logo
13 AĞUSTOS 2026

Hakan Çalhanoğlu'na bir darbe de Inter'den

Dünya Kupası'ndaki sönük performansıyla eleştirilerin hedefi olan A Milli Takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu'na bir şok da kulübü Inter’den geldi

28.06.2026 19:41:00
Haber Merkezi
 
Hakan Çalhanoğlu'na bir darbe de Inter'den
Hakan Çalhanoğlu'na bir darbe de Inter'den
Dünya Kupası'ndaki sönük performansıyla eleştirilerin hedefi olan A Milli Takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu'na bir şok da kulübü Inter'den geldi.

İtalyan devi, sözleşme yenileme görüşmelerini askıya alarak milli futbolcuyla 2027 yazında yolları ayırma kararı aldı. Erken bir ayrılığın tek şartı ise Türkiye'den gelecek astronomik bir transfer teklifi.







Dünya Kupası'nda A Milli Takım formasıyla beklentilerin altında kalan ve eleştirilerin odak noktası haline gelen kaptan Hakan Çalhanoğlu'na bir darbe de kulübü Inter'den geldi. İtalyan devinin tecrübeli oyun kurucu ile yeni bir sözleşme imzalamayı planlamadığı ve ayrılık tarihini belirlediği öğrenildi.






YENİ SÖZLEŞME TEKLİFİ YOK

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre, Inter yönetimi ve teknik direktör Cristian Chivu, karmaşık sözleşme yenileme müzakerelerine girmek yerine Türk orta saha oyuncusunu kontratının son yılı olan 2026-27 sezonunda da kadroda tutma kararı aldı.

CEO Giuseppe Marotta'nın sözleşme uzatmayı bir öncelik olarak görmediği ve altı yıllık birlikteliğin ardından 2027 yazında yolların karşılıklı anlaşmayla ayrılacağı belirtildi.







İSTEDİĞİ TAKIMA İMZA ATABİLİR

Milli takımın Dünya Kupası'ndan erken elenmesiyle birlikte eleştirilerin hedefi olan Çalhanoğlu, turnuvada yaşadığı fiziksel sorunlar nedeniyle İtalya'da da tartışılamaya başlandı.

Beklenenden erken Milano'ya dönecek olan milli futbolcu, Inter'in Çin ve Avustralya'yı kapsayan yaz kampı kadrosuna dahil edilerek önümüzdeki sezon için değerlendirmeye alınacak.







FENERBAHÇE'NİN İLGİSİ YOK

Inter'in bu stratejiden vazgeçmesi ve erken bir ayrılığa onay vermesi ise sadece Türkiye'den gelecek çok astronomik tekliflere bağlı. Ancak Hakan Safi'nin başkan seçilememesinden sonra milli oyuncuya olan ilgisi sönen Fenerbahçe'nin şu an için somut bir transfer tehdidi oluşturmadığı vurgulandı.







TAKIM İÇİ İSTİKRAR KORUNACAK

Büyük bir Avrupa kulübünden sürpriz bir teklif gelmediği sürece Hakan Çalhanoğlu, sözleşmesi doğal bitiş tarihine ulaşana kadar Milano ekibinde kalacak. Inter yönetimi bu hamleyle hem takım içi istikrarı korumayı hem de Çalhanoğlu'nun yerini dolduracak yeni isim için net bir zaman planlaması yapmayı hedefliyor.

Orkun Kökçü kankasını istedi

Süper Lig'de transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, orta saha hattını dünyaca ünlü bir isimle güçlendirmek için düğmeye bastı 

13.08.2026 14:10:00
Haber Merkezi
 
Orkun Kökçü kankasını istedi
Orkun Kökçü kankasını istedi
Süper Lig'de transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, orta saha hattını dünyaca ünlü bir isimle güçlendirmek için düğmeye bastı. Siyah-beyazlıların gündemindeki son isim, Feyenoord'dan eski takım arkadaşı Orkun Kökçü ile harikalar yaratan ve şu anda Marsilya forması giyen Quinten Timber.






