın mensuplarının maddi konularla ilgili sorularından rahatsız olan Gerets, futbolcuların para alamadığının, kendilerinin alıp almadığı yönündeki bir soru üzerine, "Futbolcular para almazsa demek ki teknik heyet de almamıştır. Biz burada hedefe şartlanmış durumdayız. Mali konuları düşünmüyoruz" dedi. Maçta iyi performans gösteren Hasan Şaş'a övgüler yağdıran Gerets, "Hasan Şaş gibi 2. bir oyuncu bulmak zor" dedi.

SONG İDMANA KATILDITurkcell Süper Ligi'nde haftayı 3-0'lık Gençlerbirliği galibiyetiyle kapatan Galatasaray, ara vermeden Diyarbakırspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Erik Gerets yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1,5 saat süren idmanda, Gençlerbirliği maçının ilk 11'inde sahaya çıkan oyuncular kısa süreli rejenerasyon yaparken, diğer oyuncular ise kondisyon çalışmasının ardından uzun süre şut ağırlıklı bir idman gerçekleştirdiler. Sarı-kırmızılı oyuncular, yarı sahada çift kale maçla antrenmanı tamamladılar.Gergin başladı, keyifli bitirdiSarı-kırmızılı kulüpte Gençlerbirliği maçı öncesi alacakları ödenmediği gerekçesiyle antrenmanı boykot eden ve teknik heyet tarafından maç kadrosuna da alınmayan Rigobert Song, bugün takımla birlikte çalışmada yer aldı. İdmanın ilk dakikalarında oldukça gergin ve moralsiz görünen Kamerunlu oyuncu, daha sonra yavaş yavaş kendini toparlarken, son bölümde neşeli hareketleriyle dikkat çekti. Diğer yandan sarı-kırmızılı ekipte, futbolcuların moralli olduğu gözlendi. Çalışma esnasında oldukça hırslı gözüken futbolcuların zaman zaman birbirleriyle girdikleri neşeli diyaloglar da dikkatlerden kaçmadı.

Petrov için en az 10 milyon avro isterİspanyol spor gazetesi Marca, Galatasaray'ın istediği Bulgar Petrov için kulübü Atletico Madrid'in en az 10 milyon Avro isteyeceğini iddia etti. Gazetede yeralan haberde, teknik direktör Eric Gerets'in eski takımı Wolfsburgo'dan tanıdığı Bulgar Martin Petrov'u gelecek sezon için Galatasaray'a istediği belirtildi. Atletico Madrid'in Petrov için 10 milyon Avro bonservis ödediğini hatırlatan Marca, bu yüzden Galatasaray'dan da en azından aynı rakamın talep edileceğini savundu. Madrid kenti takımında ilk sezonunu geçiren ve sergilediği performansla beğeni toplamayan 27 yaşındaki Bulgar futbolcu, 1 gol atarken, kırmızı beyazlı takımın en fazla asist yapan futbolcusu konumunda bulunuyor.

İNGİLTERE’DE HEZİMET!

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 2. haftasında deplasmanda Aston Villa’ya 6-0 mağlup olarak ağır bir yenilgi aldı

15.10.2026 00:02:00
Haber Merkezi
 
İNGİLTERE’DE HEZİMET!
İNGİLTERE’DE HEZİMET!
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında deplasmanda Aston Villa'ya 6-0 mağlup olarak ağır bir yenilgi aldı. İngiltere'de sahaya çıkan sarı-lacivertliler, kalesinde gördüğü 6 gole karşılık rakip fileleri havalandıramadı.

