logo
28 MART 2024

HDP saldırganı böyle yakalandı

HDP saldırganı böyle yakalandı: O anlar kamerada
18.06.2021 12:41:00 /
İzmir’de, bir kişinin öldüğü HDP İl Başkanlığına yönelik saldırı zanlısının yakalanma görüntüleri ortaya çıktı.
 
Konak ilçesinde, HDP İzmir İl Başkanlığının bulunduğu binaya dün saat 11.05 civarı O.G. isimli bir şahıs girdi. O.G.'nin içeriye girmesinin ardından binadan kısa süre sonra silah sesleri geldi. Kısa bir süre sonra zanlının, parti çalışanı Deniz Poyraz’ı öldürdüğü belirlendi. Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, daha sonrada saldırganın etkisiz hale getirilmesi için bir operasyon başlattı.
 
O anlar kamerada
 
Öte yandan O.G. isimli saldırganın yakalanma anları kameraya yansıdı. Görüntülerde operasyon başlatan polisin, saldırganı gözaltına aldığı anlar kameraya yansıyor.
 
İşte ilk diyalog
 
Öte yandan saldırgan O.G.’nin, olay sonrası gözaltına alındığı ilk anlarda polisle diyaloğu da kameralara yansıdı. Polisin ne iş yaptığı ve ismini sorması üzerine O.G., “Kemalpaşa’da çalışıyordum, istifa ettim. Kimseye zarar vermedim, bir kişiye ateş ettim” dediği duyuluyor.
 
Ayrıca şüphelinin, bina çevresinde birkaç kez keşif yaptığı, bina içerisine girdiğinde orada bir kaç kişinin olabileceğini düşündüğünü söylediği de öğrenildi.
 
Öte yandan zanlının işlemleri devam ediyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.