Quinten Timber ile Beşiktaş kaptanı Orkun Kökçü'nün temel bağlantısı, Feyenoord orta sahasında birlikte sergiledikleri başarılı partnerliğe dayanıyor. 2022-2023 sezonunda Arne Slot yönetimindeki Feyenoord'un Hollanda Eredivisie şampiyonluğuna ulaştığı dönemde, ikili orta sahanın merkezinde adeta fırtına estirmişti.






BEŞİKTAŞ ŞARTLARI ZORLUYOR

Orkun Kökçü takımın kaptanı ve hücum yönlendiricisi rolünü üstlenirken, Timber ise fiziksel gücü ve dinamizmiyle orta sahadaki en büyük tamamlayıcı olmuştu. Orkun'un Benfica'ya transferinin ardından Feyenoord'da kaptanlık bandını devralan 25 yaşındaki Hollandalı yıldız için Beşiktaş yönetimi şartları zorluyor.






2026 kış transfer döneminde Marsilya'ya katılan Quinten Timber, Fransız ekibiyle tüm müsabakalarda 16 maça çıktı ve bunların 15'inde ilk 11'de yer aldı. Ancak sahada kaldığı süre boyunca gol veya asist katkısı sağlayamayan 25 yaşındaki oyuncu, yeni sezonda işleri yoluna koymayı hedefliyor.






GREENWOOD VE NWANERI SÖZLERİ

Fransa'daki geleceği hakkında konuşan Timber, "OM'ye geldiğimde sevildiğimi hissettim. Teknik direktörümüz Genesio ne istediği konusunda çok net. Bize tanımlanmış bir yapı içinde özgürlük veriyor. Daha fazla gol ve asist yapmayı hedefliyorum. 25 yaşındayım, takım arkadaşlarımın ayrılmasına alışkınım. Ethan (Nwaneri-Galatasaray'ın gündeminde) ile birlikte geldim, onu sevdim. Ama gideceğini biliyordum. Mason (Greenwood) ile çok iyi anlaşıyorum ve şimdi Fenerbahçe'de harika bir gol attığını görünce çok sevindim. Feyenoord'daki arkadaşlarım gibi onları takip edeceğim" ifadelerini kullansa da kulüpten ayrılabileceğinin sinyallerini veriyor.






2030'A KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Fransız temsilcisi Marsilya ile 2030 yılına kadar sözleşmesi bulunan Hollandalı orta saha için ayrılık ihtimali oldukça yüksek. Portekiz devi Porto'nun yanı sıra Beşiktaş'ın da oyuncuyu kadrosuna katmak için yoğun bir mesai harcadığı öğrenildi.






Marsilya yönetiminin cazip bir teklif karşılığında Timber'ın ayrılığına onay verebileceği belirtilirken, siyah-beyazlıların bu transferde tüm imkanları seferber ettiği ifade ediliyor.

Galatasaray'dan Fenerbahçe’ye kıyak

Galatasaray, Lyon'un 2005 doğumlu Belçikalı yıldızı Malick Fofana'yı satın alma opsiyonuyla kiralamak için resmi teklifte bulundu 

13.08.2026 13:50:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'dan Fenerbahçe’ye kıyak
Galatasaray'dan Fenerbahçe’ye kıyak
Galatasaray, Lyon'un 2005 doğumlu Belçikalı yıldızı Malick Fofana'yı satın alma opsiyonuyla kiralamak için resmi teklifte bulundu. Avrupa devlerinin de peşinde olduğu genç yeteneğin transferi, Süper Lig dengelerini değiştirirken ezeli rakip Fenerbahçe'ye de dolaylı bir avantaj sağlayacak.






Sol kanat transferi için listesindeki dünyaca ünlü isimlerde engellere takılan Galatasaray, rotasını Lyon'un 2005 doğumlu patlayıcı gücü Malick Fofana'ya çevirdi.