İLK YARIDA ÜÇ GOL

Karşılaşmaya hızlı başlayan Aston Villa, 12. dakikada Manzambi'nin golüyle 1-0 öne geçti. Fenerbahçe, 15. dakikada Vedat Muriqi ile beraberlik fırsatı yakalasa da kaleci Suzuki'yi geçemedi. Sarı-lacivertliler, 17. dakikada da Muriqi ile gole yaklaşmasına rağmen sonuç alamadı.

dakikada Jackson, Fenerbahçe savunmasının hatasını değerlendirerek farkı ikiye çıkardı: 2-0. Ev sahibi ekip, 39. dakikada yine Jackson'ın golüyle ilk yarının skorunu belirledi: 3-0.

Fenerbahçe, ilk yarıda Oğuz Aydın ile önemli bir fırsat yakaladı ancak 34. dakikadaki şut direkten döndü.

İKİNCİ YARIDA FARK AÇILDI

İkinci yarıda da oyunun kontrolünü elinde tutan Aston Villa, 67. dakikada İsmail'in Manzambi'ye müdahalesi sonrasında penaltı kazandı. 68. dakikada topun başına geçen Ross Barkley, skoru 4-0 yaptı.

75. dakikada Barkley'nin şutunda Bartuğ'a çarpan top kaleci Ederson'u yanıltarak ağlarla buluştu ve fark 5'e çıktı.

Karşılaşmanın 90. dakikasında Alysson'ın sağ kanattan yaptığı ortada arka direkte topa dokunan Abraham, maçın skorunu belirledi: 6-0.

FENERBAHÇE İÇİN AĞIR TABLO

Aston Villa karşısında kalesinde 6 gol gören Fenerbahçe, İngiltere deplasmanından ağır bir yenilgiyle ayrıldı. Hücumda fırsatlarını değerlendiremeyen, savunmada ise rakibinin ataklarına engel olamayan sarı-lacivertliler, gecenin en dikkat çekici sonuçlarından birine imza attı.

GALATASARAY: 1 – BARCELONA: 4

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde Barcelona karşısında önce öne geçti, ardından rakibinin gollerine engel olamadı. Sarı-kırmızılılar, sahasında aldığı 4-1’lik yenilgiyle taraftarlarına büyük üzüntü yaşattı

14.10.2026 00:02:00
Haber Merkezi
 
GALATASARAY: 1 – BARCELONA: 4
GALATASARAY: 1 – BARCELONA: 4
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona karşısında önce öne geçti, ardından rakibinin gollerine engel olamadı. Sarı-kırmızılılar, sahasında aldığı 4-1'lik yenilgiyle taraftarlarına büyük üzüntü yaşattı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ikinci haftasında Galatasaray, sahasında konuk ettiği Barcelona'ya 4-1 mağlup oldu. Karşılaşmaya etkili başlayan sarı-kırmızılı ekip, ilk golü bulmasına rağmen üstünlüğünü koruyamadı. Barcelona, ilk yarıda eşitliği sağladıktan sonra ikinci yarıda bulduğu gollerle farklı galibiyete ulaştı.

İLK YARIDA UMUTLANDIRAN GOL



16. dakikada Pedri'nin savunma arkasına gönderdiği uzun pasta Gordon'ın vuruşunu kaleci Uğurcan Çakır kurtardı.

24. dakikada Yamal'ın sağ kanattan yaptığı ortada Olmo'nun kafa vuruşu auta gitti. Bir dakika sonra Cancelo'nun şutunda Uğurcan Çakır gole izin vermedi.

28. dakikada Leao'nun sol kanattan yerden çevirdiği topa ceza yayı üzerinden vuran Batrakov, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi.

34. dakikada Osimhen ve Barış Alper Yılmaz'ın kafa vuruşlarıyla gelişen pozisyonda top ağlarla buluştu. Ancak VAR incelemesinin ardından hakem Marco Guida, ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti.

43. dakikada Olmo'nun ara pasında topla buluşan Cancelo, ceza sahasının sol çaprazından yaptığı vuruşla skoru 1-1'e getirdi.

İlk yarının uzatma dakikalarında Olmo'nun şutunda Uğurcan Çakır başarılı bir kurtarış yaparak topu kornere çeldi. İlk 45 dakika karşılıklı gollerle tamamlandı.

İKİNCİ YARIDA BARCELONA FIRTINASI

İkinci yarıya hızlı başlayan Barcelona, Galatasaray savunmasını zorlamaya devam etti.

50. dakikada Yamal'ın sağ kanattan yaptığı ortada Fermin, kafa vuruşuyla Barcelona'yı 2-1 öne geçirdi.

53. dakikada Yamal'ın pasında topla buluşan Gordon, ceza sahasının sağ çaprazından yaptığı vuruşla farkı ikiye çıkardı: 1-3.

65. dakikada Yamal'ın gönderdiği pasta Gabriel Jesus'tan seken topu önünde bulan Adeyemi, ceza sahasının sol çaprazından yaptığı vuruşla ağları havalandırdı ve skoru 1-4'e taşıdı.

76. dakikada Adeyemi'nin şutu auta giderken, 83. dakikada Gabriel Jesus'un penaltı noktası üzerinden yaptığı vuruşta Uğurcan Çakır gole izin vermedi.

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Barcelona ataklarını sürdürürken Galatasaray farkı azaltmak için çaba gösterdi. Ancak sarı-kırmızılı ekip aradığı golü bulamadı.

SEYRANTEPE'DE HÜSRAN

Karşılaşmaya umutla başlayan Galatasaray, ilk yarıda yakaladığı avantajı koruyamadı. Barcelona'nın ikinci yarıdaki etkili oyunu karşısında savunmada zorlanan sarı-kırmızılılar, sahadan 4-1'lik yenilgiyle ayrıldı.

Samsunspor'da Thorsten Fink dönemi sona erdi

Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, üst üste 5 mağlubiyet alan Alman Teknik Direktör Thorsten Fink ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını açıkladı

12.10.2026 14:22:00
İhlas Haber Ajansı
 
Samsunspor'da Thorsten Fink dönemi sona erdi
Samsunspor'da Thorsten Fink dönemi sona erdi
Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, üst üste 5 mağlubiyet alan Alman Teknik Direktör Thorsten Fink ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Samsunspor'un başında çıktığı 25 maçta 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 10 mağlubiyet alan Fink, bu sezon ligde beklentilerin altında kaldı. Kırmızı-beyazlı ekip, ligde oynadığı 7 maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederken, 5 karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı.



Üst üste 5 maçını kaybeden Samsunspor, ligde son sıralara geriledi.

Yaşanan kötü sonuçların ardından kulüp yönetimi ile 58 yaşındaki Thorsten Fink karşılıklı anlaşarak yollarını ayırma kararı aldı.

Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, Teknik Direktör Thorsten Fink ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını söyledi.

İstanbul'da karaborsa bilet operasyonu: 9 gözaltı

Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ile yarın akşam oynayacağı maç öncesi karaborsa bilet operasyonu yapıldı, 9 kişi gözaltına alındı

12.10.2026 09:49:00
İhlas Haber Ajansı
 
İstanbul'da karaborsa bilet operasyonu: 9 gözaltı
İstanbul'da karaborsa bilet operasyonu: 9 gözaltı
Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ile yarın akşam oynayacağı maç öncesi karaborsa bilet operasyonu yapıldı, 9 kişi gözaltına alındı.

Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ile yarın akşam oynayacağı maç öncesi sanal medyada, karaborsa bilet satış ilanı verenlerin olduğu tespit edildi. Bunun üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma açtı.



Operasyon için düğmeye basıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bu sabah yapılan baskınlarda 9 şüpheli gözaltına alındı. Yakalanan şüpheliler hakkında yürütülen tahkikat işlemleri devam ediyor.

Yetkililer şüphelilerin satış fiyatlarını açıklamazken, resmi biletlerin 2 bin 800 TL ile 75 bin TL arasında satışa sunulduğu, bazı ikinci el platformlarda ise fiyatların 100 bin TL seviyesine yaklaştığı görüldü.