10+4 yabancı kuralına tam uyum sağlaması nedeniyle sarı-kırmızılı yönetimin öncelikli hedefi haline gelen Belçikalı milli oyuncu için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sunuldu.






Ancak transfer yarışı oldukça kızışmış durumda. RB Leipzig, AS Roma, Atalanta ve son olarak Sky Italia'nın haberine göre Inter Milan'ın da radarına giren 40 milyon euro değerindeki genç yıldız için devler sıraya girdi.






CİDDİBİR SAKATLIK ATLATTI

Saha içindeki yüksek hızı, çalım yeteneği ve içe kat eden modern oyun tarzıyla tanınan Fofana, saha dışında da oldukça güçlü bir profile sahip. Menajerliğini dünyaca ünlü rapçi ve iş insanı Jay-Z'nin kurduğu Roc Nation Sports ajansının üstlendiği Belçikalı kanat, imaj yönetimi ve yüksek pazarlama potansiyeliyle de dikkat çekiyor.






Sakatlık dönemini atlatarak Lyon hazırlık maçlarında yeniden form tutan Fofana, sarı-kırmızılıların hücum hattına aradığı dinamizmi kazandırmaya çok yakın.






JAY-Z'NİN MENAJERLİK ŞİRKETİ

Galatasaray'ın bu transferi mutlu sonla noktalaması, Şampiyonlar Ligi senaryosunda Fenerbahçe'nin de işine yarayacak. Transferin gerçekleşmesi halinde Fofana, Lyon formasıyla devler ligi play-offunda İsmail Kartal'ın takımına karşı mücadele edemeyecek.






Bu durum Fenerbahçe eşleşmesinde Fransız temsilcisinin en önemli hücum kozlarından birinden yoksun kalması anlamına geliyor.

Lyon'un mali ve sportif türbülans yaşadığı bu dönemde Galatasaray, Jay-Z'nin temsil ettiği genç yeteneği İstanbul'a getirmek için görüşmelerini sürdürüyor.

Galatasaray'a "Hagi'den daha iyi" diye önerdi

Romanya futbolunun yeni yıldız adayı Stefan Baiaram transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Türk futbolunu yakından tanıyan ünlü menajer Giovanni Becali, Universitatea Craiova'nın 23 yaşındaki 10 numarasını Galatasaray'a teklif ettiğini doğruladı

13.08.2026 13:44:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'a "Hagi'den daha iyi" diye önerdi
Galatasaray'a "Hagi'den daha iyi" diye önerdi
Galatasaray'a transfer teklifinde bulunduğunu açıklayan menajer Giovanni Becali, genç yeteneğin potansiyeline dikkat çekerek Rumen futbolunun efsane ismi Gheorghe Hagi'den daha yetenekli bir isimle karşı karşıya olunduğunu öne sürdü.

Türk futbolunu ve Süper Lig dinamiklerini çok iyi bilen Becali, 23 yaşındaki Stefan Baiaram'ın Galatasaray formasıyla büyük bir çıkış yakalayabileceğini ve sarı-kırmızılı yönetimden gelecek resmi yanıtı beklediklerini ifade etti.






AVRUPA TAKIMLARININ TAKİBİNDE

Universitatea Craiova forması giyen 10 numara Stefan Baiaram, bu sezon hem Romanya Süper Ligi'nde hem de Avrupa arenasında sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Skorer kimliği, hücum hattındaki yaratıcılığı ve yüksek formuyla yabancı kulüplerin radarına giren genç oyuncu, Avrupa'nın önde gelen liglerinden yetenek avcılarının da takibinde.






5-6 MİLYON EURO'YA BİTEBİLİR

Transfer şartları da netleşmeye başladı. Universitatea Craiova'nın sahibi Mihai Rotaru'nun, oyuncunun mevcut piyasa değerine paralel olarak yaklaşık 5-6 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli talep ettiği öğrenildi.