KARTAL’DAN 27 YILLIK SERİ!

Beşiktaş, Kocaelispor’u 2-1 mağlup ederek hem üç puanı hanesine yazdırdı hem de rakibine karşı uzun yıllardır sürdürdüğü üstünlüğünü korudu

11.10.2026 21:14:00
Haber Merkezi
 
KARTAL’DAN 27 YILLIK SERİ!
KARTAL’DAN 27 YILLIK SERİ!
Beşiktaş, Kocaelispor'u 2-1 mağlup ederek hem üç puanı hanesine yazdırdı hem de rakibine karşı uzun yıllardır sürdürdüğü üstünlüğünü korudu. Siyah-beyazlıların Körfez ekibine karşı yenilmezlik serisi 13 maça çıktı.

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Kocaelispor'u konuk eden Beşiktaş, sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Siyah-beyazlılar, bu sonuçla rakibine karşı 27 yılı aşan yenilmezlik serisini sürdürürken taraftarına da üç puan sevinci yaşattı.

Kocaelispor, Beşiktaş karşısındaki son galibiyetini 6 Mart 1999'da 3-0'lık skorla elde etti. Bu karşılaşmanın ardından oynanan 13 maçta Kartal, 12 galibiyet ve 1 beraberlik alarak rakibine üstünlük kurdu.

Beşiktaş'ın Kocaelispor karşısındaki en farklı galibiyeti ise 1994-1995 sezonunda İstanbul'da alınan 7-1'lik sonuç oldu.

ORKUN PERDEYİ AÇTI, VLAHOVIC PENALTIDAN ATTI

Karşılaşmaya etkili başlayan Beşiktaş, 17. dakikada Orkun Kökçü'nün golüyle öne geçti. Murillo'nun savunma arkasına gönderdiği topa hareketlenen Cerny'nin yerden ortasında Orkun, ceza sahasının sağ çaprazından yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı uzak köşeden ağlara gönderdi: 1-0.

Kocaelispor, Sissoho ile önce direğe takıldı, ardından 27. dakikada eşitliği yakaladı. Uğur Kaan'ın sol taraftan kullandığı kornerde kaleci Nübel'in uzaklaştıramadığı topu Show filelerle buluşturdu: 1-1.

Beşiktaş'ın cevabı gecikmedi. 29. dakikada Cerny'nin kullandığı kornerin ardından Djalo, Tayfur'un müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Abdullah Buğra Taşkınsoy penaltı noktasını gösterdi. 31. dakikada topun başına geçen Vlahovic, vuruşunu gole çevirerek takımını yeniden öne geçirdi: 2-1.

İKİNCİ YARIDA NEFESLER TUTULDU

İkinci yarıda beraberlik için yüklenen Kocaelispor, 48. dakikada gole çok yaklaştı. Metehan'ın karşı karşıya pozisyondaki vuruşunda kaleci Nübel'den seken top üst direğe çarparak oyun alanının dışına çıktı.

Beşiktaş ise 51. dakikada İlhan Fakılı ile tehlike yarattı. Sağ çaprazdan yapılan vuruşta kaleci Serhat gole izin vermedi. Kocaelispor'un 76. dakikada yine İlhan Fakılı ile geliştirdiği atakta top uzak direğin dibinden auta gitti.

Kalan dakikalarda skor değişmeyince Beşiktaş, sahadan 2-1 galip ayrıldı. Kartal, üç puanın yanı sıra Kocaelispor karşısındaki tarihî üstünlüğünü de korudu.

RİZE YÜKLENDİ, FENERBAHÇE DİRENDİ

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor deplasmanında hata yapmadı

10.10.2026 21:22:00 / Güncelleme: 10.10.2026 21:26:17
Haber Merkezi
 
RİZE YÜKLENDİ, FENERBAHÇE DİRENDİ
RİZE YÜKLENDİ, FENERBAHÇE DİRENDİ
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor deplasmanında hata yapmadı! Asensio'nun golüyle öne geçen sarı-lacivertliler, İrfan Can ve Oğuz Aydın'ın son bölümdeki golleriyle sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

ASENSIO SAHNEYE ÇIKTI



Karşılaşmaya etkili başlayan Fenerbahçe, 12. dakikada aradığı golü buldu. Kerem'in ceza sahası içindeki pasında sol çaprazda topla buluşan Asensio, savunmaya da çarpan vuruşuyla kaleci Fofana'yı avladı: 0-1.

Golden sonra beraberlik için fırsat arayan Çaykur Rizespor, 42. dakikada Mithat'ın ortasında Qazım Laçi'nin kafa vuruşuyla tehlike yarattı ancak top auta çıktı. İlk yarıyı Fenerbahçe önde kapattı.

RİZE YÜKLENDİ, FENERBAHÇE DİRENDİ

İkinci yarıda ev sahibi ekip beraberlik için baskısını artırdı. 48. dakikada Kerem, şık çalımlarla kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak fırsatı değerlendiremedi. 52. dakikada Olawoyin'in ceza sahası dışından çektiği şut da az farkla auta gitti.

dakikada Kerem'in pasında Greenwood'un şutu savunmaya çarparak kornere çıktı. Rizespor'un beraberlik arayışları sonuç vermeyince son sözü Fenerbahçe söyledi.

SON DAKİKALARDA FARK AÇILDI

Dakikalar 84'ü gösterdiğinde Oğuz Aydın'ın pasıyla topla buluşan İrfan Can, ceza sahası dışından uzak direğe gönderdiği şutla farkı ikiye çıkardı: 0-2.

Bu golden yalnızca üç dakika sonra sahneye bu kez Oğuz Aydın çıktı. Lukaku'nun pasını alan Oğuz, ceza sahasının sağ çaprazından yaptığı vuruşta iki direğe de çarpan topu ağlarla buluşturdu ve maçın skorunu belirledi: 0-3.

Fenerbahçe, Rize deplasmanında son bölümde bulduğu gollerle galibiyetini perçinledi ve üç puanı üç golle aldı.

Montella'nın 1115 günlük karnesi

A Milli Futbol Takımı'nın başında 1115 gün kalan Teknik Direktör Vincenzo Montella, bu süreçte 40 maça çıkarken, 21 galibiyet, 14 mağlubiyet ve 5 beraberlik aldı

10.10.2026 09:58:00
İhlas Haber Ajansı
 
Montella'nın 1115 günlük karnesi
Montella'nın 1115 günlük karnesi
A Milli Futbol Takımı'nın başında 1115 gün kalan Teknik Direktör Vincenzo Montella, bu süreçte 40 maça çıkarken, 21 galibiyet, 14 mağlubiyet ve 5 beraberlik aldı.
A Milli Futbol Takımı'nda son dönemde alınan sonuçların ardından Teknik Direktör Vincenzo Montella ile yollar ayrıldı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), son yaptığı yönetim kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada, Montella ile yola devam etmeme kararı aldıklarını duyurdu.

1115 gün görevde kaldı

Stefan Kuntz ile yolların ayrılmasının ardından 21 Eylül 2023 tarihinde takımın başına geçen İtalyan teknik adam, 1115 gün görev kaldı. Bu süreçte ilk sınavında 12 Ekim 2023 tarihinde deplasmanda Hırvatistan'ı 1-0 mağlup ederek başlayan Montella, son maçında ise 5 Ekim 2026'da konuk olduğu İtalya'ya 3-1'lik skorla kaybetti.

40 maça çıktı



Vincenzo Montella, A Milli Takım ile 31'i resmi, 9'u özel olmak üzere toplam 40 maça çıktı. İtalyan teknik adam, söz konusu müsabakalarda 21 galibiyet elde ederken, 14 yenilgi ve 5 de beraberlik aldı. Milliler, bu dönemde 66 gol kaydederken, kalesinde 58 gol gördü.