Rotaru, 2021 yılında Cicâldău'yu 6,5 milyon avro bonservis bedeliyle Galatasaray'a sattı. Eylül 2024'te ise oyuncuyu Galatasaray'dan 1,5 milyon avro karşılığında bonservisiyle geri transfer etti.






GALATASARAY HENÜZ CEVAP VERMEDİ

Galatasaray yönetiminin bu öneri karşısında nasıl bir yol haritası izleyeceği merak konusu olurken, menajer Becali'nin B planı da hazır. Rumen menajer, Galatasaray'dan net bir yanıt beklerken, bu ölçekteki ve potansiyeldeki bir transfer için İtalya Serie A kulüplerinin de ideal bir adres olabileceğine inanıyor.

Icardi'ye şok teklif

Galatasaray'da geçirdiği başarılı sezonların ardından transfer dönemi bilmecesi devam eden Mauro Icardi, Lazio'dan gelen teklifle adeta şoke oldu. Sarı-kırmızılıların 6 milyon Euro'luk yenileme teklifini geri çeviren Arjantinli yıldıza, İtalyan ekibinden beklenmedik bir rakam önerildi.
 

13.08.2026 13:16:00
Haber Merkezi
 
Icardi'ye şok teklif
Icardi'ye şok teklif
Transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Mauro Icardi için İtalya'dan sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Serie A ekibi Lazio, bonservisi elinde bulunan Arjantinli yıldız golcü ile temasa geçti. Hücum hattını tecrübeli bir isimle güçlendirmek isteyen Lazio yönetiminin, Icardi'nin temsilcileriyle ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği kaydedildi.






Lazio'nun Icardi transferinde masaya koyduğu rakam ise futbol kamuoyunda şaşkınlık yarattı. Galatasaray'ın sözleşme uzatmak adına gözden çıkardığı yıllık 6 milyon Euro'luk teklifi geri çeviren Arjantinli santrfora, İtalyan ekibinin yalnızca 2 milyon Euro maaş önerdiği öne sürüldü. Sarı-kırmızılı kulüpte son dönemde yıllık 10 milyon Euro seviyelerinde kazanan eski Inter kaptanı için bu teklifin kabul edilmesinin imkansız olduğu değerlendiriliyor.






Sky Sport kaynaklı haberlerde, taraflar arasında önümüzdeki günlerde yeni görüşmelerin yapılacağı belirtilse de müzakerelerin sonuca ulaşması hiç kolay görünmüyor. Transferin tıkanmasındaki ilk neden, Icardi'nin önümüzdeki sezon mutlaka UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir kulüpte forma giyme isteği. Lazio'nun Devler Ligi vizesi alamamış olması İtalyan ekibini yarışta saf dışı bırakıyor. İkinci ana neden ise oyuncunun yüksek maaş beklentisinin mevcut Avrupa piyasasında karşılanmasının oldukça zor olması.






Öte yandan serbest statüde yer alan Arjantinli golcü için Türkiye'den de şaşırtıcı iddialar gelmeye devam ediyor. Trendyol 1. Lig ekiplerinden Amedspor ve Çorum FK'nın da tecrübeli yıldızın durumunu yakından takip ettiği ve teklif götüren kulüpler arasında yer aldığı biliniyor. Geleceği henüz netlik kazanmayan Mauro Icardi'nin kariyerine nerede devam edeceği merakla bekleniyor.

Ronaldınho'dan flaş Galatasaray hamlesi

Brezilyalı futbol efsanesi Ronaldinho, Andorra merkezli yatırım fonu Clayton Sport ile güçlerini birleştirerek Galatasaray'ın basketbol şubesine yatırım yapmak üzere gayrı resmi niyet mektubunu kulübe sundu

13.08.2026 12:21:00
Haber Merkezi
 
Ronaldınho'dan flaş Galatasaray hamlesi
Ronaldınho'dan flaş Galatasaray hamlesi
Brezilyalı futbol efsanesi Ronaldinho, Andorra merkezli yatırım fonu Clayton Sport ile güçlerini birleştirerek Galatasaray'ın basketbol şubesine yatırım yapmak üzere gayrı resmi niyet mektubunu kulübe sundu.