2024 Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek final oynadı

Montella'nın, A Milli Futbol Takımı'nı çalıştırdığı dönemde Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Şampiyonası'nda önemli başarı elde etti. Portekiz, Çekya ve Gürcistan'ın olduğu gruptan çıkan ay-yıldızlılar, son 16 turunda Avusturya'yı yenerek adını çeyrek finale yazdırdı. Milliler, çeyrek finalde Hollanda'ya kaybederek, turnuvaya veda etti.

24 yıl sonra Dünya Kupası'na katıldı



Vincenzo Montella, yıllardır süren FIFA Dünya Kupası hasretini sona erdiren teknik direktör oldu. Montella ile birlikte milliler, 24 yıl sonra Dünya Kupası bileti aldı. ABD, Kanada ve Meksika ortaklığında düzenlenen 2026 Dünya Kupası'nda istediği sonuçları alamayan A Milliler, Avusturalya, Paraguay ve ABD'nin olduğu grubu 3 puanla sonuncu sırada tamamladı.

UEFA Uluslar A Ligi'ne yükseldi

52 yaşındaki teknik direktör ile UEFA Uluslar A Ligi'ne ilk kez çıkıldı. A Milli Futbol Takımı, Uluslar B Ligi'nde grubunu 2. sırada tamamladı ve A Ligi'ne yükselmek için Macaristan ile play-off oynadı. Milliler, Macaristan'ı geçerek A Ligi'ne yükselmeyi başardı.

A Ligi'nde 4'te 0 yaptı

Uluslar A Ligi'nde Fransız, İtalya ve Belçika ile mücadele eden A Milli Takım, istediği gibi başlayamadı. Milliler, 4 maçlık seride puan alamadı ve 4 müsabakayı da kaybetti. Ay-yıldızlılar sırasıyla Kocaeli'de Fransa'ya 1-0, Bursa'da İtalya'ya 4-1, Belçika'ya deplasmanda 3-0 ve son olarak konuk olduğu İtalya'ya 3-1'lik skorlarla yenildi.

İspanya'ya 6-0, Avusturya'ya 6-1 kaybetti

Vincenzo Montella yönetiminde A Milli Futbol Takımı, 2 karşılaşmada kalesinde 6'şar gördü. Milliler, 26 Mart 2024 tarihindeki hazırlık maçında Avusturya'ya 6-1, 7 Eylül 2025 tarihinde Konya'da oynadığı İspanya'ya da 6-0'lık skorla kaybetti.

Bulgaristan'ı 6-1 mağlup etti

A milliler, Montella döneminde en farklı galibiyetini ise Bulgaristan karşısında elde etti. Milliler, 11 Ekim 2025 tarihinde deplasmanda mücadele ettiği Bulgaristan'ı 6-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı. Ay-yıldızlılar ayrıca Letonya ve Kuzey Makedonya'yı da 4-0'lık skorlarla yendi.

A Milli Takım'da en çok maça çıkan 4. teknik direktör oldu

Vincenzo Montella, A Milli Futbol Takımı'nı çalıştıran 4. İtalyan teknik adam oldu. Bu süreçte 40 müsabakada takımın başında yer alan Montella, A Milli Takım'da en çok maça çıkan 4. teknik direktör olarak yer aldı. Millilerde Fatih Terim, 135 maçla bu listenin ilk sırasında bulunuyor.

ASLAN, KASIMPAŞA'YI SON NEFESTE DEVİRDİ: 3-1

Torreira'nın kırmızı kartıyla 10 kişi kalan Galatasaray, 1-1'e gelen maçta pes etmedi. 90. dakikada Barış Alper Yılmaz, 90+6'da Lemina sahneye çıktı; sarı-kırmızılılar sahadan 3-1 galip ayrıldı

09.10.2026 22:16:00
Haber Merkezi
 
ASLAN, KASIMPAŞA'YI SON NEFESTE DEVİRDİ: 3-1
ASLAN, KASIMPAŞA'YI SON NEFESTE DEVİRDİ: 3-1
Trendyol Süper Lig'de Galatasaray, Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup etti. RAMS Park'ta oynanan mücadelede sarı-kırmızılılar, ilk yarıyı Abdülkerim Bardakcı'nın golüyle önde kapattı. İkinci yarıda Torreira'nın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Galatasaray, Rak-Sakyi'nin golüne engel olamadı. Ancak son dakikalarda vites yükselten Aslan, Barış Alper Yılmaz ve Lemina'nın golleriyle üç puana uzandı.

ABDÜLKERİM'DEN KRİTİK GOL

Karşılaşmaya etkili başlayan Galatasaray, ilk yarıda rakip kalede önemli fırsatlar yakaladı. 15. dakikada Deniz'in sol çaprazdan şutunda kaleci Gianniotis gole izin vermedi. 18. dakikada Yunus'un vuruşu üstten auta giderken, 19. dakikada Leao'nun şutunu yine Gianniotis çıkardı.

Kasımpaşa da 32. dakikada Benedyczak ile gole yaklaştı ancak kaleci Uğurcan Çakır başarılıydı. 34. dakikada Sara'nın uzak mesafeden şutunu Gianniotis kornere çeldi.

Dakikalar 45'i gösterdiğinde sahneye Abdülkerim Bardakcı çıktı. Batrakov'un serbest vuruştan ceza sahasına gönderdiği topa iyi yükselen Abdülkerim, kafa vuruşuyla ağları havalandırdı ve Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi.

TORREIRA ATILDI, KASIMPAŞA BERABERLİĞİ YAKALADI



İkinci yarıda da gol arayan Galatasaray, 54. dakikada Leao ile fırsat yakaladı ancak Gianniotis'i geçemedi. 59. dakikada Sara'nın vuruşu savunmaya takıldı.

Mücadelenin kırılma anı 63. dakikada yaşandı. Torreira'nın Diarra'ya yaptığı faul sonrası önce sarı kart gösteren hakem Halil Umut Meler, VAR incelemesinin ardından kararını değiştirdi ve Uruguaylı futbolcuya direkt kırmızı kart gösterdi. Galatasaray sahada 10 kişi kaldı.

Bu fırsatı değerlendiren Kasımpaşa, 68. dakikada beraberliği yakaladı. Korner sonrası ceza sahası dışından yapılan vuruşta savunmaya çarpan top Rak-Sakyi'nin önünde kaldı. Rak-Sakyi'nin uzak köşeye gönderdiği top ağlarla buluştu: 1-1.

BARIŞ ALPER VE LEMİNA'DAN SON DAKİKA DARBESİ



Beraberlik golünün ardından galibiyet için yüklenen Galatasaray, 79. dakikada Sane ve Osimhen ile önemli fırsatlar yakaladı ancak kaleci Gianniotis gole izin vermedi. 83. dakikada Lemina'nın kafa vuruşu ise az farkla auta çıktı.

Karşılaşmanın son dakikaları büyük heyecana sahne oldu. 90. dakikada Jakobs'un sol kanattan ceza sahasına gönderdiği sert ortada top arka direkte Barış Alper Yılmaz'ın önünde kaldı. Barış Alper, düzgün vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara göndererek Galatasaray'ı yeniden öne geçirdi: 2-1.

Kasımpaşa'nın beraberlik arayışına karşı Galatasaray son sözü uzatma dakikalarında söyledi. 90+6. dakikada Osimhen'in pasıyla ceza sahasında topla buluşan Lemina, rakibinden sıyrıldıktan sonra sağ çaprazdan vuruşunu yaptı. Kaleci Gianniotis'e çarpan top ağlarla buluştu ve maçın skorunu belirledi: 3-1.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.