Yıllar boyunca "Galatasaray'a transfer oluyor" iddialarıyla gündeme gelen dünyaca ünlü efsane futbolcu Ronaldinho, bu kez çok farklı bir rolle sarı-kırmızılı kulübün kapısını çaldı.

NBA Avrupa Ligi oluşumuna adım atmayı hedefleyen Galatasaray Basketbol Takımı için harekete geçen Brezilyalı efsane, Andorra merkezli yatırım fonu Clayton Sport ile ortaklık kurarak kulübe resmi niyet mektubu iletti.







7.5 MİLYON EURO'LUK RAKAM

Bu hamlenin, sarı-kırmızılı ekibin NBA Avrupa organizasyonunda yer alabilmesi için ihtiyaç duyduğu mali gücü ve uluslararası prestiji sağlaması hedefleniyor.

Ronaldinho ve Clayton Sport konsorsiyumunun hazırladığı teklifin mali detayları oldukça dikkat çekici. Sarı-kırmızılı yönetime sunulan projede, NBA Avrupa katılımı için ilk etapta gerekli olan 2,5 milyon euro nakit ve 5 milyon euroluk banka garantisinin hazırlandığı ifade ediliyor.







İLK HEDEFLERİ MONACO'YDU

Yatırımcı grubun, 3 ila 5 yıllık bir süreç kapsayan taahhüt çerçevesinde Galatasaray'a sezon başına 10 milyon euroya kadar kaynak aktarmayı planladığı ve Ronaldinho'nun da bu projede hem finansal hem de kurumsal roller üstleneceği belirtiliyor.







Brezilyalı yıldız ve Clayton Sport grubunun basketbol yatırımlarındaki ilk hedefinin aslında Monaco Basket olduğu kaydedildi. Ancak Monaco kulübünün alımı sürecinde eski NBA yıldızı Jamal Mashburn liderliğindeki Helen Holdings konsorsiyumunun öne çıkması üzerine ibre Türkiye'ye döndü.






Monaco projesinin gerçekleşmemesinin ardından küresel marka değeri yüksek bir kulüp arayışına giren yatırımcıların, rotayı doğrudan Galatasaray'a çevirdiği öğrenildi.

Serdal Adalı'nın büyük pişmanlığı

Beşiktaş'ta yeni sezonun transfer vizyonunu belirleyen Eduard Graf sergilediği performansla tüm dengeleri değiştirdi

13.08.2026 12:15:00
Haber Merkezi
 
Serdal Adalı'nın büyük pişmanlığı
Serdal Adalı'nın büyük pişmanlığı
Beşiktaş'ta yeni sezonun transfer vizyonunu belirleyen Eduard Graf sergilediği performansla tüm dengeleri değiştirirken; Başkan Serdal Adalı'nın Sergen Yalçın ve Serkan Reçber dönemine dair yaşadığı büyük pişmanlık, kadro planlamasındaki yeni görev dağılımı ve Mohamed Salah dâhil dev hamlelerin perde arkası gün yüzüne çıktı.

Beşiktaş'ta yeni sezon kadro planlamasının arkasındaki gizli kahraman Eduard Graf olurken, Başkan Serdal Adalı'nın geçmişte yaptığı transfer tercihlerine dair yaşadığı büyük pişmanlık ve Sergen Yalçın detayları gün yüzüne çıktı.

Siyah-beyazlılarda bu sezon kurulan iddialı kadronun temel taşlarını döşeyen isim Eduard Graf oldu. Teknik direktör arayışlarında Önder Özen'in Nuri Şahin ve yerli alternatifler üzerindeki ısrarına rağmen Vincenzo Italiano hamlesinde direten Graf, transferde de tüm dengeleri değiştirdi.







ÖNDER ÖZEN DAHA SONRA ÇEKİLDİ

Geçen sezon listesine aldığı Trossard'ı, Dries Mertens'in Galatasaray adına devreye girmesine rağmen ikna etmeyi başaran tecrübeli futbol aklı, kalede de fark yarattı.

Özen'in Chevalier ve De Gregorio gibi isimlerle temas kurduğu süreçte devreye giren Graf, Nübel transferini bitirdi. Son olarak Dusan Vlahovic hamlesinde Italiano'nun oyun planını oyuncunun ayağına kadar giderek anlatan Graf, dev transferin mimarı oldu.







SERGEN KOVULMASINI İSTEDİ

Yeni sezonun parlayan ismi Graf olurken, Başkan Adalı cephesinde ise geçmişe dönük büyük bir özeleştiri hakim. Geçen yılın ocak ayında Graf'ı arka plana iterek Sergen Yalçın ve Serkan Reçber'in yönlendirmeleriyle transfer adımları atan Adalı, bu kararından dolayı derin bir pişmanlık duyuyor.







GRAF'I KOVMADIĞINA MUTLU

Ancak Adalı, o dönem gelen baskılara rağmen Sergen Yalçın'ın sözüne güvenip Alman isim Graf'ın görevine son vermediği için de bir o kadar memnun. Graf'ı geçtiğimiz sezon Reçber ve Yalçın ikilisine feda edenlerin yarattığı baskıyı kırmak isteyen Başkan Adalı, futboldaki profesyonel yönetime Önder Özen'i dahil ederek bu duruma profesyonel bir perde çekti.







SALAH'TAN 12 GÜN SONRA HABERDAR

Beşiktaş'taki mevcut görev dağılımında Graf kadro kurucu role tamamen kurulmuş durumda. Özen'i göreve getirirken "Sen transfere karışma, o kısmı Graf halledecek" talimatı veren Adalı, Özen'i daha çok organizasyonun iletişim ve koordinasyon boyutunda konumlandırdı. Öyle ki Özen, Graf'ın yürüttüğü Mohamed Salah görüşmelerinden ancak 12 gün sonra haberdar olabildi.







NENE VE AMRABAT'I KONUŞTU

Kendi çapında temaslarını sürdüren Özen, Christoph Daum döneminde Fenerbahçe'de birlikte çalıştığı Oğuz Çetin ile Sofyan Amrabat ve Dorgeles Nene transferlerini masaya yatırdı. Ancak Italiano'nun eski öğrencisi olan Amrabat şu an için öncelikler arasında yer almazken, Nene transferi ise U-23 statüsündeki belirsizlikler nedeniyle şimdilik askıya alındı.

Recep İvedik'e var, Okan Buruk’a yok!

Galatasaray’da Recep İvedik karakteriyle tanınan ünlü komedyen Şahan Gökbakar’ın kulüp üyeliği ve yönetime yönelik sert muhalefeti tartışılırken, sarı-kırmızılıların efsane ismi Okan Buruk hakkındaki üyelik skandalı yeniden gündeme geldi

13.08.2026 11:34:00
Haber Merkezi
 
Recep İvedik'e var, Okan Buruk’a yok!
Recep İvedik'e var, Okan Buruk’a yok!
Galatasaray'da Recep İvedik karakteriyle tanınan ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın kulüp üyeliği ve yönetime yönelik sert muhalefeti tartışılırken, sarı-kırmızılıların efsane ismi Okan Buruk hakkındaki üyelik skandalı yeniden gündeme geldi.

Zamanında Gökbakar kulüp üyeliğine kabul edilirken "kontenjan dolu" denilerek kapı dışı bırakılan başarılı teknik adama ancak 11-12 yıl sonra üst üste 2 yıl şampiyonluk kazandırınca üyelik hakkı verilmesi akıllara geldi.







Şahan Gökbakar'ın muhalefet adı altında Galatasaray Başkanı ve yönetim kuruluna en sert tepkileri gösterdiği ve hatta bazı üyeler tarafından disipline sevk edilmesi için hazırlık yapıldığı şu günlerde, kulüp tarihine geçen dev bir tezat gün yüzüne çıktı.

Okan Buruk, 2012 yılında sarı-kırmızılı kulübe üyelik başvurusunda bulunmuş ancak "kontenjan dolu" gerekçesiyle reddedilmişti. O dönem Şahan Gökbakar ve Demet Akbağ gibi sanat dünyasından isimler kulüp üyeliğine kabul edilirken, kulübün öz evladına kapıların kapatılması büyük bir tepki doğurmuş ve Buruk o günden sonra bir daha başvuru yapmamıştı.







BEŞİKTAŞ'A GİTMESİ UNUTULMADI

Okan Buruk'un veto edilmesine ilişkin dönemin Galatasaray Sicil Lisans Kurulu Başkanı Serdar Eder, tüzükteki önceliğin sporu Galatasaray'da bırakan isimlerde olduğunu belirterek, Buruk'un jübilesini Büyükşehir Belediyespor'da yapmasını gerekçe göstermişti.

1991-2001 yılları arasında UEFA Kupası ve Süper Kupa zaferlerinde başrol oynayan Okan Buruk; İnter'e bedelsiz transferi, Emre Belözoğlu süreci ve Türkiye'ye dönüşünde Beşiktaş forması giymesi nedeniyle de camia içinde hedef gösterilmiş, bu gerginlik üyelik sürecine doğrudan yansımıştı.







2 YIL ŞAMPİYON YAPINCA OLABİLDİ

2 yıl önce Başkan Dursun Özbek tarafından çözülmek istenen ancak bir önceki başkan Burak Elmas'ın 15 kişilik kontenjanı doldurması nedeniyle sarkan hak teslimi 12 yıl gecikmeli olarak gerçekleşmişti.







Galatasaray Tüzüğü'nün "Üye Olma Koşulları" maddesinin B bendinde yer alan "Kulüp Başkanının önerisi ile takvim yılı başına en fazla 15 kişi, başka bir kayıt aranmaksızın üye olabilir" hükmü Okan Buruk için işletildi.

Sarı-kırmızılı kulübe üst üste şampiyonluklar yaşatan tecrübeli çalıştırıcı, Başkan Dursun Özbek'in özel kontenjanı ve bizzat atacağı imzayla 11 yıl gecikmeli de olsa hak ettiği kulüp üyeliğine kavuşabilmişti.

Porto indirime gitti: Deniz ihtimali arttı

Galatasaray forvet hattına yerli bir takviye de yapmak istiyor. Daha önce sonuç alınamayan Deniz Gül hamlesinde sıcak gelişmeler yaşandı. Milli futbolcu, Aslan'a hiç olmadığı kadar yakın
 

12.08.2026 17:35:00
Haber Merkezi
 
Porto indirime gitti: Deniz ihtimali arttı
Porto indirime gitti: Deniz ihtimali arttı
Mauro Icardi'nin ayrılığı sonrasında Galatasaray hücum hattına yabancı bir takviye yapacak. Ancak teknik heyetin isteği doğrultusunda yerli bir golcü konusunda da çalışmalar yürütülüyordu. Ve Deniz Gül bu anlamda önemli favorilerden biriydi. Şu anda transferle ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

15 MİLYONA İNDİLER

Porto, milli oyuncu için 20 milyon euroluk bonservis ısrarından vazgeçti. Portekiz ekibinin 15 milyon euroya indiği belirtildi. Galatasaray'ın son teklifi ise 10 milyon euroydu. Taraflar arasındaki temaslar sürüyor. Her şey yolunda giderse, 22 yaşındaki futbolcunun kısa süre içinde kadroya katılması bekleniyor.






YİNE ROTASYON AMAÇLI

1.92 boyundaki santrforun Porto ile 30 Haziran 2029 tarihine kadar mukavelesi bulunuyor. Deniz'in, Galatasaray'a gitmeyi çok istediği biliniyor. Porto'da rotasyon amacıyla kullanılan 22 yaşındaki futbolcunun Galatasaray'daki durumu da aynı olacak. Çünkü Osimhen'i yerinden edebilecek herhangi bir oyuncu yok.

Aslan biraz daha beklerse o da kaçacak

Galatasaray, Al-Ittihad forması giyen George Ilenikhena'yı kiralık olarak kadrosuna katmak istiyordu. Ancak Serie A ekibi Genoa görüşmeleri ilerletmiş durumda

12.08.2026 17:26:00
Haber Merkezi
 
Aslan biraz daha beklerse o da kaçacak
Aslan biraz daha beklerse o da kaçacak
Galatasaray Mauro Icardi'nin ayrılığı sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği "genç" kriterine uyacak bir golcü arıyor. Listedeki adaylardan biri de Al-Ittihad forması giyen 19 yaşındaki George Ilenikhena... Suudi Arabistan ekibi, daha önce Nijeryalı genç yeteneği kiralamaya sıcak bakmıyordu.

DAHA SICAK BAKIYORLAR

Fakat şu anda kiralama önerilerine de sıcak yaklaştıkları belirtildi. Galatasaray'ın tekrar teklif yapabileceği konuşuluyor. Sorun şu ki; Serie A temsilcisi Genoa konuyla ilgili görüşmelerini ilerletti. Eğer Cim-Bom biraz daha beklerse George Ilenikhena da İtalya'nın yolunu tutacak gibi gözüküyor.






HAREKETE GEÇİLMESİ ŞART

1.85 boyundaki Nijeryalı, Suudi Arabistan'a uyum sağlayamadı. Bu sebeple de gönderilecek. Bugünkü şartlara bakıldığında Galatasaray'ın bir an önce harekete geçmesi gerekiyor. Transfer döneminde günler ilerledikçe listedeki birçok isim farklı adreslerin yolunu tutuyor.

Uduokhai'nin rotası değişti: Almanya'dan İspanya'ya

Werder Bremen, Beşiktaş'ın yeni sezon planlamasında düşünülmeyen Felix Uduokhai ile kişisel şartlarda anlaşma sağlamıştı. Ancak bonservis konusunda Kartal ikna edilemedi. Şu anda Alman stoper İspanya yolcusu gibi gözüküyor. 2 seçeneği var.
 

12.08.2026 14:52:00
Haber Merkezi
 
Uduokhai'nin rotası değişti: Almanya'dan İspanya'ya
Uduokhai'nin rotası değişti: Almanya'dan İspanya'ya
Felix Uduokhai'nin Beşiktaş'taki sözleşmesi 30 Haziran 2027'de bitecek. Yani mukavelesinin son senesine girdi. Yeni sezon planlamasında düşünülmeyen 28 yaşındaki stoper satış listesindeydi. Açık konuşmak gerekirse 1.93 boyundaki savunmacının Werder Bremen'e gitmesi bekleniyordu.






İKİ TAKIMDAN BİRİ

Alman ekibi, oyuncu cephesiyle kişisel şartlarda anlaştı. Fakat bonservis konusunda Beşiktaş'la orta yol bulunamadı. Şu anda La Liga temsilcileri Deportivo ve Espanyol çalışmalarını sürdürüyor. Tecrübeli stoperin çok büyük bir ihtimalle bu iki takımdan birinin yolunu tutacak.






5.5 MİLYONA ÇIKTI

Beşiktaş, Alman futbolcuyu 2024 yazında 500 bin euro bedelle Augsburg'dan kiralamıştı. Sezon sonunda 5 milyon euroluk satın alma maddesi devreye girdi. Toplam bonservis maliyeti 5.5 milyon euroya çıktı. Eski teknik adam Sergen Yalçın, ona fazla şans vermemişti. Italiano'nun kararı da aynı yöndeydi...






logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.